Kuinka erottua Regeneron Science Talent Search -haussa

ominaisuustutkija

Joka vuosi lukion eläkeläiset eri puolilta Yhdysvaltoja aloittavat itsenäisen, alkuperäisen tieteellisen tutkimuksensa Regeneron Science Talent Search (aiemmin Westinghouse Science Awards) . Kilpailu kutsuu lupaavimmat hakijat esittelemään tutkimushankkeitaan Washingtonissa ja kilpailemaan suurista rahapalkinnoista.

Oletko aloitteleva tiedemies, joka haluat ansaita ylimääräistä rahaa yliopistolle? Jos näin on, kannattaa harkita Regeneron STS: n käyttöä!

Tämä artikkeli auttaa sinua rakentamaan huippuluokan Regeneron STS -sovelluksen:

 • Selitä, miten lahjakkuushaku toimii
 • Anna sinulle vaiheittainen erittely hakemuksesta ja kilpailun arviointikriteereistä
 • Anna esimerkkejä voittaneista STS -tutkimushankkeista
 • Käy läpi neljä vinkkiä voittavan sovelluksen luomiseen

Oletko valmis? Aloitetaan!

body-regeneron-talent-search

Mikä on Regeneron Science Talent Search ?

Regeneron Science Talent Search , jota kutsutaan myös Regeneron STS: ksi, on tiede- ja matematiikkakilpailu, joka tunnustaa ja antaa voimaa kansakunnan lupaavimmille nuorille tutkijoille.

Osallistuaksesi Regeneron -kilpailuun, yläkoululaiset toimittavat alkuperäistä tutkimusta, jossa käsitellään yhteiskunnan kiireellisimpiä haasteita luonnontieteissä, matematiikassa ja tekniikassa.

Noin 1900 opiskelijaa osallistuu vuosittain Regeneron Science Talent Search -hakuun. Näistä tulijoista, kilpailu tunnustaa vuosittain 300 opiskelijaopettajaa ja heidän koulunsa ja kutsuu 40 finalistia Washingtoniin. osallistua kilpailun viimeiselle kierrokselle. Viimeisen kierroksen aikana finalistit esittelevät työnsä yleisölle lopullista arviointia varten ammatillisista tutkijoista koostuvan kansallisen tuomariston toimesta.

Onko Regeneron Science Talent Searchilla rahapalkinto?

Regeneron -kilpailu tarjoaa 3,1 miljoonan dollarin palkintoja opiskelijoille ja finalisteille. Kilpailun tunnustamat 300 opiskelijaopiskelijaa saavat kukin 2 000 dollarin palkinnon , ja toinen 2 000 dollaria menee kouluihinsa STEM -koulutuksen tukemiseksi. 40 finalistia saa kaikki kulut maksetun matkan esitellä tutkimustaan ​​Washingtonissa ja kilpailla kymmenestä parhaasta palkinnosta, pääpalkinto on 250 000 dollaria.

Koska palkinnot ovat niin suuria, ei todennäköisesti ole yllättävää kuulla, että Regeneron -kilpailun hakuprosessi on erittäin tiukka ja kilpailukykyinen. Jotta saisit käsityksen siitä, millainen Regeneron STS -palveluun pääsy tulee olemaan, katkaisemme hakuprosessin vaihe vaiheelta.

kuinka monta pistettä gallonaa

Miten Regeneron STS eroaa Regeneronin tiedemessuista?

Society for Science & the Public järjestää lukiolaisille vuosittain kaksi kilpailua: Regeneron STS ja Regeneron Science Fair (ISEF). Vaikka näiden kahden ohjelman yhteinen tavoite on kannustaa opiskelijoita tekemään itsenäistä tutkimusta, ne ovat ehdottomasti kaksi eri kilpailua!

Toisin kuin Regeneron STS, jossa palkinnot perustuvat tutkimusportfolioon, jonka lähetät tuomaristolle, ISEF on erittäin suuri tiedemessu, joka muistuttaa paljon niitä, joissa olet kilpaillut koulussa . Jotta voit osallistua ISEF -kilpailuun, sinun on ensin kilpailtava lukio -oppilaitoksen tiedemessuilla. Jos sinut nimetään finalistiksi, etenet kansalliseen kilpailuun.

Sen sijaan Regeneron STS on sovelluspohjainen kilpailu . Projektisi arvioidaan tutkimuspaperilla ja sovelluspaketilla-ei henkilökohtaisessa kilpailussa!-ennen kuin sinut nimitetään finalistiksi.

Lisäksi kaiken ikäiset lukiolaiset voivat kilpailla ISEF: ssä, mutta Regeneron STS on avoin vain lukion eläkeläisille.

runko-sovellus-laatat

Regeneron STS -sovellus on tunnettu intensiivisyydestään. Varmista, että aloitat sen kuukausia ennen kuin sinun on lähetettävä se!

Regeneron STS -hakuprosessi

Jos haluat hakea Regeneron STS: ää, kaikkien osallistujien on ilmoittaututtava Yhdysvaltojen lukion 12. luokalle hakemuksen yhteydessä ja on oltava suorittanut riippumatonta tieteellistä tutkimusta koulussa, tutkimuslaitoksessa, kentällä tai kotona. Opiskelijoiden, jotka täyttävät nämä kriteerit, on sitten kirjoitettava muodollinen tutkimusraportti, jossa selitetään heidän kokeilunsa ja johtopäätöksensä.

Regeneron STS edellyttää, että kaikki kiinnostuneet opiskelijat täytä online -hakemus päästäkseen kilpailuun. Viime vuosina sähköinen hakemus on ollut osallistujien saatavilla kesäkuun alussa, ja hakuaika on asetettu marraskuun puoliväliin.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on aikaa tehdä hakemuksesi ja tarvitset sitä: Regeneron STS -sovelluksessa on paljon erilaisia ​​osia! Seuraavat materiaalit ovat Regeneron STS -sovelluksen pakollisia komponentteja:

 • Esseekysymykset
 • Kysymyksiä hakijan alkuperäisestä tutkimushankkeesta
 • Enintään 20 sivun tieteellinen paperi/tutkimusraportti
 • Suosituksia opettajilta ja/tai mentoreilta
 • Lukion opintosuoritusote, hakijan kouluohjaaja
 • Valinnaiset testitulokset

Nämä tarvittavat materiaalit on jaettu 12 tehtävään Regeneron STS -sovelluksessa. Jaamme nämä sovellustehtävät lyhyesti seuraavaksi.

Tehtävä 1: Väestötiedot ja lukion tiedot

Tämä ensimmäinen osa Regeneronin lahjakkuushakusovelluksesta pyytää sinua valitsemaan tai täyttämään tyhjän kysymyksen sarjasta perustietojasi. Erityisesti, sinun on pystyttävä vahvistamaan, että olet lukion vanhempi, ja annettava tietoja lukiosta , kuten koulusi nimi, täydellinen osoite, verkkosivuston URL -osoite ja kurssit, joille olet ilmoittautunut hakemuksen yhteydessä.

Tehtävä 2: Suosittelupyynnöt

Tehtävä 2 neuvoo hakijoita pyytää kolmenlaisia ​​suosituksia: opettajan suositus, hankesuositus ja lukion raporttisuositus.

Voit lähettää pyyntöjä valitsemillesi opettajille tai ohjaajille kullekin suositustyypille käyttämällä Regeneronin online -sovellusjärjestelmää. Sovellus sisältää tarkat ohjeet kunkin suositustyypin valitsemiseksi.

Hakemuksessa todetaan, että osallistujat voivat antaa enintään kaksi opettajan suositusta. Tämäntyyppisen suosituksen on täytettävä verkossa henkilön, jolla on eniten tietoa akateemisen ympäristön tulokkaasta ja osallistujan tieteellisistä mahdollisuuksista.

Osallistujat voivat myös lähettää enintään kaksi hankesuositusta. Osallistujan tutkimusta lähimpänä olevan henkilön on täytettävä tämä suositus. Tämä suosittelija voi olla laboratorion päällikkö, professori tai muunlainen tutkimusohjaaja.

Lopuksi, lukion raportin on täytettävä verkossa oppilaan koulun ohjaajan tai ylläpitäjän toimesta. Tämän suosituksen täyttäneen henkilön on ladattava myös kopio osallistujan virallisesta lukion transkriptistä.

Suosituskirjeet voivat olla hieman pelottavia. Miten valitset suosittelijasi? Ja miten autat heitä kirjoittamaan tähtien suosituskirjeen? Näihin kysymyksiin saat vastauksia, tutustu täydelliseen suosituskirjeemme oppaaseemme .

Tehtävä 3: Ohjattu sääntöjen luominen/lomakkeiden lataaminen

Tehtävän 3 kysymykset koskevat itsenäistä tutkimusprojektiasi, mukaan lukien tutkimusmenetelmät ja tiedot.

T tärkein asia, joka sinun on tehtävä tehtävässä 3, on täyttää tutkimustutkimuksesi ja lähettää tarvittavat asiakirjat jos tutkimuksesi sisältää eläviä koehenkilöitä tai ihmisen tai eläimen kudosta. Esimerkkejä asiakirjoista, jotka saatat joutua lataamaan, ovat IRB -hyväksyntäasiakirjat, luvat tai tietoon perustuvat suostumuslomakkeet. Jos sinulla ei vielä ole kopioita näistä, pyydä lisätietoja mentoriltasi tai tutkimusjohtajalta.

Tämän tehtävän - joka on sovelluksen pisin osa - suorittamisen lopputulos on, että se on luultavasti parasta sinulla on digitaaliset kopiot kaikista tutkimuksestasi saaduista asiakirjoista käsillä joten voit syöttää tietoja manuaalisesti ja lähettää liitetiedostoja nopeasti.

Tehtävä 4: Tieteellisen tutkimuksen kuvaus

Tehtävä 4 pyytää sinua kuvaamaan riippumattoman tutkimuksesi perusteet, jotka sisältävät seuraavat tiedot:

 • Projektiluokka (esim. Kasvitieteet, kemia , biotekniikka )
 • Projektin teema (esim. Robotiikka, ilmastonmuutos)
 • Projektin nimi
 • Missä kokeilu/tutkimus tehtiin
 • Kuvaus ensisijaisesta tutkimuspaikasta
 • Tutkimusmentoreiden nimet ja yhteydenpito heihin
 • Mistä sait idean tutkimukseesi

Tämän tehtävän kysymykset ovat enimmäkseen tyhjiä, ja sanojen enimmäismäärä vaihtelee 100-250 sanasta yksittäistä kysymystä kohden.

Nämä kysymykset vaikuttavat yksinkertaisilta, mutta sinun kannattaa käyttää aikaa vastataksesi niihin huolellisesti. Tämä on ensivaikutelma tuomarista projektistasi, joten varmista, että olet selkeä, tarkka ja harkittu vastauksissasi!

kehon raportti-tutkimus-kaaviot

Tutkimusraportti on Regeneron -tutkimuskilpailuhakemuksesi suurin ja tärkein osa.

Tehtävä 5: Tutkimusraportin lataaminen

Tehtävä 5 on iso juttu: Tämä on osa sovellusta, johon haluat ladata digitaalisen kopion riippumattomasta tutkimuksestasi saadusta kirjallisesta raportista. Raportin vähimmäispituutta ei teknisesti ole, mutta enimmäispituus on 20 sivua.

Jotta sinulla olisi resurssit tämän tutkimuspaperin kirjoittamiseen, sinun on oltava suorittanut riippumaton tieteellinen tutkimus ja sinulla on oltava raportoitavat tulokset. Kilpailutuomarit odottavat, että kirjallinen raporttisi muistuttaa ammattimaista artikkelia, jonka saatat nähdä julkaistuna todellisessa vertaisarvioidussa tieteellisessä lehdessä.

Tutkimusraporttia koskevat vaatimukset ovat seuraavat:

 • Otsikkosivu alussa (ei lasketa 20 sivun enimmäismäärään)
 • Tiivistelmä (seuraa otsikkosivua; ei lasketa 20 sivun enimmäismäärään)
 • Lyhyt johdanto, joka selittää työn taustan ja tarkoituksen
 • Kokeellinen osa, joka sisältää menetelmät ja tulokset
 • Päätös keskustelu vaikutuksista ja tuloksista
 • Bibliografinen viitesivu, joka sisältää kaikki raporttiin viitatut lähteet (ei lasketa 20 sivun enimmäismäärään)

Tutkimusraportti voi olla jopa 20 sivua pitkä, kirjoitettuna Times New Roman 11 pt: n fontilla, 1,5 riviväliä ja 1 tuuman marginaaleja kummallakin puolella. Sovellusoppaassa todetaan erityisesti, että yli 20 sivun raportteja ei oteta huomioon. Voit lähettää raporttisi käyttämällä Regeneronin online -sovellusportaalia.

Tehtävä 6: Aiempi tutkimus

Tehtävä 6 on aika antaa tieteellisen tutkimuksen ansioluettelosi. Tässä osassa sinua pyydetään luettelemaan ja kuvailemaan yksittäisiä tiedehankkeita, tiimitieteellisiä projekteja, konferenssiesityksiä, julkaisuja, tutkimusohjelmia, kesäohjelmia ja tulevia tutkimussuunnitelmia, joihin olet osallistunut tai aiot osallistua.

Saattaa olla houkuttelevaa liioitella vastauksiasi tässä sovelluksen osassa. Älä tee sitä! Ole rehellinen siitä, mitä olet tehnyt ja hankkeista, joita aiot työskennellä tulevaisuudessa. Luota meihin: Tuomarit voivat kertoa, yritätkö antaa vastauksesi tähän kysymykseen.

Tehtävä 7: Esseekysymyksiä

Tehtävä 7 tarjoaa seitsemän lyhyen vastauksen esseekysymystä, joihin hakijoiden on vastattava riippumattomasta tutkimushankkeestaan, inspiraatiostaan ​​ja vaikutuksestaan. Kysymyksissä pyydetään sinua antamaan maallikon yhteenveto projektistasi. Toisin sanoen, sinun pitäisi kirjoittaa kuin joku, joka ei ole tutustunut tutkimusalueeseesi, lukee esseesi!

Hankkeen yhteenvedon ohella sinun on myös sisällytettävä esseisiin muita tietoja, mukaan lukien: kuvaus projektisi inspiraatiosta, selitys projektisi eduista ja vaikutuksista, miten projektisi on muovaillut STEM -etujasi, esimerkkejä, jotka tukevat mahdollisuuksiasi tiedemiehenä, selitys siitä, miten vastaisit tärkeään tieteelliseen kysymykseen valitsemasi ja Tweet projektistasi.

paras tapa valmistautua toimintaan

Esseekysymysten suurin sanamäärä vaihtelee 200-300 sanan välillä, ja sovellus korostaa, että sinun ei pitäisi tuntea painostusta saavuttaa kunkin kysymyksen enimmäissanamäärä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että esseesi ovat aiheeseen liittyviä, helppolukuisia ja kieliopillisesti oikein.

Suosittelemme, että varaat muutaman viikon aikaa esseevastaustesi käsittelyyn, ja että jaat esseesi mentorien, opettajien ja ystävien kanssa palautetta varten ennen niiden lähettämistä.

Tehtävä 8: Aktiviteetit, kiinnostuksen kohteet ja palkinnot

Tämä sovellusosio pyytää sinua luettele opetuksen ulkopuolinen toiminta, vapaaehtoistyö ja työllisyys. Jokaisen luetteloimasi kohteen kohdalla sovellus pyytää sinua myös selittämään johtotehtäväsi toiminnassa, osallistumisvuosi, sitoutumisesi toimintaan ja mahdolliset palkinnot, jotka olet voittanut jokaisesta luetteloimasta toiminnasta.

Tämä osio ei koske tiedettä, joten miksi se on Regeneron STS -sovelluksessa? Tämä johtuu siitä, että tuomarit haluavat saada käsityksen siitä, kuka olet ihmisenä uskomattoman tutkimuksen ulkopuolella!

Tehtävä 8 pyytää sinua myös kuvaile lyhyesti mitä olet tehnyt viimeisten kolmen kesän aikana ja ilmoita osallistumisesi kaikkiin tieteen kilpailuihin ja ohjelmiin. Jälleen, älä liioittele tässä osiossa. Ole rehellinen! Tuomareiden aikana tehdä haluat nähdä, että sinulla on pitkäaikainen kiinnostus STEMiin, jos sinulla ei ole paljon kilpailuja vyösi alla, se ei estä sinua saamasta nimeä Scholar tai Finalist.

runko-valinnainen merkki

Testitulosten lähettäminen on valinnainen osa Regeneron STS -sovellusta. Autamme sinua selvittämään, haluatko lähettää pisteesi vai et!

Tehtävä 9: Testitulokset (valinnainen)

Tehtävä 9 tarjoaa alueita, joita voit täyttää SAT , SAT II (vaikka tämän testin antaminen lopetettiin vuonna 2021), TOIMIA , Kehittynyt sijoittelu ja Kansainvälinen ylioppilastutkinto testipisteet. SAT- ja ACT -osioiden avulla voit antaa sekä yhdistelmä- että osituloksia. Superscoring on myös sallittu.

Sovellus toteaa, että päätöstä olla sisällyttämättä testituloksiasi ei pidetä sinua vastaan eikä se tarkoita, että testitulosten sisällyttäminen antaisi sinulle edun. Joten älä paniikkia ja yritä puristaa ACT- tai SAT -testi ennen hakemuksen eräpäivää!

Olettaen, että olet tehnyt yhden tai useamman näistä testeistä, miten päätät lähettääkö pisteesi? Suosittelemme, että lähetät pisteesi vain, jos ne ovat korkeita pisteitä. Joten jos esimerkiksi teit 17 ACT -testissäsi, jätä nämä tulokset pois hakemuksestasi. Mutta jos teit 34, sinun kannattaa sisällyttää pisteesi!

Tehtävä 10: Testitulosten lataaminen (valinnainen)

Jos päätät sisällyttää testituloksesi tehtävään 9, sinun on todistettava testituloksesi tehtävässä 10. Todisteiden esittämiseksi sinun on ladattava kopiot tulosraporteistasi. Onneksi virallisia tulosraportteja ei vaadita osana Regeneron STS -sovellusta.

Tehtävä 11: Hankkeen ulkopuolella

Tässä tehtävässä antamiasi tietoja ei jaeta kilpailutuomareille, eivätkä ne vaikuta siihen, miten osallistumistasi arvioidaan. Tiede ja yleisö (voittoa tavoittelematon järjestö) käyttää tässä tehtävässä antamiasi tietoja kirjanpitotarkoituksiin ja ota yhteyttä vanhempasi/huoltajasi, opettajasi tai periaatteisiisi, jos sinulle myönnetään paikka tutkijana tai finalistina kilpailussa.

Tiedot, joita sinua pyydetään antamaan tehtävässä 11, sisältävät yhteystietosi, syntymäaikasi, perheesi yhteystiedot, koulun yhteystiedot, koulusi sanomalehden yhteystiedot, tiedot projektisi mentorista sekä sen henkilön nimen ja yhteystiedot, joka pidätte myönteisintä vaikutusta tieteellisiin pyrkimyksiinne. Varmista, että nämä tiedot ovat oikein, sillä näin organisaatio tavoittaa voiton!

Tehtävä 12: Valinnainen tutkimus (valinnainen)

Hakemuksen viimeinen osa, tehtävä 12, antaa osallistujille mahdollisuuden ilmaista kiinnostuksensa osallistua STEM -etuja koskevaan pitkittäistutkimukseen. Tämä osa sovelluksesta on valinnainen, eikä vastauksesi vaikuta mahdollisuuksiisi nimittää Regeneron STS Scholar tai Finalistiksi.

ruumiintuomari-kuva

Kun ymmärrät, miten tutkimustasi arvioidaan, voit luoda Regeneron STS -sovelluksen, joka saa tuomarit istumaan ja huomaamaan.

Regeneron STS -sovellusten arviointikriteerit

Regeneron STS: n tulokkaita arvioivat Washingtonissa toimivan voittoa tavoittelemattoman järjestön Society for Science & the Publicin valitsemat tutkijat.

Regeneron STS -verkkosivusto toteaa, miten tuomaristo toimii kilpailun kannalta:

Kolme tai useampia väitöskirjatutkijoita, matemaatikkoja tai insinöörejä arvioi merkintöjen aihealueella olevat väitöskirjat. Tuomarit valitsevat tutkijat ja finalistit käyttämällä kaikkia saatavilla olevia todisteita, ja tutkimusraportille annetaan suurin painoarvo. Tuomarit etsivät opiskelijoita, joilla on poikkeuksellisia tutkimustaitoja, sitoutumista akateemikkoihin ja heidän oppituntien ulkopuolisiin harrastuksiinsa, innovatiivista ajattelua ja lupausta tiedemiehenä.

Ilmoituksesi arvioidaan erityisesti seuraavilla neljällä alueella:

 • Tutkimusraportti ja tieteellinen ansio
 • Opiskelijan panos tutkimukseen
 • Akateeminen kyky ja saavutus
 • Yleinen potentiaali tulevaisuuden johtajana tiedeyhteisössä

Toisin sanoen kilpailutuomarit tarkastelevat Regeneron STS -hakemustasi kokonaisvaltaisesti, mutta kirjallisella tutkimusraportilla on eniten painoarvoa arvioinnissaan. Muilla sovelluskomponenteilla, jotka korostavat laajempaa tutkimuskokemustasi ja tavoitteitasi, on myös huomattava merkitys hakemuksesi arvioinnissa.

Ilmoituksesi alkuperäisyys tarkistetaan myös plagioinnin seurantaohjelmistolla, ja sääntökomitea tarkistaa projektisi selkärankaisia ​​eläimiä ja osallistujia koskevien sääntöjen noudattamisen. Varmista siis, että annat itsellesi runsaasti aikaa hakemuksesi täyttämiseen! Et halua tulla hylätyksi, koska ryntäsit hakemusprosessin läpi ja unohdit toimittaa kriittiset asiakirjat.

body-esimerkki-nick-youngson

Tässä on esimerkkejä hankkeista, jotka ovat voittaneet aiemmin. Ne voivat myös auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, mitä STS -tuomarit etsivät. (Nick Youngson/ Blue Diamond Gallery )


2 Näytteitä voittaneista Regeneron -kilpailuhankkeista

Jotta saat tarkemman käsityksen siitä, mitä tuomarit etsivät Regeneron -kilpailusta, saattaa olla hyödyllistä nähdä pari esimerkkiä siitä, kuinka aiemmat Regeneronin osallistujat onnistuivat täyttämään arviointiperusteet. Olemme valinneet vuoden 2019 Regeneron -tutkimuskilpailun ensimmäisen ja toisen sijan voittajat esimerkkinä siitä, miltä tähtitieteellinen tutkimusprojekti näyttää, ja tarkastelemme niitä lyhyesti alla.

Vuosien 2017-2018 päivämäärät

Esimerkkihanke 1: Ana Humphrey ja Exoplanets

Ana Humphrey, vuoden 2019 ensimmäisen sijan Regeneronin voittaja, sai päätökseen tutkimuksen, jossa tarkasteltiin eksoplaneettoja eli planeettoja, jotka kiertävät tähtiä. Anan tutkimuksessa etsittiin eksoplaneettoja järjestelmistä, joissa tutkijat olivat jo havainneet, että eksoplaneettoja on olemassa.

Hänen tutkimuksensa tavoitteena oli selvittää, olisiko mahdollista sijoittaa uusia eksoplaneettoja tiedemiesten jo tuntemien eksoplaneettojen väliin muuttamatta planeettojen kiertorataa. Ana -tutkimuksen tulokset osoittivat, että oli 560 paikkaa, joissa tutkijat voisivat tehdä tämän tutkimuksen, mikä tarkoittaa, että tutkijoilta saattaa puuttua joitain planeettoja.

Tässä on syy, miksi Anan tutkimus on voittanut: ei vain innoittamana tärkeästä olemassa olevasta tieteellisestä tutkimuksesta ehdotti uutta tapaa tarkastella ja hyödyntää tutkimusta uusien löytöjen kartoittamiseksi ja selitti selvästi, miksi tämä tutkimus on tärkeä yhteiskunnan kiireellisimpien tieteen haasteiden ratkaisemiseksi.

kuinka päästä merivoimien akatemiaan

Toisin sanoen Anan tutkimus rakentui nousevalle tieteen alalle, ja sillä oli todellisia sovelluksia tärkeän tieteellisen tiedon edistämiseksi!

Esimerkkihanke 2: Sam Weissman ja HIV

Sam Weissman, vuoden 2019 Regeneron -voittaja, halusi ymmärtää paremmin, miten HIV -virus pystyy vastustamaan nykyisiä yrityksiä parantaa sitä.

Näiden kysymysten ratkaisemiseksi Sam seurasi HIV: n geneettistä rakennetta yli 10 vuoden ajan ymmärtääkseen paremmin, miten virus muuttuu ajan myötä. Samin tulokset saivat hänet ymmärtämään, että HIV -tartunnan saaneiden solujen säiliö on paljon dynaamisempi kuin tutkijat aiemmin luulivat . Tulevaisuudessa Sam haluaa jatkaa tätä tutkimusta pyrkiäkseen ymmärtämään paremmin HIV: tä ja sen hävittämistä.

Samin tutkimus on niin tehokas, koska se johtui merkittävästä aukosta nykyisessä tieteellisessä tutkimuksessa, käyttää tiukkoja tutkimusmenetelmiä ja paljastaa uuden oivalluksen, joka korjaa aukon nykyisessä tietämyksessämme HIV: stä . On myös tärkeää, että Samilla on selkeä visio siitä, miten hän jatkaisi tätä tutkimusta tulevaisuudessa, mikä osoittaa hänen potentiaalinsa ja lupauksensa tulevaisuuden tutkijana.

Joten kun Ana rakensi nykyiseen tutkimukseen, Sam löysi aukon nykyiseen tieteelliseen tietopohjaamme ja päätti pyrkiä täyttämään sen. Molemmat lähestymistavat - rakentaminen ja täyttö - ovat yhtä vahvoja. Molemmilla hankkeilla on yhteistä se, että he työskentelevät uuden tutkimuksen parissa joka lisää tiedeyhteisöä!

Pidä mielessä, että nämä ovat vain kaksi esimerkkiä finalistien hankkeista . Tutustu Regeneron STS -verkkosivustoon oppia lisää vuoden 2019 Regeneron STS: n finalistitutkimusprojekteista ja nähdä lisää esimerkkejä voittaneesta tutkimuksesta.

body-word-balloon-exclamation-mark-tip


4 vinkkiä voittavan Regeneron STS -sovelluksen luomiseen

Regeneron STS -sovellus on pitkä ja siinä on paljon eri osia, joten sinun on kiinnitettävä kova työ. Neljä vinkkiämme kilpailukykyisen Regeneron STS -sovelluksen rakentamiseen voivat auttaa sinua tekemään vankan menestyssuunnitelman.

Vinkki 1: Keskity tutkimusraporttiin

Regeneron Talent Search -verkkosivusto ja sovelluksen esikatselu tekevät täysin selväksi, että kilpailutuomarit keskittyvät suurimmaksi osaksi tutkimusraporttiin, joka sinun on toimitettava hakemuksesi mukana. Vaikka varsinaisen hakulomakkeen täyttäminen verkossa on tärkeää, ennen kuin istut edes tekemään sen, on tärkeää, että sinulla on tutkimusraportistasi kiillotettu versio valmiina käyttöön.

Ennen kuin lataat tutkimusraporttisi lopullisen kopion (sovelluksen tehtävät 4 ja 5), on mentori tai kaksi tarkastella ja kritisoida sitä. Käytä saamaasi palautetta tarkistusten tekemiseen ja kirjoituksesi laadun parantamiseen. Muista, että kilpailutuomarit haluavat, että tutkimusraporttisi on samankaltaista kuin tieteellinen raportti, jonka haluat julkaista ammatillisessa vertaisarvioidussa lehdessä ... mikä tarkoittaa, että sen on oltava ymmärrettävää, selkeää ja hyvin kirjoitettu.

Ennen kaikkea muista kuitenkin: tiedät tutkimusprojektisi parhaiten. Kirjoita raporttisi auktoriteetilla ja tee kaikkesi, jotta sitoutumisesi tutkimukseen loistaa.

Vinkki 2: Työskentele tutkimuksen ansioluettelosi parissa

Muita Regeneron STS -sovelluksen todella tärkeitä osia ovat tehtävät, jotka pyytävät sinua antamaan tietoja aiemmasta tutkimuskokemuksestasi (tehtävä 6), lyhyet vastaukset riippumattomasta tutkimuksestasi (tehtävä 7) ja tiedot toiminnastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja palkintoja (tehtävä 8).

Tästä syystä antamasi tiedot-ja miten annat ne-ovat niin tärkeitä: kilpailun tuomarit etsivät osallistujia, joilla on poikkeuksellisia tutkimustaitoja, omistautumista akateemisille tutkijoille ja tutkimustyölle, innovatiivista ajattelua ja vahvaa potentiaalia tulevaisuuden tutkijana . Tapa, jolla puhut itsestäsi, tutkimuksestasi, saavutuksistasi ja tulevista tavoitteistasi sovelluksen tehtävissä 6, 7 ja 8, voi luoda vahvan kuvan sinusta hakijana .

Kun suoritat nämä sovelluksen osat, harkitse tutkimustasi, akateemisia ja koulun ulkopuolisia kokemuksiasi, jotka voivat tehdä sinusta erottuvan tulokkaana. Jos teet siellä suuria tieteellisiä asioita, jotka ovat ainutlaatuisia tai epätavallisia, muista todella korostaa näitä saavutuksia ja sitä, miten ne ovat vaikuttaneet sinuun näissä sovelluksen osissa.

Vinkki 3: Valitse suosittelijat hyvin

Suosituskirjeet ovat ainutlaatuinen osa mitä tahansa hakuprosessia. Erityisesti Regeneron STS -kilpailussa suositukset antavat tuomarille mahdollisuuden nähdä sinut ja tutkimuksesi muiden ihmisten (jotka toivottavasti!) Tuntevat sinut melko hyvin.

Regeneron -sovellus pyytää jokaista hakijaa valitsemaan opettajan suosittelijan, projektisuosittajan ja antamaan ohjaajan toimittamaan lukion raportin. Se tarkoittaa, että on tärkeää, että sinulla on yhteys koulusi opettajan, mentorin kanssa, joka on lähellä tutkimusprojektiasi, ja koulusi ohjaaja.

Näiden suhteiden rakentaminen ennen kuin on aika lähettää Regeneron -hakemus, on tärkeää, jotta suosittelijasi kaikilla alueilla tuntee sinut ja mahdollisuutesi tutkijana riittävän hyvin edustaakseen sinua kirjeissään. Jos et ole varma suosittelijoiden valitsemisesta tai suosituskirjeiden pyytämisestä, muista etsiä apua asiantuntijaoppaastamme.

Vinkki 4: Käynnistä sovellus aikaisin

Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta se kannattaa mainita tässä lopussa: Käynnistä Regeneron STS -sovellus ajoissa, jos mahdollista! Tiedät jo, että sovelluksessa on 12 osiota, joista monet edellyttävät melko paljon kirjoittamista. Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tehtävät, tutkimusraportin ja suosituskirjeet, olet saanut työsi valmiiksi.

Mitä aikaisemmin aloitat sovelluksen käsittelyn, sitä todennäköisemmin pystyt tuottamaan sovelluksen, joka tekee sinusta vahvan ehdokkaan Scholar -palkinnon tai Finalist -palkinnon saamiseksi. Muista, että kun sovellus avataan verkossa, voit kirjautua sisään, käsitellä sitä ja tallentaa edistymisesi milloin tahansa, kunnes haet.

Kun aloitat hakemuksen aikaisin, varmistat, että sinulla on runsaasti aikaa tarkistaa materiaalisi ja varmistaa, että kaikki on kunnossa ennen kuin hakuaika päättyy. Koska sovelluksessa on niin paljon komponentteja, on tärkeää tarkastella sitä lopussa.

runko-sateenkaari-kysymysmerkki-ilmapallot

Mitä seuraavaksi?

Jos olet tieteen huijari, mutta et ole tehnyt riippumatonta tutkimusta, se on okei! Voit edelleen ansaita apurahoja yliopistolle. Tässä on luettelo kahdestatoista parhaasta (mielestämme!) Apurahasta, joita sinun pitäisi yrittää.

Jos haluat opiskella STEM -alalla yliopistossa, sinun pitäisi harkita luonnontieteellisten AP -luokkien ottamista. Lue lisää AP -luokista ja siitä, miten he voivat ansaita sinulle yliopistopisteitä täältä.

Jotkut opiskelijat saattavat olla hermostuneita siitä, että luonnontieteelliset AP -tunnit ovat liian kovia. Totuus on, että vaikea on subjektiivista: luonnontieteellisistä taidoistasi riippuen saatat huomata, että luokat eivät ole niin huonoja! Tämä artikkeli voi auttaa sinua määrittämään, mitkä AP -luokat ovat sinulle vaikeimpia (tai helpoimpia!).

Aloita yliopiston suunnittelu nyt

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset