Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

feature_studyingstudent.png

Jos olet kiinnostunut osallistumaan itsenäiseen kouluun, olet ehkä kuullut termin SSAT sitä lyödään ympäriinsä ja saatan nyt ihmetellä kuinka opiskella testiä varten . Tässä artikkelissa käsittelemme lyhyesti perusasiat mitä SSAT on ja tekee, listaa parhaat oppimateriaalit käyttää ja tarjota avain SSAT -valmistelustrategiat ja -vinkit .

SSAT -valmistelun perusteet

Ennen kuin sukellamme SSAT: n opiskeluun, varmista, että olemme selvillä joistakin itse testin perusominaisuudet .Mikä on SSAT?

SSAT eli lukion pääsykoe on standardoitu testi, jota useat riippumattomat koulut vaativat ympäri maailmaa osana toivottavaa opiskelijan hakemusta.

keskimääräinen gpa georgia techille

Sitä tarjotaan kolmella tasolla:

  • Peruskoulu, opiskelijoille, jotka ovat tällä hetkellä ilmoittautuneet luokkiin 3 tai 4
  • Keskellä, opiskelijoille, jotka ovat tällä hetkellä ilmoittautuneet luokkiin 5–7
  • Ylempi, opiskelijoille, jotka ovat tällä hetkellä ilmoittautuneet luokkiin 8-11

Mitä SSAT -testi tekee?

SSAT mittaa suulliset, määrälliset ja lukutaidot , korostaen samalla kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisua.

Kvantitatiivinen osa testaa mm perustoiminnot, perijakeet ja tilausnumerot (perusasteen opiskelijoille) ja algebra, geometria ja data -analyysi (ylemmän tason opiskelijoille).

Sanallinen osa koostuu vastaamisesta synonyymi ja analogia kysymyksiä opiskelijan ikään sopivalla tasolla.

Lukeminen -osio keskittyy vastaamiseen ymmärtäminen ja analysointi kysymyksiä, jotka liittyvät lyhyisiin katkelmiin eri genreistä.

Testi on lähes täysin monivalinta , yhtä lukuun ottamatta 15-25 minuutin ilmainen vastauskirjoitus . Nuorempia oppilaita pyydetään kirjoittamaan novelli, kun taas vanhemmilla oppilailla on mahdollisuus rakentaa essee, jos he haluavat.

SSAT on suunniteltu mittaamaan taitoja pikemminkin kuin saavutuksia ; toisin sanoen sen ei ole tarkoitus luottaa tietyn materiaalin hallintaan. Tämän pitäisi auttaa pitämään testi oikeudenmukaisena kaikilla eri taustoilla, joista opiskelija voi olla peräisin.

Testi ei voi mitata muita tekijöitä, jotka tekevät sinusta suuren opiskelijan, kuten päättäväisyyttä ja luovuutta. Siksi testi on vain osa mitä tahansa sovellusta .

body_ticket-1.png Se vaatii kultaisen yhdistelmän ominaisuuksia päästäkseen valikoivaan kouluun.

Miten SSAT pisteytetään?

SSAT on normiviittaus, eli lopputuloksesi perustuu siihen, kuinka hyvin pärjäät muihin testaajiin verrattuna . Saat skaalatun pistemäärän ja prosenttipisteen.

Pistemäärä vaihtelee opiskelijan arvosanan mukaan:

  • Elementary-alueella alue on 300-600 per jakso tai 1200-1800.
  • Keskitasolla alue on 440-710 per jakso tai 1320-2130.
  • Ylempi, alue on 500-800 per jakso tai 1500-2400.

Prosentiilien sijoitus on aina asteikolla 1-99, ja se edustaa suoritustasi verrattuna saman luokan oppilaisiin, jotka testasivat SSAT: lla ensimmäistä kertaa viimeisen kolmen vuoden aikana Yhdysvalloissa tai Kanadassa.

Vaikka testi on suunniteltu keskivaikeaksi, tämä on erittäin kilpailukykyinen opiskelijaryhmä, jota vastaan ​​sinua pisteytetään - Nämä ovat valittuja opiskelijoita, jotka hakeutuvat hienoimpiin itsenäisiin kouluihin.

Paras SSAT -oppimateriaali

Ennen kuin pääsemme opiskelemaan SSAT: lle, puhutaanpa siitä, mistä löydät tarvitsemasi valmistelumateriaalit.

Virallinen SSAT -opas

Virallinen opas on ladattavissa ilmaiseksi ala -asteelle, ja sen voi helposti tilata keskitasolle tai ylemmälle tasolle.

Virallinen opas on olennainen osa SSAT -valmistautumista ; se tarjoaa altistumisen ja selityksen testin muodosta ja sisällöstä. Se vastaa useisiin SSAT: ta koskeviin olennaisiin kysymyksiin, mukaan lukien perusteellisemmat tiedot sen tarkoituksesta ja käytöstä, yksityiskohtaisen selityksen pisteytyksestä ja vinkkejä valmistautumiseen. Se sisältää myös viralliset käytännön testausongelmat, ja keski- ja ylemmän tason opiskelijoille täydelliset käytännön testit.

SSAT -harjoitustestit

Vaikka nämä voivat olla peräisin virallisesta oppaasta, pidän niitä erillisenä elementtinä - sama lähde, eri resurssi.

Käytä harjoitustestejä tutustu muotoon, ohjeisiin, aikarajoituksiin ja sisältöön . Ne ovat loistava tilaisuus harjoitella ja helpottaa epävarmuutta, jonka todennäköisesti tunnet tuntemattomien ominaisuuksien testin edessä.

San Jose State University keskimääräinen gpa

Käytännön testit tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden arvioida omia vahvuuksiasi ja heikkouksiasi. Sieltä voit pyytää opettajalta tai vanhemmalta apua tietyillä alueilla, joilla kamppailet.

Muut SSAT -valmisteluresurssit

Kun olet selvittänyt heikkoutesi, etsi Internetistä ja painetusta maailmasta lisäresursseja näillä alueilla. Tarkista aina lähteen laillisuus ennen kuin sitoudut käyttämään sitä; nähdä, kuka sen julkaisi, mille yleisölle se on tarkoitettu, ja jos mahdollista, millaisia ​​tuloksia se on saanut.

Myös älä aliarvioi opettajien arvokasta tietoa kun on kyse työkirjojen löytämisestä ja muista käytännön ongelmista; opettajan tai kirjastonhoitajan avun pyytäminen on hyvä paikka aloittaa.

Lopuksi voit harkita sellaisen henkilön löytämistä, joka auttaisi sinua opiskeluusi, olipa kyseessä sitten opettaja tai vain ystävä, joka voi kannustaa sinua matkan varrella. Uudelleen, älä pelkää pyytää apua aikuisilta ; opettajat, kirjastonhoitajat ja vanhemmat tietävät paljon.

body_violinistwoman.png Kuten useimmat taidot (kuten viulunsoitto), harjoitus tekee mestarin.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 5 vaihetta

Mennään valmisteluprosessin läpi vaihe vaiheelta.

# 1: Tee virallinen harjoitustesti

Sinun pitäisi aloittaa valmistelut vähintään kolme kuukautta ennen kuin aiot ottaa SSAT: n. Ensimmäinen askel on suorittaa harjoitustesti ja analysoida sitten suorituksesi: mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi, ja minkä kasvun sinun on nähtävä saavuttaaksesi tavoitteesi? Määritä missä olet ja missä haluat olla. Huomaa suorituksesi kaikilla kolmella pisteytetyllä sisältöalueella.

#2: Opiskele säännöllisesti

Säännöllinen opintoaikataulu on elintärkeä pisteidesi nostamiseksi, koska sinun on käytettävä reaaliaikaa ja vaivaa parantaaksesi

Oletko tavoitteesi takana - esimerkiksi yli 200 pistettä ? Ajattele aikatauluttamaan vähintään tunti tai kaksi viikossa peruskoulun opiskelijoille tai enintään kolme tai neljä tuntia viikossa ylemmille opiskelijoille.

Etsitkö tehdä a maltillisempi pisteiden nousu 100-200 pistettä ? Haluat silti opiskella säännöllisesti, mutta voit lyhentää tunnin tai vähemmän viikossa perusasteen tasolla tai noin kaksi tuntia viikossa ylemmällä tasolla.

Oletko oikeassa siitä, missä sinun on oltava pisteessäsi ? Sinun ei tarvitse laittaa aivan samaa tasoa kestävää SSAT -valmistelua, mutta suosittelen silti yhden tai kahden harjoitustestin suorittamista, jotta pisteet pysyvät vakaina (tai jopa parantavat niitä!).

#3: Keskity heikkouksiisi

Valmistellessasi keskity aiheisiin, jotka olivat sinulle vaikeimpia, mutta älä unohda pölyä niitä asioita, jotka olet hallinnut melko rutiininomaisesti.

Määrällistä osiota varten kiinnitä huomiota matematiikan luokkaan ; erityisesti tarkastella/harjoitella aiheita, jotka on tarkoitus ottaa käyttöön testissä virallisen oppaan mukaan.

Sanallista osaa varten pelata peliä synonyymien ja analogioiden kanssa jokapäiväisessä elämässä . Ota myös ystävät ja perhe mukaan, jos voit!

Lukuosassa paras asia, mitä voit tehdä, on harrastaa aktiivisesti lukemista päivittäin . Piirrä useista genreistä ja pakota itsesi vastaamaan kysymyksiin (omasi tai jonkun muun) lukemastasi tekstistä.

pitäisikö minun soveltaa varhaista päätöstä

Kaikkien osioiden osalta suorittaa harjoitusongelmat niin usein kuin mahdollista .

body_questionmarkguy.jpg

Kysymyksiin vastaaminen: yksi parhaista tavoista harjoitella.

#4: Tee toinen harjoitustesti - itse asiassa ota muutama

Tee harjoitustesti kolmen viikon välein - useammin, jos olet epämiellyttävä testissä ja haluat parempaa parannusta, harvemmin, jos koet olosi mukavaksi ja olet lähellä tavoitettasi.

Käytä näitä harjoitustestejä silloin tällöin lisää tuntemustasi testin muodosta ja tunteesta . Suorita myös sisäänkirjautuminen nähdäksesi, miten ongelma-alueesi etenevät. Kysy, mihin sinun on keskityttävä tässä vaiheessa.

#5: Hidasta noin viikko ennen testiä

Anna itsellesi runsaasti aikaa rentoutua; lyhennä opiskeluaikaa ja lepää paljon. Lopeta opiskelu kokonaan päivä tai kaksi ennen testiä. Sinun täytyy alkaa varastoida unta suureksi päiväksi!

body_relaxationfrog.jpg

Jokaisen täytyy rentoutua joskus!

3 muuta SSAT -valmisteluvinkkiä

Täältä löydät lisää hyödyllisiä ohjeita.

Ota SSAT useammin kuin kerran

Jos ottaen todellisen SSAT: n eräänlaisena harjoituksena on mahdollista sinulle ja perheellesi, se on paras tapa saada tuntuma testin kokemuksesta. Selvitä ajoissa, milloin haluat kokeilla tätä harjoitusta ja milloin haluat ottaa todellisen asian.

Tiedä muoto sisältä ja ulkoa

Esimerkiksi keski- ja ylemmän tason opiskelijat kohtaavat a arvausrangaistus ja menettää pisteitä vääristä vastauksista, joten heidän tulee vain arvata, voivatko he poistaa valintoja. Perustason opiskelijoilla ei ole arvausrangaistusta ja sen pitäisi täyttää kupla jokaiseen kysymykseen.

Lisäksi keski- ja ylemmän tason oppilaita pyydetään suorittamaan pisteytymätön kokeellinen osa , joita ala -asteen opiskelijat eivät.

Älä stressaa liikaa testistä

Se on tärkeä testi, ja se on otettava vakavasti, mutta liiallinen stressi ei auta mitään . Pidä testi perspektiivissä; se ei tee tai riko elämääsi.

Kun olin nuorempi, ajattelin, että perus- ja yläasteen arvosanani auttaisivat minua pääsemään oikeaan ohjelmaan lukiossa, arvosanani siellä saisivat minut oikeaan korkeakouluun ja oikeassa yliopistossa käyminen auttaisi minua elämään menestys. Se ei toimi niin todellisessa elämässä.

Kyllä, arvosanasi ja testituloksesi näyttävät hyviltä sovelluksissa, mutta yhdelläkään koululla ei ole maagista voimaa tehdä sinusta menestyvä, jos sinut hyväksytään - tai epäonnistunut, jos et . Elämä on täynnä odottamattomia valintoja ja vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, ja oppilaitokset eivät oikeastaan ​​välitä ensimmäisestä raporttikortista, jonka olet koskaan saanut.

body_chefokay.png Muista: se tulee olemaan kunnossa.

Johtopäätös

SSAT: n opiskelu on todella kysymys kokeen muodon tunteminen ja harjoitustestien ja vanhanaikaisen sisällön tarkastelun vuorottelu . On hyvä idea tehdä ainakin muutama harjoitustesti ennen todellista - voi olla jopa valoisaa ottaa virallinen SSAT harjoitteluun.

Muista se, kuten mikä tahansa standardoitu testi se edustaa vain yhtä osaa sinusta , äläkä anna sen roikkua päällesi kuin tumma pilvi. Jos olet kiinnittänyt huomiota koulussa, tiedät jo suurimman osan tästä materiaalista. Opiskelu on edelleen välttämätöntä, mutta muista se testillä ei ole valtaa määritellä sinua .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset