Kuinka rekisteröityä SAT: ksi kotikoululaiseksi opiskelijaksi

sat_testing_thatway.jpg

Mitä rekisteröintikoodia käytät rekisteröityessäsi SAT: iin kotikoululaisena opiskelijana, ja mitä asioita sinun tulee muistaa? Lue oppaamme saadaksesi lisätietoja.

milloin on murattipäivä 2018

Kuinka ilmoittautua kotiopiskelijaksi

Jos olet kotiopiskelija, rekisteröidyt SAT: iin kuten kaikki muutkin joko paperilla tai verkossa. Ainoa asia on erilainen, kun täytät SAT -lukion koodisi.Yhdysvaltojen kotikoululaisille se on yleinen luku: 970000

Yleensä kaikki muu on sama, vaikka on noudatettava menettelyä, jos sinulla on ongelmia hyväksyttävän henkilötodistuksen löytämisessä. Otan tämän esiin erityisesti siksi, että useimmat oppilaat voivat käyttää koulun kuvallista henkilöllisyystodistusta, mutta kotiopiskelijana tämä ei ole vaihtoehto sinulle.


Jos sinulla ei ole hyväksyttävää henkilöllisyyttä

Jos sinulla ei ole hyväksyttävää kuvallista henkilöllisyystodistusta, voit valita. Hyväksyttävä valokuvallinen henkilöllisyystodistus tarkoittaa kaikkea valtion tai koulun myöntämää, joka sisältää äskettäin otettuasi valokuvan. Jos kuva ei ole tuore, sitä ei hyväksytä. Jos esimerkiksi käytät passiasi ja valokuvasi on 10 -vuotiaana, on mahdollista, että henkilöllisyytesi hylätään etkä voi osallistua testiin.

CollegeBoardin avulla voit tulostaa opiskelijakortin, johon on kiinnitetty tuore valokuva itsestäsi, ja tuoda se testipäivänä. Jos sinut tuntee lukion neuvonantaja tai muu paikallisen lukion henkilökunta, voit pyytää tulostusta tämä opiskelijakortti koulun kirjelomakkeelle tai voit ladata ja tulostaa molemmat puolet. Kiinnitä sitten valokuva ja täytä nimesi ja syntymäaikasi.

Jos sinulla ei ole tuttavia paikallisessa lukiossa, ota lomake, jossa on sopiva henkilöllisyystodistus ja allekirjoitus notaarille. He noudattavat lomakkeen ohjeita sen täyttämiseksi. Varmista, että kun he kiinnittävät notaarin tai koulun sinetin, se on päällekkäinen valokuvasi kanssa. Allekirjoita lomake ja käytä virallista allekirjoitusta ja päivämäärää.

Sinua pyydetään allekirjoittamaan tunnuslomake uudelleen testikeskuksessa. Lomakkeen on oltava päivätty ja se on voimassa vain vuoden. (Tämä koskee siis kaikkia SAT -testejä, jotka saatat suorittaa kyseisen vuoden aikana.)

Tutustu online -SAT -rekisteröinti -artikkeliin saadaksesi lisätietoja SAT -rekisteröintiprosessista.

esityspäivät 2019-20

Mitä etuja SAT: n ottamisesta on koululaisille?

SAT -testi vahvistaa koulunkäynnin korkeakouluille, varsinkin jos pärjäät keskimääräistä paremmin. Se osoittaa heille, että tiedät yhtä paljon kuin kaikki yksityiset tai julkiset oppilaat, jotka tekivät pisteitä tällä alueella. Lisäksi jos pisteesi ovat keskimääräistä korkeampia alueellasi, se erottaa sinut ja osoittaa korkeakouluille, että saatat olla hyvä ehdokas.

Se auttaa sinua selvittämään, kuinka valmistautunut olet yliopistoon SAT: n testaamien peruskäsitteiden vuoksi. He testaavat matematiikan, lukemisen, kirjoittamisen ja päättelyn perustaitoja, joilla on merkitystä lukion suorittamisen kannalta. Kuinka hyvin pärjäät, voi osoittaa, kuinka hyvin olet ymmärtänyt perusasiat, jotka sinulle opetettiin lukion vastaavina vuosina.

Se voi antaa sinulle jonkin verran luottamusta akateemisiin vahvuuksiisi, jos koet olevasi valmistautunut yliopistoon kotioppilaana. Tiedä, että kotiopiskelijana pärjäät SAT: llä paremmin kuin paikallisten julkisten lukiolaisten keskiarvo. Kun saat tulokset takaisin, uskot sen.

Se valmistaa sinut pitkiin tentteihin yliopistossa ja antaa sinulle maun korkeapainetestauksesta. Yliopistokokeet eivät ole helppoja, ja pitkien ja haastavien tenttien tunteminen on tärkeä taito.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.