ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

feature_register.png

ACT: hen rekisteröityminen vaikuttaa melko yksinkertaiselta osalta testausprosessia. Mutta rekisteröitymisprosessi on paljon monimutkaisempi kuin luulet, ja jotkut asiat ovat tärkeämpiä kuin toiset. Haluat myös välttää tärkeitä virheitä, jotka voivat tulla kalliiksi.

Tässä artikkelissa keskustelemme askel askeleelta ACT: n rekisteröimiseen. Puolen tunnin prosessissa keskustelemme siitä, mitkä osat ovat tärkeitä ja mitkä eivät ollenkaan. Lopuksi jaamme hyödyllisiä vinkkejä parhaan sijainnin valitsemiseksi ja rahan säästämiseksi.Kuinka rekisteröityä ACT: ään

Vaihe 1: Ensimmäinen askel on kirjaudu ACT -tiliisi tästä .Jos sinulla ei ole ACT -tiliä, sinua pyydetään luomaan sellainen. Napsauta seuraavaksi Rekisteröidy vasemmalla.

body_actregister1

Vaihe 2: Ensimmäisessä osassa, henkilökohtaisessa profiilissasi, on vain yksi tärkeä sivu. Loput ovat vain tietoja, joita ACT kerää tutkimustarkoituksiin, eikä niillä ole vaikutusta pisteisiisi tai opiskelijavalintoihisi.

kysymyksiä 20 kysymykseen

Tärkeä sivu on ensimmäinen: Sinun tietosi. Varmista, että kaikki nämä tiedot ovat paikkansapitäviä, koska he käyttävät näitä testejäsi.

body_actregister2

Vaihe 3: Kaikki muut tämän osion sivut eivät liity ACT -pisteeseesi. ACT kerää sinulta nämä tiedot kahteen tarkoitukseen: 1) tutkia kuinka erilaiset opiskelijat toimivat ACT: ssä, 2) antaa tietosi korkeakouluille, jotka voivat sitten lähettää sinulle roskapostia kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Korkeakoulut EIVÄT käytä näitä tietoja osana sisäänpääsypäätöksiään - he lukevat hakemuksesi.

Jos et ole vielä varma, mihin oppilaitoksiin haluat hakea ja haluat koulujen ottavan sinuun yhteyttä, käytä aikaa ja täytä tämä tarkasti. Muussa tapauksessa voit rauhassa käydä läpi ja lähettää tyhjiä vastauksia.

body_actregister3

Tämä sivu ja tämän osion seuraavat sivut eivät ole tärkeitä.

veden ominaislämpökapasiteetti

Vaihe 4: Seuraava suuri osio on kiinnostuksen kohteesi. Aivan kuten edellinen jakso, tämä on täysin valinnainen. ACT käyttää tätä yrittäessään suositella sinulle uravaihtoehtoja, mutta harvat opiskelijat pitävät tätä todella hyödyllisenä.

body_actregister4

Vaihe 5: Seuraavaksi siirrymme testivalintaasi. Tässä valinnoillasi on todella merkitystä. Ensinnäkin sinun on hyväksyttävä käyttöehdot. Nämä periaatteessa estävät sinua pettämästä ja jakamasta kysymyksiä ja vastauksia muiden kanssa. Valitse seuraavaksi testipäivämäärä ja muut haluamasi vaihtoehdot.

acttestdate.jpg

Vaihe 6: Seuraavalla sivulla käydään läpi valokuvan vaatimukset, jotka sinun on ladattava rekisteröinnin loppuunsaattamiseksi. Tätä kuvaa käytetään testipäivänä tunnistamiseen. Tällä sivulla on kaikki vaatimukset, jotka valokuvan on täytettävä, kuten kuva vain sinusta, koko kasvosi ja tavallinen tausta. Et ole vielä lataamassa valokuvaa; sen sijaan teet sen rekisteröinnin jälkeen. Sinun on ladattava valokuvasi valokuvan määräaikaan mennessä (kahdeksan päivää ennen testipäivää) tai rekisteröintisi peruutetaan.

actphoto.jpg

Vaihe 7: Seuraavaksi ACT pyytää lukion kursseja, jotka olet suorittanut, ja sitten se pyytää sinua antamaan arvosanat jokaiselle kurssille. ACT sanoo, että he lähettävät oppilaitoksillesi GPA: n pisteraporttisi kanssa. Huomaa, että useimmat korkeakoulut eivät todellakaan pidä tätä ennätyksenäsi - he käyttävät mieluummin transkriptiasi suoraan. Mutta voit yhtä hyvin käyttää aikaa ottaaksesi tämän vakavasti, jotta oppilaitos ei ihmettele, miksi ACT -raportoimasi GPA eroaa niin paljon transkriptistasi.

body_actregister6

Vaihe 8: Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus lisätä tulosraporttivaihtoehtoja. Tässä vaiheessa saat mahdollisuuden lähettää neljä ilmaista tulosraporttia valitsemillesi oppilaitoksille. Tämä on 48 dollarin arvo ilmaiseksi! Jos tiedät mihin kouluun haet, suosittelen, että täytät tämän, koska se voi säästää suuria kustannuksia (lue täältä lisätietoja syistä). Jos olet huolissasi siitä, että korkeakoulusi näkee epäedulliset pisteet, huomaa, että he eivät oikeastaan ​​välitä siitä, kuinka monta kertaa olet tehnyt testin - he vain välittävät korkeimmasta pisteestäsi.

kentuckyn siniset ihmiset

collegechoices.jpg

Vaihe 9: Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus täyttää tulevaisuuden suunnitelmat (tämä ei ole tärkeää, ja se annetaan vain oppilaitoksille yrittääkseen vastata etuihisi).

Tulevat suunnitelmat.jpg

Vaihe 10: Lopuksi voit valita testikeskuksesi. Tässä vaiheessa suosittelen voimakkaasti etsimistä postinumeron perusteella. Tämä näyttää sinulle lähimmät testikeskukset, ja paras paikka testin suorittamiseen ei ehkä ole lukiosi.

testcenter.jpg

Jos etsit postinumeron perusteella, näet kaikki lähellä olevat testikeskukset.

Jos rekisteröidyt juuri nyt, suosittelen lukemaan oppaamme parhaisiin ACT -testipaikkoihin. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että maksimoit mahdollisuutesi upeilla pisteillä.

Itä -Carolinan yliopiston gpa -vaatimukset

Älä unohda ladata rekisteröintivalokuvaasi, kun olet valmis, ja siinä koko prosessi! Nyt tiedät, mitkä osat ovat todella tärkeitä ja mitkä eivät.

Vinkkejä ACT: lle rekisteröitymiseen

Nyt kun tiedät, miten voit rekisteröityä ACT -testeihin, tässä on muutamia tärkeitä vinkkejä:

  • Valitse paras sijainti. Tämä ei ole automaattinen päätös - monet opiskelijat tekevät sen lukiossa, mutta tämä ei ehkä ole paras paikka! Lue lisää tästä oppaasta.
  • Ilmoittaudu ajoissa, hyvissä ajoin ennen määräaikaa. Laita muistiinpano kalenteriin, jotta voit ilmoittautua vähintään kuusi viikkoa ennen testipäivääsi. Jos et tee tätä ajoissa, sinulta peritään maksuja tai mikä pahempaa, et voi suorittaa tenttiä ollenkaan.
  • Hae maksuvapautusta, jos olet oikeutettu. Lue tästä lisätietoja.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.