Lukion siirtäminen: täydellinen opas

feature_welcome.jpg

Oletko siirtämässä lukioita vai siirrytkö pian? Mietitkö, miten tämä vaikuttaa lukiosi transkriptioihin, kun valmistut ja miten koulut näkevät korkeakouluhakemuksesi? Sitten tämä opas on sinua varten!

Lue, miten opit lukioiden siirtämisestä, mitä se merkitsee tulevaisuudellesi ja mitä voit tehdä, jotta tämä prosessi olisi mahdollisimman sujuva ja helppo.Mitä lukioiden siirto tarkoittaa? Miten aloitat prosessin?

Kun joku sanoo siirtävänsä kouluja, mitä se tarkoittaa? Kun siirrät lukiot, se tarkoittaa, että poistat ilmoittautumisen yhteen lukioon ja ilmoittautut toiseen. Tämä ei sisällä lukion valmistumista ja sen jälkeen lukion aloittamista, mikä on säännöllistä akateemista etenemistä eikä luokiteltu siirtoksi.

Siirto tapahtuu tyypillisesti kesän aikana, mutta se voi tapahtua myös lukuvuoden aikana. Eri kouluissa ja osavaltioissa on erilaiset siirtoprosessit, ja tekemäsi työn määrä voi vaihdella sen mukaan, pysytkö samassa koulupiirissä vai siirrytkö kokonaan uuteen.

Vanhempasi ja sekä vanhan että uuden koulusi ihmiset auttavat sinua todennäköisesti siirtoprosessin läpi, mutta yleensä se alkaa hakemuksen lähettämisestä kouluun, johon haluat osallistua. Jos olet alle 18 -vuotias, tarvitset vanhemman/huoltajan lähettämään siirtopyynnön. Siirtohakemukset vaativat tyypillisesti joitain tunnistetietoja, todistusta asuinpaikasta, lääketieteellisiä lomakkeita ja transkriptioita nykyiseltä lukiosta.

Jos pyydät siirtoa muuton vuoksi tai vakavan ongelman, kuten kiusaamisen, vuoksi, se todennäköisesti hyväksytään, mutta kaikkia siirtopyyntöjä ei hyväksytä. Yleensä koulujen siirtäminen on helpompaa, jos olet aliluokkalainen eikä ylempi.

Mitä tapahtuu, kun olet saanut siirron hyväksynnän?

Siirto ei tapahdu heti, ja sinun on usein haettava muutama viikko tai kuukausi ennen kuin haluat vaihtaa koulua. Sinun on osallistuttava nykyiseen kouluusi, kunnes siirtopyyntösi on hyväksytty ja aloitat uudessa koulussa.

Kun sinut on hyväksytty osallistumaan uuteen kouluun, voit suorittaa harjoittelutestit, jotta sinut sijoitetaan sinulle parhaiten sopiviin luokkiin. Joko ennen tai heti, kun aloitat oppitunnit uudessa koulussa, tapaat akateemisen neuvonantajan, joka auttaa suunnittelemaan aikataulusi sinulle.

Monissa kouluissa on epävirallisia kokoontumisia uusille opiskelijoille auttaakseen siirtämään oppilaita tapaamaan uusia ihmisiä ja oppimaan lisää koulusta. Heti kun hakemuksesi hyväksytään uudessa koulussa, olet siellä täysivaltainen opiskelija ja voit liittyä tai kokeilla eri urheilulajeja ja klubeja. On erittäin suositeltavaa tehdä tämä sen jälkeen Ulkoiluun osallistuminen on loistava tapa tavata uusia ihmisiä ja tuntea enemmän yhteyttä uuteen kouluusi.

body_approved.png

Miksi ihmiset siirtävät lukioita?

Mikä saa oppilaat siirtymään uuteen lukioon? Alla on kolme yleisintä syytä siirtää lukioita.

Syy 1: He muuttavat uudelle alueelle

Tämä on ylivoimaisesti yleisin syy, miksi ihmiset siirtyvät lukioihin. Kun vanhempasi muuttavat toiseen paikkaan, et voi usein jatkaa opintojasi nykyisessä koulussa.

Tämä voi olla muutto ympäri maata tai yksinkertaisesti muutto naapurikaupunkiin. Koska muuttaminen pois alueelta voi tehdä mahdottomaksi käydä nykyistä koulua ja lukiolaisilla ei ole paljon hallintaa, nämä siirtopyynnöt hyväksytään periaatteessa aina.

Jos muutto on äkillinen, monet koulut voivat tehdä majoituksen, jotta voit aloittaa osallistumisen tunneille heti (onnea!); on kuitenkin parasta aloittaa tämä prosessi aikaisin, jos tiedät muuttavasi tulevaisuudessa.

Syy 2: He löytävät erityisen koulun, johon he haluavat osallistua

Joskus et ole muuttamassa, mutta löydät uuden lukion, jonka haluat nykyiselle ja haluat siirtyä siihen. Uudessa koulussa voisi olla parempia tiedemiehiä, oppitunteja tai vaihtoehtoinen opetusmenetelmä. Olet ehkä myös saanut hyväksynnän valikoivaan lukioon, jossa sinun oli haettava pääsyä.

Ole tietoinen siitä, Jos yrität siirtyä piirisi koulusta toiseen, piirilläsi voi olla tiettyjä käytäntöjä sen suhteen, mitkä syyt ovat hyväksyttäviä siirtymiselle. Siirtopyyntöäsi ei välttämättä aina hyväksytä.

Syy #3: He eivät pidä nykyisestä koulustaan

Muissa tapauksissa et halua siirtyä menemään jo valitsemaasi loistavaan kouluun, et yksinkertaisesti halua enää käydä nykyistä koulua. Näin voi käydä, jos oppilas kokee kiusaamista, hänellä on ollut vaikeuksia ystävystyä tai hän ei opi hyvin koulun opetustyylistä. Harvinaisissa tapauksissa oppilas voi myös joutua jättämään koulun kurinpidollisista syistä.

Yleisiä kysymyksiä opiskelijoilla, kun he siirtyvät lukioihin

Kun siirtopyyntösi on hyväksytty, se ei tarkoita, että kaikki työt ovat ohi! Siirto voi aiheuttaa ryppyjä lukiosuunnitelmissasi, mutta jos olet tietoinen mahdollisista haasteista ja alat suunnitella ajoissa, miten käsittelet niitä, minimoit epämiellyttävät yllätykset ja turhautumisen tiellä. Alla on kolme yleisimpiä kysymyksiä lukioiden siirtämisestä, ja jokaiselle annetaan neuvoja ongelmien minimoimiseksi.

Kysymys 1: Siirretäänkö kaikki vanhat opintoni uuteen kouluuni?

Jos olet siirtymässä yhdestä julkisesta koulusta toiseen samassa osavaltiossa, sinulla ei todennäköisesti ole ongelmia tämän kanssa. Jos kuitenkin muutat uuteen osavaltioon tai vaihdat julkisesta koulusta yksityiseen kouluun (tai päinvastoin), kaikki opintopisteesi eivät välttämättä siirry.

Useimmissa tapauksissa kaikki tai useimmat luokat siirtyvät hienosti, mutta toisinaan uusi koulu ei hyväksy luottoa yhdestä tai useammasta luokastasi. Tämä tapahtuu tyypillisesti siksi, että luokat eivät täytä tiettyjä uuden koulun vaatimuksia, kuten tiettyjen aiheiden kattamista, vaaditun tuntimäärän täyttämistä tai tiettyjen kokeiden sisällyttämistä.

Jos näin tapahtuu sinulle, uusi koulu ei myönnä sinulle hyvitystä kyseisestä luokasta, se ei näy uudessa transkriptissasi ja se näyttää (uudelle koulullesi) ikään kuin et olisi koskaan käynyt tätä luokkaa. Jos tarpeeksi kurssejasi ei siirry, tämä voi aiheuttaa valmistumispäivän viivästymisen koska sinun on suoritettava ylimääräisiä luokkia hyvittääksesi hyvitykset, joita ei siirretty.

Kuinka minimoida ongelmat

Tämä voi olla turhauttavaa, koska et saa luottoa suorittamistasi ja läpäisemistäsi tunneista. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma useimmille opiskelijoille, ja vaikka se onkin, sinulla on todennäköisesti tarpeeksi muita opintopisteitä että sinun ei tarvitse käydä kesäkursseja tai viivästyttää valmistumistasi.

Keskustele uuden akateemisen neuvonantajasi kanssa heti uuden koulusi aloittamisen jälkeen saadaksesi tietää, onko vanhoja opintopisteitäsi siirretty ja jos näin on, miten se vaikuttaa sinuun. Jos luulet, että sinun pitäisi saada luottoa tietylle luokalle, keskustele siitä neuvonantajasi kanssa. Usein koulut voivat olla joustavia siitä, mitkä luokat he hyväksyvät.

Kysymys 2: Pysyykö GPA: ni samana?

Monet lukion siirtävät opiskelijat ovat ymmärrettävästi huolissaan siitä, mitä heidän GPA: lle tapahtuu, kun he vaihtavat koulua. Säilyvätkö he nykyisen GPA: nsa? Poistetaanko se kokonaan, kun he aloittavat uuden koulun?

Lyhyt vastaus on, että se riippuu uudesta koulusta; Jokaisella koululla on oma käytäntönsä, jolla se käsittelee siirto -oppilaiden GPA -sopimuksia. Useimmissa tapauksissa kuitenkin tapahtuu yksi kahdesta asiasta: joko säilytät nykyisen GPA: si ja se muuttuu vain, kun saat uusia arvosanoja uudessa koulussa, tai uusi koulu laskee nykyisen GPA: n uudelleen niin, että se sopii heidän luokitusmalleihinsa. Jos esimerkiksi vanha koulusi antoi plussia ja miinuksia transkriptiossasi, mutta uusi koulusi ei, uusi koulu voi laskea GPA: si uudelleen ilman näitä plussia ja miinuksia, jotta se vastaa muiden oppilaiden GPA -luokittelumalleja. Vaikka näin tapahtuisi, se ei todennäköisesti muuta GPA: ta merkittävästi, joten älä huolehdi siitä liikaa.

Kuinka minimoida ongelmat

Parasta tässä on tehdä keskustele uuden ohjausneuvojan kanssa ja opi, vaikuttaako siirto GPA: si ja miten se vaikuttaa siihen. Tee tämä mahdollisimman pian, jotta kaikki ovat samalla sivulla ja et ole yllättynyt lukukaudella, kun arvosanat julkaistaan ​​ja GPA ei ole odotuksesi mukainen.

body_studentslaughing.jpg

mikä merkki on yhteensopiva skorpionin kanssa

Kysymys 3: Vaikuttaako lukioiden siirtäminen korkeakouluhakemuksiini?

Joskus oppilaat ovat huolissaan siitä, että koulujen siirtäminen ja kahden opintosuoritusotteen saaminen vaikuttavat negatiivisesti heidän korkeakoulusovelluksiinsa. Hyvä uutinen on, että yksinään lukioiden siirtäminen ei vaikuta kielteisesti korkeakoulusovelluksiin. Korkeakoulut ymmärtävät, että koulujen siirtäminen on yleinen ilmiö, ja monesti opiskelija ei voi hallita, tapahtuuko se (esimerkiksi jos vanhempasi päättävät muuttaa).

Sinun on tyypillisesti toimitettava transkriptiot jokaisesta lukiosta, jossa olet käynyt, mutta jälleen korkeakoulut ovat tottuneet tähän ja pärjäävät hyvin. Ainoa aika, jolloin lukioiden siirtäminen vaikuttaa negatiivisesti korkeakouluhakemuksiisi, on jos arvosanasi laskivat merkittävästi tai muutit käyttäytymiseen liittyvistä tai kurinpidollisista syistä.

Kuinka minimoida ongelmat

Useimmissa tapauksissa lukioiden siirtäminen ei anna sinulle mitään huolta, kun haet korkeakouluihin. Jos kuitenkin arvosanasi laskivat paljon ennen siirtoa ja/tai sen jälkeen tai jos sinut erotettiin tai sinulla oli vastaavia vakavia kurinalaisuusongelmia, oppilaitokset saattavat olla varovaisia ​​hyväksymästä sinut.

Paras tapa torjua tätä on olla avoin asiasta ja selittää se. Voit tehdä tämän henkilökohtaisessa lausunnossasi, tai monien koulujen hakemuksissa on tilaa oppilaille selittääkseen mitä muita tietoja he haluavat koulusta. Kun selität, ole rehellinen tapahtuneesta ja anna konkreettisia esimerkkejä siitä, miten olet parantunut sen jälkeen.

Kysymys 4: Mitä uusia valmistumisvaatimuksia minun on täytettävä?

Saatat huomata, että uudessa koulussa on erilaiset valmistumisvaatimukset kuin edellisessä koulussa. Tämä on erityisen todennäköistä, jos uusi lukiosi on eri tilassa koska lukion valmistumisvaatimukset määräytyvät usein valtion mukaan.

Joskus näiden uusien valmistumisvaatimusten täyttäminen tarkoittaa, että aikataulusi näyttää hieman oudolta. Esimerkiksi kävin lukion Illinoisissa, ja jokaisen Illinoisissa lukion päättäneen on suoritettava kuljettajan oppitunti (ajo -osaa ei vaadita, jos et aio hankkia ajokorttia). Omassa luokassani oli kaksi 18-vuotiasta kaveria, jotka olivat muuttaneet tänne toisesta osavaltiosta, joka ei vaatinut kuljettajan ed. Tämän seurauksena nämä oppilaat, joilla oli ajokortti ja jotka olivat ajaneet autoa kaksi vuotta, jäivät jumiin perusajokurssille.

Kuinka minimoida ongelmat

Keskustele jälleen akateemisen neuvonantajasi kanssa heti saadaksesi tietää, mitä uuden koulusi valmistumisvaatimukset ovat. Työskentele neuvonantajasi kanssa suunnitellaksesi aikatauluasi jokaiselle lukukaudelle, kunnes valmistut. Jos sinun on otettava ylimääräisiä luokkia, katso, onko mahdollista ottaa ne kesällä, jotta valmistut ajoissa. Saatat myös pystyä täyttämään tietyt vaatimukset, kuten terveyden tai kirjoittamisen, ottamalla verkkotunnin. Tämän selvittäminen aikaisin auttaa sinua pysymään radalla ja välttämään yllätyksiä valmistumisen aikana.

body_happygrad.jpg

Pysy tietoisena valmistumisvaatimuksistasi, jotta voit valmistua ajoissa kuten tämä kaveri.

Johtopäätös

Lukioiden siirtäminen voi tuntua stressaavalta ja haastavalta, mutta sen ei tarvitse olla sitä! Kun siirtopyyntösi on hyväksytty, alkaa tutkia, miten siirto vaikuttaa eri akateemisiin alueisiin kuten transkriptisi, kurssipisteesi ja valmistumisvaatimuksesi.

Kehitä alussa neuvonantajasi ja opettajasi kanssa uudessa koulussa luokka -aikatauluja, jotta tiedät, mitkä luokat sinun on otettava ja milloin valmistut. Jos olet valmis ja tiedät mitä odottaa, mahdollisuudet siirtyä lukioihin ovat sujuva prosessi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.