Kuinka voittaa kansallinen ansioapuraha

feature_graduationcapandmoney

Tutkijaksi nimittäminen on korkein akateeminen tunnustus, jonka voit saavuttaa National Merit Scholarship Corporation (NMSC) . Se on kansallinen ero, joka asettaa sinut akateemisten saavutusten huipulle.

Jotta voit tulla tutkijaksi, sinun on ensin oltava finalisti. Mutta kaikki finalistit eivät voita stipendejä: vain noin 8 000 15 000 opiskelijasta voittaa tämän palkinnon. Tässä artikkelissa puhumme siitä, mitä apurahoja on saatavana NMSC: n kautta ja mitä sinun on tehtävä saadaksesi.Mitä ovat kansalliset ansioapurahat? 3 tyyppiä

Noin 1,6 miljoonaa lukion junioria käyttää PSAT/NMSQT -ohjelmaa vuosittain. Vain 16 000 opiskelijaa kutsutaan semifinalisteiksi, ja laajan hakuprosessin jälkeen vain 15 000 voittaa finalistitilan .

Jos et ole vielä lukenut oppaitamme puolivälieriin tai finalistiin pääsemiseksi tarvittavista vaiheista, katso ne täältä: National Merit Semifinalist ja National Merit Finalist.

Nyt kun tiedät, mitä tarvitaan National Merit -apurahan voittamiseen, mennään läpi kolme erilaista apurahaa, kuinka paljon rahaa kukin antaa ja miten finalistit voivat saada näille stipendipalkintoille ja tulla kansallisiksi ansiotutkijoiksi.

#1: Kansalliset ansioapurahat

Jokainen kansallisen ansio -apurahaohjelman finalisti harkitaan kansalliseksi ansioapurahaksi. Finalistit nimetään Scholarsiksi (jota kilpailu kutsuu apurahan voittajiksi) heidän hakemustensa vahvuuden perusteella.

Kansallisilla ansiotutkijoilla on tyypillisesti erinomaisia ​​sovelluksia, jotka osoittavat heidän akateemisen sitoutumisensa, oppituntien ulkopuoliset ja yhteisön osallistumisen, intohimon ja aseman.

Ensimmäinen valintasi on korkeakoulu ei tekijä harkitaan kansallisia ansioapurahoja. Itse asiassa NMSC -komitean jäsenet eivät edes näe näitä tietoja.

mitkä merkit ovat gemini -yhteensopivia

Kansalliset ansioapurahat ovat vain 2500 finalistia eli noin joka kuudes finalisti . Ne ovat kertaluonteinen 2500 dollarin palkinto, eikä niitä voida uusia koko yliopistossa.

toimi käytännön testi khan -akatemia

#2: Yritysten sponsoroimat ansioapurahat

Toinen NMSC: n tarjoama apurahatyyppi on yritysten rahoittama apuraha.

Kuten kansallisten ansioiden apurahojen tapauksessa, finalistit ovat otetaan huomioon automaattisesti näille apurahoille heidän hakemustensa ja niiden antamien tietojen perusteella vanhempien työllisyys, suunnitellut suuret yritykset ja urasuunnitelmat .

Suurin osa yritysten sponsoreista antaa palkintoja opiskelijat, joiden vanhemmat/huoltajat työskentelevät heidän puolestaan . Pieni määrä myöntää työntekijöiden lasten apurahoja, jos he osoittavat kiinnostuksensa pääaineeseen tai uravalintaan, jota yritys haluaa tukea.

Koska nämä palkinnot vaihtuvat vuosi vuodelta, sinun kannattaa kysyä asianomaiselta yritykseltä saadaksesi tietää niiden myöntämisperusteet. Sponsoriyrityksiä ovat UPS, Boeing, Macy's, Southwest Airlines ja GEICO ( katso koko lista täältä ) .

Noin 1000 finalistia saa vuosittain yritysten sponsoroimia palkintoja , ja niiden määrä vaihtelee paljon. Ne ovat yleensä uusittavia tai myönnetään vuosittain, ja ne ovat yleensä siirrettävissä mihin tahansa nelivuotiseen akkreditoituun korkeakouluun.

body_college_student_studying

#3: College-sponsoroidut ansioapurahat

Finalisteja, jotka eivät saa kansallista ansioapurahaa tai yritysten rahoittamaa apurahaa, ei oteta huomioon korkeakoulun rahoittamat apurahat .

Tarkista luettelo yliopiston sponsoreista (alkaen sivulta 3) nähdäksesi osallistuvat koulut.

Joitakin suosittuja yliopiston sponsoreita ovat seuraavat:

 • Boston College
 • Bostonin yliopisto
 • Bowdoin College
 • Colby College
 • Pomona College
 • Tuftsin yliopisto
 • Chicagon yliopisto
 • Etelä-Kalifornian yliopisto

Jotkut korkeakoulut, jotka EI sponsoroi apurahoja National Merit -opiskelijoille, ovat Harvard ja muut Ivy League -koulut, Middlebury College, MIT, Stanford ja Williams College.

Sinun on valittava yksi sponsorikorkeakouluista hakemuksesi ensimmäisenä valintakouluna, jotta voit hakea apurahaa. Jos laitat 'Undecided' -komennon, sinua ei oteta huomioon. Vaikka et olisikaan aivan varma, mikä on paras valintasi, sinun on silti jätettävä yksi sponsorikoulusta tai lisättävä se hakemukseesi ASAP.

on teko helpompaa kuin sat

Opiskelijat voivat kirjautua NMSC -sovelluksiin ja muuttaa ensimmäisen valintansa oppilaitosta 31. toukokuuta asti elleivät he ole jo saaneet palkintotarjousta ilmoittamaltaan korkeakoululta. NMSC lähettää finalistien luettelot sponsoroiville korkeakouluille maaliskuussa; apurahatarjoukset alkavat toukokuun alussa ja jatkaa seuraavien kuukausien ajan.

Jos sinulla on kysyttävää korkeakoulun tukemasta apurahaprosessista, voit soittaa NMSC-apurahahallintoon numeroon 847-866-5161.

Noin 4000 opiskelijaa saa vuosittain yliopiston rahoittamia apurahoja, joiden arvo on 500–2000 dollaria. Korkeakoulut voivat myöntää vielä enemmän ansioihin perustuvia palkintoja. Jos näin on, NMSC kattaa jopa 2 000 dollaria ja loput palkinnot tulevat korkeakoulusta tai muista lähteistä.

Koska jokainen koulu on erilainen, oppilaiden tulee ottaa suoraan yhteyttä kouluun keskustellakseen ansioihin perustuvista taloudellisista palkinnoistaan. Yliopiston tukemat apurahat ovat uusittavissa vuosittain, eikä niitä voi siirtää.

Kuinka maksimoida mahdollisuutesi voittaa kansallinen ansioapuraha

Voit ottaa muutaman askeleen maksimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa kansallinen ansioapuraha.

on 1070 hyvä sat pisteet

Ensimmäinen, koota erinomainen sovellus . Sinä pystyt tutustu NMSC: n verkkosivustolla oleviin ohjeisiin semifinalisteille . Sovellus on samanlainen kuin college -sovellukset, koska sinun on toimitettava GPA, suosituskirje (yleensä lukion rehtorilta) ja henkilökohtainen essee.

Ajattele hakemuksessasi, mitä tarinaa koulun ulkopuolinen toiminta ja yhteisöpalvelu kertovat. Ovatko he osoittaneet etenemistä johtotehtäviin? Ovatko ne syvyyttä leveyden yläpuolella?

Mitä tulee esseeseen, todistaako väite virheettömän kieliopin ja oikeinkirjoituksen lisäksi, että olet harkittu ja heijastava, ja voitko saada merkityksen kokemuksistasi?

Harkitse seuraavaksi suosituskirjeesi. Kuinka vahva se on? Anna rehtorillesi tai opettajallesi 'kerskaustaulu' erityisistä ominaisuuksista, saavutuksista ja jopa adjektiiveista, jotka haluat niiden sisällyttävän kirjeeseen jotta suosituksesi erottuu yhdestä parhaista.

Tähtisovelluksen kokoamisen lisäksi sinun pitäisi tutkimusta sponsoroivat yritykset ja ole tietoinen vanhempiesi työpaikasta. Liitä hakemukseesi asiaankuuluvat tiedot, jotta sinut voidaan harkita yrityksen rahoittamaksi apurahaksi.

Myös, älä unohda mainita sponsorikoulua ensimmäisenä valintasi . Voit tehdä muutoksia 31. toukokuuta mennessä. Hakemuksesi selittää tämän prosessin yksityiskohtaisemmin.

sisäinen kello

Kuinka voittaa kansallinen ansioapuraha: Aikajana

Voit todella maksimoida mahdollisuutesi voittaa kansallinen ansioapuraha noudattamalla näitä vaiheita ja noudattamalla kaikkia määräaikoja:

 1. Valmistaudu PSAT -kurssille toisen vuoden aikana. Käytä asiantuntijaoppaamme vinkkejä PSAT -opiskeluun. Suorita viralliset PSAT -harjoitustestit saadaksesi tuntuman testiin ja nähdäksesi, mihin sinun on keskityttävä. Varmista, että teet pisteitä osavaltiosi PSAT -pistemäärän ylärajan yläpuolella, tai muuten et kelpaa semifinalistiksi, kun otat sen nuorempana vuotena.

 2. Ota PSAT nuorten vuoden syksyllä ja voit saada semifinalistin aseman pisteyttämällä 1% kaikista osavaltion testaajista. (Huomaa, että tiedät, oletko pätevä vasta seuraavan vuoden syyskuussa, kun olet vanhempi.)

 3. Opiskele SAT: lle ja ota se kerran tai kaksi nuoremman vuoden aikana. Hanki korkeat pisteet, jotka osoittavat NMSC: lle, että PSAT -pisteesi eivät olleet vain sattuma.

 4. Lähetä NMSC -hakemuksesi viimeisen vuoden lokakuun alussa. Jos jostain syystä koulusi sai myöhäisilmoituksen semifinalisteista, kerro vain NMSC: lle, mitä tapahtuu; tässä tapauksessa heidän ei pitäisi rangaista sinua myöhäisestä hakemuksesta.

 5. Vastaanota sana, jonka mukaan päädyit finalistiksi vanhemman vuoden helmikuussa.

 6. Vastaanota sana, että voitit stipendin vanhemman vuoden maaliskuusta alkaen!

Kuten näet, jos toivot voittavasi apurahan, hyödyt sinua merkittävästi, kun aloitat valmistautumisen mahdollisimman aikaisin kansalliseen ansio -apurahakilpailuun.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita vain PSAT- ja SAT -opintoja - se tarkoittaa myös liittymistä klubeihin, johtajuuden saamista ja hyvien suhteiden luomista opettajiin. Kaikki tämä valmistelu ei ainoastaan ​​auta sinua menestymään PSAT- ja SAT -palveluissa, vaan myös asettaa sinut menestymään tulevassa akateemisessa ja ammatillisessa urallasi .

vartalo-seuraava-iso juttu

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.