Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

feature_shouldyoupaystudentsforgoodgrades.png

Opiskelijoille hyvien arvosanojen maksaminen on kiistanalainen käytäntö, ja monet väittävät, että se halventaa oppimiskokemusta (tarkoitus). Näyttää kuitenkin siltä, ​​että joskus rahapalkkiot voivat olla myönteinen motivaatio vaikeuksissa oleville opiskelijoille, jos niitä käytetään viisaasti. Käyn läpi joitain tieteellisiä tuloksia kannustinohjelmien menestyksestä kouluissa ja annan sitten ideoita siitä, miten voit vastuullisesti toteuttaa palkitsemispolitiikan opiskelijaasi varten.

Käteiskannustimet opiskelijoille: Kuka maksaa? Vanhemmat vai koulut?

Jotkut koulut ovat kokeilleet maksuohjelmia (kuten keskustelen seuraavissa parissa osassa), ja näiden tutkimusten tulokset voivat auttaa vanhempia päättämään, käytetäänkö rahallisia kannustimia hyviin arvosanoihin ja miten.Koska on epätodennäköistä, että lukiosi on tai tulee olemaan osa tällaisia ​​opintoja, keskustelen tämän artikkelin viimeisessä osassa miten vanhemmat voivat ottaa käyttöön maksujärjestelmiä palkitakseen oppilaita hyvistä arvosanoista.

Pienet kannustimet ovat todennäköisesti useimpien vanhempien ulottuvilla. Hauskoja edullisia elämyksiä voidaan korvata myös rahalla!Kun otetaan huomioon kokeellisten koulupohjaisten maksusuunnitelmien onnistumiset ja epäonnistumiset, voimme tehdä johtopäätöksiä kuinka vanhemmat voivat menestyksekkäästi käyttää rahapalkintoja auttaakseen oppilaita saamaan parempia arvosanoja. Seuraavassa osassa kuvatut tutkimukset tarjoavattietoja, joita voidaan soveltaa sinua ja perhettäsi koskeviin erityisiin olosuhteisiin.Mitä opinnot kertovat opiskelijoille hyvien arvosanojen maksamisesta?

On ollut muutama tutkimus vuosien aikana, kun he ovat kokeilleet maksavansa opiskelijoille koulunkäynnistä ja menestymisestä koulussa. Chelsean lukiossa Chelseassa, MA, opiskelijoille annettiin 25 dollaria, jos heillä oli täydellinen läsnäoloennätys lukukauden aikana. Tämä tutkimus suoritettiin vuosina 2004-2008, mutta se ei näyttänyt parantavan koulun suoritusta tai osallistumista kouluun.

Koulut ovat myös kokeilleet antaa opiskelijoille palkintoja osallistumisesta. Georgiassa, Stone Creekin peruskoulussa, oppilaille annettiin kannustimia osallistua, mukaan lukien videopelikonsolit, jäätelö ja muut palkinnot. Niiden oppilaiden määrä, jotka kadottivat vähintään 15 koulupäivää vuoden aikana, laski 10 prosenttia. Tämä tutkimus on saattanut menestyä enemmän kuin Chelsea, koska Xboxin kaltaisten kannustimien ruumiillistuma on lapsille jännittävämpää kuin mahdollisuus ansaita 25 dollaria lukukauden lopussa.

Vaikuttaa jonkinlaiselta haitalliselta palkinnolta, mutta mikä tahansa.

Laajin tutkimus rahoituksen kannustimista hyville arvosanoille järjesti Harvardin taloustieteilijä ja Harvardin Education Innovation Laboratoryn perustaja Roland Fryer Dallasin, New Yorkin, Chicagon ja Washingtonin kaupungeissa. Yli 38 000 oppilaalle annettiin palkkaa siitä, että he menestyivät koulussa. Jokaisella kaupungilla oli erilainen kannustinjärjestelmä testatakseen eri menetelmien ansioita opiskelijoille hyvien arvosanojen maksamisesta.

Kokeellinen ryhmä sisään Dallas oli 3718 toisen luokan oppilasta 21 eri julkisessa koulussa Dallasin itsenäisessä koulupiirissä. Näille opiskelijoille maksettiin 2 dollaria joka kerta, kun he lukivat kirjaa , enintään 20 kirjaa lukukautta kohti. Palkinnon saamiseksi oppilaiden täytyi suorittaa AR -tietokilpailu (Accelerated Reader) ja pisteet vähintään 80 prosenttia. Keskimääräinen opiskelija sai 13,81 dollaria kannustimia, yhteensä 42 800 dollaria.

Sisään New York City , 63 koulua sisällytettiin koeryhmään, joissa oli yhteensä 15 883 neljännen ja seitsemännen luokan oppilasta. Kannustimia jaettiin opiskelijoiden suoritusten perusteella kuudessa atk -kokeessa (kolme lukemisessa ja kolme matematiikassa) ja neljä lyijykynän ja paperin ennakoivaa arviointia. Neljännen luokan oppilaat ansaitsivat 5 dollaria testin suorittamisesta ja 25 dollaria täydellisistä pisteistä. Kannustimet seitsemännen luokan oppilaille asetettiin kaksinkertaiseksi, joten he ansaitsivat 10 dollaria testin suorittamisesta ja 50 dollaria täydellisestä pisteestä. Tässä tapauksessa keskimääräinen neljännen luokan ansaitsi 139,43 dollaria ja keskimääräinen seitsemännen luokan ansaitsi 231,55 dollaria.

Osa tutkimuksesta vuonna Chicago tehtiin 20 heikosti toimivassa julkisessa koulussa 7 765 yhdeksännen luokan oppilaalla. Tässä tapauksessa, opiskelijoille annettiin yksinkertaisesti kannustimia arvosanojensa saamiseksi viidellä ydinkurssilla: Englanti, matematiikka, tiede, yhteiskuntatiede ja kuntosali. Opiskelijat ansaitsisivat 50 dollaria jokaisesta A: sta, 35 dollaria jokaisesta B: stä, 20 dollaria jokaisesta C: stä ja ei rahaa alemmista luokista. Keskimääräinen opiskelija ansaitsi 695,61 dollaria.

Sisään Washington, DC , 17 koulua kuului kokeelliseen ryhmään. Kuudennen, seitsemännen ja kahdeksannen luokan oppilaille annettiin kannustimia osallistumisen, käyttäytymisen ja kolmen muun syötteen perusteella, jotka kukin koulu valitsi erikseen. Näitä olivat lähinnä sellaiset asiat kuin koulupuvun käyttäminen sekä kotitehtävien ja tehtävien suorittaminen. Oppilaille annettiin yksi piste jokaisesta viidestä mittarista, jotka he olivat tyytyväisiä tiettynä koulupäivänä. Tämä tarkoitti sitä opiskelijat voisivat ansaita enintään 50 pistettä jokaisen kahden viikon palkkakauden aikana. Jokainen piste palkittiin 2 dollarin rahapalkinnolla. Keskimääräinen opiskelija ansaitsi noin 40 dollaria kahden viikon välein.

body_briefcase.jpg Anna lapsille lahja, joka antaa jatkuvasti: kylmää kovaa rahaa.

Näiden tutkimusten jälkeen kerättyjen tietojen perusteella on hyvin vähän näyttöä siitä, että rahapalkinnot parantavat opiskelijoiden suorituksia. Chicagossa GPA ja keskimäärin ansaitut luotot kasvoivat hyvin pienellä määrällä, mutta standardoidut testitulokset eivät muuttuneet. New Yorkissa ei havaittu merkittäviä positiivisia muutoksia testituloksissa tai GPA: ssa.

Osa Dallasissa tehdystä tutkimuksesta osoitti potentiaalia. Lukutaito kasvoi merkittävästi standardoituihin englanninkielisiin testeihin, jotka toisen luokan opiskelijat suorittivat tutkimuksen jälkeen. Myös Washingtonin koulujen yläkoululaiset osoittivat parannusta lukemisessa ja vähemmässä määrin matematiikassa. Seuraavassa osassa käyn läpi, mitä nämä tulokset voivat tarkoittaa opiskelijoiden hyvien arvosanojen maksamisen tehokkuuden kannalta.

millainen on Jousimies

Mitä voimme oppia näistä tiedoista?

Näiden politiikkojen menestys riippui suuresti siitä, miten ja mistä syystä rahat jaettiin. Opiskelijat paranivat todennäköisemmin, jos heille annettiin rahapalkkiot konkreettisista tehtävistä kuten kirjojen lukeminen (Dallas) tai tehtävien suorittaminen (D.C.) jotain abstraktimpaa kuin tietyn arvosanan ansaitseminen. Jos oppilaat eivät ymmärrä työkaluja ja strategioita, jotka heidän on toteutettava parantaakseen, he eivät voi muuttaa arvosanojaan tai testituloksiaan.

Tarkemmat direktiivit auttaa lapsia, jotka eivät ehkä ole koskaan oppineet opiskelemaan oikein, pääsemään oikeille raiteille. Tämän seurauksena arvosanoja ja pisteitä voidaan parantaa.Yleensä tutkimukset osoittavat sen antaa rahaa opiskelijoille hyvistä arvosanoista vain, jos annat heille myös strategioita, joita he tarvitsevat päästäkseen sinne ja kannustamaan pienempiä välitavoitteita, jotka eivät ole yhtä pelottavia. Panokset tulee palkita ensin tuotosten sijaan.

body_needdirection.jpg On mahdotonta päästä määränpäähän, jos sinulla ei ole reittiohjeita. Myös tämän kuvan ottaneen pitäisi luultavasti lopettaa makaaminen keskellä teitä keskinkertaisen taiteellisen valokuvauksen vuoksi.

Hyödyt ja haitat lapsille maksamisesta hyvistä luokista

Jos aiot palkita lapsesi käteisellä hyvistä arvosanoista, sinun on otettava huomioon sen puolesta ja vastaan ​​esitetyt perustelut.Jotkut sanoisivat, että vaikka lapsi parantaa arvosanojaan rahallisen kannustimen seurauksena, se lähettää väärän viestin. Kun asetat rahaa motivaattoriksi, opiskelija voi menettää arvostuksensa oppimisen luontaiseen arvoon. Jos heidän ainoa motivaationsa on raha, he voivat menettää kiinnostuksensa todellisiin aiheisiin ja kärsiä myöhemmin, kun palkintoja on vähemmän.Tämä ei tapahdu jokaisen lapsen kanssa, mutta se on riski, joka tulee alueen mukana.

Kuitenkin, jos sinulla on opiskelija, joka on hyvin motivoitumaton ja vain tuntuu siltä, ​​että koulussa ei ole mitään järkeä yrittää, raha voisi olla hyvä motivaattori.Jopa opiskelijoille, jotka eivät aio mennä yliopistoon, on tärkeää saada lukio. Maksetaan opiskelijoille, jotka aikovat mennä kauppakorkeakouluun tai ammattiin neljän vuoden korkeakoulun sijaan voi olla tuottava strategia. Oppilaat, jotka kokevat, etteivät he ole valmiita kouluun, voivat reagoida hyvin konkreettisiin kannustimiin hyvän oppimistuloksen saavuttamiseksi.

body_graduationhat.png Etuoikeus saada pimeä hattu on vain yksi lukion valmistumisen monista eduista.

Mikä on tehokkain tapa maksaa lapsellesi hyvistä arvosanoista?

Jos toivot todellista parannusta, sinun pitäisi haasta lapsesi saavuttamaan ensin tietyt lyhyen aikavälin tavoitteet. Vältä sanomasta jotain, kuten annan sinulle 100 dollaria, jos saat A -luokan.Jos lapsesi voi huonosti luokassa, hän ei ehkä tiedä mistä aloittaa parantamaan suorituskykyään A -tasolle. Sen sijaan voit kokeilla esimerkiksi Jos suoritat kaikki Algebra 2: ssa määrittelemäsi tehtävät/luet kaikki luvut, jotka sinulle määrättiin englanniksi/työskentelet historiaprojektisi parissa kolme tuntia tällä viikolla, annan sinulle 10 dollaria.

Nämä ovat konkreettisia tavoitteita jonka jokainen opiskelija voi saavuttaa jonkin verran sinnikkyydellä.Voit silti suunnitella, että annat lapsellesi bonuksen, jos ja kun hän saavuttaa tietyn kirjainluokan, mutta sillä välin on tärkeää ottaa vauvan askelia kohti kyseistä luokkaa lyhyen aikavälin tavoitteilla.

Jotta se olisi hieman hauskempaa, voit perustaa järjestelmän, jossa jos opiskelija suorittaa tietyn määrän pieniä virstanpylväitä, hän ansaitsee rahallisen palkkion. Tämä saattaa toimia, jos lapsesi kamppailee useammassa kuin yhdessä luokassa ja joutuu tekemään huomattavan määrän työtä eri alueilla saadakseen kiinni.

Toinen idea, joka voisi olla jopa parempi kuin rahapalkkio, on palkitse lapsesi hauskalla kokemuksella ahkerasta opiskelutottumuksesta. Tämä voi olla yhtä yksinkertaista kuin mennä suosikkiravintolaan tai ottaa päiväretki. Kaikki riippuu lapsesi temperamentista ja kannustimista, joita luulet hänen arvostavan eniten.

On myös monia muita tapoja kannustaa lasta menestymään koulussa ilman rahallisia kannustimia. Jotkut lapset tarvitsevat enemmän rakennetta kuin toiset, joten kotitehtävien aikataulun asettaminen saattaa auttaa heitä pysymään oikeilla jäljillä. Saatat myös pystyä työskentelemään koulun kanssa halpojen kustannusten järjestämiseksi edistyneempien ikätovereiden tuutorointi ja opettajien lisäapu. Nämä menetelmät voivat tuottaa merkittävämpiä positiivisia tuloksia kuin maksusuunnitelmat, jos ne toteutetaan tehokkaasti, mutta se vie aikaa ja vaivaa sekä sinun että opiskelijasi puolesta.

body_goldstar.png Kultaiset tähdet eivät ehkä toimi todellisina kannustimina lukion opiskelijoille, mutta niiden symbolinen arvo on edelleen olemassa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA