Kuinka rekisteröityä PSAT: iin: 3 yksinkertaista vaihetta

feature_psat_signup.png

Joka syksy toissijaisilla ja nuoremmilla on mahdollisuus osallistua PSAT: iin. Mutta kuinka tarkalleen PSAT-rekisteröintiprosessi toimii? Onko kaikilla sama PSAT-kirjautumispäivä? Mitä PSAT: n ottaminen maksaa?

Tässä, opetamme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää PSAT-rekisteröinnistä. Aloitamme lyhyellä katsauksella rekisteröinnin toimintaan ja käymme läpi kolme keskeistä vaihetta, jotka sinun on tehtävä voidaksesi rekisteröityä PSAT: lle. Käsittelemme myös kuinka rekisteröidä, jos olet kotikouluinen tai asuu Yhdysvaltojen ulkopuolella, ennen kuin lopetamme parhaat vinkit sujuvan PSAT-rekisteröintiprosessin varmistamiseksi.PSAT-rekisteröinti: Yleiskatsaus

Toisin kuin SAT, jolle sinä rekisteröidy verkossa kollegion hallituksen kautta ilmoitat PSAT: lle oman lukion kautta.

Kuinka PSAT-kirjautumisprosessi toimii, riippuu koulustasi. Pohjimmiltaan se toimii näin: koulut ilmoittavat oppilailleen, kun PSAT-ilmoittautumisaika on päättynyt, ja antavat sitten ohjeet ilmoittautumiseen ja kokeen maksamiseen.

PSAT: ta tarjotaan kolme kertaa vuodessa syksyllä ensisijaisena päivänä, lauantaina ja vaihtoehtoisena päivänä. Koulusi valitsee päivämäärän, jona se hallinnoi PSAT: ta. Suurin osa kouluista valitsee peruspäivän, mutta jotkut saattavat sen sijaan hallinnoida PSAT: ta jommallakummalla kahdesta vaihtoehtoisesta päivämäärästä, jos peruspäivä ei toimi kunnolla koulun aikataulun kanssa.

23 on hyvä tulos

Tässä on vuoden 2021 PSAT-testausaikataulu Yliopiston hallitus . Lisätietoja tulevista PSAT-testipäivistä, katso oppaamme .

Ensisijainen päivämäärä

Lauantai päivämäärä

Vaihtoehtoinen päivämäärä

Keskiviikkona 13. lokakuuta 2021

Lauantaina 16. lokakuuta 2021

Keskiviikkona 27. lokakuuta 2021

Monet koulut vaativat sinua ilmoittautua PSAT: iin syyskuun puolivälissä.

Valitettavasti kaikki koulut eivät hallinnoi PSAT: ta. Jos lukiosi ei aio tarjota PSAT: ta, voit suorittaa kokeen toisessa läheisessä koulussa On tarjoamalla sitä.

Seuraavaksi käymme läpi PSAT-rekisteröintiprosessin ja tarkastelemme, kuinka etsiä korkeakouluja, jotka tarjoavat PSAT: ta, jos koulusi ei aio hallinnoida sitä.

body_1_2_3.jpg

Kuinka rekisteröityä PSAT: iin: 3-vaiheinen opas

Tässä käymme läpi kolme vaihetta, jotka vaaditaan rekisteröitymään PSAT: iin koulussa (tai läheisessä) koulussa.

Vaihe 1: Määritä tarjoako koulusi PSAT: n

Ensinnäkin sinun on määritettävä, hallinnoiko lukiosi todella PSAT: ta. Helpoin tapa tarkistaa tämä on käyttää kollegion hallitusta koulun hakutyökalu, joka näyttää tältä:

body_college_board_school_search.png

Tämän työkalun avulla sinun tarvitsee vain kirjoittaa koulusi ja sen kaupungin nimi, osavaltio (tarvittaessa), postinumero ja maa.

Kun napsautat Etsi, saat merkintä, jossa on koulusi nimi ja osoite sekä arviointi- ja testipäivä. Valitse avattavasta valikosta PSAT / NMSQT Fall 2021. (Jos syksyn 2021 päivämäärät eivät ole vielä käytettävissä, napsauta Syksy 2020 nähdäksesi tarjoiko koulusi PSAT viime vuonna.)

Tässä on esimerkki Houstonin koulusta, joka tarjosi vuoden 2016 PSAT: n kyseisen vuoden ensisijaisena päivänä:

body_school_search_example.png

Jos tiedät varmasti koulusi ei tarjoamalla PSAT: ta tai jos olet kotikouluopiskelija, voit sen sijaan etsi kaupunkiasi, osavaltioitasi ja postinumeroasi nähdäksesi, mitkä koulusi ympärilläsi tarjoavat PSAT: n. Tämäntyyppinen haku voi kaventaa vaihtoehtojasi ja antaa sinulle viime kädessä mahdollisuuden valita sinulle sopivin koulu.

Vaihtoehtoisesti, jos et halua käyttää tätä hakutyökalua, voit kysy neuvonantajalta, tarjoako koulusi PSAT: ta vai tietävätkö he lähellä olevia kouluja, jotka aikovat tarjota sitä.

Vaihe 2: Selvitä PSAT-rekisteröinnin määräaika ja testipäivä

Suurin osa lukioista valitsee peruskokeen, joka on aina arkipäivä lokakuun alussa tai puolivälissä. Jotkut koulut voivat kuitenkin valita lauantain PSAT-päivämäärän tai vaihtoehtoisen testipäivän sen sijaan erityisten aikataulujen tai uskonnollisten tapahtumien järjestämiseksi.

Jos haluat selvittää, milloin koulusi hallinnoi PSAT: ta, ota yhteys neuvonantajaasi tai katso koulusi 2021 PSAT: n hallintapäivä koulun hakutyökalun avulla.

Tässä on esimerkki kahdesta saman kaupungin koulusta, joilla on erilaiset hallintopäivät. Yksi koulu hallinnoi vuoden 2016 PSAT-testiä ensisijaisena testipäivänä, kun taas toinen koulu hallinnoi testiä lauantaina:

body_school_search_example_2.png

Koulusi tulee ilmoittaa sinulle ennen PSAT-testipäiviä, milloin koe pidetään. Jos et ole kuullut mitään syyskuun alkuun tai puoliväliin mennessä, keskustele neuvonantajasi kanssa.

body_dollar_bills.jpg

Vaihe 3: Rekisteröidy ja maksa PSAT

Seuraava askel on rekisteröityä PSAT: iin. Yksinkertainen, eikö?

Tässä on kuitenkin potkija: PSAT-kirjautumismenetelmät vaihtelevat koulukohtaisesti. Joten vaikka jotkut koulut saattavat vaatia sinua rekisteröitymään ja maksamaan kokeen henkilökohtaisesti, toiset saattavat vaatia sinua siirtymään verkkoon ja rekisteröitymään verkkosivuston kautta. (Tulet ei milloinkaan rekisteröidy PSAT: iin kollegion hallituksen kautta.)

Esimerkiksi vuonna 2016 tämä lukio edellytti opiskelijoiden rekisteröitymistä PSAT: iin verkossa ja maksamaan siitä myöhemmin henkilökohtaisesti Tämä koulu edellyttää opiskelijoiden rekisteröitymistä ja maksaa PSAT kaikista henkilökohtaisesti.

Riippumatta tapauksesta, koulusi tulisi tarjota selkeät ohjeet PSAT-rekisteröitymisen suorittamiseen. Koulut jakavat tai lähettävät PSAT-rekisteröintitietoja opiskelijoille yleensä syksyllä.

Jos aiot ottaa PSAT: n toisessa koulussa, sinun on soita kyseiseen kouluun tai ota yhteyttä johonkin sen neuvonantajista tiedustella PSAT-rekisteröintiprosessista ja nähdä, eroako prosessi opiskelijoille, jotka eivät käy kyseisessä koulussa.

Kun rekisteröidyt PSAT: iin, ilmoitat yleensä perustiedot, mukaan lukien koko nimesi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, palkkaluokkasi ja opiskelijanumerosi (jos sovellettavissa).

PSAT-kustannukset 17 dollaria per opiskelija , mutta jotkut koulut saattavat kattaa tämän maksun kokonaan tai osittain. Samoin jotkut koulut saattavat periä yli 17 dollaria korvaamaan lääkäreiden ja testin ylläpitäjien käytöstä.

Joka tapauksessa, koulusi tulisi kertoa sinulle, kuinka paljon sinun on maksettava PSAT: sta ja miten maksu lähetetään. Suurin osa kouluista hyväksyy käteistä tai sekkejä, mutta hyväksyttävä maksutapa vaihtelee koulusta riippuen. Tarkastukset osoitetaan todennäköisesti koulullesi ( ei milloinkaan kollegion hallitukselle).

Lopuksi, jos olet matalan tulotason juniori, saatat saada a PSAT-maksuvapaus . Keskustele neuvonantajan kanssa vahvistaaksesi kelpoisuuden. Ainoastaan ​​koulut - eivät opiskelijat! - voivat ottaa yhteyttä kollegion hallitukseen ja pyytää maksuvapautuksia. Jos sinulla on kysyttävää PSAT: n rekisteröinnistä tai PSAT: n maksamisesta, ota yhteyttä suoraan neuvonantajaasi.

Ja sinulla on se: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ja tehdä voidaksesi rekisteröityä PSAT: iin!

Paranna PSAT-pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Kuinka rekisteröityä PSAT: iin, jos olet kotikouluinen

Jos olet kotikoulutettu , voit silti rekisteröityä PSAT: iin - sinun tarvitsee vain löytää koulu, joka hallinnoi sitä. Tässä on seuraavat vaiheet:

Vaihe 1: Ota yhteyttä paikalliseen lukioon

Käytä kollegion hallitusta lukion hakutyökalu etsiä kouluja, jotka tarjoavat PSAT: ta tai vahvistaa, että lukio, jossa haluat testata, hallinnoi PSAT: ta.

Kollegion hallitus suosittelee yhteydenpitoa kouluihin neljä kuukautta ennen testiä varmistaaksesi, että sinulla on runsaasti aikaa rekisteröintilogistiikan laatimiseen ja testien tekemisen suunnitelmien vahvistamiseen.

Vaihe 2: Pyydä kopio Virallinen opiskelijaopas Koulusta

Tämä ilmainen opas kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää PSAT: sta, ja siihen sisältyy jopa täyspitkä harjoittelutesti. Voit myös lataa PSAT-opas College Boardin verkkosivustolta.

Vaihe 3: Selvitä, voitko saada maksuvapautuksen

Yleensä PSAT-maksuvapaudet täyttävät ovat pienituloiset 11. luokkalaiset.

Ehdotan tarkistaa kelpoisuusvaatimukset ja neuvottelemalla sitten valitsemasi koulun neuvonantajan kanssa selvittääksesi, oletko kelpoinen. Huomaa, että kotikouluopiskelijat voivat ei pyydä maksuvapautusta suoraan kollegion hallitukselta.

body_plane_map.jpg

Kuinka rekisteröityä PSAT: iin, jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella

Sinun ei tarvitse olla nykyinen asukas Yhdysvalloissa tai jopa Yhdysvaltain kansalainen ottaa PSAT.

Valitettavasti, Yhdysvaltain ulkopuoliset kansalaiset ja pysyvät asukkaat eivät ole oikeutettuja Kansalliset ansiot -apurahat , joten kansainvälisille opiskelijoille ei ole paljon kannustimia suorittaa tentti Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Toisaalta, jos olet Yhdysvaltain kansalainen (11. luokassa tai vastaavassa luokassa) ja asut tällä hetkellä ulkomailla, sinä ovat oikeutettu kansallisiin ansioihin.

Näin voit rekisteröityä PSAT: iin ulkomailla:

Vaihe 1: Ota yhteyttä paikalliseen kouluun, joka tarjoaa PSAT: n

Jos et ole varma, mitkä koulut tarjoavat PSAT: n, käytä kollegion hallitusta koulun hakutyökalu etsiä kouluja. Varmista, että aloitat tämän prosessin aikaisin - sinun tulisi ihanteellisesti ottaa yhteyttä alueesi kouluihin vähintään neljä kuukautta ennen ensisijaista PSAT-testipäivää.

Vaihe 2: Ota yhteyttä englantia puhuvaan kouluttajaan

Tämän kouluttajan tulisi opastaa sinut PSAT-rekisteröintiprosessissa ja auttaa sinua maksamaan tentistä valitsemassasi koulussa.

Vaihe 3: Pyydä kopio Virallinen opiskelijaopas Koulusta

Koulusi tulee antaa sinulle kopio tästä oppaasta, kun olet rekisteröitynyt PSAT: iin. Tämä ilmainen testiopas sisältää täyspitkä PSAT-harjoitus lisäksi runsaasti tietoa siitä, mikä PSAT on ja millaisia ​​taitoja se testaa. Vaihtoehtoisesti voit lataa se College Boardin verkkosivustolta .

Kuinka pyytää PSAT-majoitusta vammaisuuteen

Opiskelijat, joilla on dokumentoidut vammat voi pyytää erikoismajoitukset PSAT: lle . Esimerkkejä majoituksista ovat pistekirjoituslehdet, isot testikirjaset, lisäaika ja pidemmät tauot.

Voit pyytää majoitusta pyytämällä koulunneuvojaa lähettämään virallisen pyynnön kollegion hallitukselle Palvelut vammaisille opiskelijoille puolestasi. Prosessi yleensä kestää noin seitsemän viikkoa, joten muista aloittaa aikaisin.

Jos sinulle annetaan majoitusta vammaisuutesi vuoksi ilman saatuaan etukäteen kollegion hallituksen hyväksynnän, PSAT-pisteet poistetaan. Joten älä hämmenty - keskustele neuvonantajasi kanssa mahdollisimman aikaisin varmistaaksesi testipäiväksi tarvitsemasi majoitukset!

body_5_postit.png

5 vinkkiä sujuvan PSAT-rekisteröintiprosessin varmistamiseksi

Ennen kuin rekisteröidyt PSAT: lle, noudata seuraavia viittä vinkkiä varmistaaksesi sujuvan ja virheettömän rekisteröintiprosessin.

# 1: Käynnistä prosessi aikaisin

Ellei ohjaajasi ole vahvistanut koulusi PSAT-aikomuksia, et voi vain olettaa, että koulusi tarjoaa PSAT: ta. Siksi ehdotan PSAT-prosessin aloittamista aikaisin, mieluiten toisen vuoden opintovuoden lopussa.

Kysy tänä aikana neuvonantajalta, hallinnoiko koulusi PSAT: ta ja milloin. Jos tiedät, että koulusi ei tarjoa PSAT: ta (tai jos olet kotikoulutettu), ala etsiä alueellasi kouluja, jotka tahtoa tarjoamaan sitä ja ottamaan yhteyttä heihin mahdollisimman pian.

Muista, että se on välttämätöntä anna itsellesi runsaasti aikaa ottaa yhteyttä kouluihin, varsinkin jos kysyt maksuvapaudesta tai pyydät erityistä majoitusta vammaisuuteen.

# 2: Pidä lokakuun aikataulusi auki

Yleensä, kaikki PSAT-päivämäärät on suunniteltu lokakuussa, Joten sinun on pidettävä lokakuun aikataulusi melko tyhjänä PSAT: n mukauttamiseksi - varsinkin jos koulusi ei ole vielä ilmoittanut tarkkaa päivämäärää, jona se suorittaa kokeen.

Konfliktien välttämiseksi älä sovi hammaslääkäri- tai oikomishoidon tapaamisia keskiviikkona aamuisin, äläkä suunnittele viikonloppumatkaa, jos koulusi valitsee lauantain testipäivän.

# 3: Kysy maksuvapaudesta

Monet opiskelijat eivät ymmärrä, että he voivat saada PSAT-maksuvapautuksen, minkä vuoksi suosittelemme keskustelemaan neuvonantajasi kanssa PSAT-rekisteröintiprosessin alkuvaiheessa alhaisista tulotasoista 11. luokkalaisille.

Ota huomioon, että PSAT-maksuvapautuksia sovelletaan kaikenlaisiin opiskelijoihin, mukaan lukien kotiopetetut opiskelijat, Yhdysvaltojen ulkopuolella testaavat Yhdysvaltain kansalaiset ja Yhdysvaltojen ulkopuoliset testaajat.

On kuitenkin varoitus: maksuvapaudet kattavat vain kokeen todelliset kustannukset (17 dollaria) eikä mitään muita maksuja, joita koulu saattaa vaatia. Joten jopa maksuvapaudesta saatat joutua maksamaan nimellismaksun PSAT: n ottamiseksi. Kuten aina, tarkista yksityiskohdat koulustasi.

body_yes_no_decision.jpg

# 4: Päätä, otatko PSAT: n toisena opiskelijana

Useimmat opiskelijat pitävät PSAT: ta juniorina, mutta jotkut valitsevat ota PSAT toisena opiskelijana saadaksesi tuntuman testin muodosta ja siitä, mitä sinun odotetaan tietävän. Huono puoli? Opiskelijat eivät ole oikeutettuja kansallisiin ansioihin, jotka kohdistuvat vain korkeimpia pisteitä saaviin junioreihin, joten PSAT: n ottamisesta toisen vuoden opiskelijaksi ei ole rahallista hyötyä.

Tästä huolimatta PSAT: n varhainen suorittaminen voi auttaa sinua perehtymään; kokeen rakenne ja sisältö viime kädessä lisätä mahdollisuuksiasi karsitaan kansalliseksi ansioksi juniorina . Joten jos haluat todella antaa itsellesi parhaan kuvan kansallisten ansioiden saamiseksi tulevaisuudessa, jatka ja rekisteröidy PSAT: ksi toisen vuoden opiskelijaksi!

# 5: Kysy neuvoa-antajalta

Viimeinen mutta ei vähäisin, ota aina yhteyttä koulunneuvojaan, jos sinulla on kysyttävää PSAT: sta, kuten milloin testi on, kuinka lähetät maksusi ja miten voit pyytää maksuvapautuksia ja erityisiä majoituksia. Viime kädessä, kun se tulee sinun koulussa, neuvonantajasi on luotettavin käytettävissä oleva PSAT-resurssi!

Yhteenveto: Kuinka PSAT-rekisteröinti toimii

Kaikki opiskelijat ilmoittautuvat PSAT: lle lukioidensa kautta tai paikallisen koulun kautta, jos heidän oma koulunsa ei hallinnoi tenttiä.

Jokainen koulu suorittaa oman PSAT-rekisteröintiprosessinsa ja selittää opiskelijoille, milloin testi on ja miten opiskelijat voivat ilmoittautua ja maksaa siitä. Maksuvapautukset ovat yleensä saatavissa matalan tulotason 11. luokkalaisille.

Jos olet kotikoulutettu tai et asu tällä hetkellä Yhdysvalloissa, voit silti ottaa PSAT: n. Jos haluat rekisteröityä, ota yhteyttä paikalliseen lukioon, joka hallinnoi PSAT: ta, ja kysy, voitko viedä sen sinne. Jos tarvitset erityistä majoitusta vammaisuuteen, voit pyytää niitä etukäteen neuvonantajan kautta.

Lopuksi, älä unohda näitä viisi olennaista vinkkiä taatusti auttaa PSAT-rekisteröintiäsi sujumaan mahdollisimman sujuvasti:

  • Aloita aikaisin ja vahvista, että koulusi todella tarjoaa PSAT: n
  • Pidä syksyn aikataulu, etenkin lokakuu, suhteellisen tyhjä, jotta voit ottaa huomioon kaikki PSAT-testipäivät
  • Kysy neuvonantajalta maksuvapautuksista ja katso, oletko oikeutettu siihen
  • Päätä, oletko kiinnostunut ottamaan PSAT: n toisena opiskelijana
  • Suorita kaikki PSAT-kysymykset neuvonantajallesi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.