Kuinka siirtää korkeakouluja onnistuneesti: Täydellinen opas

body_transferintro

Korkeakoulujen siirtäminen voi olla erittäin vaikea päätös, mutta sinun on löydettävä sinulle sopiva korkeakoulu, vaikka se tarkoittaisi siirtämistä. Olitpa sitten yrittänyt siirtyä 2-vuotisesta koulusta 4-vuotiseen tai yhdestä 4-vuotisesta yliopistosta toiseen, tämä artikkeli auttaa sinua siirtomatkallasi!

Miksi siirtää?

Siirtämiseen on monia päteviä syitä, ja ennen kuin haet siirtoa, sinun on selvitettävä syysi. Koulu, johon haet siirtoa, haluaa tietää, miksi päätät lähteä: • Etkö sovi muiden opiskelijoiden kanssa? Jos näin on, yrititkö sopia? Liityitkö klubiin, joukkueisiin tai kreikkalaiseen elämään? Kävitkö tapahtumissa?
 • Eikö heillä ole haluamaasi opinto-ohjelmaa? Päätitkö vaihtaa pääaineenvaihtoa, eikä koulussa ole uutta pääaineenasi? Halusitko hakea päättämättä ja huomasitko, että sinulla on intohimo tiettyyn pääaineeseen, jota koulussasi ei ole?
 • Valmistutko kaksivuotisesta ohjelmasta osakkuusyrityksen tutkinnolla ja haluatko nyt jatkaa kandidaatin tutkintoa?

Nämä kaikki ovat erittäin päteviä syitä siirtää. Jos haluat löytää korkeakoulun, johon haluat siirtyä, suosittelen College Board College -hakuportaali auttaa sinua löytämään oikean yliopiston. Tämän portaalin avulla voit etsiä koulun koon, sijainnin, pääaineen, monimuotoisuuden mukaan, jos siirtopisteet hyväksytään, ja monilla muilla vaihtoehdoilla. Jos sinusta tuntui, että koulusi on liian pieni, etsi koulun koon mukaan suurempaa yliopistoa tai jos haluat olla kuvataiteen pääaine, hae pääaineen mukaan ja löydä koulu, jossa on kuvataideohjelmaa. Mitä etsit, varmista ennen siirtämisen aloittamista, että olet oikeutettu siirtämään.

Voinko siirtyä kouluihin?

Useimmat yliopistot edellyttävät, että olet suorittanut vähintään 8 kurssia toisessa yliopistossa siirtolaisopiskelijaksi pääsemiseksi; muuten sinun on haettava fuksi.

Niin kauan kuin sinulla on hyvitykset, Useimmat koulut antavat sinun hakea siirtymistä joko toisena tai nuorempana (jotkut koulut antavat hakijoiden hakea siirtoa joko keväällä tai syksyllä; toiset antavat hakijoiden siirtyä vain syksyllä)saat selville koulun tarkan käytännön etsimällä Googlessa hakusanalla [yliopiston nimi] siirtokäytäntö.

merkintä: lukiolaiset, jotka ilmoittautuvat kaksinkertaisesti paikalliseen korkeakouluun lukion aikana, hakevat edelleen fuksiä, eivät siirto-opiskelijoina.

Kuinka vaikeaa on siirtää?

Se riippuu koulusta.Jos haluat tietää koulun erityisen siirtonopeuden, etsi hakusanalla [yliopiston nimi] siirron hyväksymisaste.

Joissakin kouluissa on vaikeampi hyväksyä siirtoon kuin fuksi; kun taas muissa, se voi olla helpompaa hyväksyä siirtona. Jotkut koulut hyväksyvät siirrot vain, jos opiskelijat, jotka valitaan ensimmäisen vuoden opiskelijoiksi, päättävät keskeyttää opiskelun tai ottaa vapaa-ajan, jolloin siirtohakijoille jää hyvin vähän paikkoja. Muut koulut aikovat ottaa vaihto-opiskelijoita, pitämällä paikkoja näille opiskelijoille.

Jotkut koulut saattavat ottaa enemmän siirtoja, koskanämä hakijat ovat vahvempia, kun he ovat todistaneet akateemisen kykynsä neljän tai kahden vuoden korkeakoulussa. Muilla kouluilla on matalampi pätevyys vaihto-opiskelijoilleluokkien täyttämiseksi (ja ansaitsemaan eniten rahaa). Siirtohenkilöstöä ei oteta huomioon koulun fuksi-valintaprofiiliin (tai heidän yleiseen osallistumisasteeseensa); molemmat julkaistaan ​​ja niitä käytetään tyypillisesti arvioina koulun arvostuksesta ja akateemisesta kurinalaisuudesta.

Siirtosovellukset ovat myös usein tietoisia tarpeista kuten Brownin yliopistossa , mikä tarkoittaa, että siirtohakijan kyky maksaa lukukausimaksut, huone ja ateria on otettu huomioon päätöksenteossa. Olipa koulun syy mikä tahansa, ero ensikurssin valinnassa ja siirron pääsyssä on silmiinpistävä.

Tarkista Harvardin ja Notre Damen siirron pääsymaksut: Harvardin yliopisto kestää noin 15 siirtoa vuodessa noin 1500 hakijasta (1 %: n hyväksymisprosentti siirroista vs. 5,9% fuksi) sillä aikaa Our Lady kestää noin 230 hakijaa 880: sta (26% hyväksymisprosentti siirroista vs. 15% fuksi) . Voit tarkistaa siirrä tilastotietoja useista kouluista syksyn 2017 luokasta täällä .

kehon_sovellus


Millainen siirtosovellus on?

Jotkut koulut saattavat poiketa hieman tästä muodosta, mutta yleensä siirtosovellus on hyvin samanlainen kuin tavallinen korkeakoulujen hakemus. Siirtohakemus sisältää

on huippukivi sen arvoinen
 • Yhteinen sovellus, mukaan lukien henkilökohtainen lausunto ja täydennysosa
 • Litteraatit, lukio ja korkeakoulu
 • Puoliväliraportti (erilainen kuin tavallinen korkeakoulujen sovellus)
 • SAT- tai ACT-pisteet (useimmat koulut)
 • Suosituskirjeet
 • Tärkeimmät erityisvaatimukset: Salkku-, jatko- tai kirjoitusnäyte (vain tietyille tietyille kouluille)

Voit tarkistaa koulun erityisvaatimukset hakemalla hakusanalla [College Name] Transfer Application. Käsittelen alla kutakin näistä komponenteista alla.

Henkilökohtainen ilmoitus ja täydennysosa

Nämä ovat kaksi tärkeintä osaa siirtosovelluksessasi. Kuten sanoin aiemmin, sinun on kerrottava tarinasi siirtopäätöksestä, ja tämä on tilaisuutesi . Jos et kerro sitä henkilökohtaisessa lausunnossasi ja / tai täydennyksessäsi, valintavastaava ei tiedä miksi sinut tulisi kutsua heidän kouluunsa. Ole avoin ja rehellinen siitä, miksi päätät siirtää ja miksi sinun on siirrettävä. Yritä selittää, miksi heidän koulunsa sopii sinulle täydellisesti.

Jos et usko minua, tässä on lainaus Yalen yliopiston valintatoimisto :

'Siirtokandidaateilla tulisi olla myös erityisen vakuuttavat ja hyvin määritellyt akateemiset syyt halunnakseen osallistua Yaleen. Halu jättää nykyinen koulu ei ole riittävä peruste Yaleen pääsylle. Siirtohenkilöiden tulisi selittää hakemusesseissään, kuinka Yalessa opiskelu antaisi heille erityisen kiinnostuksen kohteena olevan koulutusmahdollisuuden, jota ei voida kokea missään muualla. Valintakomitea tarkastelee myös vakavasti siirron hakijan motivaatiota, uteliaisuutta, energiaa, johtokykyä ja erottuvia kykyjä. Yliopiston tiedekunnan jäsenten, dekaanien ja lukion neuvonantajien henkilökohtaiset esseet ja arvioinnit antavat paljon tietoa näistä ominaisuuksista. Toivomme löytävänne opiskelijoita, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen korkeakouluunsa ja paikalliseen yhteisöönsä. '

Kuinka selität, kuinka heidän koulunsa sopii täydellisesti? Tässä on esimerkki henkilökohtaisista siirroista:

'Syynäni halunsa siirtyä johtuu halusta etsiä niitä ihmisiä, joihin olen todella sopiva. Minulla on toistaiseksi ollut hieno kokemus korkeakoulustani; Nautin tunneistani ja olen saanut monia ystäviä, mutta jotain puuttuu. Kaipaan sitä älyllistä haastetta, jota ympäröivät opiskelijat, jotka innoittavat minua suureksi. Olen yrittänyt tehdä tästä koulusta itselleni sopivan ja etsiä mahdollisia elinikäisiä ystäviä. Olen liittynyt Cooking-klubiin, klubin softball-tiimiin ja Oscar Wilde -faniklubiin. Kokemukseni koulussa on vakuuttanut minut enemmän kuin koskaan siitä, että koulusi sopii parhaiten, ei siksi, että kaipaan oppilaitoksesi arvostusta, vaan siksi, että kaipaan olla ihmisten kanssa, jotka todella haastavat ja inspiroivat minua päivittäin. ''

Henkilökohtaisen lausunnon lisäksi useimmat koulut tarvitsevat täydentävän esseen (yleensä paljon lyhyempi kuin henkilökohtainen lausunto), ja liitteessä on käsiteltävä koulukohtaista kysymystä. Tyypillisesti täydennys kysyy: 'Miksi koulumme?'

Sinulla on todella oltava hyvä vastaus tähän kysymykseen. Nämä kaksi esseitä (henkilökohtainen lausunto ja liite) ovat hyvin samankaltaisia,mutta näiden kahden välillä on tärkeä ero.Henkilökohtaisen lausunnon on oltava näytä kuka olet tarinan läpi ja selitä miksi sinä sellaisena kuin haluat, haluat vaihtaa tai et kuulunut entiseen kouluusi (kuten tein yllä esimerkissä). Toisaalta, lisäyksessä on selitettävä, mistä akateemisesta syystä haluat siirtää .

Washingtonin yliopisto pisteet

Täällä on siirtokorvauskehote UC-kouluille, kuten UC Berkeley ja UCLA:

'Sen lisäksi, mitä hakemuksessasi on jo jaettu, mikä mielestäsi erottaa sinut vahvana ehdokkaana Kalifornian yliopistoon pääsemiseksi?'

Jälleen painopiste on sinussa ja ainutlaatuisuudessasi, miksi et ole sellainen kuin olet, et sovi koulusi. Mikä henkilökohtainen syy sinulla on siirtää? Olitko koulussa, joka oli liian pieni sinulle? Liian iso? Etkö sovi tuon koulun opiskelijoiden joukkoon? Kävitkö kaverisi luona UC-koulussa ja huomasitko, että sovit siellä?

Täällä on Boston Collegen siirtokorjauskehote:

'Boston College pyrkii tarjoamaan perustutkinnon suorittavan oppimiskokemuksen, jossa korostetaan taiteita, laadukasta opetusta, opiskelijoiden muodostumista ja kriittisten kysymysten sitoutumista. Anna lausunto, jossa käsitellään syitä siirtoon ja miksi valitset hakemuksen Boston Collegeen. '

Tämä on tavallinen siirtokehote. Vastataksesi siihen sinun on käsiteltävä sekä sitä, miksi haluat siirtää, että miksi Boston College on erityisesti koulu, johon haluat siirtää. Muista selittää perusteellisesti motivaatiot ja päätösten syyt.

Vastaa aina henkilökohtaisiin lausekkeisiin niin tarkasti kuin pystyt. Älä ole yleinen tai epämääräinen.

BAD täydennys essee: Haluan osallistua NYU: han, koska koulusi on parempi kuin minun kouluni.

HYVÄ esseelle : Haluan siirtyä NYU: han, koska olen löytänyt intohimoni muotilehdistöä kohtaan muotiblogissani, jolla on 100 000 tilaajaa. Koulullani ei ole journalismiohjelmaa, ja NYU's on maan paras muotijournalismin ohjelma. Tiedän, että NYU auttaisi minua saavuttamaan unelmani tulla muotilehden toimittajaksi.

body_grades

Litteraatit

Henkilökohtaisen lausunnon ja täydennyksen lisäksi sinun on toimitettava litteraatti lukiosta (aivan kuten teit yliopistosovelluksille) ja litteraatti korkeakoulustasi . Jos haet 2-vuotisesta koulusta, jolla on suoritettu Associate-tutkinto, yliopistollisesta transkriptiostasi on esitettävä kaikki arvosanasi ja että apulaisesi on saanut. Jos haet suoritettuasi 1 lukukauden 4-vuotisessa yliopistossa, et voi lähettää opintosuoritusta vasta, kun olet saanut ensimmäisen lukukauden arvosanasi, jotta koulu voi ottaa nämä arvosanat huomioon.

merkintä: Älä luopu nykyisen koulusi luokista, kun päätät vaihtaa. Nämä arvosanat ovat ERITTÄIN tärkeitä. Jos saat B: t koulussa ja haet kilpailukykyisempään ja akateemisesti haastavampaan kouluun, valintavirkailija voi kyseenalaistaa, miten pärjäät heidän koulussa. Et voi myöskään luopua luokista, kun lähetät hakemuksesi.

Puoliväliraportti

Puolivuosiraportti on arvosanaraportti, jonka lähetät kouluille, joihin haet kevätlukukauden puolivälissä (tyypillisesti 1. huhtikuuta). Alkaen UPennin vastaanottotoimisto: '' Sinun on tulostettava lomake, joka on saatavana yhteisen hakemuksen kautta, ja pyydettävä kutakin professoriasi antamaan keskipitkän arvosanan (arvosanan, jonka he antaisivat sinulle, jos he antaisivat sinulle arvosanan luokan kyseisessä kohdassa) ) ja allekirjoitus. ''

Raportissa kaikki nykyiset kevätlukukauden professorit täyttävät paperin, jossa ennustetaan luokan TULEVAISUUS-arvosanasi, ja heidän on allekirjoitettava se. Luit sen oikein. Sinun on pyydettävä kevätlukukauden opettajia antamaan sinulle palkkaluokkaennuste ja allekirjoittamaan se. Tämä voi olla erittäin pelottavaa, mutta taas on toinen tärkeä osa hakemustasi.

Jälleen, tästä syystä et voi löysätä luokkaasi nykyisessä koulussa. Sinun on saatava parhaat mahdolliset arvosanat parantaaksesi mahdollisuuksiasi siirtyä. Yritä muodostaa läheiset suhteet kevätlukukauden opettajiin . He ovat paljon halukkaampia lisäämään arvosanaa (A - A) tähän ennustusraporttiin, jos olet aktiivinen osallistuja luokassa ja jos pidät sinusta. Luota minuun; nämä professorit ovat halukkaita täyttämään arvosanasi hieman tälle arkille auttaakseen sinua siirtämään, jos he pitävät sinusta, koska tämä ei takaa sitä, että he kirjoittavat olevan todellinen arvosanasi.

Jälleen, et voi luopua nykyisen koulusi luokista, kun päätät vaihtaa. Jos sinulla on A: n ensimmäinen lukukausi ja B: n puolivuotiskertomuksessasi, valintatoimisto saattaa kyseenalaistaa, kuinka sinä pärjäät heidän koulussa. He ottavat myös huomioon SAT- tai ACT-pisteet.

SAT- tai ACT-pisteet

Jotkut koulut eivät välttämättä vaadi sinua lähettämään näitä pisteitä, mutta useimmat yliopistot vaativat siirtoja muilta 4-vuotisilta korkeakouluilta lähettääkseen SAT- tai ACT-pisteet. Jos haet 2-vuotisesta koulusta, jolla on suoritettu Associate-tutkinto, jotkut koulut vaativat sinua lähettämään SAT- tai ACT-pisteet, kun taas monet muut eivät.

Sinun pitäisi löytää yliopiston käytäntö siirtojen SAT / ACT-pisteistä, kun etsit koulun hakemusvaatimuksia. Jälleen kerran löytääksesi koulun erityisvaatimukset, etsi '[College Name] Transfer Application'.

4-vuotiaista yliopistoista hakeville opiskelijoille SAT / ACT-pisteilläsi on varmasti merkitystä siinä, hyväksytäänkö vai ei, mutta sitä ei painoteta yhtä voimakkaasti kuin fuksi-valinnoissa. Kun haki fuksi, valintavirkailijat eivät tienneet, miten tekisit 4-vuotisessa yliopistossa, joten he käyttivät pisteitäsi sen mittana. Nyt heillä on kuitenkin korkeakoulututkintosi ja he voivat nähdä, kuinka menestyt 4-vuotisessa yliopistossa. Jos sinulla on suorat A: t kaikissa biolääketieteen tekniikan luokissa, mutta sinulla on 30 ACT: lläsi, A: t näyttävät erittäin vaikuttavilta ja tekevät 30: stä vähemmän merkityksellisen.

sat_testaus

Pitäisikö sinun suorittaa uudestaan ​​SAT / ACT, jos haet siirtoa?

Voit, mutta suosittelen sitä vain tietyissä tilanteissa. SAT / ACT-pisteet ovat voimassa vain 5 vuotta, joten jos pisteet ovat yli 5 vuotta vanhemmat, sinun on otettava se uudelleen. Jos haluat päättää, pitäisikö sinun ottaa uudestaan ​​SAT vai ACT, selvitä 25/75-prosenttipisteet hyväksytyille opiskelijoille . 25. / 75. prosenttipistemäärä tarkoittaa, että 25 prosentilla osallistuvista opiskelijoista on pisteet tässä määrässä tai alle (tämä on alle keskiarvon). 75. prosenttipiste tarkoittaa, että 75 prosentilla opiskelijoista pisteet ovat alle tai alle. Pohjimmiltaan 25./75. Prosenttipiste kattaa keskimäärin 50% kaikista kouluun hyväksytyistä opiskelijoista.

Jos pisteet minkä tahansa koulun 75. prosenttipisteellä ja sinulla on hyvät arvosanat nykyisestä korkeakoulustasi , sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos olet 25. prosenttipisteellä , sinulla on oltava vahva sovellus, jotta voit parantaa sisäänpääsykertoimesi.

Löydät hakemasi koulun nykyisten opiskelijoiden 25/75-prosenttipistemäärät hakemalla hakusanalla '[College Name]' fuksi valintaprofiili 'tai' [College nimi] 'ACT' tai '[College nimi]' SAT.

Oletetaan, että haet siirtämistä Ivyyn (useimmat 25./75. Prosenttipisteet ovat välillä 34-36 ACT tai 750-800 kaikissa SAT: n osissa). Kuten sanoin, arvosanasi ovat merkityksellisempiä kuin siirtosovelluksesi testipisteet, mutta siitä huolimatta harkitsisin, jos arvosanasi eivät ole täydellisiä (A: n ja B: n) testipisteet alle 31 ACT: llä tai alle 2100 SAT: lla. suorittaa testi uudelleen yrittääksesi parantaa pisteitäsi ja parantaa mahdollisuuksiasi päästä.

Jos oppilaitoksen arvosanat ovat kaikki A: ta ja pisteet ovat koulun 25./75. Prosenttipistemäärän sisällä, sinun ei tarvitse ottaa uudelleen SAT: ta tai ACT: tä.

Suosituskirjeet

Suurin osa kouluista vaatii lähettämistä vähintään kaksi suosituskirjainta college professorit tai opettajat .

Jotkut koulut pitävät kirjeitä mieluummin tulevat vain professoreilta eivätkä opettajilta.

Löydät koulun suosituskirjeitä koskevat käytännöt, kun haet siirtohakemusvaatimuksia. Sinun ei pitäisi käyttää uudelleen lukiosiopettajien suosituskirjeitäsi. Tarvitset uusia kirjeitä yliopiston professoreilta tai opettajilta.

minkä merkkien kanssa kalat tulevat toimeen

Varmista, että muodostat suhteita professoreihisi ja opettajiin. Tarvitset heitä pitämään sinusta tarpeeksi, jotta olet valmis kirjoittamaan sinulle suosituskirjeen. Mene heidän työaikaansa! Osallistu luokkaan! Tutki! Tarvitset heidän apua. Jos heillä ei ole suhdetta kanssasi, kirjeesi tulee todennäköisesti melko keskinkertainen. Lisätietoja suosituskirjeestäsi on artikkelissamme Kenen minun pitäisi pyytää kirjoittamaan kollegioni suosituskirje?

Tärkeimmät erityisvaatimukset

Jos haet tiettyyn pääaineeseen tai ohjelmaan (kuten elokuva, näytteleminen, tanssi, taide, musiikki), Sinua saatetaan myös vaatia lähettämään ylimääräinen hakukomponentti, kuten salkku tai suorittamaan koe . Ota selvää etsimällä tiettyä ohjelmaa, johon haet, hakemalla hakusanalla '[College Name] [ohjelma] Transfer Application', kuten USC Film Transfer Application.

Varmista myös, että tarkistat ohjelmasi määräajan. Taideohjelmilla (teatteri, elokuva, tanssi, musiikki) on usein aikaisemmat määräajat kuin yliopiston yleinen siirtomääräaika.

Jos tarvitset apua tärkeimpien erityisvaatimusten täyttämiseen (jos haet elokuvakouluun), tutustu toiseen artikkeliin USC Alum How How To Into Film School. Nyt kun olemme käsittäneet kaikki sovelluksen osat, puhutaan määräajoista.

body_deadline

Hakemusten määräajat

Kouluilla on siirtohakemusten määräajat 1. joulukuuta - 1. maaliskuuta syksyn tai marraskuusta kevään myöntämistä varten . Kun haet koulun erityisvaatimuksia (hae '[yliopiston nimi] siirtohakemus'), löydät määräajan.

Uudelleen, muista myös etsiä tiettyä ohjelmaa, johon haet , etsi '[Kollegion nimi] [ohjelma] -siirtosovellus'. Taideohjelmilla (teatteri, elokuva, tanssi) on usein aikaisemmat määräajat kuin yliopiston yleinen siirtomääräaika.

Varmista, että luot itsellesi aikataulun palata aikajanalta .

Suosittelen täyttämään henkilökohtaisen lausunnon ja täydennyksen ensimmäiset luonnokset vähintään kuukautta ennen hakemuksen jättämisen määräaikaa , joten sinulla on aikaa tarkistaa ja kirjoittaa uudelleen.

Pyydä opettajia kirjoittamaan suosituskirjeet vähintään kaksi kuukautta etukäteen siitä, kun hakemus erääntyy. Lähetä transkriptiot ja tulokset mahdollisimman pian.

Tarkista siirtovaatimuksista, milloin viimeinen käytettävissä oleva ACT- tai SAT-testauspäivä on. Yalen mukaan 'helmikuun ACT- tai maaliskuun SAT-testipäivämäärän pitäisi saavuttaa [valintatoimisto] hyvissä ajoin harkittavaksi', mutta tämä voi vaihdella koulusta toiseen, joten tarkista koulut, joihin haet.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, matkasi ei ole ohi.

Päätöskirjeet ja päätöksen tekeminen siirrosta tai oleskelusta

Saat päätöksenkirjeesi tyypillisesti toukokuun puolivälissä syksyn pääsyä varten . Sinulla on yleensä vain muutama viikko aikaa tehdä lopullinen päätös. Harkitse tätä ennen siirtopäätöksen tekemistä

 • Tekeekö siirto sinut onnellisemmaksi?
 • Siirtymällä saavutatko todennäköisemmin menestystä valitsemallasi alalla?
 • Jos tarvitset taloudellista tukea, saitko taloudellista tukea?
 • Pystytkö suorittamaan tutkintosi ajoissa? Kuinka monta yksikköäsi siirtyy? Kuinka monta yksikköäsi lasketaan tutkintoon? Tarvitseeko sinun käyttää ylimääräistä aikaa ja rahaa tutkinnon suorittamiseen?
 • Suurin osa kouluista antaa sinulle mahdollisuuden siirtää enintään 2 vuoden opintopistettä, joten jos haet siirtoa juniorivuodessasi, aloitat todennäköisesti uudelleen seuraavan koulun juniorina. Oletko kunnossa siinä?

Suosittelen myös luomalla edut ja haitat -luettelon nykyiselle koululle ja siirtokoululle . Tiedän, että se saattaa kuulostaa vanhalta hatulta, mutta se toimii! Kun olet hyväksynyt, haluat varmistaa, että siirto on sinulle paras päätös.

Muista, että kun vaihdat, voi viedä aikaa ystävien hankkimiseen uudessa koulussa. Yritä osallistua ja käydä koulun sponsoroimia tapahtumia auttaaksesi tapaamaan ihmisiä ja helpottamaan siirtymistäsi.

ovat syöpä- ja vaakayhteensopivia

Toinen PrepScholar-kirjailija siirsi kouluja, ja hän sanoi, että toisinaan voi tuntua olevan lapsenlapsi tai kuin joku, joka meni naimisiin perheen kanssa. Hän ja muut siirto-opiskelijat ovat kuitenkin sidoksissa toisiinsa; hänen lähimmät yliopiston ystävänsä päätyivät muihin siirron opiskelijoihin. Hän on niin onnellinen, että siirsi. Siirtäminen voi olla hieno kokemus! Älä vain ole ujo ja mene tapaamaan ihmisiä!


Muistettavaa

 • Ajattele, miksi haluat siirtää ja välittää sen hakutoimistoon henkilökohtaisen lausuntosi ja lisäyksesi kautta.
 • Työskentele kovasti nykyisillä luokilla (osallistu ja mene työaikaan), niin että sinulla on hyvät arvosanat oppitunnissasi ja sinulla on professoreita, jotka ovat halukkaita kirjoittamaan sinulle suosituskirjeitä.
 • Mieti, haluatko ottaa uudestaan ​​SAT- tai ACT-vaihtoehdon (jos sinun on lähetettävä pisteet siirtosovelluksellesi)
 • Tarkista hakemusten määräajat ja aseta aikataulu hakemuksen täyttämiseksi ajoissa.
 • Kun päätöskirjeesi tulevat, mieti todella, onko siirtäminen paras valinta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.