Kuinka kirjoittaa hämmästyttäviä Caltech-esseitä

feature_caltech

Kalifornian teknillinen instituutti - tai Caltech, kuten se tunnetaan yleisemmin - on erittäin yksinomainen korkeakoulu. Jos haluat liittyä majaviin, sinun ei tarvitse vain huippuluokkia ja standardoituja testipisteitä, vaan vahvoja kirjoituslisäaineita myös heidän tukemiseen.

Caltech hyväksyy noin 8% hakijoista, mikä tekee siitä erittäin kilpailukykyinen koulu . Mitä enemmän tiedät Caltechin esseekehotteista ennen aloittamista, sitä paremmin olet valmis vastaamaan niihin.Lue lisää oppiaksesi vuoden 2020 esseekehotteista sekä vinkkejä ja temppuja heidän vaikutuksensa maksimoimiseksi!

Ominaisuus Kuva: Canon.vs.nikon / Wikimedia Commons

RIKKOMINEN: Caltech-sovelluksen muutokset COVID-19: n vuoksi

Uuden koronaviruspandemian seurauksena monet korkeakoulut ovat päättäneet ainakin väliaikaisesti lopettaa SAT- ja ACT-pisteiden vaatimisen. Kesäkuussa 2020 Kalifornian teknillinen instituutti ilmoitti että he lopettavat hakijoiden SAT- ja ACT-pisteiden tarkastelun seuraaville kahdelle seuraavalle pääsykierrokselle (syksyllä 2020 ja 2021 hakevat). Tämä tarkoittaa, että paitsi SAT- ja ACT-pisteitä ei vaadita, mutta vaikka lähetätkin ne, niitä ei tarkisteta eikä niitä pidetä osana hakemustasi. (Tätä me kutsumme testisokeiksi.) Lisäksi kansainväliset opiskelijat voivat nyt täyttää Caltechin englannin kielen taitovaatimuksen lähettämällä joko TOEFL- tai Duolingo-pisteet.

SAT- ja ACT-peruutusten sekä niiden vaikeuksien takia, joita joillakin opiskelijoilla on valmistautumisessa tai maksamiseen testeistä, Caltech päätti väliaikaisesti lopettaa standardoitujen testitulosten vaatimisen, jotta pääsy olisi mahdollisimman oikeudenmukaista ja tasapuolista. Koska testituloksia ei oteta huomioon, korostetaan enemmän oppilaiden suorittamia luokkia ja niissä saamiaan arvosanoja.

Mitä minun on tiedettävä Caltech-esseistä?

Caltech hyväksyy sekä Coalitionin että Common Application -sovelluksen, joten voit käyttää mitä tahansa sovellusta, joka sopii sinulle paremmin. Vaadittujen koalitio- tai yhteisen hakemuksen esseiden lisäksi Caltech vaatii myös neljä lyhyttä esseitä.

Yksi essee pyytää sinua kuvaamaan kolmea kokemusta, jotka ovat vaikuttaneet kiinnostukseesi STEM-kentistä, ja jokaisella kokemuksella on 10-120 sanaa tai yhteensä 30-360 sanaa. Muissa kolmessa esseessä, jotka käsittelevät sitä, miten olet tekemisissä Caltech-yhteisön kanssa, mitä luovia ja hauskoja kiinnostuksiasi ovat ja mitä monimuotoisuutta tuot opiskelijakuntaan, vaaditaan 250–400 sanaa.

Yhteensä kirjoitat välillä 780-1560 sanaa. Nämä esseet ovat melko lyhyitä, joten sinun kannattaa viettää paljon aikaa argumenttisi hiomiseen tehokkaimpaan. Aloita aikaisin, jotta sinulla on paljon aikaa suunnitella, tarkentaa, tarkistaa ja todistaa ennen lähettämistä!

body_writing-1

uc san diego sat tulokset

Tee vähän valmistautumista ja voit näyttää niin onnelliselta kirjoittaessasi myös Caltech-esseitäsi!

Mitkä ovat Caltechin esseen kehotteet?

Caltechin esseekehotteet ovat melko tavanomaisia, vaikka jokainen on räätälöity yliopiston eritelmien mukaan. Näet tavallisen Miksi tämä korkeakoulu? 'ja' monimuotoisuuden 'esseekysymykset, mutta pidä aina mielessä, että haet nimenomaan Caltechia, ja esseesi pitäisi heijastaa sitä.

Kysy # 1

Kuvaile kolmea kokemusta ja / tai toimintaa, jotka ovat auttaneet kehittämään intohimosi mahdolliseen uraan STEM-kentällä. (Vastauksesi jokaiselle kokemukselle / toiminnalle tulisi olla 10–120 sanaa.)

Ensimmäisessä esseessä sinua pyydetään kuvaamaan kolme asiaa, jotka ovat johtaneet rakkautesi mihin tahansa haluamaasi STEM-kenttään. Huomaa sanavaatimus - jokaisen kohteen tulisi olla välillä 10 ja 120 sanaa, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava hyvin lyhyt.

Caltech haluaa sinun käyttävän tätä tilaa osoittamaan kiinnostuksesi valitsemallesi STEM-kentälle. He haluavat kuulla intohimostasi ja kiinnostavastasi, joten kaivaa syvälle löytääksesi inspiraation kipinän.

Ehkä sinut kiehtoi lapsuuden meriapinoiden kokoelma, tai otit ensimmäisen pelikonsolin erilleen nähdäksesi, miten se toimi - ja laitat sen takaisin yhteen. Nämä ovat kaikki hyviä paikkoja aloittaa, mutta ole varma, että ne ovat sekä lyhyitä että merkityksellisiä sinulle. Kerro Caltechille lyhyt tarina itsestäsi näiden kolmen kokemuksen avulla ja osoita, mikä vetää sinut STEM: ään muilla aloilla , joten ole varma, että hakutoimisto ei ymmärrä vain sitä, mikä tuo sinut tänne miksi .

Tarkkuus ja lyhyyys ovat parhaita ystäviäsi tässä osiossa. Ehkä sinä todella omistaa halusi tehdä tietokoneohjelmointia koko elämäsi ajan, mutta Caltech haluaa sinun olevan tarkempi. Mainitse kolme tapausta, jotka inspiroivat sinua, älä koko elämääsi.

Caltech STEM-keskittyneenä yliopistona haluaa myös nähdä uteliaisuutesi ja kiinnostuksesi. Palaa matematiikkaan tai luonnontieteisiin liittyviin kokemuksiin, jotka innostivat sinua menneisyydessäsi, ja mieti syvällisesti, miltä sinusta tuntui ja miten ne saivat sinut haluamaan oppia lisää. Nämä ovat kokemuksia, joista Caltech haluaa kuulla!

Vältä tätä kehotusta varten liian kauhea puhuminen liikaa. Kun ajattelemme muotoilukokemuksia, jotka innostavat meitä, voimme yleensä olla hieman pitkämielisiä. Vastusta kiusausta - sinulla on kullakin vain 120 sanaa, joten pidä se mahdollisimman yksinkertaisena ja suorana, ilman mitään nukkaa. Jokaisessa vastauksessa tulisi kertoa, mikä kokemus oli ja miten se auttoi kehittämään intohimosi. Enemmän kuin, ja olet vaarassa tuhlata tilaa.

Kehote # 2

Aivan kuten ammattitieteilijän tai insinöörin elämä, 'teknikon' elämä riippuu vahvasti yhteistyöstä. Mitä tiedät, mitä aiot tutkia, innovoida tai luoda yhdessä Caltech-ikäisesi kanssa? (Vastauksesi tulisi olla välillä 250–400 sanaa.)

Tämä on spin tyypilliselle 'Miksi sinä?' kysymys. Usein nämä kysymykset kysyvät, mitä tuot yliopiston ylioppilaskunnalle - Caltechin tapauksessa he etsivät tarkkaa tietoa siitä, miten aiot osallistua yhteisöön. Ajattele akateemisia ja uratavoitteitasi ja yhdistä ne siihen, mitä tiedät Caltechin yhteisöstä. Kuinka he voivat auttaa sinua tavoittamaan heidät?

Caltech ei halua tietää vain, mitä aiot saavuttaa koulutuksellasi. Caltech mainitsee tehtävänsä että niiden tavoitteena on 'laajentaa inhimillistä tietämystä ja hyödyttää yhteiskuntaa'. Vastaako tavoitteesi tuon tehtävän kanssa? Kuinka kuuluminen Caltech-yhteisöön - ei vain tutkinnon suorittaminen arvostetusta yliopistosta - auttaa sinua saavuttamaan toiveesi?

Parasta vetoasi tähän kysymykseen on tarkentaminen. Pidä aina mielessä yhteistyön kulma - vaikka hyvitämme usein yksilöille tieteellisiä löytöjä ja tekniikkaa, monet ryhmät kokoavat toistensa tutkimukseen perustuvat ihmisryhmät . Jos sinulla on tietty ajatus mielessä, kuten laboratoriossa kasvatetun lihan jalostaminen massatuotantoon, mieti mitä taitojasi sinulla on ja mitä ei. Kuinka luokkatoverisi Caltechissa voivat auttaa?

Katso Caltechin klubit ja kurssit ja löydä tavoitteitasi vastaavia. Jos tavoitteesi on laboratoriossa kasvatettu liha, tutustu Caltechin biotekniikan tarjontaan ja tarjoa ne vastauksiesi - Tarkka selvitys siitä, kuinka Caltech ja siellä tapaamasi ihmiset auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, tekee selväksi, että Caltech, ei vain tutkinto, vetoaa sinuun.

Vaikka tavoitteesi ovat tärkeitä tässä kysymyksessä, vältä keskittymästä liikaa itseesi tai ajattelematta liian pitkälle eteenpäin. Tämä kysymys haluaa tietää ajastasi Caltechissä - keskity seuraaviin vuosiin ja siihen, miten aiot kehittyä osana STEM-yhteisöä.

body_cow-2

Tämä kaveri sopisi suoraan Caltechiin.

Kehote # 3

Caltechin opiskelijat tunnetaan usein huumorintajustaan ​​ja luovista kepposistaan. Mitä haluat tehdä huvin vuoksi? (Vastauksesi tulisi olla välillä 250–400 sanaa.)

Ota tämä kysymys sanallaan - Caltech tunnetaan todella sen ylpeä kepposia . Valintatoimisto haluaa kuulla elämästäsi tutkijoiden ja oppimisen ulkopuolella. Mitä haluat tehdä, mikä ei liity opintoalueellesi?

Tämän kysymyksen tarkoituksena on oppia lisää sinusta yksilönä. Jos olet ehdolla Caltechille, olet jo opiskelija, jolla on vahva akateeminen tulos - ja niin ovat kaikki muutkin tasollasi. Tämä kysymys haluaa tietää, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen, mitkä piirteet, persoonallisuuden piirteet ja kiinnostuksen kohteet tekevät sinusta opiskelijan, jonka Caltech haluaa olla lähelläsi.

On tärkeää, että tämä on kysymys, johon vastaat ilman akateeminen painopiste. Se saattaa kuulostaa oudolta - sinun on loppujen lopuksi oltava vaikuttava Caltechissa -, mutta ajattele kemian tai pelin ulkopuolella.

Tietysti sinun on myös oltava valmis vastaamaan siihen, miksi valitsemasi asia on sinulle tärkeää. Ehkä olet todella puutarhanhoito, koska nähdä jotain kasvavan siemenestä kasviksi tuo sinulle iloa. Ehkä pöydän roolipelien pelaaminen on sinun juttusi, koska se on luova ulostulo, joka ajaa sinut ajattelemaan lennossa. Riippumatta harrastuksesta, sen pitäisi merkitä sinulle jotain - tuntikausia mielettömästi Netflixissä surffaaminen ei aio leikata sitä.

milloin elokuun lauantain tulokset julkaistaan?

Tällä kehotuksella on vältettävä muutamia asioita. Ainutlaatuinen on hyvä, mutta kiistanalainen on liikaa. Opiskelu sopii yhteisöön, ja Caltech haluaa tietää, että osallistut yhteisöön. Jos tulet tahallaan tulehdukselliseksi - esimerkiksi jos suosikkiharrastuksesi on uistelu verkossa -, saatat tarttua vääristä syistä.

Yritä myös olla liian yleinen. Jos haluat lukea, kerro heille mitä - voitko piirtää oman karttasi Keski-Maasta muistista? Jos pelaat videopelejä, ilmoita heille miksi - ehkä olet osa huippuluokkaa Overwatch joukkue, ja nautit kaveruudesta, jolla jarrutat sijoittumistasi ystävien kanssa, tai ehkä yrität saavuttaa maailmanennätyksen pikajuoksussa Super Mario 64 koska nautit uuden häiriön löytämisestä. Jälleen kerran palataan aina tarkkuuteen ja ilmoitetaan miksi. On parempi olla selkeä ja ytimekäs kuin sanallinen ja läpinäkymätön!

Kysely # 4

Löytöprosessi etenee parhaiten, kun ihmiset eri taustoista, kokemuksista ja näkökulmista kohtaavat. Kuinka näet itsesi osallistuvan Caltechin yhteisön monimuotoisuuteen? (Vastauksesi tulisi olla välillä 250–400 sanaa.)

Tämä kysymys on klassinen esitys monimuotoisuuden esseestä. Mitä Caltech haluaa tietää tällä kehotuksella, on mitä tuot ainutlaatuisena yksilönä yhteisöön. Se voi olla kaikkea sosioekonomisesta taustastasi epätavanomaiseen kasvatukseen sirkus-esiintyjänä ja kiinnostuksenasi antiikkikitaroihin - älä tunne, että ainoa merkitys monimuotoisuudelle on koettelemuksesi.

Korkeakoulut ovat paikkoja, joissa kokoontuu paljon ihmisiä eri taustoista, ja Caltech haluaa tietää, että aiot sekä myötävaikuttaa että kunnioittaa tätä monimuotoisuutta. Ajattelemalla tapoja, joilla erotat muista, on hyvä tapa osoittaa, että olet samalla tavoin kiinnostunut ajattelemaan ja kokemusten monimuotoisuutta.

Paras vaihtoehto tähän kehotteeseen on keskittyä tiettyyn identiteetin osaan, jota ei ole käsitelty muualla sovelluksessasi. Jos varttuit suuressa kaupungissa, ehkä valosaaste teki sinusta mahdoton nähdä yötaivasta, joten luit jokaisen kirjan, johon saat kätesi oppiaksesi lisää tähdistöistä. Voisit kirjoittaa siitä, kuinka kirjoista oppimisen ja valosaasteen kokemisen yhdistelmä sytytti kiinnostuksesi oppia lisää tähtitieteestä, mutta myös ymmärtää, kuinka valosaaste vaikuttaa kenttään. Tämä ajattelun ja kokemuksen monimuotoisuus on tärkeä opiskelijaryhmälle - mitä tahansa kapealla onkin, sinun tulisi keskustella siitä!

Vältä kuitenkin liioittelua tai valehtelua. Caltech haluaa tietää monimuotoisuudestasi, ja valintatoimistolla on kokemusta kerätä essesi osia, jotka saattavat olla epämiellyttäviä tai yliarvioituja. Jälleen, keskity siihen, mikä sinulle todella merkitsee, älä valitse ominaisuutta, jonka luulet saavan pisteitä.

body_success-6

Luultavasti yksi näistä lapsista ei kirjoittanut näitä onnistuneita Caltech-esseitä.

Toimivat Caltech-esseet

Kaikki tämä tieto on hienoa, mutta voi silti olla hankalaa ymmärtää tarkalleen, mitä Caltech haluaa tietää, kunnes olet nähnyt sen osoittavan. Katso tämä hyväksytty essee - ja joitain vakavan riskin ottaneen henkilön vinkkejä - saadaksesi lisätietoja siitä, mitä Caltech toivoo näkevänsä esseessäsi!

Martin Alternburgin essee

Ylitän sillan yli Minnesotaan. Kolmesta urheilulajistani maastohiihto on ehdottomasti pahin - mutta olen edelleen kiinni siitä. Toisin kuin uinti ja radat, motivaationi juosta on voimakkaasti luonnostaan. Asun pitkillä juoksuilla, jotka otan itselleni. Vaikka niitä tapahtuu harvoin kauden aikana, meille määrättiin pitkäaikainen suoritettavuus ensimmäisen viikonloppumme aikana. Todellisuudessa minun piti mennä kuusi mailia, mutta tuntui, että kahdeksan antoi minulle enemmän aikaa tutustua kotiin, johon olin juuri palannut. Mieleni alkaa vaeltaa, kun löydän jälleen rytmini.

Ajattelujuoksuni juoksun aikana on samanlainen kuin ajattelet muutamassa minuutissa ennen nukkumista - paitsi että ihminen voi paremmin hallita sitä, miten nämä ajatukset etenevät ja mitä tangentteja he siirtävät pois. Vaikka erityinen suhteellisuusteoria olisi '' oikea '' ajateltava asia, etenkin MITESissä, herätän uudestaan ​​viuluohjelmistoon, josta olin kääntynyt niin kauan pois, ja aloitan sen soittamisen päähäni. Olen nyt kaupungin laidalla viljapeltojen välissä. Avoimmalla tiellä virtaavat valonheittimet antavat minulle tunteen yksinäisestä uteliaisuudesta, joka muistuttaa Wieniawskin ensimmäisen viulukonserton alkurivejä. Olen keksinyt melodian mukautukset päähäni kokeillen Stravinskyn kaltaista atonaalisuutta.

Martin Altenburgin essee on hyvin jäsennelty, ja se käyttää aamuajelun kertomusta esittelemään kaikki hänen päänsä läpi kulkevat asiat, ja mikä tärkeintä, kaikki ainutlaatuiset piirteet, jotka tekevät hänestä sellaisen, joka hän on.

Pelkästään näiden kahden kappaleen perusteella tiedämme, että hän on juoksija, että hän on ajautunut, että hän pyrkii enemmän kuin luulee pystyvänsä ja että hän tuntee musiikin ja sävellyksen. Koska essee on kerrontamuodossa, pystymme seuraamaan tätä ajattelutapaa ja saamaan sen kaiken käärittyä siististi loppuun. Meitä vetää mukaan energinen ja määrätietoinen kirjoittaminen, joka toimittaa meille myös kaikki tarvitsemamme tiedot.

Koko esseessä Altenburg keskustelee kiinnostuksestaan ​​ja kasvustaan. Hänen strateginen käyttönsä kotikaupungissaan antaa lukijoille mahdollisuuden ymmärtää, mistä hän tulee sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti, etenkin osa uskomuksista ja siitä, miten yhteisö, jossa hän on kasvanut, ovat vaikuttaneet heihin. Kaikki tämä on arvokasta tietoa vastaanottotoimistolle, joka haluaa nähdä miltä sinä näet itsesi ja miksi.

Yksi asia, joka on syytä huomata tässä esseessä, on se, että se ei sisällä viittauksia Caltechiin. Itse asiassa Altenburg käytti samaa esseenä hakeakseen - ja pääsemään - kahdeksaan eri Ivy-liigaan sekä joihinkin muihin kouluihin. Essee kirjoitettiin todennäköisesti osana yhteistä tai koalitiohakemusta pikemminkin kuin osana Altenburgin Caltech-täydennysosaa, minkä vuoksi spesifisyys puuttui. Esseesi Caltech-täydennysosaan pitäisi sisältää enemmän täsmällisyyttä kuin tämä, koska nämä esseet ovat ainutlaatuisia Caltechille ja haluavat tietää tarkalleen, mikä vetää sinut kyseiseen kouluun muiden yläpuolella.

Michelle Fanin essee-heijastus

'Kuinka uskot Caltechin edistävän älyllistä uteliaisuuttasi parhaiten ja auttavan sinua saavuttamaan tavoitteesi?'

Jos minulla olisi ollut muutama viikko, olisin voinut tehdä tarpeeksi tutkimusta muutaman professorin nimittämiseksi, rave heidän tietojenkäsittelytieteen ohjelmiensa vahvuudesta ja keksiä kiehtova tarina kaikista ammatillisista tavoitteistani. Mutta minulla ei ollut näitä muutamia viikkoja, joten kerroin heille täydellisen totuuden:

Sanoin, että minulla ei ole aavistustakaan, mitä haluan tehdä elämässä.

Tiesin vain, että pidin laskinpelien ja räjähdysten tekemisestä ja halusin osallistua leipää heittäviin, vettä kaataviin seurakuntiin, jotka tunnetaan myös nimellä Caltechin talon illalliset.

Kuten käy ilmi, itse oleminen todella toimii. Shocker, tiedän. Korkeakoulut todella haluavat pitää sinusta sinulle.

Michelle Fan ei lähetä Caltech-esseeään suoraan, mutta hän puhuu prosessistaan ​​ja siitä, mitä hän löysi erittäin suunniteltujen esseidensä ja niiden kirjojen välillä, jotka hän kirjoitti eräpäivänä.

Fan huomauttaa, että hänen viime hetken esseensä, ne, jotka hän kirjoitti sydämestään eikä päästään, hyväksyttiin. Vaikka en todellakaan kannata odottamaan vasta siihen päivään saakka, jolloin essee on tarkoitus aloittaa kirjoittamisen kirjoittaminen, se on hyvä pitää mielessä - kun edessä on välitön määräaika ja sinun tarvitsee vain saada jotain pois kirjoituksesi on luultavasti aiteampi kuin jos olisit muokannut ja tarkistanut sitä ikään.

liittoutumissovelluksen esseesanojen raja

Mutta suuren takeawayn ei pitäisi olla odottaa viimeistä sekuntia kirjoittamaan essee (kiitos, älä tee sitä!). Todellinen oppitunti on, että sinun tulisi kirjoittaa tavalla, joka on itsellesi totta, ei tavalla, jonka luulet vaikuttavan valintatoimistoihin. Sinun on oltava aito ja aito, antamalla persoonallisuutesi ja kiinnostuksen kohteidesi kertoa Caltechille, miksi olet hyvä.

body_editing

Jos essesi näyttää tältä, se on hyvä asia!

4 avainvinkkiä Caltech-esseen kirjoittamiseen

Kuten kaikki yliopistolliset esseet, on joitain yleisiä asioita, jotka on pidettävä mielessä työskennellessäsi Caltechin kirjoituslisäosan parissa. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä parempi - vie vähän aikaa varmistaaksesi, että essesi on mahdollisimman kiillotettu!

# 1: suunnitelma

Aivoriihi ennen kirjoittamisen aloittamista auttaa valitsemaan aihe, joka on sekä mielekäs että vaikuttava. Kunkin aiheen ideoiden luettelon kirjoittaminen antaa sinulle vaihtoehtoja riippumatta siitä, kuinka typeriä he saattavat tuntea ensi vaikutelman. Vietä vähän aikaa vaihtoehdoista, jotta voit valita sen, josta tunnet vahvimman, vähemmän ennakkoluulottomasti!

# 2: saada ihmiset lukemaan esseesi puolestasi

Palaute on tärkeä työkalu kirjoittajana. Saada joku muu katsomaan työsi - mieluiten joku, joka on rehellinen sen puutteista - auttaa löytämään loogisia aukkoja, outoja sanamuotoja ja muita virheitä, jotka voivat piiloutua työhösi. Kun sinusta tuntuu, että esseesi ovat niin hiottuja kuin voit tehdä niistä, on hyvä aika luovuttaa ne jollekin muulle. Muista, että sinun ei tarvitse tehdä kaikkia heidän ehdottamiaan muutoksia täsmälleen samalla tavalla kuin ehdottaa, mutta jos lukijasi on hämmentynyt jostakin, katso mitä voit tehdä sen selkeyttämiseksi!

# 3: Muokkaa ja tarkista

Ota lukijaltasi saamasi palaute ja muuta se kullaksi. Jälleen kerran, älä tunne, että heidän ehdotuksensa ovat aina oikea liike, mutta mieti, mikä aiheuttaa heidän hämmennystä tai ei-mielihaluja esseesi osiin. Korjaa ne omalla äänelläsi ja lue esseesi uudelleen, erityisesti ääneen, saadaksesi mahdolliset virheet. Mitä enemmän aikaa voit käyttää tarkistamiseen, sitä parempi!

# 4: Ole aito

Muista aina, että et vain yritä tehdä vaikutusta Caltechiin joukolla tilastoja - yrität tehdä vaikutuksen heihin samalla tavoin. Se tarkoittaa, että pysyt aina uskollisena itsellesi ja pyrimme aitouteen. Antaa Caltech-essee, jossa esitellään, mitä tarkoittaa olla sinä, ei essee, joka antaa heille sen, mitä luulet heidän haluavan kuulla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.