AP -pisteiden lähettäminen korkeakouluille

Jos olet suorittanut AP -kokeet, saatat ihmetellä, miten AP -tulokset lähetetään oppilaitoksille. Miten varmistat, että oppilaitokset saavat AP -pisteesi? Onko mahdollista lähettää virallisia AP -pisteraportteja?

Täällä annamme sinulle täydellisen oppaan, joka kattaa AP -pisteiden lähettämisen, mitkä oppilaitokset haluavat nähdä nämä tulokset sovelluksiesi kanssa ja miten voit säästää rahaa tulosten lähettämisessä.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Tarvitsetko virallisia AP -pisteraportteja sovelluksillesi?

Ihan aluksi, haluavatko oppilaitokset virallisen AP -pisteraportin, kun haet, vai onko se vain pisteiden vahvistamisen jälkeen, kun olet ilmoittautunut? Tämä on tärkeää tietää ennen kuin käytät rahaa pisteidesi lähettämiseen.

Osoittautuu, AP -tulokset näkyvät usein lukion transkriptissä. Kysy opastusneuvojaltasi, onko koulusi sisällyttänyt AP -pisteet transkriptioihinsa vai ei. Lisäksi yhteisessä hakemuksessa on paikka, jossa voit itse ilmoittaa AP-pisteesi.

Näiden tietojen perusteella ja katsomalla korkeakoulujen verkkosivustoja ja ottamalla yhteyttä ottotoimistoihin olemme oppineet sen useimmat oppilaitokset haluavat hakijoiden raportoivan itse AP-tulokset hakemuksistaan, ja lähetä virallinen raportti vasta, kun he ovat sitoutuneet osallistumaan. Tämä tarkoittaa Lähetät vain yhden virallisen AP -pisteraportin elämässäsi, kun olet valinnut yliopiston, johon haluat mennä.

Tässä on, mitä Harvardin maahanpääsyedustaja sanoi, kun soitimme heidän toimistoonsa:

'Sovellusta varten tarvitsemme vähintään yhden virallisen raportin SAT: lle tai ACT: lle. Jos otat SAT-aihekokeet, lähetä se myös ... AP-testeissä voit itse raportoida pisteesi. '

Stanford ja MIT sanoivat myös samaa.

Princeton esittää tämän käytännön suoraan heidän verkkosivuillaan :

'Suosittelemme, että ilmoitat itse kaikki hakemuksesi AP- tai IB-pisteet. Sinun on toimitettava SAT- ja/tai ACT -pisteet Princetonille suoraan testausyrityksiltä. ''

Yalen politiikka on samanlainen sen verkkosivuilla:

'Jos sinulla on Advanced Placement (AP) -pisteet, suosittelemme, että ilmoitat niistä itse Common Application-, Coalition Application- tai QuestBridge National College Match -sovelluksen testausosion tilaan.'

Älä sekoita AP -pisteiden lähettämistä SAT / ACT -pisteiden lähettämiseen - nämä tulokset on lähetettävä hyväksyttäväksi suoraan testauslaitokselta (College Board tai ACT, Inc.).

Poikkeus: Koulut, joissa on joustavat standardoidut testauskäytännöt

Vaikka useimmat oppilaitokset eivät vaadi AP-pisteitä ja mieluummin hakijat ilmoittavat itse hakemuksistaan ​​saamansa tulokset, tähän on poikkeus, jos haet korkeakouluun, jolla on joustava standardoitu testikäytäntö. Jos esimerkiksi haet NYU: han, voit lähettää kolme AP -testitulosta SAT/ACT: n sijasta pääsyä varten .

Jos lähetät AP -tulokset standarditestituloksina, ne on pakko olla virallisessa tulosraportissa tai kouluvirkailijan raportissa. Toisin sanoen, et voi vain itse raportoida pisteitäsi.

Siksi, jos olet vanhempi, joka haluaa lähettää AP-pisteet valitsemallesi korkeakoululle, tai jos haet koulua, jolla on joustava testauskäytäntö, kuten NYU, sinun on tiedettävä, miten voit lähettää tulokset. Jatka lukemista oppiaksesi!

Voit käyttää APU -pisteitäsi ACT: n tai SAT: n sijasta hakeaksesi NYU: han.

AP -pisteiden lähettäminen AP -vastaussivun avulla

Joka vuosi otat AP -tentit, sinulla on mahdollisuus lähettää yksi ilmainen AP -pisteraportti. Voit tehdä tämän kirjoittamalla korkeakoulun, yliopiston tai apurahaohjelman nelinumeroisen koodin AP-vastausarkkiisi. (AP -kirjasesi sisältää indeksin, jossa on useimpien korkeakoulujen ja yliopistojen koodit, mutta voit myös etsiä koodeja täältä .) Tämä on loistava tapa saada kaikki AP -pisteesi korkeakoulusi aikana maksutta korkeakouluun, johon olet valinnut osallistua!

Soitin yliopiston hallitukselle ja vahvistin sen kun käytät tätä palvelua, se lähettää kaikki AP -tulokset, joita olet koskaan saanut, eikä vain kyseisen vuoden tulokset.

Jos olet vanhempi, olet tehnyt yliopistovalinnan AP -kokeiden aikaan (vastausaika on 1. toukokuuta, ja AP -kokeet pidetään toukokuun kahden ensimmäisen viikon aikana), joten siirry eteenpäin ja lähetä pisteet tulevalle koulullesi.

Voit lähettää nämä ilmaiset tulokset halutessasi ensimmäisen, toisen ja toisen vuoden aikana, mutta muista, että sitä ei todellakaan tarvitse tehdä, koska raportoit AP-pisteesi itse yliopistosovelluksistasi joka tapauksessa.

Lisäksi, Suosittelen vahvasti ei lähetät AP -pisteesi unelmasi/koulusi, kun olet fuksi, toisen vuoden tai nuorempi samasta syystä epäröin lähettää ilmaisia ​​ACT / SAT -pisteraportteja - lähetät pisteesi sokeana etkä halua lähettää huonoja! Vaikka yksi huono AP -pisteet ei pilaa juuri sinun pääsymahdollisuuksiasi yliopistoon, Mielestäni on turvallisempaa odottaa ja raportoida AP -tulokset todellisesta sovelluksestasi.

Jos olet fuksi, toisen luokan opiskelija tai juniori, keskity vain pärjäämään AP -testeissä - älä lähetä pisteitä.

AP -tulosraporttien tilaaminen verkossa milloin tahansa

Jos unohdat käyttää ilmaisen tulosraporttivaihtoehtoa lukuvuosi aikana tai jos lähetät AP -pisteitä sovellukselle, seuraa alla olevia ohjeita oppiaksesi lähettämään pisteet verkossa milloin tahansa vuoden aikana.

Ensimmäinen, kirjaudu College Board -tilillesi nähdäksesi ja lähettääksesi AP -pisteesi. Aloita napsauttamalla ensimmäisellä sivulla kirjautumisen jälkeen Lähetä pisteet oppilaitoksille -painiketta.

Pisteesi ovat tämän alapuolella, vuosittain järjestettynä.

Etsi korkeakoulu (tai korkeakoulut), jolle lähetät pisteitä, maksa maksu ja saat sitten vahvistuksen ja odotetun toimituspäivän.

Maksu AP -pisteraporttien vakiotoimituksesta on 15 dollaria raporttia kohden, ja kiireisen toimituksen maksu on 25 dollaria raporttia kohden. Normaalitoimitus kestää noin 7–14 arkipäivää, kun taas kiireellinen toimitus kestää noin 5–9 arkipäivää.

Vakiotoimituksen pitäisi olla kunnossa koska lähetät todennäköisesti nämä vanhemmat vuodet ajoissa, jotta rekisterinpitäjän toimisto vastaanottaa ne ennen luokkien aloittamista. Tarkista korkeakoulusi rekisterinpitäjältä saadaksesi AP -pisteiden lähettämisen määräaika.

Jos lähetät AP -pisteitä korkeakouluhakemuksiin, Muista määräajat, jotta voit lähettää pisteesi normaalitoimituksella ja säästää rahaa.

Huomaa, että koska kesä -heinäkuu on kiireinen tulosraporttien aika, 15. kesäkuuta 2018 ja 2. heinäkuuta 2018 välisenä aikana tehdyt tilaukset käsitellään ja lähetetään vasta 3. heinäkuuta . Tämän korvaamiseksi nämä raportit käsitellään 3. heinäkuuta nopeana toimituksena, mutta ne maksavat halvemman tavanomaisen toimitusmaksun (15 dollaria).

Jos olet vanhempi, tarkista korkeakoulusi määräaika AP -pisteiden vastaanottamiselle luottoa ja sijoittelua varten varmistaaksesi, että pisteesi saapuvat ajoissa kesä -heinäkuun pisteytyksen vuoksi.

Muita tapoja tilata AP -pisteraportteja

Jos et jostain syystä voi tilata AP -tulosraportteja verkosta, voit tilata sen lähettää pyynnön kollegion hallitukselle joko postitse tai faksilla .

#1: postitse

Jos haluat tilata AP -pisteraportit postitse, lähetä kirjallinen, allekirjoitettu pyyntö ja maksutapa. Pyyntösi tulee sisältää seuraavat tiedot:

 • Koko nimesi
 • Sinä postiosoitteesi
 • Puhelinnumerosi
 • Sinun sukupuolesi
 • Syntymäpäiväsi
 • AP -numero (t)
 • Sosiaaliturvatunnuksesi (jos annoit sen vastauslomakkeessasi)
 • Lukion nimi ja osoite
 • Sen AP -kokeen täydellinen nimi, josta lähetät pisteitä
 • Vuosi (t), jona teit AP -kokeen (t)
 • Luottokortin numero, jossa on viimeinen voimassaolopäivä, sekki, tai maksumääräys
 • Nimi, kaupunki, osavaltio ja nelinumeroinen koodi korkeakoululle, jolle lähetät AP-tulokset

Lähetät pyynnön seuraavaan osoitteeseen:

AP -palvelut
PL 6671
Princeton, NJ 08541-6671

#2: faksilla

Jos tilaat mieluummin AP -tulokset faksilla, lähettää allekirjoitetun, kirjallisen pyynnön, joka sisältää kaikki yllä luetellut tiedot AP-palveluiden faksinumeroon: 610-290-8979. Sinun on liitettävä pyyntöön myös luottokorttisi numero ja viimeinen voimassaolopäivä.

2 Muut AP -pisteraporttivaihtoehdot

Sinulla on pari lisävaihtoehtoa, joita voit käyttää, jos haluat älä haluat lähettää yhden tai useamman AP -pisteesi.

#1: AP -pisteiden pidättäminen

Sinä pystyt pidä kiinni yhdestä tai useammasta AP -pisteestä mistä tahansa korkeakoulusta, jolle lähetät AP -tuloksia. Tämä on hyödyllinen ratkaisu, jos sinulla on joukko 4s ja 5s mutta myös 2 olet hämmentynyt.

mitä gpa: ta tarvitaan unc

Se maksaa 10 dollaria per yliopistopisteet pidättämään pisteet. Sinun täytyy lähettää virallisen pyynnön kollegion hallitukselle hyödyntää tätä vaihtoehtoa.

Pistettä, jonka päätät pidättäytyä, ei sisällytetä kyseiseen yliopistoon lähetettyihin tuleviin AP -pisteraportteihin, ja sitä ei poisteta tietueistasi. Voit myöhemmin julkaista pisteet kyseiselle korkeakoululle (haluttaessa) lähettämällä AP -palveluille allekirjoitetun kirjallisen pyynnön. Huomaa, että pidätetyn pistemäärän julkaiseminen ei maksa sinulle ylimääräistä rahaa.

Onko tämä vaihtoehto kuitenkin sen arvoinen? Ei, jos lähetät AP -pisteesi korkeakouluun, johon olet jo päässyt. Siihen mennessä, kun sinut on hyväksytty, tuo koulu on luultavasti enemmän huolissaan suorittamistasi testeistä eikä aio potkaista sinua ulos vain siksi, että sinulla on alhaisempia AP -pisteitä.

Kuitenkin, Jos haet koulua, jossa on joustava standardoitu testikäytäntö, ja haluat heidän näkevän vain parhaat pisteet, tämä voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Varsinkin kun nämä koulut vaativat usein vain muutaman AP -pistemäärän, olisi hyvä jättää pois kaikki alemmat pisteet, jotta voit esittää parhaan mahdollisen pääsyn.

#2: AP -pisteiden peruutus

On myös mahdollista peruuttaa AP -pisteet kokonaan . AP -testituloksen peruuttaminen poistaa sen pysyvästi. Voit peruuttaa AP -kokeen milloin tahansa, mutta sinun on peruutettava AP -testin suorittamisvuoden 15. kesäkuuta mennessä, jotta se ei näy pisteraportissa, joka lähetetään AP -vastauslomakkeellesi määrittämälle oppilaitokselle.

Vaikka tekninen peruutus ei maksa rahaa, menetät kokeen tekemiseen käyttämäsi rahat.

Meidän neuvomme? Älä mene pisteiden peruuttamisen vaivaan, jos lähetät AP -tulosraporttisi valitsemallesi korkeakoululle. Jälleen, he eivät aio peruuttaa pääsyäsi matalan AP -pistemäärän ansiosta.

Voit soittaa asiasta itse, jos sinulla on alhainen pistemäärä (1 tai 2), jota et halua oppilaitoksen näkevän, ja lähetät hakemusraportin. Se sanoi, korkeakoulut haluavat yleensä nähdä, että olet suorittanut AP -kokeen jälkeen ottaa AP -luokan. Pidättäminen voi olla parempi vaihtoehto, koska sinulla on edelleen pääsy kyseiseen testitulokseen, jos päätät pitää sen.

Lopuksi, älä koskaan poista pisteitä 3 tai enemmän! Älä vain oleta, että mikään paikka ei hyväksy 3. Totuus on se monet korkeakoulut hyväksyvät AP -kokeissa 3 tai korkeammat pisteet. Ja koska et tiedä, miten korkeakoulujen valintaprosessi ravistuu puolestasi viimeiseen vuoteen asti, saatat katua hätäisesti poistamalla 3, jonka olisit voinut käyttää luottoon!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.