Kuinka ladata täydellinen SAT-kuva: 10 keskeistä vaatimusta

feature_pic.png

Jos aiot ottaa SAT: n, sinun on ladattava valokuva itsestäsi, kun rekisteröidyt verkossa. Tiedätkö valokuvavaatimukset? Tiesitkö, että jos kuvasi ei täytä SAT-valokuvavaatimuksia, sinua ei ehkä sallita ottaa SAT-testiä testipäivänä?

Tässä artikkelissa selitän perusteellisesti, kuinka voit varmistaa, että käytät asianmukaista SAT-kuvaa. Annan sinulle myös kuvan lataamisen ja lopuksi annan sinulle tärkeitä vinkkejä muistaa, jotta sinulla ei ole odottamattomia ongelmia testipäivää.Miksi tarvitset SAT-kuvan?

SAT vaatii kuvan henkilöllisyytesi vahvistamiseksi jaestää huijaamista. Valokuvavaatimuksella varmistetaan, että kukaan ei voi suorittaa testiä kuin joku muu.

Valokuvasi tulee olemaan pääsylippu ja verrataan kuvallinen henkilötodistuksesi testipäivänä. Testikeskus tarkistaa, että lippusi valokuva ja nimi vastaavat henkilötodistuksessasi olevaa kuvaa ja nimeä, ja sinun pitäisi olla helposti tunnistettavissa valokuvastasi.

Jos sinulla ei ole hyväksyttävää valokuvaa pääsylipussa, sinun ei pitäisi sallia ottaa SAT: ta .

Jos kuitenkin olet 8. luokassa tai sitä alhaisempi testauksen aikana, sinun ei tarvitse antaa valokuvaa rekisteröityäksesi. Tämä merkitään sisäänpääsylippuun ja testikeskukseen.

SAT-valokuvasäännöt

Nämä ovat pääsylippusi valokuvan vaatimukset. Kuvan on oltava sinusta (ja vain sinusta) ja siinä on oltava koko kasvosi (pää ja hartiat). Tässä ovat erityiset ohjeet:

# 1: Molempien silmiesi on oltava näkyvissä. Et voi käyttää aurinkolaseja tai käyttää kuvaa, jossa vain toinen silmäsi näkyy.

vartalo-aurinkolasit-1.jpg

Ei hyväksyttävä

# 2: Sinun on oltava ainoa henkilö valokuvassasi .Ei ryhmäkuvia eikä valokuvia koirasi kanssa.

body_family.jpg

on 840 hyvä sat pisteet

Söpö, mutta ei hyväksyttävää

# 3: Sinun on oltava tunnistettavissa. Varmista, että valokuvan laatu on tarpeeksi hyvä, jotta voit helposti tunnistaa kuvan. Jälleen, se sovitetaan henkilöllisyystodistuksesi valokuvaan.

# 4: Et voi peittää päätäsi. Et voi käyttää hattua tai päänsuojaa, ellei se ole uskonnollista tarkoitusta varten. Jos käytät uskonnollista päänsuojaa, sinun tulisi silti näyttää niin paljon kasvoistasi kuin mahdollista.

body_hat.jpg

Hieno hattu, mutta ei siisti SAT-kuvallesi

# 5: Et voi muuttaa digitaalisesti kuvaa. Kuvasi tulisi näyttää mahdollisimman paljon sinulta. Älä käytä Instagram- tai Snapchat-suodatinta. Olen pahoillani.

# 6: Sinun on oltava keskittynyt. Ei epäselviä kuvia. Varmista, että tunnistat helposti.

body_blurry.jpg

Kuka tuo?

# 7: Ei tummia pisteitä tai varjoja. Tummat täplät ja varjot tekevät kasvoistasi vaikeamman nähdä ja tunnistaa.

ero melodian ja harmonian välillä

body_shadow.jpg

Varjot ovat huonoja. Paidat ovat hyviä.

# 8: Ei sivuprofiileja. Kasvojesi ja kehosi tulee olla keskellä ja eteenpäin.

body_side_profile.jpg

Tämä ei toimi lainkaan.

mikä on hyvä sat pisteet 2020

# 9: Kuvan tulisi olla riittävän kaukana siitä koko kasvosi ja pääsi voidaan nähdä, mutta tarpeeksi lähellä sitä et näe enemmän kehoasi kuin hartiat.

body_full_body.jpg

Aivan liian pitkälle

# 10: Lataa kuva kuvan on oltava jossakin seuraavista muodoista: .jpg, .gif tai .png.

body_acceptable.jpg

Kovaa ja hyväksyttävää

Vinkkejä kuvan löytämiseen tai ottamiseen

Voit käyttää mitä tahansa viimeaikaista valokuvaa, joka vastaa vaatimuksia.Koulu- tai passikuvat todennäköisesti toimivat. Jos sinulla on fyysinen kopio haluamastasi valokuvasta, voit skannata sen ja käyttää kuvaa . Varmista kuitenkin, että skannaus on korkealaatuista ja selkeää.

Lisäksi, kun rekisteröidyt verkossa, voit linkittää Facebookiin lisätäksesi valokuvan. Pystyt rajaamaan kuvasi, mutta sinun on silti varmistettava, että se täyttää vaatimukset.

Lopuksi, voit aina ottaa uuden kuvan .Selfie voi toimia, mutta luultavasti on helpompaa saada kaikki vaatimukset täyttävä valokuva, jos joku muu ottaa sinusta kuvan. Suosittelen seisomaan tyhjää seinää vasten kirkkaassa valossa - se ei ehkä ole kaikkein imartelevin, mutta se varmistaa, että valokuvasi noudattaa sääntöjä! Jos otat valokuvaa matkapuhelimella, puhelinta on pidettävä pystysuorassa.

Kuinka ladata SAT-kuva

SAT-valokuvien latausprosessi on melko yksinkertainen. Jos rekisteröidyt verkossa, lähetät digitaalisen valokuvan.Jos käytät puhelimessa tai kamerassa olevaa kuvaa, Voit ladata valokuvan suoraan laitteeltasi tai tallentaa sen ensin tietokoneellesi .Jos haluat siirtää valokuvan laitteestasi, kytke asianmukainen USB-johto tietokoneeseen ja puhelimeen tai kameraan.

Lisäksi, jos siirrät kuvaa puhelimesta, voit myös lähettää kuvan sähköpostitse puhelimellasi itsellesi ja avata sähköpostin ja kuvan tietokoneellasi.Tallenna sitten kuva tietokoneellesi.

Jos sinulla on paperivalokuva, voit skannata sen ja tallentaa sen sitten tietokoneellesi. Kun olet skannannut valokuvasi, varmista, että se on riittävän laadukas käytettäväksi . Sinun on oltava helposti tunnistettavissa kuvastasi.

Kun rekisteröidyt, sinulla on mahdollisuus ladata valokuva tietokoneeltasi tai Facebookista. Tältä näyttää SAT-valokuvien lataussivu:

body_sat_photo_registration.png

mikä on hyvä pisteet 2019

Valitse haluamasi vaihtoehto. Jos valitset Lataa tietokoneeltani, tietokoneesi tiedostot näkyvät ruudulla. Kaksoisnapsauta haluamaasi kuvaa ja se näkyy varjostetussa ruudussa. Sitten, voit rajata tai kiertää valokuvaa varmistaaksesi, että se täyttää vaatimukset . Kun olet muokannut kuvaa, napsauta Tallenna kuva.

Jos napsautat Lähetä Facebookista, Facebook-valokuvasi ja -albumit ilmestyvät. Napsauta valokuvaa, jota haluat käyttää. Kuva tulee jälleen ruutuun, ja sinulla on mahdollisuus rajata ja kiertää ennen kuvan tallentamista.

Vain, jotta voit nähdä miltä se näyttää, valitsin yhden Facebook-kuvistani (sassy selfie):

body_facebook_pic.png

Kun olet napsauttanut Tallenna kuva, näet, miltä kuva näyttää pääsylipussa. Jos olet tyytyväinen kuvasi ulkonäköön, voit jatkaa rekisteröintiä. Jos ei, voit valita Lähetä uusi valokuva.

Yleisiä asioita ja tärkeitä muistettavia asioita

Kollegion hallitus on niin erityinen pääsylipuista ja pääsylippuihisi liittyvistä valokuvista, koska nämä ovat turvatoimia, jotka auttavat ylläpitämään kokeen eheyttä.Sinun on noudatettava kaikkia sääntöjä, jotta voit suorittaa testin ja saada kelvolliset pisteet. Tässä on joitain erittäin tärkeitä muistutuksia sinulle:

Varmista, että sisäänpääsylippusi nimi on sama kuin henkilötodistuksessasi oleva nimi .Kuvasi ja nimesi henkilötodistuksestasi verrataan pääsylippusi kuvaan ja nimeen henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Jos henkilöllisyystodistuksessasi on eri nimi, testikeskus ei pysty vahvistamaan henkilöllisyyttäsi tehokkaasti ja sinua saatetaan kieltää suorittamasta testiäsi. Kun rekisteröidyt verkossa, kirjoita nimesi täsmälleen sellaisena kuin se näkyy henkilötodistuksessasi. Älä käytä lempinimeä tai muita nimiä.

Älä unohda pääsylippua tai kuvallinen henkilötodistus .Jos et tuo lippua tai henkilötodistusta, et saa suorittaa testiä. Aseta edellisenä iltana kaikki tarvitsemasi tavarat testipäivänä. Voit jopa tehdä tarkistuslistan mitä tuoda , ja varmista, että sinulla on kaikki, ennen kuin menet testikeskukseen.

Tuo vain SAT-hyväksytty laskin .Laskinta voi käyttää vain yhdessä kahdesta matemaattisesta osiosta, ja käytettävien laskinten tyyppejä on rajoitettu.Lue artikkelimme laskimet Lisätietoja.

Varmista, että noudatat kaikkia SAT-sääntöjä .SAT noudattaa tiukasti sääntöjään. Älä testaa niitä.Älä keskustele tietyistä kysymyksistä tauon aikana tai testin jälkeen.Työskentele vain siinä osassa, jonka olet työskennellyt.Älä jatka työskentelyä jakson jälkeen, kun aika on kulunut umpeen.

Lue artikkelimme SAT: sta sääntöjä perusteelliset tiedot noudatettavista säännöistä.Jos rikot jotakin näistä säännöistä, pisteet voidaan perua. Ja jos sinut huijataan, sinut saatetaan syyttää.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA