Kuinka kirjoittaa DBQ-essee: tärkeimmät strategiat ja vinkit

kirjat-1031699_640.jpg

DBQ, eli asiakirjapohjainen kysymys, on hieman epätavallisen muotoiltu ajoitettu essee AP-historian kokeista: AP US History, AP European History ja AP World History. Tuntemattomuuden takia monet opiskelijat ovat hämmentyneitä siitä, miten edes valmistautua, puhumattakaan siitä, kuinka kirjoittaa onnistunut DBQ-essee testipäivänä.

Älä koskaan pelkää! Minulla, ohjatulla DBQ-velholla ja päälliköllä, on sinulle runsaasti valmistelustrategioita sekä neuvoja siitä, miten kaiken mitä tarvitset kattaa rajoitettuun DBQ-kirjoitusaikaan tenttipäivänä. Kun olet lukenut tämän oppaan, tiedät tarkalleen, kuinka kirjoittaa DBQ.Yleiskatsaus DBQ: sta - mikä se on, sen tarkoitus, muoto jne. - on artikkelissani Mikä on DBQ?

Sisällysluettelo

Mitä opintoni aikajanan tulisi olla?

Valmistautuminen DBQ: lle

Perustaa perustaso

Perustiedot

Otsikon erittely

Ota toinen harjoitus DBQ

Kuinka voin menestyä testipäivänä?

Kysymyksen ja asiakirjojen lukeminen

Esseesi suunnittelu

Esseesi kirjoittaminen

Tärkeimmät takeaways

Mitä minun pitäisi olla DBQ-tutkimukseni aikajanalla?

AP-tenttiopintojen aikajana riippuu muutamasta asiasta. Ensinnäkin, kuinka paljon aikaa sinun on opittava viikossa, ja kuinka monta tuntia haluat opiskella yhteensä? Jos sinulla ei ole paljon aikaa viikossa, aloita vähän aikaisemmin; jos pystyt käyttämään huomattavan määrän aikaa viikossa (10-15 tuntia) valmisteluun, voit odottaa myöhempään aikaan vuodesta.

Yksi asia on pidettävä mielessä kuitenkin mitä aikaisemmin aloitat opintosi AP-testiäsi varten, sitä vähemmän materiaalia olet käsitellyt luokassa. Varmista, että tarkastelet vanhempaa materiaalia jatkuvasti lukuvuoden jatkaessa pitämään asiat tuoreina mielessäsi, mutta DBQ-valmistelun kannalta ei todennäköisesti ole järkevää aloittaa ennen helmikuua tai tammikuua.

Toinen tekijä on, kuinka paljon sinun täytyy työskennellä. Suosittelen sinua perustason DBQ: n suorittaminen helmikuun alussa nähdäksesi mihin sinun on keskitettävä ponnistelusi.

Jos sinulla on esimerkiksi kuusi seitsemästä ja menetät yhden pisteen asiakirjojen lisäanalyysin tekemisestä, sinun ei tarvitse käyttää liikaa aikaa DBQ: n kirjoittamiseen. Ehkä vain tee dokumenttianalyysi muutaman viikon välein ja tarkista muutama kuukausi myöhemmin toisella ajastetulla käytännöllä DBQ varmistaaksesi, että sinulla on se.

Jos sinulla on kuitenkin kaksi tai kolme seitsemästä, tiedät, että sinulla on enemmän töitä ja haluat todennäköisesti omistaa vähintään tunnin tai kaksi viikossa taitojesi hiontaan.

Valmistelun yleisen virtauksen tulisi olla: ota käytännön DBQ, tee kohdennettuja taitoharjoituksia, ota toinen harjoitus DBQ, tee kohdennettuja taitoja, ota toinen harjoitus DBQ ja niin edelleen. Kuinka usein käytät harjoituksen DBQ: ita ja kuinka monta kertaa toistat syklin, riippuu siitä, kuinka paljon valmistelua tarvitset ja kuinka usein haluat tarkistaa edistymisesi. Käytä DBQ-harjoituksia riittävän usein, jotta muoto pysyy tuttuina, mutta ei niin paljon, että olet harjoittanut tuskin mitään taitoharjoituksia välissä.

koira-734689_640.jpg

Hän on valmis aloittamaan opiskelun!

Valmistautuminen DBQ: lle

Yleinen valmisteluprosessi on diagnosoida, harjoitella, testata ja toistaa. Ensinnäkin selvität, mitä sinun on työskenneltävä luomalla perustaso DBQ-taidoillesi. Sitten voit harjoitella taitojen rakentamista. Lopuksi otat toisen DBQ: n nähdäksesi, kuinka olet parantunut ja mitä sinun on vielä työskenneltävä.

Seuraavassa osassa käsittelen koko prosessin. Ensin annan ohjeet perustason määrittämiseen. Sitten käyn läpi joitain esseen kirjoittamisen perustaidot ja niiden rakentaminen. Sen jälkeen minä eritellä DBQ-otsikko. Harjoittelet DBQ-koodeja ennen kuin tiedät sen!

# 1: Perustetaan perustaso

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on perustaa lähtötaso - selvittää missä olet suhteessa DBQ-taitoihisi. Tämä kertoo sinulle, mihin sinun on keskitettävä valmistelut.

Voit tehdä tämän ottaa ajastettu, harjoita DBQ: ta ja anna luotettavan opettajan tai neuvonantajan arvostella se asianmukaisen otsikon mukaisesti.

AP Yhdysvaltain historia

AP US History DBQ: lle annetaan sinulle 15 minuutin lukuaika ja 45 minuuttia kirjoitusaikaa.

Valikoima käytännön kysymyksiä tentistä löytyvät verkossa yliopiston hallituksesta, mukaan lukien DBQ. (Siirry käytetyn kehotteen linkitetyn asiakirjan sivulle 136.)

Jos olet jo nähnyt tämän käytännön kysymyksen, ehkä luokassa, voit käyttää sitä Vuoden 2015 DBQ-kysymys .

Muu käytettävissä olevat College Boardin DBQ: t ovat vanhassa muodossa (etsi ne 'Free-Response Questions' -asiakirjoista). Tämä on hieno, jos haluat käyttää niitä, mutta muista käyttää uusi otsikko (joka on seitsemän pisteen sijasta yhdeksän sijasta).

Kehotan sinua tallenna kaikki nämä linkit tai jopa lataa kaikki ilmaiset vastauskysymykset ja pisteytysoppaat viitteeksi, koska käytät niitä yhä uudelleen harjoitteluun.

AP Euroopan historia

Tälle tentille sinulle annetaan 15 minuutin lukuaika ja 45 minuuttia kirjoitusaikaa .

Kollegion hallitus on toimittanut harjoitella kysymyksiä tenttiä varten , mukaan lukien DBQ (katso linkitetyn asiakirjan sivu 200).

Jos olet jo nähnyt tämän kysymyksen, ainoat muut College Boardin kautta saatavissa olevat kysymykset ovat vanhassa muodossa, koska vuoden 2016 DBQ on uudessa seitsemän pisteen muodossa, joka on identtinen AP US History -testin kanssa. Käytä vain uusi DBQ-otsikko jos haluat käyttää kaikki kollegion hallituksen antamat vanhat kehotukset . (DBQ: t ovat asiakirjoissa, joiden otsikko on 'Vastauksettomat kysymykset'.)

Kehotan sinua tallenna kaikki nämä linkit (tai jopa lataa kaikki ilmaiset vastauskysymykset ja pisteytysoppaat) viitteeksi, koska käytät niitä yhä uudelleen harjoitteluun.

renessanssi-782263_640.jpg

Kuka tietää - ehkä tämä on yksi asiakirjoistasi!

AP: n maailmanhistoria

Tälle tentille sinulle annetaan 15 minuutin lukuaika ja 45 minuuttia kirjoitusaikaa . Kahden muun historian kokeen osalta kollegion hallitus on tarjonnut käytännön kysymyksiä . Katso DBQ sivulta 166.

Jos olet jo nähnyt tämän kysymyksen, ainoat muut kollegion johtokunnan saatavilla olevat kysymykset ovat vanhassa muodossa, koska vuoden 2017 World History DBQ on uudessa seitsemän pisteen muodossa, joka on identtinen AP US History- ja AP European History -tutkintojen kanssa . Joten muista käyttää uusi DBQ-otsikko jos haluat käyttää kaikki kollegion hallituksen antamat vanhat kehotukset . (DBQ: t ovat asiakirjoissa, joiden otsikko on 'Vastauksettomat kysymykset'.)

Kehotan sinua tallenna kaikki nämä linkit (tai jopa lataa kaikki ilmaiset vastauskysymykset ja pisteytysoppaat) viitteeksi, koska käytät niitä yhä uudelleen harjoitteluun.

Luotettavan neuvonantajan löytäminen paperisi tarkastelemiseksi

Historiaopettaja olisi hieno resurssi, mutta jos ne eivät ole käytettävissäsi tässä ominaisuudessa, tässä on joitain muita ideoita:

 • Englannin opettaja.
 • Kysy kirjastonhoitajalta koulussa tai julkisessa kirjastossa! Jos he eivät voi auttaa sinua, he saattavat pystyä ohjaamaan sinut resursseihin, jotka voivat.
 • Voit myös pyytää koulun ohjaajaa ohjaamaan sinut koulun sisäisiin resursseihin, joita voisit käyttää.
 • Tuutori. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos he tuntevat kokeen, vaikka he eivät ole, he voivat silti neuvoa - DBQ testaa enimmäkseen akateemista kirjoittamistaitoa paineen alla.
 • Vanhempasi)! Jälleen ihannetapauksessa luotettava neuvonantajasi tuntee AP: n, mutta jos olet aiemmin käyttänyt vanhempiasi avun kirjoittamiseen, he voivat myös auttaa täällä.
 • Voit kokeilla vanhempaa ystävää, joka on jo suorittanut kokeen ja menestynyt hyvin ... vaikka pidä mielessä, että jotkut ihmiset osaavat paremmin kuin pisteyttää ja / tai selittää!

Voinko valmistautua lähtötilanteeseen?

Jos tiedät ei mitään DBQ: sta ja haluat tehdä pienen perustiedot ennen perustason perustamista, se on täysin hieno. Ei ole mitään järkeä ottaa käytännön tenttiä, jos aiot paniikkia ja mutkia sitä läpi; se ei anna hyödyllistä kuvaa taidoistasi.

Katso perussuunta artikkelistani, joka sisältää DBQ: n perustiedot, mukaan lukien DBQ-muoto.

Jos haluat tarkastella yhtä tai kahta esseesimerkkiä, katso artikkelini luettelo DBQ-esseesarjaresursseista. Muista, että sinun on kuitenkin käytettävä uutta kehotetta, jota et ole vielä nähnyt perustason perustamiseksi, joten jos katsot näytteitä, älä käytä näitä kehotteita perustason asettamiseen.

Katsoin myös tämän sivun erilaisista 'tehtävä' -sanoista liittyy AP-esseekysymyksiin . Tämä sivu luotiin ensisijaisesti AP European History Long Essay -kysymykseen, mutta määritelmistä on edelleen hyötyä DBQ: lle kaikissa historiakokeissa, varsinkin kun nämä ovat kollegion hallituksen antamia määritelmiä.

Kun tunnet suuntautuneesi, suorita harjoitustentti!

Älä huoli, jos et mene hyvin ensimmäisellä harjoituksellasi! Tätä varten opiskelu on. Perustason määrittämisen tarkoituksena ei ole saada sinut tuntemaan olosi huonoksi, vaan antaa sinulle mahdollisuus keskittyä ponnisteluihisi alueille, joilla sinun on työskenneltävä. Vaikka sinun pitäisi työskennellä kaikilla alueilla, se on täysin hieno ja toteutettavissa! Jokainen DBQ: lle tarvitsemasi taito voidaan rakentaa .

Seuraavassa osiossa käydään läpi nämä taidot ja kuinka rakentaa ne kutakin tenttiä varten.

hiekkalinna-796488_640.jpg

Tarvitset vahvemman perustuksen kuin tämä hiekkalinna.

# 2: Kehitä perustaitoja

Tässä osassa keskustelen perustavanlaatuisista kirjoitustaidoista, joita tarvitset DBQ: n kirjoittamiseen.

Aloitan joitain yleisiä tietoja aiheesta tehokkaan opinnäytetyön laatiminen , koska tämä on taito, jota tarvitset missä tahansa DBQ-tentissä (ja koko akateemisessa elämässäsi). Sitten menen esseitä, joitain esimerkkejä DBQ: n pääpiirteistä. Kun kosketan ajanhallinta. Lopuksi keskustelen lyhyesti siitä, miten integroida asiakirjoidesi tiedot hankalasti kirjoitukseesi.

Se kuulostaa paljon, mutta paitsi nämä taidot ovat elintärkeitä akateemiselle urallesi yleensä, sinulla on todennäköisesti jo perusrakenteet hallita niitä arsenaalissasi!

Tehokkaan opinnäytetyön kirjoittaminen

Hyvän opinnäytetyön kirjoittaminen on taito, jota sinun on kehitettävä kaikille DBQ-tiedostoillesi ja kaikille kirjoittamillesi esseille, AP: ssä tai muuten.

Tässä on joitain yleisiä sääntöjä siitä, mikä tekee hyvän opinnäytetyön:

 • Hyvä opinnäytetyö tekee muutakin kuin vain uudelleen kehotteen.

  • Sanotaan, että luokkakehotuksemme on: 'Analysoi tärkeimmät tekijät, jotka johtivat Ranskan vallankumoukseen.'

  • Gregory kirjoittaa, että 'Ranskan vallankumouksen aiheuttajia oli monia'. Tämä ei ole tehokas opinnäytetyö. Ainoa se on epämääräisesti muotoilla kehote.

 • Hyvä opinnäytetyö esittää uskottavan väitteen jota voit puolustaa esseepitkällä kirjoituksella.

  • Ehkä Karen kirjoittaa: 'Marie Antoinette aiheutti Ranskan vallankumouksen sanoessaan' Anna heidän syödä kakkua ', koska se sai ihmiset vihaisiksi.'

  • Tämä ei myöskään ole tehokas opinnäytetyö. Ensinnäkin, Marie Antoinette ei koskaan sanonut niin. Vielä tärkeämpää on, kuinka aiot kirjoittaa kokonaisen esseen siitä, kuinka yksi Marie Antoinetten kommentti aiheutti koko vallankumouksen? Tämä on sekä epätodennäköistä että liian yksinkertaista.

 • Hyvä opinnäytetyö vastaa kysymykseen .

  • Jos LaToya kirjoittaa, 'Terrorin hallitus johti Ranskan vallankumouksen lopulliseen kuolemaan ja lopulta tasoitti tietä Napoleon Bonapartelle tarttumaan Ranskan hallintaan', hän saattaa esittää kohtuullisen, puolustettavan väitteen, mutta se ei vastaa kysymys, joka ei koske sitä, mitä tapahtui vallankumouksen jälkeen, mutta mikä sen aiheutti!

 • Hyvä opinnäytetyö tekee sen selväksi minne olet menossa esseessäsi.

  • Sanotaan, että Juan kirjoittaa: 'Vaikka Ranskan vallankumous johtui erilaisista poliittisista, sosiaalisista ja taloudellisista tekijöistä, se johtui ensisijaisesti korkeasti koulutetun porvarillisen luokan syntymisestä.' Tämä opinnäytetyö tarjoaa pienen tiekartan koko esseelle, jossa todetaan, että Juan aikoo keskustella vallankumoukseen johtaneista poliittisista, sosiaalisista ja taloudellisista tekijöistä siinä järjestyksessä ja että hän väittää, että porvarillisen luokan jäsenet olivat vallankumouksen viimeisiä yllyttäjiä.

  • Tämä on hieno opinnäytetyö! Se vastaa kysymykseen, tekee kattavan näkökohdan ja antaa selkeän käsityksen siitä, mitä kirjoittaja aikoo keskustella esseessä.

Arvostella: hyvä opinnäytetyö esittää väitteen, vastaa kehotteeseen ja esittää, mistä keskustelette esseessänne.

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on vaikeuksia erottaa hyvä opinnäytetyö ja ei kovin hyvä, tässä on muutamia resursseja, joita voit käyttää:

 • Tällä sivustolla SUNY Empire on parhaan opinnäytetyön valinta useista vaihtoehdoista. Se on tarkoitettu tutkimuspapereille, mutta hyvään opinnäytteeseen soveltuvat yleiset säännöt.

 • Fotosivusto.com on toinen harjoitus opinnäytetyölausuntojen valinnassa erityisesti lyhyitä esseitä varten. Huomaa kuitenkin, että suurin osa oikeista vastauksista olisi 'hyviä' väitöslauselmia 'super' väitöskirjojen sijaan.Niin miten harjoitat opinnäytetyön lausuntotaitojasi DBQ: lle?

Vaikka sinun tulisi ehdottomasti harjoitella DBQ-kysymysten ja -asiakirjojen tarkastelua ja opinnäytetyön kirjoittamista vastauksena niihin, saatat myös pitää hyödyllisenä kirjoita joitain käytännön opinnäytetyön vastauksia vapaasti vastattaviin kysymyksiin. Vaikka et ota huomioon mitään asiakirjoja argumentissa vapaasti vastattaviin kysymyksiin, se on hyvä käytäntö tehokkaan opinnäytetyön rakentamiseen yleensä.

Voit jopa yrittää kirjoittaa useita väitöskirjoja vastauksena samaan kehotukseen! On hieno harjoitus nähdä, kuinka voisit lähestyä kehotusta eri näkökulmista. Aika itsellesi 5-10 minuuttia matkimaan AP-kokeen aikapainetta.

Jos mahdollista, ota luotettava neuvonantaja tai ystävä tarkastaa käytäntöjulkaisusi ja antaa sinulle palautetta. Sen estäminen, tarkastelemalla vanhojen kehotusten pisteytysohjeita (pääset samalta sivulta kollegion hallituksessa, josta löytyy aikaisempia vapaita vastauksia koskevia kysymyksiä), antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä siitä, mikä voisi olla hyvä opinnäytetyö vastauksena annettuun kehotukseen .

Kun voit kirjoittaa opinnäytetyön, sinun on pystyttävä tukemaan sitä - siinä tulee hahmottelu!

lintu-625374_640.jpg

Tämä ei ole hyvä luonnos.

Essiesi hahmottelu ja muotoilu

Saatat olla maailman suurin dokumenttianalyytikko ja opinnäytetyön kirjoittaja, mutta jos et tiedä, miten se kaikki kootaan yhteen DBQ-esseessä, et voi kirjoittaa yhtenäistä, korkeat pisteitä sisältävää esseeä testipäivä.

Marylandin yliopiston baltimoren läänin pääsyvaatimukset

Hyvässä luonnoksessa selvitetään selkeästi opinnäytetyösi ja kuinka aiot tukea tätä opinnäytettä kappaleissasi. Se pitää kirjoituksesi järjestyksessä ja estää sinua unohtamasta mitään, mitä haluat mainita!

Joitakin yleisiä vinkkejä ääriviivojen kirjoittamisesta: tämä sivu on Roane State on hyödyllistä tietoa. Vaikka esseen pitämisen hahmottamisen yleisperiaatteet, DBQ-formaatilla on omat ainutlaatuiset pääpiirteensä. Tätä varten olen toimittanut joitain lyhyitä esimerkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan kaikki tärkeät kohdat.

Esimerkki DBQ-luonnoksesta

 1. Johdanto
  1. Opinnäytetyö. Tärkein osa introasi!
 2. Runko 1 - asiayhteyteen liittyvät tiedot
  1. Kaikki ulkopuoliset historialliset / asiayhteyteen liittyvät tiedot
 3. Runko 2 - Ensimmäinen kohta
  1. Ensimmäistä kohtaa tukevat asiakirjat ja analyysit
  2. Jos kolme kappaleosaa: käytä noin kolmea asiakirjaa, tee syvempi analyysi kahdesta
 4. Runko 3 - toinen kohta
  1. Toista kohtaa tukevat asiakirjat ja analyysit
  2. Käytä noin kolmea asiakirjaa, tee syvempi analyysi kahdesta
  3. Muista mainita ulkopuolinen esimerkkisi, jos et ole vielä tehnyt niin!
 5. Runko 4 (valinnainen) - kolmas kohta
  1. Asiakirjat ja analyysit, jotka tukevat kolmatta kohtaa
 6. Johtopäätös
  1. Ilmoita väitöskirja uudelleen
  2. Tee vertailu toiseen ajanjaksoon tai tilanteeseen (synteesi)

Rungon kappaleiden lukumäärästä ja pääkohdistasi riippuen voit sisällyttää kullekin kappaleelle eri määrän asiakirjoja tai vaihtaa paikkaa, johon sijoitat asiayhteyteen liittyvät tiedot, ulkopuolisen esimerkkisi tai synteesi.

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa hahmotella, vain niin kauan kuin jokaisella kehosi kappaleella on selkeä asia että sinä tuki asiakirjoilla, ja muistat tehdä syvällisemmän analyysin neljästä asiakirjasta, tuoda ulkopuolista historiallista tietoa ja tehdä vertailun toiseen historialliseen tilanteeseen tai aikaan (näet nämä viimeiset kohdat tarkemmin selityksessä otsikon erittelyssä).

Kaikki maailman organisointitaidot eivät tietenkään auta sinua, jos et pysty kirjoittamaan koko esseeä varattuun aikaan. Seuraava osa käsittelee ajanhallintaosaamista.

kirjasto-869061_640.jpg

Voit olla yhtä järjestäytynyt kuin tämä kirjasto!

Ajanhallinnan taidot esseen kirjoittamiseen

Tiedätkö kaikki essee-kirjoittamisen taitosi, mutta et vain voi saada DBQ-esseeä yhdessä 15 minuutin suunnitteluvaiheessa ja 40 minuutin kirjoituksessa?

Tässä voi olla muutama asia:

 • Löydätkö itsesi viettää paljon aikaa tyhjää paperia tuijottaen?

  • Jos sinusta tuntuu, ettet tiedä mistä aloittaa, viettää kaksi minuuttia aivoriihiä heti kun olet lukenut kysymyksen ja asiakirjat. Kirjoita mitään tähän - älä sensuroi itseäsi. Kukaan ei katso näitä muistiinpanoja, mutta sinä!

  • Kun olet ajatellut vähän, yritä järjestää nuo ajatukset opinnäytetyöksi ja sitten kappaleiksi. On parempi aloittaa työskentely ja muuttaa asioita kuin tuhlata aikaa tuskaillen siitä, ettet tiedä täydellistä sanottavaa.

 • Oletko vain kaksi kolmasosaa esseesi läpi, kun 40 minuuttia on kulunut?

  • Olet todennäköisesti viettänyt liikaa ääriviivojasi, puremalla enemmän kuin pystyt pureskelemaan tai molempia.

  • Jos huomaat viettää yli 20 minuuttia hahmottelemalla, sinun on harjoiteltava laskemaan ääriviivasi aikaa. Muista, että luonnos on vain opas esseeisi - on hienoa vaihtaa asioita kirjoittaessasi. Sen ei tarvitse olla täydellinen. Lyhennä ääriviivasi aikaa harjoittelemalla vain hahmottamista lyhyemmille aikaväleille. Kun voit kirjoittaa yhden 20 minuutissa, vie se arvoon 18 ja sitten 16: een.

  • Saatat myös yrittää peittää liikaa paperiasi. Jos sinulla on viisi tekstikappaletta, sinun on skaalattava asiat takaisin kolmeen. Jos vietät 20 minuuttia kahden kontekstuaalisen kappaleen kirjoittamiseen, sinun on leikattava se muutamaan asiaankuuluvaan lauseeseen. Ole tietoinen siitä, missä vietät paljon aikaa, ja kohdista näille alueille.

 • Sinä en tiedä ongelmaa - et vain saa sitä tekemään!

  • Jos et pysty tarkalleen tunnistamaan, mikä vie niin kauan, kehotan sinua yksinkertaisesti Harjoittele DBQ: iden kirjoittamista vähemmän ja vähemmän aikaa. Aloita 20 minuutilla ääriviivat ja 50 minuuttia essee (tai pidempään, jos tarvitset). Kun voit tehdä sen 20 ja 50, siirry takaisin 18 minuuttiin ja 45 kirjoittamiseen, sitten 15 ja 40.

Voit ehdottomasti oppia hallitsemaan aikaa tehokkaasti, jotta voit kirjoittaa suuren DBQ: n varattuun aikaan. Seuraava taito!

Viittausten integrointi

Viimeinen taito, jota ei nimenomaisesti käsitellä otsikossa, mutta jolla on suuri ero esseen laadussa, on asiakirjalainausten integrointi esseeisi. Toisin sanoen, miten viittaat asiakirjoissa oleviin tietoihin selkeällä, ei-hankalalla tavalla?

Se on yleensä parempi käytä asiakirjan tekijää tai otsikkoa asiakirjan tunnistamiseen kirjoittamisen sijaan 'Asiakirja A.' Joten kirjoittamisen sijaan 'Asiakirja A kuvaa mellakan ...', voit sanoa: 'Sven Svensonin kuvauksessa mellakasta ...'

Kun lainaat dokumenttia suoraan tunnistamatta sitä muuten, sinun kannattaa lisätä sulkeellinen viittaus. Voit esimerkiksi kirjoittaa: 'Kaupungin työväenluokan kansalaiset kuvasivat lakkoilijoita' urhoollisiksi ja todellisiksi '(asiakirja E).

Nyt kun olemme tarkastelleet DBQ: n olennaiset ja perustavat taidot, siirryn rubriikkijakaumiin. Keskustelemme jokaisesta taitosta, jota AP-luokittelijat etsivät, kun he pisteyttävät tenttisi. Kaikilla historiakokeilla on DBQ-otsikko, joten ohjeet ovat samat.

suurennuslasi-975633_640.jpg

Älä huoli, et tarvitse suurennuslasia tutkiakseen otsikkoa.

# 3: Opi DBQ-otsikko

DBQ-otsikossa on neljä osiota, yhteensä seitsemän pistettä.

Osa A: Opinnäytetyö - 2 pistettä

Rubric_part1-1.png

Yksi asia on saada aikaan opinnäytetyö, joka toimii ja on historiallisesti puolustettavissa. Tämä tarkoittaa vain sitä, että asiakirjat ja historiallinen tosiasiat voivat kohtuullisesti tukea opinnäytetyösi. Joten älä esitä esseen pääkohtaa siitä, että JFK oli Illuminatin jäsen tai että paavi Urban II oli ulkomaalainen.

Kollegion hallituksessa opinnäytetyön on sijaittava esittelyssä tai johtopäätöksessäsi. Sinua on todennäköisesti opetettu sijoittamaan opinnäytetyö introosi, joten pidä kiinni siitä, mihin olet tottunut. Lisäksi se on vain hyvä kirjoittaminen - se auttaa signaali minne olet menossa esseessä ja mikä on mielipiteesi.

Voit saada toisen pisteen a super opinnäytetyö.

Kollegion hallitus kuvaa tätä opinnäytetyönä, jossa otetaan huomioon 'historiallinen monimutkaisuus'. Historiallinen monimutkaisuus on oikeastaan ​​vain ajatus siitä historialliset todisteet eivät aina ole samaa mieltä kaikesta ja että sopimukseen, erimielisyyksiin jne. on syitä

Mistä tiedät, ovatko historialliset todisteet samaa vai eri mieltä? Dokumentit! Oletetaan, että vastaat naisten äänioikeutta koskevaan kehotukseen (äänioikeus on äänioikeus niille teistä, jotka eivät ole vielä päässeet kyseiseen yksikköön luokassa):

'' Analysoi vastauksia naisten äänioikeusliikkeeseen Yhdysvalloissa. ''

värit sekoitetaan ruskeaksi

Asiakirjoissasi on kirje sufragetista, jossa selitetään intohimoisesti, miksi hänen mielestään naisilla pitäisi olla äänestys, kopio sufragettakokouksesta naisten kokouksessa, kirje yhdeltä kongressimieheltä toiselle, jossa keskustellaan äänioikeuden eduista ja haitoista, ja poliittinen sarjakuva, joka näyttää yhteiskunnan kuoleman ja 'luonnollisen' järjestyksen päättymisen naisäänestäjien käsissä.

Brasson ikä_Tomph-Womans-Rights_1869.jpg

Yksinkertainen mutta tehokas opinnäytetyö voi olla jotain,

'Vaikka naisten äänioikeusliike menestyi viime kädessä, se jakoi maan jyrkästi niiden välillä, jotka uskoivat naisten äänioikeuden olevan luonnotonta, ja niiden välillä, jotka uskoivat, että se oli naisten luontainen oikeus.'

Tämä on hyvä: se vastaa kysymykseen ja ilmaisee selkeästi kaksi äänioikeutta koskevaa vastausta, joita tullaan analysoimaan esseessä.

TO super opinnäytetyö , kuitenkin ota suhde asiakirjojen (ja asiakirjojen takana olevien ihmisten välillä!) huomioon.

Se voi olla jotain,

'Dramaattinen vastakohta naisten äänioikeuden puolesta vastustaneiden ja sitä vastaan ​​taistelleiden välillä paljasti amerikkalaisen yhteiskunnan perustavanlaatuisen halkeaman, joka keskittyi naisten rooliin - oliko naisten' luonnollisesti 'tarkoitus olla sosiaalisesti ja siviilisesti miesten alaisia, vai olivatko he tosiasiallisesti tasa-arvoisia. '

Tämä on 'super' opinnäytetyö, koska se pääsee historiallisten tekijöiden välisen suhteen erityispiirteisiin ja näyttää laajemman kuvan - ts. Mitä vastaukset naisten äänioikeuksiin paljastivat naisten roolin Yhdysvalloissa yleisesti.

Se ylittää vain erityiskysymysten analysoinnin 'niin mitä'? Se ei vain ota kantaa historiaan, se kertoo lukija miksi heidän pitäisi huolehtia . Tässä tapauksessa superteesi kertoo meille, että lukijan tulisi välittää naisten äänioikeudesta, koska asia paljastaa perustavanlaatuisen konfliktin Amerikassa naisten asemasta yhteiskunnassa.

Osa B: Asiakirjan analyysi - 2 pistettä

Rubric_part_2-1.png

Yksi piste siitä, että esseessäsi käytetään kuutta tai seitsemää asiakirjaa väitteesi tueksi. Helppo nakki! Kuitenkin, varmista, ettet ole vain yhteenveto asiakirjoista luettelossa, vaan sitot ne takaisin kappaleidesi pääkohtiin.

On parasta välttää kirjoittamasta sellaisia ​​asioita, kuten: 'Asiakirja A sanoo X, ja asiakirja B sanoo Y ja asiakirja C sanoo Z.' Sen sijaan voit kirjoittaa jotain sellaista: 'Asiakirjan C nimettömät kirjoittajat ilmaisevat tukensa ja ihailunsa suffragetteille, mutta myös pelkäävät, että naisten äänioikeuden antaminen johtaa konflikteihin kotona, korostaen yleistä pelkoa siitä, että naisten äänioikeus johtaa perinteisten naisten roolin mullistamiseen yhteiskunnassa. ''

Kaiken yhteenvedon tulisi olla yhteydessä toisiinsa. Pohjimmiltaan mikä tahansa selitys asiakirjan mukaan on sidottava 'mitä sitten?' Jos sinulle ei ole selvää, miksi mitä kirjoitat dokumentista, liittyy pääkohteeseesi, se ei ole selvää AP-luokittelijalle.

Täältä saat lisäpisteen analysoimalla neljä asiakirjaa. Tämä lisäanalyysi voi olla missä tahansa näistä 4 alueesta:

 1. Kirjoittajan näkökulma - Miksi kirjailija ajattelee niin kuin he ajattelevat? Mikä on heidän asemansa yhteiskunnassa ja miten tämä vaikuttaa heidän sanoihinsa?

 2. Kirjoittajan tarkoitus - Miksi kirjoittaja kirjoittaa sen, mitä he kirjoittavat? Mistä he yrittävät vakuuttaa yleisönsä?

 3. Historiallinen konteksti - Mitkä laajemmat historialliset tosiasiat liittyvät tähän asiakirjaan?

 4. Yleisö - Kuka on tarkoitettu tämän asiakirjan yleisölle? Kenelle kirjoittaja puhuu tai yrittää vakuuttaa?

Muista sitoa lisäanalyysit takaisin pääargumenttiin! Ja muista, että sinun on tehtävä tämä vain neljän asiakirjan hyvittämiseksi, mutta on hienoa tehdä se enemmän, jos voit.

Hanki GPA-muunnostyökalu

Harjoittelemalla asiakirjojen analysointia

Joten miten harjoitat dokumenttien analysointia? Analysoimalla asiakirjoja!

Onneksi AP-testinottajille kaikkialla, New Yorkin osavaltiolla on Regents Exam -testi, jolla on oma DBQ-osio. Ennen esseen kirjoittamista New Yorkin opiskelijoiden on kuitenkin vastattava lyhyisiin vastauksiin asiakirjoihin liittyviin kysymyksiin.

Vastaaminen Regents tentti DBQ lyhyitä vastauksia kysymyksiä on hyvä käytäntö asiakirjojen perusanalyysiin. Vaikka suurin osa kysymyksistä on melko yksinkertaisia, se on hyvä lämmitin ajatellaksemme syvällisemmin asiakirjoja ja niiden käyttöä. Tämä Regent-tyylinen DBQ-sarja Opettajaprojektista ovat enimmäkseen Yhdysvaltain historiaa, mutta käytäntö voi olla hyvä myös muissa testeissä.

Tämä kehote Morningside-keskuksesta on myös joitakin hyviä asiakirjojen ymmärtämistä koskevia kysymyksiä Yhdysvaltain historiaan perustuvasta kehotteesta.

Huomaa: Vaikka asiakirjan lyhyet vastauskysymykset ovat hyödyllisiä pohdittaessa asiakirjojen perustutkimusta, en suosittele täyttämään kokonaisia ​​Regents-kokeen DBQ-esseekehotteita käytännössä, koska muoto ja otsikko eroavat hieman AP: stä.

Sinun AP-historian oppikirja voi olla myös asiakirjoja, joissa on kysymyksiä, joita voit käyttää harjoitteluun. Käännä siellä!


saukko-1042063_640-1.jpg

Tämä saukko on valmis uimaan DBQ: n vesillä.

Kun haluat sukeltaa syvemmälle asiakirjoihin, voit myös vetää vanhat College Boardin DBQ-kehotteet.

 • Lue asiakirjat huolellisesti. Kirjoita ylös kaikki, mikä tulee huomiosi. Tee lisäanalyysi - kirjoittajan näkökulma, tarkoitus, yleisö ja historiallinen konteksti kaikki asiakirjat harjoittelua varten, vaikka sinun tarvitsee tehdä lisäanalyysi vain neljänä testipäivänä. Et voi tietenkään pystyä tekemään kaikenlaisia ​​lisäanalyyseja esimerkiksi kartoista ja kaavioista, mikä on hienoa.

 • Voit myös kokeilla miettiä, kuinka järjestäisit nuo havainnot argumenttina, tai yritä edes kirjoittaa käytännön luonnos! Tämä harjoitus yhdistää opinnäytetyösi ja dokumenttianalyysitaitosi.

 • Kun olet analysoinut kaiken, mitä voit ajatella kaikista asiakirjoista, vedä pisteytysopas kyseiselle kehotteelle. Sillä on hyödyllinen luettelo kutakin asiakirjaa koskevista analyysipisteistä.

  • Harkitse, mitä he havaitsivat, että menetit.

  • Näytätkö tulkinnastasi epätavalliselta? Jos näin on, miten se tapahtui?

Osa C: Todisteiden käyttö asiakirjojen ulkopuolella - 2 pistettä

Rubric_part_3-1.png

Älä hämmästy siitä, että tämä on kaksi asiaa!

Yksi piste on vain kontekstille - jos voit löytää ongelman sen laajemmassa historiallisessa tilanteessa. Sinun on kirjoitettava siitä useita lauseita kappaleeseen, mutta älä stressa; kaikki mitä sinun on todella tiedettävä saadaksesi tämän pisteen, on tietoa tärkeimmistä historiallisista suuntauksista ajan myötä, ja sinun on tiedettävä tämä joka tapauksessa monivalintakysymyksestä. Jos kysymys koskee esimerkiksi pölykuppia suuren masennuksen aikana, muista sisällyttää joitain yleisiä tietoja, jotka tiedät suuresta masennuksesta! Puomi. Asiayhteyteen.

Toinen kohta on nimetä a erityinen, asiaankuuluva esimerkki esseessäsi, jota ei näy asiakirjoissa.

Harjoittele ulkopuolisia tiedotustaitojasi vetämällä kollegion johtokehotteita!

 • Lue kehote ja asiakirjat ja sitten kirjoita ylös kaikki asiayhteyteen liittyvät tosiasiat ja niin monta erityistä esimerkkiä kuin pystyt ajattelemaan.

 • Kehotan ajoittamaan itsesi - ehkä 5–10 minuuttia asiakirjojen lukemiseen ja ulkopuolisten tietojen kehottamiseen ja luettelointiin - jäljittelemään DBQ: n aikapaineita.

 • Kun olet käyttänyt tietosi loppuun, varmista, että tarkistat esimerkkisi ja asiayhteystietosi! Et halua käyttää virheellisiä tietoja testipäivänä.

 • Jos et muista minkä tahansa esimerkkejä tai asiayhteyteen liittyvää tietoa aiheesta, etsi joitain! Tämä auttaa täyttämään tietosi aukkoja.

Osa D: Synteesi - 1 piste

Rubric_part_4-1.png

Synteesiin tarvitsee vain liittyvät argumenttisi tästä ajanjaksosta a eri ajanjakso, maantieteellinen alue, historiallinen liike jne. Se on luultavasti helpoin tehdä esseen lopussa. Jos essesi koskee suurta masennusta, saatat liittää sen suureen lamaan vuosina 2007-2009.

Sinun täytyy tehdä muutakin kuin vain mainita synteesiyhteytesi. Sinun on tehtävä siitä mielekäs. Kuinka kaksi vertailtavaa asiaa ovat samanlaisia? Mitä toinen paljastaa toisesta? Onko jotain keskeistä eroa, joka tuo esiin jotain tärkeää?

Harjoittele synteesitaitojasi - arvasit sen - vedä kollegion johtokehotteita!

 • Lue kehote ja asiakirjat ja sitten tunnista mitä historiallisia yhteyksiä voisit luoda synteesipisteellesi. Muista kirjoittaa muutama sana miksi yhteys on merkittävä!
 • Hyvä tapa varmistaa, että synteesiyhteydelläsi on järkevää, on selittää se jollekulle muulle. Jos selität yhteyden mielestäsi ja he saavat sen, olet todennäköisesti oikealla tiellä.
 • Voit myös tarkastella esimerkkivastauksia ja vanhojen kehotteiden pisteytysopasta nähdäksesi, mitä muita yhteyksiä opiskelijat ja AP-luokittelijat tekivät.

Se on kääre otsikkoon! Siirrytään taitojen rakentamisstrategiaan.

maalaus-1077860_640.jpg

Älä kuitenkaan anna DBQ: n muuttaa sinua liukenevaksi haamuhenkilöksi.

# 4: Keskity taitosi rakentamiseen

Olet todennäköisesti huomannut, että neuvoni yksittäisten otsikkotaitojen harjoittamisesta on melko samanlainen: vedä kehote ja tee ajastettu harjoitus keskittyen juuri siihen taitoon.

Kuitenkin, universumissa on vain niin paljon vanhoja College Board -kehotteita (valitettavasti). Jos työskentelet useiden taitojen parissa, Kehotan sinua yhdistämään harjoitteluasi.

Mitä tarkoitan? Oletetaan esimerkiksi, että opiskelet Yhdysvaltain historiaa varten ja haluat työskennellä opinnäytetyön kirjoittamisen, ulkopuolisen tiedon tuomisen ja dokumenttien analysoinnin parissa. Aseta ajastin 15-20 minuutiksi, nosta kehote ja:

 • Kirjoita 2-3 potentiaalista opinnäytetyölausumaa vastauksena kehotteeseen
 • Kirjoita kaikki ajateltavat asiayhteyteen liittyvät historialliset tiedot ja muutama erityinen esimerkki
 • Kirjoita analyysitiedot kaikkiin asiakirjoihin.

Sitten, kun vedät pisteytysopasta, voit tarkistaa, miten pärjäät kaikilla näillä taidoilla kerralla! Tämä auttaa sinua myös aloittamaan testipäivän, jolloin sinun on yhdistettävä kaikki otsikkotaidot ajastetussa ympäristössä.

Siitä huolimatta, jos pidät ylivoimaisena yhdistää liian monta harjoitusta kerralla, kun aloitat opintoprosessisi, se on täysin hieno. Sinun täytyy lopulta koota kaikki taidot yhteen, mutta jos haluat aluksi viettää aikaa työskennellessäsi niiden kanssa erikseen, se on hieno.

Joten kun olet vahvistanut perustason ja valmistellut päiviä, mitä sinun pitäisi tehdä? On aika ottaa toinen harjoitus DBQ nähdäksesi kuinka olet parantunut!

kissa-649164_640.jpg

Tiedän, että olet väsynyt, mutta voit tehdä sen!

# 5: Ota toinen käytäntö DBQ

Joten perustit lähtötason, tunnistit tarvitsemasi taidot ja harjoitit opinnäytetyölausunnon kirjoittamista ja asiakirjojen analysointia tuntikausia. Mitä nyt?

Ota toinen ajastettu, harjoita DBQ: ta kehotteesta, jota et ole ennen nähnyt tarkistaa kuinka olet parantunut. Rekrytoi sama luotettu neuvonantajasi arvioimaan tenttisi ja antamaan palautetta. Sen jälkeen työskentele taitojen parissa, joita on vielä hiottava.

Toista tämä prosessi tarpeen mukaan, kunnes olet jatkuvasti saavuttanut maalipisteet. Sitten sinun tarvitsee vain varmistaa, että säilytät taitosi testipäivään tekemällä satunnaista harjoitusta DBQ.

Lopulta testipäivä tulee - lue lisää DBQ-testinottovinkeistäni.

Kuinka voin menestyä DBQ-testipäivänä?

Kun olet valmistellut aivosi, sinun on vielä suoritettava testi! Tiedän tiedän. Mutta minulla on joitain neuvoja siitä, miten varmistat, että kaikki työsi maksavat tulosta testipäivänä - sekä joitain yleisiä vinkkejä että joitain erityisiä neuvoja DBQ: n kirjoittamiseen.

# 1: Yleisiä testinottovinkkejä

Suurin osa näistä on luultavasti aiemmin kuulemiasi vinkkejä, mutta ne toistuvat:

 • Nauti hyvät yöunet tenttiä edeltäneistä kahdesta yöstä. Tämä pitää muistisi terävänä!

 • Syö hyvä aamiainen (ja lounas, jos tentti on iltapäivällä) ennen tenttiä proteiinilla ja täysjyvätuotteilla. Tämä pitää verensokerisi kaatumasta ja väsyttämästä kokeen aikana.

 • Älä opiskele tenttiä edeltävänä iltana, jos voit auttaa sitä. Tee sen sijaan jotain rentouttavaa. Olet valmistautunut, ja sinulla on helpompaa aikaa tenttipäivänä, jos et ole stressaantunut yrittämästä täyttää edellisenä iltana.


vauva-921807_640.jpg

Tämä jätkä tietää, että hänen täytyy levätä hyvät yöunet!

# 2: DBQ-suunnitelma ja strategiat

Alla olen määrittänyt kuinka käyttää aikasi DBQ-kokeen aikana. Annan vinkkejä kysymyksen ja asiakirjojen lukemiseen, esseen suunnitteluun ja kirjoittamiseen!

Muista pitää silmällä kelloa koko ajan, jotta voit seurata yleistä edistymistäsi.

Kysymyksen ja asiakirjojen lukeminen: 5-6 min

Ensimmäinen asia on ensimmäinen: r päätä kysymys huolellisesti , kaksi tai jopa kolme kertaa. Voit halutessasi ympyröidä tehtävän sanat ('analysoida', 'kuvata', 'arvioida', 'vertailla') varmistaaksesi, että ne erottuvat toisistaan.

Voisit myös nopeasti kirjoittaa joitain asiayhteyteen liittyviä tietoja, jotka tiedät jo ennen siirtymistä asiakirjoihin, mutta jos et muista mitään oikeutta sitten, siirry asiakirjoihin ja anna heidän hienosäätää muistiasi.

On hienoa, että sinulla on yleinen käsitys opinnäytetyöstä, kun olet lukenut kysymyksen, mutta jos et, siirry asiakirjoihin ja anna heidän ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Seuraava, siirry asiakirjoihin. Merkitse ne lukiessasi - ympyröi asioita, jotka vaikuttavat tärkeiltä, ​​kirjoita marginaaleihin ajatuksia ja muistiinpanoja.

Kun olet ohittanut asiakirjat kerran, sinun tulee valita neljä asiakirjaa, joita aiot analysoida syvällisemmin, ja lukea ne uudelleen. Et todennäköisesti analysoi tekijän tarkoitusta lähteille, kuten kartoille ja kaavioille. Hyvät valinnat ovat asiakirjoja, joissa kirjoittajan sosiaalinen tai poliittinen asema ja panos käsiteltävään asiaan ovat selvät.

kirjat-21849_640.jpg

Valmistaudu menemään alas asiakirjan kanin reikä.

Esseesi suunnittelu: 9-11 min

Kun olet lukenut kysymyksen ja sinulla on alustavia huomautuksia asiakirjoista, on aika alkaa työskennellä opinnäytetyön parissa. Jos et vieläkään ole varma mistä puhua, viettää noin minuutti aivoriihiä. Kirjoita tärkeiksi vaikuttavat aiheet ja käsitteet ja luo niistä opinnäytetyö. Muista, että opinnäytetyön on vastattava kysymykseen ja tehtävä vaatimus!

Kun sinulla on opinnäytetyö, on aika työskentele ääriviivojen parissa . Kun olet saanut sopivia aiheita kehosi kappaleille, täytä ääriviivat asiakirjoissa olevien muistiinpanojesi avulla. Mitkä asiakirjat tukevat mitä ideoita? Sinun ei tarvitse käyttää kaikkia pieniä ajatuksiasi, joita sinulla oli asiakirjasta, kun luet sitä, mutta sinun tulisi olla varma, että käytät kaikkia asiakirjoja.

Tässä on kolme asiaa varmistaaksesi:

 • Varmista, että ääriviivat muistiinpanot, joihin aiot sisällyttää asiayhteystietosi (usein sijoitettu ensimmäiseen tekstikappaleeseen, mutta tämä on sinun tehtäväsi), erityinen esimerkkisi (todennäköisesti jossakin tekstiosassa) ja synteesi (johtopäätös on hyvä paikka tähän).

 • Varmista, että olet integroinut myös neljä asiakirjaa, joita aiot analysoida tarkemmin, ja miten ne analysoidaan.

 • Varmista, että käytät kaikkia asiakirjoja! En voi korostaa tätä tarpeeksi. Käy nopeasti läpi ääriviivat ja asiakirjat ja varmista, että kaikki asiakirjat näkyvät ääriviivassasi.

Jos menet suunnitteluaikaa muutaman minuutin, se ei ole maailman loppu. Tämä tarkoittaa todennäköisesti vain sitä, että sinulla on todella perusteellinen luonnos! Mutta ole valmis kirjoittamaan melko nopeasti.

Esseen kirjoittaminen - 45 min

Jos sinulla on hyvä ääriviiva, vaikea osa on poissa! Sinun tarvitsee vain varmistaa, että saat kaikki hyvät ideasi testivihkoon.

Älä ole liian tukkeutunut kirjoittamalla erittäin jännittävää esittelyä. Et saa siitä pisteitä, joten kun yrität olla fancy, tuhlataan vain aikaa. Vietä ehkä yksi tai kaksi lauseita esittelemällä asia ja pääset sitten opinnäytteellesi.

Kehosi kappaleita varten varmista, että aihe lauseissa ilmaistaan ​​selvästi kappaleen kohta . Sitten pääset suoraan todisteisiisi ja asiakirjaanalyysiisi.

Kun kirjoitat, varmista, että pidät silmällä aikaa. Haluat olla hieman yli puolivälissä kirjoittamisjakson 20 minuutin kohdalla, joten sinulla on muutama minuutti aikaa palata takaisin ja muokata esseesi lopussa.

Pidä mielessä, että on tärkeämpää perustella selkeästi argumentti kuin käyttää kukkaista kieltä. Lyhyemmät ja täsmällisemmät lauseet ovat täysin hienoja.

Jos sinulla on vähän aikaa, johtopäätös on esseen vähiten tärkeä osa . Jopa vain yksi lause asioiden käärimiseksi on hieno vain niin kauan kuin olet löytänyt kaikki tarvitsemasi pisteet (ts. Älä ohita johtopäätöstäsi, jos sinun on vielä lisättävä synteesiesimerkki).

Kun olet valmis, tee viimeinen menneisyys esseesi kautta. Varmista, että olet sisällyttänyt kaiken, mikä oli ääriviivoissasi, ja osunut kaikki otsikkotaidot! Hengitä sitten syvään ja taputa itseäsi selälle.

syntymäpäiväkakku-380178_640.jpg

Teit sen!! Pidä cupcake juhlia.

Tärkeimmät vinkit DBQ: n kirjoittamiseen

Ymmärrän, että olen pommittanut sinua tiedoilla, joten tässä on tärkeimmät vietävät asiat:

 • Muista pora valmistelua varten: luoda perustaso, rakentaa taitoja, ottaa uusi harjoitus DBQ, toistaa taitojen kehittäminen tarvittaessa.

 • Varmista, että sinä tiedä otsikko sisällä ja ulkona joten muistat lyödä kaikki tarvittavat pisteet testipäivänä! Pisteiden menettäminen on helppoa, koska unohdat jotain synteesipistettäsi.

 • Testipäivänä Pidä itsesi aikataulussa aikataulussa !

Tämä saattaa tuntua paljon, mutta voit oppia ompelemaan DBQ: n! Yhdistämällä valmistelun ja hyvän testinottostrategian saat tavoitteesi, jonka olet saavuttanut. Mitä enemmän harjoittelet, sitä luonnollisemmalta se näyttää, kunnes jokainen DBQ on tuulta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA