Kuinka suorittaa itsenäinen oppitunti lukiossa

ominaisuus_alone

Onko jotain tiettyä aihetta, jota haluaisit opiskella, mutta lukiosi ei tarjoa sitä? Voit ehkä suorittaa itsenäisen tutkimuksen!

Itsenäiset opinnot voivat olla loistava tapa ottaa luokka, jota koulu ei tarjoa mutta haluat silti ryhtyä, vahvistaaksesi korkeakoulusovelluksiasi, valmistautuaksesi tuleviin työpaikkoihin tai vain henkilökohtaisesta kiinnostuksestasi.Lue lisää riippumattomista opinnoista, niiden eduista ja siitä, miten voit suorittaa sen itse.

Mikä on itsenäinen tutkimus?

Itsenäinen opiskelu on opiskelijan suorittama luokka, jolla on paljon vähemmän valvontaa ja ohjausta kuin tyypillinen luokka: opit itsenäisesti. Opiskelijat suorittavat usein itsenäisiä opintoja oppiakseen tiettyä aihetta, jota ei opeteta lukiossa. Yleensä valitset, mihin haluat itsenäisen tutkimuksen keskittyvän, ja pyydät, että koulusi hyväksyy sen. Usein sinulla on oltava yksityiskohtainen suunnitelma siitä, mitä opit ja mitä työtä teet.

Itsenäiset opinnot voivat olla valmiiksi suunniteltu , jossa materiaalit ja kurssityöt on jo luotu, tai itse suunniteltu , jossa olet vastuussa kurssin opetussuunnitelmien kehittämisestä. Jos lukiosi hyväksyy sen, saat luottoa itsenäisestä opinnostasi, kuten kaikki muutkin oppitunnit, vaikka saamiesi opintopisteiden määrä voi vaihdella.

Itsenäinen oppiminen ei tarkoita sitä, että voit tehdä mitä haluat. Sinulle annetaan yleensä neuvonantaja (usein opettaja tai ohjaaja), joka valvoo kurssiasi ja varmistaa, että käytät riittävästi työtä, jotta voit saada luottoa itsenäisestä opinnostasi. itsenäinen opiskelu koulupäivän aikana tai koulun ulkopuolella.

Miksi haluat tehdä itsenäisen tutkimuksen?

Miksi jotkut opiskelijat ovat kiinnostuneita itsenäisen tutkimuksen suorittamisesta? Syitä on useita, joista yleisimmät on lueteltu alla.

Koulusi ei tarjoa luokkaa

Tämä on Yleisin syy opiskelijoiden itsenäiseen opiskeluun. Voit halutessasi opiskella tiettyä aihetta, kuten harvinaisempaa vierasta kieltä, tiettyä tieteenalaa tai tiettyä ajanjaksoa historiassa, mutta sitä ei opeteta koulussa. Saatat olla kiinnostunut opiskelemaan tätä aihetta omaksi iloksesi tai auttaa sinua valmistautumaan yliopistotunneille tai tuleviin töihin.

Riippumattoman tutkimuksen suorittaminen antaa sinulle mahdollisuuden oppia tästä aiheesta samalla kun saat lukio -opintopistettä. Jos koulusi ei tarjoa tiettyjä AP -luokkia, voit myös ottaa itsenäisen tutkimuksen, jonka avulla voit valmistautua tiettyyn AP -tenttiin. Riippumatonta opintoasi ei todennäköisesti lasketa AP -luokkaan, mutta voit silti suorittaa AP -kokeen ja mahdollisesti saada opintopisteen, jos ansaitset riittävän korkeat pisteet.

miten saat pähkinänruskeat silmät

Työskentele perusteellisesti projektissa

Sinulla voi olla projekti, jonka aloitit toiselle luokalle tai itsenäisesti ja haluat pystyä käyttämään huomattavan paljon aikaa sen työstämiseen. Mahdolliset projektit voivat vaihdella taideteoksista tutkimuspaperiin ja paljon muuta. Riippumattoman tutkimuksen suorittaminen voi antaa sinulle enemmän aikaa omistautua hankkeelle, josta pidät kuin luultavasti pystyisit perinteiseen luokkaan.

Opi omaan tahtiisi

Myös itsenäinen opiskelu voi olla hyvä vaihtoehto opiskelijat, jotka haluavat oppia a nopeammin tai hitaammin. Ehkä olet vahva matematiikan opiskelija ja haluat pystyä siirtymään nopeasti oppitunneille, tai ehkä haluat opiskella tiettyä aihetta hyvin perusteellisesti ja siirtyä hitaammin varmistaaksesi, että otat kaikki tiedot huomioon. Koska opit itse, riippumattomien opintojen avulla voit määrittää tahdin .

Jos et voi sovittaa luokkaa aikatauluusi

Joissakin olosuhteissa koulu voi tarjota sinulle kiinnostavan luokan, mutta se ei voi osallistua tarjoamisen aikana. Jos sinun aikataulu estää sinua ottamasta tiettyä luokkaa , koulusi voi antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa itsenäinen opiskelu ja oppia aihe itse samalla, kun sinulla on samat kotitehtävät ja kokeet kuin tavallisen luokan oppilailla.

Erityistilanteet, kuten vamma tai sairaus

Joskus oppilaat eivät voi tulla kouluun säännöllisesti tai ollenkaan vamman, sairauden tai muun syyn vuoksi. Jotkut lukiot antavat opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa itsenäisiä opintoja kotoaan jatkaakseen oppimista, kunnes he voivat palata kouluun.

body_illness

Jos olet sairas pitkään, saatat pystyä suorittamaan itsenäisen tutkimuksen pysyäksesi koulutehtävien mukana. Juuri mitä tarvitset parempaan oloon! ( WindRanch /Flickr)

Kuinka perustaa itsenäinen tutkimus

Useimmille lukioille itsenäisen tutkimuksen perustaminen on melko yksinkertaista. Järjestä omasi noudattamalla näitä ohjeita.

#1: Päätä, mitä haluat opiskella

Ensimmäinen askel riippumattoman tutkimuksen perustamisessa on päätä mihin aiheeseen haluat kurssisi keskittyvän. Tämä voi olla mitä tahansa swahilista Aasian historiaan AP -psykologiaan ja paljon muuta.

Tee luettelo oppiaksesi valitaksesi, mitä opiskelet sinua kiinnostavia aiheita sekä luettelo kaikista taitoja tai tietoja, joita olet kiinnostunut oppimaan. Auta näiden luetteloiden laatimisessa miettimällä suosikkiluokiasi, mitä haluaisit opiskella yliopistossa ja aiheita, joista nautit vapaa -ajallasi.

Valitse suosikkisi näistä luetteloista ja tutki niitä verkossa tai kirjastossa. Ovatko aiheet edelleen mielenkiintoisia, kun olet tutkinut niitä enemmän? Luuletko, että pystyt suunnittelemaan tai löytämään kurssin, joka kattaa yhden niistä riittävän perusteellisesti lukukauden kestämiseksi? Kun olet päättänyt aiheen, joka sopii yllä oleviin vaatimuksiin ja olet mielestäsi mielenkiintoinen ja informatiivinen, tarkista koulusi kurssiluettelo varmistaaksesi, että he eivät tarjoa vastaavaa kurssia.

#2: Opi koulusi itsenäisten opintojen politiikka

Kun olet päättänyt, mitä haluat opiskella, keskustele ohjausneuvojan kanssa saadaksesi selville, mikä koulusi käytäntö on itsenäisille opinnoille. Kysyttäviin kysymyksiin kuuluu, salliiko koulusi heidät, kuka neuvoo heitä ja mitä materiaaleja tarvitaan hyväksynnän saamiseksi.

on 26 täydellinen neliö

#3: Kehitä kurssisuunnitelma

Seuraava vaihe on kurssin suunnittelu. Tässä vaiheessa tehtävä työ riippuu jos itsenäinen opintosi on valmiiksi suunniteltu tai itse suunniteltu.

Jos esisuunniteltu: valitse mistä haluat tilata materiaalisi. Monet korkeakoulut ja yritykset tarjoavat itsenäisiä opintojaksoja. Hae verkosta löytääksesi kursseja, jotka kattavat juuri sinun aiheesi. Brigham Youngin yliopisto on yksi suosituimmista kouluista tilaamaan kurssimateriaaleja, ja heidän verkkosivuillaan on kurssiluettelo, joten näet täydellisen luettelon tarjoamistaan ​​tunneista.

Ennen tilaamista varmista, että kurssi sisältää tiedot, jotka haluat sen kattavan (opetusohjelman pitäisi olla nähtävillä), ja siinä on tarpeeksi materiaalia lukukauden kestämiseen. Koulusi voi myös tarjota sinulle oppikirjan, jos sillä on sellainen aihe, jota haluat opiskella. Huomaa myös, että materiaali maksaa yleensä vähintään 100 dollaria per kurssi.

Kun olet saanut materiaalisi, varmista, että oppitunnit ja aikataulu sopivat aikatauluusi. Jos ei, tee joitain muutoksia ennen kuin lähetät kurssin hyväksyttäväksi.

Jos suunnittelet omaa luokkaa , silloin sinulla on enemmän tehtävää. Sinun on usein kehitettävä a kurssin kuvaus, opetussuunnitelma, luettelo oppimateriaaleista ja tehtävälista . Jos tarvitset apua näiden materiaalien kehittämisessä, kysy neuvoa opettajiltasi tai ohjaajaltasi. Saatat myös löytää verkosta opetussuunnitelmia tai lukulistoja vastaaville kursseille, joita voit käyttää perustana oman luokkasi kehittämiseen.

#4: Hyväksy luokkasi

Kun olet luonut tai löytänyt vankan kurssisuunnitelman, lähetä se kouluusi hyväksyttäväksi. Kurssisi hyväksyvät ihmiset vaihtelevat kouluittain, mutta niihin voi kuulua opettajia, ohjaajia ja dekaaneja. He voivat kysyä sinulta kysymyksiä kurssistasi saadaksesi lisätietoja ja tehdä muutoksia kurssisuunnitelmaan ennen sen hyväksymistä. Todennäköisesti sinulle annetaan neuvonantaja, yleensä opettaja tai neuvonantaja, joka valvoo itsenäistä opiskelua.

body_approve

Kun olet saanut itsenäisen opintosi, olet valmis aloittamaan oppimisen!

#5: Aloita oppiminen!

Kun itsenäinen opintosi on hyväksytty, se lisätään transkriptioosi joko välittömästi tai seuraavan lukukauden alussa. Jos et ole jo tehnyt niin, päätä, milloin työskentelet itsenäisen opiskelusi parissa joko koulupäivän aikana tai sen jälkeen. Tapaa neuvonantajasi ja keskustele keskenään kuinka usein kirjaudut sisään.

Asioita, jotka on otettava huomioon ennen itsenäisen tutkimuksen tekemistä

Itsenäiset opinnot voivat olla suuri oppimismahdollisuus opiskelijoille, mutta ne eivät ole kaikille. Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset ennen itsenäiseen tutkimukseen osallistumista varmistaaksesi, että se on oikea valinta sinulle.

Kuinka motivoitunut olet?

Itsenäinen opiskelu voi olla vaikeampaa kuin perinteinen kurssi, koska sinun on pidettävä itsesi radalla. Vaikka sinulla on neuvonantaja kurssin valvontaan, sinä vastaat siitä, että suoritat tarpeeksi työtä; kukaan opettaja ei anna sinulle tehtäviä joka päivä. Joidenkin mielestä tämä on helpompaa kuin toisten, joten mieti rehellisesti, kuinka motivoitunut olet ennen kuin aloitat itsenäisen tutkimuksen.

Tiedätkö mitä opetussuunnitelmasi tulevat olemaan?

Oletko valmis suunnittelemaan oman kurssin tai etsimään kurssipakettia? Perinteisissä luokissa opettaja tekee tämän työn, ja kuten kuka tahansa kertoo, luokan suunnittelu vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Varmista, että sinulla on aikaa ja halua tehdä tämä.

Jos tilaat kurssipaketin, varmista, että se on hyvämaineiselta koululta tai organisaatiolta. Jotkut yritykset myyvät erittäin huonolaatuisia tai paljaita luupaketteja vain voiton saamiseksi. Tilaaminen akkreditoidusta koulusta on usein luotettavampaa kuin voittoa tavoitteleva yritys, mutta etsi aina online-arvosteluja nähdäksesi, mitä muut asiakkaat sanovat riippumatta siitä, mistä tilaat.

Onko sinulla aikataulussa tilaa?

Itsenäinen opintosi ei välttämättä ota huomioon valmistumistarpeitasi , ja jos ei, varmista, että aikataulussasi on tarpeeksi tilaa tarvittavien luokkien suorittamiseen sekä itsenäiseen opiskeluun. Jos et tee niin, voit viivästyttää valmistumistasi tai joutua jatkamaan ylimääräistä luokkaa tulevaisuudessa.

Oletko kunnossa oppimisessa yksin?

Et vain saa säännöllistä opettajaa itsenäisessä tutkimuksessa, sinulla ei myöskään ole luokkatovereitasi. Jotkut ihmiset nauttivat oppimisesta itsenäisesti, mutta toiset haluavat työskennellä ryhmissä, kuulla muiden mielipiteitä luokan aikana ja pyytää luokkatovereita kutsumaan apua kotitehtäviin. Mieti miltä sinusta tuntuu, ettei sinulla ole näitä asioita, ennen kuin päätät tehdä itsenäisen tutkimuksen.

body_emptyclass

Mieti, nautitko oppimisesta ilman luokkatovereitasi, ennen kuin ilmoittaudut itsenäiseen opiskeluun.

Entä jos et voi osallistua itsenäiseen tutkimukseen?

Et voi aina tehdä itsenäistä tutkimusta useista syistä. Koulusi ei ehkä ole hyväksynyt sitä, sinulla ei ehkä ole tilaa aikataulussasi tai sinulla on ollut vaikeuksia löytää materiaalia koko kurssin täyttämiseksi. Jos näin on, sinulla on edelleen muita vaihtoehtoja opiskella sinua kiinnostavaa aihetta.

Opi itse

Vaikka et saa siitä opintotukea, jos jokin aihe todella kiinnostaa sinua, voit aina halutessasi opiskella sitä koulun ulkopuolella omaksi eduksesi. Saat edelleen tietoa, jota voidaan käyttää tuleviin luokkiin ja töihin, vaikka se ei sisälly transkriptioosi, ja saatat nauttia oppimisesta aiheesta vielä enemmän tietäen, että sinua ei testata sillä.

Jos päätät mennä tälle tielle, voi olla mahdollista, että voit sisällyttää työsi oppituntien ulkopuolelle opiskelijahakemukseesi tai kirjoittaa siitä osana yliopiston sisäänpääsyesseesi.

Ota Community College -kurssi

Jos et voi suorittaa itsenäistä tutkimusta, opiskelemaan yhteisössä voi olla vaihtoehto, jos he tarjoavat kurssin aiheesta. Lukiosi ei ehkä anna sinulle lukion hyvitystä siitä, mutta voit aina sisällyttää sen korkeakouluhakemuksiisi ja saatat saada opintotodistuksen ottamisesta.

Odota yliopistoon

Korkeakouluilla on usein paljon laajempi kurssitarjonta kuin lukioilla. Jos haluat oppia jotakin aihetta, mutta et voi osallistua itsenäiseen opiskeluun tai haluat oppia perinteisessä luokkahuoneympäristössä, sinun kannattaa ehkä odottaa oppilaitoksen oppituntia.

Tee projekti toisen luokan aiheeseen

Vaikka et todennäköisesti pysty tutkimaan aihetta niin perusteellisesti kuin itsenäisessä tutkimuksessa, voit ehkä oppia valitsemastasi aiheesta liittyvässä luokassa. Jos haluat esimerkiksi opiskella Aasian historiaa, voit ehkä kirjoittaa siitä raportin tai tehdä projektin osana tavallista historiatuntiasi. Näin voit pitää normaalin aikataulun ja samalla oppia sinua kiinnostavista aiheista.

Yhteenveto

  • Itsenäinen opiskelu voi olla loistava tapa opiskella aihetta, jota lukiosi ei tarjoa.

    korkeakoulun suosituskirjeen malli
  • Voit luoda oman kurssin tai ostaa valmiiksi suunnitellun kurssipaketin.

  • Ennen kuin ryhdyt itsenäiseen opiskeluun, varmista, että sinulla on tarpeeksi motivaatiota oppia itse ja nautit oppitunnista yksin.

  • Jos haluat lisätietoja, keskustele ohjausneuvojan kanssa oppiaksesi koulusi politiikkaa itsenäisistä opinnoista.

  • Jos et voi suorittaa itsenäistä tutkimusta, on muita vaihtoehtoja, kuten yhteisökoulun oppitunti tai oma oppiminen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset