Kuinka voittaa Coca Cola -apuraha

ominaisuus_cocacola

Jos etsit apurahaohjelmia korkeakouluopetuksesi maksamiseksi, kuuluisat Coca-Cola-apurahat ovat hyvä paikka aloittaa. Miksi he ovat kuuluisia? No, Coca-Cola-säätiö tarjoaa joitain anteliaimmat palkinnot valmistuville lukiolaisille. Ne ovat yleensä erittäin kilpailukykyisiä, joten jos haluat laukauksen apurahasta, sinun pitäisi oppia heistä niin paljon kuin mahdollista.

Tässä viestissä puhun joistakin logistisia huolenaiheita sinulla saattaa olla apurahaa - esimerkiksi määräaikoja ja kelpoisuusvaatimuksia. Mutta mikä tärkeintä, tarjoan myös hyödyllistä vinkkejä ja strategioita antaa sovelluksellesi sen tarvitseman tehosteen. Lue optimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa yksi näistä kilpailukykyisistä apurahoista!Mikä on Coca-Cola-apuraha?

Coca-Cola-apurahoja on muutamia erityyppisiä, mutta yksi niistä, joista olet todennäköisesti eniten kiinnostunut, on nimeltään Coca-Cola Scholars -apuraha . Tämä apuraha on ansioihin perustuva palkinto, joka annetaan korkeakouluun ilmoittautuneille lukio-eläkeläisille.

Joka vuosi vuodesta 1989 lähtien 150 lukion eläkeläistä vuodessa on saanut 20 000 dollaria tämän palkinto -ohjelman kautta. Jos olet tutkinut muita apurahaohjelmia, saatat huomata, että Coca-Cola Scholars -palkinnon määrä on melko antelias. 20 000 dollaria voi kattaa merkittävän osan osallistumiskustannuksista!

enneagrammi tyyppi 1 rakastunut

Kuten voit odottaa, apuraha on melko kilpailukykyinen: Viisi parasta oppilaitosta, joihin apurahan saajat osallistuvat, ovat Harvard, Stanford, Duke, Yale ja Princeton . Hakijoita arvioidaan johtamisen, tutkijoiden ja palvelun perusteella. Monet stipendin saajat osoittavat myös intohimonsa sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen.

Mistä tiedät, oletko kelpoinen?

Jotta voit saada Coca-Cola Scholars Foundation -apurahan, sinun on täytettävä kaikki seuraavat vaatimukset :

 • Ole nykyinen lukion vanhempi, joka käy koulua Yhdysvalloissa
 • Ole Yhdysvaltain kansalainen, kansalainen, vakituinen asukas, pakolainen, asylee, Kuuban ja Haitin tulokas tai humanitaarinen ehdonalainen
 • Odota lukiotodistuksen vastaanottamista kuluvan lukuvuoden aikana
 • Suunnitelma osallistua akkreditoituun Yhdysvaltain toisen asteen oppilaitokseen (kahden tai neljän vuoden korkeakoulu)
 • Ei voi olla Coca-Cola-pullotusyritysten, Coca-Cola-yhtiön, yritysosastojen tai tytäryhtiöiden minkään työntekijän, upseerin tai omistajan lapsi/lapsenlapsi

Jos täytät kaikki yllä mainitut kriteerit, olet oikealla tiellä menestyvän Coca-Cola Scholars Foundation -stipendihakemuksen lähettämiselle.

Mitä tietoja sinun on haettava?

Seuraava askel onnistuneen hakemuksen jättämisessä olisi kerätä kaikki tarvittavat materiaalit ja tiedot etukäteen. Sinä tulet tarvitsemaan kaikki seuraavat asiat hakemuksen täyttämiseksi :

 • Lukiosi transkriptio ja akateeminen ennätys - Tarvitset tämän raportoidaksesi kursseista ja arvosanoista ensimmäisestä vuodesta.
 • Yhteystiedot - Sinun on annettava ohjaajan ja rehtorin nimet, sähköpostit ja puhelinnumerot.
 • Luettelo klubeista ja järjestöistä -Sovellus pyytää sinua toimittamaan luettelon kouluun ja muuhun toimintaan liittyvistä aktiviteeteista, joihin olet osallistunut ensimmäisen vuoden jälkeen, sekä mahdolliset vastaavat johtotehtävät. Sovellus kysyy seuraavia erityisiä verkkotunnuksia:
  • Koulutoiminta: oppilaskunta, luokan upseeri, akateemiset/kunniayhdistykset, koulun sanomalehti tai kirjallisuuslehti, koulun vuosikirja
  • Esittävä taide: draama, teatteri, tanssi
  • Puhe, keskustelu tai oikeuslääketiede
  • Musiikki: bändi, orkesteri, laulu
  • Kuvataide
  • Yleisurheilu
  • Muu: kaikki kouluun liittyvät klubit, järjestöt tai sisäpiirit
 • Luettelo kunnianosoituksista ja palkinnoista - Sinun on lueteltava kaikki kunnianosoitukset, jotka olet saanut osallistumalla mihinkään klubeihin tai järjestöihin, ja kunkin palkinto (paikallinen, osavaltion, alueellinen tai kansallinen) ensimmäisen vuoden jälkeen.
 • Luettelo vapaaehtoistoiminnasta - Sinulta kysytään palkatonta yhdyskuntapalvelua jokaisesta lukiosta. Ole valmis antamaan jokaisessa toiminnassa käyttämäsi tuntimäärän osallistumisesi saamien arvosanojen tai palkintojen lisäksi.
 • Lista palkkatyökokemuksista - Jos sinulla on päivitetty ansioluettelo, olet jo valmis! Valmistaudu ilmoittamaan kunkin työn osalta työviikkojen lukumäärä, keskimääräinen viikossa tehtyjen työtuntien lukumäärä ja kesän aikana tehtyjen keskimääräisten työtuntien määrä.

Koska tämä ei ole tarvepohjainen apuraha, Y sinun ei tarvitse huolehtia taloudellisten tietojen lähettämisestä . Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia vakioitujen testitulosten ilmoittamisesta tai suosituskirjeiden pyytämisestä.

Kuinka lähetät Coca-Cola-apurahahakemuksen?

Sinulla ei ole mitään menetettävää jättämällä hakemus. Vaikka olet huolissasi, ettet saa palkintoa, koska apuraha on niin kilpailukykyinen, mieti, kuinka muutama tunti ajastasi voisi johtaa 20 000 dollarin apurahaan. Se on vaivatonta!

Hakuaikaikkuna avautuu yleensä elokuun alussa ja sulkeutuu lokakuun lopussa. Tämän vuoden hakuaika on 1.8.2020–31.10.2020.

mikä on esimerkki hiilihydraatista

Napsauta löytääksesi sopivan linkin apurahaan tässä . Voit myös tarkistaa a koko näytesovellus ennen oman sovelluksen lähettämistä.

body_jackolantern-1

Sinulla on paljon hauskempaa tulevana Halloweenina, jos lähetät hakemuksesi ennen määräaikaa.

Milloin huomaat, onko sinut valittu?

Apurahan saajan valintaprosessissa on useita vaiheita. Ensinnäkin noin 2000 semifinalistia valitaan marraskuun puoliväliin mennessä. Jos pääset tähän vaiheeseen, sinua todennäköisesti pyydetään toimittamaan lisää apurahamateriaaleja joulukuun loppuun mennessä.

Ohjelmakomitea tarkistaa tammikuussa semifinalistit ja supistaa sen 250: een alueelliseen finalistiin kuukauden loppuun mennessä. Alueelliset finalistien haastattelut (puhelimitse tai Skypen kautta) järjestetään helmikuussa.

Apurahan voittajat valitaan lopulta ja heille ilmoitetaan alueellisten haastattelujen jälkeen . Apurahan saajat kutsutaan osallistumaan Scholars Weekend -tapahtumaan Atlantassa maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa.

Kuinka voit käyttää apurahavaroja?

Jos voitat Coca-Cola Scholars Scholars -apurahan, voit käyttää sitä kaikkiin kouluun liittyviin menoihin, mukaan lukien opetusta, kampuksen asumista, kirjoja, maksuja tai jopa tietokonetta .

Apuraha on melko joustava. Sinulla on 4–10 vuotta aikaa käyttää koko palkintosumma ja voit lykätä palkinnon milloin tahansa kyseisen 10 vuoden aikana (esimerkiksi jos haluat pitää välivuoden tai opiskella ulkomailla).

yhteensopivimpia merkkejä härän kanssa

Strategiat: Kuinka lisätä mahdollisuuksiasi voittaa Coca-Cola Scholars -apuraha

Mukaan Coca-Cola Scholars -ohjelma , stipendin saajat ovat vahvoja johtajia, jotka ovat sitoutuneet 'vaikuttamaan merkittävästi kouluunsa ja yhteisöihinsä'.

Menestyneimmät sovellukset ilmentävät Coca-Cola Scholars -ohjelman arvoja: johtajuutta, palvelua ja yhteisön sitoutumista. Viime kädessä apurahat ovat investointeja paitsi tiettyyn opiskelijaan myös kyseisen opiskelijayhteisöön.

Apurahoilla on suurin vaikutus, kun ne myönnetään opiskelijoille, jotka ovat investoineet `` maksamaan sen eteenpäin '' tai antamaan takaisin muille . Yritysapurahoissa oletetaan, että menestyneimmät opiskelijat ja ammattilaiset osoittavat erittäin vahvoja johtamistaitoja ja akateemista potentiaalia.

Seuraavat strategiat auttavat sinua korostamaan ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta houkuttelevimman Coca-Cola Scholars Foundationille.

Jos olet nuorempi lukiolainen ...

Osoita akateemista huippuosaamista

Olet todennäköisesti huomannut aiemmin tässä viestissä, että Coca-Colan apurahan voittajat ovat yleensä menossa melko hienoihin kouluihin. Tämän kaltaiset yritysten apurahaohjelmat haluavat sijoittaa opiskelijoihin, jotka osoittavat eniten lupauksia ja potentiaalia.

Yksi tapa osoittaa omat mahdollisuutesi on ansaitse poikkeuksellisia arvosanoja - tämä ilmeisesti palvelee sinua hyvin, kun se tulee hakemaan korkeakouluihin ja muihin apurahaohjelmiin.

Lisäksi, ota AP tai edistyneet luokat, jos niitä tarjotaan. Sinusta tulee vaikuttavampi hakija, jos akateemiset tiedot osoittavat tiukempaa kurssikuormaa. Valitettavasti mitä haastavammat kurssit ovat, sitä enemmän sinulla voi olla vaikeuksia koulussa. Vaikka tämä on kunnossa (arvosanojen ei tarvitse olla täydellisiä!), Varmista hakea lisäapua heikommista aihealueista . Tapaa opettajasi tai ohjaajasi pysyäksesi pelin tasalla.

kuinka monta 0 miljardista

Kehitä johtamistaitoja

body_leader

Johtotehtävät auttavat sinua erottautumaan hyvällä tavalla.

Kuten akateemisen suorituskyvyn kohdalla, johtamistaitojen kehittäminen osoittaa, että olet todennäköisesti menestyvä opiskelijana ja ammattilaisena. Jos etsit aktiivisesti johtotehtäviä, tämä osoittaa Coca-Cola-apurahaohjelmalle, että olet ennakoiva ja oma-aloitteinen.

Sitoudu klubeihin, ryhmiin tai aktiviteetteihin varhain jotka sopivat hyvin kiinnostuksen kohteisiisi ja intohimoihisi . Yleensä on parempi panostaa voimakkaasti muutamaan toimintaan. Jos teet liikaa sitoumuksia, osallistumisesi kaliiperi (ja mahdollisuudet tuleviin johtotehtäviin) kärsii. Keskity laatuun määrän sijasta .

Tässä on esimerkki siitä, mitä tarkoitan: osallistuin lapsena joka kesä yhteen leiriin. Se oli jotain, josta todella nautin, ja oli hienoa palata vuosi toisensa jälkeen. Kun vanhenin leiristä, sain tilaisuuden osallistua ohjelmaan leirin ohjaajana - Minun on jatkettava sitä, mitä rakastan, koska olin osoittanut olevani sitoutunut siihen pitkällä aikavälillä ja minut ylennettiin uuteen ja jännittävään johtotehtävään . En luultavasti olisi saanut leirineuvojan asemaa niin helposti, jos en olisi jo viettänyt vuosia leirillä.

Voit myös osoittaa johtajuutta ja aloitteellisuutta luovemmilla tavoilla. Esimerkiksi:

 • Vietä enemmän aikaa yhteisöpalvelutehtäviin kuin mitä sinulta vaaditaan. Apurahan arvioijat tietävät, onko sinun pakko osallistua vapaaehtoisesti vähimmäismäärään tunteja valmistuaksesi, eivätkä he ole vaikuttuneita, jos tuskin täytät tämän vähimmäismäärän. Vaadittujen vähimmäismäärien ylittäminen osoittaa todellista aloitteellisuutta ja vahvaa sitoutumista yhteisöösi (ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta Todella erottua hakijana).
 • Hae aktiivisesti palkintoja ja kunnianosoituksia, erityisesti yhteisöpalvelutehtäviinne. Sinun on annettava luettelo tunnustuksista ja kunnianosoituksista apurahahakemuksellesi - jos olet jo omistautunut palveluun, kannattaa käyttää aikaa etsimään tunnustamismahdollisuuksia. Tarkista koulun opastusneuvojaltasi tai tee Googlesta palkintoja alueellasi.

Jos olet valmis hakemaan Coca-Cola Scholars -apurahaa ...

Pidä Coca-Cola Scholars -arvot mielessä täyttäessäsi hakemustasi

Muista, että menestyneet hakijat ovat opiskelijoita, jotka paitsi menestyvät akateemisesti myös osallistuvat kouluyhteisöihinsä. Osallistumalla luokkiin ja oppitunteihin apurahan voittajat osoittavat olevansa intohimoisia ja palveluhenkisiä .

Ota vastaan ​​esseiden puute

Mikä tahansa sovellus, johon sinun ei tarvitse kirjoittaa essee, on oltava helppo sovellus, eikö? Todellisuudessa Coca-Cola-apurahahakemus on hankalampi kuin useimmat, koska se ei anna sinulle mahdollisuutta selittää akateemista suoritustasi tai osallistumistasi ylimääräisiin oppitunteihin.

Pohjimmiltaan et voi puhua intohimostasi, monipuolisuudestasi, älykkyydestäsi tai sitoutumisestasi palveluun. Ainoa asia mitä sinä voi tehdä on osoittaa - arvosanojesi ja osallistumisesi eri toimintoihin kautta - kuinka ilmentät ominaisuuksia, joita Coca-Cola-apuraha arvostaa palkinnon saajissaan .

Huomaat esimerkkisovelluksessa, että johtajan rooleja koskevat kysymykset ovat ennen arvosanojasi koskevia kysymyksiä. ne ovat selvästi tärkeä osa sovellusta. Valitettavasti et voi tehdä paljon puhuaksesi yhteisön sitoumuksista tai johtamiskokemuksista, jos sinulla ei ole hyvin kehitettyä ansioluetteloa. sovellus on melko leikattu ja kuiva.

Mitä voit tehdä, on varmista, että ansioluettelosi on kattava . Tee luettelo jokaisesta toiminnasta, tapahtumasta, klubista ja organisaatiosta, johon olet koskaan kuulunut, ja harkitse, voisitko laskea sen jonkinlaiseksi johtamis- tai yhteisöpalvelukokemukseksi.

harmaa tai harmaa värin saamiseksi

Hiero aivosi - älä jätä mitään pois! Muistatko leirin, josta keskustelin aiemmin? En ajatellut pitää sitä vapaaehtoistyönä tai yhdyskuntapalveluna - olin tehnyt sitä vuosia ja pidin etuoikeutena työskennellä neuvonantajana. Onneksi joku minua vähemmän naiivi vihjasi, että minun pitäisi sisällyttää se ansioluetteloni kohtaan Vapaaehtoiskokemus.

Lähetä kiillotettu valmis tuote

Pyydä joku luotettava henkilö - esimerkiksi opettaja tai ohjaaja - tarkistamaan hakemuksesi ennen sen lähettämistä varmistaaksesi, että se on mahdollisimman kiillotettu. Lukijasi voi ehdottaa muita asioita, jotka sinun pitäisi sisällyttää (tai jättää pois).

body_next_step_drawing_blackboard

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA