SSAT-rekisteröinti: 5 yksinkertaista vaihetta

feature_ssatregistration.jpg

SSAT voi olla tärkeä testi opiskelijoille, jotka haluavat käydä yksityiskoulua, mutta miten ilmoitat siihen? Tässä oppaassa käydään läpi vaihe vaiheelta SSAT-rekisteröintiprosessi ja sisällytä kuvakaappauksia SSAT-verkkosivustolta, jotta asiat ovat mahdollisimman yksinkertaisia.

Oppaan lopussa on myös taulukko tulevista SSAT-rekisteröintipäivistä, jotta tiedät tarkalleen milloin sinun on ilmoittauduttava jokaiselle tenttipäivälle myöhästymismaksujen välttämiseksi.Mitä tietää SSAT: sta ennen rekisteröitymistä

Jos aiot hakea yksityiskouluun, sinun on todennäköisesti otettava SSAT ja lähetettävä pisteet osana hakemustasi.

SSAT: lla on kolme tasoa riippuen palkkaluokastasi. (Oppilaat suorittavat kokeen nykyinen palkkaluokkaan, ei arvosanaan, jonka he tulevat ensi vuonna, joten varmista, että rekisteröidyt oikeaan testiin.)

 • Perusaste 3. ja 4. luokan opiskelijoille
 • Keskitaso 5. – 7. Luokan opiskelijoille
 • Ylempi 8.-11. Luokan opiskelijoille

Lisätietoja SSAT: sta, mukaan lukien perusteellinen katsaus aiheisiin, joita se testaa, tutustu SSAT-oppaaseen.

SSAT-rekisteröintiprosessi on melko yksinkertainen, mutta ennen aloittamista sinun on kerättävä kaikki rekisteröinnissä tarvitsemasi tiedot ja materiaalit. Tämä tekee rekisteröintiprosessista paljon helpompaa ja nopeampaa suorittaa.

Tässä on mitä tarvitset SSAT-rekisteröintiin:

 • Osoitteesi ja yhteystietosi
 • Enintään kolmen koulun nimi, johon haluat lähettää tulokset (voit lisätä nämä koulut myös tentin jälkeen)
 • Luottokortti maksua varten

5 vaihetta rekisteröityäksesi SSAT: lle

Seuraa näitä viittä vaihetta rekisteröityäksesi SSAT: een ja hanki kokeen päivämäärä ja sijainti.

# 1: Luo tili

Ennen kuin voit aloittaa rekisteröintiprosessin, sinun on käytävä osoitteessa SSAT-verkkosivusto ja luo tili. Luo sekä tili SSAT-opiskelijalle että vanhempien / huoltajien tilille, jotta voit hallita opiskelijatiliä.

ainutlaatuiset sukunimet pojille

Tilien luomiseksi sinun on annettava joitain perustietoja, kuten osoite ja yhteystiedot sekä lapsesi ikä ja palkkaluokka.

Jokainen SSAT-opiskelija tarvitsee oman tilinsä, joten jos sinulla on useita lapsia, jotka suorittavat testin, sinun on luotava erillinen tili kullekin heistä. Tarvitset vain yhden vanhemman tilin.

SSAT_1.png

# 2: Aloita rekisteröintiprosessi

Kun olet luonut tilisi, valitse sitten Hallitse SSAT-tiedostoa Rekisteröidy SSAT: iin . Näet sivun (alla), joka kuvaa vaiheet, jotka sinun on suoritettava SSAT-testin rekisteröintiä varten.

SSAT_2.png

# 3: Valitse testipaikka ja päivämäärä

Kun olet valinnut opiskelijan tarpeet lisää majoitusta tai sunnuntai tentti uskonnollisista syistä, valitset kokeen suorittavan opiskelijan arvosanan. Sitten näet sivun, jossa on tulevien SSAT-kokeiden sijainti ja päivämäärät, lähin testikeskus luettelon yläosassa. Valitse sinulle parhaiten sopiva testi.

SSAT_3.png

# 4: Lisää pisteet vastaanottajat (valinnainen)

Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus valita koulu (t), joille SSAT-pisteet lähetetään. Voit lähettää SSAT-pisteitä enintään kolmeen kouluun ilman lisämaksua.

Jos et ole vielä varma, mihin SSAT-pisteet lähetetään, voit myös suorittaa tämän vaiheen milloin tahansa ennen kokeen päivämäärää tai sen jälkeen. SSAT-pisteet raportit lähetetään noin kaksi viikkoa testipäivän jälkeen.

# 5: Valitse Lisäosat ja Suorita maksu

Seuraava vaihe on valita, haluatko ostaa muita lisäosia, kuten kiireilmoitus tai harjoittelumateriaalia. SSAT-testirekisteröinnin viimeinen vaihe on maksu. Tarvitset luottokortin maksamaan SSAT-testimaksun (plus palkkiot kaikista valitsemistasi lisäosista). Alla on kaavio, joka näyttää SSAT-maksut. Kotimaan testit tarkoittavat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Amerikan Samoassa, Puerto Ricossa, Saipanissa tai Yhdysvaltain Neitsytsaarilla annettuja testejä. Kansainvälisiä tenttejä pidetään muissa kuin juuri luetelluissa maissa. Kaikki maksut ovat Yhdysvaltain dollareina.

SSAT-kokeen tyyppi Maksu
Perustaso (kotimainen) 80 dollaria
Perustaso (kansainvälinen) 157 dollaria
Keski- tai ylempi taso (kotimainen) 132 dollaria
Keski- tai ylempi taso (kansainvälinen) 257 dollaria

Kun olet maksanut, saat vahvistussähköpostin, ja SSAT-rekisteröinti on valmis!

SSAT-testipäivät ja ilmoittautumisajat

Alla on kaavio viimeaikaisista ja tulevista SSAT-rekisteröintipäivistä ja määräajoista. Sinun on ilmoittauduttava SSAT: hon vähintään kolme viikkoa ennen tenttipäivää myöhästymismaksujen välttämiseksi.

SSAT-ilmoittautuminen on mahdollista enintään kolme päivää ennen tenttiä, mutta maksat 45–85 dollaria myöhästymismaksuja riippuen siitä, kuinka myöhään ilmoitat testiin.

SSAT-kokeen päivämäärä Säännöllinen ilmoittautumisaika Myöhäinen rekisteröinti alkaa (45 dollarin maksu) Kiire-rekisteröinti alkaa (85 dollarin maksu) Viimeinen ilmoittautumispäivä
14. lokakuuta 2017 23. syyskuuta 2017 24. syyskuuta 2017 1. lokakuuta 2017 11. lokakuuta 2017
11. marraskuuta 2017 21. lokakuuta 2017 22. lokakuuta 2017 29. lokakuuta 2017 8. marraskuuta 2017
9. joulukuuta 2017 18. marraskuuta 2017 19. marraskuuta 2017 26. marraskuuta 2017 6. joulukuuta 2017
6. tammikuuta 2018 16. joulukuuta 2017 17. joulukuuta 2017 24. joulukuuta 2017 3. tammikuuta 2018
3. helmikuuta 2018 13. tammikuuta 2018 14. tammikuuta 2018 21. tammikuuta 2018 31. tammikuuta 2018
3. maaliskuuta 2018 10. helmikuuta 2018 11. helmikuuta 2018 18. helmikuuta 2018 28. helmikuuta 2018
21. huhtikuuta 2018 31. maaliskuuta 2018 1. huhtikuuta 2018 8. huhtikuuta 2018 18. huhtikuuta 2018
9. kesäkuuta 2018 19. toukokuuta 2018 20. toukokuuta 2018 27. toukokuuta 2018 6. kesäkuuta 2018

Jos opiskelijasi tarvitsee lisää testaamalla majoitustiloja tai jos sinun on käytävä SSAT: ta uskonnollisista syistä sunnuntaina, sinun on haettava majoitustestejä. Sinun on haettava majoitustestauksia vähintään neljä viikkoa ennen haluttua testipäivää ja pyydetyt materiaalit on toimitettava vähintään kaksi viikkoa ennen testipäivää.

Yhteenveto: SSAT-rekisteröinti

SSAT on tentti, jonka monet opiskelijat toivovat pääsevänsä yksityiskouluihin. SSAT-versioita on saatavana ala-, keski- ja lukiolaisille. SSAT-testirekisteröinti on melko yksinkertainen prosessi, mutta tietäen mitä odotetaan etukäteen, sen suorittaminen on helpompaa ja nopeampaa.

SSAT-rekisteröinnissä on viisi päävaihetta:

 • # 1: Luo tili
 • # 2: Aloita rekisteröinti
 • # 3: Valitse testipaikka ja päivämäärä
 • # 4: Lisää pisteet vastaanottajat
 • # 5: Valitse lisäosat ja maksa

SSAT-rekisteröintipäiviä on useita ympäri vuoden, ja sinun tulisi pyrkiä rekisteröitymään SSAT: hon vähintään kolme viikkoa ennen testipäivää myöhästymismaksujen välttämiseksi. Jos kuitenkin olet valmis maksamaan myöhästymismaksuja, voit ilmoittautua enintään kolme päivää ennen tenttiä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset