Kuinka voittaa McDonald's -apuraha

ominaisuus_mcdonalds

McDonald'sin hyväntekeväisyysjärjestöt tarjoavat monia erilaisia ​​apurahoja korkeakouluihin sitoutuneille eläkeläisille kaikkialla maassa, kaikilla on erilaiset palkinnot ja kelpoisuusvaatimukset. Koska palkinnoissa on niin paljon vaihtelua, McDonald's-apurahan hakeminen voi tuntua pelottavalta. Viime kädessä on kuitenkin sen kannattavaa soveltaa - vuodesta 1985 lähtien Ronald McDonald House Charities on myöntänyt yli 65 miljoonaa dollaria apurahoja . Eikö olisi hienoa saada pieni pala siitä?

Opastan sinua McDonald'sin tarjoamien erityyppisten apurahojen lisäksi tarjoamalla vinkkejä ja strategioita optimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa oma palkintosi.Mitkä ovat McDonald's-apurahat?

Apurahat jaetaan Ronald McDonald's House Charitiesin tai RMHC: n lukujen kautta. Tällä hetkellä on 322 RMHC: tä 57 eri maakunnassa ja alueella. Saatavilla on erilaisia ​​apurahoja, joilla kaikilla on erilaiset kelpoisuusvaatimukset. Neljä erityistä apurahaa tarjotaan monien RMHC-lukujen kautta - Keskityn näihin palkintoihin tämän artikkelin loppuosassa.

Seuraavat apurahat ovat tarpeisiin perustuvat palkinnot jotka annetaan kunnioittamaan opiskelijoiden oppimista, yhteisöä ja työtä. Voit hakea vain yhtä luetelluista neljästä apurahasta, joten keskity apurahaan, johon olet eniten oikeutettu. Esimerkiksi, jos olet vähemmistöapurahan hakija, hae sopivaan etniseen alkuperään perustuvaa palkintoa, jos mahdollista.

Kaikki RMHC: t eivät tarjoa kaikkia seuraavia neljää apurahaa. RMHC: n kautta voi kuitenkin olla tarjolla tai sponsoroituja paikallisia palkintoja - voit saada lisätietoja tarkistamalla paikallisesta McDonald's-ravintolasta.

uvan keskimääräinen sat -piste

RHMC-tutkijat

Tämä apuraha on avoin kaikille opiskelijoille. Palkinnon saatavuus ja määrä riippuvat paikallisesta RHMC-luvusta.

RHMC / HACER (latinalaisamerikkalainen sitoutuminen koulutusresursseihin)

Tämä apuraha on avoin opiskelijoille, joilla on ainakin yksi latinalaisamerikkalaisen perinnön vanhempi . Hakijoiden on toimitettava henkilökohtainen lausunto kulttuuritaustastaan, uratavoitteistaan, yhteisön sitoutumisestaan ​​ja mahdollisista ainutlaatuisista henkilökohtaisista olosuhteista. Palkinnon saatavuus ja määrä riippuvat paikallisesta RHMC-luvusta.

Saatavilla on neljä kansallista RHMC / HACER-apurahaa - Paikallisen RMHC: n ei tarvitse osallistua, jotta voit hakea tätä palkintoa. Apuraha on tarkoitettu vain perustutkinto-opiskelijoille; vastaanottajat saavat 100 000 dollaria, jotka maksetaan neljän vuoden aikana .

RMHC / Afrikan Amerikan tulevaisuuden saavuttajat

Tämä apuraha on avoin opiskelijoille, joilla on ainakin yksi afrikkalaisamerikkalaisen tai mustakaribialaisen perinnön vanhemmista . Hakijoiden on toimitettava henkilökohtainen lausunto kulttuuritaustastaan, uratavoitteistaan, yhteisön sitoutumisestaan ​​ja mahdollisista ainutlaatuisista henkilökohtaisista olosuhteista. Palkinnon saatavuus ja määrä riippuvat paikallisesta RHMC-luvusta.

RMHC / ASIA (aasialaiset opiskelijat lisäävät saavutuksia)

Tämä apuraha on avoin opiskelijoille, joilla on ainakin yksi Aasian ja Tyynenmeren alueen vanhemmista . Hakijoiden on toimitettava henkilökohtainen lausunto kulttuuritaustastaan, uratavoitteistaan, yhteisön sitoutumisestaan ​​ja mahdollisista ainutlaatuisista henkilökohtaisista olosuhteista. Palkinnon saatavuus ja määrä riippuvat paikallisesta RHMC-luvusta.

body_RMHC

Tarkista paikalliselta luvulta, tarjoavatko he muita apurahoja, joihin saatat olla oikeutettu.

luonnontieteelliset kurssit lukiossa

Mistä tiedät, oletko tukikelpoinen?

Muutamien edellä mainittujen apurahojen etnisten kelpoisuusvaatimusten lisäksi RMHC-palkintoihin sovelletaan joitain yleisiä kelpoisuusvaatimuksia. Kelpuuttamiseksi sinun täytyy :

 • Ole lukion vanhempi
 • Ole alle 21
 • Sinulla on vähintään 2,7 GPA
 • Voit osallistua 2 tai 4 vuoden korkeakouluun, yliopistoon tai teknilliseen oppilaitokseen täydellä opintojaksolla
 • Ole laillinen Yhdysvaltain asukas
 • Asu osallistuvan RMHC: n maantieteellisellä alueella (lukuun ottamatta kansallisia RMHC / HACER-apurahoja)
 • Lähetä täydellinen hakemus ja kaikki vaaditut asiakirjat määräajassa.
 • Varmista, että ilmoittautuminen on hyväksytty kouluun
 • Osoita taloudellinen tarve

Jos täytät kaikki yllä olevat vaatimukset, olet oikealla tiellä onnistuneen McDonald's -apurahahakemuksen jättämiseen.

Mitä tietoja sinun on sovellettava?

Muista, että määräajat ja muut sovellusvaatimukset voivat vaihdella paikallisen RMHC: n mukaan. Sinua kuitenkin todennäköisesti pyydetään toimittamaan seuraavat materiaalit apurahahakemuksellesi:

 • Lukion transkriptio
 • SAT / ACT-pisteet
 • Jatkaa
 • Henkilökohtainen lausunto, joka koskee taustaa, uratavoitteita, yhteisön sitoutumista ja ainutlaatuisia henkilökohtaisia ​​olosuhteita tai ominaisuuksia. Lausuntosi tulisi todennäköisesti olla alle 1000 sanaa.
 • Suosituskirjeet - näiden tulee olla opettajilta tai mentoreilta, jotka voivat puhua kyvyistäsi ja sitoutumisestasi koulutukseen.

Kuinka lähetät hakemuksen?

Lukuvuoden 2020--2021 hakemusikkuna on jo suljettu, mutta voit saada etukäteen vuosien 2021--2022 hakemukset, jos olet nykyinen lukiolainen. Uuden hakemuksen pitäisi avautua lokakuussa 2021; määräaika on todennäköisesti vuoden 2022 tammikuun lopulla tai helmikuun alussa. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä paikalliseen RMHC: hen.

Kuinka paljon voit voittaa?

Kuten mainitsin aiemmin postissa, palkintosummat vaihtelevat yleensä (1) stipendien saatavuuden perusteella alueellasi ja (2) paikallisten RMHC-apurahabudjettiesi perusteella. Suurin osa osallistuvista RMHC-luvuista myöntää vähintään 1000 dollarin palkinnon, ja jotkut voivat palkita vähintään 20 000 dollaria.

Kokeile hakea hakusanalla '[paikallinen kaupunki] Ronald McDonald's House Charity -apurahat' saadaksesi tietoa palkintomahdollisuuksista alueellasi.

Milloin saat selville, onko sinut valittu?

Saat todennäköisesti uutisia palkinnostasi huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana . Apurahan voittajille ilmoitetaan paikallisesta RMHC-osastosta kirjallisesti tai sähköpostitse.

Kuinka voit käyttää McDonald'sin apuraharahaa?

Ensinnäkin sinulle myönnetään stipendirahasi vain, jos olet ilmoittautunut kokopäiväiseksi perustutkintoon akkreditoidussa koulussa. Sinun on pysyttävä koulussa lukuvuoden aikana, ellei apurahasi sponsori hyväksy keskeytystä.

Tarkastukset tehdään suoraan koulullesi, vaikka tämä voi vaihdella RMHC-luvun mukaan. Varoja voidaan käyttää lukukausimaksuihin, maksuihin, kirjoihin ja tarvikkeisiin . Huone- ja lautamaksuihin sovellettavaa rahaa voidaan verottaa.

body_taxsign

Vältä veroja, jos voit auttaa sitä! Katso, voitko hakea apurahoja lukukausimaksuihin ja palkkioihin, ennen kuin käytät niitä huoneen ja palvelun maksamiseen.

Strategiat: Kuinka lisätä mahdollisuuksiasi voittaa McDonald's -apuraha

Seuraavat vinkit auttavat sinua lähettämään vahvimman hakemuksesi mihin tahansa McDonald's-apurahaan, johon valitset hakemuksen. Mitä enemmän aikaa annat itsellesi näiden strategioiden toteuttamiseen, sitä menestyvämpi olet!

mitä gpa: ta tarvitset uclaan

Tutki paikallista Ronald McDonald House -hyväntekeväisyyttä

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun pitäisi tehdä, on tarkistaa, mitkä stipendimahdollisuudet ovat sinulle todella käytettävissä paikallisen RMHC: n kautta . Paikallinen RMHC voi osallistua aiemmin kuvattuihin apurahoihin; jos he tekevät, sinun pitäisi pystyä saamaan lisätietoja saatavuudesta, määräajoista, apurahapalkinnoista ja hakemuksista ottamalla yhteyttä kyseiseen RMHC: hen. Kokeile Googlesta '[alueesi / kaupunki] Ronald McDonald House hyväntekeväisyysapuraha' saadaksesi lisätietoja.

Jos paikallinen RMHC ei tarjoa yllä lueteltuja apurahoja, he voivat tarjota muita palkintoja, aivan kuten aiemmin mainitsin Itä-Uuden-Englannin RMHC. Koska kaikilla näillä paikallisilla apurahoilla on erilaiset määräajat, vaatimukset, palkintosummat jne., On parasta tutkia nämä apurahat mahdollisimman aikaisin. Paras tapa tehdä tämä on jälleen tutkimus ja / tai yhteydenotto paikalliseen RMHC: hen.

Valitse ihmiset, jotka kirjoittavat suosituskirjeesi viisaasti

Kirjeesi kirjoittajan tulisi mieluiten olla opettaja, valmentaja tai mentori, johon sinulla on pitkäaikainen, positiivinen, henkilökohtainen suhde. Jos kirjeenkirjoittajasi ei tarjoa vahvaa ja hyvin kirjoitettua kirjettä, joka takaa kyvyt ja sitoutumisen koulutukseen, on todennäköistä, että hakemustasi ei harkita paljon.

ei boston college superscore toimii

Vahvista, että valitset oikean henkilön kirjeiden kirjoittajaksi, kysy heiltä, ​​tuntevatko he mielensä kirjoittaa sinulle erittäin vahvan tai hehkuvan suosituksen. Jos he eivät ole mukavia, heillä tulisi olla mahdollisuus kieltäytyä, jotta voit valita jonkun, joka pystyy paremmin takaamaan sinulle.

Yritä antaa kirjeen kirjoittajille 10-12 viikkoa etukäteen ennen hakemuksesi eräpäivää.

Ota henkilökohtainen lausuntosi vakavasti

Sinulla on jopa 1000 sanaa keskustellaksesi koulutuksestasi ja urasi tavoitteistasi sekä yksilöllisistä ominaisuuksistasi ja vahvuuksistasi. Ole ytimekäs ja selkeä ja säilytä positiivinen sävy. Aivoriihi henkilökohtaisen lausunnon, mieti, miten vastaisit seuraaviin kysymyksiin :

 • Mitkä ovat akateemiset kiinnostuksen kohteesi? Kuinka kehitit näitä etuja?
 • Kuinka koulutussuunnitelmasi vastaa akateemisia etujasi ja vahvuuksiasi?
 • Kuinka koulutussuunnitelmasi auttaa sinua saavuttamaan pitkän aikavälin uratavoitteesi?
 • Aiotko tulla johtajaksi omalla alallasi tai urallasi? Miten?
 • Kuinka nämä McDonald'sin apuraharahat auttavat sinua jatkamaan koulutustasi ja pitkällä tähtäimelläsi?

Jos elämässäsi on erityisiä olosuhteita tai vaikeuksia, muista mainita ne lyhyesti henkilökohtaisessa lausunnossasi. Jos he ovat vaikuttaneet menneisiin palkintoihisi tai suoritukseesi millään tavalla, selitä miten (älä tekosyytä, mutta ole tosiasioita siitä, miten tapahtumat ovat vaikuttaneet sinuun).

Onko sinulla luotettava opettaja, mentori, neuvonantaja ja / tai ystävä muokata ja oikolukea sinun työsi. Tarkista kirjoitus-, muotoilu- ja kieliopilliset virheet ennen esseen lähettämistä.

Jos olet nuorempi lukiolainen ...

Keskity akateemiseen suoritukseesi . Stipendikelpoisuuden vähimmäis-GPA on 2,7, mutta pystyt esittelemään itsesi kilpailukykyisemmäksi hakijaksi, jos sinulla on korkeampi GPA. Jos olet fuksi, toisen vuoden opiskelija tai nuorempi, voit lisätä mahdollisuuksiasi saada tämä apuraha (ja muut apurahat) tekemällä ylimääräisiä luottoja, nähdessäsi opettajilta ylimääräistä apua jne.

 • Varten Erityisesti kansallinen RMHC / HACER-apuraha, akateeminen suorituskyky näyttää olevan erittäin tärkeä arviointikriteeri . Monet voittajat käyvät edelleen Ivy League -sarjassa tai vastaavanlaisessa kilpailussa, joten heillä on ehdottomasti vahvat arvosanat.

Etsi yhteisöpalvelua. Monet apurahat myöntävät varoja opiskelijoille, jotka osoittavat investoinnin yhteisöihinsä. (esim. yllä kuvatut vähemmistöopiskelijoiden apurahat). Voit osoittaa tämän sitoutumisen osallistumalla vapaaehtoistoimintaan, erityisesti koulusi tai kirkkosi kautta. Joitakin esimerkkitapahtumia ovat heikossa asemassa olevien opiskelijoiden ohjaaminen, liittyminen kulttuuriklubiin tai vapaaehtoistyö kodittomien turvakodissa. Mieti, mitkä yhteisösi piirteet ovat sinulle tärkeimpiä harkitessasi palvelutoimintaa.

 • Osoita, kuinka olet osallistunut yhteisöpalveluun päivittämällä ansioluettelosi sisällyttämään kaikki asiaankuuluvat toimet. Jos yhteisöpalvelu on muokannut etujasi tai tavoitteitasi, keskustele tästä vaikutuksesta henkilökohtaisessa lausunnossasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

La Vernen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä 30 eri kielellä

Mietitkö, miten tervehtiä eri kielillä? Tutustu luetteloon 30 tapaa tervehtiä ympäri maailmaa.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

Hillsdale Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Murtoluvun lisääminen ja vähentäminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma kuinka lähestyä murto -osien lisäämistä ja vähentämistä? Opi kaksi yksinkertaista tapaa murtolukujen lisäämiseen sekä fraktioiden vähentäminen.

2.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.7

Mikä on 2.7 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,7 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

UC Davis SAT -tulokset ja GPA

ACT-pisteet muunnoskaavio: Pisteiden prosenttipisteet

Etkö ole varma, mitä ACT-prosenttisi tarkoittavat? Käytä ACT-pistekaaviosta nähdäksesi, missä pudotat verrattuna muihin opiskelijoihin Yhdysvalloissa.

ACT -kielioppisääntöjen täydellinen opas

Tämä on luettelo kaikista ACT -kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä, ja käytännön esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka ACT testaa sinua.

Mikä on NCAA: n kansallinen aiesopimus?

Mietitkö NCAA: n korkeakoulujen rekrytoinnin kansallista aiesopimusta (NLI)? Tässä on täydellinen selitys siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sinun on tehtävä.

Bridgewater State Universityn pääsyvaatimukset

Lawrence Universityn ACT -tulokset ja GPA

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Louisvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas AP Human Geography FRQ: ille

AP Human Geography FRQ: t ovat kokeen vaikein osa - lue asiantuntijaoppaamme oppiaksesi, mitä ne ovat, miten lähestyä niitä ja missä harjoitella.

2016-17 Akateeminen opas | Dana Hillsin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dana Hillsin lukiosta Dana Pointissa, Kaliforniassa.

Washington State Universityn pääsyvaatimukset

Otis College of Art and Design Pääsyvaatimukset

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.