Kuinka lähettää SAT-pisteitä korkeakouluihin

Nyt kun olet saanut SAT-pisteet, on aika olla tämän prosessin tärkein osa - todella lähettää pisteitä korkeakouluihin! Mutta miten teet sen? Mitkä ovat vaihtoehtosi? Tässä artikkelissa annan sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot prosessin toiminnasta ja valinnoista, joita sinulla on, kun lähetät pisteitä.

Pitäisikö sinun lähettää SAT-pisteet?

Ennen kuin kerron kuinka lähetät pisteet, sinun pitäisi tietää se sinun ei tarvitse lähettää niitä kaikkia! On tämä hieno asia nimeltä Score Choice, jonka avulla voit päättää, lähetätkö tiettyjä SAT-pisteitä korkeakouluihin vai ei, jos olet suorittanut testin useita kertoja. Voit valita, mitkä säännölliset SAT: t lähetetään testipäivämäärän mukaan, ja valita, mitkä SAT-aiheiset testit lähetetään yksittäisen testin mukaan.Korkeakoulut saavat vain ne pisteet, jotka päätät lähettää , joten jos teet todella huonosti yhdessä SAT: n hallinnossa, yksikään koulu ei tarvitse koskaan nähdä sitä. No, minun pitäisi sanoa, että useimpien koulujen ei tarvitse koskaan nähdä sitä; on joitain, jotka vaativat sinua lähettämään kaikki testipisteet. Tästä artikkelista saat täydellisen luettelon kouluista, jotka haluavat nähdä kaikki SAT-pisteet.

Kun lähetät pisteitä, voit lähettää pisteytysraportin testipäiväksi joillekin kouluille eikä muille jos haet joihinkin kouluihin, jotka vaativat kaikki lähetetyt pisteet, ja joihinkin kouluihin, jotka eivät. Jos et ole varma, onko pistemääräsi tarpeeksi hyvä lähettää, sinun pitäisi Katsokaa valitsemasi koulun keskimääräisiä pisteitä. Jos haluat lisätietoja, lue tämä opas SAT-tavoitepisteiden selvittämiseen.

Hyvä nyrkkisääntö on ota 75. prosenttipiste SAT-pisteet opiskelijoille, jotka hyväksyttiin valitsemaasi kouluun (tarkoittaen pisteitä, jotka ovat yli 75 prosenttia hyväksytyistä hakijoista) ja käytä sitä tavoitepisteenäsi. Jos et vieläkään ole varma, pitäisikö sinun suorittaa testi uudelleen, lue tämä opas päätöksen tekemiseksi.

Muista se monet korkeakoulut käyttävät myös superpisteytystä SAT: lle , mikä tarkoittaa, että he ottavat kaikkien aikojen parhaat pisteet testin jokaisesta osasta ja yhdistävät ne saadakseen parhaan mahdollisen kokonaispistemäärän. Tämä tarkoittaa, että vaikka tekisitkin huonommin yhtenä SAT-päivänä, saatat silti haluta lähettää sen, jos jokin testituloksista oli henkilökohtainen ennätyksesi tietylle jaksolle. Katsomalla tämä toinen artikkeli saat lisätietoja siitä, miten supersporing voi vaikuttaa testinottostrategiaasi.

Kuinka lähettää SAT-pisteet

Ensinnäkin on tärkeää huomata se joudut tilaamaan pisteytysraportin jokaisesta koulusta, johon aiot hakea, mutta voit laittaa siihen niin monta pisteitä kuin haluat. Kolmen SAT-testituloksen lähettäminen maksaa yhtä paljon kuin yhden SAT-testituloksen lähettäminen, jos kaikki kolme pistettä menevät samaan kouluun. Jos sinä kirjaudu College Board -tilillesi , voit lähettää pisteet helposti online-käyttöliittymän kautta. Kojelaudassa näet viimeisimmät tulokset edessä ja keskellä:

Screen_Shot_2016-06-21_at_1.29.49_PM.png

toisen asteen kaava kärkimuotoon

Napsauta sitten Näytä tiedot -painiketta nähdäksesi koko raporttisi. Raportin yläosassa on neljä välilehteä:

Screen_Shot_2016-06-21_at_2.19.02_PM.png

Napsauta Pisteet lähetetään -välilehteä päästäksesi näyttöön, jossa on painike, jossa lukee Lähetä lisäpisteet -raportit, ja napsauta kyseistä painiketta. Näet tämän pienen käyttöliittymän, jonka avulla voit etsiä korkeakouluja ja lisätä ne valitsemiisi vastaanottajaluetteloon lisäämällä ja poistamalla -painikkeilla:

Screen_Shot_2015-07-27_at_1.21.22_PM

Kun olet etsinyt ja valinnut koulusi ja ne kaikki näkyvät Valitsemasi vastaanottajat -ruudussa, napsauta Jatka. Seuraava näyttö antaa sinulle mahdollisuuden valita tulokset, jotka haluat lähettää kouluille. Oletusasetus on 'kaikki pisteet', mutta voit käyttää pisteiden valintaa tässä vaiheessa ja valita, haluatko lähettää pisteitä vain tietyistä testipäivistä, jos haluat.

Screen_Shot_2015-07-27_at_1.24.03_PM

Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tehdä tarkista tilauksesi, lähetä maksu ja olet valmis! On tärkeää muistaa se pisteiden toimittaminen voi kestää eri ajan eri kouluissa , joten suunnittele sen mukaisesti. Sinun tulisi tarkistaa valitsemiesi koulujen verkkosivustot nähdäksesi, kuinka myöhään ne hyväksyvät tulokset.

Pisteet-raporttien tyypit

# 1: Ilmaiset pisteet -raportit

Ensimmäinen vaihtoehto lähettää pisteet on lähettää ne, kun rekisteröidyt SAT: lle. Joka kerta kun rekisteröidyt testiin, saat automaattisesti neljä ilmaista pisteytysraporttia . Voit käyttää näitä ilmaisia ​​raportteja milloin tahansa rekisteröinnin ja yhdeksän päivän kuluttua testipäivästäsi. Jos otat SAT: ta juniorivuotesi aikana, et ehkä ole vielä varma, mihin haluat lähettää pisteet. Vaikka olisitkin vanhempi, on joskus hyvä odottaa pisteiden palauttamisen jälkeen, jotta voit varmistaa, että ne ovat niin korkealla kuin odotit.

# 2: Säännölliset tulosraportit

Voit lähettää pisteet raportteja korkeakouluille, kun olet saanut pisteet takaisin maksua vastaan. Se on 11,25 dollaria pisteytysraportista, kun ilmaisen raportin aikaikkuna on ohi , mutta voit saada maksuvapautuksen, jos olet oikeutettu. Keskustele lukion neuvonantajan kanssa, jos luulet tarvitsevasi maksuvapautuksen pisteiden lähettämiseksi. Maksuvapautus antaa sinulle neljä muuta ilmaista pisteytysraporttia (arvo 45 dollaria) käyttää milloin tahansa.

# 3: Rush Score -raportit

Jos olet huolissasi siitä, että pisteet eivät tule ajoissa, voit käyttää niitä Kiire-raportointi lähettää pisteet nopeammin lisämaksusta. Rush-raportointi maksaa 31 dollaria ensimmäisestä raportista ja 11,25 dollaria jokaisesta ylimääräisestä raportista , ja pisteesi lähetetään joko elektronisesti tai ensimmäisen luokan postilla sen mukaan, miten koulusi saa pisteitä.

Rush-raportointi tuo pisteet korkeakouluille kahden päivän kuluessa tilauksesta , vaikka koulut saattavat viedä lisäaikaa pisteiden käsittelemiseen riippuen siitä, miten niiden järjestelmä on järjestetty. On maksuvapautusta ei ole käytettävissä Rush Reportingille, joten jos luulet, että pisteet-raportit ovat sinulle taloudellinen taakka, suunnittele etukäteen ja vältä tätä vaihtoehtoa.

body_rush
Rush-raportointi ja yhdistyksen kiire: molemmat kerrat maksat saadaksesi jotain nopeaa, jonka olisit voinut saada normaalilla tavalla, jos suunnittelet elämäsi paremmin (SAT-pisteet ja ystävät).

Yhteenveto

SAT-pisteiden lähettäminen korkeakouluihin on melko helppoa, mutta sinun pitäisi Käytä aina aikaa tehdä tietoinen päätös siitä, mitkä lähetät ja milloin aiot lähettää ne. Tarkista pisteiden lähettämisen määräajat kouluille, joihin haet. Muista, että Score Choice on yleensä vaihtoehto, vaikka sinun pitäisi tarkistaa koulun käytännöt ennen kuin oletat, että näin on.

Voit lähettää enintään neljä ilmaista pisteytysraporttia ajassa testin rekisteröinnin ja yhdeksän päivän kuluttua testistä. Jos haluat odottaa nähdäksesi pisteesi tai et vielä tiedä, mihin haet, sinulla on mahdollisuus lähettää pisteytysraportteja tämän aikaikkunan jälkeen hintaan 11,25 dollaria per koulu. Rush Reporting on myös käytettävissä, mutta tallenna tämä viimeisenä keinona!

Muista, että SAT-pisteiden lähettäminen korkeakouluihin on koko koettelemuksen perimmäinen tarkoitus, joten on tärkeää ole määräaikojen yläpuolella ja lähetä vain parhaat pisteet, jos mahdollista!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset