Kuinka tutkia sanastoa uudelle 2016 SAT: lle

main_oldandnew.jpg

Aiotko ottaa SAT: n? Mietitkö kuinka käsitellä sanastokysymyksiä? Selitämme, miten uusi SAT testaa sanastoa ja mitä se tarkoittaa opintosuunnitelmillesi. Lue ainutlaatuinen opas uuteen SAT-sanastoon!

Millainen on sanasto uudessa SAT: ssa?

Kuten ehkä tiedätte, SAT muuttui vuonna 2016. Uudelleensuunnittelun tavoitteena on tehdä SAT nykyaikaisempi ja merkityksellisempi lukiolaisille. (Lue lisää uudesta SAT: sta lopullisen oppaan avulla.)2015 ap kem free -vaste

Osana pyrkimyksiä tehdä SAT: sta nykyaikaisempi, lukemisessa ei ole enää lauseen täydennyskysymyksiä. Lauseen täydennyskysymyksissä testattiin kovia sanasanoja vain yhden lauseen kontekstin perusteella ja vaadittiin hämärää sanastotietoa. Koska uusi SAT on pääsemässä eroon tästä kysymystyypistä, satoja epäselviä sanasanoja ei enää tarvitse ulkoa. Se on hieno uutinen!

Lisäksi sanastokysymyksiä on yleensä paljon vähemmän, ja ne kaikki esitetään pidempien kohtien yhteydessä. Testatut sanavarastot eivät ole kovin hämärät eivätkä ole merkityksellisiä vain yhdelle alueelle Uuden SAT: n tekniset tiedot julkaissut College Board.

Joten millaisia ​​sanoja uusi SAT-testaus on? Testataan useita merkityksellisiä sanoja, kuten voimakas , toisin kuin erittäin harvinaiset sanat, kuten syyttömyys tai kiitollinen. Alla on esimerkki SAT Readingin sanakysymyksestä.

readvocab.jpg

Kuten voit nähdä tästä esimerkistä, sanan 'favor' määritelmän muistaminen ei auttaisi sinua tässä kysymyksessä, koska mikä tahansa määritelmistä voisi toimia sanan 'favor' hyväksi eri yhteyksissä. Mutta katsomalla lauseen: 'Vuosisadan vaihteessa aikuisuuteen saapuneet vuosituhannen ikäiset ja nykyään enemmän kuin ikäluokkia, pyrkivät palvelusta kaupungit esikaupunkien yläpuolella, ja ovat paljon vanhempiaan halukkaampia ajamaan busseilla ja metrolla, '' näet, että vain B-valinnalla 'mieluummin' on järkevää asiayhteydessä.

Alla on sanakysymys SAT Writingiltä.

writingvocab.jpg

Tässä kysymyksessä sinulta kysytään, haluatko muuttaa sanaa 'vannoa' lauseessa 'Nämä mallit ovat laajentaneet tutkijoiden tietämystä muinaisista lajeista ja vannoa edistää paleontologian alaa tulevina vuosina. '

Oikea vastaus on D, mutta et tiedä tätä vain muistamalla vastausten valinnoissa olevien sanojen määritelmän. Kuten lukukysymys, sinun on ymmärrettävä asiayhteys, jossa sanaa käytetään oikean vastauksen valitsemiseen.Toisin sanoen, asiayhteydestä johtuvat vihjeet ovat paljon tärkeämpiä kuin sanan merkityksen luonnosta tunteminen .

opettajan suosituskirje opiskelijalle

Lisäksi sanastokysymykset eivät ole valtava osa uutta SAT: ta. Uudessa SAT: ssa on noin kymmenen sanaa kontekstikysymyksissä lukemista varten (52: sta) ja noin kahdeksan sanaa kontekstikysymyksissä kirjoitusta ja kieltä varten (44: stä). Tästä tulee kussakin osassa noin 20% kysymyksistä.

Lyhyesti sanottuna sanasto on nyt melko pieni osa SAT: ta, ja harvinaisia ​​sanastoja ei edes testata.

Joten miten opiskelet?

Vaikka sanasto on nyt vain 20% Lukeminen ja kirjoittaminen -osioista, se ei tarkoita, että sinun pitäisi lopettaa sen tutkiminen kokonaan. Keskitason vaikeustason ja monitarkkuisten sanojen vahva tuntemus on ensiarvoisen tärkeää menestymiselle uudessa SAT: ssa. Mutta ei ole enää järkevää viettää tuntikausia sanojen muistamiseen. Unohda nuo 2000 SAT-sanaluetteloa - uudessa SAT: ssa on yksinkertaisesti liian vähän sanastokysymyksiä tällaisen ajan käyttämisen perustelemiseksi.

Lisäksi on tärkeää pystyä määrittelemään sanat kontekstissa, mutta ei ole tärkeää tuntea hämärät sanat. Keskitymme kahteen strategiaan: mitkä sanat on opittava ja miten harjoitetaan sanojen ymmärtämistä kontekstissa.

texas a & m täytti vaatimukset

Mitkä sanat sinun pitäisi oppia?

Joten nyt, kun SAT on muuttunut, mistä tiedät, mitä sanoja sinun pitäisi opiskella?

Aloita PrepScholar SAT Vocab -luettelostamme , joka opettaa 262 sanaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tietää SAT: lle.

Jos haluat sen jälkeen lisää sanastoluetteloita, tutustu oppaasemme parhaisiin SAT-sanavararesursseihin. NämäLuettelot antavat sinulle vahvan pohjan sanoista, jotka todennäköisesti esiintyvät uudessa SAT: ssa, ja annamme sinulle myös vinkkejä niiden tutkimiseen.

Kuinka oppia sanoja kontekstissa

Sanaston muistamisen pitäisi olla vain pieni osa uutta SAT-sanastoa. Tärkeämpi taito oppia on kuinka tunnistaa ja selvittää sanojen merkitys kontekstissa .

Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi tehdä kaksi asiaa: lukea haastavia artikkeleita ja oppia valitsemaan ja määrittelemään sanoja.

Yksi loistava (ja ilmainen!) Selainohjelma auttaa sinua tässä ProfessoriSana , joka tunnistaa automaattisesti mahdollisen SAT / ACT-sanaston web-sivuilla ja antaa sitten määritelmän. Artikkeleita lukemalla voit varmistaa, että opit realistisen sanaston, joka todennäköisesti esiintyy uudessa SAT: ssa, sen sijaan, että se olisi erikoistuneita sanoja, joita SAT ei enää testaa. Katso alla oleva esimerkki, joka jakaa viimeisimmän SAT / ACT-sanaston atlantin artikla.

body_pw1.jpg

tulevatko geminit ja leot toimeen

Näyttökuva kautta Atlantti .

Sanavaran sanat on korostettu. Jos et tiedä sanan merkitystä, voit kirjoittaa sen ProfessorWord-ruutuun Määritä-kohdan vieressä. Näkyviin tulee lyhyt määritelmä sekä linkit online-sanakirjoihin, joissa on tarkemmat määritelmät.

Tapa, jolla voit muuttaa tämän opiskeluharjoitukseksi, on haastaa haastava artikkeli ja katso, voitko määritellä korostetut sanat ympäröivien sanojen perusteella. Vasta sitten käytät ProfessorWord 'Määritä' -ominaisuutta tarkastellaksesi todellista määritelmää.

body_pw2.jpg

Jos olit väärässä sanassa, kirjoita sana ja sen määritelmä muistikortille ja tutki sitä laajentaaksesi sanastoa luonnollisesti.

Jos luet yksi artikkeli päivässä ja käytä ProfessorWordia, saat erinomaisen käytännön sanojen määrittelemiseen kontekstissa ja luonnollisesti laajentaa sanastoa.

Millaisia ​​artikkeleita sinun pitäisi lukea?

Seuraavien julkaisujen / sanomalehtien / aikakauslehtien artikkelit sisältävät SAT-sanaston. Muista lukea eri tyylilajeista , koska uudessa SAT: ssa on kappaleita Yhdysvaltojen ja maailman kirjallisuudesta, historiasta / yhteiskuntatieteistä ja tiedeistä.

nc a & t -apurahat

Esimerkiksi, älä lue vain artikkelia politiikasta päivittäin, koska kohtaat hyvin samanlaisen sanaston ja menetät mahdollisuuden oppia sanastoa auttaaksesi tieteen ja kirjallisuuden kohtia.

Tämä on vain pieni luettelo julkaisuista, joiden avulla pääset alkuun. Jos sinulla on suosikki sanomalehti tai aikakauslehti, voit sisällyttää sen vapaasti opiskeluohjelmaasi niin kauan kuin ProfessorWord löytää SAT / ACT-sanastoja.

Aloitusluettelo julkaisuista luokittain

Yhdysvaltain ja maailman kirjallisuus: New Yorker , The New York Times Book Review ja novelleja, jotka on julkaistu useissa suosituissa lehdissä ( Vogue, GQ, Elle )

Historia / Yhteiskuntatiede: T hän New York Times , Washington Post , Aika , Atlantti , Liuskekivi , Taloustieteilijä , Bloomberg-uutiset

Tiede: Langallinen , Suosittu tiede , Psykologia tänään

Muut työkalut ja vinkit

kehon_vesiputous.jpg

Käytä Waterfall-menetelmää oppiaksesi sanasanoja. Tämä on tehokas muististrategia, joka auttaa sinua oppimaan sanoja tehokkaasti.

Suosittelemme myös käyttöä Quizlet , online-muistikorttiohjelma, jonka voit yhdistää älypuhelimeesi. Tämä on loistava tapa tutkia sanoja tien päällä - ja myös erinomainen valinta kaltaisilleni ihmisille, jotka vihaavat flash-korttien kirjoittamista käsin.

Lopuksi, jos haluat mieluummin kuulla ääneen lausuttujen sanojen määritelmät kuin vain lukea niitä, käytä sanastovideoita osoitteessa Vocab edessä auttaa sinua hallitsemaan määritelmiä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.