Kuinka sinun pitäisi viettää yö ennen ACT-tapahtumaa?

feature_nightsky.jpg

Testin edeltävän yön suunnittelu on viimeinen asia, josta sinun on todella huolissasi ennen ACT: n tekemistä. Mutta mistä tiedät mitä tehdä, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen seuraavana päivänä?

Tämä kattava opas kertoo kaiken, mitä sinun pitäisi (ja sinun ei pitäisi) tehdä ennen kuin lähdet sänkyyn edellisenä iltana. Noudata näitä vinkkejä - kattaen kaiken logistisista huolenaiheista viime hetken kokeen valmisteluun - herätäksesi itsevarmana, virkistävänä ja valmiina.Aloitetaan!

mistä ostaa muriatic acid

Huolehdi pienistä (mutta tärkeistä) yksityiskohdista

Jos rajaat kaikki nämä pienet logistiset huolenaiheet ACT: tä edeltävänä iltana, voit vähentää stressiä ja huolta seuraavana aamuna.

Logistiset yksityiskohdat ennen ACT-yötä

 • Tulosta pääsylippusi. Tähän lippuun on merkitty tärkeitä tietoja - et myöskään voi suorittaa testiä ilman sitä.
 • Tietäämikä aika testi onja kun sinun täytyy olla siellä - standard-sisäänkirjautumisaika on klo 8. Jos olet myöhässä, sinua ei sallita suorittaa tenttiä. Suunnittele saapumistasi 15-20 minuuttia aikaisemmin, jotta et kiirehdi (tai myöhästyisi), jos jotain tapahtuu aamulla, kuten odottamaton liikenne.
 • Tietää missä testi on , miten sinne pääsee ja kuinka kauan kestää päästä sinne. Voit tarkistaa sijainnin pääsylipustasi tai osoitteesta ACT-tili . Kokeile käyttää Google Maps suunnittelee nopeimman reitin. Anna seuraavana aamuna saapumisaikasi testauskeskuksen osoitteen ja lähtöpisteen lisäksi - Google Kartat kerron sinulle, milloin lähteä!
 • Ole herätyssuunnitelma , varsinkin jos olet altis nukkumaan. Aseta useita hälytyksiä ja anna itsellesi ylimääräinen tyynyaika (10-15 minuuttia) valmistautuaksesi. Suunnittele perheenjäsenen herättävän sinut varmuuskopiosuunnitelmana.
 • Esittele kaikki asusi seuraavaa aamua varten . Valitse jotain, jonka kanssa olisit mukava istua useita tunteja. Tasot ovat hyvä idea, jos testaushuone on lämpimämpi tai kylmempi kuin ihanteellinen.
 • Järjestä kaikki mitä tarvitset koetta varten . Sinulla on vain muutama kohde omistaa tuoda, mutta on olemassa useita muita esineitä, jotka olisi älykäs saada testiin:
  • Pakollinen: Pääsylippusi
  • Pakollinen: Kuvallinen henkilötodistus
  • Pakollinen: Useat teroitetut # 2 lyijykynät
  • Hyvälaatuiset pyyhekumit
  • Hyväksytty laskin + ylimääräisiä paristoja
  • Kello (ilman äänihälytystä)
  • Pullo vettä ja välipaloja taukojen aikana. Virallisesti et voi syödä tai juoda testaushuoneessa, mutta tauon aikana sinulla pitäisi olla pääsy ruokaan + veteen.
 • Suunnittele jättää kielletyt esineet kotiin. Jos tuot kiellettyjä esineitä, saatat vaarantaa pisteesi. Tässä on luettelo tuotteista, jotka sinun pitäisi jättää kotiin:
  • Mikä tahansa elektroninen laite lukuun ottamatta laskinta ja kelloa (ei tietenkään älykelloja)
  • Kaikki, jolla on hälytys
  • Kaikki kirjoitusvälineet tai työkalut lukuun ottamatta # 2 kynääsi
  • Mahdolliset esitteet tai paperit
  • Sanakirjat tai muut kirjat
  • Täältä löydät lisätietoja kielletystä käytöstä - pohjimmiltaan, vain kuuntele ohjeita ja ole kohtelias ja sinä olet kunnossa

Huomautus matkapuhelimista : Jos sinun ei tarvitse tuoda sitä, niin älä. Jos päätät tuoda puhelimesi, varmista, että se on sammutettu ja poissa ulottuvilta testin aikana ja taukojen aikana. Jos se sammuu jossain vaiheessa - vaikka se olisi viaton hälytys - kaikki pisteet mitätöidään.

Sinulla on omahoitosuunnitelma

Mielestäni paras asia, jonka voit tehdä ennen ACT-tapahtumaa, on varmistaa, että olet rento, levännyt ja hyvin ruokittu. Vaikka valmistaudutkin todella hyvin tenttiin, et pärjää kovin hyvin, jos olet stressaantunut, väsynyt tai nälkäinen.

Tässä käyn läpi asioita, joita sinun ei pitäisi tehdä edellisenä iltana varmistaaksesi, että olet seuraavana aamuna parhaassa mahdollisessa kunnossa.

on syöpä ja vaaka yhteensopiva

Asiat, jotka sinun pitäisi tehdä

 • Syö tyydyttävä ja terveellinen illallinen - ihannetapauksessa jotain, joka sisältää tuotteita, hedelmiä / vihanneksia ja kokonaisia ​​jyviä. Aivosi tarvitsevat polttoainetta!
 • Tässä muistiinpanossa Suunnittele aamiainen seuraavaa aamua varten. Jotain nopeaa, helppoa ja täyttöä pitäisi tehdä temppu, kuten täysjyvätuotot tai kulho kaurapuuroa.
 • Mene nukkumaan tavallista aikaisemmin - ehkä 30-60 minuuttia ennen normaalia nukkumaanmenoa. Tämä antaa sinulle hieman enemmän aikaa nukahtaa, jos sinulla on vaikeuksia.
 • Ota suihku säästääksesi aikaa seuraavana aamuna . Tämä voi myös auttaa sinua rentoutumaan ja nukkumaan. Jos tavallinen rutiinisi on kuitenkin suihkussa aamulla, ohita tämä vaihe.
 • Onko sinulla edelleen vaikeuksia nukahtaa? Tässä on joitain asioita, joita voit kokeilla:
  • Hellävarainen venytys (ei sydäntä!)
  • Rentoutuvan musiikin kuuntelu
  • Lämmin kylpy
  • Kofeiiniton tee (kamomilla on aina hyvä valinta)

body_cupoftea.jpg

Et voi mennä pieleen kupin teetä, jos haluat rentoutua ja rentoutua.

Vältettävät asiat

 • Häiriö säännöllinen rutiini.Normaalit nukkumaanmenon rituaalimme auttavat meitä valmistautumaan nukahtamiseen - yritä olla poikkeamatta liikaa siitä, mitä normaalisti tekisit.
 • Videopelien pelaaminen, tekstiviestien lähettäminen tai surffailu Internetissä. Muutama tunti tuijottamalla näyttöjä, ennen kuin menet sänkyyn, voit pitää sinut pidempään kuin haluat.
 • Mahdollisten unihäiriöiden ottaminen . Vältä niitä, ellei unilääkkeet ole osa normaalia nukkumaanmenoa. Ne voivat vaikeuttaa seuraavana aamuna heräämistä, etkä tiedä, onko sinulla muita haittavaikutuksia.

Valmistaudu ACT-tapahtumaan

Saatat tuntea painetta ahdistaa aivoihisi niin paljon tietoa kuin mahdollista ennen testiä. Haluat varmistaa, että muistat mahdollisimman paljon tavaraa, eikö?

Hyvin, stressaava ahtaus saattaa aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä . ACT ei ole testi, jossa faktoidien muistaminen auttaa sinua paremmin - paras valmistelustrategia on pitkäaikainen.

Viime kädessä on pari tapaa, jolla voit valmistautua ACT: iin testiä edeltävänä iltana stressittämättä itseäsi. Tässä ovat vaihtoehdot:

Strategia # 1: Älä valmistaudu ollenkaan

Jos tunnet olevasi hyvin valmistautunut ACT-tapahtumaan - tai vaikka et - Testiä edeltävänä iltana ei ole paljon tekemistä tärkeiden, hyödyllisten tietojen käsittelemiseksi.

kuinka monta miljoonaa miljardissa?

Hyvä ACT-valmistelu tapahtuu pitkällä aikavälillä, ei lyhytaikaisella ahtauksella. Minkä tahansa testin viime hetken valmistelu pyrkii stressaamaan minua, joten vältän sitä. Jos sinusta tuntuu samalla tavalla, tämä on luultavasti strategia sinulle.

Strategia # 2: Katsaus lyhyesti keskeisiin käsitteisiin tai ongelmiin

Jotkut opiskelijat saattavat hermostua, jos he menettävät ajoissa tarkastelemaan hankalia käsitteitä tai harjoittavat ongelmia. Olisi typerää välttää aktiivisesti ACT-valmistelua, jos tämä stressaisi enemmän kuin selaamalla oppimateriaaleja.

kuinka monta litraa on 8 gallonaa

Paras tapa lähestyä strategiaa # 2 on selvittää muutama käytännön ongelma paperilla (muista, pysy kaukana näytöistä). Et halua valita erityisen vaikeita ongelmia - yritämme välttää stressiä - mutta Niiden ongelmien tarkastelu, jotka auttavat sinua ajattelemaan heikompien osaamisalueiden läpi, voi auttaa lievittämään ahdistustasi .

Paras jalka eteenpäin: ACT-aamu

Riippumatta siitä, mitä päädyit tekemään edellisenä iltana, voit tehdä muutaman asian ACT-aamuna varmistaaksesi, että teet mahdollisimman hyvin. Tässä ovat tärkeimmät vaiheet, joilla voit varmistaa menestyksen:

 • Syö aamupala. Toivottavasti olet suunnitellut yhden edellisenä iltana, mutta jos ei, muista napata jotain matkalla ulos ovesta.
 • Vältä kofeiinia , ellei sinulla ole yleensä kofeiinia aamuisin.Se tekee sinusta enemmän hermostuneita ja ahdistuneita kuin hereillä ja valppaita. Kofeiini toimii myös diureettina, mikä tarkoittaa enemmän kylpyhuoneen taukoja ACT: n aikana - tämä voi johtaa vähemmän aikaa työskentelyyn testissä.
 • Ota testi yksi askel kerrallaan . Kun osa on ohi, se on ohi - ainoa vastuu on osastolle, jolla parhaillaan työskentelet. Yritä olla antamatta huolta ACT: n aikaisemmista osista vaikuttaa suorituskykyyn.
 • Hemmottele itseäsi! ACT: n tekeminen on stressaavaa ja uuvuttavaa. Suunnittele tekemällä jotain mukavaa itsellesi - kuten lounas ystävän kanssa, menossa mukavalle juoksulle tai edes katsomalla suosikki TV-ohjelmasi jaksoja - kun olet suorittanut testin.

Riippumatta siitä, miltä sinusta tuntuu kokeen sujumisesta, muista se teit läpi todella tärkeän sitoumuksen - se on iso juttu! Jos suoritat ACT: n ensimmäistä kertaa ja aiot suorittaa testin toisen kerran, tämä ensimmäinen testi toimii todella tärkeänä oppimiskokemuksena.

Onnea, ja (kuka tietää), ehkä jopa pitää hauskaa!

runko_maraton-4.jpg

Ajattele ACT: tä maratonina, ei sprinttinä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA