SAT-aiheiden testitulosten lähettäminen: 7-vaiheinen opas

postilaatikot-1110112_640.jpg

Kun opiskelet ahkerasti kaikkia SAT-aiheita varten, et luultavasti ajattele liikaa sitä, miten ja milloin aiot lähettää kaikki nämä pisteet unelmakouluihisi. Saan sen - testin suorittaminen on vaikea asia, ja haluat keskittyä energiaasi siihen.

Auttaakseni sinua asettamaan kaiken, mitä sinun on harkittava pisteiden lähettämisen logistiikan ja strategian suhteen: kuinka lähettää SAT-aiheiden testitulokset (joko pisteiden valinnalla tai ilman), lähettämällä neljä ilmaista ilmoitusta, jotka saat ilmoittautumisen yhteydessä, erityiset tilausolosuhteet ja kuinka peruuttaa tulokset. Kaikki on täällä!Päivitys: SAT Subject Tests Ending

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti voimaan heti, muita SAT-aihekokeita ei tarjota Yhdysvalloissa (ja että SAT-aihekokeita tarjotaan vain kansainvälisesti vasta kesäkuuhun 2021 asti). Vaikka kuka tahansa, joka ilmoittautui touko- ja kesäkuun SAT-aihekokeisiin Yhdysvalloissa, hyvitetään, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakoulujen sovelluksille jatkossa.

Lue lisää yksityiskohdista, mitä SAT-aiheiden testien loppu merkitsee sinulle ja korkeakoulujen sovelluksille täällä.

Kuinka lähettää SAT-aiheiden testitulokset askel askeleelta

Olen luonut vaiheittaisen oppaan SAT Subject -tulosten lähettämiseen. Opastan sinut läpi koko prosessin täällä, olettaen, että olet jo suorittanut testit. Sitten alla selitän, miten prosessi eroaa, jos yrität lähettää neljä ilmaista raporttiasi.

Vaihe 1: Kirjaudu sisään College Board -tilillesi

Kun olet kirjautunut tiliisi, vieritä alaspäin pisteiden näkymiseen. Lähetä tulokset napsauttamalla Lähetä käytettävissä olevat tulokset nyt -painiketta.

Screen_Shot_2016-02-11_at_7.00.08_PM.png

Vaihe 2: Vahvista, että haluat lähettää pisteitä

Tämä ponnahdusikkuna tervehtii sinua:

Screen_Shot_2016-02-13_at_12.48.25_AM.png

Vahvista, että haluat lähettää ylimääräiset raportit, ja sinut viedään koulun valintasivulle.

Vaihe 3: Valitse vastaanottajat

Voit etsiä koulun nimen, kaupungin tai koodin mukaan. Lisää koulu napsauttamalla sitä Kaikki käytettävissä olevat vastaanottajat -hakutulosluettelossa ja napsauttamalla sitten Lisää. Viimeistele valinta napsauttamalla Jatka.

Screen_Shot_2016-02-10_at_4.47.15_PM.png

Vaihe 4: Vahvista koulusi

Tämä vie sinut 'Rakenna pisteet vastaanottajat' -näyttöön. Täältä voit pyytää ilmaisia ​​lisäraportteja maksuvapaudella, lisätä lisää kouluja vastaanottajaluetteloon tai valita Pisteet-vaihtoehdon avulla pisteet, jotka haluat lähettää (tai ei lähettää) pisteytysraporteissasi.

Screen_Shot_2016-02-13_at_12.48.49_AM.png

mitä pidetään hyvänä gpa: na

Lisää kouluja lisäämällä napsauta 'Lisää pisteet vastaanottajat' Rakenna pisteet vastaanottajat -näytössä.

Vaihe 5: Käytä maksuvapautusta

Jos sinulla on maksuvapaus, c nuolla 'Minulla on maksuvapaus' (sulkeissa jäljellä olevien ilmaisten raporttien määrän vieressä, mikä saattaa olla 0). Kun annat vapautuskoodisi, saat neljä muuta ilmaista raporttia, jotka voit lähettää milloin tahansa.

Vaihe 6: Pisteet valinta

Jos haluat käyttää Pisteet-valintaa, Napsauta 'Valitse tulokset' -painiketta rivillä haluamasi vastaanottajan kanssa 'Rakenna pisteet vastaanottajat' -näytössä. Tämä vie sinut Score Choice -sivulle. Sinun on hyväksyttävä vastuuvapauslauseke, jonka mukaan pisteiden valinta on sallittua tietyssä koulussa.

Sitten voit poistaa niiden pisteiden valinnan, joita et halua sisällyttää ilmaisiin pisteytysraportteihisi. Sinun täytyy sisältää täydelliset SAT I -tulokset - et voi valita osioiden välillä. Mutta sinä voit valitse koekokeet yksittäin.

Screen_Shot_2016-02-10_at_5.10.18_PM.png Kuten näette, olen muinainen kruunu, joka otti SAT-kokeet vuonna 2008 ja joka ei opiskellut erityisen kovasti ranskan tenttiä varten (anteeksi, Monsieur K !!)

Kun haluamasi vaihtoehdot on valittu, paina Jatka. Tämä vie sinut takaisin Rakenna pisteet vastaanottajille -sivulle, jossa voit muuttaa pisteiden valintoja muille kouluille, jos haluat.

Vaihe 7: Tarkista tilauksesi

Kun kaikki Rakenna pisteet vastaanottajat -sivulla näyttää hyvältä, jatka pisteiden lähettämistä valitsemalla Jatka. Tämä vie sinut Tarkista tilaus -sivulle.

Kokeeseen ilmoittautuessasi saamiesi neljän ilmaisen raportin lisäksi pisteytysraportit maksavat 11,25 dollaria per vastaanottaja. Joten neljä koulua = neljä raporttia = 11,25 dollaria x 4 = 45 dollaria.

Valitse ruutu hyväksyäksesi ehdot ja tee tilauksesi! Sitten voit palata pääsivulle 'Oma SAT'.

Screen_Shot_2016-02-10_at_4.57.27_PM.png

Näin teet sen! Seuraavaksi kosketamme eroja, kun lähetät neljä ilmaista raporttia, jotka saat rekisteröinnilläsi.

Ilmaiset SAT-aiheiden testitulosraportit

Kollegion hallitus antaa ystävällisyyden lähettää kouluille neljä ilmaista pisteytysraporttia jokaisen testipäivän ajan, mukaan lukien SAT-kokeet. Siellä on kuitenkin saalis - sinun on lähetettävä tulokset näkymättömäksi. Tämä tarkoittaa et näe pisteitäsi näistä kokeista ennen koulujen tekemistä . Kollegion hallitus sanoo, että he tekevät tämän nopeuttaakseen pisteiden lähettämistä.

Jos sinulla on vielä jokin neljästä ilmaisesta pisteytysraportistasi käytettävissä, näet tämän kätevän viestin päänäytössä, kun kirjaudut sisään:

Screen_Shot_2016-02-10_at_5.17.05_PM.png

Jatka täältä napsauttamalla Lähetä tulokset, kun ne ovat käytettävissä. Jos sinulla on aikaisemmat SAT-testipäivät (säännölliset SAT- tai aihetestit), näet tämän kätevän ponnahdusikkunan:

Screen_Shot_2016-02-10_at_4.42.53_PM.png

Oikein! Voit lähettää aikaisempia pisteitä ilmaisten pisteet sisältävien raporttien avulla. Vielä parempi, voit käyttää Pisteet-valintaa! Joten voit valita ja valita, mitkä vanhat tulokset lähetetään kouluihin uusien kanssa. Tämä on hienoa, jos olet jo ottanut SAT: n ja saavuttanut tavoitepisteesi.

On tärkeää huomata, että kun käytät neljää ilmaista raporttiasi, sinun on lähetettävä kaikki tulokset siitä päivästä alkaen. Tämä tarkoittaa, että jos suoritat useita koekokeita samana päivänä - ja todennäköisesti teetkin - sinun on lähetettävä kaikki nämä tulokset neljään ilmaiseen korkeakouluusi. Joten et voi lähettää kirjallisuutta UCLA: lle ja Math 2 Michiganin yliopistolle; sinun täytyy lähettää molemmat molemmille.

Yleensä kannattaa käyttää ilmaisia ​​raporttejasi, koska voit, koska lisäraporttien lähettäminen maksaa rahaa. Se saattaa korostaa sinua hieman siitä, että sinun on sitouduttava lähettämään pisteet siitä testipäivästä ennen kuin näet ne, mutta voit muuttaa tai peruuttaa koulujen ilmaisraporteistasi antamisen enintään yhdeksän päivän kuluttua testin suorittamisesta. Joten jos olet varma, että pisteet saavuttavat tavoitteet, tämä on kohtuullisen turvallinen veto. Jos tulet ulos testistä tuntuen siltä, ​​ettei se ole mennyt hyvin, voit aina peruuttaa näiden pisteiden lähettämisen kouluusi.

Se on syytä huomata kaikille kouluille, jotka eivät salli pisteiden valintaa , voit myös lähettää heille ilmaisen raporttisi, koska sinun on lähetettävä kaikki tulokset, kun haet joka tapauksessa. Nämä koulut ymmärtävät, että kaikilla on vähemmän kuin tähtikokeiden päivämäärät, joten älä mieti sitä liikaa, jos luulet, ettet ole tehnyt parhaansa yhdellä oppiaineesi testillä tiettynä päivänä.

Entä ajoitus? Jos otat koekokeita nuorempana, ei ole liian aikaista lähettää pisteitäsi, jos haluat. Korkeakoulut pitävät mielenkiinnon merkkinä saada pisteitä sinulta, ja voit varmasti suorittaa aiheen kokeet tarvittaessa. Jos et suorita testejä uudelleen, saatat säästää vähän rahaa kalliissa hakuprosessissa, jos joissakin kouluissasi on jo pisteet.

kotka-sumu-11173_640.jpg

Tavoita tähdet!

Erityiset olosuhteet: Arkistoidut tulokset ja kiireilmoitukset

Joissakin tilanteissa saatat joutua maksamaan ylimääräistä rahaa College Boardille, hyväntahtoisille standardoiduille testausdiktaattoreillemme, lähettämään SAT Subject -tuloksia.

Sinun on maksettava ylimääräistä, jos pisteet on 'arkistoitu'. Pisteet arkistoidaan, jos olet suorittanut lukion ja pisteet ovat vuotta tai enemmän vanhempia . Tässä tapauksessa kollegion hallitus veloittaa sinulta 31 dollarin maksun niiden noutamisesta ja sitten 11,25 dollaria jokaisesta uudesta vastaanottajasta. Joten jos haluat lähettää vanhat tulokset kahteen kouluun, se on 31 dollaria + 11,25 dollaria = 42,25 dollaria.

Jos pisteet ovat viisi vuotta vanhoja tai vanhempia, he lähettävät myös vastaanottajalle huomautuksen, jonka mukaan pisteet eivät välttämättä kuvaa parhaiten kykyjäsi. Joten valitettavasti, jos halusin lähettää vuoden 2008 koetulokset, minun olisi maksettava lisämaksu ja lähetettävä erityinen muistiinpano pisteiden kanssa.

Joudut myös maksamaan ylimääräistä, jos haluat ilmoittaa pisteistäsi nopeasti vastaanottajille. Voit tehdä tämän, jos olet myöhässä määräaikaa ja sinun on saatava pisteet ASAP: ltä. Kiire-raportoinnin on tarkoitus saada pisteet vastaanottajille kahden arkipäivän kuluessa pyynnöstäsi voi olla nopeampi kuin vain lähettää ne normaalisti .

Ensisijainen asia on tässä, että jotkut korkeakoulut lataavat vasta vastaanotetut tulokset vain muutaman päivän välein tai kerran viikossa, joten pisteiden kiirehtiminen ei välttämättä johda siihen, että korkeakoulu näkisi pisteesi aikaisemmin. Jos kuitenkin olet langan alla ja epätoivon huipulla, saatat haluta kiirehtiä heitä. Ota huomioon, että voit tehdä tämän vain jo julkaistujen pisteiden osalta Joten pisteytettömät testisi eivät pääse vastaanottajille nopeammin, jos kiiret.

Yhden raportin viivästyttäminen maksaa 31 dollaria ja sitten 11,25 dollaria jokaisesta lisäraportista (joten jos syötät kolme raporttia kolmelle eri kouluun, kaikkien kolmen raportin lähettäminen maksaa 31 dollaria + 11,25 dollaria + 11,25 dollaria).

Lopuksi, on aikoja, jolloin kiireinen raportointi ei ole käytettävissä . (Juuri nyt, itse asiassa!) Älä siis tilaa kiireellisiä raportteja, jos kollegion hallitus sanoo, että niitä ei ole saatavana heidän verkkosivuillaan, koska he vain ottavat rahasi ja eivät toimita pisteitä kahdessa päivässä. Todella erinomainen ja avulias asiakaspalvelu.

Seuraavaksi puhumme pisteiden peruuttamisesta, jos koet suorituskykysi olevan todella huolestunut.

SAT-aiheiden testitulosten peruuttaminen

Oletetaan, että olet paniikissa keskellä tenttiä, etkä lopeta testiä ajoissa, tai tapahtuu uusi vahinko - se tapahtuu useimmille meistä jossain vaiheessa. Tiedät, ettet pärjäänyt kokeessa hyvin, etkä edes halua nähdä omia pisteitäsi, saati antaa koulujen nähdä ne!

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

# 1: Peruuta pisteet

Voit peruuttaa pisteet milloin tahansa 23.59 ET keskiviikkona testin suorittamisen jälkeen. Huomaa, että ellet peruuta tilausta äkillisen sairauden tai laitevian vuoksi, tämä peruuttaa kaikki sinä päivänä suorittamasi kokeet - kaikki aiheet! Tärkeää on, sitä ei voi kumota. Kun pisteet perutaan, ne ovat kadonneet ikuisesti! Mikään koulu (tai sinä) ei koskaan näe niitä riippumatta siitä, olitko valinnut kouluja ilmaisiin pisteytysraportteihisi vai ei.

# 2: Peruuta tulosraportit

Testin suorittamisen jälkeen sinulla on enintään yhdeksän päivää aikaa peruuttaa tilaamasi ilmaiset pisteet. Haluat ehkä tehdä tämän, jos luulet vain yhden kokeen menneen huonosti. Näin voit silti käyttää muita aiheita Pisteet-valintaraporteissa myöhemmin.

mustekala-259740_640.jpg

Valitettavasti pieni mustekala ei jätä jäähyväisiä pisteistäsi, kun ne peruutetaan.

Kuinka peruuttaa pisteet

Jos päätät peruuttaa testikeskuksessa, pyydä testijäseneltä '' Peruuta pyyntö '' -lomake. Täytä se ja palaa asianajajan luo ennen kuin poistut testauskeskuksesta.

Jos päätät peruuttaa poistuttuasi testikeskuksesta, lataa ja täytä lomake SAT-pisteiden peruuttamista varten . Sinun on allekirjoitettava se, joten sinun on toimitettava se kollegion hallitukselle faksilla tai yön yli. Saat lisätietoja tästä prosessista College Board -sivu pisteiden peruuttamisesta .

Sinä pystyt peruuta yksittäisten testien tulokset laitevian (CD-soittimesi lakkaa toimimasta tai laskin kuolee) tai äkillisen sairauden vuoksi kokeen aikana. Tällöin vain kyseisen testin pisteet peruutetaan. voit silti saada pisteet muista kokeista, jotka otit sinä päivänä.

Tätä varten sinun on ilmoitettava laiteviasta tai sairaudesta kokeen aikana. Sitten sinun on täytettävä peruutuspyyntö -lomake testauskeskuksessa, tarkistettava vaihtoehto Yksi testi: laitevika (kyllä, vaikka olet sairas) ja annettava se testauksen valvojalle. He allekirjoittavat sen vahvistaakseen, että laitteesi (tai kehosi) epäonnistui ja pisteesi vain siinä testissä peruutetaan.

Mutta toivottavasti mitään ei tapahdu, kaikki menee sujuvasti, ja lähetät kaikki pisteet raportit luottavaisin mielin!

Yhteenveto: SAT-tutkimustulokset

Saat neljä ilmaista pisteytysraporttia jokaisesta ilmoittautumisesi SAT-aiheesta. Pisteitä ei näy ennen kuin ne lähetetään kouluun. Muussa tapauksessa ylimääräiset pisteet raportit maksavat 11,25 dollaria per raportti.

Voit käyttää Score Choice -tapahtumaa SAT-aihekokeissa, aivan kuten tavallisissa SAT-kokeissa. Voit myös kiireesti ilmoittaa tai peruuttaa pisteet tarvittaessa, mutta molemmat näistä vaihtoehdoista tulisi harkita huolellisesti!

Mitä nyt?

Saatat myös miettiä, mikä hyvä SAT-pisteet on joka tapauksessa. Anna meidän täyttää tämä opas siitä, mikä tekee hyvistä SAT-aiheiden testituloksista.

Tavoitteena huippukoulut? Tutustu artikkeliin SAT-aiheiden testipisteistä Ivy-liigalle.

Tai ehkä haluat vain tietää, mikä on kunkin SAT-aihetestin keskimääräinen pistemäärä.

Jos otat tavallista SAT: ta milloin tahansa pian, sinun pitäisi ehdottomasti tarkistaa täydellinen oppaamme uudelle SAT: lle. Tämä tuo sinut vauhtiin kaikkien maaliskuussa käyttöön otetun uuden muodon kaikilla yksityiskohdilla!

haikeat sukunimet hahmoille

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset