Kuinka opiskella ACT: tä varten: 10-vaiheinen suunnitelma

feature_happystudent.png

ACT on todennäköisesti yksi tärkeimmistä testeistä, jotka suoritat lukiossa; on elintärkeää mennä valmistautuneena. Niin monilla lähteillä ratkaisu testivalmistelutarpeisiisi, mistä sinun pitäisi tietää, mitä polkua valitset?

Seuraava on yhteenveto parhaat neuvot, joita minun on tarjottava ACT-opiskeluun, perustuen laajaan tutorikokemukseen. Kerron, milloin alkaa opiskella, mistä löytää harjoitustarvikkeita ja miten lähestyä itse prosessia. Tämä opas antaa sinulle täydellisen suunnitelman ACT-opiskelua varten.3 ACT-tutkimuksen ohjaavat periaatteet

Pääset tarkkoihin suosituksiin hetkessä, mutta haluan ensin luoda taustalla olevat periaatteet, joiden tulisi ohjata ACT-valmisteluasi.

# 1: Mukauta ja yksilöi

Kaksi ihmistä ei ole täsmälleen samanlaisia ​​- eivätkä heidän opintosuunnitelmansa pitäisi olla. Varmista, että opintosuunnitelmasi sopii yksilöllisiin tarpeisiisi.

Me PrepScholarissa tiedämme paljon testivalmisteluista, mutta tiedät eniten sinä . Mieti, kuinka voit käyttää ehdotetun suunnitelman joustavuutta palvellaksesi sinua paremmin. Jos haluat mieluummin opiskella kaksi tuntia suoraan, hieno. Jos haluat mieluummin opiskella neljän puolen tunnin välein, niin se on myös hieno. Tee se, mikä toimii parhaiten sinulle!

# 2: Aloita aikaisin

Anna itsesi runsaasti aikaa testin valmisteluprosessia varten. Kolmen kuukauden pitäisi riittää useimpien opiskelijoiden tarpeisiin, mutta niiden, jotka etsivät äärimmäistä pisteiden nousua, saattaa olla tarpeen venyttää tämä aikajana kuuteen kuukauteen.

Tietysti se tarkoittaa sinun pitäisi tietää mihin veneeseen olet menossa vähintään kuusi kuukautta ennen testiä, joten sinun kannattaa alkaa kiinnittää huomiota prosessiin niin aikaisin.

# 3: Jotain tekemistä voittaa tekemättä mitään

Entä jos sinulla ei ole kuusi kuukautta tai edes kolmea kuukautta aikaa miettiä testivalmistelua? Entä jos sinulla on vain 15 minuuttia päivässä, jonka voit viettää opiskelussa? Entä jos sinulla ei ole neljä tuntia vapaata suorittaa harjoituskoketta?

Käytä mitä sinulla on - vaikka se olisi vain 15 minuuttia päivässä puolitoista kuukautta, se on paljon parempi kuin ei mitään. Jos joudut jakamaan harjoittelukokeen (t) useaan istuntoon, olkoon niin. Jos et pysty tekemään jotain oikein, sen ei pitäisi olla tekosyy sille, että et tee sitä lainkaan. Pieni valmistelu on parempi kuin mikään.

body_scales-3.png

Jopa hyvin pieni ei ylitä mitään.

ACT-valmisteluprosessi: 10-vaiheinen suunnitelma

Nyt kun olemme käsitelleet perusasiat, käsittelemme yksityiskohtia siitä, miten opiskella ACT: lle.

Vaihe 1: Lue ACT

Jos sinulla on viipymättä epäilyksiä ACT-muodosta, sen pisteytyksestä tai erilaisten pisteiden vaikutuksista yliopistosi toiveisiin, on aika järjestää nämä kysymykset. Jos olet täysin tyytyväinen testiin, voit rentoutua hieman, puhumattakaan tehokkaammasta opiskelusta.

Vaihe 2: Suorita harjoitustesti

Anna tälle ensimmäiselle testille paras ponnistuksesi jotta saat realistisemman pistemäärän. Varmista, että käytät virallista ACT-harjoitustestiä. Nämä antavat sinulle tarkimman käsityksen ACT: stä ja tarkimmat tulokset. Lisäksi ne ovat saatavilla ilmaiseksi!

Kun suoritat tämän harjoitustentin, varmista lue ohjeet huolellisesti; Näihin suuntiin totuttaminen on tärkeä osa testivalmisteluasi. Ne eivät muutu testiversiosta toiseen, ja et halua tuhlata aikaa testipäivänä lukemalla samoja ohjeita kuin olisit tuntenut kuukausia sitten.

Lisäksi tehtävän täydellinen ymmärtäminen säästää paljon surua. Usein meillä on tapana vastata väärään kysymykseen, koska emme ymmärrä täysin, mitä meiltä pyydetään.

kuinka saada korkeat sat -pisteet

Vaihe 3: Pisteytä harjoitustesti

Tarkista kaikki väärät kysymykset. Katso miksi unohdit tekemäsi kysymykset. Mitkä olivat huolimattomia virheitä ja mitkä sisällön kannalta aitoja heikkoja kohtia? Kiinnitä huomiota kaikkiin näihin ongelmiin, koska ne antavat sinulle hyvää tietoa taipumuksistasi, myös siitä, missä sinulla on taipumus olla huolimaton ja mihin sinun on ymmärrettävä paremmin ohjeet.

Monissa harjoitustestissä on vastausten selitykset, ja nämä ovat loistava työkalu käytettäväksi, kun tarkastelet menetettyjä ongelmia. Muussa tapauksessa yritä liittää oikea vastaus ja selvittää ongelma tavoitteen mukaisesti; tämä voi auttaa selventämään asioita. Älä unohda, että voit myös pyytää apua jos kamppailet edelleen jonkin asian ymmärtämiseksi.

Kun sinulla on hyvä käsitys siitä, mistä kysymyksistä menetit (ja miksi kaipasit niitä), yritä tunnistaa vahvuuksien ja heikkouksien mallit. Käsittele tätä diagnoosina sille, missä vietät suurimman osan ajastasi seuraavien kuukausien aikana.

Vaihe 4: Aseta kohtuullinen tavoite

Tiedät kuinka ACT toimii ja tiedät missä seisot. Kuinka paljon luulet voivasi parantaa? Mikä on hieman venytys, mutta silti realistinen?

Jos pisteytät matalilla 20-luvulla, on liian paljon odottaa laskeutumista 30-luvulla. Jos pisteytät kuitenkin 20–20-luvun puolivälistä korkeaan, 30-luvun tavoite voi olla kohtuullinen riippuen siitä, kuinka sitoutunut olet prosessiin ja kuinka monta resurssia olet valmis ja kykenevä käyttämään.

Määritä tietty ACT-pisteet sinun on tarkasteltava hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräisiä ACT-pisteitä kouluihin, joihin haet. Tavoitteesi tulee olla korkeampi kuin nämä keskiarvot, jotta saat parhaan mahdollisuuden päästä. Lisää vinkkejä ACT-maalipisteiden asettamiseen on vaiheittaisessa oppaassamme.

body_blindfoldeddartsplayer.png

Voitto tikalla, kun silmät ovat ei kohtuullinen tavoite.

Vaihe 5: Päätä mitä työkaluja käytät

Riippumatta siitä, minkä kurssin opiskelet, tarvitset hyviä resursseja.

Viralliset resurssit ovat aina oikea paikka aloittaa. Jos sinun on kuitenkin täydennettävä ACT, Inc: n materiaaleja, varmista, että tarkastelet minkä tahansa tuotteen takana olevia tietoja ja niiden ihmisten keskimääräisiä tuloksia, jotka ovat käyttäneet sitä ennen sinua.

Voit halutessasi työskennellä yksin, käyttämällä itse kirjoja, verkkosivustoja ja sovelluksia. Tätä sinun pitäisi tehdä jossain määrin mitä tahansa. Jälleen olet asiantuntija sinä, joten on järkevää selvittää joitain vinkkejä itse. Se on yksi tehokkaimmista ja halvimmista tavoista opiskella. Monta kertaa se ei kuitenkaan riitä.

Voit halutessasi hyödyntää online-valmisteluohjelmaa. Tämä on eräänlainen onnellinen väline; työskentelet edelleen yksin, mutta saat ulkopuolista ohjausta ja asiantuntemusta. Ohjaus perustuu kaikki työhösi ja edistymisesi ja siinä käytetään erittäin tarkkoja algoritmeja. Tästä huolimatta sillä ei ole henkilökohtaista kosketusta henkilökohtaiseen kontaktiin.

Voit halutessasi liittyä ryhmäkurssiin. Siellä voit pomppia ideoita ikäisensä ja avustajan kanssa. Sinulla on henkilökohtainen tunnelma, sinulla on suuri vastuullisuus ja voit kysyä tarpeitasi vastaavia kysymyksiä, mutta todellinen personointi on jonkin verran rajoitettu muodolla.

Voit myös valita henkilökohtaisen ohjauksen. Hieno asia tässä vaihtoehdossa on, että voit saada kaikkein erikoistuneinta, yksilöllisintä ja asiantuntijaopastusta. Saat myös, että henkilökohtainen tarve täytetään, vaikka kustannukset ovat usein kohtuuttomia ja logistiikkarajoitukset rajoittavat aikaasi ohjaajan kanssa melkein varmasti.

Yleisesti ottaen, saat parhaat tulokset, kun sekoitat. Olisi ihanteellista, jos voisit työskennellä yksin, samalla kun otat kurssin tai suoritat online-ohjelman ja opetat.

Tietenkin sinun on otettava huomioon kaikki käytännön rajoitukset, kuten budjetti.Selvitä, mikä tuo sinulle tarvitsemasi tulokset aiheuttamatta kohtuutonta vastoinkäymistä tällä hetkellä.

Vaihe 6: Harjoittele

Noudata jonkinlaista rutiinia ACT-harjoituksessasi. Yleensä sinun tulisi opiskella 30 minuutista kolmeen tuntiin joka kerta opiskellessasi - lähempänä 30 minuuttia, jos opiskelet melkein joka päivä, ja lähempänä kolmea tuntia, jos opiskelet vain pari kertaa viikossa.

Yritä käyttää yhdistelmä kirjoja, verkkosivustoja / videoita ja henkilökohtaista ohjausta. Riippumatta siitä, mitä resursseja käytät, on hyvä vaihtaa asiat kerrallaan niin, että peität kaikki perustasi ja annat aivoillesi erilaista vaihtelua. Aivomme menestyvät muutoksessa, joten hyödynnä tätä tosiasiaa.

Vaihe 7: Suorita toinen harjoitustesti

Täällä asiat alkavat kuulostaa hieman toistuvilta. Haluat suorittaa toinen harjoitustesti mitata edistymistäsi. Tämä toimii myös mahdollisuutena jatkossakin mukautua ACT-muodon ja asettelun kanssa.

Aiot todella tee myös muutama kerta, jos sinulla on tilaa aikataulussasi. Sisällön ja muodon harjoittamiseen ei ole mitään mallikokeen kaltaista.

Tavoitteena harjoittaa ACT joka kolmas viikko. Voit ottaa ne harvemmin, jos testaaminen niin usein ei ole järkevää tilanteessasi, tai voit valita useammin, jos tunnet olevasi epävakaa tehtävissä. Riippumatta Tavoitteena on vähintään kolme harjoituskoketta ennen todellista.

Se on parasta suorittaa kukin harjoitustesti yhdessä istunnossa todellisissa koeolosuhteissa joten voit sopeutua ympäristöön. Tämä tarkoittaa kokeen suorittamista hiljaisessa huoneessa ja samojen aikarajoitteiden käyttämistä kuin ACT: llä.

Analysoi jälkeenpäin tuloksia samalla huolella kuin ensimmäistä kertaa ja suunnittele tarvittavat muutokset rutiinisi.

ap fysiikka 2 kurssin kuvaus

body_testclock.jpg

Aika ACT-harjoituskokeille tulisi tulla säännöllisesti.

Vaihe 8: Harjoittele lisää

Jatka ACT-opintorutiiniasi, tekemällä mahdolliset muutokset viimeisimmän harjoituskokeen tulosten mukaan. Käytä edelleen resursseja, jotka auttoivat sinua eniten viime harjoittelukierroksen aikana, ja lisää myös vaihtelua harjoituksiin.

Olitpa tekemässä tutorin kanssa vai ei, on hyvä idea löytää joku, joka on valmis auttamaan sinua olemalla testivalmistelun kaveri. Tämä voi olla kuka tahansa vanhemmista ystäviin koulun kirjastonhoitajiin, niin kauan kuin he pitää sinut vastuullisena prosessissasi ja kannustaa sinua matkan varrella.

Vaihe 9: Toista vaiheet 7 ja 8

Kuten aiemmin mainitsin, asiat muuttuvat tässä vaiheessa suhdanteiksi. Aiot opiskella ja testata, opiskella ja testata, aina koeaikaan saakka. Arvioi jatkuvasti edistymistäsi, ja pyydä jatkuvasti muita, jotka seuraavat ponnistelujasi, punnitsemaan. Ole aina valmis säätämään prosessiasi sen mukaan, mikä toimii ja mikä ei.

Aloita testiä hidastamaan viikkoa ennen testiä. Älä suorita harjoituskoketta viimeisellä viikolla, äläkä opiskele yhtä paljon; tiedät mitä tiedät, eikä ole mitään hyötyä ajaa itseäsi hulluuteen yrittäessäsi täyttää jäljellä olevat faktoidit aivoihisi.

Päivä tai kaksi ennen testiä, lopeta opiskelu kokonaan, ja käytä sitä aikaa levätä ja toipua.

Vaihe 10: Ylläpidä itsehoitoa

Koko opiskeluprosessin ajan varmista, että pidät hyvää huolta itsestäsi, fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti. Rohkaise itseäsi säännöllisesti. Levitä runsaasti ja harrastele harrastuksia. Palkitse ahkera työsi pienillä herkuilla, olipa kyseessä jäätelötötterö tai kävely puistossa.

Vaikka sinun pitäisi kiinnitä aina huomiota uniisi , se tulee erityisen tärkeäksi kolmesta päivästä viikkoon ennen testiä. Kehomme ei toimi yksinomaan edellisen yön unessa, vaan yön tai kaksi ennen sitä.

Kerää kaikki materiaalisi edellisenä iltana ennen ACT: ää, älä unohda syödä hyvää aamiaista ja suunnitella paljon ylimääräistä aikaa päästäksesi testikeskukseen.

Muista myös, että vaikka ACT on tärkeä testi, se ei määritä sinua tai tulevaa menestystäsi. Pidä testi perspektiivissä.

Muistutukset ACT-opinnoistasi

Lukeminen on erittäin tärkeää. Silloinkin kun et virallisesti opiskele testiä varten, lukemalla monia erilaisia ​​tyylejä ja tyylilajeja (ja aktiivisesti osallistumalla tekstiin) voi olla apua valmistautua ACT: iin, erityisesti Lukeminen ja Englanti -kohtiin.

Aseta pienet tavoitteet auttamaan sinua saavuttamaan yleinen tavoitteesi. On hienoa nähdä, että tavoitteet poistetaan luettelosta, ja kun sinulla on joukko toimintakykyisiä ja saavutettavissa olevia esineitä, ne tarjoavat korvaamattomia ohjeita, kun et ole varma, minne mennä seuraavaksi.

Olen sanonut tämän aiemmin, mutta vaihda käyttämiäsi lähteitä ja tapoja, joilla opit. Aivomme pyrkivät sulkeutumaan liikaa toistojen jälkeen, joten heitä itsellesi muutama kaareva pallo aina kun mahdollista.

Muistatko sen tutkimuskaverin, jonka sanoin löytävän? Etsikää heiltä rohkaisua ja käytä niitä auttaaksesi sinua pysymään tiellä, kun asiat vaikeutuvat. He voivat puhua sinulle kaikista valmistautumisessasi esiin tulevista haasteista.

body_twopeopletalking.jpg

Ihmiset, jotka antavat sinulle hyviä neuvoja, ovat korvaamattomia.

Päätelmä: Kuinka opiskella ACT: tä varten

ACT-opiskelu voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Luomalla rutiini opiskeluun ja täyspitkien harjoitustestien suorittamiseen, se voidaan jakaa hallittaviin vaiheisiin.

ACT-opintosuunnitelman tulisi olla henkilökohtainen, mutta sen tulisi sisältää myös joitain peruselementtejä, kuten usein käytettävät testit ja monipuoliset lähteet, joita voidaan käyttää yksinopiskelussa. Samoin on hyvä suorittaa ACT-valmistelukurssi (henkilökohtaisesti tai verkossa) ja / tai henkilökohtainen opetus.

Älä kuitenkaan unohda huolehtia itsestäsi kaikessa tässä - ACT: n pitäisi palvella sinä, ei toisinpäin. Hyvää lepoa ja varaa aikaa elämän hauskoille asioille. Muista, että ACT ei ratkaise kohtaloasi yksin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.