Kuinka voittaa opiskelijavaalit, kirjoittanut luokan entinen presidentti

feature_studentelection.jpg

Toivotko olla luokkasi presidentti? Aseman voittaminen vie paljon työtä, mutta voit tehdä sen ehdottomasti. Miksi sinun pitäisi luottaa minuun? Olin nuoremman luokan presidenttini ja oppilashallituksen presidenttini vanhempi vuosi, joten tiedän, mitä sinne tarvitaan päästä. Tässä artikkelissa olen hahmotellut jokaisen askeleen, joka sinun on toteutettava tullaksesi luokan presidentiksi: alkaen siitä, että pääset vasta opiskelijaneuvoston ensimmäiseen vuoteen, osallistumalla aina isoissa vaaleissa vanhempana.

Miksi haluat olla luokanjohtaja?

Ennen kuin puhun siitä, kuinka tulla valituksi, haluan sinut että mieti, miksi haluat tulla luokan presidentiksi.Haluatko parantaa koulun tansseja? Haluatko saada laajemman valikoiman koululounasvaihtoehtoja? Luodaanko luokan retki? Aloitetaanko varainhankinta?Kaikki nämä syyt ovat oikeutettuja. Sinun täytyy selvittää, mikä on oma tavoitteesi. Jos sinulla on vaikeuksia, istu alas ja aivoriihi. Ajattele kaikkia tapahtumia, joita opiskelijahallintosi suunnittelee. Missä sinä osallistuit? Oliko näissä tapahtumissa ongelmia? Mitä olisi voitu tehdä paremmin? Voisitko muuttaa jotain? Tämän aivoriihin pitäisi johtaa sinut ajatuksiin siitä, miksi haluat tulla luokkasi tai koulusi presidentiksi.

Miksi tarvitset syyn halua olla luokan presidentti? Se pitää sinut motivoituneena kampanjasi aikana ja auttaa sinua selittämään luokkatovereillesi, miksi heidän pitäisi äänestää sinua. Kaivaan tätä syvällisesti myöhemmin tässä artikkelissa.

Ensin käyn läpi kaksi päävaihetta, jotka sinun on noudatettava onnistuneen kampanjan toteuttamiseksi.

Vaihe 1: Aloita aikaisin

Jos haluat olla jonain päivänä luokan tai lukion presidentti, sinun on aloitettava pyrkimys tavoitteeseen aikaisin.

koulut, joilla on paras taloudellinen tuki

Suunnittele liittymistä opiskelijaneuvostoon ensimmäisen vuoden aikana, mutta älä odota, että sinut valitaan presidentiksi. Fuksiopiskelijaneuvoston vaalit ovat yleensä sekaisin. Ensimmäisen vuoden vaalit tapahtuvat yleensä kuukauden kuluessa koulun aloittamisesta, joten kukaan ei tunne toisiaan. Presidentiksi valittu henkilö on yleensä henkilö, jonka nimen muut opiskelijat ovat kuulleet eniten. Se ei yleensä perustu pätevyyteen tai luottamukseen.

Suosittelen ensimmäisen vuoden opiskelijaneuvoston vaaleja: Suorita yksi pienemmistä toimistoista, kuten sihteeri tai rahastonhoitaja. Näihin tehtäviin kilpailu on yleensä vähemmän, joten sinulla on parempi kuva valitusta. Ensimmäisen vuoden aikana tavoitteesi tulisi olla vain päästä neuvostoon. Kun olet siinä, pystyt osoittamaan tehokkuutesi johtajana ja voit aloittaa nousun kohti presidenttiä. Minut valittiin fuksi rahastonhoitajaksi, sitten toisen vuoden opettajaksi ja sitten junioriluokan presidentiksi.

Mutta aikaisin aloittamalla en tarkoita vain liittymistä neuvostoon aikaisin ...

Vaihe 2: Suhteiden ylläpito

Sinun täytyy työskennellä alusta alkaen rakentaaksesi suhteita luokkatovereihisi niin, että he tuntevat sinut ja luottavat sinuun. Tämä on tärkein askel luokan presidentiksi tulemiseen.

Opiskelijat haluavat valita jonkun, josta he pitävät ja jonka hän tietää olevan pätevä. Ole johtaja luokassa. Osallistu luokkakeskusteluihin ja saa hyvät arvosanat, miten osoitat osaamisesi. Älä ole luokan pelle tai oppilas, joka on aina matkapuhelimellaan tai nukkuu.

Ole vuorovaikutuksessa ympäröivien opiskelijoiden kanssa. Istu eri ryhmien kanssa lounaalla. Keskustele heidän kanssaan heidän huolistaan ​​ja siitä, mitä muutoksia he haluavat nähdä tapahtuvan koulussa.

Jos et ole tällä hetkellä opiskelijaneuvostossa, kysy, voitko osallistua heidän kokouksiinsa. Jotkut opiskelijaneuvostot sallivat liittymisestä kiinnostuneiden opiskelijoiden istua kokouksissaan ja toiset järjestävät satunnaisen kokouksen (kuukausittain, joka toinen kuukausi, vuosittain jne.) Opiskelijoille, jotka eivät ole neuvostossa, ilmaisemaan huolensa ja ideoita.

Myös, jos et ole tällä hetkellä opiskelijaneuvostossa, kysy ylioppilaskunnan jäseniltä, ​​tarvitsevatko he apua tapahtumissaan. Se on hieno tapa testata ylioppilaskunta ja selvittää, sopiiko se sinulle, ja se on myös hieno tapa osoittaa, että olet kykenevä olemaan opiskelijaneuvoston / johtavan ylioppilaskunnan jäsen.

body_election.jpg

lääketieteellisiä ohjelmia lukiolaisille

Minun neuvoni mukaan et ole aivan niin yksinäinen!

Kuinka järjestää voittavat vaalit

Edellä mainitsemani kaksi vaihetta aloittavat sinut tielläsi luokkasi presidentiksi tulemiseen, mutta voidaksesi voittaa vaalit sinun on tehtävä enemmän.

# 1: Ota nimesi sinne

Voit voittaa vaalit markkinoimalla itsesi. Aloita luomalla iskulause, vaikka se olisi yhtä yksinkertainen kuin Lauren Junior Class Presidentille. Haluat käyttää kampanjassasi yhtä iskulausetta, jota käytetään kaikissa markkinointimateriaaleissasi, jotta nimesi olisi tunnistettavissa. Jos et keksi yhtä iskulausetta ja käytä useita iskulauseita tai malleja, ihmiset voivat hämmentyä. Haluat yhden hyvän iskulauseen, jota käytät kaikessa materiaalissasi varmistaa selkeä, kohdennettu kampanja, joka luo nimen tunnistamisen. Ajattele kaikkia Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjoita; julisteilla on aina yksi malli, josta ne eivät koskaan poikkea.

# 2: Laita julisteita iskulauseesi kanssa

Julisteet voivat olla erittäin yksinkertaisia; jopa vain tulosteen iskulauseesta normaalille tietokonepaperille toimii. Kuitenkin, teillä pitäisi olla paljon niitä. Tarkka lukumäärä vaihtelee suhteessa luokan (tai koulun, jos olet ehdokas ylioppilaskunnan presidentiksi) opiskelijoiden lukumäärään. Tarkoitan tällä sitä, että jos luokassa on 100 oppilasta, 10 julistetta saattaa riittää, mutta jos luokassasi on 1000 oppilasta, saatat haluta laittaa vähintään 50 julistetta. Voit luottaa siihen, että jotkut julisteet repetään tai katoavat. Suurimmalla osalla kouluista on sääntöjä tätä vastaan, mutta on vaikea saada kiinni jonkun repimästä julistetta. Suunnittele ekstrojen tekemistä.

# 3: Luo jotain jaettavaa

Tämä voi olla a tarra, painike, lyijykynä, jne. Voit tehdä nämä erittäin edullisesti ostamalla tarroja, tulostamalla iskulauseen tarroihin ja jakamalla ne tarroiksi tai asettamalla tarrat lyijykynille. Jälleen, kuten sanoin julisteille, monistettavien monisteiden määrä vaihtelee luokan tai koulun opiskelijoiden lukumäärän mukaan. Jos sinulla on siihen varaa, Suosittelen, että teet vähintään yhden tarran / monisteen kutakin luokkasi opiskelijaa kohti. Kampanjat kestävät yleensä useita päiviä, joten yritä varmistaa, että sinulla on tarpeeksi monisteita antamaan toinen tarra tai lyijykynä muille opiskelijoille, jotka saattavat jättää ensimmäisen paikalleen.

lukion oppilas lukiolaiselle

HUOMAUTUS: Et ehkä voi käyttää kaikkia yllä olevia ehdotuksiani. Eri kouluilla on erilaiset kampanjasäännöt. Esimerkiksi jotkut koulut eivät salli sinun jakaa mitään. Tarkista opettajalta tai koulun ylläpitäjältä, että tiedät säännöt.

body_ipromise.jpg

Mikä on itsesi markkinoinnin tarkoitus?

Et voita vaaleja, jos ihmiset eivät tiedä kuka olet ja miksi olet ehdolla. Kuten sanoin aiemmin, opiskelijat haluavat valita ihmiset, joista he pitävät ja tuntevat pätevyyden. Vaikka olisitkin luokan johtaja ja saisit hyviä arvosanoja, jos olet luokassa 1000, et ehkä tunne puolta luokkatovereistasi. Haluat, että toinen puoli opiskelijoista, jotka eivät tunne sinua henkilökohtaisesti, tietävät nimesi ja puhuvat sinusta ystäviensä kanssa.

Julisteet auttaa luomaan nimen näkyvyyden. Ihmiset alkavat tunnistaa nimesi ja toivottavasti alkavat puhua ystävilleen sinusta.

Monisteet (eli tarrat tai lyijykynät) auttavat myös luomaan nimen näkyvyyden ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden tavata useampia opiskelijoita, joita et tunne. Matkusta lounasaikaan kahvilassasi, kävele tuntemattomien ihmisten luona ja kysy, haluaisivatko he tarraa tai kynää . Se on hieno tekosyy puhua ihmisille ja antaa sinulle mahdollisuuden vakuuttaa heidät äänestämään sinua.

Tulin, näin, voitin

Muista kertoa heille, miksi haluat olla presidentti. Kuten aiemmin mainitsin, kerro se heille mistä tahansa syystä, miksi päätit juosta (oli kyse koulutanssien parantamisesta tai lounasmenun parantamisesta)! Kysy heiltä, ​​mitä he haluavat nähdä tapahtuvan koulussa ensi vuonna. Näytä heille, että olet sekä hyvä kuuntelija että hyvä johtaja!

# 4: Ästä kampanjapuheesi

Joissakin kouluissa ehdokkaat pitävät puhetta tai keskustelua. Minun kouluni ei. Jos koulusi antaa sinun pitää puheen, tee se ehdottomasti!

Tässä ovat suositellut kohdini lyödä puheessasi / keskustelussasi.

 1. Esittele itsesi (Se saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta se auttaa opiskelijoita, jotka eivät ehkä tunne sinua).
  • Hei, olen Lauren Jones ja olen ehdolla junioriluokan presidentiksi.
 2. Sano miksi haluat olla presidentti ja miksi olet pätevä. Pätevyytesi tulee olemaanyhdistelmä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia ja aiempia kokemuksia ja menestyksiä.
  • Olen vastuullinen ja hyvä kuuntelija. Palvelin toisen vuoden opettajana ja keräsin yli 1000 dollaria Punaiselle Ristille.
 3. Ilmoita alustasi (mitä aiot tehdä eri tavalla).
  • Aion siirtää koulutanssimme Marriott Ballroomiin kuntosalin sijaan.
 4. Sano kuinka aiot saavuttaa tavoitteesi.
  • Ansaitsen rahat tanssimme siirtämiseksi Marriott Ballroomiin pitämällä koko koulun leipomotuotteita.
 5. Lopeta kampanjasi iskulauseella.
  • Muista, Lauren junioriluokan presidentiksi.

Näiden pitäisi olla tärkeimmät osumasi, mutta suosittelen huumorin lisäämistä siihen, jotta se olisi mielenkiintoisempi. Kuitenkin, puheesi ei saisi olla liian pitkä (suosittelen enintään 2-3 minuuttia). Tee siitä ytimekäs ja täsmällinen, muuten menetät yleisösi.

Jos markkinoit itseäsi hyvin, kun aloitat varhain, rakennat hyvän maineen ja ylläpidät suhteita, sinulla on itsellesi voittokampanja!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.