Kuinka kirjoittaa koulun ulkopuolisista opinnoista yliopistosovelluksissa

header_application

Yksi Common -sovelluksen hankalimmista osista on ymmärtää, miten saat parhaan hyödyn koulun ulkopuolisesta toiminnasta. Sinulla saattaa olla paljon aktiviteetteja - tai ei kovin paljon - ja mietit, kuinka sinun pitäisi kirjoittaa toiminnastasi, jotta voit tehdä vaikutuksen yliopisto -opiskelijoiden lukijoihin.

Jos olet hämmentynyt siitä, mitä sinun pitäisi tehdä tässä osiossa ja miten voit hyödyntää hyvin rajallista tilaa, lue eteenpäin.Tässä oppaassa kerron sinulle:

 • Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa sinun pitäisi luetella
 • Luettelon valitseminen
 • Kuinka kirjoittaa ylimääräisistä oppitunneistasi

Mutta ennen kuin ryhdymme siihen, saatat ihmetellä ...

Miksi tarvitset ylimääräistä toimintaa opetuksessa?

Yliopistot rakastavat nähdä, että opiskelijat ovat aktiivisia ja myötävaikuttavia yhteisöjen jäseniä. Vielä tärkeämpää on, että he rakastavat nähdä oppilaita, jotka kehittävät kykyjään ja intohimoitaan.

Kun opiskelija on aktiivisesti mukana yhteisössä ja muissa lukion toiminnoissa, on hyvä mahdollisuus, että hän tekee jotain vastaavaa yliopistossa. Yliopistot haluavat olla tunnettuja toiminnan, hyväntekeväisyyden ja kulttuurin keskuksina, ja suurelta osin opiskelijat tekevät niistä sellaisia.

Tämän vuoksi yhteisen sovelluksen toiminto -osio on erittäin tärkeä. Sinulla on tilaisuutesi näyttää pääsyvirkailijoille, kuinka sinusta tulee aktiivisesti osallistuva koulun yhteisön jäsen.

Muista se melkein mitä tahansa, johon olet aktiivisesti ja tuottavasti mukana voidaan pitää koulun ulkopuolisena aktiviteettina. Tämä sisältää mm ottaa työtä tai huolehtia perheenjäsenistä.

Yhteistä sovellusta varten sinun on pohdittava mitä olet oppinut toiminnastasi ja miten he ovat auttaneet sinua kehittymään. Pääsyvirkamiehet ovat erityisen kiinnostuneita näkemään, miten sinulla on mennyt mukana johtotehtävissä ja että olet käyttänyt huomattavan määrän aikaa ja energiaa toimintaasi.

Tiedät miksi tarvitset ylimääräisiä oppitunteja ja mitä pääsykoehenkilöt haluavat eniten nähdä. Mutta tiedätkö kuinka monta heistä tarvitsetko hakemukseesi?

Kuinka monta toimintaa sinun pitäisi luetella yhteisessä sovelluksessa?

body_soccer

On aika alkaa vakavasti tarkastella sovellusta ja mitä pitäisi ja mitä ei pitäisi sisällyttää toiminta -osioon.

Yhteinen sovellus antaa sinulle mahdollisuuden kirjoittaa noin kymmenestä toiminnastasi.

Mutta entä jos sinulla ei ole 10 toimintaa?

Se on aivan ok. Sinun ei tarvitse panikoida tai yrittää keksiä toimintoja vain täyttääksesi tyhjät kohdat. Itse asiassa yliopistojen pääsyneuvojat haluaisi nähdä muutamia aktiviteetteja, joihin olet sitoutunut merkittävästi, kuin useita toimintoja, joihin olet osallistunut vähemmän.

Olisi paljon parempi näyttää merkittävä osallistuminen, johtajuus ja henkilökohtainen kehitys sisään kaksi tai kolme toimintaa kuin olisi kirjoittaa kymmenestä toiminnasta, joihin et juurikaan osallistunut, koska levität itsesi liian laihaksi.

Upean näköinen sovellus voisi sisältää yhdestä kolmeen toimintoa, jotka osoittavat merkittävää osallistumista (kullekin omistettujen tuntien määrästä riippuen), ja muutamia muita toimintoja, joiden osallistumisaste on alhaisempi. Nämä ovat todennäköisesti joko aikaisempia lukiovuosiasi, ennen kuin huomasit, mistä olet todella intohimoinen, tai vähemmän kiinnostusta, johon olet omistautunut pari tuntia viikossa.

Mitä jos sinulla on liikaa toimintaa?

Tämä on todella ongelma vain muutamille ihmisille, vaikka monet saattavat aluksi ajatella, että se on ongelma.

Pääsyvirkailijat haluavat nähdä vain ne toimet, joihin olet osallistunut merkittävästi.

Merkittävälle osallistumiselle ei ole vaikeaa ja nopeaa määritelmää, mutta useimmat ihmiset voivat selvittää sen. Jos olet auttanut kirkkosi pannukakkuaamiaisella yhden vuoden, sen ei todellakaan tarvitse mennä hakemukseesi. Mutta jos olet vapaaehtoistyössä sairaalassa 10 tuntia viikossa joka viikko neljän vuoden ajan, se on ehdottomasti merkittävä osallistuminen.

Toisin sanoen, sinun on etsittävä laatu korvaa määrän. Sen sijaan, että pyrkisit täyttämään jokaisen aihion jollakin merkityksettömällä tavalla vain sen täyttämiseksi, varmista, että kaikki sisällyttämäsi huomattava aikainvestointi ja kokemus, josta olet oppinut.

Voit usein yhdistää useita toimintoja samaan otsikkoon, jos yksikään niistä ei ole riittävän merkittävä tai jos haluat säästää tilaa. Oletetaan, että pelaat lentopalloa. Olet ollut koulun JV-tiimissä neljä vuotta, pelaat klubilentopalloa sesongin ulkopuolella ja teet joka kesä lentopalloleirejä ja autat valmentajaleirejä nuoremmille pelaajille. Jos huone on loppumassa, voit vapaasti yhdistää kaikki sovelluksessa yhteen aktiviteettiin.

body_volleyball

Varmista lopuksi, ettet sekoita akateemisia palkintoja oppituntien ulkopuoliseen toimintaan. Esimerkiksi monet hyvät opiskelijat hyväksytään National Honors Society -yhdistykseen vuosittain. Jos sinut on hyväksytty ja se on osallistumisesi laajuus, merkitse se akateemiseksi kunniaksi. Toisaalta, jos sinut on hyväksytty, sinut on valittu koulusi luvun puheenjohtajaksi, järjestetty viikoittaisia ​​kokouksia ja suunniteltu useita vapaaehtoistoimintoja vuoden aikana, luettele se aktiviteettina.

Entä jos sinulla on laillisesti yli kymmenen toimintaa, joihin olet osallistunut merkittävästi, ja sinusta tuntuu, että hakemuksesi olisi epätäydellinen ilman niitä?

Älä koskaan pelkää! Yhteisessä sovelluksessa on Lisätietoja -osio, ja tämä on paikka, jossa pääsylippuja saavat tietää näistä todella tärkeistä asioista, joita et voisi sovittaa muualle. Varmista vain, että ne ovat todella tärkeitä! He pyörivät silmiään, jos vaadit tämän kohdan täyttämistä puhuaksesi tunnista, jonka vietit töissä pannukakkuaamiaisella kolme vuotta sitten.

Etkö ole vielä aivan varma, kuinka sinun pitäisi valita monien toimintojesi joukosta? Lue vaihe vaiheelta selitys siitä, miten voit valita, mistä toiminnoista sinun pitäisi kirjoittaa ja miten ne pitäisi luetella sovelluksessasi.

Vaiheittainen opas aktiviteettisi valitsemiseen

Tämä osa sovelluksesta on vaikeaa, koska sinun on välitettävä paljon tietoa suhteellisen pienessä tilassa. On tärkeää aivoriihi etukäteen, jotta voit varmistaa, että saat parhaan hyödyn tästä osiosta.

Vaihe 1: Kirjoita muistiin toimintasi

Kirjoita paperille luettelo toiminnastasi. Nämä voivat olla melkein mitä tahansa, mitä olet tehnyt lukiossa , urheilusta järjestäytyneisiin klubeihin, ulkoisiin harrastuksiin ja etuihin, työhön tai yhdyskuntapalveluun.

Muista kirjoittaa jokaiseen toimintoon:

oppilaitokset, jotka eivät vaadi täydentäviä esseitä
 • Sen organisaation nimi, jossa teit toiminnon (jos sovellettavissa).
 • Kuvaus siitä, mitä teit. Voit vapaasti mennä syvemmälle ja selittää täysin osallistumisesi. Osallistuitko kokouksiin? Luokat? Oletko järjestänyt mitään toimintaa?
 • Kirjoita muistiin kaikki johtotehtävät, jotka sinulla oli - eli milloin tahansa, kun olit vastuussa muiden ihmisten toiminnasta tai sinulla oli muita kuin osallistujana olevia tehtäviä. Näiden ei tarvitse olla virallisia. Jos pidit kokouksia, mutta sinulla ei ollut virallista otsikkoa, kirjoita se silti muistiin. Sisällytä myös mahdolliset saavutuksesi tai erityisvastuusi.
 • Oliko jotain erityisprojekteja, jotka teit tai joit? Jos on, mitä erityisesti teit? Tämä voi olla kertaluonteinen asia (kuten ruoka-aseman järjestäminen) tai jotain pidempiaikaista, kuten opetusklinikan pitäminen koko lukuvuoden ajan.
 • Mitkä olivat päivämäärät, jolloin osallistuit toimintaan? Kuinka monta tuntia viikossa teit?

Esimerkkisi voivat näyttää tältä:

 • Jalkapallojoukkue: Lukioni jalkapallojoukkueen jäsen, pelasi eteenpäin. JV -tiimi kaksi vuotta, Varsity -tiimi kaksi vuotta. Päämaalintekijä nuorempana vuotena. Vastaa kevään varainkeruusta, joka keräsi 800 dollaria joukkueen matkakulujen kattamiseksi.
 • Eläinsuojelun vapaaehtoinen: fuksi läpi nuoremman vuoden. Vapaaehtoinen 10 tuntia viikossa hoitaa kissoja ja koiria, siivoaa häkkejä, ruokkii eläimiä ja haastattelee mahdollisia omistajia paikallisessa eläinsuojassa. Hän sai Kuukauden vapaaehtoinen -palkinnon toukokuussa 2017.
 • Outdoors Club: Jäsen neljä vuotta, varapresidentti vanhempana vuotena. Osallistui viikoittaisten kokousten ja viikonlopputapahtumien järjestämiseen. Hän on vastuussa yli 15 ulkoiluun liittyvän tapahtuman suunnittelusta, jotka auttoivat opiskelijoita kokemaan ulkoilua ja tutustumaan toisiinsa paremmin.

Vaihe 2: Numeroi toimintasi tärkeimmästä vähiten tärkeään

body_list

Perusta tämä projektiin käyttämäsi aika, johtajuutesi toiminnassa ja kuinka tärkeä toiminta on ollut intohimon kehittämisessä tai tulevaisuuden tavoitteen saavuttamisessa.

Tärkeä huomautus: Varmista, että järjestys, johon heidät asetat, on tärkeysjärjestyksessä, joka heillä on sinulle intohimosi ja etujesi mukaan. Älä vain yritä arvata, mitä pääsylippuja haluavat nähdä, koska koko asia on näyttää sinulle tärkeitä asioita.

Miksi tämä on tärkeää? Tämä tulee olemaan siinä järjestyksessä, että luetteloit toimintasi sovelluksessa. On tärkeää, että asetat itsellesi tärkeimmän listan kärkeen, jotta se onnistuu niin ilmeinen kuin mahdollista oppilaitoksen sisäänpääsyvirkailijoille. Älä pakota heitä etsimään luetteloasi nähdäksesi, mikä on paras panoksesi ja aktiviteettisi!

Vaihe 3: Pyydä vanhempia tai ystäviä lukemaan luettelosi

Tällä ei vain tarkisteta, että olet muistanut kaiken oikein, kuten päivämäärät ja kellonaikaiset sitoumukset myös varmistaa, ettet ole unohtanut mitään tärkeää. Ehkä se kolme tuntia viikossa, jonka vietit vertaisneuvonantajana, liukui mieleesi. Pyydä aina joku tarkistamaan se ja pyytämään kaikkea, mitä he voivat auttaa.

Toinen syy, miksi sinun on kirjauduttava sisään jonkun muun kanssa, on varmistaa, että kirjoittamasi on järkevää. Ehkä olet tottunut tiettyihin lyhenteisiin tai oletat, että kaikki tietävät, mitä Quill and Scroll Club tekee!

Vaihe 4: Ymmärrä tarinasi

Nyt kun sinulla on luettelo, on tärkeää pohtia sitä ja Yritä ajatella, miten pääsyvirkailijat näkevät toimintasi . Luuletko, että luetellut ja kuvaamasi toimet kertovat tarinan siitä, kuka olet ihmisenä? Onko se hyvä esitys siitä, miten olet viettänyt viimeiset neljä vuotta luokkahuoneen ulkopuolella? Ja näyttääkö se, millaisen panoksen aiot tehdä yliopisto -yhteisölle?

Tässä vaiheessa on tärkeää pohtia, miten esität itsesi. Olet ehkä kuullut, että pääsyvirkailijat haluavat luoda monipuolisen opiskelijakunnan. Vaikka tämä on totta, se ei tarkoita, että he etsivät vain monipuolisia opiskelijoita.

Jotkut opiskelijat ovat terävä. ' Heillä on fantastisia saavutuksia tietyllä alueella - eikä heillä ole paljon sen ulkopuolella. Kuvittele esimerkiksi, että kaikki koulun ulkopuoliset aktiviteettisi liittyvät biologiaan. Olet koulun biologiaklubin puheenjohtaja, olet osallistunut (ja voittanut palkintoja) eri tiedekilpailuihin osavaltiossasi viimeisten neljän vuoden aikana, olet työskennellyt paikallisen yhteisön korkeakoulun professorin kanssa joidenkin biologisten tutkimusten parissa ja teet vapaaehtoistyötä viisi tuntia viikossa bioopettajana.

body_science-1

Vaikka et ole kokeillut paljon erilaisia ​​asioita, voit silti tehdä tästä suuren tarinan siitä, että sinulla on vahva intohimo jollakin alueella.

Pääsyvirkamiehet pitävät yleensä terävistä opiskelijoista, koska heidän suuri keskittymisensä osoittaa, että heillä on potentiaalia tehdä suuri vaikutus tietyn alan tulevaisuuteen. Monet terävät opiskelijat, joilla on saavutuksia eri alueilla, muodostavat yhdessä monipuolisen opiskelijakunnan.

Mutta realistisesti useimmilla hakijoilla ei ole niin suuria saavutuksia vain yhdellä alalla. Monimutkaiset opiskelijat auttavat myös muodostamaan hyvin pyöristyneen opiskelijakunnan, joten yritä miettiä, kuinka monipuolinen toiminta kertoo tarinasi. Olet luultavasti oppinut erilaisia, mutta arvokkaita asioita jokaisesta kokemuksesta, ja erilaiset kiinnostuksen kohteet osoittavat, ettet pelkää kokeilla uusia asioita - toinen asia, jonka ottamisvirkailijat suhtautuvat myönteisesti.

Muista myös, että epätavalliset toiminnot erottuvat usein. Monet opiskelijat osallistuvat varsin yleiseen toimintaan. Vaikka se ei ole huono asia, jokin muu asia varmasti kiinnittää sinut huomioosi, joten älä pelkää sisällyttää jotain hieman epätavallista luetteloosi - varsinkin jos sinulla on ollut hyvä saavutus ja se on tärkeä osa tarinaasi .

Joten nyt kun tiedät tarkalleen, mistä kirjoitat, perehdytään yksityiskohtiin siitä, miten tämä hakemus todella täytetään.

Kuinka kirjoittaa ekstraopetuksestasi: AKA Twitter -taitojen käyttö

Käydään vaiheittain läpi Yleisen sovelluksen Toiminnot -osio.

Kun napsautat Toiminnot -sivua, näet lyhyen kuvauksen siitä, mitä tässä osiossa odotetaan, ja voit valita, haluatko raportoida aktiviteetteja vai ei.

Napsauta kyllä. Paina sitten Jatka.

voitko suorittaa ap ​​-kokeet uudelleen

common_app_activities_1st_page

Napsauta seuraavaksi toimintoa 1. '

Sinulla on avattava valikko, jossa voit valita, millaisesta toiminnasta aiot puhua. Valitse mikä parhaiten kuvaa #1 -toimintoa aiemmin tekemästäsi luettelosta.

Voit laittaa seuraavaan ruutuun Toiminnon nimi.

common_app_activities_activity_type

Sinulla on 50 merkkiä tämän osan täyttämiseksi.

Tärkein sääntö tähän on ole mahdollisimman yksityiskohtainen merkkirajoituksen sisällä.

Tämä johtuu siitä, että haluat säästää mahdollisimman paljon tilaa seuraavassa osassa, jossa sinun on kuvattava toiminta.

Oletetaan, että toimintasi on se, että olet käyttänyt viimeiset neljä vuotta viulunsoittoa. Olet ensimmäinen tuoliviulisti yhteisöorkesterissa, olet koulusi konserttibändin solisti, olet voittanut paikallisia palkintoja soittamisestasi ja olet opettanut 12 vuotta.

Huono tapa ilmaista tämä olisi:

Viulisti

Loistava tapa ilmaista tämä olisi:

Palkittu solisti/ensimmäisen tuolin viulisti

Jos teet tämän, hyödynnät ensimmäiset 50 merkkiäsi ja voit sitten käyttää toimintojen kuvausta tarkentaaksesi asioita, jotka olet jo nostanut esiin toiminnon nimessä.

Siirrymme kohtaan Toiminto Kuvaus.

Tässä laatikossa voit käyttää 150 merkkiä puhua toiminnasi yksityiskohdista.

Vaikka tämä on saattanut olla haaste vanhemmille sukupolville, sen pitäisi olla helppoa kaikille, jotka tuntevat Twitterin käytön!

Katso aikaisemmin kirjoittamaasi aktiviteettiluetteloa. Valitse jokaiselle toiminnalle tärkeimmät asiat - johtotehtävät, suorittamasi aloitteet, tärkeät panoksesi.

Mitä sinun pitäisi ei Kirjoita tähän kohtaan on yleinen kuvaus siitä, mitä klubi tai ryhmä tekee. Tee tämä kaikki itsestäsi ja roolistasi toiminnassa.

Vinkki 1:

Älä yritä käyttää koko lausetta täällä. Käyttää toiminta sanoja ja pieniä lauseita kuvaamaan tekemääsi. On hyvä käyttää symboleja ja lyhenteitä (&, /jne.) Tilan säästämiseksi.

Vinkki 2:

Ole tarkka! Korosta tekojesi lukuja. Montako henkilöä johdit? Kuinka monta ihmistä liittyi klubiin sinun takia? Kuinka paljon rahaa keräsit juuri tähän tarkoitukseen? Mitä tarkempi olet, sitä paremman kuvan maalaat pääsyvalvojalle siitä, mitä todella saavutit.

Vinkki 3:

Älä liioittele tai valehtele tekemääsi, mutta varmista myös, ettet ole vaatimaton. Tämä on sinun aikasi loistaa ja olla ylpeä saavutuksestasi.

common_app_activities_filled_out

Entä jos sinulla ei ole tilaa kirjoittaa tarpeeksi täydellistä kuvausta?

Lähes kaikki tuntevat itsensä voisi kirjoita enemmän, mutta yritä pidättäytyä tekemästä niin, ellet todella tunne sitä hyvin tärkeä ei voida kuvata tarpeeksi hyvin annetussa tilassa.

Jos näin on, tässä on Lisätietoja -osio.

Löydät tämän Common -sovelluksen seuraavassa osiossa, nimeltään Kirjoittaminen.

Jos päätät käyttää tätä tilaa, tee selväksi, että viittaat takaisin toiminta -osioon. Jatka lyhyesti ja korosta tärkeitä asioita, joita mielestäsi ei voida jättää huomiotta.

common_app_activities_additional_information

Palaa Aktiviteetit -sivulle ja valitse niiden vuosien valintaruudut, joissa olet osallistunut toimintaasi, ja valitse myös, oletko osallistunut toimintaan lukuvuoden aikana, taukojen aikana vai koko vuoden.

Täytä seuraavaksi tehtävän suorittaneiden viikkojen lukumäärä vuodessa ja viikotunnit.

Tarkista lopuksi, haluatko tehdä jotain vastaavaa yliopistossa. Sinun ei tarvitse valita Kyllä, ellet todella halua tehdä jotain vastaavaa yliopistossa. On hienoa haluta tutkia uusia kiinnostuksen kohteita, mutta on suositeltavaa, että sinulla on vähintään yksi aktiviteetti, jonka haluat jatkaa yliopistossa.

Kun olet valmis, napsauta Esikatselu -painiketta. Lue se varmistaaksesi, ettei sinulla ole virheitä, että se on järkevää ja että se sanoo kaiken, mitä haluat sen sanovan.

common_app_activities_preview

Voit vapaasti toistaa jopa yhdeksän muun toiminnan kanssa.

Onnittelut! Olet nyt suorittanut yhden Common Appin vaikeimmista osista!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA