Kuinka lähettää ACT-pisteitä korkeakouluihin

ACT-tulokset ovat, ja nyt on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen - yliopistosovelluksiin! Saatat miettiä, kuinka voit lähettää pisteitäsi ja oletko tekemässä oikeita valintoja siitä, mitkä annat korkeakouluille nähdä. Tässä artikkelissa käyn läpi, miten päätetään lähetettävät tulokset ja tapa, jolla prosessi toimii.

Pitäisikö minun lähettää ACT-pisteet?

ACT: llä on sisäänrakennettu Score Choice -käytäntö, jonka avulla voit lähettää vain tiettyjä pisteitä korkeakouluihin sen perusteella, kuinka hyvin olet kullakin testipäivällä. Jos olet erittäin tyytymätön johonkin ACT-pisteistäsi, sinun ei tarvitse välttämättä näyttää sitä kouluille. On joitain kouluja, jotka vaativat sinua lähettämään kaikki pisteet, mutta useimmat antavat sinun valita ja valita, mitkä testipäivät haluat lähettää.Sinun pitäisi tehdä, jotta voit päättää lähetettävät pisteet tai pitääkö testi suorittaa uudelleen vilkaise valitsemiesi koulujen pisteet. Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja ACT-tavoitepisteiden löytämisestä. Pääsääntöisesti sinun pitäisi Tavoitteena on pisteet, jotka edustavat hyväksyttyjen opiskelijoiden pisteiden 75. prosenttipistettä valitsemallesi koululle (eli pisteet ovat yli 75% hyväksyttyjen opiskelijoiden pisteistä). Jos et vieläkään ole varma, pitäisikö sinun tehdä ACT uudelleen, lue opas, joka auttaa sinua päättämään!

Sinun pitäisi myös pidä superspinointia tekijänä. Korkeakoulut että superscore ottaa korkeimmat pisteet ACT: n jokaisesta osasta useissa testeissä ja keskiarvon perusteella saadaksesi korkeimman mahdollisen yhdistetyn pistemäärän. Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja siitä, miten supersporing voi vaikuttaa ACT-strategiaasi.

on 1460 hyvä sat pisteet

Kuinka lähettää ACT-pisteitä korkeakouluihin

Voit lähettää ACT-pisteet korkeakouluihin useilla eri tavoilla, mutta helpoin tapa on tilata pisteet raportit kautta ACT-verkkotili . Napsauta linkkiä, joka sanoo Lähetä pisteet tilisi etusivulla. Saat jotain, joka näyttää tältä, ja lisää päivämääriä on luettelossa, jos otit ACTin useammin kuin kerran:

Kun olet valinnut raportille lähetettävän päivämäärän (muista, jokainen testipäivä vaatii erillisen raportin vaikka lähetät useamman kuin yhden samaan kouluun), pääset näyttöön, jossa sinua pyydetään täyttämään sen koulun koodi, johon haluat lähettää sen. Voit myös etsiä kouluja löytääksesi oikean koodin:

itä -michiganin yliopiston hyväksymisaste

Voit valita jopa 8 testipäivää ja kouluyhdistelmää pisteytysraportointijärjestyksessä. Näin se näyttää, kun valitset koulun:

älä mene varovasti yöhön

Sinulla on mahdollisuus valita jompikumpi vakio- tai prioriteettiraportit (Lisätietoja tästä hetkessä!). Kun olet valinnut haluamasi koulut ja testipäivät, sinun tarvitsee vain syöttää luottokorttitietosi ja painaa Lähetä-painiketta, ja pisteet raportit ovat matkalla!

Muita tapoja lähettää pisteytysraportteja ovat:

Löydät oikean ACT-yliopistokoodin näille muille pisteet-raportointimenetelmille käytä tätä linkkiä .

ACT-pisteet-raporttien tyypit

On kolme erilaista ACT-pisteet-raporttia. Kuvaan kukin tyyppi ja miksi saatat päättää tilata sen.

mikä on oinas eniten yhteensopiva

Tyyppi 1: Ilmaiset raportit

Aina kun rekisteröidyt ACT: ään, sinulla on mahdollisuus lähettää neljä ilmaista pisteytysraporttia. Tämä on houkutteleva tarjous, mutta se voi satuttaa sinua, jos pisteet eivät päädy par-arvoisiksi, etkä ehkä edes tiedä, mihin haet vielä.

Kaiken kaikkiaan sanoisin on parempi luopua ilmaisista raporteista ja odottaa, kunnes saat tulokset takaisin. Valitettavasti pisteytysraporteista ei ole saatavana maksuvapautusta, mutta kuten sanoin, useimmat koulut sallivat sinun käyttää pisteet-valintaa ja lähettää vain parhaat pisteet välttääksesi lisämaksuja.

Tyyppi 2: Säännölliset raportit

Säännölliset raportit (ilmaisten pisteiden raportointijakson jälkeen lähetetyt raportit) maksavat 12 dollaria testipäivää kohti koulua kohti. Tämä on toinen syy, miksi on eduksi käyttää pisteiden valintaa - on sinun etusi mukaista lähettää mahdollisimman pieni määrä pisteet raportteja vähentääksesi taloudellista taakkaa.

Kun ACT on saanut säännöllisen pisteet-raporttipyyntösi, kestää noin viikon, ennen kuin he käsittelevät sen ja lähettävät sen valitsemaasi kouluun. Raportit toimitetaan koulun aikataulun mukaan, mutta melkein aina noin kahden viikon sisällä pyynnöstäsi.

Tyyppi 3: Ensisijaiset tai kiireelliset raportit

ACT-kustannusten prioriteettiraportit 16,50 dollaria testipäivää kohti koulua kohti. Nämä käsitellään kahden päivän kuluttua siitä, kun ACT on vastaanottanut pyyntösi , toisin kuin viikko säännöllisten pisteytysraporttien pyytämisen jälkeen. Prioriteettiraporttien tulisi saapua kouluusi 3-4 työpäivän kuluessa pyynnöstäsi. Nämä raportit voidaan lähettää vain Yhdysvalloissa.

Ole varovainen kiireisen raportoinnin suhteen, koska jotkut koulut, jotka saavat vain pisteitä sähköisesti, eivät välttämättä tarkista tämäntyyppisiä raportteja nopeammin kuin tavalliset raportit. Lue täältä, milloin tilata kiireilmoitukset.

Ensisijainen pisteet-raporttisi on kiinnitetty gepardin takaosaan ACT: n kautta - gepardin aivoissa on GPS-implantti. Jotkut vastaanottovirkailijat saattavat purra, mutta se tulee olemaan siellä ajoissa.

Yhteenveto

ACT-pisteet-raporttien lähettämisen ei pitäisi olla liian haastavaa, jos tiedät mitä odottaa. Muista, että useimmissa kouluissa on mahdollista valita pisteet, ja monet niistä tarjoavat myös supersopingin. Sinun tulisi tarkistaa valitsemastasi korkeakoulusta heidän käytäntönsä. Sinun tulisi myös olla varma, että tilaat raportteja niin, että niissä on tarpeeksi aikaa, jotta ne sopivat hakemukseesi. Prioriteettiraporttien tulisi olla viimeinen ojavaihtoehto.

miten sinusta tulee hammaslääkäri

Niin kauan kuin olet tietoinen määräajoista ja tiedät vaihtoehtosi, ACT-pisteiden lähettäminen korkeakouluihin on oivallinen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA