Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

feature_registerforsatsubjecttests.jpg

Sinua saatetaan vaatia tai voimakkaasti kannustaa SAT -aihekokeisiin, jos haet erittäin valikoiviin oppilaitoksiin. Onneksi, SAT -aihekokeisiin rekisteröityminen on yhtä helppoa kuin tavalliselle SAT: lle rekisteröityminen. Voi kestää hieman enemmän suunnittelua sen varmistamiseksi, että haluamaasi testiä tarjotaan tiettynä testipäivänä, mutta muuten prosessi on samanlainen.

Tässä artikkelissa, Käyn läpi askel askeleelta, kuinka rekisteröidyn aihekokeisiin joten et joudu sekaannuksiin matkan varrella.Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Kuinka rekisteröidyt SAT -aihekoetta varten vaihe vaiheelta

Olen kuvannut alla SAT Subject Test -rekisteröintiprosessin jokaisen vaiheen alla kuvakaappauksilla, jotka auttavat sinua seuraamaan.

Vaihe 1: Tarkista testipäivät

Mene ensin osoitteeseen College Boardin virallisilla verkkosivuilla ja tarkista, mitä SAT -aiheen testejä tarjotaan millä tahansa päivämäärillä.Kun tiedät päivämäärän, jolle haluat ilmoittautua, Napsauta sinistä Rekisteröidy -linkkiä sarakkeessa haluamasi testipäivän osalta:

body_screenshot_subject_test_dates

Sinun täytyy kirjaudu nykyiseen College Board -tiliisi tai luo uusi, jos sinulla ei vielä ole sitä (luultavasti teet, jos olet jo ottanut tavallisen SAT: n).

Kun olet kirjautunut sisään, jasinut ohjataan etusivullesi. Napsauta keltaista Rekisteröidy SAT -painiketta päästäksesi SAT -rekisteröintisivu alla:

helpoin ap tentti itseopiskeluun

Screen_Shot_2015-10-23_at_1.19.45_PM.png

Vaihe 2: Anna henkilökohtaiset tietosi

Napsauta Jatka-painiketta sivun oikeassa alakulmassa.Sinut ohjataan näytölle, joka pyytää sinua täytä joitain henkilökohtaisia ​​tietoja jos et ole tehnyt niin edellisen testirekisteröinnin aikana. Tämä on erittäin tärkeää, joten varmista, että kaikki on oikein!

Väestötiedot -osa ei ole yhtä kriittinen; Se on vain College Boardin käytettävissä tilastollisissa laskelmissa.Täyttö voi kestää muutaman minuutin, mutta älä huolehdi siitä liikaa:

body_screenshot_personal_info

Vaihe 3: Luo opiskelijaprofiili

Jatka seuraavaan moduuliin: Luo opiskelijaprofiili. Uudelleen, Voit ohittaa tämän vaiheen ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen, jos olet jo täyttänyt profiilisi aiemmasta rekisteröinnistä.

Profiilin luominen voi viedä paljon aikaa, mutta se on enimmäkseen valinnainen. Jos täytät sen, College Board jakaa tietosi korkeakoulujen kanssa, jotka lähettävät sinulle sähköpostia ja yrittävät houkutella sinua hakemaan. Yvoit mennä eteenpäin ja Napsauta Päivitä myöhemmin -painiketta näytön alareunassa, kun olet lisännyt GPA: n GPA/Rank -osioon, joka on ainoa vaadittu tieto:

Screen_Shot_2015-10-23_at_1.33.58_PM.png

Vaihe 4: Valitse aihekoe

Nyt olet saavuttanut Select Test & Center -moduulin, jossa sinun on hyväksyttävä käyttöehdot ja voit sitten valita testikeskuksen, jossa aiot suorittaa testin.Valitse Valitse testi ja päivämäärä -osiossa valitse SAT -aiheen testit ja siirry sitten valitsemasi testipäivän välilehdelle ja valitse enintään kolme aiheen testiä:

body_screenshot_choose_subject_test

mikä on kansainvälinen ylioppilastutkinto

Tämä on myös näyttö, jossa sinun on ilmoita, onko sinut hyväksytty testimajoitukseen vai maksuvapautukseen:

Screen_Shot_2015-10-23_at_1.42.46_PM.png

Vaihe 5: Valitse testikeskus

Seuraavalla sivulla sinua pyydetään valitse testikeskus. Henkilötiedot -osioon syöttämäsi postinumero pitäisi olla jo olemassa, joten näet testikeskukset, jotka ovat lähellä kotikaupunkiasi.

Pidä mielessä, että kaikkia testikeskuksia ei luetella vaihtoehtona, koska jotkut eivät tarjoa SAT -aiheen testejä. Tämä tarkoittaa, ettet ehkä pysty suorittamaan aihekokeitasi samaan paikkaan, jossa käytit tavallista SAT -testiä. Napsauta Valitse haluamasi testikeskuksen vieressä:

Screen_Shot_2015-10-23_at_1.45.50_PM.png
Nyt näyttö näyttää tältä:

Screen_Shot_2015-10-23_at_1.46.52_PM.png

Vaihe 6: Lataa valokuva

Jatka seuraavaan näyttöön, jossa sinua pyydetään lataa valokuva itsestäsi todentamista varten. Tämä kuva on osa pääsylippua.Nämä ovat College Boardin antamia esimerkkejä hyväksyttävistä valokuvista:

Screen_Shot_2015-10-23_at_1.48.04_PM.pngPeriaatteessa vain käytä selkeää valokuvaa, joka näyttää täysin kasvosi, ei ole liian lähellä eikä sisällä muita ihmisiä. Voit rajata valokuvasi tarvittaessa sen lähettämisen jälkeen.

Vaihe 7: Uloskirjautuminen

Jatka kassalle. Cjatka näytön ohi, josta voit ostaa paljon valmiita kirjoja, jos et ole kiinnostunut. Tarkista kaikki henkilökohtaiset tietosi ja testit, jotka haluat suorittaa, ennen kuin napsautat Suorita maksu.

Screen_Shot_2015-10-23_at_1.52.56_PM.png
Sinua pyydetään vahvistamaan tietosi viimeisen kerran ennen kuin pääset maksunäyttöön. Voit maksaa PayPalin kautta tai suoraan luottokortilla sen mukaan, mikä on sinulle helpompaa:

Screen_Shot_2015-10-23_at_1.59.15_PM.png
Siinä on melkein kaikki. Rekisteröityminen SAT -aihekokeisiin onhyvin samanlainen kuin tavalliselle SAT: lle rekisteröityminen, eikä sen pitäisi kestää enempää kuin 15-20 minuuttia, jos ohitat opiskelijaprofiilisi tietojen täyttämisen (tai olet jo täyttänyt ne).

Tärkeät rekisteröintivinkit SAT -aihekokeisiin

Vaikka SAT Subject Test -rekisteröintiprosessi on melko suoraviivainen, sinun on pidettävä mielessä muutamia vinkkejä, jotta saat parhaan testikokemuksen.

Ihan aluksi, varmista, että valitset parhaan paikan. Tämä ei välttämättä ole aina lukiosi! Tässä on opaskuinka valita paras testikeskus tarpeisiisi.

Sinun pitäisi myös rekisteröidy hyvissä ajoin ennen testin määräaikaa, jotta sinun ei tarvitse maksaa myöhästymismaksuja. Tässäovattulevat testipäivät ja ilmoittautumisajat.Aihekokeita tarjotaan kaikilla näillä päivämäärillä paitsi maaliskuussa. Tarkista tämä linkki varmistaaksesi, että haluamasi tentti tarjotaan valitsemallasi päivänä.

Muista hakea maksuvapautusta ennen rekisteröitymistä, jos epäilet, että saatat saada. Lue oppaammelisätietoja aiheestakuinka saada maksuvapautus SAT- ja SAT -aihekokeista.Voit saada kaksi maksuvapautusta SAT Subject Test -rekisteröinnistä. Tämä luopuminen kattaa rekisteröinnin yhden täyden testipäivän ajan, joten se voi maksaa yhden, kaksi tai kolme aihekoetta, jos otat ne kaikki kerralla.

body_earlybird-4.jpg Varhainen lintu tarttuu Koetesti -matoon. Tai jotain sellaista. Nautin todella tästä pulleasta linnusta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset