SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Kun aloin työskennellä ammatillisena opettajana, olin juuri valmistunut yliopistosta, sillä minulla oli vain muut pätevyydet kuin korkeat testitulokset ja jonkin verran vapaaehtoistyökokemusta. Taistelin muutaman ensimmäisen oppilaani opettamisen kanssa - en tuntenut oloni mukavaksi antaa heille tehtäviä ja yritin selvittää, miten voimme parhaiten käyttää oppituntimme.

Mutta vuosien oppitunnin jälkeen tutustuin perusteellisesti koko prosessin yksityiskohtiin. Olen hyödyntänyt ansaittua tietämystäni luodakseni tämän oppaan, jossa esitetään keskeiset vaiheet auttaakseni jotakuta menestymään SAT: ssa jotta tiedät mistä aloittaa, kun opetat omaa oppilasta tai lasta. Suuri osa suuresta opettajasta on valmistautuminen asianmukaisesti - nämä seitsemän vaihetta asettaa sinut oikealle tielle nostaaksesi oppilaan pisteitä :

 1. Määritä kohtaamasi haasteet
 2. Lisätietoja testistä
 3. Aseta maalitavoite
 4. Kerää materiaaleja
 5. Tee opintosuunnitelma
 6. Opeta iso kuva
 7. Analysoi heikkoudet

Vaihe 1: Tunnista haasteet

Ennen kuin aloitat oppilaan kanssa, sinun on varmistettava, että pystyt todella auttamaan oppilaasi ja määrittämään, onko edessäsi erityisiä haasteita.

Varmista, että olet pätevä

Älä oleta, että koska olet oppilasta vanhempi, tiedät automaattisesti enemmän testistä kuin hän. Olet luultavasti ottanut SAT: n vähintään viisi vuotta sitten, kun taas hän otti sen muutama kuukausi sitten. Jos haluat olla tehokas opettaja, sinun on käytettävä aikaa todella ymmärtääksesi SAT: n (katso seuraava vaihe saadaksesi lisätietoja siitä, miten se tehdään).

Ajattele asiaa näin: et pysty selittämään oppilaalle, miksi vastaus on väärä, ellet ymmärrä sitä itse. Mikä vielä pahempaa, et voi selvittää, miksi oppilaasi puuttuu kysymyksestä.

Hyvä nyrkkisääntö on se sinun pitäisi saada vähintään 150 pistettä enemmän kuin opiskelijasi . Jos hän on jo korkealla pisteillä, haluat olla täydellisessä tai lähellä sitä.

Opiskelijasi motivoiminen

Yksi tuutoroinnin suurimmista haasteista on vakuuttaa oppilaasi panostamaan parantamiseen tarvittavaan työhön. Suurin yksittäinen avain standardoitujen testitulosten nostamiseen on harjoittelu. Osa työstäsi vakuuttaa opiskelijasi panostamaan pisteiden nostamiseen. Jos oppilaasi kamppailee motivoidakseen, yritä keskustella hänen kanssaan korkeamman SAT -pistemäärän konkreettisista eduista.

Opiskelijan motivoiminen voi olla erityisen haastavaa, jos työskentelet perheenjäsenen tai ystävän kanssa. Tällainen tutorointi toimii yleensä parhaiten, kun opiskelija on vielä melko nuori tai on itsenäisesti motivoitunut ja yksinkertaisesti tulee hakemaan lisäapua.

ap biologia 2017 monivalinta

Vaihe 2: Tutki testiä

Kuten edellä mainitsin, voidaksesi olla hyödyllinen opettaja sinun on tiedettävä opettamasi aineisto: se tarkoittaa oppimista niin paljon kuin voit SAT: sta.

Opi muoto

Vaikka se ei ehkä vaikuta tärkeältä, sinun on aloitettava varmista, että ymmärrät SAT: n perusasiat : kuinka kauan se on, kuinka monta kysymystä sillä on ja mitä eri osioita on.

Muista, että SAT on muuttunut melko paljon viimeisen vuosikymmenen aikana, joten vaikka luulet tietäväsi sen hyvin lukiosta, muista tarkistaa testin nykyinen versio.

On tärkeää tietää tarkalleen, mitä oppilaasi voi odottaa näkevänsä SAT: ssa. Sinulla on oltava vankka käsitys sekä eri kysymysten muodoista että testin sisältämästä materiaalista - tutustu oppaisiimme siitä, mitä testin jokaisessa osassa todella on, jos sinulla on kysyttävää.

 • Lukeminen
 • Matematiikka
 • Kirjoittaminen

Ymmärrä SAT: n ainutlaatuinen logiikka

SAT on hyvin erilainen kuin testit, joita opiskelijat suorittavat luokissaan. Sinun on autettava oppilasta ymmärtämään nämä erot ja käyttämään niitä hyväkseen.

Ensinnäkin, muista, että SAT on ylivoimaisesti monivalintakoe: sillä ei ole väliä miten oppilas saa oikean vastauksen, vain sillä, että hän saa . On paljon hyödyllisiä strategioita ja pikavalintoja, jotka voivat auttaa oppilaita saamaan vastauksen nopeammin.

Toinen tärkeä kohta on muistaa se SAT -kysymyksiin sisältyy usein ansoja, joiden tarkoituksena on koetella koehenkilö . Auta oppilaasi auttamaan häntä harjoittelemaan kysymysten lukemista huolellisesti ja vastustamaan olettamuksia siitä, mitä hänen mielestään kysymyksen pitäisi esittää.

Lopuksi, älä koskaan unohda, että SAT on standardoitu: riippumatta siitä, kuinka aina on vain yksi oikea vastaus ja se on kiistatta oikea. Varmista, että voit selittää paitsi sen, miksi vastaus on oikea, vaan miksi muut vaihtoehdot ovat vääriä.

Ennen kuin voit olla tehokas opettaja, sinun on tutkittava materiaalia itse.

Vaihe 3: Aseta tavoitteet

Kun tunnet olevasi valmistautunut, on aika aloittaa oppilaan kanssa, mikä tarkoittaa, että sinun on määritettävä tarkalleen, mitä hän toivoo pääsevänsä ohjauksesta. Sinun on kysyttävä häneltä hänen henkilökohtaisista tavoitteistaan ​​ja kouluista, joihin hän aikoo hakea, jotta voit auttaa häntä määrittämään sopivan pistetavoitteen.

Pistetavoitteen määrittäminen

On helppo olettaa, että haluat vain saada oppilaan pisteet mahdollisimman korkeiksi, mutta on parempi pitää tietty piste mielessä. Kaikki opiskelijat eivät tarvitse 1600: aa saavutettavan tavoitteen asettaminen antaa oppilaalle jotain konkreettista työskennellä .

Tavoitemäärä riippuu siitä, millä luokalla oppilaasi on ja mihin kouluun tai ohjelmaan hän haluaa hakea. Olettaen, että opiskelijasi on oppilaitoksiin hakeva nuorempi tai vanhempi, voit käyttää tavoitteen laskemiseen menetelmäämme, joka perustuu SAT -pisteisiin, joita oppilaitokset odottavat hakijoilta.

Tarkennuksen kaventaminen (tarvittaessa)

Muista, että oppilaasi saattaa joutua keskittymään erityisesti pisteiden nostamiseen yhdestä tai kahdesta osasta. Erityisen alhaiset pisteet yhdestä osasta (erityisesti matematiikasta tai lukemisesta) voivat laskea sovellukseen, ja joillakin kouluilla ja ohjelmilla on rajapisteet tietyille osille.

Toinen näkökohta on, saako koulu ylituloksen eli lasketaanko vain korkeimmat pisteet jokaisesta osasta. Jos oppilaasi hakee vain kouluista, jotka saavat ylituloksen ja jolla on jo vankka pistemäärä jossakin osassa, hän saattaa haluta keskittyä ensisijaisesti muihin.

Vaihe 4: Kerää suuria resursseja

Ennen kuin aloitat tutoroinnin, sinun on tehtävä se varmista, että sinulla on korkealaatuisia harjoitusmateriaaleja käytettäväksi oppilaan kanssa . Kun harjoituskysymyksissä on virheitä tai ne eivät näytä aivan SAT: n kysymyksiltä, ​​opiskelijat päätyvät hämmentyneiksi tai turhautuneiksi ja, mikä vielä pahempaa, menettävät osan luottamuksestaan ​​sinuun.

Käydään läpi, mistä löydät joitakin hyödyllisimpiä SAT -resursseja.

Viralliset testit

Parhaat käytännön materiaalit ovat virallisia, koska todellisten testien harjoittelu antaa oppilaalle parhaan käsityksen siitä, mitä odottaa testipäivänä . Haluat löytää ja käyttää mahdollisimman monta näistä.

 • Ilmainen harjoitustesti ja kysymyksiä SAT: n uusimpaan versioon
 • Ilmaiset viralliset käytännön testit
 • (Jos haluat paperikopiot ilmaisista virallisista käytännön testeistä) Virallinen SAT -opasopas , tällä hetkellä 14 dollaria Amazonissa

Yleiset strategiat

Harjoittelu todellisten SAT -laitteiden kanssa on paras tapa oppia testin muoto ja logiikka, mutta opiskelijasi saattaa silti tarvita lisäapua strategioita tehokkaimmista tavoista lähestyä erityyppisiä kysymyksiä . Seuraavat resurssit voivat auttaa sinua löytämään tehokkaimmat strategiat, joita oppilaasi voi ottaa.

 • SAT Prep Black Book, toinen painos kirjoittanut Mike Barrett ja Patrick Barrett
 • PrepScholarin Ultimate SAT Study Guide
 • 23 Suosituimmat SAT -vinkit
 • Vaihtoehtoisia harjoitusmateriaaleja

Aihekohtaiset materiaalit

Toinen tärkeä osa SAT: n opiskelua on testatun sisällön tarkistaminen. Seuraavat kirjat ja oppaat voivat auttaa sinua tarkastella keskeisiä käsitteitä kustakin kolmesta osasta oppilaasi kanssa.

Lukeminen

 • Kriittinen lukija , kirjoittanut Erica Meltzer
 • Muut SAT Reading -kirjat
 • PrepScholarin Ultimate SAT Reading Study Guide

Matematiikka

Kirjoittaminen


Vaihe 5: Tee suunnitelma

Opettajana yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on varmistaa, että oppilaasi pysyy raiteillaan. Käydään läpi joitakin tapoja, joilla voit auttaa oppilasta saavuttamaan tavoitteensa testipäivään mennessä.

Aseta aikataulu

On tärkeää, että sinulla on oma aikataulu ohjaukselle. Ilman sitä opiskelijoiden on helppo viivyttää ja jäädä jälkeen.

Aloita määrittämällä, milloin oppilaasi suorittaa testin, ja suunnittele sitten, miten aiot kattaa kaiken välillä. Yleisesti ottaen opiskelijoiden pitäisi ampua noin 40 tuntia valmistautumista , vaikka aika jakautuu tutoroinnin ja itsenäisen työn välille.

kenen kanssa vesimies sopii parhaiten

Yrittää aseta oppitunnille tietty aika joka viikko . Mieluummin tapaan opiskelijoita kerran viikossa, mutta jos sinulla on tiukka aikataulu, voit varmasti tehdä sen kahdesti viikossa. Useampia oppitunteja viikossa useimmat opiskelijat palavat nopeasti ja turhautuvat.

Analysoi heikkoudet

Ennen kuin aloitat, käytä aikaa selvittääksesi, mitä oppilaasi tarvitsee eniten apua. Jos hän on tehnyt testin aikaisemmin, katso hänen pisteitä. Jos mahdollista, pyydä häntä suorittamaan täydellinen harjoitustesti ennen kuin aloitat. Yhdessä käyminen auttaa sinua näkemään, miksi häneltä puuttuu kysymyksiä, ja voit keskittyä ponnisteluissasi strategioihin ja sisällön tarkasteluun, joista on eniten hyötyä hänelle.

Sieltä voit suunnitella, missä järjestyksessä materiaalit käsitellään. Aloitan yleensä opiskelijan heikoimmista alueista ja käyn sitten läpi kaiken, kunnes pääsen hänen vahvimpiinsa, ja tarkastelen aikaisempia käsitteitä silloin tällöin.

Anna kotitehtäviä

Kuten edellä mainitsin, käytäntö on avain SAT: n parantamiseen. Sinun on annettava oppilaillesi harjoittelukysymyksiä tai tarkasteltavaa sisältöä oppituntien välillä. Ihannetapauksessa haluat myös saada heidät suorittamaan vähintään kolme täyttä virallista SAT -harjoitusta, jotka simuloivat todellisia testausolosuhteita.

Jos olet vanhempi tai sisar kuin ammattimainen opettaja, et todennäköisesti pysty vakuuttamaan oppilaasi tekemään ylimääräisiä kotitehtäviä. Yritä sen sijaan varata ylimääräinen aika viikon aikana, jotta he voivat opiskella itse.

Hyvä neuvo!

Vaihe 6: Opeta iso kuva

Kun opiskelijat ilmoittautuvat tutorointiin, he odottavat usein oppivansa temppuja, jotka auttavat heitä heti nostamaan pisteitään. Tällaisia ​​yksinkertaisia ​​temppuja ei oikeastaan ​​ole, mutta on hyödyllisiä strategioita joka johdonmukaisella käytöllä voi vaikuttaa suuresti opiskelijoiden pisteisiin.

Saatat myös joutua tarjoamaan sisällön tarkastelu oppilaalle heidän vahvuuksistaan ​​ja heikkouksistaan ​​riippuen.

Seuraavat resurssit tarjoavat ideoita tietyille strategioille, joita voit käyttää opiskelijasi kanssa (joista useimmat sisältyvät myös edellisen osan yleisohjeisiin).

Lukeminen

 • SAT -lukukenttien lukeminen: Tässä oppaassa selitetään lukukäytäntö, jota suosittelemme useimmille opiskelijoille - pyydä oppilasta kokeilemaan sitä ja säätämään sitten lähestymistapaa tarpeen mukaan.
 • Kuinka aika ei saa loppua SAT -lukemisesta: Ajoitus voi olla suuri taistelu SAT -lukemisessa. Tämä opas antaa sinulle ideoita siitä, miten voit auttaa oppilasta vauhdittamaan itseään.
 • SAT -lukemisen #1 salaisuus: SAT -lukeminen näyttää usein monimutkaisemmalta kuin se on. Tämä opas auttaa sinua ja opiskelijaasi ymmärtämään testin logiikan.

Matematiikka

 • 28 välttämätöntä kaavaa: Vaikka SAT tarjoaa testin tekijöille joitain geometrian peruskaavoja, on muitakin kaavoja, joita opiskelijasi tahtoa tarvitsee tietää.
 • SAT -matematiikan ajan loppuminen: Tässä oppaassa on neuvoja siitä, miten voit auttaa oppilaasi selviytymään tehokkaasti kaikista matemaattisten osioiden kysymyksistä.
 • Vastausten liittäminen: Varmista, että oppilaasi ymmärtää tehokkaimman tavan kytkeä ja kytkeä, varsinkin jos hän kamppailee nopeasti algebran kysymysten ratkaisemisen kanssa.
 • Kuinka liittää numerot : Tämä strategia auttaa oppilaasi lähestymään kysymyksiä, jotka esittävät abstrakteja muuttujia ja tuntemattomia määriä.

Kirjoittaminen

 • SAT -kirjoittamisen salaisuus: SAT -kirjoittamisosassa on omat ainutlaatuiset piirteensä. Varmista, että ymmärrät ne, jotta voit auttaa oppilasta mukauttamaan lähestymistapaansa vastaavasti.
 • Kuinka lähestyä SAT -kirjoituskohtia: Kaikki SAT -kirjoituskysymykset esitetään yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että oppilaasi tarvitsee strategian kohtien käsittelyyn!

Vaihe 7: Analysoi virheitä

SAT -kysymykset noudattavat tiettyjä malleja, ja paras tapa saada tuntumaa kysymysten tyyliin on harjoittaa paljon. Sellaisenaan, säännöllinen harjoittelu todellisten SAT -kysymysten kanssa on yksi tärkeimmistä osista testin opiskeluun , ja sinun tulisi ohjaajana antaa paljon virallisia käytännön kysymyksiä.

Ei kuitenkaan riitä, että annat vain harjoituksia oppilaalle, vaan sinun on myös tarkasteltava huolellisesti hänen kaipaamiaan kysymyksiä. Älä lopeta sanomasta: 'B on oikea vastaus' - todella kaivaa ja auta oppilasta ymmärtämään, miksi hän sai kysymyksen väärin ja miten hän voi välttää vastaavien menettämisen tulevaisuudessa . Tämä prosessi on avain auttamaan oppilasta parantamaan ja miksi on niin tärkeää, että ymmärrät testin itse.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit vastata tehokkaasti ohitettuihin kysymyksiin, tutustu oppaaseemme virheiden tarkistamisesta.

( Veli. Jeffrey Pioquinto, SJ /Flickr)

Katsaus: 3 tärkeintä opetusvinkkiä

Yllä olevat vaiheet tarjoavat yleiskatsauksen tehokkaasta opettajasta: mitä tarkalleen katat ja miten työskentelet sen suhteen, riippuu paljon sinusta ja oppilaastasi. Siitä huolimatta on olemassa muutama iso kuva ideoita, jotka jokaisen opettajan tulisi pitää mielessä .

Ole valmiina

Opiskelijasi tietää, jos et ole panostanut opetusprosessiin: älä yritä bluffata tiesi epämääräisellä muistolla SAT: n ottamisesta lukiossa - se ei toimi. Ota aikaa tutustua testiin ja laatia yksilöllinen parannussuunnitelma oppilaalle. Mitä enemmän tiedät testistä, sitä paremmin ymmärrät oppilaasi ainutlaatuiset tarpeet ja sitä tehokkaampi olet ohjaaja.

Keskity motivaatioon

Opiskelijat, jotka eivät ryhdy työhön, eivät parane - se on niin yksinkertaista. Sellaisenaan, suuri osa roolistasi ohjaajana on asettaa odotuksia ja kannustaa opiskelijaasi opiskelemaan ja harjoittelemaan. Joissakin tapauksissa oppilaasi motivoiminen on yksinkertaista (minulla on ollut opiskelijoita, jotka todella pyytävät ylimääräisiä kotitehtäviä), mutta toisissa sinun on todella korostettava, miksi harjoitus on tärkeä ja miten se auttaa oppilasta saavuttamaan tavoitteensa.

Muista, että SAT on Standardoitu Testata

Muista aina, että SAT testaa samat yksinkertaiset säännöt uudestaan ​​ja uudestaan, vain hieman eri tavoilla. Testin tunteminen on suurin voimavara opettajana.

Vaikka olet vasta aloittamassa etkä ole vielä tutustunut testiin, voit hyödyntää sitä tosiasiaa, että SAT on standardoitu . Käy viralliset testit huolellisesti läpi ja etsi malleja kysymyksistä. Muista, että koska testi on standardoitu, on aina vain yksi kiistatta oikea vastaus. Auta oppilasta ymmärtämään sekä mitä että mitä tapa kuuluu testin piiriin.


Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA