Kuinka opettaa ACT: Opas ohjaajille ja vanhemmille

Vietin neljä vuotta testin valmisteluohjaajana ja työskentelin opiskelijoiden kanssa ACT: n ja SAT: n kaikilla osa-alueilla. Kun aloitin, tiesin kuinka tehdä testit, mutta en ollut niin hyvä opettamaan niitä. Vuosien varrella olen kuitenkin oppinut paljon siitä, kuinka olla tehokas opettaja, eikä se ole suurelta osin siitä, millaisia ​​vinkkejä ja temppuja voit odottaa.

Tämä opas antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset oppilaan ohjaamiseen ACT -valmisteluprosessin läpi. Seuraa vain näitä kuutta vaihetta: 1. Asettaa tavoite
 2. Opi testi
 3. Käytä parhaita resursseja
 4. Tehdä suunnitelma
 5. Opettele strategioita
 6. Leikkaa virheitä

Vaihe 1: Määritä tavoitteesi ja haasteet

Tämä vaihe vaihtelee paljon sen mukaan, kuka olet ja kuka oppilaasi on. Jos olet vanhempi, sisar tai ystävä, sinun on määritettävä, oletko pätevä opettamaan tätä oppilasta ja millaisia ​​haasteita kohtaat. Jos olet ammatillinen tai vapaaehtoinen opettaja, sinun kannattaa keskittyä enemmän opiskelijan omiin pisteisiin.

Oletko pätevä?

Voidakseen olla tehokas opettaja, sinun täytyy olla parempi materiaalissa kuin opiskelijasi . Jos kamppailet selittääksesi kysymyksiä, joita he kaipaavat, se heikentää hänen luottamustaan ​​sinuun, ja jos et todella ymmärrä materiaalia, et pysty diagnosoimaan oppilaasi heikkouksia.

Hyvä nyrkkisääntö on se sinun pitäisi saada vähintään 4 pistettä enemmän kuin opiskelijasi . Jos hänellä on jo korkeat pisteet, haluat olla täydellisessä tai lähellä sitä. Jos et ole akateemisesti ajatteleva tai olet aina huono standardikokeissa, älä yritä opettaa niitä toiselle.

Mahdolliset haasteet

Oppilaasi täytyy haluta kehittyä. On mahdotonta nostaa pisteitäsi ACT: ssä tekemättä paljon harjoittelua, joten et voi olla tehokas opettaja, ellei myös opiskelijasi ole panostanut prosessiin.

Oppilaan kannustaminen osallistumaan oppimisprosessiin voi olla erityisen hankalaa, jos hän on ystävä tai perheenjäsen. Oen suurimpia haasteitani opettajana työskentelin serkkuni kanssa. Koska meillä ei ollut tavanomaista opiskelija-opettaja-suhdetta, minun oli vaikeampi motivoida häntä ja saada hänet vastuuseen, kun hän ei suorittanut antamaani työtä.

Pistetavoitteen asettaminen

Tavoitteen saavuttaminen on tärkeä motivaatioväline, joten varmista se keskustele oppilaasi kanssa siitä, minkä pistemäärän hän haluaa saavuttaa . Älä vain oleta, että hän tarvitsee 36, koska hän lähes varmasti ei.

Oppilaasi tavoite riippuu siitä, mihin hän tarvitsee pisteet. Pisteet, joita hän tarvitsee yläkoululaisena päästäkseen kesäohjelmiin, ovat hyvin erilaisia ​​kuin mitä hän tarvitsee vanhempana päästäkseen Columbiaan. Lisäksi se, mitä pisteitä hän tarvitsee päästäkseen yliopistoon, riippuu siitä, mihin hän haluaa mennä. Tarkastele hänen kiinnostuneiden koulujensa pistealueita auttaakseen määrittelemään, minkä pistemäärän hänen pitäisi ampua.

Toinen huomio on se, tarvitseeko oppilas sitä nostaa hänen pisteitään kokonaisuudessaan tai yksinkertaisesti nostaa pisteitä yhdessä osassa . Erityisen alhaiset pisteet yhdestä osasta (erityisesti matematiikasta tai lukemisesta) voivat laskea sovellukseen, ja joillakin kouluilla ja ohjelmilla on raja -arvot tietyille osille. Jälleen on tärkeää ymmärtää, mihin hän aikoo käyttää pisteitä, jotta hän voi määrittää tavoitteensa.

Tietyn tavoitteen asettaminen (ja syyn löytäminen) auttaa oppilasta pysymään keskittyneenä.

Vaihe 2: Tutustu ACT: ään

Et voi olla tehokas opettaja, jos et tiedä mitään ACT: stä. Jos et ole tottunut tutorointiin - varsinkin jos hait yliopistoon ennen älypuhelimien keksimistä - sinun on vietettävä aikaa testin tekemiseen.

Hyvä ensimmäinen askel on kokeile harjoitella ACT : tämä auttaa sinua ymmärtämään omat vahvuutesi ja heikkoutesi sekä sen, miten ACT on muotoiltu ja millaisia ​​taitoja se testaa. Olen sisällyttänyt joitakin tärkeitä muistutuksia siitä, mitä sinun on tiedettävä, jos et tunne alla olevaa testiä.

käyttääkö georgetown yleistä sovellusta

Muista, että ACT on erilainen kuin SAT

ACT: n suosio on suhteellisen hiljattain ja hieman sijainnista riippuvainen. Jos hait yliopistoon ennen vuotta 2000 tai menit lukioon itä- tai länsirannikon osavaltiossa (pikemminkin kuin keskilännessä tai vuoristovaltiossa), olet todennäköisesti ottanut SAT: n.

Vaikka molemmat ovat standardoituja testejä, nykyinen ACT on hyvin erilainen kuin SAT: n vanhemmat versiot . Aloittelijoille sillä on matematiikan ja lukemisen lisäksi englanti- ja luonnontieteelliset osiot. Se esittää myös erilaisia ​​kysymyksiä hieman erilaisesta materiaalista - esimerkiksi ACT: ssä ei ole sanakysymyksiä, mutta on trigonometrisia kysymyksiä.

Jos aiot ohjata ACT: tä, varmista, että tiedät ACT: n - Älä vain oleta, että se on sama kuin SAT, jonka otit 10 vuotta sitten.

Tiedä ACT: n muoto

Se kuulostaa typerältä, mutta on tärkeää, että ymmärrät, miltä ACT todella näyttää ja millaisia ​​kysymyksiä se esittää. ACT eroaa suuresti siitä, millaista testiä opiskelijat suorittavat lukiossa ja sinun on ymmärrettävä testin ainutlaatuinen logiikka ja muoto, jotta voit ohjata oppilaasi parempaan pisteeseen.

Oletetaan esimerkiksi, että oppilaasi matematiikka on alhainen ja tiedät, että hän todella kamppailee logaritmien kanssa. Saatat päättää, että sinun pitäisi keskittyä logaritmien opiskeluun ja todella harjoittaa tätä taitoa. Tämä suunnitelma kuulostaa riittävän loogiselta, mutta se todella tuhlaisi paljon aikaa, koska ACT: llä on enintään yksi logaritmikysymys testiä kohden. Ellei oppilaasi pisteitä jo 33 tai enemmän matematiikassa, logaritmien opiskelu ei ole tehokasta ajan käyttöä.

Ajatellaanpa toista tapausta: oppilaalla on vaikeuksia tiedeosion kanssa. Saatat ajatella, että on hyödyllistä tarkastella tieteitä, jotka oppilaasi on oppinut koulussa: käy läpi osmoosi ja sähkömagnetismi. Mutta tiede -osa ei oikeastaan ​​testaa tietoa - se koskee kaavioiden lukemista. Luonnontieteiden opiskelu ei auta oppilasta ollenkaan.

Jos et ole varma, mitä ACT todella testaa, voit käytä seuraavia oppaita saadaksesi tietoa kunkin osion sisällöstä :

 • Englanti
 • Lukeminen
 • Matematiikka
 • Tiede

Vaihe 3: Kerää parhaat resurssit

Jos opettajana opin yhden oppitunnin, se oli se huonot materiaalit vaikeuttavat tehokkaasti tutorointia . Kun harjoituskysymyksissä on virheitä tai ne eivät näytä lainkaan todelliselta ACT: ltä, oppilaat päätyvät hämmentyneiksi tai turhautuneiksi ja, mikä vielä pahempaa, menettävät osan luottamuksestaan ​​sinuun.

Näiden ongelmien välttämiseksi paras suunnitelma on käytä virallisia harjoitusmateriaaleja aina kun mahdollista ja tarvittaessa täydentää niitä laadukkailla kirjoilla.

Viralliset harjoitustestit

Viralliset säädökset ovat minkä tahansa tutorointiohjelman selkäranka. Todellisten testien harjoittelu antaa opiskelijoille parhaan käsityksen siitä, mitä odottaa testipäivänä.

On olemassa useita virallisia ACT: itä ilmaiseksi verkossa. Voit myös ostaa Todellinen ACT -opas , joka sisältää ylimääräisiä virallisia testejä.

Parhaat yleiset kirjat

Vaikka Todellinen ACT -opas tarjoaa paljon hienoa harjoitusmateriaalia, se ei sisällä paljon strategioita tai sisällön tarkastelua. Sellaisena tarvitset todennäköisesti muita materiaaleja lisäaineina (vaikka se riippuu lähestymistavastasi opettajana ja opiskelijasi vahvuuksista ja heikkouksista).

kuinka kirjoittaa uc -esseitä

Yksi suuri resurssi on ACT Musta kirja Kirjailija: Mike Barret . Tässä kirjassa esitetään, miten ajatella tehokkaasti testistä, ja se voi todella auttaa oppilaita ymmärtämään, miten ACT eroaa koulussa suoritettavista testeistä. Se sisältää joitakin parhaista strategioista, mutta siitä puuttuu myös matematiikan ja englanninkielisen sisällön tarkastelu, jota monet opiskelijat tarvitsevat.

Varten lisätietoja näistä kirjoista ja muista , tutustu parhaiden ACT-esikirjojen yhteenvetoon ja luetteloon parhaista kirjoista intensiiviseen ACT-tutkimukseen. Voit myös harkita ilmaisia ​​online -ACT -oppaitamme, mukaan lukien viisi strategiaa, joita sinun on käytettävä, ja kuinka saat 36.

Parhaat jaksokirjat

Jos oppilaasi tarvitsee erityistä apua jossakin osassa, harkitse kyseisen aiheen kirjan hankkimista. Näitä ACT: n erikoisvaihtoehtoja on vähemmän kuin SAT: lle, mutta silti on hienoja vaihtoehtoja.

Meillä on myös ilmaisia ​​oppaita jokaiseen osioon, jotka sisältävät joitain parhaita ja kattavimpia tietoja missä tahansa.

Englanti

 • Täydellinen opas parhaisiin englanninkielisiin ACT -kirjoihin voi auttaa sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon oppilaallesi.
 • Ultimate Guide to ACT English

Matematiikka

Lukeminen

 • Lukemiseen suosittelemme yleensä Erica Meltzerin täydellistä ACT -lukua.
 • Ultimate Prep Guide to ACT Reading

Tiede

Hyvät resurssit ovat kullan arvoisia (ei kirjaimellisesti).

Vaihe 4: Tee suunnitelma

Kun tiedät tavoitteesi ja sinulla on tarvitsemasi materiaalit, istu alas oppilaasi kanssa ja työskentele täydellinen suunnitelma siitä, miten aiot saada hänet pisteisiin, joita hän tarvitsee ilmoittautumispäivään mennessä .

ACT -valmistelu on yksi helpoimmista asioista viivytellä - koska se on jakautunut niin pitkälle ajanjaksolle, se on helppo siirtää viimeiseen minuuttiin - mutta opiskelu on tehokkainta, kun se tapahtuu kuukausien, ei päivien aikana.

Opettajana, yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on varmistaa, että oppilaasi pysyy raiteillaan . Käydään läpi joitakin tapoja saavuttaa se.

Luo aikataulu

Selvitä ensin, milloin oppilaasi menee kokeeseen. Suunnittele sitten, mitä sinun on tehtävä välillä: Useimmat opiskelijat hyötyvät noin 40 tunnin opiskelusta - se riippuu opiskelijasta, kuinka paljon siitä on tutorointia ja kuinka paljon itsenäistä työtä, mutta kaikkien opiskelijoiden on suoritettava vähintään kolme täyttä käytännön testiä.

Aseta tietty aika oppitunnillesi joka viikko . Yleensä mieluummin tapaan opiskelijoita kerran viikossa, mutta jos sinulla on tiukka aikataulu, voit varmasti tehdä sen kahdesti viikossa. Useampia oppitunteja viikossa useimmat opiskelijat palavat nopeasti ja turhautuvat.

Jos työskentelet sellaisen opiskelijan kanssa, jonka näet vain kerran viikossa, sinun on tehtävä se antaa läksyjä , joko ylimääräisiä harjoittelukysymyksiä tai aineistoa, riippuen opiskelijan tarpeista ja heikkouksista.

Vanhempana tai sisaruksena et todennäköisesti pysty vakuuttamaan oppilaasi tekemään ylimääräisiä kotitehtäviä, joten varaa sen sijaan viikon aikana ylimääräinen aika opiskelua varten.

Priorisoi

Kun päätät, miten lähestyä materiaalia, on hyödyllistä olla järjestelmä: aiotko käsitellä yhden osan kerrallaan? Jaetaanko ne yksilöllisiin taitoihin ja sekoitetaanko asioita hieman? Pyydä oppilaasi harjoittelemaan jokaista kysymystyyppiä ja miettimään, mikä hämmentää häntä siitä? Jokainen näistä lähestymistavoista voi toimia - se todella riippuu siitä, miten oppilaasi oppii parhaiten.

Päätä sitten mistä aloitat. Haluan aloittaa käsittelemällä opiskelijan heikoimpia kohtia, koska siellä heillä on usein eniten parantamisen varaa. Mutta jokainen oppilas on erilainen. Joidenkin on ehkä nostettava vain tietyn osion pistemäärä. Jotkut saattavat jo tietää ACT: stä paljon ja joutuvat useimmiten tarkistamaan testatun materiaalin. Toisten on aloitettava aivan perusasioista, kuten muodosta ja pisteytyksestä.

Aseta odotukset

ACT -valmistelua on helppo lykätä ja välttää, mutta opiskelijoiden on mahdotonta parantaa ilman omaa harjoittelua. Suuri osa ohjaajan työstäsi on pitää opiskelijasi motivoituneena.

Keskustele oppilaasi kanssa siitä, kuinka paljon työtä hänen on tehtävä ja milloin se on suoritettava. Muistuta häntä, miksi ACT on tärkeä. Pidä häntä aikataulustasi.

tarinan esimerkki

Ihannetapauksessa suunnitelmasi on vähemmän monimutkainen kuin tämä.

Vaihe 5: Keskustele strategioista

Tähän mennessä olen puhunut lähinnä kokonaisuudesta onnistuneen opiskelija-opettaja-suhteen luomiseksi, mutta nyt haluan perehtyä hieman syvemmälle kuinka olla todella tehokas materiaalin opettaja .

Jotta voit menestyä ACT: ssä, opiskelijoilla on oltava järjestelmällinen lähestymistapa jokaiseen osaan . Nämä yleiset strategiat ovat usein sitä, mitä opiskelijat odottavat oppivansa, kun he aloittavat tutoroinnin, ja vaikka ne eivät ole kaikki, lopeta kaikki ACT: n oppiminen, tällaiset vinkit ovat edelleen tärkeitä.

Alla on joitain oppaita tärkeimmät strategiat kullekin osalle saada sinut ajattelemaan, millaisia ​​ideoita haluat ehkä kattaa. Haluat myös diagnosoida kaikki englannin ja matematiikan sisällön heikkoudet.

Englanti

 • Englanninkielisten kohtien lähestyminen: Tässä oppaassa kerrotaan parhaista tavoista lukea ACT -englanninkielisiä kohtia. Pyydä oppilasta kokeilemaan kukin ja määrittämään, mikä sopii hänelle parhaiten.
 • 5 kriittistä käsitettä: Tämä artikkeli kattaa useita yleisiä ACT -englanninkielisiä strategioita, kuten kielioppisääntöjen (ei korvasi) käyttäminen vastauksen määrittämiseen ja kysymysten kiirehtiminen.
 • Mitä ACT English todella kattaa: Käy tämä luettelo läpi oppilaasi kanssa selvittääksesi, onko aiheita, jotka hän on erityisen tuntematon.

Matematiikka

 • Kuinka aika ei saa loppua ACT Mathista: Matematiikka -osio sisältää paljon kysymyksiä, ja opiskelijoiden on siirryttävä nopeasti. Tässä oppaassa on vinkkejä, joiden avulla oppilaat voivat hallita aikaa tehokkaasti.
 • 31 on tiedettävä kaavat: Toisin kuin SAT, ACT ei tarjoa kaavoja, jotka sinun on tiedettävä. Tämä luettelo sisältää kaikki kaavat, jotka oppilaasi tarvitsee muistaa ACT -matematiikan ässäksi.
 • Vastausten kytkeminen: Varmista, että oppilaasi ymmärtää tehokkaimman tavan kytkeä ja kytkeä.
 • Numeroiden liittäminen: Tämä strategia auttaa oppilaasi lähestymään kysymyksiä, jotka esittävät abstrakteja muuttujia ja tuntemattomia määriä.

Lukeminen

 • Kappaleiden lukeminen: On tärkeää, että oppilailla on suunnitelma niiden lukemiseksi tehokkaasti. Tässä oppaassa kuvataan tehokkaimmat menetelmät.
 • ACT -lukemisen sääntö #1: Yleinen virhe, jonka oppilaat tekevät ACT -lukemisessa, on kysymysten yliajattelua. Tämä opas selittää, miksi se antaa sinulle väärän vastauksen.
 • Kuinka lopettaa ajan loppuminen ACT -lukemisessa: Ajanhallinta on yksi ACT -lukemisen vaikeimmista osista - tämä opas voi auttaa siinä.

Tiede

 • ACT Science ei ole oikeastaan ​​tiedettä: Tässä artikkelissa kerrotaan, miten oppilaat voivat hyödyntää sitä tosiasiaa, että ACT Science on todella lukutesti heidän edukseen.
 • Kuinka lähestyä tieteellisiä kohtia: Kuten englannin ja lukemisenkin kohdalla, oppilaiden on tiedettävä, miten käsitellä kohtia järjestelmällisesti - tässä oppaassa selitetään tehokkain tapa tehdä niin.

Vaihe 6: Selvitä virheet

ACT -kysymykset noudattavat tiettyjä malleja: katso tarpeeksi testejä ja huomaat, että testin kirjoittajat esittävät samanlaisia ​​kysymyksiä yhä uudelleen. Paras tapa saada käsitys näiden kysymysten tyylistä on harjoittaa paljon, kuten edellä mainitsin Sinun pitäisi saada oppilaasi säännöllisesti harjoittelemaan todellisia ACT -kysymyksiä .

Ei tietenkään riitä pelkkä tehtävän antaminen, vaan sinun on myös keskusteltava kysymyksistä, joita opiskelijasi kaipaa. Sinun roolisi ohjaajana ei ole vain sanoa: 'B on oikea vastaus' - se on auttaa oppilasta ymmärtämään, miksi he saivat kysymyksen väärin ja miten he voivat välttää vastaavien menettämisen tulevaisuudessa.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit vastata tehokkaasti vastaamattomiin kysymyksiin, tutustu oppaaseemme virheiden tarkistamisesta.

Avaimet oppilaan potentiaalin vapauttamiseen.

Katsaus: 3 tärkeintä opetusvinkkiä

Tarkennukset siitä, mitä peität ja miten työskentelet sen suhteen, riippuvat paljon sinusta ja oppilaastasi, mutta on olemassa muutamia suuria ideoita, jotka jokaisen opettajan tulisi pitää mielessä.

Ole järjestäytynyt

Oppilaat ottavat vihjeensä sinulta. Jos et ole materiaalin päällä ja sinulla ei näytä olevan suunnitelmaa, he huomaavat valmistautumattomuutesi ja tuntevat olonsa vähemmän luottavaiseksi tietämyksestäsi.

Varmista, että sinulla on selkeä suunnitelma kaikesta, mitä aiot kattaa , koska tämä auttaa sinua tuntemaan olosi valmistautuneeksi ja antaa sinulle mahdollisuuden valmistautua oppitunteihin etukäteen. Jätä kuitenkin itsellesi ylimääräistä aikaa vaikeiden aiheiden tarkasteluun ja oppilaan kysymyksiin vastaamiseen. On mahdotonta ennustaa tarkalleen, mihin oppilaat tarvitsevat apua, ja on tärkeää vastata heidän huolenaiheisiinsa.

Motivaatio on avainasemassa

En voi liioitella harjoittelun merkitystä: oppilaat eivät parane, jos he eivät tee työtä . Sinänsä on tärkeää, että motivoitte oppilaanne tekemään tehtävänne. Joissakin tapauksissa tämä on helppoa (minulla on ollut opiskelijoita, jotka todella pyysivät ylimääräisiä kotitehtäviä), mutta toisissa tapauksissa sinun on todella korostettava, miksi käytäntö on tärkeä ja miten se auttaa oppilasta saavuttamaan tavoitteensa.

He eivät kutsu sitä standardoiduksi testiksi turhaan

Opettajana olen huomannut, että suurin vahvuuteni on tietosanakirjallinen tieto ACT: stä. Testi sisältää samantyyppisiä kysymyksiä uudestaan ​​ja uudestaan, joten kun tiedät todella erilaisten kysymystyylien ja niiden kattamat aiheet, voit selittää melkein minkä tahansa permutaation.

Olen saanut tämän tiedon vuosien oppitunnin aikana, mutta vaikka olet vasta aloittamassa, voit hyödyntää sitä tosiasiaa, että ACT on standardoitu . Käy viralliset testit huolellisesti läpi ja etsi malleja kysymyksistä. Muista, että koska testi on standardoitu, on aina vain yksi kiistatta oikea vastaus. Auta oppilasta ymmärtämään sekä mitä että mitä tapa kuuluu testin piiriin.

Lue lisää

Olen listannut paljon hyödyllisiä resursseja tässä artikkelissa . Jos etsit lisää ACT -valmistelusisältöä, voit myös tutustua kaikkiin viesteihimme käyttämällä oikeassa sarakkeessa lueteltuja aiheita.

ln (x / y)

Jos testi on aivan nurkan takana ja olet kiireinen, muista käydä nämä viime hetken opintovinkit läpi oppilaasi kanssa.

Vanhemmille : tutustu näihin oppaisiin, joiden avulla voit päättää, mikä on paras opetusmuoto lapsellesi. Opettaja? Itsenäinen opiskelu? Online -ohjelma?

Korota ACT -pisteitäsi 4 pisteellä (ilmainen lataus)

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset