Kuinka sinun pitäisi viettää yö ennen SAT: ta?

feaure_alarmclock.jpg

Yö ennen SAT: ta voi olla lievästi sanottuna stressaavaa. Ehkä et ole varma parhaasta tavasta valmistautua näihin viimeisiin tunteihin - tiedät vain, että haluat tehdä parhaan mahdollisen kokeeseen.

Olemme tehneet sinulle helpon (ja stressittömän) tehdä sen, mitä sinun tarvitsee tehdä yötä ennen testiä. Tässä esitän kaiken, mitä sinun ei pitäisi tehdä, ennen kuin menet sänkyyn, jotta saat parhaan mahdollisen pistemäärän. Noudata näitä vinkkejä - mukaan lukien kaikki logistisista huolenaiheista kokeen valmistelustrategioihin - herätäksesi itsevarmana, virkeänä ja valmiina .Aloitetaan!

mikä hyvä gpa yliopistolle

Huolehdi logistiikasta

Et halua herätä SAT: n aamuna vain stressaaksesi itsesi typerien yksityiskohtien takia. Näiden logististen kysymysten neliöiminen testiä edeltävänä iltana palvelee kahta tarkoitusta:

 • Säästät itsellesi aikaa, vaivaa ja stressiä seuraavana aamuna.
 • Voit häiritä itseäsi edellisenä iltana esiintyneistä ahdistuksista keskittymällä järjestäytymiseen.

Logistiset yksityiskohdat huolehtimaan illasta ennen SAT: ta

 • Tietää mikä aika testi on ja kun sinun täytyy olla siellä.Suunnittele saapumistasi 15-20 minuuttia aikaisemmin ennakoimattomien ajoitusongelmien huomioon ottamiseksi.Jos et ole varma, milloin testi on, tarkista testi College Board -tili .
 • Tietää missä testi on , miten sinne pääsee ja kuinka kauan kestää päästä sinne.Voit tarkistaa sijainnin tenttilipustasi tai osoitteesta College Board -tili .Kehotan sinua käyttämään Google Kartat suunnitella nopein reitti. Anna saapumisaikasi seuraavaa aamuaikaa varten testauskeskuksen osoitteen ja lähtöpisteen lisäksi - Google Maps kertoo sinulle, milloin lähteä!
 • Aseta useita hälytyksiä , varsinkin jos olet altis nukkumaan.Anna itsellesi 10-15 ylimääräistä minuuttia valmistautua aamulla - et halua tuntea kiirettä.Jos mahdollista, pyydä perheenjäsentä (mieluiten aamuhenkilöä) kirjautumaan sisään varmistaaksesi, että olet ylhäällä
 • Kerää kaikki tarvitsemasi koepäiväksi . Sinulla on vain muutama kohde omistaa tuoda, mutta on olemassa useita muita esineitä, jotka olisi älykäs saada testiin:
  • Pääsylippusi (pakollinen)
  • Hyväksyttävä valokuvallinen henkilötodistus (pakollinen)
  • Useat teroitetut # 2 lyijykynät (pakollinen)
  • Pari pyyhekumia
  • Hyväksytty laskin + ylimääräisiä paristoja
  • Kello (ilman äänihälytystä)
  • Pullo vettä ja välipaloja taukojen aikana. Tnämä saattavat joutua pysymään laukussa, kaapissa tai ylhäällä testin ylläpitäjän pöydällä, ja ne on kulutettava testaushuoneen ulkopuolella.
 • Tiedä mitä sinä ei pitäisi tuo testipäivänä . Jos tuot kiellettyjä esineitä, se voi aiheuttaa viivästyksiä ja hässäkkää. Tässä on luettelo tuotteista, jotka sinun pitäisi jättää kotiin:

  • Kaikki elektroniset laitteet lukuun ottamatta laskinta ja kelloa (ja ei, et voi käyttää älykelloa). Jos olet kiinni tietokone- tai tallennuslaitteesta - vaikka se olisikin vahingossa -, saatat vaarantaa pisteesi.
  • Kaikki kirjoitusvälineet tai työkalut lukuun ottamatta # 2 kynääsi. Tämä sisältää viivoja, kulmia, värikynät ja lyijykynät ja korostuskynät.
  • Mahdolliset esitteet tai paperit. Voit kirjoittaa vain kaksi paikkaa testin aikana: testivihko (jota ei ole luokiteltu) ja vastauslomake.
  • Sanakirjat tai muut kirjat.

Huomautus matkapuhelimista: Jos sinun ei tarvitse tuoda puhelinta, älä. Jos sinun on tuotava puhelin, muista sammuttaa se hyvissä ajoin ennen testin alkua . Lääkäri takavarikoi puhelimen ja peruuttaa pisteet välittömästi, jos se aiheuttaa melua tai jos käytät puhelinta milloin tahansa testin aikana.

 • Aseta kaikki vaatteesi seuraavaa aamua varten . Valitse mukavat vaatteet, joissa olisit kunnossa istumassa muutaman tunnin ajan.

body_nocellphone.jpg

Esimerkki siitä, mitä et todellakaan halua tehdä, kun otat SAT: ta

ln ja e säännöt

Pitä huolta itsestäsi

Nyt kun meillä on kaikki logistiset asiat tieltä, voimme päästä hauskoihin asioihin: itsehoitoon! Opiskelijat joskus unohtavat sen parasta mitä voit tehdä ennen isoa testiä, on rentoutua . Jos olet väsynyt, nälkäinen ja stressaantunut tenttiaamuna, et todennäköisesti menesty niin hyvin riippumatta siitä, kuinka kovasti opiskelet.

Tässä käyn läpi asioita, jotka sinun pitäisi tehdä, ja asioita, joita sinun tulisi välttää tekemästä iltana SAT: ta.

Mitä sinun pitäisi tehdä

 • Syö tyydyttävä ja terveellinen illallinen- mieluiten jotain, joka sisältää tuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä kokonaisia ​​jyviä. Aivosi tarvitsevat polttoainetta!
 • Tässä muistiinpanossa Suunnittele aamiainen seuraavaa aamua varten . Jotain nopeaa, helppoa ja täyttöä pitäisi tehdä temppu, kuten täysjyvätuotot tai kulho kaurapuuroa.
 • Mene sänkyyn aikaisemmin tavallinen - ehkä 30-60 minuuttia ennen normaalia nukkumaanmenoa. Tämä antaa sinulle hieman enemmän aikaa nukahtaa, jos sinulla on vaikeuksia.
 • Jos et pääse nukkumaan, voit kokeilla seuraavia asioita:
  • Tee kevyitä, hellävaraisia ​​venytyksiä. Kaikki rasittavampi asia saattaa pitää sinut hereillä.
  • Kuuntele rentouttavaa musiikkia.
  • Ota lämmin kylpy.
  • Juo kuppi yrttiteetä (muista vain pysyä poissa kofeiinista).
 • Ota suihku säästääksesi aikaa seuraavana aamuna . Tämä voi myös auttaa sinua rentoutumaan ja nukkumaan. Jos tavallinen rutiinisi on kuitenkin suihkussa aamulla, ohita tämä vaihe.

Mitä sinun ei pitäisi tehdä

 • Pelaa videopelejä, surffaa Internetissä tai pelaa puhelimellasi2-3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Näyttöjen ja näyttöjen valo voi estää sinua nukahtamasta.
 • Keskeytä normaali nukkumaanmenorutiini. Jos teet tiettyjä asioita ennen nukkumaanmenoa joka ilta, noudata normaaleja rituaalejasi.
 • Ota kaikki lääkkeet auttamaan sinua nukkumaan.Ellei unilääkkeet ole osa normaalia nukkumaanmenoa, vältä unihäiriöitä. Ne voivat vaikuttaa negatiivisesti sinuun seuraavana aamuna, jolloin sinusta tulee utelias ja hidas.

Valmistaudu tenttiin

On selvää, että sinun pitäisi ahdistaa mahdollisimman paljon seuraavaa aamuista testiä varten. Kaikki tietävät, että paras tapa toimia hyvin on stressata itseäsi, pysyä todella myöhään ja työskennellä mahdollisimman monien käytäntöongelmien parissa.

säästät penniäkään päivässä

Vain hauskaa ... se on kauhea idea.

Jokainen opiskelija on ainutlaatuinen, ja sinänsä voi olla erilaisia ​​tunteita materiaalin tarkastelusta SAT: ta edeltävänä iltana. Tässä on pari erilaista strategiaa, joita voit käyttää, ja kunkin edut ja haitat:

Strategia # 1: Älä tarkista mitään

Tämä strategia on henkilökohtainen suosikkini. Jos olet valmistautunut hyvin testiin (ja vaikka et olekaan!), En usko, että voit käsitellä ja säilyttää paljon enemmän hyödyllisiä tietoja SAT: n edeltävinä tunteina. Jotkut opiskelijat saattavat kuitenkin hermostua, jos he menettävät ajoissa käsitteiden tarkistamisen tai ongelmien harjoittamisen.

Hyvä SAT-valmistelu tapahtuu pitkäaikaisen harjoittelun avulla - se ei ole testi, jossa voit muistaa joukon faktoideja ja sitten aivopommittaa kaiken oppimasi seuraavana aamuna. Viime hetken valmistelu pyrkii stressaamaan minua, joten vältän sitä. Jos sinusta tuntuu samalla tavalla, tämä on luultavasti strategia sinulle.

Strategia 2: Tarkastele keskeisiä käsitteitä ja / tai ongelma-alueita

Jotkut opiskelijat saattavat pitää stressaavana pakottaa itsensä rentoutumaan välttämällä kaikkia SAT-materiaaleja. Jos tämä kuulostaa sinulta, saatat haluta käyttää jonkin aikaa (esimerkiksi 45 minuuttia - 1 tunti) lyhyesti avainkäsitteiden tarkastelemiseen.

Tehokkain tapa tehdä tämä on Tarkista mahdolliset muistiinpanosi, ennen kuin käsittelet muutamia käytäntöongelmia. Pysy kaukana näytöistä, kun teet tämän - yritä pitää kaikki paperilla.

hauskoja kirjoitusohjeita lapsille

Pidä vaikeustaso käytännön ongelmia helppo-välittäjä e. Vaikeiden ongelmien parissa työskenteleminen voi stressaantua seuraavaan aamuun ja estää sinua nukahtamasta.

SAT: n aamu: Testin hoitaminen

Jos olet noudattanut tähän mennessä lueteltuja vinkkejä ja strategioita, toivottavasti heräät virkistyneenä, luottavaisena ja valmiina SAT: lle. Tässä on joitain asioita testin aamuna, jotta voit olla mahdollisimman menestyvä:

 • Tiedätkö aamiaisen, jonka asetit itsellesi viime yönä? Syö se! Jotkut ihmiset saavat hermostuneita vatsoja testiaamuna, ja syöminen vain vähän jotain voi auttaa. Tyydyttävä vatsa auttaa myös pysymään tarkemmin ja valppaana työskennellessäsi SAT: n parissa.

body_breakfast.jpg Päivän tärkein ateria on erityisen tärkeä SAT-päivä

 • Yritä välttää kofeiinia . Se voi tehdä sinusta tuntuu hermostuneelta ja hermostuneelta, varsinkin jos et ole tavallinen kahvijuoma. Koska se on diureetti, se voi myös lähettää sinut kylpyhuoneeseen useammin testin aikana. Sanotaan ehdottomasti älä vältä kofeiinia, jos se on osa normaalia aamurutiiniasi.
 • Pysy hetkessä. Koko SAT-testin loppuunsaattaminen on helppoa. Mutta muista, että sinun ei tarvitse tehdä sitä kerralla - käsittelet yhtä ongelmaa kerrallaan ja viimeistelet yhden osan kerrallaan. Kun osa on valmis, se on valmis - vastuusi sitä kohtaan on ohi, ja sinun on keskityttävä kokonaan nykyiseen työhösi.
 • Kun olet suorittanut kokeen, palkita itsesi kovasta työstäsi ! Vaikka istutkin koko testin ajan, saatat huomata yllättävän palaneen SAT: n ohi. Istuttuani SAT: n kaltaiselle testille haluan mennä juoksemaan tai napata mukavan lounaan.

Kova osa - itse tenttiin valmistautuminen - on ohi. Yritä ajatella testiä mahdollisuutena käyttää tähän mennessä oppimaasi . Viimeiset neuvoni: hengitä syvään ja luota omiin tietoihin ja taitoihin. Sinulla on tämä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.