Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

2.jpg

Jos olet latinalaisamerikkalainen tai latinalainen perintö, haluat ehdottomasti oppia lisää Hispanic Scholarship Fundista (HSF) . Tämän ohjelman kautta on tarjolla yli 150 erilaista apurahaa, joten on paljon opittavaa - ja paljon voitettavaa!

Kun lähetät HSF-palkinnon apurahan, lähetät itse itsesi harkittavaksi monille erilaisille palkinnoille (kuten FAFSA: n lähettämisen yhteydessä). Puhun kaikista yksityiskohdista, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin lähetät oman hakemuksesi latinalaisamerikkalaisille stipendeille. Sitten tarkastelemme nykyisten lukiolaisten hakustrategioita.Mikä on latinalaisamerikkalainen apuraharaha?

Latinalaisamerikkalainen stipendirahasto (HSF) on suuri organisaatio, joka valvoo monia apurahaohjelmia. Sillä on kumppanuuksia sekä hyväntekeväisyys- että yritysjärjestöjen kanssa rahoittamaan stipendejä latinalaisamerikkalaisille opiskelijoille.

Vuodesta 1975 lähtien HSF on myöntänyt yli 470 miljoonaa dollaria apuraharahaa, ja yli 100 uutta apurahaa jaetaan vuosittain . Kaiken kaikkiaan se on todellinen organisaation voimanpesä, jonka tavoitteena on varmistaa, että jokaisessa Yhdysvaltain latinalaisamerikkalaisessa kotitaloudessa on vähintään yksi korkeakoulututkinto.

Pohjimmiltaan ei ole olemassa yhtä HSF-palkintoa; sen sijaan HSF tarjoaa monia erilaisia ​​apurahoja, joista jokaisella on omat rahoituslähteet, kelpoisuusvaatimukset ja palkintosummat. HSF: n hieno asia on se sinun on toimitettava vain yksi hakemus vuosittain, jotta se voidaan ottaa huomioon kaikissa käytettävissä olevissa apurahoissa .

Nämä apurahat ovat ansioihin perustuvia, mikä tarkoittaa, että ne myönnetään akateemisten ja henkilökohtaisten saavutusten, ei taloudellisen tarpeen perusteella taloudellinen tarve otetaan huomioon palkinnon määrää määritettäessä.

Suurinta osaa palkinnoista ei voida uusia —Saat vain yhden vuosittaisen palkintosumman. Kuten edellä mainitsin, voit kuitenkin lähettää HSF-apurahahakemuksen joka vuosi. Hakemusten lähettäminen uudelleen tulevaisuudessa voi auttaa mahdollisuuksiasi saada lisää apuraharahoitusta . HSF arvostaa todella yhteisön rakentamista ja suosii hieman aiempia palkinnonsaajia tarkastellessaan stipendihakemuksia.

HSF-palkintojen määrät vaihtelevat 500 dollarista peräti 5000 dollariin, mutta voitettava määrä vaihtelee taloudellisen tarpeen mukaan.

on syöpä ja vaaka yhteensopiva

HSF-apurahat tarjoavat kuitenkin muutakin kuin rahoitusta koululle. Tässä on luettelo eduista, jotka tulevat yhdessä HSF-palkinnon kanssa :

 • Ura-alusta, joka auttaa sinua etsimään työpaikkoja ja harjoittelupaikkoja
 • Mentor-otteluohjelma
 • Verkkokurssijärjestelmä normaalien korkeakouluopintojesi täydentämiseksi
 • HSF: n uutiskirje, joka sisältää koulun ulkopuolisia ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia
 • HSF: n tapahtumat ja ohjelmat, kuten Latinos United ja Networking for Advancement (LUNA) ja National Leadership Conference (NLC)
 • Lisäpiste tulevista HSF-apurahahakemuksista - jos olet aiemmin voittanut HSF-apurahan, voitat todennäköisemmin yhden tulevaisuudessa

Kaiken kaikkiaan HSF-palkinto on todella hieno resurssi monella tapaa. Koska yksi hakemus tarkoittaa, että sinua harkitaan lukemattomille apurahoille, on aikaasi kannattaa hakea HSF-palkintoa . Joten aloitetaan!

Kuinka tietää, oletko oikeutettu HSF-apurahaan

Saadakseen HSF-palkinnon sinun on täytettävä kaikki seuraavat kelpoisuusvaatimukset :

 • Olla latinalaisamerikkalainen perintö (määritelty vähintään 1/4 latinalaisamerikkalaiseksi tai latinoksi)
 • Sinulla on vähintään 3,0 GPA 4,0-asteikolla (lukiolaisille)
 • Sinulla on vähintään 2,5 GPA 4,0-asteikolla (korkeakoulu- ja jatko-opiskelijoille)
 • Suunnittele ilmoittautua kokopäiväisesti akkreditoituun voittoa tavoittelemattomaan nelivuotiseen yliopistoon tai tutkijakouluun stipendijaksovuoden syksyllä
 • Olla Yhdysvaltain kansalainen, pysyvä laillinen asukas, DACA tai oikeutettu ei-kansalaisuus, kuten määritelty FAFSA
 • Täytä FAFSA
 • Täytä State Dream Act -tukihakemus tarvittaessa

Kaikkien pääaineiden opiskelijoita otetaan huomioon, vaikka STEM-kentät ovat korostuneet . Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että latinalaisamerikkalaisen kulttuuriperinnön opiskelijat ovat erityisen aliedustettuina matematiikan, luonnontieteiden, tekniikan ja tekniikan aloilla.

Mitä sinun on haettava HSF-apurahaan?

Ennen kuin aloitat latinalaisamerikkalaisen apurahahakemuksen käsittelyn, on viisasta kerätä seuraavat tiedot ja raportit.

HSF-hakemuksesi täyttämiseen tarvitaan seuraavat materiaalit:

 • FAFSA- ja opiskelijaapuraporttisi - saat täydelliset ohjeet täältä
 • Koulun opintosuoritukset - voit saada ne neuvonantajalta
 • Ilmoittautumisen vahvistus koulustasi - tarkista asiasta valintatoimistosta
 • Rahoitustukikirje yliopistosta, johon ilmoittaudut - HSF käyttää tätä määrittämään palkintosummasi, mutta ei sitä, saitko stipendin
 • Suosituskirjeet - tarvitset vähintään yhden akateemisen suosituksen tekijän, mutta muita kirjoittajia voi olla akateemisia tai ei-akateemisia

body_papers.jpg

Kouluohjausneuvojan tulisi pystyä auttamaan sinua keräämään tarvitsemasi paperit.

Kuinka lähetät HSF-hakemuksen?

Hispanic Scholarship Fund -sovellus avataan 1. tammikuuta. Vuosien 2021--22 apurahoja varten hakemus avataan 1. tammikuuta 2021 ja suljetaan 15. helmikuuta 2021.

Kun lähetät vain yhden hakemuksen, sinut palkitaan useilla palkinnoilla. Vaikka saatat olla oikeutettu saamaan useita apurahoja, voit myöntää vain yhden apurahan vuodessa. Muista, että sinua kannustetaan lähettämään HSF-apurahahakemus joka vuosi koulussa.

Kun olet lähettänyt HSF-apurahahakemuksen, opit voittanut palkinnon sähköpostitse kesä- tai heinäkuussa.

Kuinka voit käyttää latinalaisamerikkalaista apuraharahaa?

HSF: n apurahoja voidaan käyttää lukukausimaksut, kirjat, palkkiot ja muut akateemiset kulut. Voit käyttää palkintorahaa myös maksamiseen huone-, lauta- ja kuljetuskulut.

kuinka monta ap -luokkaa on

Kuinka kasvattaa mahdollisuuksiasi voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

HSF-apurahat ovat erittäin kilpailukykyisiä; valitettavasti, kaikki pätevät hakijat eivät saa apurahaa vuosittain. On siis tärkeää, että omistaudut täysin hakuprosessiin, jos yrität tosissaan saada HSF-palkinnon.

Käsittelen joitain pitkän ja lyhyen aikavälin strategioita, joiden avulla voit voittaa HSF-apurahan täällä.

Pitkän aikavälin näkökohdat

Kun valmistaudut HSF-apurahahakemuksiin, pidä tämä mielessä opiskelijat arvioidaan seuraavin perustein:

 • Akateeminen saavutus
 • Henkilökohtaiset vahvuudet
 • Johtajuus
 • Sitoumus antaa takaisin yhteisöilleen

HSF pyrkii myös auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa, erityisesti alueilla, joilla latinalaisamerikkalaiset / latino-opiskelijat ovat aliedustettuina, nimittäin STEM-kentät .

body_microscope.png

Sinua pidetään vielä vahvempana hakijana, jos aiot siirtyä luonnontieteisiin, tekniikkaan, tekniikkaan tai matematiikkaan.

Huomaa myös HSF-apurahat etsivät opiskelijoita, jotka ovat hyvin pyöristettyjä . Toisin sanoen he haluaisivat opiskelijan, jolla on hiukan alhaisempi GPA ja vaikuttava ansioluettelo kuin opiskelijan, jolla on täydellinen GPA ja jolla ei ole koulun ulkopuolista toimintaa.

Tästä huolimatta, vahvin HSF-hakija osoittaa molemmat akateemisen huippuosaamisen ja osallistuminen koulun ulkopuoliseen toimintaan .

Jos olet nuorempi lukiolainen, voit alkaa tehdä itsestäsi vahvempi hakija sekä apurahoja että korkeakoulujen hakemuksia varten (yleensä on paljon päällekkäisyyksiä).

Tässä ovat kolme asiaa, jotka voivat tehdä hakijoista kilpailukyvyn , HSF: n mukaan.

# 1: Kunniamerkkien tai edistyneiden luokkien ottaminen

Tämä puhuu akateemisesta saavutuksestasi. Opiskelijat, jotka haastavat itsensä vaikeammalla kurssikuormituksella, näyttävät kunnianhimoisemmilta ja sitkeämmiltä.

# 2: Johdonmukainen osallistuminen koulun ulkopuolisiin tai vapaaehtoistoimintoihin

Riippuen siitä, mihin aktiviteetteihin osallistut, osallistumisesi opetussuunnitelmiin tai vapaaehtoistoimintaan voi puhua kaikista ominaisuuksista, joita hakijoille arvioidaan.

 • Akateeminen saavutus: Aktiviteetit, kuten luonnontieteiden olympialaiset, pilkkakokeilut ja keskustelut, voivat lisätä sitä, mitä jo teet luokassa. Pohjimmiltaan osallistuminen osoittaa älyllistä uteliaisuutta.
 • Henkilökohtaiset vahvuudet : Menestyksesi erilaisissa aktiviteeteissa / organisaatioissa kertoo henkilökohtaisista vahvuuksistasi. Jos voitat palkintoja, kunnianosoituksia tai kunnianosoituksia osallistumalla opetussuunnitelmiin, nämä antavat sinulle brownie-pisteitä sovelluksista.
 • Johtajuus : Jos sinulla on arvovaltainen rooli klubivirkailijana tai jos aloitit klubin tai vapaaehtoisjärjestön, osoitat olevasi vahva ja tehokas johtaja.
 • Sitoutuminen palauttaa yhteisölle : Yleensä mikä tahansa vapaaehtoistyö tai kouluun liittyvä toiminta osoittaa sitoutumista yhteisöösi.

# 3: Esittelemällä kokemuksia, jotka ovat vaikuttaneet henkilökohtaiseen kasvuun

Saatat kyseenalaistaa, mitä tämän kohdan tarkalleen pitäisi tarkoittaa. Loppujen lopuksi kokemukset, jotka edistävät henkilökohtaista kasvua, ovat erilaisia ​​kaikille.

Yleensä kuitenkin kaikki kokemukset, jotka haastavat sinut tai pakottavat sinut mukavuusvyöhykkeeltäsi, edistävät kasvua .

Tässä on joitain esimerkkejä siitä, miten voit osoittaa tämäntyyppisiä kokemuksia HSF-sovelluksen kannalta merkityksellisillä aloilla:

 • Akateemikot : Jälleen vaikeat kurssityöt, etenkin heikoimmilla aihealueillasi, haastavat sinut älyllisesti. Jos lähestyt haastetta tuottavasti hakemalla lisäapua opettajilta ja pysymällä työssäsi, kohtaat vahvana hakijana. Asianmukaisten opettajien suosituskirjeet voivat todella paljastaa, etsitkö haastavia akateemisia kokemuksia.
 • Johtajuus: Kukaan ei aloita johtajana missään klubissa tai aktiviteetissa; sinun täytyy työskennellä ylöspäin todistamalla itsesi ja ansaitsemalla kunnioitusta ajan myötä. Ota vapaaehtoisesti vastaan ​​uusia ja haastavia oppimiskokemuksia oppilaitoksissasi. Voit tehdä tämän johtamalla ryhmää, ehdottamalla itsenäistä oppimisprojektia tai jopa perustamalla oman klubin tai organisaation.
 • Sitoutuminen palauttaa yhteisölle: Kuinka osoitat sitoutumista tai intohimoa takaisin antamiseen? Teet enemmän kuin mitä sinulta vaaditaan tai odotetaan. Tuntuuko sinusta, että koulusi tai yhteisösi puuttuu tietyntyyppisestä palveluryhmästä? Olet ehkä huomannut, että koulukuntasi nuoremmilla lapsilla ei ole pääsyä ohjaajiin tai mentoreihin kotitehtävissä, ja sinulla on intohimo koulutukseen ja opetukseen. Tämä olisi hieno tilaisuus antaa takaisin yhteisöllesi ja samalla osoittaa todellista aloitetta ja johtajuutta.

body_growth-1.png

Käytä jokainen tilaisuus kuvata henkilökohtaista kasvua ja kehitystä - apurahat (ja korkeakoulut) rakastavat nähdä tätä ylöspäin suuntautuvaa reittiä.

Joskus johtajuutta ja yhteisön sitoutumista ei tunnusteta muodollisesti. Vaikka tiedän, että joillakin opiskelijoilla on vaikea nostaa omaa sarviaan, muodolliset palkinnot, kunnianosoitukset ja kiitokset voivat todella auttaa sinua lisäämään apurahoja ja korkeakoulujen hakemuksia.

Keski -Michiganin yliopiston hyväksymisaste

Työskentele yllä olevien neuvojeni ottamiseksi pitkällä aikavälillä, mutta myös yritä etsiä aktiivisesti palkintomahdollisuuksia yhteisössäsi. Voit tehdä tämän tarkistamalla koulusi neuvonantajan tai tekemällä Google-haun alueellasi olevista palkinnoista.

Lyhytaikaiset näkökohdat

Jos olet valmis aloittamaan sovellusten käsittelyn, tästä osiosta on apua. Selvitän parhaat tapat lähestyä Hispanic Scholarship Fund -sovelluksen kutakin osaa, jotta voit optimoida mahdollisuutesi voittaa palkinto.

Essee

Varsinaiset esseekehotteet vuosien 2021-22 HSF-apurahahakemukselle eivät ole vielä saatavilla, mutta HSF listaa ideoita henkilökohtaisiin lausuntoihin, jotka todennäköisesti menevät päällekkäin omien hakemusaiheidensa kanssa.

Voit käyttää aivoriihiä seuraavien kehotteiden avulla, ennen kuin pääset käyttämään todellista sovellusta tammikuussa:

 • Mitkä ovat tavoitteesi? Miksi valitsit nämä tavoitteet?
 • Miksi päätit hakea HSF-rahastojen apurahoja?
 • Mitkä ovat arvot ja filosofia koulutuksesta? Miksi?
 • Onko saavutuksia (joko koulussa tai muualla), joista olet erityisen ylpeä? Mitä olet oppinut näistä kokemuksista?
 • Onko sinulla ajanhallintajärjestelmä? Mikä se on?
 • Kuinka ajoitat aikasi sisällyttämään sekä akateemisen että sosiaalisen toiminnan?
 • Mitä vaikeuksia tai haittoja olet kohdannut elämässäsi, ja miten olet voittanut ne? Mikä on yksi alue, jolla olet heikko, ja miten olet tai aiot voittaa tämän heikkouden?
 • Tunnista johtamiskokemus ja puhu kannan ja kokemuksen tärkeimmistä opetuksista.
 • Mikä tekee sinusta ainutlaatuisen?

Todellinen apuraha-essesi arvioidaan neljällä eri tekijällä, jotka ovat seuraavat:

# 1: Pituus : Jokaiselle esseelle on sanamäärä enintään. Parhaat esseet käyttävät kaikkea käytettävissä olevaa tilaa. Vaikka sinun ei tarvitse kirjoittaa tarkkaa sanojen enimmäismäärää, yritä päästä mahdollisimman lähelle enimmäismäärää.

# 2: Sisältö : Essee kehottaa olemaan kohdennettu ja suora; varmista, että vastauksesi on myös. Jos kehote sisältää useita osia, varmista, että vastaat kehotteen jokaiseen osaan.

 • Korosta ominaisuuksia, joita HSF arvostaa apurahojen saajissa, mukaan lukien akateemiset saavutukset, henkilökohtaiset vahvuudet, johtamistaidot tai kokemukset ja sitoutuminen palauttaa yhteisölle. Katso yllä olevasta osiosta esimerkkejä toiminnoista, kokemuksista ja haasteista, joita voisit korostaa.
 • Jos HSF-sovelluksessasi on merkittäviä heikkouksia (kuten johtamiskokemusten puute tai heikko akateeminen suorituskyky), selitä essesi avulla . Älä tekosyytä - pidä äänesi tosiasiallisena, mutta optimistisena.
 • Jos olet kokenut ylimääräisiä vaikeuksia tai esteitä, mainitse ne esseissänne . On tärkeää, että sovelluksen lukijoilla on kattava ja kattava käsitys tilanteisiin liittyvistä tekijöistä, jotka ovat voineet vaikuttaa sovelluksesi eri näkökohtiin.

# 3: Esimerkkien käyttö : Esseissä käyttämiesi esimerkkien tulisi olla henkilökohtaisia ​​(olematta tunnustavia) ja merkityksellisiä kehotteen kannalta. Esseesi vastaukset ovat houkuttelevampia, jos aloitat kirjoittamisen esimerkiksi anekdootilla tai henkilökohtaisella tarinalla.

# 4: Kielioppi, oikeinkirjoitus ja välimerkit: Virheet häiritsevät ja heikentävät kirjoittamasi laatua. Vältä virheitä antamalla itsellesi runsaasti aikaa esseen kirjoittamiseen. Pyydä luotettua opettajaa tai mentoria muokkaamaan ja oikolukemaan myös työsi.

body_grammarmistakes.jpg

Tämä merkki ei tee ensivaikutelmaa. Varmista, että HSF-esseesi tekee!

Jos olet valmistautunut SAT: lle, saatat tunnistaa sen nämä pisteytystekijät ovat melko samanlaisia ​​kuin SAT-esseen . Voi olla hyödyllistä ajatella HSF-sovelluksen esseitä kehittyneemmiksi, henkilökohtaisiksi versioiksi SAT-esseestä.

missä on Uuden Meksikon yliopisto

Suosituskirjeet

Akateemisen suosituksen kirjoittajan on oltava ohjaaja, neuvonantaja tai joku, joka pystyy arvioimaan sinut akateemisesti (esim. Akateeminen suorituskyky, motivaatio, suunnitelmat ja tavoitteet jne.). Muut suosittajat voivat olla joko akateemisia tai muita kuin akateemisia.

Toissijaisten suositusten kirjoittajien on kyettävä arvioimaan yhteisöpalvelustasi ja koulun ulkopuolista toimintaa (esim. johtajuus, työetiikka tai sitoutuminen). HSF ei suosittele perheenjäsenten, perheen ystävien ja muiden läheisten ystävien suosituksia.

Vahvat suosituskirjeet ovat tärkeitä kaikissa sovelluksissa. Näin voit saada parhaan mahdollisen kirjaimen HSF-palkintosovellukseen:

# 1: Kysy oikeilta ihmisiltä : Ihanteellisia suositusten kirjoittajia ovat ne, jotka ovat kouluttajana / mentorina ja joiden kanssa sinulla on pitkä, positiivinen historia. Paras suosittelija innostuu takaamaan sinulle.

Jos sinulla on joku mielessä, pyydä häntä kirjoittamaan kirjeesi siten, että heillä on 'out', jos he eivät ole tyytyväisiä tekemään sitä. Jos heillä ei ole mitään positiivista sanottavaa sinusta, he kirjoittavat haalean kirjeen, mikä vahingoittaa sovellustasi.

Kysy, olisiko heillä miellyttävää kirjoittaa sinulle 'erittäin vahva' tai 'hehkuva' kirje. Tällä tavalla tiedät, että jos he kieltäytyvät tai epäröivät, sinun on todennäköisesti parempi pyytää jotakuta muuta kirjoittamaan sinulle kirje.

Voit pyytää useampaa kuin yhtä henkilöä kirjoittamaan sinulle suosituskirjeen. Tämä on mahdollisesti loistava tilaisuus esitellä itsesi monipuolisena hakijana. Kehotan teitä pyytämään kirjeitä kahdesta kolmeen; enempää kuin, ja HSF: n apurahojen arvioijilla on liikaa lukea!

# 2: Anna kirjeiden kirjoittajille paljon ennakkoilmoitusta: Tavoitteena 10-12 viikkoa, jos mahdollista. Koska HSF: n määräaika on 30. maaliskuuta, sinun on pyrittävä pyytämään uudelleenkirjeitä joulukuun puoliväliin mennessä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset