Kuinka sanoa 'Missä on kylpyhuone?' espanjaksi

ominaisuus_kylpyhuone

Tiedä kuinka kysyä, missä kylpyhuone sijaitsee, on ratkaisevan tärkeää, jos matkustat jonnekin uuteen paikkaan tai opit uutta kieltä. Lue tämä opas oppiaksesi kaikista eri tavoista sanoa kylpyhuone espanjaksi, mukaan lukien termit, joita sinun tulisi käyttää eri tilanteissa. Opit myös pyytämään kylpyhuoneen käyttöä espanjaksi sekä muita kylpyhuoneeseen liittyviä sanoja ja lauseita.


Mikä on kylpyhuoneen sana espanjaksi?

Espanjan yleisin kylpyhuoneen sana on el baño (el BAN-yoh). Voit käyttää el bañoa melkein missä tahansa espanjankielisessä maailmassa, ja ihmiset tietävät, että tarkoitat kylpyhuonetta. Teknisesti oikea sanonta kylpyhuoneelle on el cuarto de baño, koska baño tarkoittaa kylpyamme ja cuarto tarkoittaa tilaa, mutta useimmat ihmiset, varsinkin kun he eivät puhu virallisesti, käyttävät yksinkertaisesti termiä el baño viittaamaan kylpyhuoneeseen.Vaikka el baño ymmärretään minne ikinä menetkin, jos haluat olla erityisen tarkka tai vain laajentaa sanastoasi, on olemassa useita muita sanakirjoja espanjaksi. Toiseksi yleisin termi kylpyhuoneelle on el servicio. Tätä termiä käytetään tyypillisesti viittaamaan julkisiin wc -tiloihin (kuten lentokentällä tai ravintolassa) eikä kylpyhuoneeseen jonkun kodissa. Koko nimi on servicios higiénicos, jota ei puhuta niin usein, mutta se voidaan lyhentää SS: ksi. HH. merkkeihin. Los aseosilla on samanlainen merkitys kuin el servicio, mutta sitä ei käytetä niin usein.

Sana wc itse espanjaksi on el inodoro tai harvemmin el váter. Aivan kuten englanniksi, espanjaksi on monia eri tapoja viitata kylpyhuoneeseen tai wc: hen. Muita harvinaisempia termejä ovat el retrete, el sanitario, el excusado ja el lavabo. Paljon epävirallisempi ja hieman epäkohtelias tapa viitata kylpyhuoneeseen on el cagadero. Lähimmät käännökset englanniksi olisivat john tai can. Älä käytä tätä termiä virallisissa olosuhteissa!

Kuinka kysyt espanjaksi missä on kylpyhuone?

Nyt tiedät sanan kylpyhuone espanjaksi, mutta miten kysyt oikein, missä se on? Yleisin tapa kysyä Missä on kylpyhuone? espanjaksi sanotaan ¿Dónde está el baño? dónde está tarkoittaa missä on ja kuten tiedätte, el baño tarkoittaa kylpyhuonetta.

Jos kysyt, missä on julkinen kylpyhuone, voit käyttää yllä olevaa lausetta tai kysyä: ¿Dónde está el servicio? Tämä tarkoittaa myös sitä, missä on kylpyhuone, mutta vain suuremmissa julkisissa vessoissa. Älä käytä tätä ilmausta, kun kysyt, missä kylpyhuone on ihmisen talossa.

Jos haluat lisätä kohteliaisuutta, voit lisätä lauseeseen perdón (anteeksi) tai por favor (kiitos), kuten Anteeksi, missä on wc? (Anteeksi, missä on kylpyhuone?) Tai ¿Dónde está el baño, por favor? (Missä on kylpyhuone, kiitos?).

body_bathroomsign

Muut yleiset kylpyhuoneeseen liittyvät espanjalaiset sanat ja lauseet

Alla on kaksi taulukkoa, joissa on muita hyödyllisiä sanoja ja lauseita. Ensimmäinen antaa espanjankielisiä käännöksiä kylpyhuoneeseen liittyvistä lauseista, joita saatat tarvita, kun taas toinen taulukko sisältää kaikki tärkeimmät kylpyhuoneeseen liittyvät sanastot haluat todennäköisesti tietää nyt, että tiedät kuinka pyytää pyyhkeen käyttöä.

1 gallona vettä oz

Englanti

Espanja

Voinko käydä vessassa?

Voin mennä vessaan?

Tarvitsen huoneen, jossa on kylpyhuone.

helmikuuta 2015 säädöstestin päivämäärä

Tarvitsen huoneen, jossa on kylpyhuone.

Minun täytyy mennä vessaan.

Minun täytyy mennä vessaan.

Missä on kylpyhuone, kiitos?

Missä on kylpyhuone, kiitos?
Englanti

Espanja

kylpyamme

kylpyamme

hana

hana

hiusharja

hiusharja

partakone (sähköinen)

parranajokone

on 3,4 hyvä gpa

shampoo

shampoo

suihku

Suihku

pesuallas

allas

saippua

saippua

WC

parhaat ottelut skorpionimiehelle

vessa

vessapaperi

vessapaperia

hammasharja

hammasharja

hammastahna

hammastahna

pyyhe

keskimääräinen gpa lukiossa

pyyhe

vettä

VesiYhteenveto: Kuinka sanot kylpyhuone espanjaksi?

Kuinka sanot Missä on kylpyhuone espanjaksi? Yleisin kylpyhuoneen sana espanjaksi on el baño, vaikka el servicioa voidaan käyttää myös, jos tarkoitat suurta julkista wc: tä. Kysyäksesi missä on kylpyhuone espanjaksi, yleisin lause on ¿Dónde está el baño? Muiden kylpyhuoneeseen liittyvien sanastojen ja lauseiden tunteminen on myös tärkeää tietää matkoilla tai vain parantaaksesi espanjan taitojasi yleensä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.