Kuinka tehdä vapaaehtoistyötä eläinsuojassa

body_dog.jpg

Rakastatko eläimiä? Ajatteletko eläinlääkärin uraa? Tai ehkä haluat vain leikkiä eläinten kanssa? Vapaaehtoistyö eläinsuojassa voi olla hieno kokemus.

Kuinka voit tulla eläinsuojelun vapaaehtoiseksi? Mitä teet vapaaehtoisena? Onko vaihtoehtoisia kokemuksia? Tämä opas vastaa kaikkiin näihin ja moniin muihin kysymyksiin, joten lue!Mitä odottaa eläinsuojelun vapaaehtoisena

Vaikka vapaaehtoistyö eläinsuojassa voi olla hieno kokemus, siitä ei tule hauskaa ja pelejä koko ajan. Saat leikkiä eläinten kanssa, mutta se ei ole ainoa vastuusi. Siivoat todennäköisesti myös niiden jälkeen, lakaiseminen, pyyhkiminen, veden ja ruoka -astioiden täyttö, hiekkalaatikoiden siivoaminen, pyyhkeiden pesu jneKun kaikki nämä asiat on tehty, sinulla on mahdollisuus leikkiä eläinten kanssa. Ensin tulee työtä ja sitten hauskaa.

Joudut todennäköisesti myös tekemään joitain asiakaspalvelutöitä, kuten vastaamaan puheluihin ja vastaamaan adoptiokysymyksiin. Riippuen suojapaikasta, jossa työskentelet, sinulle voidaan määrätä tietty 'työ'. Näitä tehtäviä ovat:

miten tehdä tummanruskea
  • Adoption sitova: Auta mahdollisia adoptoijia adoptioprosessin aikana (tapaa eläimiä, täytä paperit jne.).
  • Kennel Assistant (joskus koira- tai kissakohtainen): Puhdista kennel, ruokitse eläimiä ja tarjoa eläimille kävelylenkkejä.
  • Koulutusluokan avustaja: Auta järjestämään turvakodin tarjoamia koiran koulutuskursseja (jos mahdollista).
  • Kirurgian tukivapaaehtoinen: Pysy eläinten kanssa heidän herätessään leikkauksesta. Varmista, että lemmikin omistajilla on kaikki tiedot, joita he tarvitsevat leikkauksen jälkeiseen hoitoon.
  • Eläinten kuljetuksen vapaaehtoinen: Aja eläimiä turvakodin ja klinikan välillä.

MERKINTÄ: Jotkut turvakodit edellyttävät, että olet 18 -vuotias tai vanhempi tehdäksesi tiettyjä töitä, kuten eläinkuljetuksia.

Vähäisten tehtävien lisäksi saatat joutua tekemään eläinsuojelun vapaaehtoisena; todennäköisesti käsittelet myös surua. Saatat kiintyä eläimiin, jotka lopulta adoptoidaan, ja jos työskentelet tapposuojassa, saatat myös kiinnittyä eläimiin, jotka lopulta lopetetaan. Se ei ole aina helppoa työtä, joten muista ottaa tämä kaikki huomioon ennen kuin ryhdyt vapaaehtoistyöhön eläinsuojassa.

Mitkä ovat eläinsuojelun vapaaehtoisvaatimukset?

Useimmat turvakodit sallivat vain vapaaehtoisia 16 -vuotiaat ja sitä vanhemmat. Tarkista paikalliselta turvakodiltasi heidän ikävaatimukset (kerron alla, miten turvakoti löydetään). Jos olet alle 16 -vuotias ja haluat tehdä vapaaehtoistyötä, katso, tekevätkö he poikkeuksen. He voivat myös antaa sinun tehdä vapaaehtoistyötä, jos laillinen huoltajasi allekirjoittaa sen tai jos laillinen huoltajasi on vapaaehtoinen kanssasi.

Useimmat turvakodit tekevät sinusta sitoutua vähintään muutaman kuukauden vapaaehtoistyöhön, ellei koko vuosi. Nämä turvakodit käyttävät aikaa ja rahaa vapaaehtoistensa kouluttamiseen, joten he haluavat varmistaa, että olet sitoutunut. Koulutuksellasi tai perehdytykselläsi opit vapaaehtoistyön säännöt, allekirjoitat paperityöt (vapautuslomakkeet) ja saat tutustumisen tiloihin sekä ohjeet vapaaehtoistyön tekemiseen.

robert frost ei tien merkitystä

Pitkän ajan sitoutumisen lisäksi sinun on yleensä myös tehtävä sitoutua vähintään yhteen vuoroon joka toinen viikko. Työvuorot vaihtelevat 2-4 tunnista riippuen.

Joillakin turvakoteilla on myös fyysisiä vaatimuksia (koska saatat käsitellä suuria eläimiä ja nostaa asioita). Ne voivat vaatia sinua olemaan riittävän fyysisesti kunnossa seisomaan ja / tai kävelemään jopa 3 tuntia ja pystymään nostamaan ja kantamaan vähintään 20 kiloa. Ne voivat myös vaatia sinua sietämään kovia ääniä ja pahoja hajuja.

Uudelleen, ota yhteyttä paikalliseen turvakotiin tai inhimilliseen yhteiskuntaan ja kysy heidän erityisvaatimuksistaan ​​vapaaehtoisille. Opi löytämään heidän yhteystietonsa seuraavasta osiosta

Kuinka löytää vapaaehtoistyömahdollisuus lähelläsi

Läheisen eläinsuojan löytämisen pitäisi olla yhtä helppoa kuin Google -haun tekeminen [Kaupunkisi nimi] Eläinsuoja tai [Kaupunkisi nimi] Eläinsuojelu tai [Kaupunkisi nimi] Humane Society. Tämän pitäisi johtaa sinut eläinsuojelun verkkosivustolle tai ainakin lähellä olevan eläinsuojan yhteystiedoille.

Jos voit löytää tietyn eläinsuojelusivuston, etsi vapaaehtoissivu. Vapaaehtoissivulla turvakodit luettelevat yleensä yhteyshenkilön mahdollisille vapaaehtoisille. Ota yhteyttä kyseiseen henkilöön aloittaaksesi vapaaehtoistyön. Muilla turvakoteilla on online -sovelluksia mahdollisille vapaaehtoisille. Aloita täyttämällä yksi.

Jos et löydä verkkosivustoa , käytä mitä tahansa Googlen kautta löytämiäsi yhteystietoja ottaaksesi yhteyttä johonkin (puhelimitse tai sähköpostitse), joka työskentelee turvakodissa, ja kysy vapaaehtoistyöstä.

Älä ihmettele, jos vastauksen saaminen kestää jonkin aikaa vapaaehtoistyöstä tai jos turvakoti kertoo, että he eivät tarvitse vapaaehtoisia juuri nyt. Vapaaehtoistyö eläinsuojissa voi olla erittäin suosittua, ja joissakin turvakoteissa on jo paljon vapaaehtoisia, eivätkä he tarvitse lisäapua. Sinä voitvoidaan asettaa vapaaehtoisten odotuslistalle. Jos se ei kuitenkaan ole vaihtoehto,yritä lähestyä lähimpänä olevaa suojaa alueellasi.

body_kitten.jpg

Vapaaehtoistyön hyvät ja huonot asiat eläinsuojassa

Miten vapaaehtoistyö eläinsuojassa eroaa muusta vapaaehtoistyöstä? Saat työskennellä eläinten kanssa ja tavata samanhenkisiä eläinten ystäviä! Se on loistava tapa saada ystäviä ja viettää aikaa pehmoisten eläinten kanssa.

Voit myös auttaa yksinäisiä eläimiä. Saat leikkiä heidän kanssaan, varmistaa, että he asuvat puhtaassa ympäristössä, ja auttaa heitä löytämään rakastavia koteja. Autat ohjaamaan ihmisiä heidän tielleen löytääkseen unelma -lemmikkinsä. Se on haastava työ, mutta se voi olla myös palkitseva prosessi.

Oletko kiinnostunut mahdollisesti eläinlääkäriksi ryhtymisestä tai muusta työstä eläinten kanssa? Vapaaehtoistyö inhimillisessä yhteiskunnassa antaa sinun testata, onko haluat jatkaa uraa eläinten parissa. Kun työskentelet turvakodin vapaaehtoisena, opit niin paljon siitä, mitä eläinten hoito vaatii. Opit kuinka vaikeaa se on, kuinka palkitsevaa se on ja kuinka surullista se voi olla. Vapaaehtoistyökokemuksesi loppuun mennessä sinulla pitäisi olla hyvä käsitys siitä, haluatko tehdä työtä.

Vapaaehtoistyö eläinsuojassa voi olla myös hieno kokemus korkeakouluhakemuksellesi. Täällä PrepScholarissa suosittelemme usein, että yrität olla yhden alan asiantuntija sen sijaan, että olisit monipuolinen. Korkeakoulut haluavat opiskelijoita, jotka ovat asiantuntijoita jossakin. Jos intohimosi on eläimiä tai jotain vastaavaa, työskentely eläinsuojassa näyttää hyvältä hakemuksessasi. Varmista, että täydennät eläinsuojelun vapaaehtoistyötä muilla eläimiin liittyvillä kokemuksilla (esim. Järjestämällä varainkeräyksen koirapuiston rakentamiseksi tai keräämällä allekirjoituksia eläimen lisäämiseksi uhanalaisten lajien luetteloon).

kuinka paljon on yksi tonni kiloa

Lisäksi monet oppituntien ulkopuoliset kokemukset maksavat rahaa (kuten vapaaehtoistyöohjelmat ulkomailla). Vapaaehtoistyö on ilmainen oppitunti se ei maksa sinulle mitään muuta kuin aikaa. Suosittelen lämpimästi vapaaehtoistyötä, vaikka lopulta päätät, että eläinsuoja ei ole oikea paikka sinulle.

Muista, että kuten sanoin aiemmin, vapaaehtoistyö ei ole hauskaa. Sinun on tehtävä sivistystä, kuten siivoaminen eläinten jälkeen ennen voit leikkiä heidän kanssaan. Lisäksi jos työskentelet tapposuojassa, saatat kiintyä eläimiin, jotka adoptoidaan tai lopetetaan. Jos olet kiinnostunut työskentelemään eläinten kanssa (mutta et halua tai et voi työskennellä eläinsuojassa), voit kokeilla vastaavia vaihtoehtoja. Katso ideoita seuraavasta osiosta.

Vaihtoehtoja vapaaehtoistyölle eläinsuojassa

Jos sinulla ei ole aikaa sitoutua työskentelemään turvakodissa, harkitse työn varjostamista eläinlääkärille päiväksi tai kahdeksi. Työvarjostus on loistava ja nopea tapa oppia lisää eläinlääketieteellisestä työstä. Toinen vaihtoehto on eläimen hoitaminen, jos sinulla on tilaa kotonasi (ja vanhempasi sallivat sen) . Kasvatus on kuitenkin suuri sitoumus, joten varmista, että sinulla ja perheelläsi on aikaa hoitaa kasvattamasi eläin.

Jos tarvitset rahaa ja sinulla ei ole aikaa vapaaehtoistyöhön ilmaiseksi, harkitse yrittämistä saada työtä koiranhoitajana tai lemmikkieläinten hoitajana. Jos asut suurella pääkaupunkiseudulla (NY, LA, Seattle jne.), On koiran kävely -sovellus nimeltä Wag , jossa voit asettaa omat tuntisi koirien kävelylle. Harkitse sen tarkistamista!

Jos olet kiinnostunut lääketieteestä yleensä (etkä vain eläinten kanssa työskentelystä), harkitse kesän lääketieteellisen ohjelman tekemistä, kesän lääketieteellistä harjoittelua, vapaaehtoistyötä sairaalassa tai työpaikan varjostamista. Lue toinen artikkelimme lukion opiskelijoiden lääketieteellisistä kokemuksista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA