Pell Grant -laskimen käyttäminen

Jos yrität suunnitella yliopistokustannuksiasi, kyky arvioida liittovaltion tukikelpoisuutta voi olla suuri etu. On kuitenkin otettava huomioon niin monia tekijöitä - voi olla vaikea tietää mistä aloittaa.

Hyvä uutinen on, että Pell Grant -kelpoisuuden laskeminen ei todennäköisesti ole niin vaikeaa kuin luulet. Lisäksi on lisäbonus: Pell -apurahan kelpoisuuden laskeminen tuottaa tietoja myös muista liittovaltion tukiohjelmista, kuten Staffordin lainoista ja työtutkimuksista. Mikä parasta, sen pitäisi kestää vain noin 10 minuuttia! Lue lisää siitä, mitä tarvitset alkuun pääsemiseksi ja kelpoisuuden laskemiseksi.Mitä tietoja tarvitset ennen aloittamista?

On tiettyjä tietoja, joita sinun ei todennäköisesti tarvitse tutkia - kuten kuinka monta sisarusta sinulla on tai siviilisäädyt - jotka vaikuttavat Pell Grantin laskelmiin. Laskin tarkistaa myös tietyt liittovaltion avun kelpoisuusvaatimukset. Jos et täytä kaikkia liittovaltion vaatimuksia, et voi saada Pell -apurahaa ; tutustu Pell Grant -kelpoisuusoppaaseemme saadaksesi lisätietoja ennen aloittamista.

Tiedot, joita sinun on todennäköisesti tutkittava, liittyvät perheesi talouteen. Jos sinulla ei ole asiakirjoja käsillä, on hyvä antaa arvioita, mutta laskelmasi eivät todennäköisesti ole yhtä tarkkoja. Tässä on asiakirjat, jotka sinulla pitäisi olla laskelmia tehdessäsi:

  • Vanhempiesi viimeisimmät veroilmoitukset . Tarvitset erityisesti heidän oikaistut bruttotulot. Laskin kertoo tarkalleen, minkä rivinumeron löydät oikaistusta bruttotulosta riippuen käytettävissä olevasta lomakkeesta.
  • Vanhempiesi omaisuuden nettovarallisuus. Laskin arvioi omaisuuden nettovarallisuuden syöttämäsi oikaistun bruttotulon perusteella, mutta sinun on ehkä muokattava sitä. Omaisuuden nettovarallisuus määritellään sillä, mitä vanhempasi omistavat (raha, yritykset, sijoitukset) vähennettynä mahdollisilla veloilla. Sinun ei pitäisi sisällyttää vanhempiesi koti- tai eläkesuunnitelmia.
  • Omat viimeisimmät veroilmoitukset ja omaisuuden nettovarallisuus. Jos et rekisteröi veroja tai sinulla on omaisuutta (kuten käteissäästöjä), sinun ei tarvitse huolehtia näiden tietojen syöttämisestä.

Kun olet kerännyt kaikki nämä tiedot, sinun tarvitsee vain liittää se liittovaltion avunlaskimeen!

Mitä Ben Franklin sanoi taas veroista?

milloin otat trigonometrian

Miten voin arvioida Pell Grant -palkinnon?

Jos sinulla on edellä käsiteltyjä taloudellisia tietoja, tämän seuraavan vaiheen pitäisi olla nopea ja helppo.

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että Pell -apurahalle ei ole erillistä hakemusta - sen sijaan kaikki hakijat otetaan huomioon, kun he lähettävät ilmaisen hakemuksensa liittovaltion opiskelijatuesta tai FAFSA: sta . Pell -palkintosi laskemiseksi käytämme FAFSA -apulaskuria nimeltä ... odota sitä ... FAFSA4caster. FAFSA4caster ei ole varsinainen sovellus, joten sen käyttö ei tarkoita, että olet lähettänyt Pell Grant -hakemuksen. Vaikka laskin on melko tarkka, ei ole mitään takeita siitä, että saat tarkan 4casterin arvioiman tuen määrän.

Aloita napsauttamalla tässä ja valitse FAFSA4 -pyörä linkki sivun yläreunaan. Noudata sitten näytön ohjeita. vastaa kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman rehellisesti saadaksesi tarkan arvion. Näytön oikeassa reunassa on 'ohjeet ja vinkit' -osio, joka antaa lisätietoja kysymyksistä.

Laskimen tulosten tulkinta

Tein esimerkkilaskennan osoittaakseni, miten tulkitsette liittovaltion tukikelpoisuustuloksia. Muista, että minun (fake!) Tulokset näyttävät todennäköisesti erilaisilta kuin sinun.

body_aidestimate.png

Tässä on esimerkki siitä, miltä tuen tukikelpoisuuslaskelma näyttää ennen yliopiston kustannusten syöttämistä

paras ottelu härkänaiselle

Kun valitsin tämän esimerkin, valitsin kaikki vakiovaihtoehdot (ei erityisiä asumisolosuhteita, naimisissa/uudelleen naimisissa olevat vanhemmat, Yhdysvaltain kansalainen), en kirjoittanut henkilökohtaisia ​​tuloja ja asetin vanhempieni tuloksi 50 000 dollaria. Näiden tietojen perusteella olisin oikeutettu 2885 dollarin Pell-apurahaan 1465 dollarin työtutkimuksen ja 5500 dollarin Stafford-lainojen lisäksi. Näet nämä tulokset yllä olevassa kuvassa.

Olet luultavasti huomannut, että valtion avustuksille, korkeakouluapurahoille ja apurahoille on tyhjiä laatikoita. FAFSA4caster ei laske niitä puolestasi - se on vain liittovaltion apua - mutta se sisältää nämä laatikot, jos sinulla on muita avun lähteitä, jotka halusit ottaa huomioon.

Halutessasi voit seuraavaksi laskea korkeakoulun kokonaiskustannusten ja saamasi avun määrän välisen eron . Ero olisi jäljellä oleva saldo tai se, mitä maksat. Käyttämällä samoja tietoja kuin yllä, kirjoitin 30 000 dollarin korkeakoulun kustannukset ja painin 'laskea'.

body_totalaid.png

Esimerkki arvio korkeakoulun kustannuksista vähennettynä käytettävissä olevalla tuella

Tässä esimerkissä koko avustukseni (Pell Grant + työtutkimus + Stafford -laina) vähennettynä korkeakoulun kustannuksistani (30 000 dollaria) jättää minulle eron 20 210 dollaria . Huomaat, että laskentasivun alareunassa on paikkoja säästöille ja lisälainasummille - näistä numeroista voi olla hyötyä leikkiessäsi, jos mietit kuinka maksaa jäljellä oleva saldo.

Entä jos apu, johon olet oikeutettu, ei riitä?

Olet selvittänyt suunnilleen, mitä sinun on maksettava korkeakoulusta liittovaltion tuen kirjanpidon jälkeen, mutta entä jos tämä 'ero' -laskelma on enemmän kuin odotit? Hyvä uutinen on, että sinulla on muita mahdollisuuksia saada apua.

Valtion rahoitustuki käyttää myös FAFSA: n tuottamia tietoja, joten varmista, että lähetät hakemuksesi ennemmin kuin myöhemmin.

Voit myös tarkastella yksityisiä lainoja, apurahoja koulusi kautta tai muita ansioihin perustuvia apurahoja.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.