Kuinka opiskella SAT -aihekokeita varten: 5 asiantuntijan vinkkiä

body_schoolsubjects.jpg

Oletko suorittamassa SAT -aihekoetta pian ja haluat tietää, miten valmistautua hyvin tenttipäivänä? Olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä oppaassa Selitän kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää SAT -aihekokeen opiskeluun, mukaan lukien mitkä kokeet sinun tulisi suorittaa, viisi tärkeintä vaihetta testivalmistautumisvaiheessa ja muita vinkkejä pisteidesi maksimoimiseksi.

Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Tämän oppaan avulla voit valmistautua mihin tahansa ja kaikkiin 20 eri aihekokeen tarjontaan, joten aloitetaan!

Johdatus SAT -aihekokeisiin

Ennen kuin opimme valmistautumaan SAT -aihekokeisiin, käymme läpi joitain perustietoja niistä.

SAT -aihekokeet on tarkoitettu mittaamaan tietosi ja taitosi tietyllä alueella. Tämä on toisin kuin ACT ja tavallinen SAT, jotka molemmat arvioivat useita aihealueita. Jotkut oppilaitokset vaativat tai suosittelevat, että lähetät aiheen testituloksia, kun haet kyseiseen kouluun, jotta he voivat saada paremman käsityksen akateemisista kyvyistäsi.

Jokainen SAT-aihekoe on tunnin mittainen, sisältää 50-95 monivalintakysymystä ja pisteytetään asteikolla 200-800.

SAT -aiheen testejä tarjotaan useita kertoja vuodessa kaikki samat päivämäärät kuin yleinen SAT, paitsi maaliskuu . Se tarkoittaa, että SAT -aiheen testejä tarjotaan vuosittain seuraavina kuukausina:

 • saattaa
 • Kesäkuu
 • elokuu
 • Syyskuuta (vain 2020)
 • lokakuu
 • marraskuu
 • joulukuu

Kuitenkin, kaikki aiheen kokeet eivät ole saatavilla joka päivä. Tutustu oppaaseemme, jos haluat tietää tarkat päivämäärät, jolloin kukin aihekoe tarjotaan. Useimmissa tapauksissa voit suorittaa jopa kolme aihekoetta päivässä.

Mitä SAT -aiheen testejä sinun pitäisi tehdä?

Ennen kuin voit aloittaa valmistautumisen SAT -aihekokeisiin, sinun on päätettävä, mitkä niistä otetaan. College Board tarjoaa 20 erilaista SAT -aihekoetta viidellä pääalueella. Tässä on täydellinen luettelo:

Englanti

 • Kirjallisuus

Historia

 • Yhdysvaltain historia
 • Maailman historia

Kieli (kielet

 • Kiinalainen kuuntelu
 • Ranskan kieli
 • Ranska kuuntelulla
 • Saksan kieli
 • Saksaa kuuntelemalla
 • italialainen
 • Japanilaista kuuntelua
 • Korean kanssa kuuntelua
 • latinan kieli
 • Moderni heprea
 • Espanja
 • Espanja ja kuuntelu

Matematiikka

 • Matematiikka Taso 1
 • Matematiikka Taso 2

Tiede

 • Biologia E/M
 • Kemia
 • Fysiikka

Tärkein tekijä päätettäessä, mikä aihekoe on suoritettava mitä oppilaitokset vaativat tai suosittelevat. Jotkut koulut haluavat sinun suorittavan aihetestit alueella, johon aiot erikoistua, kun taas toiset haluavat, että yksi aihekokeen tulos matematiikasta/luonnontieteestä ja toinen kirjallisuudesta/historiasta osoittaa, että olet hyvin pyöristynyt.

Lisäksi, jotkut koulut vaativat tai suosittelevat vain yhtä aihekokeen pistettä, kun taas toiset odottavat kahta tai kolmea. Muista tutkia nämä tiedot ennen opiskelun aloittamista, jotta et joudu valmistautumaan ja suorittamaan aihekoetta, jota sinun ei todellakaan tarvinnut suorittaa!

Toinen huomioon otettava tekijä on millä aihealueilla olet paras ja/tai nautit eniten. Jos esimerkiksi olet menestynyt hyvin kemian luokalla koulussa ja tarvitset luonnontieteiden SAT -aineen kokeen, kannattaa harkita kemian aihekoetta.

kuinka tehdä ruskea väri

Lopuksi, usein on helpompi pärjätä hyvin aihekokeen yhteydessä, joka liittyy läheisesti jo suorittamiisi luokkiin, erityisesti AP -luokat. Jos olet juuri suorittanut AP World History -opiskelun ja opiskellut paljon AP -tenttiä varten, sinun ei ehkä tarvitse tehdä paljon opintoja ollenkaan valmistautuaksesi World History SAT -kokeeseen, varsinkin jos suoritat sen toukokuussa heti luokan päätyttyä .

body_study-3.jpg

Kuinka opiskella SAT -aineiden testejä varten

Kun olet selvittänyt, minkä SAT -aiheen testin otat, valmistaudu tenttiin noudattamalla näitä viittä vaihetta. Nämä vaiheet kattavat kaiken, mitä sinun on tehtävä opintojen aloittamisesta testipäivään asti.

Vaihe 1: Tee ensimmäinen käytännön testi

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun pitäisi tehdä, on suorita täyspitkä harjoituskoe aihetestiä varten, jonka aiot suorittaa. Kun olet valmis, suorita ja pisteytä harjoitustestisi nähdäksesi kuinka hyvin teit. Lisää vinkkejä korkealaatuisten harjoitustestien löytämiseen ja harjoitustestin suorittamiseen tehokkaimmin saat alla olevasta osiosta '' Käytä SAT-harjoituksia tehokkaasti ''.

Pyri saamaan korkeammat keskimääräiset pistemäärät kyseisen SAT -aihekokeen osalta kilpailukykyisimmässä koulussa. Joskus voit löytää keskimääräisiä aihekokeen tuloksia koulun verkkosivuston sisäänpääsysivulta. Jos et kuitenkaan löydä näitä tietoja, ota yhteyttä suoraan kouluun.

Voit myös tarkistaa kunkin testin keskiarvon. Meidänopas näyttää kuinka hyvin testin suorittajat pärjäävät kussakin SAT -testissä. Mutta jos haet erityisen kilpailukykyiseen kouluun, sinun on todennäköisesti pyrittävä korkeammalle kuin vain kaaviossa esitetty keskimääräinen testitulos. Yritä tavoitella 25 parasta testaajaa tai jopa 5 parastajos haet huippuluokan kouluihin.

Vaihe 2: Päätä kuinka paljon haluat opiskella

Kun olet saanut harjoitustestituloksen, katso, kuinka kaukana se on tavoitteestasi. Jos harjoitustestituloksesi ovat melko lähellä pisteitä, joita toivot saavasi todellisessa aihekokeessa, sinun on ehkä suoritettava vain kevyt opiskelu tämän hetken ja kokeen välillä.

Jos sinulla on jotain hyötyä, haluat todennäköisesti tehdä vakavampia valmisteluja. Jatka lukemista saadaksesi selville, mitä sinun on tehtävä.

Vaihe 3: Kerää tarvitsemasi materiaalit

Nyt on aika alkaa kerätä materiaaleja, joita tarvitset valmistautuaksesi SAT -aihekokeeseen. Oppimateriaalit voivat sisältää luokan muistiinpanoja sekä arvostelukirjoja, joissa keskitytään käyttämääsi aihekokeeseen. Arvostelukirjoja on paljon, mutta joitakin suosituimmista ovat Barron'sin, Kaplanin ja The Princeton Reviewin tuottamia.

Kollegion hallitus tarjoaa myös virallisia oppikirjoja joihinkin suosituimpiin aihekokeisiin, kuten matematiikan taso 1, matematiikan taso 2, Yhdysvaltain historia ja maailmanhistoria. Nämä kirjat ovat kuitenkin enimmäkseen vain harjoitustestejä ja vastausten selityksiä, toisin kuin perusteelliset sisältöarvostelut. Käy College Boardin verkkokaupassa täydellinen luettelo SAT Subject Test -oppaista (tai vieritä alas seuraavaan osioon!).

Vaihtoehtoisesti haluat ehkä ostaa Virallinen opasopas kaikille SAT -aihekokeille , joka (kuten luultavasti arvasit) tarjoaa yleiskatsaus aihekokeista, laatukäytäntökysymyksistä ja yksi täyspitkä harjoitustesti tenttiä kohden. Tällä hetkellä kirja myydään hintaan noin 10 dollaria Amazonissa .

Lopuksi, me PrepScholarissa olemme luoneet erityisiä oppaita, joiden avulla voit valmistautua biologian, kemian, kirjallisuuden, fysiikan, Yhdysvaltain historian ja maailmanhistorian SAT -aihekokeisiin.

Vaihe 4: Luo opintosuunnitelma

Valmistelusuunnitelman laatiminen on tärkeää, koska se auttaa sinua sitoutumaan opiskeluaikoihin ja seuraamaan edistymistäsi. Yritä varata sama aika opiskeluun joka viikko, kuten sunnuntaisin klo 14-16 tai tiistaisin ja torstaisin klo 17.30. Näin on helpompi muistaa, milloin opiskella, ja voit suunnitella muita toimintoja valmistelukertojen ympärille.

Sinun tulisi myös asettaa viikoittaisia ​​tai kuukausitavoitteita, jotka toivot saavuttaa. Tämä auttaa seuraamaan edistymistäsi ja varmistaa, että olet siellä, missä sinun on oltava. Esimerkkejä tavoitteista ovat esimerkiksi 'Haluan ymmärtää toimintojen ominaisuudet viikon loppuun mennessä' tai 'Haluan nostaa pisteitä 20 pistettä kuun loppuun mennessä'.

uc san diego sat tulokset

Muista myös varata aikaa harjoitustestien suorittamiseen ja edistymisen seuraamiseen. Ihannetapauksessa otat vähintään kaksi harjoitustestiä ennen todellista kauppaa, yksi opintojesi alussa ja toinen lopussa. Jos opiskelet paljon tai pitkän ajan, saatat haluta ajoittaa yhden tai useamman ylimääräisen harjoitustestin opiskelun keskellä.

Vaihe 5: Aloita opiskelu!

Nyt on aika ryhtyä töihin ja aloittaa opiskelu! Kun tarkistat materiaalia, paras vaihtoehto on yleensä käytä valmistelukirjaasi pääresurssina, ja käytä luokan muistiinpanoja kaikkiin aiheisiin, joista haluat syvällisempää tietoa.

Yritä tarkistaa kaikki oppitunnin muistiinpanot tietystä aiheesta voi olla hyvin aikaa vievää eikä mahdollisesti hyödyllistä, jos luokkaasi ei keskity samoihin aiheisiin, joihin aihekoe keskittyy.

Valmistelukirjat sitä vastoin ovat suunniteltu erityisesti keskittymään tarkalleen siitä, mitä aihekoe kattaa. Alla annamme sinulle lisätietoja käytännön testien käyttämisestä sekä lopulliset vinkit SAT -aihekokeen opiskeluun.

body_bookstack.jpg

Kuinka käyttää käytännön SAT -aiheen testejä tehokkaasti

Käytännön testit ovat yksi tärkeimmistä työkaluista, jotka auttavat sinua saavuttamaan SAT Subject Test -tavoitteesi niin, että haluat käytä niitä viisaasti. Nämä kolme ohjetta auttavat sinua tekemään tämän.

Pidä kiinni laadukkaista testeistä

Harjoitustestisi tulokset ovat vain yhtä hyviä kuin itse harjoitustestin laatu. Jos harjoitustesti ei ole kovin samanlainen kuin todellinen aihekoe, et saa tarkkaa käsitystä siitä, kuinka hyvin pisteytät tai mitä taitoja sinun pitäisi parantaa.

College Boardin käytännön testit ovat parhaita lähteitä käytettäväksi koska voit olla varma, että he antavat sinulle hyvän käsityksen todellisesta tentistä. Kuten edellä mainitsin, College Boardin Virallinen opasopas kaikille SAT -aihekokeille sisältää yhden aiemmin hallinnoidun kokeen kutakin 20 aihekoetta varten. Joten jos aiot suorittaa useita aihekokeita, tämä on loistava resurssi.

On myös virallisia valmistelukirjoja seitsemälle seuraavalle SAT -aihekokeelle:

Epävirallisia käytännön kirjoja, jotka ovat edelleen korkealaatuisia, ovat Barronin, Kaplanin ja The Princeton Reviewin tuottamat.

Siellä on myös muita resursseja, joten se voi auttaa kirjakauppaa ja selata muutamia kirjoja tai lukea online -arvosteluja päättääksesi, mikä resurssi sopii sinulle parhaiten.

Tee testi todellisissa testiolosuhteissa

Jotta saat parhaan mahdollisen käsityksen siitä, missä pisteytät SAT -aihekoestasi, sinun on tehtävä se varmista, että harjoitustestiolosuhteesi ovat mahdollisimman realistiset. Tämä tarkoittaa kokeen suorittamista yhdellä istunnolla, ajoitettuna (jokainen aihekoe on tunti) ilman häiriötekijöitä.

Seuraa edistymistäsi

Käytännön testitulosten seuranta ajan mittaan on yksi parhaista tavoista nähdä, oletko tehnyt parannuksia ja missä.

Lähes jokaisessa harjoitustestissä on ohjeet pisteiden laskemiseen, mutta jos olet hämmentynyt, voit aina tarkistaa oppaamme. Toisin kuin yleinen SAT, SAT -testit menetät murto -osan pisteen jokaisesta kysymyksestä, johon vastaat väärin , niin liian monet satunnaiset arvaukset voivat hyvinkin laskea pisteesi. Näin pisteytys toimii aihekokeissa(kaikissa aihekokeissa vieraita kielikokeita lukuun ottamatta on viisi vastausvaihtoehtoa. Vieraiden kielten testeissä on neljä vastausvaihtoehtoa):

 • Saat 1 pisteen jokaisesta oikeasta vastauksesta.
 • Väärästä vastauksesta vähennetään murto -osa pisteestä:
  • Viisi vaihtoehtoista kysymystä vähennetään 1/4 pistettä.
  • Neljän vaihtoehdon kysymyksistä vähennetään 1/3 pistettä.
  • Kolmen valinnan kysymyksistä vähennetään 1/2 pistettä.
 • Tyhjäksi jätetyistä kysymyksistä ei vähennetä pisteitä.
 • Jos lopputuloksesi on murto -osa, se pyöristetään lähimpään kokonaislukuun - 1/2 tai enemmän pyöristetään ylöspäin; alle 1/2 on pyöristetty alaspäin.

Jos et parane niin paljon kuin haluat, kokeile erilaisten valmistusresurssien käyttöä tai muuta tapaa opiskella. Voi olla hyödyllistä keskittyä enemmän harjoittelutestien tekemiseen, opiskella eri aikaan tai päivään tai käyttää muita opetusmenetelmiä, kuten muistikortteja.

body_studious-1.jpg

3 vinkkiä parhaan SAT -aiheen testituloksen saamiseen

Nyt kun olemme käsitelleet perusteellisesti SAT -aineiden testien perusteet, tässä on kolme edistynyttä vinkkiä, jotka auttavat sinua saamaan parhaat pisteet.

Tunne oppimistyylisi

Kaikille sopivaa opintosuunnitelmaa ei ole, ja paras tapa nähdä haluamasi tulokset on käytä oppimistyyliäsi hyväksesi. Ehkä olet visuaalinen oppija ja sinun on nähtävä kaaviot, kaaviot ja kuvat tiedoistasi, joihin haluat uppoutua. Tai ehkä olet kuulo -oppija ja opit parhaiten äänikirjojen tai podcastien avulla.

Saatat jo tietää oppimistyylisi, mutta jos et, kokeile erilaisia ​​opetusmenetelmiä ja katso, mikä toimii parhaiten. Voit myös muuttaa viikonpäivää, kellonaikaa ja opiskeluaikaa nähdäksesi, onko sillä merkitystä.

Älä passiivisesti opiskele

Saattaa olla helpointa antaa silmäsi liikkua tutkittavien sivujen yli, mutta tämä saa harvoin haluamasi tulokset. Yritä saada opiskelu mahdollisimman aktiiviseksi. Tämä voi tarkoittaa kaavioiden piirtämistä, muistikorttien tekemistä, ystävän kyselemistä tai jopa pysähtymistä muutaman minuutin välein, jotta voit tarkistaa lukemasi ja varmistaa, että säilytät tiedot.

Mitä vähemmän passiivinen opiskelu on, sitä todennäköisemmin näet merkittäviä parannuksia.

Nollaa alueita ja taitoja, joita sinun on parannettava

Kun valmistaudut SAT -aihekoean, varmista, että käytät suurimman osan ajastasi aloille ja taidoille, joita sinun on parannettava eniten.

Jos opiskelet maailmanhistorian aihekoetta varten ja olet vahva Euroopan historiassa, mutta kamppailet Aasian historian kanssa, älä käytä yhtä paljon aikaa Euroopan ja Aasian tarkasteluun. Sen sijaan haluat viettää enemmän aikaa keskittymällä tärkeisiin Aasian tapahtumiin, ajanjaksoihin ja ihmisiin ja palata Eurooppaan vain nopeaa, satunnaista tarkastelua varten varmistaaksesi, että muistat vielä kaiken.

Viettämällä suurimman osan ajastasi alueille, joilla sinulla on eniten parantamisen varaa, näet todennäköisesti parannuksia pisteisiin nopeammin.

Yhteenveto: Kuinka opiskella SAT -aineiden testejä varten

Jos haluat saada huipputuloksia, sinun on ymmärrettävä, miten valmistaudut SAT -aihekokeisiin. Noudata näitä viittä vaihetta valmistautuaksesi mihin tahansa aihekoean:

 1. Tee ensimmäinen harjoitustesti
 2. Päätä, kuinka paljon sinun on opiskeltava
 3. Kerää tarvitsemasi materiaalit
 4. Luo opintosuunnitelma
 5. Aloita opiskelu!

Lisäksi muista käytä harjoitustestejäsi tehokkaasti, harjoittele aktiivista opiskelua ja keskity suurimman osan ajasta alueisiin, joilla sinun on tehtävä suurimmat parannukset.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.