Kuinka voittaa Gates-apuraha

feature_gatesfoundation

Gates-apuraha on ohjelma, jolla on valtava vaikutus. Vuonna 2017 käynnistetyn ohjelman tehtävänä on antaa mahdollisuuden vähemmistöopiskelijoille saavuttaa suurin potentiaalinsa.

Tässä oppaassa käyn läpi kaikki stipendin yksityiskohdat ja hakuprotokollat. Sen jälkeen annan sinulle asiantuntijavinkkejä ja strategioita vahvimman mahdollisen Gates-apurahahakemuksen kokoamiseksi. Lue lisätietoja!merkintä: Gates-apuraha perustettiin vuonna 2017 korvaamaan Gates Millennium Scholars -ohjelma , joka saavutti 20000 tutkijan tavoitteen vuonna 2016.

Mikä on Gates-apuraha?

Gates-apurahan ensisijainen tehtävä on lisätä aliedustettujen vähemmistöjen määrää kaikissa suurissa yhtiöissä. Tarjoamalla erinomaisille tutkijoille parempia koulutusmahdollisuuksia ohjelma pyrkii kehittää monipuolinen ryhmä tulevia johtajia Amerikkaa varten.

Joka vuosi Gates-apurahaan valitaan 300 opiskelijajohtajaa, joista jokainen voittaja saa rahoitus koko osallistumiskustannukselle akkreditoituun nelivuotiseen Yhdysvaltain yliopistoon tai korkeakouluun.

Verrattuna muihin vaikuttaviin yritysapurahoihin Gates-apuraha on erityisen kattava ja antelias. Rahoituksen lisäksi se tarjoaa laajan tuen, ohjauksen ja mentoroinnin rakenne.

Kaiken kaikkiaan Gates-apuraha tarjoaa seuraavat:

 • Uusiutuva koulutusrahoitus: Apuraha kattaa kaikki tyydyttämättömät tarpeet ja omatoimisuuden (toisin sanoen sen sijaan, että tarvitsisi ottaa lainoja ja tehdä työ- tai opiskelutyötä, apuraha kattaisi nämä osallistumiskustannukset) enintään viideksi vuodeksi.
 • Online-tukipalvelut: Apurahan voittajille tarjottaviin palveluihin kuuluu akateeminen tuki, mentorointi, ammatillinen neuvonta ja neuvonta sekä apu taloudellisen lukutaidon suhteen.

Tuen kokonaismäärä, jonka olet oikeutettu saamaan, tulee riippuvat tyydyttämättömän tarpeen määrästä. Täyttämätön tarve on ero koulusi osallistumiskustannusten (huone, lauta, lukukausimaksut, kirjat ja henkilökohtaiset kulut) ja avustuksina ja / tai apurahoina saamasi summan välillä. Mitä suurempi tyydyttämätön tarve on, sitä suurempi apuraha on.

Tuen kokonaismäärä riippuu myös siitä, kuinka kauan pystyt uusimaan apurahan. Niin kauan kuin täytät uusintatutkinnot vuosittain, voit edelleen saada varoja enintään viisi vuotta kandidaatin tutkinto-ohjelmalle.

Oletko oikeutettu Gates-apurahaan?

Gates-apurahan saamiseksi sinun on tavattava kaikki seuraavat kriteerit:

 • Ole lukion vanhempi
 • Olla Afrikkalainen amerikkalainen, intiaani / Alaskan alkuperäiskansat, aasialaiset amerikkalaiset / Tyynenmeren saaret ja / tai latinalaisamerikkalainen

 • Ole Yhdysvaltain kansalainen, laillinen pysyvä asukas tai kansalainen

 • Sinulla on kumulatiivinen 3,3 GPA painottamattomalla 4,0-asteikolla

 • Täytä liittovaltion Pell-apurahan kelpoisuusvaatimukset (tämä tarkoittaa, että sinun on osoitettava merkittävä taloudellinen tarve - tutustu Pell Grant -kelpoisuusoppaaseen)

 • Suunnittele ilmoittautua kokopäiväisesti nelivuotiseen (kandidaatin) tutkinto-ohjelmaan akkreditoidussa, voittoa tavoittelemattomassa yhdysvaltalaisessa yliopistossa tai yliopistossa

Ihanteellisilla hakijoilla on myös seuraavat piirteet: varten Gates-apurahan verkkosivusto :

Ihanteellinen ehdokas osoittaa:

 • Erinomainen akateeminen suorituskyky (Opiskelijat 10% hänen valmistuneesta luokastaan)
 • Johtajuuskyky (esim. Osoitus osallistumisesta yhteisöpalveluun, koulun ulkopuoliseen tai muuhun toimintaan)
 • Poikkeukselliset henkilökohtaiset menestystaidot (esim. Emotionaalinen kypsyys, motivaatio, sinnikkyys jne.)

Jos täytät kaikki yllä olevat kelpoisuuskriteerit, olet oikealla tiellä Gates-apurahan saamiseksi.

Mitä sinun on haettava Gates-apurahaan?

Ennen kuin aloitat työskentelyn Gates Scholarship -sovelluksessa, sinun on kerättävä tärkeitä tietoja.

Ohjausneuvojaltasi sinun on hankittava seuraava:

 • Täysi akateeminen ennätyksesi
 • Kumulatiivinen GPA
 • Luokkasi sijoitus
 • Rekisteröitymisvahvistus

Yliopistosta / yliopistosta, johon aiot osallistua, tarvitset seuraavaa:

 • Yliopistosi hyväksymiskirje (tämän on jälleen oltava nelivuotinen, akkreditoitu, voittoa tavoittelematon yhdysvaltalainen korkeakoulu tai yliopisto)
 • Rahoitusapupalkintokirjeesi

Tarvitset myös joitain perheen taloudelliset tiedot, mukaan lukien seuraavat:

 • Sinun asema joko riippuvaisena tai itsenäisenä opiskelijana
 • Henkilökohtaiset bruttotulosi viime vuodesta

Seuraavaksi sinun täytyy valmistele osallistumisen nimet, päivämäärät ja kuvaukset seuraaville:

 • Luettelo johtotehtävistäsi ja kokemuksistasi
 • Luettelo yhteisöpalvelukokemuksista
 • Luettelo työkokemuksista

Lopuksi sinun täytyy pitää SAT / ACT-pisteet kätevinä.

Kaikkien hakijoiden on tehtävä a MyTGS-profiili ja hae heidän online-tilinsä kautta.

Ota huomioon, että Gates-apurahan hakuprosessi koostuu kahdesta vaiheesta, jokaisella vaiheella on oma hakemus- ja valintaprosessinsa.

Vaiheen 1 sovellus koostuu kyselylomakkeesta - siinä se! Jos pääset vaiheeseen 2, sinun on lähetettävä toinen hakemus, joka on hieman tiheämpi ja vie enemmän aikaa; tämä sisältää toisen kyselylomakkeen, esseitä, päivitetyt transkriptiot ja suosituskirjeet.

Mikä on Gates-apurahahakemuksen aikajana?

Tänä vuonna Gates-apurahahakemuksen odotetaan avautuvan 15. heinäkuuta 2021; Hakemusten jättämisen määräaika on 15. syyskuuta 2021. Valinnat tehdään huhtikuussa 2022, ja palkinnot jaetaan heinäkuusta syyskuuhun.

Alla on Gates-apurahan vuotuinen aikataulu:

Vaihe 1

 • Heinäkuu: Vaihe 1 -sovellus avautuu
 • Syyskuu: Vaiheen 1 hakemusten määräaika
 • Joulukuu: Semifinalistit ilmoitti

Vaihe 2

 • Joulukuu: Vaihe 2 -sovellus avautuu
 • Tammikuu: Vaiheen 2 hakemusten määräaika
 • Maaliskuu: Finalistit ilmoitti; haastattelut finalisteille
 • Huhtikuu: Uusi tutkijaluokka ilmoitettiin
 • Syksy: Voittajille maksetut apurahat

kehon_shakki-1

rhode islandin yliopisto gpa

On aika ryhtyä taktiikkaan.

Strategiat: Kuinka lisätä todennäköisyyttäsi saada Gates-apuraha

Joka vuosi tämän ohjelman kautta myönnetään 300 apurahaa, mutta se ei tarkoita, että Gates-apuraha ei ole kilpailukykyinen.

Jos haluat mahdollisuuden voittaa tämä arvostettu apuraha, sinun on omistauduttava 100% hakuprosessiin. Voittajat tulevat kaikkialta maasta, ja monet stipendin saajat päätyvät arvostettuihin korkeakouluihin.

Strategiat, jotka esitän täällä, eivät vain auta sinua vahvistamaan hakemustasi Gates-apurahalle, mutta myös auttaa myös yleisemmin yliopistosovelluksissa.

Gates-apurahan parhaat ehdokkaat ovat motivoituneita, menestyviä opiskelijoita, joilla on vahvat ansioluettelot, transkriptiot ja testitulokset —Periaatteessa opiskelijat, jotka valmistautuvat hyvin yliopistoon.

Kuten voit odottaa, paras tapa toteuttaa alla olevat strategiat tehokkaasti on aloittaa apurahahakemus mahdollisimman aikaisin. Olemme jakaneet strategiat kahteen osaan sen mukaan, missä olet koulussa ja hakuprosessista.

Skenaario 1: Olet lukuvuoden alussa

Jos olet edelleen vain fuksi tai toisen vuoden opiskelija ja haluat saada etukäteen etsimään hyvää Gates-apurahalle, tässä on neljä tärkeätä vinkkiä.

# 1: Osoita akateemista huippuosaamista

Kilpailu Gates-apurahasta on kova. Jotta voisit olla vahva hakija, sinun pitäisi pyrittävä ylittämään vähimmäis-GPA (3.3). Muista osallistua syventäviin kursseihin, kunnianosoituksiin ja AP-luokkiin, kun niitä on saatavilla, ja hakea aktiivisesti lisäapua opettajiltasi kaikista heikoimmista aiheista. Käytä näitä mahdollisuuksia kehittääksesi vahvat suhteet opettajiin, ohjaajiin ja / tai mentoreihin.

veden tiheys on

# 2: Kehitä johtamistaitoja

Monet apurahat, mukaan lukien Gates-apuraha, haluavat investoida tuleviin johtajiin ja innovatiivisiin tienraivaajiin. Yksi parhaista tavoista todistaa johtamispotentiaalisi on kehittää aktiivisesti johtajuustaitojasi opiskelijana.

Tässä on joitain tapoja tehdä tämä:

 • Osallistu aktiivisesti luokkisi. Vapaaehtoinen johtamaan keskusteluja tai ryhmähankkeita. Auta muita luokkatovereita, jotka saattavat kamppailla tietyn ongelman tai käsitteen kanssa.
 • Liity klubeihin tai koulun ulkopuolisiin aktiviteetteihin, jotka sytyttävät intohimosi ja kiinnostuksen kohteesi. Keskity laatuun määrään; sijoita vähemmän toimintaan, mutta pidä kiinni niistä. Jos mahdollisuus on, siirry joukkueen kapteeniksi tai klubivirkailijaksi. Mitä enemmän ohjaajat, valmentajat ja ikäisesi kunnioittavat sinua, sitä helpompaa on ottaa johtava rooli.

# 3: Sitoudu yhteisöpalveluun

Gates-apuraha ei ole vain ihmisten auttaminen saavuttamaan omat henkilökohtaiset tavoitteensa; se auttaa myös parantamaan kokonaisia ​​yhteisöjä. Ihanteellinen Gates-apurahan hakija käyttää apurahan kautta saamiaan mahdollisuuksia antaa takaisin yhteisöilleen.

Voit osoittaa sitoutumisenne palveluun yhteisöpalvelun tai vapaaehtoistyön valitseminen (ja siitä kiinni pitäminen). Ihannetapauksessa tämän pitäisi olla jotain, johon osallistut säännöllisesti, viikoittain tai niin.

Jos haluat harkita vapaaehtoistyön valitsemista ja viettää aikaa tekemällä jotain, josta olet intohimoinen, se kannattaa ehdottomasti maksaa, kun lähetät apurahahakemuksesi.

# 4: Kehitä suhteita opettajiin ja mentoreihin

On tärkeää, että ympärilläsi on viisaita ihmisiä, jotka voivat tarjota sinulle luotettavaa ohjausta ja neuvoja. On myös tärkeää, että sinulla on hyvät suhteet ihmisiin, jotka voivat toimia suosittelijoina kaikissa apurahoissa, joihin haet.

Jos arvostat tiettyä luokkaa tai toimintaa, opettajasi tai mentorisi tulee kunnioittamaan sinua - se on vaihe 1.

Voit työskennellä näiden suhteiden kehittämiseksi edelleen seuraavasti:

 • Mene toimistoaikoihin pyytääksesi apua hankaliin ongelmiin tai käsitteisiin
 • Osallistu aktiivisesti luokan, harjoituksen tai klubin kokouksiin
 • Mene opettajien, valmentajien tai mentorien luo kysymyksiin, jotka saattavat olla tavallisen opetussuunnitelman ulkopuolella; tämä osoittaa henkistä uteliaisuutta

Skenaario 2: Olet päässyt Gates-apurahan vaiheeseen 2

Seuraavat kolme vinkkiä ovat lukiolaisille, jotka ovat päässeet läpi vaiheen 1 kyselylomakkeen ja ovat valmiita aloittamaan paljon raskaamman vaiheen 2 hakemuksen Gates-apurahalle.

# 1: Suunnittele eteenpäin

Muista, että tarvitset suosituskirjeitä sovelluksen tälle osalle. On tärkeää antaa suosittelijoille mahdollisimman paljon aikaa kirjoittaa kirjeensä.

Ja koska sinulla on vain noin kuukausi vaiheen 2 siirtymisestä ennen hakemuksesi eräpäivää, sinun on ehdottomasti oltava etsi ja kiinnitä suosittelija heti, kun sinulle kerrotaan, että olet välierä.

# 2: Sijoita esseihisi

Jos Gates-apurahan arvioijat välittävät vain arvosanoistasi ja jatkavat, he eivät pyydä sinua kirjoittamaan esseitä. Joten miten voit varmistaa, että esseesi ovat hyviä?

Ihan aluksi, varmista, että vastaat esseekehotteen jokaiseen osaan vastauksessasi. Useimmilla esseekysymyksillä on useita osia!

Haluat myös tarkentaa —Älä anna vain luettelo vastauksena tai anna kyllä ​​/ ei vastausta. Arvioijat haluavat nähdä, että olet huomaavainen ja olet lisännyt aikaa hakemukseesi.

Toinen mielessä pidettävä vinkki on tee tavoitteesi selkeiksi. Miksi haluat Gates-apurahan? Et halua huolehtia yliopiston maksamisesta, mutta miten stipendin voittaminen vaikuttaa pitkän ja lyhyen aikavälin akateemisiin ja / tai uratavoitteisiisi? Mikä tärkeintä, miten se antaa sinun olla henkilö, jonka haluat olla?

Saat brownie-pisteitä jos tulevaisuuden tavoitteisiin kuuluu aliedustetun kentän harjoittaminen (eli tietojenkäsittelytiede, koulutus, tekniikka, kirjastotiede, matematiikka, kansanterveys tai tiede) tai palvella muita jossain määrin.

kehon_tavoitteet-2

Mitä huomaavaisempi ja selkeämpi olet kuvata tavoitteitasi esseissään, sitä vaikuttavampi apurahan arvioija on.

Sinun pitäisi myös laatia kertomus esseilläsi. Varmista, että kaikki esseesi kertovat yhden yhtenäisen, loogisen tarinan.

Ennen kuin aloitat kirjoittamisen, keksi kaksi tai kolme pistettä, jotka haluat saada selville siitä, kuka olet. Ehkä haluat, että arvioijat tietävät, että olet empaattinen, ahkera ja kiinnostunut mielenterveydestä. Tai ehkä haluat heidän tietävän, että olet keskittynyt, kunnianhimoinen ja intohimoinen sosiaalisen oikeuden kysymyksiin. Asia on, että kaikkien esseesi pitäisi lopulta palvella näiden seikkojen selvittämistä.

Samassa muistiinpanossa älä pelkää kehua (jossain määrin). Sinulla on oikeus tuoda esiin kaikki saamasi kunniamerkit, palkinnot, kunnianosoitukset, ylennykset tai hienot tittelit. Ansaitsit heidät - puhu heistä! On hyödyllistä tehdä kattava kaikki nämä asiat ennen kuin aloitat esseiden kirjoittamisen, jotta et unohda mitään tärkeää.

Se sanoi, sinun pitäisi myös olla nöyrä esseissään. Hyvin harvat ihmiset voivat osoittaa menestyksensä vain omalle kovalle työlleen. Oliko perheesi, ystäväsi, opettajat, valmentajat ja / tai mentorit tukeneet sinua vai tarjonneetko he ohjausta? Älä pelkää liittää saavutuksia osittain heihin ja omiin ponnisteluihisi. Arvioijat eivät pidä tätä heikkoutena, vaan oivaltavana itsetietoisena.

Lopuksi, muista pysyä positiivisina. Ole rehellinen kaikista kamppailuistasi, mutta säilytä tosiasiallinen sävy. Se on fiksu idea ilmaista optimismia ja positiivinen näkemys tulevista tuloksista ja tavoitteista jälkeen keskustelet vaikeuksista tai pettymyksistä.

# 3: Valitse suosituksesi viisaasti

Suosittelijoiden odotetaan sisältävän yksityiskohtaisia, hehkuvia anekdootteja ja selostuksia henkilökohtaisista suhteistasi muihin akateemisten ja koulun ulkopuolisten esitysten lisäksi.

Siksi se olisi ihanteellinen, jos voisit kysy joku, joka tuntee sinut monissa yhteyksissä (esim. opettaja, joka toimii klubin päämiehenä, valmentajana tai henkilökohtaisena mentorina). Tämän pitäisi olla myös henkilö, jonka kanssa tunnet olosi mukavaksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.