Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Etsitkö tapoja ansaita ylimääräistä rahaa? Yksi parhaista omaisuuksistasi nopealla käteisellä voisi olla istumalla kaapissasi. Sen sijaan, että annat vanhojen vaatteiden kerätä pölyä, yritä myydä ne verkossa tai paikallisessa käytettyjen tavaroiden kaupassa.

Tässä kattavassa oppaassa on kaikki paikat, joissa myydä vaatteita käteisellä verkossa tai henkilökohtaisesti. Harkitse ensin näitä vaatteiden ja asusteiden myynnin käytettyjä periaatteita.

Vaatteiden myyminen: mitä sinun on tiedettävä

Vaatteiden myymiseen on kaksi päävaihtoehtoa: verkossa tai käytettyjen tavaroiden kaupassa. Jos myyt vaatteitasi verkossa, voit käyttää yleistä verkkokauppasivustoa, kuten eBay, tai käydä vaatemarkkinoilla, kuten thredUP. Joko niin, voit saavuttaa ostajia ympäri maailmaa. Jos haluat tehdä myynnin henkilökohtaisesti, voit tehdä sen lukuisissa käytettyjen vaatteiden myymälöissä eri puolilla maata.Kuinka hinnoittelu toimii, kun lähetät käytetyt vaatteesi myytäväksi? Kun myyt verkossa, voit usein asettaa oman hinnan. Yleensä ennalta käytetyt vaatteet asetetaan jonnekin väliin kolmasosa ja puolet alkuperäisestä vähittäishinnasta. Et todennäköisesti voi myydä 300 dollarin nahkatakki alkuperäiseen hintaan, vaan sinun pitäisi pikemminkin pyrkiä 100-150 dollariin. Useimmat käytettyjen tavaroiden kaupat myyvät vaatteitasi kolmasosa alkuperäisestä vähittäishinnasta. Sitten he antavat sinulle kolmanneksen siitä.

Kuten voit kertoa, voit ansaita enemmän rahaa vaatteille, kun myyt verkossa. Sijoitat kuitenkin todennäköisesti myös enemmän aikaa. Voit asettaa omat hinnat, mutta sinun on lisättävä työvoimaa. Kun valitset vaatteiden myyntiä, sinun tulee miettiä vaatteitasi sijoitetun pääoman tuotto sekä voittojen että ajan suhteen.

Notre Damen keskimääräinen pisteytys

Kuitenkin päätät myydä vaatteesi, sinun tulisi esittää ne parhaassa valossa. Vaatteidesi tulee olla juuri pestyt ja ryppyettömät. Ihannetapauksessa ne ovat tyylikäs ja hyvässä kunnossa. Jos myyt verkossa, saatat olla vastuussa tuotteidesi esittämisestä laadukkailla valokuvilla ja realistisilla kuvauksilla. Jos myyt vaatteita tiili- ja laasti-käytettyihin käytettyihin kauppoihin, myyjä lajittelee tuotteesi ja päättää, mitkä ne hyväksytään.

Lue parhaita tapoja myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, sekä joitain vinkkejä vanhojen vaatteiden onnistuneeseen myyntiin käteisenä.

Katsotaanpa tarkemmin parhaita paikkoja myydä vaatteita käteisellä!

Parhaat paikat myydä vaatteita verkossa

Vaatteiden myynti verkossa on hieno tapa tavoittaa rajoittamaton määrä ostajia monissa paikoissa. Sinä pystyt olla vuorovaikutuksessa suoraan ostajien kanssa perustamalla eBay-tili, lähettämällä Craigslistiin tai mainostamalla omilla sosiaalisen median kanavillasi.

Vaihtoehtoisesti voit käytä kolmannen osapuolen kauppapaikkaa, joka on erikoistunut tietyntyyppisiin vaatteisiin ja auttaa sinua maksujen, lähetysten ja mainonnan suhteen.

Lue suosituimmat verkkosivustot käteisen saamiseksi vaatteista verkossa, olitpa myymässä suoraan ostajille tai käyttämällä kolmatta osapuolta naisten, lasten, miesten tai suunnittelijoiden vaatteiden myyntiin.

Vaatteiden suoraan myyntiin

Jos käytät jotakin seuraavista verkkosivustoista myydäksesi käytettyjä vaatteita käteisellä, niin olet vastuussa kuvien julkaisemisesta, hinnan asettamisesta, ostajan valitsemisesta ja tavaroiden lähettämisestä. Vaikka prosessin käyttöönotto voi kestää jonkin aikaa, se nopeutuu ja helpottuu käytännön avulla.

Varoa on joitain maksuja, mutta olet pitää suurin osa, ellei kaikki, voitoista. Tässä ovat suosituimmat sivustot, joissa myydään vaatteitasi suoraan ostajille ilman merkkijonoja.

eBay

Jos haluat tavoittaa laajan yleisön myymään vanhoja vaatteita, eBay on oikea tapa edetä. EBay-myyjäksi pääsemiseksi sinun on ensin perustettava tili. Jokainen, joka ostaa sinulta, antaa palautetta. Niin kauan kuin kuvailet tuotteitasi tarkasti ja lähetät ne ajoissa, sinun pitäisi saada korkea arvosana. Korkealla luokituksella ostajat näkevät sinut a luotettava myyjä.

Kun sinulla on tilisi, sinulla on lataa kuvia vaatteistasi ja kirjoita kuvauksia. Varmista, että annat tarkat kuvaukset jokaisesta tuotteesta tuotemerkillä, värillä ja koolla, jotta se tulee esiin avainsanahauissa.

Voit antaa käyttäjien tarjoa tuotteellesi tai aseta Osta nyt -hinta. Voit myös valita toimitustavat, jotka ostaja valitsee ja maksaa. Tapahtumat suoritetaan PayPalin kautta. Kun joku ostaa tuotteesi, lähetä se ajoissa hyvän tarkistuksen varmistamiseksi.

Plussat:

 • Aseta oma hinta
 • Voi rakentaa hyvän maineen myyjänä
 • Myy mitä haluat

Haittoja:

 • Prosessi voi olla aikaa vievää
 • Vastaa kaikista liiketoimien ja toimitusten näkökohdista
 • Epäselvä, kuinka suosittu eBay on vaatekaupoissa

Jos olet valmis käsittelemään maksutapahtumat itse, eBay on hyvä vaihtoehto vaatteiden myymiseen.

VarageSale

VarageSale aloitti toimintansa vuonna 2012, ja sillä on nyt miljoonia käyttäjiä Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Kuten Craigslist, se yhdistää ihmisiä yhteisössä ja antaa heille mahdollisuuden myydä ja ostaa minkä tahansa tyyppisiä vaatteita.

Luot tilin, lataat valokuvia tuotteistasi ja määrität hinnan. Kun hyväksyt ostajan, niin olet aseta kokouspaikka kohteen vaihtamiseksi. Koska myyt vanhoja vaatteita paikkakuntasi ihmisille, sinun ei yleensä tarvitse lähettää mitään. Tapaat ja saat rahaa vaatteisiin.

Plussat:

 • Turvallinen, yhä suositumpi foorumi
 • Vapaa käyttää
 • Rajoittamaton luettelo
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä

Haittoja:

 • Ostajat rajoitettu sijainnin ja VarageSalen käyttäjien välillä

Craigslist

Voit myydä melkein mitä tahansa Craigslistissa. Kuten VarageSale, yleisösi rajoittuu pääasiassa ihmisiä yhteisösi kuka voi noutaa tuotteet henkilökohtaisesti.

Sinä määrität hinnan, päätät, miten haluat ostajan ottavan sinuun yhteyttä, ja valitset kokouspaikan. Ellet perustaa vaihtoehtoista maksujärjestelmää, ostaja tekee niin todennäköisesti antaa sinulle rahaa.

Plussat:

 • Helppokäyttöinen
 • Pidä 100% voitoista

Haittoja:

 • Sivusto ei ole erikoistunut vaatteiden ostamiseen
 • Maantieteellinen sijainti rajoittaa

Kun myyt VarageSalen tai Craigslistin kautta, määrität tapahtuman loppuun tapaamispaikan, kuten talosi tai julkisen paikan.

Fam

Fam on a vain jäsenille -sovellus missä voit myydä vaatteitasi puhelimella tai muulla mobiililaitteella. Lähetät kuvia ja kuvauksia ja luokittelet tuotteet tuotemerkin ja koon mukaan.

Ostajat tekevät ostoksia yhteisön mukaan, mikä voi olla vaatemerkki tai koko. Sinä tarvitset Paypal-tilin käyttää Fam. Kun joku ostaa tuotteen, olet vastuussa sen toimittamisesta ja lähettämisen ostajalle seurantanumeron.

Plussat:

 • Sovellus antaa sinulle jatkuvasti päivityksiä ostamisesta ja myymisestä
 • Erityisesti vaatteiden ostamiseen ja myyntiin

Haittoja:

 • Vain mobiililaitteella
 • Enimmäkseen rajoitettu laadukkaisiin, muodikkaisiin nykyaikaisiin tai vintage-esineisiin

Oma sosiaalinen media - Facebook, Instagram jne.

Lopuksi voit testaa yrittäjyysosaamistasi mainostamalla vaatteita omilla sosiaalisen median kanavillasi. Voit kutsua ystäviä Facebook-sivullesi tai Instagram-syötteeseesi, johon postitat valokuvia vaatteista. Ei ole teknisesti sääntöjen vastaista antaa ihmisten tehdä tarjouksia kommenteissa.

Koska nämä sivustot eivät ole suunnattu verkkokauppaan, sinun on selvitettävä asia oma maksujärjestelmäsi, joko Paypalin kautta tai jotain muuta. Sinun on myös tehtävä kaikki omat mainoksesi.

mikä on tarinan juoni

Plussat:

 • Ei maksuja
 • Voi perustaa oman verkkokaupan

Haittoja:

 • Rajoitettu yleisö
 • Menestys riippuu omasta sosiaalisesta mediastasi ja markkinointitaidoistasi

Katsotaanpa nyt nimenomaan verkkokauppapaikkoja ostaa ja myydä käytettyjä vaatteita.

Fam: n kaltaisten sovellusten avulla voit myydä vaatteita suoraan puhelimellasi!

Myyntiin käytettyjen vaatteiden verkkokaupan kautta

Nämä verkkokauppiaat katsovat vaatteitasi - joko valokuvia tai itse vaatteita - ja päättää, mitkä täyttävät heidän standardinsa. Sitten he julkaisevat ja mainostavat mitä tahansa hyväksymiään kappaleita.

Jotkut kaupat, kuten thredUP, maksavat sinulle sen perusteella, mitä tuotteita he hyväksyvät. Toiset, kuten Tradesy, ovat lähetysliikkeitä, jotka maksavat sinulle a prosenttiosuus voitoista kun tuote myy.

Kaikissa kaupoissa kestää a provisio 6–40%. Katsotaanpa naisten vaatteiden, suunnittelijoiden etikettien ja miesten vaatteiden suosituimpia myyjiä.

Naisten vaatteet

Seuraavat kaksi verkkokauppaa mainostavat vaatteitasi ja auttaa sinua toimitusprosessissa. He suosivat tuotemerkkivaatteita myymälöistä, kuten Zara, American Eagle tai J.Crew, tai suunnittelijamerkkejä, kuten Burberry ja Gucci. Sekä Tradesy että thredUP myyvät naisten vaatteita, kun taas thredUP hyväksyy myös lasten vaatteet.

Tradesy

Tradesy on lähetysliike, joka maksaa sinulle, kun tuote myydään. Se hyväksyy kaikenlaisia ​​vaatteita, asusteita, suunnittelijatuotteita ja jopa hää- ja morsiusneitojen mekkoja. Voit myydä vaatteitasi Tradesyn avulla luomalla tilin ja lataamalla korkealaatuisia kuvia tuotteistasi. Tradesy valitsee hyväksytyt kohteet, ja sitten se parantaa kuviasi, jotta ne näyttävät ammattimaisilta. Voit asettaa omat hinnat.

Kun tuotetta myydään, Tradesy lähettää sinulle ennakkoon maksetun, ennalta osoitetun lähetyssarjan. Yhtiö vähentää a 9% provisio kaikista myynneistä. Jos ostaja päättää palauttaa tuotteen, sinun on yleensä pidettävä tulosi, ellet esitä tuotetta aluksi väärin.

Plussat:

 • Helppokäyttöinen
 • Aseta oma hinta
 • Auttaa toimituksessa

Haittoja:

 • 9% provisio
 • Kohteet voidaan hylätä

Jos käytät Tradesyä, ansaitset rahaa, kun tuotteesi myy.

thredUP

thredUP on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on myytäviä lastenvaatteita sekä kaikki naisten vaatteet. Toisin kuin jotkut muut verkkokaupat, lähetät vaatteesi ensin thredUP-palveluun pikemminkin kuin vain lataamalla kuvia.

Jos haluat myydä thredUP: lla, tilaat ensin yhden sen allekirjoituksen puhdistuslaukut. Täytät pussin vaatteillasi ja lähetät sen sitten thredUP: lle. Yritys arvioi sitten tuotteesi ja päättää, mitkä hyväksyt . ThredUP: n puhdistamopussin käsittely kestää noin kolme viikkoa.

Saat maksun sen perusteella, mitä thredUP hyväksyy ja sen määräämä myyntihinta jokaiselle tuotteellesi. Kaikki hyväksymättömät vaatteet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, tai voit maksa 9,99 dollaria, jotta hylätyt tuotteet palautetaan sinulle. Ennen kuin lähetät pussin, tarkista thredUP: n hyväksyttyjen vaatemerkkien luettelo.

Plussat:

 • Saat maksun sen perusteella, mitä thredUP hyväksyy, sen sijaan, mikä myy
 • Voi myydä naisten ja lasten vaatteita

Haittoja:

 • Täytyy maksaa ylimääräistä, jos haluat, että hyväksymättömät tuotteet palautetaan sinulle
 • En tiedä kuinka paljon ansaitset useita viikkoja

Suunnittelijoiden tarroille ja vintage-löydöille

Onko sinulla yhtään design-esineitä tai poikkeuksellisia vintage-löytöjä jota aiot myydä? Nämä verkkokaupat yhdistävät ostajat ja myyjät haluamaan vaihtaa huippuluokan vaatteita ja asusteita.

Nämä huippuluokan markkinapaikat etsivät suunnittelijamerkkejä.

Poshmark

Kuten nimestään käy ilmi, Poshmark etsii huippuluokan tuotemerkit ja suunnittelijamerkit. He hyväksyvät naisten, miesten ja lasten vaatteet.

Kun myyt Poshmarkilla, sinä asetat hinnat , plus jätät heilutusmahdollisuuden neuvotteluihin. Poshmark ehdottaa alennat tuotteesi ainakin 30-40% alkuperäisestä vähittäishinnasta.

Kaikista alle 15 dollarin myynnistä Poshmark ottaa kiinteän 2,95 dollarin palkkion, ja loput pidät. Hinnoittelevaa myyntiä varten Poshmark kestää 20%, ja pidät 80%. Voit käyttää rahojasi Poshmarkissa tai nostaa ne käteisenä kolmen päivän kuluessa tuotteen toimittamisesta.

Poshmark auttaa sinua lähettämisessä lähettämällä a etukäteen maksettu, etukäteen osoitettu USPS-lähetystarra kun tuote myy. Olet vastuussa kaikkien myytyjen vaatteiden toimittamisesta kahden päivän sisällä ostosta. Jos pakkaus on yli viisi kiloa, sinun on maksaa vähän enemmän lähetystä varten.

Plussat:

 • Hyväksyy naisten, miesten ja lasten vaatteet
 • Auttaa sinua lähettämisessä
 • Maineikkain sivusto turvallisilla liiketoimilla

Haittoja:

 • Rajoitettu huippuluokan tarroihin
 • Suhteellisen suuri 20 prosentin palkkio

Poshmark auttaa sinua lähettämään vaatteesi ostajille, joille on maksettu etukäteen maksetut, etukäteen osoitetut lähetystarrat.

Snobswap

Snobswap on verkkokauppa, jolla on myös useita putiikkeja New Yorkissa, LA, Miami, Washington, DC, ja muissa kaupungeissa. Se myy suunnittelutuotteita ja auttaa sinua asettamaan hinnat tuotteen brändin, luokan ja kunnon perusteella.

Voit listata tuotteesi ilmaiseksi, mutta Snobswap on hyväksyä kukin luettelo , prosessi, joka kestää jopa 72 tuntia. Olet vastuussa kuvauksesta, kuvista, hinnoittelusta ja toimituksesta, joka sinun on tehtävä yhden tai kolmen päivän sisällä ostosta.

Snobswap toimittaa tulosi a pankkitili tai Paypal-tili. Yhtiö ottaa 15%: n palkkion.

Plussat:

 • Rajoittamaton luettelo
 • Sinulla on hallinnan kuvaus ja myyntihinta

Haittoja:

 • Rajoitettu tiettyihin suunnittelumerkkeihin
 • Ei paljon arvosteluja tällä hetkellä, joten ehkä ei paljon käyttäjiä

RealReal

RealReal on toinen sivusto sivustolle valmiiksi kulunut suunnittelija esineitä , sekä naisten että miesten. Jos sinulla on 10 tuotetta tai vähemmän, pyydät etukäteen maksettua Fedex-lähetystarraa ja lähetät vaatteesi. RealReal arvioi, valokuvaa ja hinnoittaa tuotteitasi seuraavien 10-15 päivän aikana. Kaikki hyväksymättömät tuotteet palautetaan sinulle.

Jos sinulla on yli 10 tuotetta, voit saada yrityksen Valkoinen hansikaspalvelu. RealReal lähettää luksuspäällikön kotiisi noutamaan vaatteet ilmaiseksi.

Saat 60% myynnistä alle 9 999 dollaria ja 70% myynnistä yhteensä 10 000 dollaria tai enemmän. Myyjille maksetaan kuukausien 15. päivänä edellisen kuukauden aikana myydyistä tuotteista.

Plussat:

 • Voi lähettää tuotteita ilmaiseksi
 • Valkoinen hansikaspalvelu päteville myyjille
 • Hyväksyy sekä naisten että miesten vaatteet

Haittoja:

 • Rajoitettu suunnittelijamerkkeihin
 • Korkea 30-40%: n palkkio

Jos myyt yli 10 suunnittelijatuotetta, voit saada The RealRealin hienon White Glove Service -palvelun.

Miesten vaatteet

Kuten edellä lukit, jotkut verkossa käytetyt vaatekaupat, kuten VarageSale ja Poshmark, hyväksyvät miesten vaatteet. Suurin osa muista sivustoista palvelee kuitenkin yksinomaan naisia. Tämä seuraava sivusto on yksi harvoista pysähdyksistä verkossa valmiit miesten vaatteet.

Grailed

Grailed on miesten vaatteiden yhteisötori. Olet vastuussa luetteloiden tuotteesi ja tarjoamalla kuvauksia ja kuvia. Voit kommunikoida ostajien kanssa ja päättää hyväksyäkö heidän tarjouksensa. Vedon suojaamiseksi voit hyväksyä useita tarjouksia. Kuka maksaa ensin, saa tuotteen.

Grailedilla on kolme vaatekategoriaa: Grailed, Hype ja Basics. Grailed-markkinapaikka on sivuston mukaan varattu korkealaatuisista, himoituista tavaroista ... tyypillisesti tunnettujen suunnittelijoiden omistamasta ja puettavassa kunnossa. Hype-osan kohteiden tulisi olla uusia julkaisuja tai katuvaatteita. Perusteet-osio sisältää tunnettuja massamarkkinoita ja vintage-vaatteita.

Grailed vie suhteellisen alhainen vain 6%: n palkkio, ja se alentaa tätä maksua suosituille myyjille. Ansaitset rahaa tuotteesta, kun se myy. Käytät Paypalia ja olet vastuussa toimituksesta ja seurantatietojen toimittamisesta ostajille.

värit sekoitetaan ruskeaksi

Plussat:

 • Yksi harvoista sivustoista, joka myy vain miesten vaatteita
 • Hyväksyy valikoiman vaatteita ja tuotemerkkejä
 • Pieni provisio

Haittoja:

 • Ei apua toimituksessa
 • Yleisö on rajoitettu Graalin ostajille

Grailed on yksi harvoista verkkokaupoista, joka palvelee yksinomaan miesten ennalta käytettyjä vaatteita.

Vinkkejä vaatteiden myyntiin verkossa

Jotta voit myydä vaatteita verkossa, sinun tulee tulla läheisiksi ystäviksi kamerasi kanssa. Ellei sivusto valokuvaa vaatteita puolestasi, olet vastuussa niistä lataamalla kuvia ja kirjoittamalla kuvauksia. Haluat esitellä tuotteesi kirjaimellisesti parhaassa valossa.

Yritä ottaa kuva sisään luonnonvaloa useista näkökulmista - ehkä viisi tuotetta kohden. Varmista, että tausta on yksinkertainen, sileä ja puhdas. Yritä antaa mahdollisimman realistinen kuvaus kustakin tuotteesta sekä kuvien että kuvausten suhteen, ja niiden tulisi keskustella tuotteen merkistä, koosta ja kunnosta.

Esineidesi esittelyn lisäksi saatat joutua myös tekemään navigoi PayPal-tililläsi. Sinun tarvitsee vain perustaa tili ja linkittää luottokortti- tai pankkitilitiedot. PayPal veloittaa 2,9% + 30 senttiä tapahtumista, jotka on tehty pankki- tai luottokortti .

Jos haluat mieluummin tuoda vaatteet kauppaan henkilökohtaisesti kuin myydä niitä verkossa, löydät todennäköisesti useita vaihtoehtoja alueeltasi. Lue parhaat käytetyt vaatekaupat kaikkialla maassa.

Jotta voisit myydä vaatteita verkossa, sinun on oltava mukava käyttää verkkosivustoa ja ladata useimmissa kaupoissa korkealaatuisia kuvia ja kuvauksia.

Parhaat tiili- ja laastiliikkeet vaatteiden myymiseen

Käytössä on useita franchising-vaatteita, jotka sijaitsevat eri puolilla maata. Alueellasi voi olla myös itsenäinen myymälä, jonka löydät nopeasti Google-haulla. Seuraavilla viidellä myymälällä on lukuisia sivuliikkeitä kaikkialla Yhdysvalloissa Lue parhaat paikat myydä vaatteita käteisellä.

kuinka monta korkeakoulua hakea

Buffalo Exchange

Buffalo Exchange myy miesten ja naisten vaatteet Arizonassa, Kaliforniassa, Colorado, DC, Georgia, Illinois, Louisiana, Massachusetts, Minnesota, Nevada, New Mexico, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Oregon, Tennessee, Texas ja Washington.

Jotkut kaupat ovat tungosta enemmän kuin toiset, mutta kaikki hyväksy sisäänkäynnit ja arvioi vaatteesi paikan päällä. Saat käteistä vaatteista, jotka he hyväksyvät tuotteen myyntihinnan perusteella.

Suurin osa myymälöistä myy hintaa noin 30% alkuperäisestä vähittäishinnasta. Sitten he yleensä antavat sinulle 30% takaisin käteisenä. Jos valitset myymäläluoton käteisellä, saatat saada korkeamman prosenttiosuuden myyntihinnasta, kuten 50%.

Verkkosivustonsa mukaan Buffalo Exchange ostaa aina kaikkien vuodenaikojen parhaat puolet, mukaan lukien ajankohtaiset trendit, denim, suunnittelija, jokapäiväiset perusteet, nahka, vintage ja ainutlaatuiset tuotteet. Vaatteidesi pitäisi olla juuri pesty, silitetty ja hyvässä kunnossa.

Jos sinulla ei ole lähikauppaa, voit käyttää myös Buffalo Exchange -kauppaa myydä postitse -ohjelma. Voit käyttää tätä ohjelmaa lähettämällä noin 20-40 vaatekappaletta ennakkoon maksetussa lähetyslaukussa. Buffalo Exchange käsittelee tuotteesi 4-6 viikossa.

Plussat:

 • Suosittu kauppa
 • Monissa paikoissa
 • Hyväksyy sisäänkäynnit

Haittoja:

 • Voi ansaita vähemmän rahaa kuin mitä myisit verkossa

Ruotsissa syntyneet Kerstin ja Spencer Block perustettiin Buffalo Exchange Vuonna 1974. Menestynyt myymälä sai nimensä, koska perustajien mielestä sana puhveli kuulosti hyvin amerikkalaiselta.

Vaatteiden mentori

Vaatteiden mentori on toinen suosittu käytetty kauppa 138 myymälää 29 osavaltiossa, plus 50 lisää myymälöitä avataan pian. Heidän prosessi ja hinnoittelu ovat samanlaisia ​​kuin Buffalo Exchangessa. He hyväksyvät sisäänkäynnit, maksavat käteistä paikan päällä ja maksavat noin kolmanneksen myyntihinnasta, joka on noin kolmasosa alkuperäisestä vähittäishinnasta. Koko arviointiprosessi kestää vain 20-30 minuuttia.

Plussat:

 • Monissa paikoissa
 • Hyväksyy sisäänkäynnit
 • Hanki käteistä paikan päällä

Haittoja:

 • Voi ansaita vähemmän rahaa kuin mitä myisit verkossa

Uptown Cheapskate

Uptown Cheapskate on toinen vaihtoehto myydä vaatteitasi, jos asut lähellä yhtä sen vaatteista 40 sijaintia 17 osavaltiossa. Kävelet sisään vaatteillasi ja saat käteistä takaisin paikan päällä. Jos haluat, Uptown Cheapskate lahjoittaa kaikki jäljellä olevat tuotteet hyväntekeväisyyteen. He hyväksyvät naisten vaatteet koosta 0-18 tai XS - 2XL. He hyväksyvät myös miesten vaatteet XS: stä 2XL: ään.

Plussat:

 • Tapaamista ei tarvita
 • Ei vaadittuja merkkejä

Haittoja:

 • Ei niin monta sijaintia kuin jotkut muut kaupat

Platonin vaatekaappi

Platon's Closet on suunnattu kevyesti käytettyyn lasten ja nuorten aikuisten vaatteet ja tarvikkeet. He hyväksyvät tuotemerkit, kuten Aeropostale, American Eagle, Billabong, Lululemon ja Steve Madden yli 450 paikassa Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Platonin vaatekaappi ei vaadi tapaamisia, joten voit kävellä sisään lasten tai lasten vaatteilla ja saat käteistä takaisin paikan päällä. Kaupalla ei ole kiinteää maksua tai palautusoikeutta, vaan ilmoitetaan, että ne määrittelevät hinnoittelun tyylin, kunnon ja tuotemerkin perusteella.

Plussat:

 • Suunniteltu erityisesti lasten ja nuorten aikuisten vaatteisiin
 • Monissa paikoissa

Haittoja:

 • Arviot viittaavat siihen, että myymälä on nirso eikä anna paljon rahaa takaisin

Platon itse järjesti ensimmäisen vaatetusvaihdon, jossa filosofit ja tutkijat kokeilivat toistensa togaa keskustellessaan elämän merkityksestä.

Toinen kerta

Toinen aika on a lähetyskaupasta kanssa sijainnit Connecticutissa, Illinois, Florida, Massachusetts, Maine, New Hampshire, New Jersey, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont ja Washington, DC.

Sinun täytyy varaa aika lähikauppaan esittää tuotteesi . Hyväksyttyjen tuotteiden osalta 2nd Time Around hinnoittaa vaatteet 30–40 prosentilla alkuperäisestä vähittäismyyntihinnasta ja huippuluokan käsilaukut 50–65 prosenttiin vähittäismyyntihinnasta. Mitä tulee uusiin tuotteisiin, joissa on tunnisteita, ne hinnoitellaan 50 prosentilla vähittäismyyntihinnasta.

Saat kaikista myytävistä tuotteista 50-70% lopullisesta myyntihinnasta. Halutessasi 2nd Time Around lahjoittaa kaikki hyväksymättömät tuotteet Joyful Heart Associationille.

Plussat:

 • Hanki suurempi prosenttiosuus myyntihinnasta kuin jotkut muut kaupat
 • Pääsee, jos asut itärannikolla

Haittoja:

 • Ei sisäänkäyntejä
 • Rajoitetut tuotemerkit
 • Korkea provisio

Paikalliset käytettyjen vaatekaupat

Lopuksi sinulla voi olla riippumaton käytetty vaatekauppa omalla alueellasi, joka ostaa käytettyjä vaatteita. Esimerkiksi Bostonilla on The Garment District ja NYC: llä Beacon's Closet. Jos haluat mennä paikalliseen, käy verkkosivustolla tai soita nähdäksesi, mitä vaatteita he hyväksyvät ja ottavatko he sisään kävijöitä vai tarvitsevatko he ajanvarauksen.

Jos päätät myydä vaatteesi henkilökohtaisesti käytettyjen vaatteiden myymälässä, mitä sinun tulisi tehdä?

Katso paikallisesti löytääksesi lisää vaihtoehtoja käytettyjen vaatekauppojen käyttöön.

Vinkkejä vaatteiden myyntiin käytettyihin vaatekauppoihin

Secondhand-vaatekaupat ovat yleensä valikoivia siitä, mitä he hyväksyvät. Menestyäkseen sinun on pestävä ja silitettävä kaikki vaatteesi, jotta ne voidaan näyttää siistimpi kunto. Voit myös soittaa kauppaan etukäteen saadaksesi käsityksen siitä, mitä se etsii kauden ja tyylin suhteen.

parhaat adjektiivit kuvaamaan itseäsi

Usein paras aika myydä vaatteita on muutama kuukausi ennen heidän kausiaan. Esimerkiksi kaupat ostavat todennäköisemmin kesävaatteita helmi-kesäkuussa. Paljon myöhemmin, ja he ovat kiinnostuneempia syksyn ja talven vaatteista.

Lopuksi voit kysyä yritykseltä Paras aika tulla sisään, jotta vältetään pitkä odotus. Jos muita myyjiä ei ole edessäsi, saatat pystyä pääsemään sisään ja ulos kauppaan 20 minuutin kuluessa käteisellä kädessä olevista vaatteista.

Näiden lukemattomien vaihtoehtojen lisäksi voit myydä vaatteita henkilökohtaisesti tai verkossa yksi perinteisempi tapa mainitsemisen arvoinen - pitää piha-myynti itse.

Myy vaatteita vanhanaikaisella tavalla

Viimeinen tapa myydä vaatteesi on järjestä piha-myynti. Voit laittaa kylttejä kadulle tai mainostaa ystäviä ja perheenjäseniä sosiaalisen median kautta. Pihamyynnissä et todennäköisesti voi asettaa yhtä korkeita hintoja kuin verkossa, mutta saatat saada joitain ostajia, jos asut alueella, jolla on paljon ihmisiä.

Entä nuo vaatteet, jotka eivät myy mutta haluat silti päästä eroon? Onko mitään taloudellista hyötyä tuotteista, jotka eivät ole enää tyylikkäitä?

Jos mikään näistä muista vaihtoehdoista ei houkuttele sinua, voit aina yrittää pitää piha-myyntiä vaatteidesi myymiseksi.

Lahjoita jäännösvaatteesi

Kaikille vaatteille, jotka eivät myy, voit lahjoita ne hyväntekeväisyyteen, kuten liikearvo tai pelastusarmeija. Et vain auta apua tarvitsevia ihmisiä, mutta lahjoituksesi ovat verovähennyskelpoinen. Epäsuorasti saat silti rahaa takaisin vanhoista vaatteistasi.

Nyt kun tiedät, missä myydä vanhoja vaatteitasi (niin paljon vaihtoehtoja!), miten aloitat? Kuinka voit lajitella vaatekaapisi ja puhdistaa tehokkaasti asut, joita et enää käytä?

Kuinka lajitella vaatteet tehokkaasti

Tuntuuko sinusta koskaan laatikoidesi täynnä vaatteita, mutta sinulla ei ole mitään pukeutumista? Haluatko minimoida mutta etkö ole varma, miten aloittaa?

Jos sinulla on liikaa tavaraa, et ole yksin. Harkitse seuraavia tilastoja:

 • Yksi kymmenestä amerikkalaisesta vuokraa varastojaan muualla ( New York -lehti ).
 • Kotiorganisaatioteollisuuden koko on yli kaksinkertaistunut 2000-luvulta lähtien ( Iso kirjain ).
 • Keskimääräinen amerikkalainen nainen omistaa yli 30 asua ( Forbes ).

Suurin osa meistä voisi hyötyä siitä, että leikkaamme sotkua, mutta minimointi on helpompaa sanoa kuin tehdä. Vaikka on helppo ajatella, että saatat pitää puvusta jonain päivänä, on todennäköisempää, ettet kiertele sitä.

Yksi parhaista tavoista lajitella vaatteesi on ota kaikki pois laatikoistasi ja kaapistasi. Harkitse kutakin tuotetta erikseen ja päättä, aiheuttaako se sinut onnelliseksi. Nautitko yllään tämä esine tänään (sään salliessa)? Jos huomaat hemmottelevan ja haukkaavan, sinun on todennäköisesti parempi ilman sitä.

Laita takaisin palaset, jotka olet tiedät että rakastat ja haluat käyttää, ja myy tai lahjoita loput. Paitsi että ansaitset rahaa takaisin, tunnet myös järjestäytyneemmän ja väistämättömämmän elämän edut.

Siivoa kaatunut kaapisi ja ansaitse rahaa myymällä vanhat vaatteesi käytettyihin kauppoihin.

Vaatteiden myynti käteisenä: viimeiset ajatukset

Halusitpa siivota kaappisi, ansaita rahaa nopeasti, perustaa verkkokaupan kaikille upeille vintage-löydöillesi tai kaikille yllä oleville, voit helposti myydä vanhat vaatteesi käteisellä.

Mukaan Telineeseen , vaatteiden jälleenmyynti on räjähtänyt a 16 miljardin dollarin teollisuus, ja kasvaa edelleen 6% vuodessa. Verkkokaupat ja jälleenmyyjät yhdistävät sinut laajaan valikoimaan ostajia ympäri maata ja maailmaa. Käytettyjen vaatekauppojen, kuten Buffalo Exchange ja Platon's Closet, avulla voit myös kävellä sisään ja myydä vaatteitasi käteisellä yhdellä nopealla pysähdyksellä.

Koska vaihtoehtoja on niin paljon, sinun täytyy miettiä mikä myyntitekniikka on järkevin sinulle. Verkkomyynti tarkoittaa yleensä sitä, että voit ansaita enemmän rahaa, mutta sinun on myös investoitava enemmän ajastasi tapahtumaan. Myynti lähikaupassa voi tarkoittaa vähemmän voittoa, mutta se voi olla tehokkaampaa kokonaisuutena.

Kumpi menetelmä valitset, haluat löytää tasapaino aikaa, energiaa ja rahaa teet takaisin vaatteisiin, joita et enää käytä. Myymällä vaatteitasi voit ansaita rahaa, tyhjentää vaatekaapisi ja vähentää jätteitä osana kierrätettyä vaateliikettä. Win-win-win.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA