Kuinka voittaa opiskelijavaalit, kirjoittanut luokan entinen presidentti

feature_studentelection.jpg

Toivotko olla luokkasi presidentti? Aseman voittaminen vie paljon työtä, mutta voit tehdä sen ehdottomasti. Miksi sinun pitäisi luottaa minuun? Olin nuoremman luokan presidenttini ja oppilashallituksen presidenttini vanhempi vuosi, joten tiedän, mitä sinne tarvitaan päästä. Tässä artikkelissa olen hahmotellut jokaisen askeleen, joka sinun on toteutettava tullaksesi luokan presidentiksi: alkaen siitä, että pääset vasta opiskelijaneuvoston ensimmäiseen vuoteen, osallistumalla aina isoissa vaaleissa vanhempana.

Miksi haluat olla luokanjohtaja?

Ennen kuin puhun siitä, kuinka tulla valituksi, haluan sinut että mieti, miksi haluat tulla luokan presidentiksi.Haluatko parantaa koulun tansseja? Haluatko saada laajemman valikoiman koululounasvaihtoehtoja? Luodaanko luokan retki? Aloitetaanko varainhankinta?Kaikki nämä syyt ovat oikeutettuja. Sinun täytyy selvittää, mikä on oma tavoitteesi. Jos sinulla on vaikeuksia, istu alas ja aivoriihi. Ajattele kaikkia tapahtumia, joita opiskelijahallintosi suunnittelee. Missä sinä osallistuit? Oliko näissä tapahtumissa ongelmia? Mitä olisi voitu tehdä paremmin? Voisitko muuttaa jotain? Tämän aivoriihin pitäisi johtaa sinut ajatuksiin siitä, miksi haluat tulla luokkasi tai koulusi presidentiksi.

Miksi tarvitset syyn halua olla luokan presidentti? Se pitää sinut motivoituneena kampanjasi aikana ja auttaa sinua selittämään luokkatovereillesi, miksi heidän pitäisi äänestää sinua. Kaivaan tätä syvällisesti myöhemmin tässä artikkelissa.

Ensin käyn läpi kaksi päävaihetta, jotka sinun on noudatettava onnistuneen kampanjan toteuttamiseksi.

Vaihe 1: Aloita aikaisin

Jos haluat olla jonain päivänä luokan tai lukion presidentti, sinun on aloitettava pyrkimys tavoitteeseen aikaisin.

koulut, joilla on paras taloudellinen tuki

Suunnittele liittymistä opiskelijaneuvostoon ensimmäisen vuoden aikana, mutta älä odota, että sinut valitaan presidentiksi. Fuksiopiskelijaneuvoston vaalit ovat yleensä sekaisin. Ensimmäisen vuoden vaalit tapahtuvat yleensä kuukauden kuluessa koulun aloittamisesta, joten kukaan ei tunne toisiaan. Presidentiksi valittu henkilö on yleensä henkilö, jonka nimen muut opiskelijat ovat kuulleet eniten. Se ei yleensä perustu pätevyyteen tai luottamukseen.

Suosittelen ensimmäisen vuoden opiskelijaneuvoston vaaleja: Suorita yksi pienemmistä toimistoista, kuten sihteeri tai rahastonhoitaja. Näihin tehtäviin kilpailu on yleensä vähemmän, joten sinulla on parempi kuva valitusta. Ensimmäisen vuoden aikana tavoitteesi tulisi olla vain päästä neuvostoon. Kun olet siinä, pystyt osoittamaan tehokkuutesi johtajana ja voit aloittaa nousun kohti presidenttiä. Minut valittiin fuksi rahastonhoitajaksi, sitten toisen vuoden opettajaksi ja sitten junioriluokan presidentiksi.

Mutta aikaisin aloittamalla en tarkoita vain liittymistä neuvostoon aikaisin ...

Vaihe 2: Suhteiden ylläpito

Sinun täytyy työskennellä alusta alkaen rakentaaksesi suhteita luokkatovereihisi niin, että he tuntevat sinut ja luottavat sinuun. Tämä on tärkein askel luokan presidentiksi tulemiseen.

Opiskelijat haluavat valita jonkun, josta he pitävät ja jonka hän tietää olevan pätevä. Ole johtaja luokassa. Osallistu luokkakeskusteluihin ja saa hyvät arvosanat, miten osoitat osaamisesi. Älä ole luokan pelle tai oppilas, joka on aina matkapuhelimellaan tai nukkuu.

Ole vuorovaikutuksessa ympäröivien opiskelijoiden kanssa. Istu eri ryhmien kanssa lounaalla. Keskustele heidän kanssaan heidän huolistaan ​​ja siitä, mitä muutoksia he haluavat nähdä tapahtuvan koulussa.

Jos et ole tällä hetkellä opiskelijaneuvostossa, kysy, voitko osallistua heidän kokouksiinsa. Jotkut opiskelijaneuvostot sallivat liittymisestä kiinnostuneiden opiskelijoiden istua kokouksissaan ja toiset järjestävät satunnaisen kokouksen (kuukausittain, joka toinen kuukausi, vuosittain jne.) Opiskelijoille, jotka eivät ole neuvostossa, ilmaisemaan huolensa ja ideoita.

Myös, jos et ole tällä hetkellä opiskelijaneuvostossa, kysy ylioppilaskunnan jäseniltä, ​​tarvitsevatko he apua tapahtumissaan. Se on hieno tapa testata ylioppilaskunta ja selvittää, sopiiko se sinulle, ja se on myös hieno tapa osoittaa, että olet kykenevä olemaan opiskelijaneuvoston / johtavan ylioppilaskunnan jäsen.

body_election.jpg

lääketieteellisiä ohjelmia lukiolaisille

Minun neuvoni mukaan et ole aivan niin yksinäinen!

Kuinka järjestää voittavat vaalit

Edellä mainitsemani kaksi vaihetta aloittavat sinut tielläsi luokkasi presidentiksi tulemiseen, mutta voidaksesi voittaa vaalit sinun on tehtävä enemmän.

# 1: Ota nimesi sinne

Voit voittaa vaalit markkinoimalla itsesi. Aloita luomalla iskulause, vaikka se olisi yhtä yksinkertainen kuin Lauren Junior Class Presidentille. Haluat käyttää kampanjassasi yhtä iskulausetta, jota käytetään kaikissa markkinointimateriaaleissasi, jotta nimesi olisi tunnistettavissa. Jos et keksi yhtä iskulausetta ja käytä useita iskulauseita tai malleja, ihmiset voivat hämmentyä. Haluat yhden hyvän iskulauseen, jota käytät kaikessa materiaalissasi varmistaa selkeä, kohdennettu kampanja, joka luo nimen tunnistamisen. Ajattele kaikkia Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjoita; julisteilla on aina yksi malli, josta ne eivät koskaan poikkea.

# 2: Laita julisteita iskulauseesi kanssa

Julisteet voivat olla erittäin yksinkertaisia; jopa vain tulosteen iskulauseesta normaalille tietokonepaperille toimii. Kuitenkin, teillä pitäisi olla paljon niitä. Tarkka lukumäärä vaihtelee suhteessa luokan (tai koulun, jos olet ehdokas ylioppilaskunnan presidentiksi) opiskelijoiden lukumäärään. Tarkoitan tällä sitä, että jos luokassa on 100 oppilasta, 10 julistetta saattaa riittää, mutta jos luokassasi on 1000 oppilasta, saatat haluta laittaa vähintään 50 julistetta. Voit luottaa siihen, että jotkut julisteet repetään tai katoavat. Suurimmalla osalla kouluista on sääntöjä tätä vastaan, mutta on vaikea saada kiinni jonkun repimästä julistetta. Suunnittele ekstrojen tekemistä.

# 3: Luo jotain jaettavaa

Tämä voi olla a tarra, painike, lyijykynä, jne. Voit tehdä nämä erittäin edullisesti ostamalla tarroja, tulostamalla iskulauseen tarroihin ja jakamalla ne tarroiksi tai asettamalla tarrat lyijykynille. Jälleen, kuten sanoin julisteille, monistettavien monisteiden määrä vaihtelee luokan tai koulun opiskelijoiden lukumäärän mukaan. Jos sinulla on siihen varaa, Suosittelen, että teet vähintään yhden tarran / monisteen kutakin luokkasi opiskelijaa kohti. Kampanjat kestävät yleensä useita päiviä, joten yritä varmistaa, että sinulla on tarpeeksi monisteita antamaan toinen tarra tai lyijykynä muille opiskelijoille, jotka saattavat jättää ensimmäisen paikalleen.

lukion oppilas lukiolaiselle

HUOMAUTUS: Et ehkä voi käyttää kaikkia yllä olevia ehdotuksiani. Eri kouluilla on erilaiset kampanjasäännöt. Esimerkiksi jotkut koulut eivät salli sinun jakaa mitään. Tarkista opettajalta tai koulun ylläpitäjältä, että tiedät säännöt.

body_ipromise.jpg

Mikä on itsesi markkinoinnin tarkoitus?

Et voita vaaleja, jos ihmiset eivät tiedä kuka olet ja miksi olet ehdolla. Kuten sanoin aiemmin, opiskelijat haluavat valita ihmiset, joista he pitävät ja tuntevat pätevyyden. Vaikka olisitkin luokan johtaja ja saisit hyviä arvosanoja, jos olet luokassa 1000, et ehkä tunne puolta luokkatovereistasi. Haluat, että toinen puoli opiskelijoista, jotka eivät tunne sinua henkilökohtaisesti, tietävät nimesi ja puhuvat sinusta ystäviensä kanssa.

Julisteet auttaa luomaan nimen näkyvyyden. Ihmiset alkavat tunnistaa nimesi ja toivottavasti alkavat puhua ystävilleen sinusta.

Monisteet (eli tarrat tai lyijykynät) auttavat myös luomaan nimen näkyvyyden ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden tavata useampia opiskelijoita, joita et tunne. Matkusta lounasaikaan kahvilassasi, kävele tuntemattomien ihmisten luona ja kysy, haluaisivatko he tarraa tai kynää . Se on hieno tekosyy puhua ihmisille ja antaa sinulle mahdollisuuden vakuuttaa heidät äänestämään sinua.

Tulin, näin, voitin

Muista kertoa heille, miksi haluat olla presidentti. Kuten aiemmin mainitsin, kerro se heille mistä tahansa syystä, miksi päätit juosta (oli kyse koulutanssien parantamisesta tai lounasmenun parantamisesta)! Kysy heiltä, ​​mitä he haluavat nähdä tapahtuvan koulussa ensi vuonna. Näytä heille, että olet sekä hyvä kuuntelija että hyvä johtaja!

# 4: Ästä kampanjapuheesi

Joissakin kouluissa ehdokkaat pitävät puhetta tai keskustelua. Minun kouluni ei. Jos koulusi antaa sinun pitää puheen, tee se ehdottomasti!

Tässä ovat suositellut kohdini lyödä puheessasi / keskustelussasi.

 1. Esittele itsesi (Se saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta se auttaa opiskelijoita, jotka eivät ehkä tunne sinua).
  • Hei, olen Lauren Jones ja olen ehdolla junioriluokan presidentiksi.
 2. Sano miksi haluat olla presidentti ja miksi olet pätevä. Pätevyytesi tulee olemaanyhdistelmä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia ja aiempia kokemuksia ja menestyksiä.
  • Olen vastuullinen ja hyvä kuuntelija. Palvelin toisen vuoden opettajana ja keräsin yli 1000 dollaria Punaiselle Ristille.
 3. Ilmoita alustasi (mitä aiot tehdä eri tavalla).
  • Aion siirtää koulutanssimme Marriott Ballroomiin kuntosalin sijaan.
 4. Sano kuinka aiot saavuttaa tavoitteesi.
  • Ansaitsen rahat tanssimme siirtämiseksi Marriott Ballroomiin pitämällä koko koulun leipomotuotteita.
 5. Lopeta kampanjasi iskulauseella.
  • Muista, Lauren junioriluokan presidentiksi.

Näiden pitäisi olla tärkeimmät osumasi, mutta suosittelen huumorin lisäämistä siihen, jotta se olisi mielenkiintoisempi. Kuitenkin, puheesi ei saisi olla liian pitkä (suosittelen enintään 2-3 minuuttia). Tee siitä ytimekäs ja täsmällinen, muuten menetät yleisösi.

Jos markkinoit itseäsi hyvin, kun aloitat varhain, rakennat hyvän maineen ja ylläpidät suhteita, sinulla on itsellesi voittokampanja!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset