Moninaisuuden esseen kirjoittaminen: 4 avainvinkkiä

feature_diversity_people

Jos haet korkeakouluun, olet luultavasti kuullut lauseen 'monimuotoisuus essee' kerran tai kahdesti. Tämäntyyppinen essee on hieman erilainen kuin tyypillinen 'Miksi tämä yliopisto?' essee . Sen sijaan, että keskittyisit siihen, miksi valitsit tietyn koulun, kirjoitat taustastasi, arvoistasi, yhteisöstäsi ja kokemuksistasi - pohjimmiltaan mikä tekee sinä erityinen.

Tässä oppaassa selitän, mikä on monimuotoisuusopiston essee, mitä koulut etsivät tästä esseestä ja mitä voit tehdä varmistaaksesi, että monimuotoisuutesi erottuu.Mikä on monimuotoisuuden essee korkeakoululle?

Monimuotoisuusessee on korkeakouluopintojen essee, joka keskittyy sinuun yksilönä ja suhteeseesi tiettyyn yhteisöön. Tämän esseen tarkoitus on paljastaa, mikä tekee sinusta erilaisen kuin muut hakijat, mukaan lukien mitä ainutlaatuisia haasteita tai esteitä olet kohdannut ja miten olet osallistunut tiettyyn ihmisyhteisöön tai oppinut siitä.

Yleisesti ottaen monimuotoisuusopiston essee on tottunut edistää monimuotoisuutta opiskelijakunnassa. Tämän seurauksena tämän esseen parametrit ovat tyypillisesti melko laajoja. Hakijat voivat kirjoittaa mistä tahansa asiaankuuluvasta yhteisöstä tai kokemuksesta. Tässä muutamia esimerkkejä yhteisöistä, joista voit keskustella:

 • Kulttuuriryhmäsi
 • Rotu tai etnisyys
 • Suuri perheesi
 • Sinun uskontosi
 • Sosioekonominen taustasi (kuten perheesi tulot)
 • Sukupuolesi tai sukupuolesi
 • Seksuaalinen suuntautumisesi
 • Sinun sukupuoli -identiteettisi
 • Arvosi tai mielipiteesi
 • Omat kokemukset
 • Kotimaasi tai kotikaupunkisi
 • Sinun koulusi
 • Alue, jolla asut/naapurustossasi
 • Klubi tai järjestö, jonka aktiivinen jäsen olet

Vaikka monimuotoisuusessee on yleinen pääsyvaatimus monissa korkeakouluissa, useimmat koulut eivät viittaa tähän esseeseen nimenomaan monimuotoisuuden esseeksi. Joissakin kouluissa monimuotoisuusessee on yksinkertaisesti henkilökohtainen lausuntosi, kun taas toisissa se on täydentävä essee tai lyhyt vastaus.

On myös tärkeää huomata, että monimuotoisuuden essee on ei rajoitettu perustutkinto -ohjelmiin. Monet jatko -ohjelmat vaativat myös hakijoilta monimuotoisuusesseitä. Joten jos aiot lopulta hakea tutkijakouluun, muista, että sinun on ehkä kirjoitettava vielä yksi monimuotoisuuslausunto!

Monimuotoisuuden essee Näyte kehotuksia korkeakouluista

Nyt kun ymmärrät mitä korkeakoulun monimuotoisuusesseet ovat, katsotaanpa joitain monimuotoisuuden essee -kehotteita varsinaisista yliopistosovelluksista.

Michiganin yliopisto

Klo Michiganin yliopisto , monimuotoisuus college essee on a vaadittu täydentävä essee kaikille fuksin hakijoille.

Kaikki kuuluvat moniin eri yhteisöihin ja/tai ryhmiin, jotka on määritelty (muun muassa) yhteisen maantiedon, uskonnon, etnisen alkuperän, tulojen, keittiön, kiinnostuksen, rodun, ideologian tai henkisen perinnön perusteella. Valitse yksi yhteisöistä, joihin kuulut, ja kuvaile kyseistä yhteisöä ja sijaintiasi siinä.

luettelo koulun jälkeisistä aktiviteeteista

Washingtonin yliopisto

Kuten UM, Washingtonin yliopisto pyytää oppilailta a lyhyt vastaus (300 sanaa) monimuotoisuusessee. UW tarjoaa myös neuvoja, miten vastata kyselyyn.

Perheemme ja yhteisömme määrittelevät usein meidät ja yksilölliset maailmat. Yhteisö voi viitata kulttuuriryhmääsi, laajempaan perheeseesi, uskonnolliseen ryhmään, naapurustoon tai kouluun, urheilujoukkueeseen tai klubiin, työtovereihin jne. Kuvaile maailmaa, josta tulet, ja miten sinä sen tuotteena voit lisätä monimuotoisuutta Washingtonin yliopistosta.

Kärki

Muista, että Washingtonin yliopisto pyrkii luomaan yhteisön opiskelijoista, joilla on runsaasti kulttuuritaustoja, kokemuksia, arvoja ja näkemyksiä.

Kalifornian yliopiston järjestelmä

UC -järjestelmä vaatii fuksihakijoita valitse neljä kahdeksasta kehotteesta (tai henkilökohtaisista oivalluskysymyksistä) ja lähetä enintään 350 sanan lyhyitä esseitä. Kaksi näistä (nro 5 ja #7) ovat monimuotoisuuden essee -kehotteita, jotka korostavat voimakkaasti yhteisöä, henkilökohtaisia ​​haasteita ja taustaa.

UC -järjestelmä tarjoaa jokaiselle kehotteelle vinkkejä siitä, mistä kirjoittaa ja miten tehdä vaikuttava essee.

5. Kuvaile merkittävin haaste, jonka olet kohdannut, ja vaiheet, jotka olet toteuttanut tämän haasteen voittamiseksi. Miten tämä haaste on vaikuttanut akateemiseen suoritukseesi?

Huomioitavaa: Haaste voi olla henkilökohtainen tai jotain, mitä olet kohdannut yhteisössäsi tai koulussa. Miksi haaste oli sinulle tärkeä? Tämä on hyvä tilaisuus puhua kaikista kohtaamistasi esteistä ja siitä, mitä olet oppinut kokemuksesta. Saitko tukea joltakin toiselta vai hoititko sen yksin?

Jos työskentelet tällä hetkellä haasteen läpi, mitä teet nyt, ja vaikuttaako se elämäsi eri osa -alueisiin? Kysy esimerkiksi itseltäsi: 'Kuinka elämäni on muuttunut kotona, koulussa, ystävieni tai perheeni kanssa?'

7. Mitä olet tehnyt koulusi tai paikkakuntasi parantamiseksi?

Huomioitavaa: Ajattele yhteisöä terminä, joka voi sisältää ryhmän, tiimin tai paikan - kuten lukiosi, kotikaupunkisi tai kotisi. Voit määritellä yhteisön haluamallasi tavalla, muista vain puhua roolistasi kyseisessä yhteisössä. Halusitko korjata ongelman yhteisössäsi?

Miksi sinua inspiroi toimimaan? Mitä opit ponnisteluistasi? Miten toimintasi hyödytti muita, laajempaa yhteisöä tai molempia? Teitkö työtä yksin tai muiden kanssa aloittaaksesi muutoksen yhteisössäsi?

body_colorful_hands Ajattele yhteisöäsi: miten se on auttanut sinua? Mitä olet tehnyt sen hyväksi?

Oklahoman yliopisto

Fuksin hakijat Oklahoman yliopisto jotka haluavat saada johtajan, yhteisöpalvelun tai merkittävän apurahan vastaa kahteen valinnaiseen lisäkehotteeseen , joista yksi käsittelee monimuotoisuutta. Tämän kehotteen sanamäärä on enintään 650 sanaa.

Oklahoman yliopistossa asuu elinvoimainen, monipuolinen ja myötätuntoinen yliopistoyhteisö, jota kutsutaan usein OU -perheeksi. Kuvaile kulttuuri- ja yhteisöpalvelutoimiasi ja miksi valitsit osallistua niihin.

Duken yliopisto

Sen lisäksi, että heidän on vastattava Common Application- tai Coalition Application -essekehotteisiin, hakijat Duke -yliopistoon voi (mutta ei tarvitse) lähettää lyhyitä vastauksia kahteen kehotteeseen, jotka molemmat ovat monimuotoisuuden kollegion essee -kehotteita. Kunkin sanan enimmäismäärä on 250 sanaa.

Duken yliopisto etsii lahjakkaita, sitoutuneita opiskelijakuntia, joka ilmentää monenlaisia ​​inhimillisiä kokemuksia. Uskomme, että oppilaidemme monimuotoisuus vahvistaa yhteisöämme. Jos haluat kertoa näkemyksestäsi tai kokemuksistasi, joiden avulla olet voinut auttaa meitä ymmärtämään sinua paremmin - mahdollisesti liittyen yhteisöön, johon kuulut, perheeseesi tai kulttuuritaustallesi - kannustamme sinua tekemään niin. Oikeat ihmiset lukevat hakemustasi, ja haluamme tehdä parhaamme ymmärtääksemme ja arvostaaksemme todellisia ihmisiä, jotka hakeutuvat Dukeen.

Duken sitoutuminen monimuotoisuuteen ja osallisuuteen sisältää sukupuoli -identiteetin ja seksuaalisen suuntautumisen. Jos haluat jakaa kanssamme enemmän kummastakaan, etkä ole tehnyt niin muualla sovelluksessa, kutsumme sinut tekemään sen täällä.

Pitzer College

Pitzerissä ensimmäisen vuoden hakijoiden on käytettävä yhteistä hakemusta ja vastattava yhteen kahdesta täydentävästä essee -kehotteesta. Yksi näistä kehotteista on monimuotoisuuden essee -kehote, joka pyytää sinua kirjoittamaan yhteisöstäsi.

Pitzerissä viisi perusarvoa erottaa lähestymistapamme koulutukseen: sosiaalinen vastuu, kulttuurien välinen ymmärrys, monitieteinen oppiminen, opiskelijoiden sitoutuminen ja ympäristön kestävyys. Muutoksen tekijöinä opiskelijamme käyttävät näitä arvoja luodakseen ratkaisuja maailman haasteisiimme. Pohditko osallistumistasi lukiossa tai yhteisössä, miten olet sitoutunut johonkin Pitzerin perusarvoista?

Pohjois -Carolinan yliopisto Chapel Hillissä

Klo Pohjois -Carolinan yliopisto , sekä fuksi- että siirtohakijoiden on toimitettava lyhyet vastaukset (200–250 sanaa) kahteen neljästä kehotteesta. Yksi on monimuotoisuusopiston essee -kehote, joka haluaa tietää enemmän taustasi vaikutuksesta nykyiseen itseesi.

Laajenna identiteettisi osaa - esimerkiksi uskontoasi, kulttuuriasi, rotuasi, seksuaalista tai sukupuoli -identiteettiäsi, sukulaisuusryhmääsi jne. Miten tämä identiteettisi osa on muokannut elämäsi kokemuksia tähän mennessä?

Yhteinen sovellus

Monet korkeakoulut ja yliopistot, kuten Purduen yliopisto , käytä yhteistä sovellusta ja sen essee -kehotteita.

Yksi sen essee -kehotuksista on monimuotoisuusessee, joka voi olla 250–650 sanaa. Tämä kehote keskittyy vahvasti hakijan identiteettiin, etuihin ja taustaan.

Joillakin opiskelijoilla on tausta, identiteetti, kiinnostus tai lahjakkuus niin merkityksellisiä, että he uskovat, että heidän hakemuksensa olisi epätäydellinen ilman sitä. Jos tämä kuulostaa sinulta, jaa tarinasi.

ApplyTexas

ApplyTexas on samanlainen kuin Common Application, mutta on vain julkiset korkeakoulut ja yliopistot Texasissa. Sovellus sisältää useita essee -kehotteita, joista yksi on monimuotoisuuden kollegion essee -kehotteita, jotka pyytävät sinua tarkentamaan ympäristöäsi, yhteisöäsi ja henkilökohtaista identiteettiäsi.

Essee B: Useimmilla opiskelijoilla on identiteetti, etu tai kyky, joka määrittelee heidät olennaisella tavalla. Kerro meille itsestäsi.

body_red_apple_harmaa Ole punainen omena.

Mitä korkeakoulut etsivät monimuotoisuuden esseestä?

Moninaisuuden esseen avulla korkeakoulut yleensä haluavat eniten oppia lisää sinä , mukaan lukien mitkä kokemukset ovat tehneet sinusta sellaisen ihmisen kuin olet tänään ja mitä ainutlaatuisia oivalluksia voit tarjota kouluun. Mutta millaisia ​​erityispiirteitä koulut etsivät monimuotoisuusesseestä?

Vastataksemme tähän, katsotaanpa, mitä koulut itse ovat sanoneet yliopiston esseistä. Vaikka monet oppilaitokset eivät anna neuvoja monimuotoisuutta koskevalle esseelle, monet tarjoavat vinkkejä tehokkaan yliopistokoulutuksen kirjoittamiseen yleensä.

Esimerkiksi tässä on mitä Dickinson College toivoo näkevänsä hakijoiden kollegion esseissä:

Kerro tarinasi.

Se voi olla typerä neuvo, mutta se on myös totta. Pääsyneuvojat kehittävät kuudennen aistin aidoista esseekirjoittajista. Saat pisteitä siitä, että olet tosissasi ja uskollinen itsellesi.

Aitous on avain tehokkaan monimuotoisuusesseen kirjoittamiseen. Koulut haluavat sinun olevan rehellinen siitä, kuka olet ja mistä tulet; älä liioittele tai keksi tarinoita saadaksesi sinut kuulostamaan 'viileämmältä' tai mielenkiintoisemmalta - 99% ajasta valintalautakunnat näkevät sen läpi! Muista: valintakomiteat lukevat tuhansia sovelluksia, jotta he voivat havaita väärennetyn tarinan mailin päässä.

Seuraavaksi tässä on mitä Wellesley College sanoo college -esseiden tarkoituksesta:

Anna pääsylautakunnan löytää:

 • Lisää sinusta ihmisenä.
 • Sivusi, jota SAT ja arvosanat eivät näytä.
 • Historiasi, asenteesi, kiinnostuksesi ja luovuutesi.
 • Arvosi ja tavoitteesi - mikä erottaa sinut.

On tärkeää olla paitsi aito myös esittele 'mikä erottaa sinut' muista hakijoista - eli mikä tekee sinusta sinä . Tämä on erityisen tärkeää, kun ajatellaan, kuinka monta hakemusvaliokuntaa käy läpi vuosittain. Jos et erotu positiivisella tavalla, päädyt todennäköisesti huijaukseen, mikä vähentää merkittävästi tai jopa eliminoi mahdollisuutesi päästä sisään.

Ja lopuksi tässä neuvoja Michiganin yliopisto esseiden kirjoittamisesta yliopistolle:

Yliopistosi esseesi on yksi niistä lähes 50 000: sta, joita luemme sisäänotossa - käytä tätä tilaisuutta hyväksesi. Esseesi antaa meille oivalluksia persoonallisuudestasi; se auttaa meitä määrittämään, onko suhteestasi kouluun molempia osapuolia hyödyttävää.

Kerro meille, minkä tiedekunnan kanssa haluaisit työskennellä tai mistä tutkimuksesta olet kiinnostunut. Kerro meille, miksi olet johtaja tai miten voitit vastoinkäymiset elämässäsi. Kerro meille, miksi tämä koulu on sinulle. Kerro meille tarinasi.

Kaiken kaikkiaan tärkeimmät luonteenomaiset korkeakoulut, joita etsit monimuotoisuussessiossa (samoin kuin kaikissa lähettämissäsi essee -esseissä), ovat aitoutta. Korkeakoulut haluavat tietää kuka olet ja miten päädyit tänne; he haluavat myös nähdä, mikä tekee sinusta ikimuistoisen ja mitä voit tuoda kouluun.

body_writing_notepad Kahvia ei tarvita erinomaisen monimuotoisuuden esseen kirjoittamiseen.

Tehokkaan monimuotoisuuden esseen kirjoittaminen: 4 vinkkiä

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit kirjoittaa suuren moninaisuuden college -esseen ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon.

#1: Ajattele, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen

Yksi monimuotoisuutta käsittelevän esseen päätavoitteista on esitellä ainutlaatuisuutesi ja selittää, miten saat uuden näkökulman oppilaskuntaan ja kouluun kokonaisuutena. Siksi esseellesi, muista valita aihe, joka auttaa sinua erottumaan muista hakijoista.

Esimerkiksi sen sijaan, että kirjoittaisit kyvystäsi soittaa pianoa (mitä monet hakijat osaavat epäilemättä), olisi paljon mielenkiintoisempaa selvittää, miten Itävallassa kasvanut kokemuksesi sai sinut kiinnostumaan klassisesta musiikkia.

Yritä määritellä kokemuksesi elämässäsi. Näiden ei tarvitse olla ilmeisiä elämää muuttavia tapahtumia, mutta niiden olisi pitänyt vaikuttaa sinuun pysyvästi ja auttaa muokkaamaan identiteettiäsi.

#2: Ole rehellinen ja aito

Tässä on taas tämä sana: aito. Vaikka on tärkeää näyttää, kuinka ainutlaatuinen olet, haluat myös varmistaa, että pysyt uskollisena sellaisena kuin olet. Millaiset kokemukset ovat tehneet sinusta sellaisen ihmisen kuin olet tänään? Millaisia ​​vaikutuksia näillä oli sinun identiteettisi, saavutuksiisi ja tulevaisuuden tavoitteisiisi?

Rehellisyys tarkoittaa myös sitä, että et liioittele (tai valehtele) kokemuksistasi tai näkemyksistäsi. Ei hätää, jos et muista kaikkia pieniä yksityiskohtia tapahtumasta tai keskustelusta. Yritä vain olla mahdollisimman rehellinen tunteistasi. Älä sano, että jokin muutti elämääsi, jos sillä ei todellakaan ollut vaikutusta sinuun.

Lopulta haluat kirjoita tavalla, joka vastaa ääntäsi. Älä pelkää heittää pientä huumoria tai henkilökohtaista anekdoottia. Tärkeintä on, että monimuotoisuusesseesi edustaa tarkasti sinua ja henkistä potentiaaliasi.

#3: Kirjoita selkeästi, oikein ja johdonmukaisesti

Tämä seuraava vinkki on luonteeltaan mekaanisempi. Kuten minkä tahansa yliopiston esseen tapauksessa, On tärkeää, että monimuotoisuutesi on kirjoitettu hyvin. Loppujen lopuksi tämän esseen tarkoitus ei ole vain auttaa kouluja tuntemaan sinut paremmin, vaan myös osoittaa hienostunut kirjoituskyky - taito, joka on välttämätön menestyäksesi korkeakoulussa pääaineesta riippumatta.

Monimuotoisuusessee, joka on täynnä kirjoitusvirheitä ja kielioppivirheitä, ei kerro sujuvaa, vakuuttavaa ja johdonmukaista tarinaa sinusta. Se saa sinut näyttämään epäammattimaiselta eikä vakuuta pääsykomiteoita siitä, että olet tosissasi yliopistosta ja tulevaisuudestasi.

Joten mitä sinun pitäisi tehdä? Jaa ensin esseesi selkeiksi, hyvin järjestetyiksi kappaleiksi. Seuraavaksi tarkista esseesi useita kertoja. Kun muokkaat luonnostasi edelleen, jatka sen oikolukemista. Jos mahdollista, pyydä aikuista - kuten opettajaa, opettajaa tai vanhempaa - katsomaan se myös sinulle.

#4: Ota aikaa

Viimeinen vinkkimme on antaa itsellesi runsaasti aikaa todella kirjoittaa monimuotoisuutesi. Yleensä korkeakouluhakemukset toimitetaan joulukuussa tai tammikuussa, joten on hyvä aloittaa esseesi aikaisin, mieluiten kesällä ennen lukuvuotta (ja ennen kuin luokat ja läksyt alkavat syödä aikaa).

Varhainen aloittaminen antaa myös mahdollisuuden saada jonkinlainen näkökulma monimuotoisuutesi. Voit tehdä tämän seuraavasti: kun olet kirjoittanut karkean luonnoksen tai jopa vain muutaman kappaleen esseestäsi, laita se pois muutamaksi päiväksi. Kun tämä aika on kulunut, ota esseesi uudelleen esiin ja lue se uudesta näkökulmasta. Yritä selvittää, onko sillä edelleen haluamasi vaikutus. Kysy itseltäsi: kuulostaako tämä essee todelliselta itseltäsi vai joltakulta muulta? Ovatko jotkut alueet hieman liian juustoisia? Voitko lisätä enemmän tai vähemmän yksityiskohtia tiettyihin kappaleisiin?

Lopuksi se, että annat itsellesi paljon aikaa monimuotoisuusesseesi kirjoittamiseen, tarkoittaa voit saada enemmän ihmisiä lukemaan sen ja tarjoamaan siitä kommentteja ja muokkauksia. Tämä on ratkaisevan tärkeää tehokkaan monimuotoisuusoppilaitoksen esseen tuottamiseksi.

veden erityinen lämpökapasiteetti

Johtopäätös: Moninaisuuden esseiden kirjoittaminen korkeakoululle

Monimuotoisuusessee on korkeakouluopintojen essee, joka pyörii hakijan taustan ja identiteetin ympärillä, yleensä tietyn yhteisön yhteydessä. Tämä yhteisö voi viitata rotuun tai etniseen alkuperään, tulotasoon, naapurustoon, kouluun, sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen jne.

Monet korkeakoulut - kuten Michiganin yliopisto, Washingtonin yliopisto ja UNC - käyttävät monimuotoisuusesseitä varmistaa opiskelijakuntiensa monimuotoisuus. Jotkut koulut vaativat esseen, kun taas toiset hyväksyvät sen valinnaisena sovellusosana.

Jos kirjoitat moninaisuutta koskevia esseitä korkeakoululle, muista tehdä seuraavat asiat kirjoittaessasi esseesi, jotta saat paremman pääsymahdollisuuden:

 • Mieti, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen - yritä tunnistaa kokemus tai mielipide, joka erottaa sinut muusta joukosta mielenkiintoisella ja positiivisella tavalla
 • Ole rehellinen ja aito - älä liioittele tai valehtele tunteistasi ja kokemuksistasi
 • Kirjoita selkeästi, oikein ja johdonmukaisesti - lue, muokkaa ja pyydä joku muu katsomaan esseesi
 • Ei kiirettä - aloita aikaisin, mieluiten kesään ennen lukuvuotta, jotta sinulla on enemmän aikaa tehdä muutoksia ja saada palautetta muilta

Tämän myötä toivotan teille onnea monimuotoisuuskirjoituksellesi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.