Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

feature_stopwatch2.jpg

Tunne ajan painallukselle missä tahansa testissä on erittäin turhauttavaa . Se on vielä pahempaa testeissä, kuten SAT ja ACT, koska ne ovat niin pitkä : Jos jaksosi loppuu, et saa helpotusta 'No, ainakin olen suorittanut testin', koska sinun on siirryttävä suoraan seuraavaan osaan.

Koska et voi pysäyttää aikaa (luultavasti?) Ja, lukuun ottamatta joitain erityisolosuhteet , et voi saada ylimääräistä aikaa, tarvitset toisen ratkaisun, joka auttaa välttämään ajan loppumisen. Joten mitä strategioita voit käyttää? Keskustelen SAT Reading -osiossa oppilaiden harvoista väärinkäsityksistä siitä, että heillä on vähissä ajoissa, ja strategioista, joilla vältetään ajan loppuminen.Ensin haluan kuitenkin tehdä a nopea ajoitus SAT-lukemiseen —Loppujen lopuksi osuuden ajan loppuminen on ensin tunnettava sen perusasettelu. Meillä on perusteellinen selitys tästä toisessa artikkelissa, mutta jos sinulla ei ole aikaa lukea sitä läpi, olen kirjoittanut yhteenvedon alla.

5 adjektiivia kuvaamaan minua

ominaisuuskuvan luotto: 12 sekuntia mennessä Peter , käytetään alla CC BY-SA 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Kuinka kauan SAT-lukuosio on?

Uusi SAT-lukuosio on SAT: n ensimmäinen osa ja se koostuu 52 kysymystä 65 minuutin aikana . Vastaat näihin kysymyksiin kuuden osan (neljä yksittäistä kohtaa ja lyhyempien pariksi liitettyjen kappaleiden) sisällön perusteella, jotka kattavat kolme eri aihealuetta (Yhdysvaltain ja maailman kirjallisuus, yhteiskuntatiede ja luonnontieteet).

Kummassakin SAT-lukemisosion kahdessa kohdassa on myös kaaviot tai grafiikat, joita sinun on tarkasteltava vastataksesi muutamiin kysymyksiin. (Jos haluat lisää yksityiskohtia, käsittelemme tätä kaikkea paljon yksityiskohtaisemmin artikkelissamme siitä, mitä SAT-lukemisessa todella testataan).

SAT-lukukysymyksiä on kahdeksassa päämaussa:

  • Iso kuva : Kysymyksiä kohdasta.
  • Yksityiskohta / pieni kuva : Kysymyksiä tietystä rivistä tai viivoista.
  • Päättely : Kysymykset, joissa sinua pyydetään tulkitsemaan rivin tai kahden merkitys kappaleessa.
  • Sanat asiayhteydessä : Kysymykset, joissa kysytään, miten sanaa käytetään tietyssä esiintymässä kohdassa.
  • Toiminto : Kysymykset, joissa kysytään, miten lause, lause tai kappale toimii kappaleen tai osan laajemmassa yhteydessä.
  • Kirjoitustekniikka : Kysymykset, jotka koskevat osan kohtaa tai tyyliä; sinua pyydetään usein vertailemaan ja vertaamaan eri kirjoittajien tekniikoita.
  • Todisteiden tuki : Kysymykset, joissa kysytään, mitä todisteita tukevat oikeaa vastausta edelliseen kysymykseen.
  • Tietojen esittäminen : Kysymykset, joissa sinua pyydetään analysoimaan ja vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat kaavioiden ja grafiikan mukana seuraavia kohtia.

# 1 Väärinkäsityksen lukeminen

Numero yksi asia, jonka olen kuullut SAT-lukemisen suhteen, on jotain 'Olen hidas lukija, joten en koskaan pysty viimeistelemään SAT-lukua' ajoissa, enkä tule pystyn nostamaan lukupisteitäni '. VÄÄRÄ.

Erinomainen SAT Reading -osassa ei ole vain lukunopeutta —Muuten sitä kutsutaan SAT Speed ​​Reading -osaksi (tai jotain sellaista). Jos luet paljon tai luet nopeasti, se voi antaa sinulle vähän reunaa, varsinkin kun on kysymys isoista kuvista, jotka vaativat sinua syntetisoimaan tietoa koko kohdasta .

Jos olet hidas lukija tai et lue paljon, saatat lukea tätä ja ajatella 'No, hieno. Aloitan jo takaapäin. ' Mutta lukeminen nopeasti sisään ei todellakaan takaa, että menestyt SAT-lukemisessa tai etkä kiirehdi sinua. SAT-lukemisessa on useita tapoja lähestyä kohtia, ja optimaalinen strategia yhdelle henkilölle voi olla huonoin mahdollinen idea toiselle.

Todellisuudessa keskeinen taito menestyä SAT Reading -osiossa on kyky ohittaa teksti säilyttäen merkityksen . Jos olet hidas lukija, voit oppia harjaamaan käytännön avulla. Jos olet nopea lukija, sinun on tiedettävä, että SAT-lukeminen eroaa suuresti kevyestä fiktiosta. sinun on harjoiteltava saadaksesi tärkeät kohdat SAT-kohdasta.

Joten miten voit välttää kiireettömyyden ja ajan loppumisen SAT-lukemisessa, vaikka oletkin hidas lukija?

Harjoittele, harjoittele, harjoittele!

Harjoittelu ei ole vain tapa päästä Carnegie Halliin (kuten vanhan musiikin vitsi kertoo) - SAT: n harjoittelu auttaa sinua parantamaan SAT: n ottamista. Mutta se ei riitä, että harjoittelet millä tahansa tavalla, jonka voit ajatella - sinun on harjoiteltava / opiskeltava tehokkaasti .

Opiskellessasi SAT-lukemiseen on kolme päästrategiaa sinun tulisi keskittyä, jotta voit paremmin viimeistellä osan ajoissa.

Strategia 1: Harjoittele ajan tarkkailua

Ensimmäinen askel parantamaan kykyäsi lopettaa Lukeminen-osa kuluttamatta aikaa on seurata aikaa. Kaksi tapaa tehdä tämä on tallentamalla, kuinka kauan vastaamiseen kuluu jokaiseen kysymykseen ja testin aikana tietoinen siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on jäljellä jakson loppuun.

Tiedä kuinka kauan käytät jokaista kysymystä

Jos huomaat vievänne liian paljon aikaa kysymykseen, merkitse se ja palaa siihen tarkistettavana.

Mutta mitä on 'liian paljon aikaa'? No, se riippuu tavoitepisteestäsi tai pisteestä, johon tavoitat tietyn osan; Siksi, kun valmistaudut SAT-lukemiseen, sinun on tiedettävä raaka- ja skaalatut kohdepisteet. Miksi tällä on merkitystä?

Jos haluat matalamman tavoitepistemäärän, voit ohittaa enemmän kysymyksiä ja viettää enemmän aikaa kysymyksiin, joihin vastaat.

Muista, että SAT-lukeminen -osiossa on 52 kysymystä 65 minuutin aikana: jos vietät enemmän kuin yhden minuutin 15 sekuntia kysymystä kohden, törmäät ongelmiin yksinkertaisen matematiikan (bonuskäytäntö) avulla. Tämä 75 sekuntia / kysymys -aikarajoitus pätee kuitenkin vain, jos tavoitteena on täydellinen tai lähes täydellinen pisteet ja sinun on annettava jokaiselle kysymykselle reilu laukaus.

Jos tavoitteena on 30/40 lukupiste, voit arvata vaikeimmat 25% kysymykset ja keskitä vastaamisenergiasi helpompiin kysymyksiin (vaikka tietysti kysymykset ovatkin erilaisia ​​kaikille).

Ainoastaan ​​tavoite saada 30 lukemiseen tarkoittaa, että saat enemmän aikaa viettää vastaamiesi kysymysten kanssa. Jos sinun tarvitsee vain saada noin 36 kysymystä oikein saavuttaaksesi tavoitepisteesi, voit käyttää jopa 23 sekuntia enemmän jokaiseen kysymykseen (36 kysymystä 65 minuutissa ja 52 kysymystä 65 minuutissa - vielä enemmän matematiikkaa!). Lue artikkeli 30: n hankkimisesta SAT-lukemiseen saadaksesi lisää tällaisia ​​strategioita.

Tiedä kuinka paljon aikaa sinulla on jäljellä testin aikana

Tämä ei välttämättä tarkoita ajan jakamista etukäteen, kuten kohdassa: 'Okei, minulla on 65 minuuttia kuusi lukemista kohtaa (neljä yksittäistä, yksi pariksi yhdistetty) ja 52 kysymystä vastausta varten, joten minun pitäisi käyttää 12 minuuttia kullekin yksi kohta ja kysymykset ja 14 minuuttia pariliitetyistä kohdista ja kysymyksistä, ja sitten minulla on kolme minuuttia aikaa käydä läpi kaikki lopussa. '

Nämä laskelmat (a) satuttivat aivoani ja (b) vievät paljon enemmän aikaa kuin ne säästävät. Sen sijaan, tottua pitämään kelloa silmällä.

Sinun on kyettävä tasapainottamaan kappaleiden lukeminen ja vastaaminen niihin liittyviin kysymyksiin - älä anna yhden jakson imeä koko aikaasi ja pakota sinua sekoittamaan saadaksesi läpi muut kohdat ja kysymykset.

Yritän henkilökohtaisesti tarkistaa ajan vain sen jälkeen kun olen lopettanut osan ja kun olen vastannut kaikkiin sen kohtaan (vaikka alkuperäinen vaistoni onkin jatkuvasti tarkistaa aikaa).

la testipäivät 2019-20

Sinun on selvitettävä, mikä sopii sinulle parhaiten, mutta neuvoni on vältä ajan tarkistamista useammin kuin kerran muutaman kysymyksen välein - muuten säästät aikaa yrittäessäsi säästää aikaa .

Jos huomaat, että sinulla ei ole aikakäsitystä, kun harjoitat kysymyksiin vastaamista, voit harjoitella sekuntikellolla, joka käynnistyy viiden minuutin välein. Muista vain, että et todellakaan pysty tekemään tätä testipäivänä (vaikka testilääkäri voi antaa suullisia varoituksia 10 minuutin jäljellä ja viisi minuuttia jäljellä).

Muut SAT-lukuaikojen seurantastrategiat

Kun katsot testiä, merkitse kysymykset, joihin käytät pitkään, samoin kuin kysymykset, joista et ole varma . Selvitä todella, mikä järkyttää sinua kysymyksissä, joihin olet viettänyt liikaa aikaa, samoin kuin kysymyksistä, joihin olet väärässä tai joista et ole varma. Oliko kysymyksen sanamuoto? Kysymyksen tyyppi (pariliitos, iso kuva, päätelmä)? Olitko vain väsynyt ja lukenut väärin osan, joten et nähnyt vastausta? Onko kysymyksessä mallia, josta aikaa loppuu?

Kaikki nämä tiedot ovat arvokasta rehua testin valmisteluprosessille: testauksen palautesilmukan luominen, virheiden tarkistaminen ja testaaminen uudelleen . On välttämätöntä olla ohittamatta virheiden perusteellisen tarkistamisen keskivaihetta. (Jos haluat lisätietoja tästä, lue artikkelini parhaasta tavasta tarkistaa virheitä SAT: ssa.)

Etkö ole varma, että ajan loppuminen on ainoa ongelmasi? Lue tämän artikkelin osio korkean tason heikkouksien ymmärtämisestä.

body_greattimeleft.jpg

Loistava! Aikaa jäljellä oluelle! mennessä Mike Schinkel , käytetään alla CC BY 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Tahdista itseäsi välttääksesi juoksemista myöhässä.

Strategia 2: Harjoittele kohtien lukemista ja vastaamista kysymyksiin

Ei, SAT: n lukemisen harjoittaminen ei välttämättä tee sinusta nopeampaa lukijaa. Mutta se tahtoa tehdä sinulle paremmin lukemaan kohdat tavalla, joka auttaa sinua vastaamaan kysymyksiin tehokkaammin .

Koska jokainen henkilö käsittelee tietoja eri tavoin, en voi sanella sinulle parasta tapaa lukea kohtia. Jos nykyinen lähestymistapa ei kuitenkaan toimi, kannattaa harkita sen vaihtamista. Valittavana on kolme päämenetelmää:

# 1: Lue koko kohta yksityiskohtaisesti. Tämä on oikeastaan ​​hyvä strategia vain, jos olet sekä nopea että perusteellinen lukija. Se on luultavasti pahinta vaihtoehto, jos olet jo huolissasi ajan loppumisesta.

# 2: Lue ensin kysymykset. Selvitä, mitä yksityiskohtia etsit kohdasta lukemalla ensin kysymykset ja siirtymällä sitten takaisin kohtaan löytääkseen vastauksen.

# 3: Skim, hyökkää sitten kysymyksiin. Lue kohta nopeasti läpi saadaksesi käsityksen sen sisällöstä, rakenteesta ja tarkoituksesta, ja lähesty sitten kysymyksiä. Palaa lopuksi kappaleeseen saadaksesi tarkempia tietoja, joita tietyt kysymykset edellyttävät.

Mitä paremmin tutustut SAT-lukukappaleisiin ja kysymyksiin, sitä enemmän olet tottunut testiin ja sitä paremmin tiedät mihin kiinnittää huomiota ja milloin käyttää mitä strategiaa.

Esimerkiksi, jos luet ensin kysymykset , jos kysymykseen liittyy tiettyjä rivejä (esim. 'Riveillä 10-38'), lue vain kyseiset rivit vastaamaan siihen; älä vedä vastaustasi muusta kohdasta.

Toisaalta, jos ensin kuorit , tottuu huomaamaan sanoja ja lauseita, kuten 'kuitenkin' ja 'vastakohtana'. Nämä sanat ovat tärkeitä, koska ne osoittavat sävyn muutosta, kuten:

'Huolimatta siitä, että alttoviirellä on pitkä ja jalo historia, nykypäivän klassisen musiikin yhteisöissä on runsaasti negatiivisia stereotypioita alttoista (ja viulisteista).'

Löydät lisää strategioita sekä tarkempaa tietoa siitä, miksi haluat ehkä valita yhden lähestymistavan muiden sijasta, artikkelistamme, joka on paras tapa lukea kohta SAT-lukeminen -osiossa.

Lisää Passage-Reading-strategiaehdotuksia

Ensin lukemallasi kappaleella voi olla suuri ero, jos sinulla on tapana loppua aika. Skannaa kaikki osan kohdat läpi ja katso, näyttääkö jokin aihe helpommin käsiteltävän sinulle, ja aloita sitten niillä sen sijaan, että otat osan järjestyksessä. Tällä tavoin et kiirehdi läpi ja tee asioita väärin kohdissa, jotka sinun pitäisi saada, ja voit selkeällä mielellä omistautua sinulle vaikeampiin kohtiin.

Voit myös nähdä, jos kuplivaa kaikissa vastauksissasi lopussa auttaa (lue lisää täydellisen maalintekijämme artikkelista Pika-vinkki-osiosta). Tämä strategia on vain hyödyllinen, jos voit varmistaa, että jätät osan loppuun kaksi tai kolme minuuttia , koska et halua loppua ajasta, ennen kuin kuplit saamasi vastauksissa (viime kädessä turhauttavina).

syövän ja vaakojen yhteensopivuuden prosenttiosuus

Jos pystyt miettimään muita tapoja estää itsesi loppumasta SAT-lukemisen ajasta (ehkä käyttämällä keskittymiseen joitain tietoisuustekniikoita?), Se on myös hienoa. Kuten aina, sinun tulee käyttää vain sinulle sopivia strategioita.

body_chessgame.jpg Shakkipeli mennessä Kamil Porembiński , käytetään alla CC BY-SA 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.
Mieti, mitkä strategiat toimivat sinulle.

Strategia 3: Harjoittele SAT-lukemisen ottamista osaksi koko SAT: ta

Aineiston tunteminen SAT Reading -osiossa ... ja sitten rakennetaan kestävyys tehdä se läpi. Onneksi, SAT esittää jaksot aina samassa järjestyksessä: Lukeminen, kirjoittaminen, matematiikka (ei laskinta), matematiikka (laskin) ja valinnainen essee. Tämä ennustettavuus antaa sinulle edun valmisteltaessa, koska voit itse simuloida testipäivän olosuhteita, kun otat täyspitkät harjoitustestit ottamalla kaiken oikeassa järjestyksessä.

On tärkeää suorittaa ainakin jotkut harjoittelutestit läpi oikeassa järjestyksessä, jotta voit tottua siihen, miltä tuntuu suorittaa koko testi . Lukeminen on aina ensimmäinen osa, joten sinulla on todennäköisesti aina eniten energiaa kuluttaa siihen, mutta sinun on oltava varovainen, ettet polta kaikkia varauksiasi lukemisen avulla, vain huomataksesi, että olet liian valutettu toimimaan hyvin muussa testissä.

Toinen mielessä pidettävä asia on se, että otat todennäköisesti SAT: n lauantaiaamuna. Varmista, että harjoitat lukujen käsittelyä aamulla (varsinkin jos et ole aamu-ihminen!) antaa itsellesi hyvä käsitys energiatasostasi tuona vuorokaudenaikana.

Jos olet yleensä hitaampi aamuisin, lukemisesi nopeus on todennäköisesti myös hitaampi. On hyvä ottaa osa tai suurin osa harjoitustestistä iltapäivällä, jos sinulla on eniten aikaa, mutta yksinomaan tämän tekeminen ei välttämättä anna sinulle tarkkaa kuvaa siitä, kuinka nopeasti voit suorittaa SAT-lukeminen -osan todellisissa testiolosuhteissa.

Oletko pätevä testaamaan majoitusta?

Jos sinulla on todella vaikeuksia lukemisessa rajoitetuissa tilanteissa, saatat saada erityisiä testausmajoituksia. On epätodennäköistä, että SAT: n valmistelu ja ottaminen on ensimmäinen kerta, kun huomaat, että sinulla on suuria lukemisongelmia ; saattaa kuitenkin olla ensimmäinen kerta, kun et pysty kompensoimaan sitä muilla tavoilla (kuten viettää tuntikausia kotitehtävissä ja ylimääräisiä hyvityksiä alhaisen testituloksen korvaamiseksi).

Kollegion hallitus tarjoaa majoitusta SAT: ssa opiskelijoille, joilla on dokumentoituja kysymyksiä. Täältä saat lisätietoja vaiheista, jotka sinun on suoritettava saadaksesi majoitusta testauspäivänä .

Mutta a varoituksen sana : Majoitukset myönnetään paljon todennäköisemmin opiskelijoille, jos heidän erityisolosuhteensa on dokumentoitu pidempään . CollegeBoard on yleensä houkutteleva opiskelijoille, joille diagnosoidaan jotain tai muuta juuri ajoissa testin suorittamiseksi, koska opiskelijat saattavat venyttää totuutta saadakseen lisäaikaa.

Kuinka voit välttää byrokratian joutumisen ja majoituksesi pysäyttämisen? Suunnittele ja hae erikoismajoituksia aikaisin , jos se on mahdollista - pelkkä pyyntöprosessi voi kestää enintään seitsemän viikkoa .

Jos olet lukiossa tai varhaisessa lukiossa ja sinulla on vakavia lukemisongelmia ikäihisi verrattuna, hanki sitten psyko-kasvatuksellinen testaus odottamisen sijaan.

Jos jostain syystä et voinut hakea erityistä majoitusta vasta äskettäin (esimerkiksi jos sinulle kehittyi vasta kuulo- tai näkövamma), varmista, että henkilölle, joka dokumentoi tilasi, on selvää, miksi teet jotain nyt . Vaikka tämä dokumentoija antaa sinulle tietoja lähetettäväksi CollegeBoardille, College Board voi myös haluta sinä selittää, miksi hait erityismajoitusta vasta äskettäin, joten on hyvä, että selitys on valmis.

Kuinka parantaa tahdistusta SAT-lukemisessa: Yhteenveto

# 1: Ota ajoitetut harjoitustestit ja seuraa aikaa.

# 2: Mukava ottamalla SAT-lukeminen, jotta voit käyttää strategioita tehokkaasti

# 3: Varmista, että otat kokonaiset harjoitustestit peräkkäin muutama kerta, jotta tiedät mitä odottaa.

# 4: Jos luulet olevan suurempi ongelma se saa sinut loppumaan ajasta SAT-lukemiseen, hanki psyko-koulutus-testit mahdollisimman varhaisessa vaiheessa vahvistaaksesi sen ja katsoaksesi, oletko oikeutettu erityisiin majoituksiin SAT: ssa.

Mene nyt ja lue!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon taideinstituutin pääsyvaatimukset

Piirit ACT -matematiikassa: Geometrian kaavat ja strategiat

ACT -matematiikan piirit testaavat tietosi säteistä, ympärysmitoista, alueista ja muusta. Opi tärkeitä ympyräkaavoja ja -strategioita ja harjoittele todellisia matemaattisia ongelmia täällä.

Warner Pacific Collegen pääsyvaatimukset

Uusi SAT vs. ACT: Full Breakdown

Miten uusi vuoden 2016 SAT verrattuna ACT: hen? Mikä testi sinun pitäisi tehdä? Opi päättämään uudesta SAT vs ACT tästä.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

UT Dallasin pääsyvaatimukset

Ensimmäinen sääntö Walmart -sovelluksesi täyttämiseen

Etsitkö Walmartin työtä? Tutustu oppaaseemme online -hakemuksesi täyttämiseen ja arvioinnin suorittamiseen, jotta voit aloittaa Walmart -urasi.

Ferrum Collegen pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Yksinkertainen opas: Rahoitustuen hakeminen

Miten haet taloudellista tukea? Lähettämällä FAFSA- ja korkeakouluhakemuksesi saat raha -avustuspakettisi. Opi hakeminen vaihe vaiheelta.

Mitä sinun on tiedettävä El Doradon lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Dorado High Schoolista Placervillessä, Kaliforniassa.

SAT -aineen koe Math 1 vs Math 2: Mikä minun pitäisi ottaa?

Etkö ole varma, mikä ero on SAT II -matematiikkatestien välillä? Selvitämme mitä odottaa Math 1 vs Math 2: sta ja kuinka valita oikea testi sinulle.

Montreat Collegen pääsyvaatimukset

Nyack Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Eisenhowerin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Eisenhower Senior High Schoolista Rialto, CA.

La Sernan lukio | 2016-17 rankingit | (Whittier,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Sernan lukiosta Whittierissä, Kaliforniassa.

Aliso Niguelin lukio | 2016-17 Rankings | (Aliso Viejo,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Aliso Niguelin lukiosta Aliso Viejo, CA.

Arkansasin yliopisto Monticellossa Pääsyvaatimukset

Mikä on Putnam -matematiikilpailu? Kuinka voit Excel?

Mikä on Putnam -tentti? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Putnam -matematiikkakilpailuun osallistumisesta ja menestymisestä.

Lindenwood Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat, Harvardin alumni

Haluatko saada 4.0 GPA: n? Tai saada parempia arvosanoja lukiossa ja yliopistossa? Täällä Harvardin aluna antaa luokkastrategiat, joita voit käyttää GPA: n parantamiseen.

Clayton Valley Charterin lukio 2016-17 rankingit | (Concord,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Clayton Valley Charter High Schoolista Concordissa, Kaliforniassa.

119 parasta hauskaa vitsejä lapsille

Tarvitsetko hauskoja vitsejä lapsille? Katso luettelo parhaista lasten vitseistä pitääksesi nuoret viihdytettynä.

SUNY Geneseo SAT -pisteet ja GPA