Walmart -apurahan voittaminen: strategiaopas

feature_walmart

Walmart tarjoaa useita apurahamahdollisuuksia työntekijöidensä huollettaville. Walmartin riippuvainen apuraha on tarkoitettu kattamaan korkeakoulu- tai ammattikoulukulut niille, joilla on taloudellista tarvetta.

Tässä oppaassa aloitan puhumalla kelpoisuusvaatimuksista ja hakuprosessista. Jos olet jo tutustunut näihin tietoihin, siirry tämän viestin jälkipuoliskoon - tässä annan vinkkejä ja strategioita, joilla voit lisätä mahdollisuuksiasi voittaa Walmart -apuraha.body_update

PÄIVITYS: Walmart -apurahat lopetettiin vuonna 2021

Helmikuusta 2021 lähtien Walmart ei enää tarjoa Walmart Associate -apurahaa tai Walmart -riippuvaista apurahaa. Tässä on Walmartin perustelut stipendiohjelman lopettamiselle suoraan Walmart -stipendisivustolta:

Kun yhä useammat stipendiohjelmat ovat yleisön saatavilla, ja kun Walmart on muuttanut opetusohjelmansa Live Better U: n avulla, Walmart -säätiö on tehnyt päätöksen lopettaa liitännäis- ja riippuvaisapurahaohjelman 1. helmikuuta 2021 alkaen. vain noin 10 prosenttia ohjelman hakijoista sai stipendejä IRS -vaatimusten vuoksi. Walmart -säätiö keskittyy edelleen strategiseen apurahojen myöntämiseen organisaatioille.

Hyvä uutinen on se Walmart kunnioittaa kaikkia nykyisiä apurahoja kunnes opiskelijat ovat suorittaneet tutkintonsa tai kuusi vuotta sen mukaan, kumpi tulee ensin. Joten jos olet voittanut Walmart-apurahan aiemmin, älä huoli-saat silti varosi.

Walmart on korvannut heidän apurahaohjelmansa Elä paremmin U, ohjelma, jonka avulla nykyiset Walmartin työntekijät voivat ansaita tutkinnon verkossa noin dollarilla päivässä neljän vuoden akkreditoidusta yliopistosta. Jos haluat lisätietoja Live Better U -ohjelmasta, tutustu tähän artikkeliin.

Mikä on Walmart -apuraha?

Walmartilla on yksi apuraha, joka on saatavilla nykyisten Walmart -osakkuusyritysten lapsille ja huollettaville: Riippuvainen Walmart -apuraha. Tämä apuraha on tarkoitettu auttamaan Walmartin työntekijöitä ja heidän perheitään, joilla ei muuten olisi varaa korkeakouluopetukseen.

Riippuvainen apuraha on saatavilla huollettavia Walmartin työntekijöistä, jotka ovat Yhdysvaltain kansalaisia ​​tai vakituisia asukkaita, jotka valmistuvat lukion tutkintotodistuksella tai vastaavalla GED-tutkinnolla ja ovat työskennelleet yrityksessä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti vähintään kuusi peräkkäistä kuukautta ennen hakuajan päättymistä. Toisin sanoen, jos olet lapsi tai Walmartin työntekijän huollettava, olet oikeutettu tähän apurahaan vaikka et itse ole siellä työskennellyt.

Palkinto on uusittava ja sitä voidaan käyttää enintään neljän vuoden jatkuvaan, kokopäiväiseen ilmoittautumiseen , kanssa enintään 13 000 dollarin rahoitusraja koulutusohjelmaa kohden. Palkinnot maksetaan tai jaetaan 1 625 dollaria kerrallaan.

body-kysymysmerkki-1

Mitä tapahtui Walmart -apurahalle?

Associate Walmart -apuraha, joka oli avoinna nykyisille Walmartin työntekijöille, lopetettiin asteittain helmikuussa 2021.

Ohjelma on korvattu LiveBetterU ,joka on ohjelma, joka auttaa nykyisiä kokopäivä- ja osa-aikatyöntekijöitä vähentämään kouluun palaamisen kustannuksia. Lisätietoja LiveBetterU: sta tutustu ohjelman verkkosivustoon.

body-test-checklist-list-graphic

Jos haluat ansaita Walmart -riippuvaisen apurahan, ensimmäinen askel on varmistaa, että täytät pätevyysvaatimukset!

Oletko oikeutettu Walmart -apurahaan?

Valitettavasti riippuvainen apuraha ei ole avoin yleisölle. Jotta olisit kelvollinen, sinä on pakko olla nykyisen Walmart -työntekijän huollettavana.

Associate- ja Dependent -apurahoilla on hieman erilaiset kelpoisuusvaatimukset, jotka olen hahmotellut alla.

Riippuvaisen apurahan kelpoisuusvaatimukset

Jotta voit tulla riippuvaiseksi apurahaksi, sinun on täytettävä kaikki seuraavat kriteerit:

 • Ole joko Yhdysvaltain kansalainen tai vakituinen asukas Yhdysvalloissa
 • Ole Walmartin työntekijän huollettavana, joka on työskennellyt aktiivisesti yrityksen kanssa vähintään kuusi peräkkäistä kuukautta ennen hakuajan päättymistä (huomaa, että hallituksen tai virkamiesten huollettavat eivät voi hakea)
 • Ole lukio tai kotikoulutettu valmistuva vanhempi, tai ansaita GED
 • Pystyä osoittamaan taloudellinen tarve (keskustelen siitä, miten tämä tehdään stipendin hakemista koskevassa osiossa)
 • Onko lukion GPA vähintään 2,0
 • Ilmoittaudu syksyn lukukaudelle kokopäiväiseksi fuksi/ensimmäisen vuoden opiskelijaksi akkreditoitu kahden tai neljän vuoden korkeakoulu tai yliopisto (ei sisällä sotakouluja)
 • Jos haluat uusia varojasi, sinun on oltava ilmoittautunut kokopäiväiseksi, vähintään 2,0 GPA: lla ja osallistuttava nelivuotiseen korkeakouluun kolmanteen vuoteen mennessä

body_reportcard-1

Et tarvitse täydellistä raporttikorttia hakeaksesi tätä apurahaa (ei niin, että se satuttaisi!).

Mitä minun tarvitsee hakea Walmart -apurahaa?

Voidaksesi hakea Walmart -apurahaa sinun on kerättävä joitain materiaaleja ja tietoja jotka liittyvät perheesi taloudelliseen tilanteeseen. Alla luetellaan kaikki mitä tarvitset ennen kuin voit hakea jokaista Walmart -apurahatyyppiä.

Associate -apurahamateriaalit

Jos haluat hakea apurahaa, sinulla on oltava seuraavat tiedot:

Taloustiedot

 • Jos perheenjäsen on ilmoittanut sinut huollettavaksi, tarvitset sitä sähköinen kopio viimeisimmästä perheen tuloveroilmoituksesta. Jos olet vaatinut itsesi, tarvitset kopion sinun viimeisin veroilmoitus.
 • Perheesi mukautetut bruttotulot
 • Sinun Odotettu perheen panos (EFC). Voit arvioida EFC: n käyttämällä FAFSA4 -pyörä . Täältä saat ohjeet FAFSA4CASTERin käyttöön. Virallisen EFC: n saamiseksi sinun on lähetettävä FAFSA (Free Application for Federal Student Aid). Tässä oppaassa on vaiheittaiset ohjeet FAFSA: n lähettämisestä.

Muita tietoja

 • Kattava luettelo vapaaehtoistyötä tai palvelutoimintaa olet osallistunut viimeisten neljän vuoden aikana
 • Lukion nimi ja yhteystiedot
 • Sen korkeakoulun tai ammattikoulun nimi, johon aiot osallistua
 • Walmart -laitoksen numero (kysy esimieheltäsi, jos sinulla ei ole näitä tietoja)

Riippuvat apurahamateriaalit

Jotta voit hakea riippuvaista apurahaa, sinun on kerättävä seuraavat tiedot:

Taloustiedot

 • Nykyinen Yhdysvaltain liittovaltion tuloveroilmoitus henkilöltä, joka on väittänyt sinut huollettavaksi
 • Nykyinen liittovaltion opiskelija -apuraportti (SAR). SAR syntyy, kun sinä lähetä FAFSA . Jos lähetät FAFSA: n verkossa, SAR: n vastaanottaminen kestää noin kolme päivää. Täältä saat vaiheittaiset ohjeet FAFSA: n lähettämisestä.

Muita tietoja

 • Lukion transkriptisi, joka näyttää arvosanasi ja GPA: si ensimmäisen lukukauden aikana ABI-vuosi. Tämä tekee ei täytyy olla virallinen transkriptio.

Kuinka lähetät Walmart -apurahahakemuksen?

Voit lähettää hakemuksen sekä liitännäis- että riippuvaisille apurahoille verkossa Walmartin verkkosivusto . Rekisteröidy tilille ja suorita sopiva apurahakelpoisuusvisa päästäksesi sovellukseen.

Jos et täytä kelpoisuusvaatimuksia, et voi lähettää hakemusta. Kun hakemuksesi on lähetetty, saat vahvistuksen sähköpostitse.

Associate -apuraha vuoden 2020, sen viimeisen vuoden, hakuaika on 1. helmikuuta 2020 - 28. helmikuuta 2020.

Samaan aikaan Riippuvainen apuraha tämän vuoden hakemusikkuna on 1. helmikuuta 2020 - 2. huhtikuuta 2020.

Milloin huomaat, onko sinut valittu Walmart -apurahaan?

Tyypillisesti, hakijoille ilmoitetaan kuusi viikkoa määräajan päättymisestä. Tämä tarkoittaa, että apulaisapurahan hakijoille ilmoitetaan huhtikuun puolivälissä 2020, ja tämän vuoden jakson riippuvaisten stipendien hakijoille ilmoitetaan toukokuun puolivälissä 2020.

Kuinka voit käyttää Walmart -apurahaa?

Jos sinulle tarjotaan Walmart -apuraha, sinun on lähetettävä apurahan hyväksymissopimus verkossa ennen kuin varoja maksetaan. Apurahat lähetetään sitten suoraan kouluusi. Apuraharahoja voidaan käyttää lukukausimaksuihin, palkkioihin, kirjoihin sekä kampuksen huoneeseen ja hallitukseen.

Osakkuus- ja riippuvaisten apurahojen varat on käytettävä akkreditoitu koulu . Valitettavasti et voi käyttää Walmart -apurahavaroja sotilasakatemioissa.

body_firstplace

Käytä näitä strategioita parhaan stipendihakemuksesi lähettämiseen!

Kuinka nostaa todennäköisyyttäsi Walmart -apurahan voittamisesta

Liittyvien ja riippuvaisten apurahojen välillä on paljon päällekkäisyyttä, joten annan ensin yleisiä neuvoja, jotka koskevat molempia ohjelmia. Sitten, jos apurahojen välillä on eroja, annan erikoisneuvoja.

Kaikki apurahahakemukset arvioi riippumaton, puolueeton valintalautakunta. Tämä tarkoittaa, että kaikki, joilla on täydellinen hakemus ja jotka tapaavat kaikki kelpoisuusvaatimukset otetaan huomioon palkinnon saamisessa.

Taloudellista tarvetta pidetään molempien apurahojen ensisijaisena kriteerinä. Et voi tehdä paljon muuttaaksesi perheesi taloudellista tilannetta, mutta sinulla on mahdollisuus selittää hakemukseesi liittyvät taloudelliset vaikeudet tai vaikeudet.

Yleisiä vinkkejä mihin tahansa Walmart -apurahahakemukseen

 • Varmista, että sinä täyttää kaikki kelpoisuusvaatimukset ennen hakuprosessin aloittamista. Jos et täytä vaatimuksia ja vastaat kelpoisuusvisaan rehellisesti, et edes pääse sovellukseen.
 • Sovellukset kysyvät Walmartin työhistoriaasi. Jos sinä tai henkilö, joka on väittänyt sinut huollettavaksi, on mukana hyvä asema, sinulla on todennäköisesti paremmat mahdollisuudet voittaa apuraha.
 • Sovellukset kysyvät vanhempiesi koulutustaso. Ensimmäisen sukupolven opiskelijat voivat todennäköisemmin saada stipendin.
 • Sovellukset antavat sinulle mahdollisuuden keskustella 'erityisolosuhteet.' Tämä on tilaisuus erottua muista kelpoisista hakijoista. Tee näin:
  • Kosketa lyhyesti kaikkia taloudellisia vaikeuksia kuulostamatta liian itsetuhoiselta. Ole asiallinen ja selitä, miten Walmart -apuraha voi auttaa sinua saavuttamaan akateemiset ja ammatilliset tavoitteesi taloudellisten rajoitteidesi valossa.

  • Yksi Walmart -apurahan voittaja sanoi olevansa kiitollinen avusta hänen koulutuksensa rahoittamisessa, koska se parantaisi hänen perheensä tulevaisuutta. Vaikuttaako tämän apurahan voittaminen positiivisesti keneenkään muuhun kuin sinuun? Jos on, keskustele siitä hakemuksessasi.

  • Mainitse kaikki poikkeukselliset vaikeudet tai tapahtumat, jotka ovat haastaneet sinut. Arviointikomitea tekee vaikutuksen henkilöön, joka on ylittänyt merkittävät esteet jatkaakseen opetus- ja uratavoitteitaan.

Vinkkejä liitännäisapurahahakemukseen

Tämä apuraha on kilpailukykyinen - vain noin 10% tukikelpoisista hakijoista saa palkinnon. Siksi on tärkeää käyttää sovellukseesi paljon aikaa ja energiaa.

Taloudellisen tarpeen lisäksi arviointikomitean harkitsema tärkeä kriteeri on hakijan osallistumisaste yhteisöön.

Tässä muutamia vinkkejä Associate Scholarship -hakemukseesi:

kuinka suuri on 6 mm tuumina
 • Sovellus antaa sinulle mahdollisuuden keskustella enintään kolmesta vapaaehtoistyöstä, jotka sinulla on ollut viimeisten neljän vuoden aikana. Esimerkkejä ovat sairaalan vapaaehtoistyö; huumeiden, nuorten tai kotitehtävien neuvontapuhelimet; ja tiedotusohjelmia. Näiden esimerkkien perusteella näyttää siltä, ​​että tämä ohjelma etsii ensisijaisesti hakijat, jotka ovat työskennelleet epäedullisessa tai syrjäytyneessä väestössä.
 • Puhu omastasi intohimo muiden auttamiseksi. Älä toista tietoja vapaaehtoistoiminnastasi; Keskustele pikemminkin tulevista koulutussuunnitelmista ja siitä, miten ne toteutuvat sinä auttaa muita.
 • Korosta vastaavaa vapaaehtoistoimintaa, johon olet osallistunut. Jos etsit parhaillaan vapaaehtoistyömahdollisuuksia ja saatat hakea tätä apurahaa tulevaisuudessa, Etsi asema, jonka kautta voit osoittaa yhteisön osallistumisen. Voit esimerkiksi toimia vapaaehtoisena hoivakodissa, pakolaiskeskuksessa tai pienituloisessa koulussa.

Kuten voitte kertoa, Walmart todennäköisesti haluaa maksimoida sen vaikutus yhteisöön, mikä tarkoittaa, että jos se rahoittaa opiskelijoita, jotka ovat myös osallistuneet yhteisöön, sen vaikutus kasvaa. Tavoitteesi on osoittaa, että pystyt käyttämään apua yhteisösi kehittämiseen ihanteellisena Walmart -edustajana.

Vinkkejä riippuvaiseen apurahahakemukseen

Tämä apuraha on melko kilpailukykyinen, vain noin 25% kelpoisista hakijoista saa palkinnon. Taloudellisen tarpeen lisäksi tärkeä arviointikomitean harkitsema kriteeri on sinun menneestä akateemisesta suorituksesta.

Tässä on parhaat vinkkimme ja strategiamme riippuvaisen apurahahakemuksen suhteen:

 • Jos olet nuorempi lukiolainen, yksi parhaista asioista, joita voit tehdä lisätäksesi stipendin voittamisen muutoksia, on pitää arvosanasi. Vähintään 2,0 GPA on sovellettava, mutta valintalautakunta on epäilemättä vaikuttunut enemmän menestyneistä opiskelijoista.
 • Puhu akateemisesta intohimoja ja etuja. Selitä, kuinka tämä apuraha auttaa sinua saavuttamaan konkreettisia ura- tai koulutustavoitteita akateemisten etujesi perusteella.
 • Jos täytät GPA -vähimmäisvaatimuksen, mutta sinulla on karkeita paikkoja akateemisessa tietueessasi, selitä syy sovelluksesi avulla. Ole asiallinen, mutta älä tekosyitä. Keskustele kaikista vaikeuksista, jotka ovat saattaneet vaikuttaa akateemiseen suoritukseesi (esim. olet saanut työtä perheesi tukemiseksi, jäit koulun kesken sairauden tai vamman vuoksi jne.).

Walmartilla on miljoonia työntekijöitä, ja maksimoidakseen apurahavarojensa vaikutuksen se haluaa löytää työntekijöiden huollettavia jotka todennäköisimmin hyödyntävät koulutustaan ​​parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvä ennustaja tästä on opiskelijan akateeminen suorituskyky, joten korosta Walmartille, että käytät apurahavaroja lopulta tulevaisuuden vahvistamiseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.