Kuinka opiskella uutta vuoden 2016 SAT -ohjelmaa

main_achievemore.jpg

Olet ehkä kuullut, että College Board julkaisi uuden version SATista vuonna 2016. Joten mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat valmistautua tähän SAT -versioon, mutta tunnet lähinnä vanhan version? Ja onko sinun todella heitettävä pois kaikki vanhat SAT -oppimateriaalisi?

Käymme SAT -osion läpi ja huomaamme tärkeimmät erot vanhan ja uuden SAT: n välillä. Seuraavaksi selitämme kuinka valmistautua uuteen SAT: ään näiden erojen perusteella. Osoitamme paikkoja, joissa voit edelleen käyttää vanhoja valmistelumateriaaleja valmistautuaksesi uuteen SAT: ään, ja osoitamme myös muita ilmaisia ​​opintoresursseja verkossa. Linkitämme myös laajasti SAT -oppaisiimme tämän viestin aikana, jotta voimme antaa kohdennetumpia neuvoja osittain.

nc a & t -apurahat

Suuret muodomuutokset uudistetussa 2016 SAT: ssa

SAT: llä on edelleen kolme pääosaa - lukeminen, kirjoittaminen ja matematiikka - mutta luku- ja kirjoituspisteet yhdistetään nyt yhteen pisteeseen 800: sta sen sijaan, että niitä pisteytettäisiin erikseen.Se tarkoittaa sitä matematiikkaosa on nyt painotettu enemmän SAT: llä. Nyt on erittäin tärkeää saada vahva matematiikkapiste, jotta saadaan hyvä kokonaispistemäärä.

Lisäksi vastauksissa on nyt neljä vaihtoehtoa viiden sijaan. Tämä ei tarkoita, että testi olisi helpompaa - Jos sinulla on vähemmän vastausvaihtoehtoja, se tarkoittaa, että saat epätodennäköisemmin vastausvaihtoehdon, joka on erittäin helppo poistaa.

Jos haluat lukea täydellisen erittelyn vanhan ja uuden SAT: n eroista, tutustu tästä aiheesta. Tässä viestissä kerromme tärkeistä eroista, mutta keskitymme opintovinkkien antamiseen.

SAT -lukuoikeuden opas

Keskeiset erot

Kaikki uudistetun SAT -lukemisen osion kysymykset perustuvat jaksoihin, joissa on asetettuja aiheita. Siellä on kaksi historian/yhteiskuntatieteen kohtaa, yksi Yhdysvaltain tai maailman kirjallisuuden kohta ja kaksi tieteen kohtaa. Vanhassa SAT: ssa kysymykset tulivat usein näistä luokista, mutta aiheita ei ollut ennalta määrätty.

Uudessa SAT: ssa korostetaan myös sanaston määrittelyä kontekstissa, todisteiden ymmärtämistä ja käyttöä, loogisten argumenttien esittämistä ja tieteellisten perustelujen käyttöä.

Uudella SAT: lla ei ole sanastoa eristyskysymyksissä - tunnetaan yleisemmin lauseen loppuun saattamisen kysymyksinä. Nyt painopiste on sanaston määrittelemisessä kontekstissa.

Uusia kysymyksiä

Uusia lukukysymyksiä on kahta päätyyppiä.

  • Todisteiden tuki: Nämä kysymykset tulevat kahdessa sarjassa. Ensimmäinen esittää kysymyksen kohdasta ja toinen kysymys sinulta mistä sait kohdasta todisteet ensimmäiseen kysymykseen .

body_ev1.jpg

body_ev2.jpg

College Boardin kautta Uudelleen suunnitellun SAT -testin tekniset tiedot .

  • Tietojen perustelut: Näiden kysymysten avulla olet tulkinnut kaavioita tai kaavioita ja sanonut, mikä tosiasia ne tukevat parhaiten tai vähiten. Sinun ei tarvitse olla tieteen tai tietojen asiantuntija saadaksesi nämä kysymykset oikein, mutta sinun on kyettävä lukemaan ja tulkitsemaan kaavioita ja kaavioita.

Kuinka opiskella

Vanhalle SAT: lle sanaston tunteminen oli ratkaisevan tärkeää hyvinvoinnin kannalta. On edelleen tärkeää tietää sanasto uudistetulle SAT: lle, mutta sinulla on kontekstivihjeitä auttamaan sinua. Sanastojen tutkimisen lisäksi sinun tulee myös harjoitella kehittyneen lukemista ja testata kykyäsi määritellä kovia sanoja niiden kontekstin perusteella.

Ensimmäinen paikkasi lähteä SAT -lukukäytäntöön on lähde: College Boardin verkkosivusto. He ovat julkaisseet useita ilmaiset uudet SAT -harjoitustestit . Aloita sieltä saadaksesi käsityksen siitä, millainen uusi SAT Reading -osa on.

Vieläkö istuu vanhoja SAT -valmistelukirjoja? Voit käyttää vanhoja SAT -kriittisen lukemisen kysymyksiä harjoitellaksesi, mutta keskittyä kohtakohtaisiin kysymyksiin ja jättää huomiotta lauseen täydentävät kysymykset. ACT Reading -osion kysymykset ovat myös hyödyllisiä, koska ne ovat kaikki kappaleisiin perustuvia ja sisältävät sanastoa kontekstissa sekä loogisia etenemiskysymyksiä.

Toinen epätodennäköinen mutta hyödyllinen lähde on ACT Science -kysymykset. Kyllä, tiede! ACT Science tarjoaa sinulle myös kaavioita, kaavioita ja todisteita. Jos voit menestyä hyvin ACT Sciencessa, pystyt menestymään hyvin myös uusissa SAT -tietojen perustelukysymyksissä.

Uudet datan perustelukysymykset (tämä kaavio tukee eniten seuraavaa väitettä?) On itse asiassa muotoiltu hyvin samalla tavalla kuin LSAT: n loogiset päättelykysymykset. Vaikka LSAT -kysymykset ovat hankalia, koska tulkitset kappaletta tai argumenttia etkä kaaviota , jos olet huolissasi tietojen päättelystä, voit haastaa itsesi LSAT: n loogisilla päättelykysymyksillä. Katso joitain esimerkkikysymyksiä Law School Admissions Councilin verkkosivuston kautta.

Harjoittelukysymysten ja osioiden kanssa opiskelun lisäksi yritä lukea laajasti - ajattele kirjoja ja julkaisuja The New York Times , Taloustieteilijä , New Yorker , Langallinen , jne. Mitä haastavampia artikkeleita voit lukea, sitä paremmin pystyt määrittelemään uusia sanoja kontekstissa , ja sitä paremmin olet valmis tieteen ja yhteiskuntatieteen kohtiin.

Haluatko hieman enemmän rakennetta sanastoon kontekstissa? Yksi suosikkityökaluistani sanaston oppimiseen kontekstissa on selainsovellus nimeltä ProfessoriSana . Sovellus skannaa minkä tahansa sivun, jota parhaillaan luet verkossa, ja hakee kaikki ACT/SAT -sanat määritelmineen. Tässä artikkelissa yksin on noin tusina SAT -sanastoa, professoriWordin mukaan. Aika näppärää, vai mitä?

body_magazines.jpg

SAT -kirjoittamisen opinto -opas

Keskeiset erot

Kirjoitusosa on aivan erilainen uudessa SAT: ssa. Painotetaan enemmän logiikkaa ja ideoiden ilmaisemista, korkeamman tason kirjoitustaitoja ja välimerkkejä. Lisäksi, kaikki kysymykset perustuvat katkelmiin - tämä on aivan eri asia kuin vanha SAT, jossa olit korjannut lauseen tai kaksi erikseen.

Se tarkoittaa, että on vähemmän kielioppisääntöjä, joita testataan erikseen, mikä puolestaan ​​tarkoittaa vähemmän 'gotcha' -kysymyksiä uudessa SAT Writing -osiossa. Kirjoitustyylin, rakenteen ja organisoinnin tunteminen on kuitenkin tärkeämpää, koska työskentelet nyt pidempien kappaleiden kanssa.

Kuinka opiskella

On edelleen tärkeää tietää englannin kieliopin säännöt, jotta tämä osa toimii hyvin. Aloita opiskelu oppimalla englannin kieliopin säännöt ulkoa. Anna sitten SAT: t viralliset harjoitustestit yritys.

Mitä tulee käytännön lisäkysymyksiin, suosittelemme käyttämään ACT English -harjoituskysymyksiä, koska ne ovat kaikki kappaleisiin perustuvia , kuten uudet SAT -kirjoituskysymykset. Voit myös testata kielioppisääntöjäsi käyttämällä vanhoja SAT-kirjoittamisen monivalintakysymyksiä, mutta muista olla valmis kohtiin.

Lopuksi, Mitä enemmän luet ja kirjoitat, sitä paremmin huomaat kirjoittamisen organisoinnin ja tyylin luonnollisesti. Muista lukea joka päivä jotain akateemista tai haastavaa, vaikka se olisi vain oppituntia varten!

Uusi SAT -esseeopas

Keskeiset erot

Esseepisteet ovat nyt täysin erillään kirjoituspisteistä. Tämä tarkoittaa sitä, että ACT: n tapaan esseesi pisteet eivät vaikuta kokonaiskomposiittisi kokonaisuuteen, mutta ne näkyvät silti korkeakouluille, joten on yhtä tärkeää kuin koskaan pärjätä hyvin.

Esseen pituus on nyt 50 minuuttia 25 sijasta. Vaikka sinulla on enemmän aikaa kirjoittaa, sinulla on paljon tarkempi tehtävä, joten älä oleta, että uusi essee on helpompi!

body_essay-writing.jpg

Sinun on analysoitava, miten kirjoittaja rakentaa argumentin katkelmaan (kohta on osa kehotetta). Joten sinun on luettava kohta ja kirjoitettava siitä analyyttisesti tuon 50 minuutin aikana.

Et enää esitä omia todisteitasi esimerkeillä - tämä kysymys keskittyy paljon enemmän kykyysi purkaa argumentti ja selittää sen toiminta.

Kuinka opiskella

Kuten olemme maininneet, sinun kannattaa ensin tutustua College Boardin uusiin SAT -käytännön testeihin nähdäksesi todellisia esimerkkejä uudesta SAT -esseestä. Mutta jos olet käynyt läpi kaikki harjoitustestit ja haluat lisää ilmaisia ​​resursseja, voit käyttää myös toista suurta harjoittelun lähdettä. Uusi SAT -essee on hyvin samanlainen kuin AP: n englanninkielinen ja koostumukseton vastaus -kysymys kaksi.

body_apfrq.jpg

College Boardin kautta AP Englanti kieli ja kokoonpano sivu.

Jos satut käyttämään AP Englanti -kieltä, opiskeleminen AP -testiä varten auttaa sinua valmistautumaan uuteen SAT -esseeseen.

Mutta vaikka et käytä AP: n englannin kieltä, voit käyttää aiempia ilmaisia ​​vastauskysymyksiä harjoitteluun . Muista löytää kysymys kaksi jokaiselle vanhalle AP -englanninkielikokeelle.

Muista, kun harjoittelet sitä esseesi tavoite on selittäämitäargumentti on jaMitenkirjoittaja puolustaa sitä. Muista olla esittelemättä henkilökohtaista puolueellisuutta - kyse ei ole sinun mielipiteestäsi, vaan siitä, miten kirjoittaja rakentaa väitteensä.

Voit halutessasi käyttää vakiomallista viiden kappaleen esseemuotoa, mutta älä pakota pitämään kiinni siitä, jos et pidä kyseisestä tyylistä hyödyllisenä. Keskity siihen, että kirjoitat selkeästi ja ytimekkäästi, ja käytä katkelman todisteita.

SAT -matematiikan opas

Keskeiset erot

Matematiikkaosaa on muutettu vähiten uuden SAT: n osalta, mutta on olemassa muutoksia, jotka sinun tulee olla tietoisia aloittaessasi opiskelun.

Nyt on joitain monivaiheisia ongelmia, osio, johon et voi käyttää laskinta, muutama kysymys trigonometriasta, tiedon ja grafiikan tulkinnan painottaminen, yhtälöiden ratkaiseminen, algebra ja realistiset skenaariot kysymyksinä. Muotoihin keskittynyttä geometriaa on vähemmän ja abstrakteja kysymyksiä vähemmän.

Kuinka opiskella

Tämä on osa, joka on vähiten dramaattisesti muuttunut, joten vanhat SAT Math -opetusperiaatteet ovat edelleen voimassa. Selvitä ensin heikot kohdat, olivatpa ne sisältöä (kamppailee geometrian kanssa) tai käytännössä (teet yleensä pieniä virheitä ja menetät ongelmia). Seuraava, poraa heikkoja kohtiasi kohdennetuilla harjoitusongelmilla, kunnes ne eivät enää ole velkoja.

Kun harjoittelet, suosittelemme muistikirjan käyttöä, jotta voit seurata tekemiäsi virheitä ja miksi teet niitä . Näin sinun on helpompi nollata ajatusprosessisi ja selvittää, miksi teet virheitä, mikä helpottaa niiden korjaamista.

miten valmistautua tekoihin

Voit käyttää vanhoja SAT Math -kysymyksiä, mutta myös ACT Math -harjoituskysymykset toimivat, varsinkin jos olet huolissasi trigonometriasta. On parasta opiskella molempien yhdistelmän kanssa, jotta olet valmis uuteen SAT: ään.

Myös, harjoitella sekä laskimen kanssa että ilman. Saatat huomata, että luotat laskimeen tehtävissä, joita et todella tarvitse. Muista SAT: ssa, että sinun pitäisi minimoida laskinkäyttö joka tapauksessa, vaikka olisit laskimen hyväksymässä osiossa. (Lue keskustelu parhaista SAT -laskimista.)

body_calc.jpg

Lopulliset neuvot

Koska uudistettu SAT muistuttaa enemmän ACT: tä, Voit harkita muutoksen ajamista ottamalla sen sijaan käyttöön ACT. Sen muoto ei ole muuttunut, ja ACT: n opiskeluun on paljon olemassa olevia resursseja.

Ainakin, Ota ACT -harjoitustesti ja katso, miten voit. Jos se näyttää sinulle huomattavasti helpommin hallittavalta kuin SAT (vanhojen SAT -kysymysten perusteella), kannattaa ehkä vain opiskella ACT: tä varten.

Joka tapauksessa, ehdottomasti käytä ACT -käytännön kysymyksiä uuden SAT: n opiskelussa. Testit alkavat olla samanlaisia, joten käytä tätä tosiasiaa hyväksesi. Jos ei muuta, voit säästää rahaa testin valmistusmateriaaleissa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.