Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

ominaisuudetKursivin oppiminen on täysin uuden kirjoitusjärjestelmän oppiminen. Vaikka sillä on paljon yhtäläisyyksiä painettujen kirjoitusten kirjaimien kanssa, myös kursori on melko erilainen - ja kursori s on yksi kirjaimista, jotka usein heittävät ihmiset pois.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit kirjoittaa isoja ja pieniä kirjaimia kursorilla. Olemme jopa hieman kekseliäitä ja näytämme sinulle kuinka kirjoittaa fancy s!

kuinka ottaa luonnollinen tukki

Miltä kursiivinen S näyttää?

Jos haluat oppia kursivointia, on hyvä tutkia tarkalleen, mitä kursiivikirjaimet näyttävät. Cursive s näyttää tavallaan paljolti painetulta vastaavalta ja toisiltaan hyvin erilaiselta.Kursiivikirjaimen iso kirjain näyttää melko vähän painatukselta s; vaikka et tiedä kursoria, voit todennäköisesti tunnistaa kirjaimen. Yksi suurimmista eroista on se, että ilmaisin kiinnittyy vasemmalle, jota käytetään yhdistämään isot kirjaimet sanan seuraavaan kirjaimeen.

Pienet kirjaimet s ovat vähemmän tunnistettavissa, jos et tunne kursoria. Se näyttää melkein pieneltä purjeelta, jonka viiva ulottuu ylös ja oikealle yhteyden muodostamiseksi seuraavaan kirjaimeen. Koska kursori on tarkoitettu kirjoitettavaksi nopeammin kuin tulostus, kirjainten yhdistämisen ymmärtäminen voi auttaa sinua olemaan nopeampi kirjoittaja!

Kuinka tehdä isoja kirjaimia kursorilla

Isojen kirjainten s-kirjaimia on hieman helpompi jäsentää, joten aloitetaan oppimalla niiden kirjoittaminen.

Käytä vuorattua paperia. Tämä auttaa sinua pitämään muotoasi ehjänä, vaikka se muuttuu silmukkaiseksi.

Aloita kynälläsi parin rivin alareunassa.

body_s1

Piirrä diagonaalinen, hieman kaareva viiva, joka ulottuu kohti viivaparin yläosaa.

body_s2

Piirrä pieni silmukka, joka vie kynän suuntaan takaisin sivun alaosaa kohti.

body_s3

Siirry taaksepäin ensimmäisen rivin yli samalla, kun piirrät pehmeän pienen ympyrän - täältä näet painatuksen muodon.

runko_s4

Jatka ohi, missä normaalisti pysähtyisit, jos piirtäisit tulosteen, ylittäen lävistäjäsi.

body_s5

Vedä pieni koukku oikealle, jolla liität s seuraavaan kirjaimeen.

Kuinka tehdä pieni S-kirjain kursorilla

Kokeillaan nyt pieniä kirjaimia. Vaikka se näyttää paljon pieneltä purjehdukselta, haluat oppia piirtämään sen oikeassa järjestyksessä, jotta voit jatkaa vauhtiasi.

body_ls1

Piirrä pieni hyppyrimuoto, joka nousee puolivälissä kahden linjan väliin.

body_ls2

Piirrä puolet kyyneleen muodosta, joka palaa takaisin alareunaan, yhdistämällä se ylöspäin nousevaan mäkihyppyyn.

body_ls3

Nosta kynää nostamalla viiva, joka ulottuu sivulle muodostaaksesi yhteyden seuraavaan kirjaimeen.

Kursiiviset S-muunnelmat

Yksi hauskista kurssikursseista on pienen henkilökohtaisen tunnelman lisääminen. Kursiva voi olla itsessään melko kaunis, ja pienen kaunokirjoituksen lisääminen voi viedä sen seuraavalle tasolle. Katsokaa joitain näistä kalligrafian innoittamista kursiivisista muunnelmista!

body_scollage


3 avainvinkkiä Fancy S -kurssin tekemiseen

Etsitkö edelleen suurta isoa kirjainta kursorilla tai pieniä kirjaimia kursiivilla? Nämä vinkit auttavat sinua hallitsemaan tämän kirjeen!

Älä poimi kynääsi

Cursive on tarkoitus kirjoittaa nopeasti ja virtaviivaisemmin kuin painettu älä nosta kynääsi paperilta kirjoittaessasi. Vaikka jotkut kirjaimet saattavat edellyttää, että otat kynän pisteeksi tai ristiin, se ei pidä paikkaansa s, joten pidä kynä paperilla!

Muista, että kursori on kytketty

Kursiivikirjaimet yhdistetään melkein aina yhteen, jotta kirjoittaminen olisi nopeampaa. Sekä pienillä että isoilla kirjaimilla on rivit yhdistäneet ne seuraavaan kirjaimeen. Älä unohda näitä viivoja, muuten s eivät näytä aivan oikealta.

Tee kirjeistä omat

Vaikka näyttää siltä, ​​että kursivoidun on oltava erittäin tarkka luettavuuden kannalta, sinulla on itse asiassa jonkin verran liikkumavaraa tehdä omasi. Jos haluat, että pienet kirjaimet näyttävät enemmän painokuvilta, se on okei! Tai ehkä pidät pienestä koristeesta, jotta pääkaupunkikurssit näyttävät entistä miellyttävämmiltä. Se on sinusta kiinni- niin kauan kuin peruslomake on olemassa, ihmiset voivat lukea kirjoituksesi.

Mitä seuraavaksi?

Haluatko oppia lisää kaikista aakkosten kirjaimista? Katso nämä aakkoset!

Jos kirjoittaminen on sinun juttusi, ehkä haluat tehdä siitä urasi. Nämä luovat kirjoitusohjelmat ovat parhaita!

On useita tapoja kirjoittaa s - ja on myös enemmän kuin yksi tapa kirjoittaa! Tutustu tähän kirjoitustyyppiluetteloon, jotta saat kaiken tiedon eri tavoista kirjoittaa tehokkaasti.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.