Kuinka kirjoittaa erinomainen 'Miksi tufts?' Essee

ominaisuus_tufts-1

Jos haet Tuftsin yliopistoon, sinulla pitäisi jo olla vastaus kysymykseen Miksi Tufts? Mutta vastaus kysymykseen 'Miksi tuftit?' esseekysymys osana hakemustasi vaatii enemmän kuin tunnustamista siitä, että se on hyvä koulu.

Osallistuitpa siksi, että haluat arvostetun tutkimusyliopiston osallistumisen arvostuksen, tai siksi Tufts on yksi parhaista arvo-oppilaitoksista Yhdysvalloissa , tämä opas 'Miksi tufts' -essekehotteisiin opastaa esimerkillisen esseen kirjoittamiseen liittyvissä vaatimuksissa, odotuksissa ja strategioissa.Ominaisuuskuva: TässäOhje /Wikimedia Commons

Mikä on 'Miksi tämä koulu?' Essee?

Hyvän 'Miksi tuftit?' essee, sinun on ymmärrettävä kehote. Kyse ei ole koulun pätevyyksien luetteloinnista tai keskustelusta siitä, kuinka kaunis kampus on - hyvä essee ei selitä vain sitä, miksi koulu on hyvä, vaan miksi koulu on hyvä sinulle .

Tämä essee on yleinen monissa kouluissa. Korkeakoulut haluavat tietää, mikä vie sinut heidän luokseen, mukaan lukien se, mikä kiinnostaa sinua ja miten osallistut opiskelijakuntaan. Vaikka kysymys 'miksi' saattaa tuntua yksinkertaiselta, se on paljon monimutkaisempi kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä .

Ensinnäkin korkeakoulun pääsytoimisto haluaa tietää, mikä erottaa heidän koulunsa muista. Tuftsin tapauksessa tämä voisi olla heidän historiansa tutkimusyliopistona, joka asettaa alakoululaiset läheisempään kontaktiin jatko -opiskelijoiden kanssa ja rohkaisee lisää viestintää eri opintoalojen ihmisten välillä. Se voi myös olla heidän painopisteitä monitieteellisiin opintoihin tai positiivinen kokemus, jonka sait kampuksella kiertueella.

Käytä lähtökohtana kysymystä 'miksi' . Älä lopeta, 'koska pidän siitä, että voin opiskella tekniikkaa ja englantia'. Kehitä tätä ajatusta edelleen - mitä se merkitsee sinulle? Miksi sillä on väliä?

Miksi tämä korkeakoulu? Essee myös kehottaa opiskelijoita miettimään, miten he sopeutuvat akateemiseen ympäristöön. Koulut haluavat tietää, että olet hyvässä kunnossa - heidän eduksi on rekrytoida opiskelijoita, jotka ovat intohimoisia ja sitoutuneet saamaan kaiken irti korkeakouluopetuksestaan.

Jos ei olisi, Tuftsin hyväksymisaste ei olisi noin 15 prosenttia . He haluavat oppilaita, jotka osallistuvat oppimisympäristöön ja tuovat luovuutta, innovatiivisuutta ja uteliaisuutta luokkahuoneeseen. Lue ja ymmärrä Tuftsin tehtävä ennen esseen kirjoittamista, jotta saat tietoa siitä, mitä nämä piirteet tarkoittavat ja miten voit edistää heidän visionsa toteuttamista opiskelijana .

Mutta kyse ei ole vain siitä, sopiiko sinne - on myös tärkeää, että Tufts sopii sinulle hyvin. Tämä ei tarkoita sitä, että sinulla on pääaineesi tai mitä tahansa klubeja, joihin haluat liittyä, vaan myös sitä, että tavoitteesi ovat heidän tavoitteidensa mukaisia. Tieteidenvälinen lähestymistapa ei sovi jokaiselle opiskelijalle, ja toiset saattavat mieluummin valita klassisemman erottelun ala- ja jatko -opiskelijoista. Selkeä käsitys tavoitteistasi sekä heidän tavoitteistaan ​​auttaa sinua menestymään, ja Tufts arvostaa selkeyttä .

Miksi 'Tufts?' Essee ei ole hyvä vain koululle, se on hyvä myös sinulle. Kun mietit syvästi, miksi haluat käydä tiettyä koulua, se tekee sinusta entistäkin innostuneemman, ja intohimo on juuri sitä, mitä koulut haluavat nähdä.

Ajattelemalla syvällisesti yliopistovalintasi saat myös lisätietoja kouluista ja siitä, miten ne tukevat tavoitteitasi, mikä on tärkeää oikean koulun valinnassa.

Kun ajattelet Tufts -esseesi, saatat oppia asioita koulusta, jotka eivät ehkä sovi hyvin, ja on parempi oppia se nyt kuin kuusi kuukautta sen jälkeen, kun olet siirtynyt kampukselle. Vaikka yksi tai kaksi unohtunutta valintaruutua unelmakoulusi kriteereissä ei välttämättä ole syy vetää hakemustasi, realististen odotusten asettaminen korkeakoulukokemuksellesi asettaa sinut positiivisempaan aikaan valitsemassasi koulussa.

body_thinking-4 Tällä kysymyksellä on tasoja.

Mikä on 'Miksi tuftit?' Essee todella kysyy?

'Miksi me?' Esseet voivat näyttää siltä, ​​että he esittävät yksinkertaisen kysymyksen - miksi haluat käydä tätä koulua - mutta siinä on muutakin. Näissä esseissä esitetään usein myös yksi kahdesta kysymyksestä: 'miksi me?' tai 'miksi sinä?'

Pohjimmiltaan nämä esseet haluavat sinun kuvaavan, miksi he ovat oikea koulu sinulle tai miksi olet oikea oppilas heille . Kun kiinnität huomiota kysymyksen muotoiluun, saat paremman käsityksen siitä, millaista vastausta he etsivät, mikä auttaa sinua muotoilemaan esseesi.

Tuftsilla on itse asiassa kaksi versiota Miksi me? essee riippuen siitä, mille osastolle haet. Jokainen esittää eri version kysymyksestä, jossa toisessa korostetaan rooliasi yhteisön opiskelijana ('Miksi sinä?') Ja mikä vetoaa sinuun koulussa ('Miksi me?').

Selvittääksesi, kumpaan vastaat, käytä Tuftsin suurten ja alaikäisten sivua . Tämän työkalun avulla voit valita, mistä ohjelmista olet kiinnostunut, ja näyttää koulun osaston alla.

Jos haet taide- ja tiedekuntaan, teknilliseen korkeakouluun tai 5 vuoden tufts/NEC-yhdistettyyn tutkintoon:

Tässä kehotteessa on 100-150 sanan raja. Kehote kysyy:

Mitkä Tuftsin perustutkintokokemuksen näkökohdat vaativat hakemustasi? Lyhyesti sanottuna: 'Miksi Tufts?' (100-150 sanaa)

Tämä kehote on melko tavallinen Miksi X -koulu? esseen tyyli. Huomaa, että kehote pyytää sinua keskustelemaan tietyistä perustutkinto -kokemuksistasi. Tämä tarkoittaa sitä, että kehotus odottaa sinun puhuvan yhdestä tai kahdesta Tufts -osallistumisen elementistä yksityiskohtaisesti, ei kirjoita pesulaluetteloa asioista, joista pidät koulussa.

Laita toinen tapa: tämä essee haluaa sinun olevan tarkka siitä, miksi haluat mennä Tuftsiin ja todista valintalautakunnalle, että se on oikea koulu sinulle!

Jos haet BFA- tai 5-vuoden BFA+BA/BS-yhdistettyä tutkintoa SMFA: ssa:

Tämä kehote, myös 100-150 sanaa, koskee opiskelijoita, jotka ovat jollakin edellä luetelluista kuvataiteen kappaleista. Tässä kehotuksessa lukee:

Mitkä Tuftsin perustutkintokokemuksen näkökohdat vaativat hakemustasi? Miksi SMFA Tuftsissa? (100-150 sanaa)

Tämä kysymys koskee edelleen sovellustasi, mutta kiinnitä huomiota keskittymiseen - se on enemmän kiinnostunut siitä, miksi haluat olla osa hakemusta SMFA -ohjelma erityisesti. Kun vastaat tähän kysymykseen, pysy kaukana yleisistä väitteistä yliopistosta kokonaisuutena, kuten koulun ulkopuolisten ohjelmien suuri määrä tai Tuftin muut perustutkintoa tarjoavat tarjoukset.

Vastauksesi tulisi keskustella siitä, mikä vetää sinut tähän ohjelmaan, ei kouluun yleensä. Tutustu tehtävänkuvaukseen, muiden hakijoiden kokemuksiin ja mieluiten vieraile kampuksella kiertueella, jotta voit paremmin selittää, miksi tämä koulu vetää sinut muiden puoleen .

Koska haet SMFA: ta, sinun on tiedettävä, mikä se on ja miten se eroaa muusta Tufts -yliopistosta. Miksi juuri tämä ohjelma? Mitä SMFA lisää kokemukseesi, jota eri koulun opetus ei lisäisi?

body_juoma Ota kuuma juoma ja motivaatiopalikat pois, koska on aika kirjoittaa.

Kuinka kirjoittaa 'Miksi tuftit?' Essee, askel askeleelta

Kun vastaat näihin kehotteisiin vain 100-150 sanalla, sinun on todennäköisesti käytävä läpi useita essee -luonnoksia, jotta saat vastauksesi ensiluokkaiseen muotoon. Sinulla ei ole vain pieni sanamäärä, vaan nämä ovat myös monimutkaisia ​​aiheita. Vaikka suunnittelu voi tuntua enemmän työstä lyhyellä aikavälillä, se auttaa sinua kirjoittamaan vahvemman esseen alusta loppuun .

Vaihe 1: Aivoriihi

Aloita lukemalla kysymys. Ei vain lukea siellä olevia sanoja, vaan Todella pyrkii ymmärtämään kysymyksen kehotuksen ulkopuolella.

Vietä aikaa erilaisten mahdollisten kulmien kirjoittamiseen ja lajittele sitten ne löytääksesi sinulle parhaiten sopiva. Esseesi tulee olla selkeä ja spesifinen Tuftsille - Jos voit korvata toisen koulun nimellä ja sinulla on järkeä, esseesi ei ole riittävän tarkka .

Aivoriihen aikana keksi mahdollisimman paljon ideoita. Aseta ajastin viideksi tai kymmeneksi minuutiksi ja mieti paljon erilaisia ​​vastauksia kehotteeseen. Älä huoli, jos he ovat siellä tai ovat kehittymättömiä; voit aina leikata ne tai laajentaa niitä myöhemmin !

Yleinen kehote

Mieti ensin, miten Tuftsiin menemisen näkökohdat tekevät siitä parhaan koulun sinulle. Tätä varten on hyödyllistä muotoilla kysymys uudelleen näin: 'Mitä Tufts voi tehdä minulle, mitä mikään muu koulu ei voi?' Kannattaa myös miettiä miten sinä voi osallistua kouluun tavalla, joka on ... no, ainutlaatuinen sinä!

Ehkä olet kiinnostunut käsittelemään ilmastonmuutokseen liittyviä kysymyksiä ja haluat olla osa Tuftsin asioita vedenpuhdistusta koskeva tutkimus koska tiedät puhtaan veden tulee niukka resurssi. Tai ehkä haluat uran museon kuratoinnissa ja koulutuksessa Tuftsin museokoulutuksen yhdistetty tutkinto on täydellinen sinulle.

Pointti on, että sinun täytyy olla erityinen ja asia selvä kuinka Tufts on ainoa koulu, joka voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ohjelmien ja professoreiden tutkimisen ohella on myös hyvä mainita tiettyjä hetkiä kiertueilta, jos olet niitä ottanut. Jos et ole käynyt kiertueella, voit viitata sinua inspiroiviin alumneihin, verkkosivustolla oleviin kursseihin tai muihin Tuftsin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. 'Ainutlaatuisuus' on avain - sanot mitä tahansa, Tuftsin opetussuunnitelman, tehtävän tai muiden erityisominaisuuksien pitäisi tukea sitä .

Voit esimerkiksi mainita koulun painottavan monitieteistä oppimista. Onko sinulle väliä, että koulutuksesi Tuftsissa sisältää muita tieteenaloja eikä keskity kokonaan alaasi? Miksi tai miksi ei?

SMFA -kehote

Jos haluat kehittää SMFA -keskittymän, harkitse ohjelmaa ja sitä, miksi haluat olla osa sitä. Miksi taiteen tutkinto? Miksi taiteen tutkinto Tuftsissa? Miksi taiteen tutkinto Tuftsissa SMFA -ohjelmassa?

Nämä saattavat tuntua tarpeettomilta kysymyksiltä, ​​mutta kun otetaan huomioon kaikki 'Miksi SMFA?' johtaa vahvempaan esseeseen . Katso kurssiluettelo ja katso mitä se tarjoaa - kurssit, kuten 'Creative Futures: Business Essentials for Artists', ovat ainutlaatuisia tälle ohjelmalle, ja kannattaa ymmärtää, mitä he tarjoavat, mitä muut ohjelmat eivät. Sen sitominen esseeesi ja miksi haluat taiteen tutkinnon osoittaa, että olet tosissasi kurinalaisuudestasi ja ymmärrät mitä Tufts lisää koulutukseesi.

Harkitse myös sitä, miten SMFA ja Tufts University leikkaavat toisiaan. SMFA on koulu koulussa, ja on tärkeää ymmärtää, miten se eroaa taideteollisesta korkeakoulusta.

Mainitse jälleen hetkiä kiertueelta, jos voit, tai kerro tarkasti tietyistä taiteilijoista, taideteoksista tai muista Tuftsin ominaisuuksista, jotka inspiroivat sinua osallistumaan sinne. Mitä enemmän voit sitoa vastauksesi nimenomaan Tuftsiin kuin mihinkään muuhun kouluun, sitä parempi .

body_reject Kun tarkistat, poista kaikki nämä ylimääräiset asiat luonnoksestasi.

on gemini- ja leo -yhteensopiva

Vaihe 2: Vältä yleisiä asioita

Kun kirjoitat, vältä liian yleistä. Jälleen, jos voit korvata toisen koulun nimellä ja esseesi on edelleen järkevä, sinun on tehtävä siitä tarkempi . Kysymys kuuluu: 'Miksi tuffit?' joten varmista, että vastaat siihen mahdollisimman perusteellisesti - ja tietysti pysyt sanasi rajoissa.

Jotkut opiskelijat olettavat puhua urheilusta tai kampuksen ulkonäöstä asettaakseen näyttämön. Vältä sitä, jos voit. Tufts tietää jo urheilujoukkueistaan ​​ja kuinka kaunis kampuksella on, ja jos muut ihmiset tekevät sen, et halua seurata perässä. Esseesi pitäisi olla ainutlaatuinen sinä !

'Miksi Tufts?' voi olla kysymys, mutta vältä liian matalaa. Ajattele tutkijoiden ja maineen ulkopuolella; esseesi tulisi miettiä, kuinka Tufts auttaa sinua ja miten tuftsia .

Vaihe 3: Kirjoita tehokkaasti

Essee on lyhyt, joten sinun on todella hiouduttava yhteen tiettyyn ominaisuuteen tai tapahtumaan . Ole valmis muokkaamaan ja tarkistamaan useita kertoja - pyydä luottamuksellisia ihmisiä katsomaan se ja antamaan sinulle palautetta ja tekemään parhaasi seurataksesi sitä.

Poista ylimääräiset sanat; edellisen kappaleen ensimmäisessä virkkeessä voisin helposti muuttaa 'sinun on todella hiottava', 'sinun on hiottava' ja säästää itseltäni kolme sanaa. Se on pieni muutos, mutta kolme sanaa merkitsee paljon, kun sinulla on vain 150!

Tee yhteenveto kaikista kokemuksista, joista haluat hyödyntää nopeasti, jotta sinulla on aikaa keskustella syistä. Ole lyhyt; haluat laajentaa siellä, missä sillä on väliä, eikä viettää paljon aikaa luonnonkauniisiin yksityiskohtiin ('Aurinko nousi, kun saavuin ensimmäisen kerran Medfordiin, käteni vapisivat hermostuneisuudesta ja liikaa kahvia tyhjään vatsaan', on hieno yksityiskohta, mutta jos se ei kerro koululle 'Miksi Tufts?', sen on mentävä!).

Lyhyesti, jokaisen sanan pitäisi painottaa väitettäsi sen sijaan, että se vie tilaa .

body_list-3 Käy tämä luettelo läpi kirjoittaessasi pitääksesi sinut oikealla tiellä.

'Miksi Tufts?' Esseen kirjoittamisen tarkistuslista

Kun tarkistat jokaisen luonnoksen, käy läpi tämä tarkistuslista varmistaaksesi, että olet tavoitteessa.

Oletko erityinen?

Voitko kirjoittaa esseen uudelleen toisen yliopiston nimellä? Jos voit, ole tarkempi.

Oletko maininnut tosielämän kokemuksia?

Esseesi sitominen tiettyyn tosielämän kokemukseen (kuten kiertue korkeakoulussa) tai henkilöön (Tuftsin edustaja, jonka kanssa olet puhunut, joku valmistunut tai vastaava) antaa sille tarkkuutta. Konkreettiset yksityiskohdat saavat esseesi tuntumaan vakaammalta.

Oletko vastannut, mikä tekee koulusta erityisen?

Ajattele tutkijoiden, urheilun tai arvovallan ulkopuolella. Mikä tekee Tuftsista oikean koulun sinulle ennen kaikkea muita? Miksi ei Columbia , UC Berkeley , tai Minnesotan yliopisto ? Sinun ei tarvitse vastata 'miksi ei?' esseessäsi, mutta sinun pitäisi tietää vastaus kirjoittaessasi.

Oletko yhdistänyt sen, mikä tekee koulusta erityisen kiinnostuksen kohteisiisi?

Lukijoiden pitäisi pystyä vetämään selkeä viiva vastauksesta kysymykseen Miksi tuffit? sinulle opiskelijana. Okei, joten tapasit neuvonantajan, joka ei vain saanut rakkauttasi kasvitieteeseen, vaan joka ymmärsi tarkalleen, kuinka rakkaus ruohotyyppisiin Pokemoneihin johti sinut puutarhanhoitoon ja lopulta kasvitieteeseen. Mitä tämä merkitsee sinulle ja miten se vaikuttaa haluun osallistua Tuftsiin?

Oletko osoittanut ymmärryksesi koulukulttuurista?

Tufts on varsin selkeä kampuskulttuurissaan - älyllinen uteliaisuus, tutkimus ja monitieteinen oppiminen ovat kaikki heidän tehtävänsä ydin. Jos pystyt osoittamaan tämän esseessäsi, olet vaikuttunut!

body_students-6 Työn lukeminen nykyisiltä Tufts -opiskelijoilta antaa sinulle käsityksen siitä, mitä korkeakoulu etsii.

Mitä suuri 'Miksi tufts?' Essee näyttää?

Yksi parhaista tavoista ymmärtää, mitä Tufts etsii vastauksena kysymykseen Miksi tuffit? kehotetaan näkemään, mitä sisään päässeet ihmiset ovat kirjoittaneet. Onneksi Tufts tekee tästä helpon useita esseitä, jotka toimivat netissä luettavaksi. Muista, että näiden esseiden kehotteet on ehkä muotoiltu hieman eri tavalla, mutta heidän sydämessään ne ovat kaikki 'Miksi Tufts' -esseitä ... mikä tarkoittaa, että kaikilla tämän luokan hyvillä esseillä on samat ominaisuudet!

Tässä on esimerkki onnistuneesta 'Miksi tufts?' essee:

Tytönä, joka on kiinnostunut tietojenkäsittelytieteestä, on tavallista, kun vierailee yliopistojen verkkosivuilla ja sanoo 'mene, tyttö' yksinäiselle naispuoliselle tiedekunnan jäsenelle, joka hymyilee ylpeänä miesvaltaisen CS-osaston keskellä. Tufts on kuitenkin ainutlaatuinen yhteisö, joka ei ainoastaan ​​kannusta vähemmistöjä STEMiin, vaan rekrytoi aktiivisesti naispuolisia tiedekuntia, kuten rohkea ja inspiroiva aktivisti/insinööri/professori/yrittäjä Dr.Laney Strange, jonka tapasin Girls Who Code -tapahtumassa. Koska intohimoni vaihtelevat multimediataiteesta Latinalaisen Amerikan kulttuuriin CS: hen, Tufts innostaa minua, koska siellä juhlitaan erilaisia ​​intressejä ja missä voin käydä piristäviä keskusteluja kaikkien kampuksella tapaamieni kanssa.

Käydään tämä essee läpi tarkistuslistamme ymmärtääksemme tarkalleen, miksi se toimi.

Oletko erityinen?

Huomaa, kuinka tämä essee käyttää tiettyä tiedekuntaa (ja erityistä kokemusta kyseisen tiedekunnan jäsenen kanssa) keskustellakseen siitä, mikä vetoaa kirjailijaan Tuftsista. Toisen koulun nimen korvaaminen Tuftsilla ei toimisi, koska tämä essee tekee kaikkensa ollakseen selvä, että tämä on jotain, jota Tufts tarjoaa, mitä muut korkeakoulut eivät.

Oletko maininnut tosielämän kokemuksia?

Osallistuminen Girls Who Code -tapahtumaan osoittaa paitsi kirjoittajan kiinnostuksen tietotekniikkaan, myös antaa hänelle yhteyden kouluun sen maineen ulkopuolella. Sidos Tuftsiin antaa hänelle lisää tietoa kampuksen kulttuurista.

Oletko vastannut, mikä tekee koulusta erityisen?

Tämä kirjailija käsittelee esseensä naisten mahdollisuuksien lisäämisestä tietotekniikassa, mutta mikä vielä tärkeämpää, kuinka Tufts menestyy tavalla, jota monet koulut eivät tee.

Oletko yhdistänyt sen, mikä tekee koulusta erityisen kiinnostuksen kohteisiisi?

Tietojenkäsittelytieteen naisopiskelijana CS -osaston näkyvä naisopettaja on selvästi tärkeä kirjailijalle - mikä tulee läpi, koska hän yhdistää siististi alansa erityiskokemukseensa ja jälleen Tuftsiin.

Oletko osoittanut ymmärryksesi koulukulttuurista?

Kirjoittaja mainitsee paitsi naisten tiedekunnan CS -osastolla, mutta myös koulun monitieteisen koulutuksen. Hän tuntee selvästi Tuftsin koulutustavoitteet, joten tämä essee on erinomainen esimerkki paitsi 'Miksi Tufts?' mutta myös 'Miksi sinä?'

Kuten näet, tämä kirjoittaja merkitsi kaikki valintaruudut suuren 'Miksi tufts?' essee ... mikä on tavoite!

Katsotaanpa SMFA-erityistä essee, joka toimi. Toinen kirjoittaja vastasi kysymykseen Miksi SMFA? kehotus näin:

Taiteilijana uskon, että ihmisen työn tulee heijastaa sen ulkopuolista maailmaa. Siten minua kiinnostaa eniten Tufts SMFA: n yhdistelmä tiukasta taiteellisesta opiskelusta haastavan taiteiden opetussuunnitelman kanssa Taideteollisessa korkeakoulussa. Haluan informoida taideteoksiani perusteellisella sosiologian, oikeudenmukaisuuden ja kansainvälisten suhteiden tutkimisella luomalla teoksia, jotka kommentoivat maailmanlaajuisia kysymyksiä-mahdollisuus ainutlaatuisesti mahdollista Tufts SMFA: ssa. SMFA -ohjelma tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia yhdistää taidetta ja yhteisöllistä työtä kampuksella ja Bostonissa, joten taide ei ole tarkoitettu vain luokkahuoneeseen; se on tarkoitettu maailmalle.

Oletko erityinen?

Tämä opiskelija osoittaa tuntevansa SMFA: n erityispiirteet, millaisia ​​töitä organisaatio tuottaa ja esittelee sekä kuinka ohjelma on myös osa laajempaa Massachusetts -yhteisöä. Vaikka monilla kouluilla on hienoja taideohjelmia, tässä ominaisuus yhdistää sen ainutlaatuisesti Tuftsiin.

Oletko maininnut tosielämän kokemuksia?

Edellisessä esseessä mainittiin tiedekunta, jonka opiskelija oli tavannut, mikä ei aina ole mahdollista. Tällä opiskelijalla ei ehkä ole ollut mahdollisuutta kiertää kampuksella tai tavata edustajia, mutta he silti menevät pois tieltä Tufts -tilanteeseen paikassa - Massachusettsin laajemmalla alueella. Mitä tarkempaa saat, erityisesti mainitsemalla yhteisön, kuten tämä kirjoittaja teki, sitä parempi.

Oletko vastannut, mikä tekee koulusta erityisen?

Viimeinen rivi on erityisen hyvä, koska se alkaa varsin konkreettisesti ja ilmaisee laajemmin lausunnon taiteen paikasta maailmassa. SFMA: n 'tiukan taiteellisen tutkimuksen' maininnat yhdessä 'haastavan vapaiden taiteiden opetussuunnitelman' kanssa osoittavat, että opiskelija ymmärtää hyvin, mitä tämä ohjelma sisältää ja miten se auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Oletko yhdistänyt sen, mikä tekee koulusta erityisen kiinnostuksen kohteisiisi?

Tässä esseessä ei mainita tiettyä alaa, mutta se alkaa lausunnolla - 'Uskon, että ihmisen työn tulisi heijastaa sen ulkopuolista maailmaa' - ja osoittaa sitten, kuinka tämä pitää paikkansa Tuftsista. Tämä lyhyt essee kuulostaa vähän kuin tiivistetyltä viiden kappaleen esseeltä: opinnäytetyö, tukitiedot ja johtopäätös, jotka yhdistävät koko teeman.

Oletko osoittanut ymmärryksesi koulukulttuurista?

Viittaukset SFMA: han ja Taideteollisen korkeakoulun opetussuunnitelmiin osoittavat, että opiskelija tietää näiden kahden välisen eron ja miten ne syötetään toisiinsa. He ovat selvästi tehneet kotitehtävänsä, ja se näkyy kiillotetussa, hyvin harkitussa esseessä, joka sai heidät Tuftsiin!

Taas kerran, tämä kirjoittaja osui 'Miksi tufts?' -lehden kaikkiin tärkeisiin osiin. essee, joka viime kädessä osoitti pääsyneuvojille, että Tufts on täydellinen koulu heille.

runko-mitä-seuraava-nyt-mitä

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.