Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

ominaisuus_tylenoli

Jos aiot jatkaa koulutusta tai uraa terveydenhuollossa, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa Tylenol Future Care Scholarship, ansioihin perustuva palkinto tarkoitettu perustutkintoa suorittaville ja jatko -opiskelijoille, jotka ovat osallistuneet monenlaisiin terveydenhuolto -ohjelmiin, mukaan lukien kansanterveys, terveyskasvatus, lääketieteellinen koulu, sairaanhoito ja jopa lääkkeet.

Puhun ensin kelpoisuusvaatimuksista ja hakuprosessista ennen kuin keskustelen vinkkejä ja strategioita voit optimoida mahdollisuutesi voittaa Future Care -apuraha.Mikä on Tylenol Future Care -apuraha?

Tylenol Future Care -apuraha on tarkoitettu yliopistojen eläkeläisille tai jatko -opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita terveydenhuollon koulutuksesta ja urasta. Sen tavoitteena on poistaa taloudellinen stressi lupaavilta opiskelijoilta, jotta he voivat keskittyä opintoihinsa ja pitkän aikavälin uratavoitteisiinsa.

Apurahaohjelman tunnuslause on ' Tulevaisuus tarvitsee sinua , ja niin kuin voitte kuvitella, ihanteelliset hakijat ovat kirkkaita, uralle suuntautuneita, keskittyneitä opiskelijoita, joilla on vahva johtamispotentiaali.

Joka vuosi 35 opiskelijaa saa Tylenol Future Care -apurahoja. Nämä ovat kertaluonteisia palkintoja, joita ei voida uusia. Joten jos olet voittanut aiemmin, et voi hakea uudelleen.

Vuoden 2021 kilpailua varten kaksi apurahatasoa jaetaan 35 voittajalle :

 • 10 000 dollarin apurahat
 • 25 $ 5000 apurahaa

Palkinnon saamiseksi sinun on ilmoittaututtava jatkuvasti kokopäiväisesti ohjelmaan, joka täyttää seuraavassa osassa kuvatut kelpoisuusvaatimukset.

merkintä: Lukiolaiset ovat ei oikeutettu tähän apurahaan. Jos olet lukiolainen, joka etsii apurahaa yliopistolle, lue tämä artikkeli.

Oletko oikeutettu Tylenol -apurahaan?

Voidaksesi saada Tylenol Future Care -apurahan, sinun on täytettävä kaikki seuraavat kriteerit :

 • Asu Yhdysvalloissa (mukaan lukien Puerto Rico)
 • Jos olet perustutkinto:
  • On oltava yliopiston vanhempi, joka on hyväksytty ja aikoo ilmoittautua jatko-ohjelmaan vuosina 2021-2022
  • On esitettävä todistus ilmoittautumisesta lääketieteellisen korkeakoulun, hoitotyön tai apteekin jatko -ohjelmaan
  • Tutkinto-ohjelman on perustuttava akkreditoituun voittoa tavoittelemattomaan kahden tai neljän vuoden Yhdysvaltain instituuttiin
 • Jos olet jatko -opiskelija:
  • On esitettävä todistus ilmoittautumisesta lääketieteellisen korkeakoulun, hoitotyön tai apteekin jatko -ohjelmaan
  • Tutkinto-ohjelman on perustuttava akkreditoituun voittoa tavoittelemattomaan kahden tai neljän vuoden Yhdysvaltain instituuttiin
  • Täytyy olla yksi tai useampi vuosi jatko -opintoa jäljellä
 • Hakijat ja/tai heidän perheenjäsenensä eivät voi olla työntekijöitä Johnson & Johnson Consumer Inc., McNeil Consumer Healthcare Division tai ISTS Inc., sekä niiden tytäryhtiöt, tytäryhtiöt, mainostoimistot

Jos täytät kaikki yllä olevat kriteerit, olet oikealla tiellä onnistuneen stipendihakemuksen jättämiseksi.

Mitä tarvitset Tylenol -apurahan hakemiseen?

Toisin kuin monet muut akateemiset apurahat, Tylenol Future Care -apuraha ei ole tarpeisiin perustuva . Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse toimittaa taloudellisia tietoja tarkasteltavaksi.

body_nomoney

Talous ei ole tekijä Tylenol Future Care Scholarship -kilpailussa.

Verkkohakemuksen lähettämisen lisäksi sinun on valmisteltava seuraava :

 • Yhteenveto
 • Ylioppilas- ja/tai jatko -oppilaitoksesi GPA (jos olet tällä hetkellä korkeakoulussa)
 • Akateemiset tiedot hoitotyössä, lääketieteellisessä koulussa ja/tai apteekissa
 • Kaksi 300 sanan essee ja yksi 100 sanan essee keskittyi urasi toiveisiin (puhun näistä lisää pian)

Mikä on Tylenol -apurahan aikajana?

Tylenol Future Care -apurahahakemus 2021 avattiin 1. toukokuuta 2021. Hakuaika päättyy 1. heinäkuuta 2021 klo 23.59 PT.

Kaikkien apurahahakemusten on oltava lähetetty verkossa ISTS: ssä .

mikä luokka on 2,5 gpa

Hakuprosessin ensimmäisellä kierroksella sinua pyydetään toimittamaan lisäksi kaikki edellä kuvatut materiaalit todisteita yhteisön osallistumisesta ja/tai vapaaehtoistyöstä .

Semifinalisteille ilmoitetaan 13.7.2021 mennessä, jolloin hakuprosessin semifinalistiosa avautuu. Tämän toisen hakuvaiheen määräaika (jonka aikana sinun on todennäköisesti toimitettava lisää materiaalia) on 10. elokuuta 2021 .

Ilmoitukset lähetetään todennäköisesti sekä palkinnon saajille että semifinalisteille, joita ei ole valittu palkintoon 30. elokuuta 2021. Tämän jälkeen voittajille lähetetään sekkejä. 1. lokakuuta 2021 mennessä .

Kuinka voit käyttää Tylenol Future Care -apurahaa?

Jos sinulle myönnetään apuraha, koulullesi (ei sinulle!) Lähetetty sekki lähetetään sähköpostiosoitteeseesi. se on sinun velvollisuus viedä tämä sekki koulun asianmukaiseen toimistoon.

Apurahoja voidaan hakea opetusta, maksuja, kirjoja, tarvikkeita tai laitteita luokkiin .

Kuinka nostaa mahdollisuuksiasi voittaa Tylenol -apuraha

Riippumaton valintalautakunta arvioi Tylenol -apurahahakemukset ja valitsee saajat seuraavien tekijöiden perusteella:

 • College GPA
 • Akateemiset tiedot lääketieteellisessä koulussa, hoitotyössä ja/tai apteekissa
 • Yhteisön osallistuminen ja/tai vapaaehtoistyö
 • Esseen sisältö

Seuraavissa osissa keskustelen parhaista tavoista lisätä apurahamahdollisuuksiasi, kun käsittelet kutakin sovellusosaa.

Urapolku

Tylenol Future Care -apurahan voittajat 2017 päätti jatkaa seuraavia urapolkuja.

Vaikka on mahdotonta tietää, ovatko suhteettoman suuri määrä hakijoita lääketieteen opiskelijoita (mikä voisi olla suuri osuus lääketieteen koulujen palkituista), näyttää siltä, ​​että tämä apuraha suosii yleensä tulevia lääkäreitä :

Urapolku

Vuoden 2017 voittajien määrä

Lääke

29

Hammaslääketiede

6

Kansanterveys

3

Biolääketieteen tekniikka

1

Fysioterapia

1

College GPA

Jos haet tätä apurahaa, olet todennäköisesti jo valmistunut yliopistosta tai olet hyvin lähellä valmistumista. Valitettavasti et voi tehdä paljon GPA: n tehostamiseksi sen jälkeen.

Jos koet vaikeuksia tai lieventäviä olosuhteita, jotka vaikuttivat kielteisesti GPA: si, keksi taktinen tapa selittää nämä olosuhteet yhdessä esseessäsi . Tämä on erityisen tehokasta, jos määrität vaikeudet tekijäksi, joka motivoi urapolkuasi.

Jos esimerkiksi kokit sairauden tai vamman, joka esti sinua menestymästä parhaiten akateemisesti, selitä, miten tämä haaste viime kädessä inspiroi terveydenhuollon uravalintoja.

body_cast-1

Tämän kaverin loukkaantuminen hänen kirjoituskätessään ei ehdottomasti helpottanut lukuohjelmia.

Academic Records

Oletko jo ilmoittautunut jatko -ohjelmaan, joka oikeuttaa sinut tähän apurahaan? Akateemiset tietueet ovat tilaisuutesi todistaa, että olet sijoittanut tiettyyn urapolkuun.

Voit vahvistaa tätä osaa apurahahakemuksessasi, jos olet edelleen perustutkinto strategisesti valitsemalla luokkasi .

Jos olet kiinnostunut hakeutumaan esimerkiksi lääketieteelliseen kouluun tai hoitotyön ohjelmiin, voit osoittaa sitoutumisesi urapolkuusi täyttämällä kaikki lääketieteen edeltävät vaatimukset. Jos olet kiinnostunut kansanterveydestä tai terveyskasvatuksesta, katso, voisitko käydä kursseja yliopistosi kansanterveyskoulussa.

Viime kädessä yksi parhaista tavoista parantaa mahdollisuuksiasi voittaa Tylenol -apuraha perus- tai jatko -opiskelijana on keskity akateemisiin opintoihisi ja yleiseen suoritukseesi . Jos olet vahva opiskelija, olet vahva hakija Tylenolin apurahan lisäksi myös muihin ansioihin perustuviin apurahoihin, jatko-ohjelmiin ja jopa tuleviin työpaikkoihin.

Yhteisön osallistuminen ja vapaaehtoistyö

Luultavasti arvasit, että Tylenol Future Care -apurahaohjelma punnitsee voimakkaasti hakijoiden yhteisön osallistumista sen moton perusteella: 'Tulevaisuus tarvitsee sinua.'

On selvää, että vahvimmat hakijat ovat niitä, jotka ovat omistautuneet palveluun - toisin sanoen auttamaan muita - ammatillisina terveydenhuollon asiantuntijoina tai tarjoajina. Yksi tapa korostaa omistautumistasi palveluun ennen kuin aloitat terveydenhuollon uran osallistua asiaan liittyvään vapaaehtoistyöhön ja/tai yhteisön osallistumiseen .

Jos haet tai olet jo hakenut lääketieteelliseen kouluun, sinulla on todennäköisesti jonkin verran terveydenhuollon vapaaehtoistyökokemusta ansioluettelossasi. Minä

Mutta ihmisten intressit voivat muuttua ajan myötä. Ovatko omat vapaaehtoisten/yhteisön osallistumiskokemuksesi helposti seurattavia kertomuksia? Jos vapaaehtoistoimintasi eivät liity suoraan nykyiseen urapolkuusi, käytä niitä keskustellaksesi siitä, miten nykyiset kiinnostuksesi (sekä akateemiset että ammatilliset) ovat muuttuneet loogisesti.

Keskity erityisesti mihin tahansa johtamiskokemukseen. Voit esimerkiksi palvella klubivirkailijana tai järjestää vapaaehtoistyötä. Vahvat johtamistaidot arvostetaan usein yritysten apurahaohjelmissa, koska niiden odotetaan ennustavan, kuka löytää menestyksen tulevaisuudessa.

Jos olet jo tutkijakoulussa ja toivot ansaitsevasi rahaa koulutukseesi, sinun on silti sisällytettävä nämä tiedot hakemukseesi. Tutkijakoulu voi olla todella kiireinen, mutta kilpailukykyiset hakijat tekevät tilaa myös yhteisöpalvelulle. Voit esimerkiksi ajatella vapaaehtoistyötä kaupunkisi ilmaisella tai edullisella klinikalla. Tavoitteena on saada ansioluettelo, joka osoittaa sitoutumistasi yhteisön parantamiseen.

Lyhyesti sanottuna: Tylenol Future Care -apurahan kaltaiset ohjelmat haluavat investoida apurahan saajiin vaikuttaa myönteiseen muutokseen, kun se annetaan koulutuksen kautta .

body_writing-2

Nämä esseet antavat sinulle mahdollisuuden vakuuttaa lukijat, että sinun kannattaa investoida.

Esseen sisältö

Kaikkien hakijoiden on toimitettava kaksi 300 sanan essee ja yksi 100 sanan essee, jotka keskittyvät uratavoitteisiisi. Aiemmat Tylenol Future Care -apurahan voittajat ovat pystyneet ilmaisemaan miksi ja miten he ovat kiinnostuneet terveydenhuollosta vakuuttavia, loogisia kertomuksia .

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä, jotka antavat sinulle paremman käsityksen siitä, mitä tarkoitan:

 • TO Vuoden 2012 voittaja nimeltä Nmandi puhui kasvamisestaan ​​Nigeriassa ja kun hän tapasi Yhdysvalloissa koulutetun lääkärin, joka palasi kotimaahansa tarjoamaan sairaanhoitoa kansalaisilleen. Lapsena Nmandi ei voinut saada asianmukaista lääketieteellistä hoitoa loukkaantuneena. Nämä kokemukset muotoilivat hänen intohimonsa ja kiinnostuksensa ja inspiroi häntä jatkamaan lääketieteen uraa.
 • Vuoden 2017 voittaja Courtney ymmärtää perheille ja lapsille usein koituvat lääketieteelliset hätätilanteet, kun hän on nähnyt, että hänen äitinsä kärsii aivohalvauksesta ja myöhemmin kamppailee yksinkertaisten päivittäisten tehtävien kanssa. Hän esittelee intohimo palveluun ja empatiaan .
 • Vuoden 2017 stipendin voittaja nimeltä Amid, jolla on jo kansanterveystieteen maisteri ja joka aikoo keskittyä lääketieteeseen ja kansanterveyteen, on kokemusta voittoa tavoittelemattomana perustajana ja maailmanlaajuisena terveystutkijana. todellinen omistautuminen lääketieteen alalle .

Voit lukea lisää vuoden 2017 Tylenol Future Care -apurahan voittajista virallinen sivusto.

Sinulla on omat syysi koulunkäyntiin ja lääketieteen uraan. Ne eivät ehkä ole yhtä dramaattisia kuin yllä olevat esimerkit, mutta niin kauan kuin olet aito kolmessa esseessäsi, tulet kohtaamaan miellyttäviä ja aitoja .

Tässä muutamia vinkkejä esseesi lähestymiseen:

kuinka pitkä on toimintatesti
 • Kerro tarina. Herättikö jokin tai joku kiinnostuksesi terveydenhuollosta lapsena? Oliko jokin erityinen kokemus, joka sai sinut ymmärtämään, kuinka tärkeä lääketieteellinen hoito/hammashoito/terveyskasvatus oli sinulle?
 • Ole nöyrä. Tämä apuraha on tarkoitettu tuleville terveydenhuollon tarjoajille - ihmisille, jotka omistautuvat elämäänsä muiden palvelemiseen. Miksi tehdä sinä haluatko palvella muita? Miten näet tilaisuuden palvella muita etuoikeutena?
 • Kiitä stipendimahdollisuudesta. Kuinka tämä apuraha auttaa sinua lyhyellä aikavälillä ja pitkäaikainen? Lyhyen aikavälin tavoitteidesi tulisi liittyä akateemiseen suoritukseesi, ja pitkän aikavälin tavoitteidesi tulisi liittyä suoritukseesi tulevaisuuden terveydenhuollon tarjoajana ja/tai kouluttajana.
 • Esittele kiillotettu valmis tuote. Pyydä 1-2 kokenutta toimittajaa/oikolukijaa lukemaan esseesi ennen niiden lähettämistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Enneagrammi Tyyppi 6: Lojaalisti

Oletko tyypin 6 Enneagrammi? Opi kertomaan, mikä ura sopii sinulle ja millainen Enneagram 6s on romanttisissa suhteissa.

New England College SAT -pisteet ja GPA

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

11 parasta arkkitehtuurikoulua alakoululaisille

Harkitsetko arkkitehtuuria? Opi Yhdysvaltojen parhaat arkkitehtuurikoulut auttamaan sinua päättämään, minne mennä perustutkintoon.

La Kanadan lukio | 2016-17 rankingit | (Kanada,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Kanadan lukiosta La Kanadassa, Kaliforniassa.

Sinun täytyy tarkistaa nämä 70 Amerikan liberaalimpaa korkeakoulua

Etsitkö liberaalia, vasemmistolaista ympäristöä yliopistolle? Olemme koonneet maan liberaalimmat korkeakoulut, jotta löydät poliittisen sopivuutesi.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

1480 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

LMU SAT -tulokset ja GPA

Khan Academy SAT ei koskaan riitä - tässä miksi

Onko Khan Akatemian SAT-valmisteluohjelma tarpeeksi hyvä parantamaan SAT-pisteitäsi? Opi sen suurimmat puutteet ja miksi se ei koskaan ole tarpeeksi hyvä SAT-käytäntöön.

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Mikä on ylioppilastutkinto? Miten se eroaa kandidaatista?

Mitä eroa on ylioppilastutkinnon ja kandidaatin tutkinnon välillä? Määritämme ylioppilastutkinnon ja autamme sinua päättämään, onko se oikea tavoite sinulle.

Indiana University - Purdue University Fort Wayne Pääsyvaatimukset

Crown College pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Point Loma Nazarene University SAT -tulokset ja GPA

URI SAT -pisteet ja GPA

9 inspiroivinta espanjalaista lainausta elämästä

Opi espanjaa? Tutustu luetteloon inspiroivista espanjalaisista lainauksista, joita voit harjoitella samalla kun saat viisautta elämästä.

Mikä oli vuoden 1763 julistus?

Missä oli vuoden 1763 julistuslinja? Opi kaikki tästä tärkeästä asetuksesta ja sodasta, jonka se auttoi käynnistämään.

Minnesotan yliopisto, Crookstonin pääsyvaatimukset

Huhtikuun ABC: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä APR tarkoittaa? Mitä se tarkoittaa? Selitämme, mikä on vuosikorko (sekä luottokorteille että lainoille) ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.