Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Mietitkö, miten rekisteröidyt AP -luokkiin ja testeihin? Hanki täydellinen opas tukiaseman rekisteröintiin täältä - vaikka olisit kotikoulussa tai paikallisella koulullasi ei olisi AP -ohjelmaa.

päivitys-1672349_640Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Kuinka ilmoittautua AP -luokkiin

AP -rekisteröintiprosessi vaihtelee koulusta toiseen. Yleensä käydään tavallinen luokan rekisteröintiprosessi ottaakseen AP: t käyttöön, kunhan olet suorittanut tarvittavat vaadittavat kurssit. Esimerkiksi monet koulut vaativat oppilaita ottamaan biologian johdantokurssin ennen kuin he voivat ilmoittautua AP Biology -ohjelmaan. Koulusi kurssiluettelon tulisi sisältää tarvittavat ennakkoedellytykset kullekin AP-luokalle.

Joissakin kouluissa, Sinun on läpäistävä sijoittelutesti päästäksesi AP -luokkaan. Esimerkiksi kouluni vaati oppilaita testaamaan AP Calculus BC ja AP Calculus AB-vaikka he olisivat tehneet matematiikan Pre-Calculuksen kautta. Testituloksesi perusteella sinut laskettiin joko Calculus BC: hen, Calculus AB: hen tai tavalliseen (ei-AP) laskelmaan.

Suosittelemme kysyä joltakin nykyiseltä opettajalta tai opastustoimistolta, miten voit ilmoittautua AP -luokkiin koulussa. He voivat kertoa sinulle, onko koulun tyypillisen rekisteröintiprosessin ulkopuolella erityisiä protokollia, kuten sijoittelutestit tai luokan kokorajoitukset.

Jos käyt koulussa ilman AP -luokkaa tai olet kotikoulussa, sinun ei tarvitse virallisesti rekisteröityä AP -luokkaan. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä AP -tenttiin myöhemmin tänä vuonna (lisätietoja alla). Sinun on joko otettava luokka, joka opettaa suurinta osaa samasta materiaalista (esim. Yhdysvaltojen historian kurssin suorittaminen, jos haluat suorittaa AP Yhdysvaltain historian kokeen), tai opiskele itse vuoden aikana.

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin

Jos käyt koulussa AP -luokilla

Jos käytät AP -luokkia, AP-opettajasi yleensä varoittaa sinua koulusi AP-testin kirjautumisprosessista. Heidän on ilmoitettava testin ilmoittautumisajat. Jotkut jopa opastavat sinua rekisteröintiprosessin läpi!

Jos et ole vielä kuullut mitään AP-opettajalta tai olet vain utelias koulusi AP-testin kirjautumisprotokollasta, etsi koulusi AP -koordinaattori saadaksesi selville koulusi päivämäärät ja määräajat.

AP -koordinaattori? Kuka tuo on? Jokaisella koululla, joka tarjoaa AP -luokkia, on työntekijä (usein ohjaaja), jolle annetaan tämä otsikko. Heidän tehtävänsä on virallisesti hoitaa AP -testien rekisteröinti ja koordinoida College Boardin kanssa. Jos et tiedä, kuka tämä henkilö on, kirjaudu sisään opastusneuvojalta tai joltakin AP -opettajalta, heidän pitäisi tietää.

Pitää mielessä sinun on rekisteröidyttävä AP -kokeisiin koulusi kautta, ei ole tapaa rekisteröityä verkossa . (Jotkut opiskelijat ovat hämmentyneitä, koska muut College Board -kokeet, kuten SAT- ja SAT -aihekokeet, ovat rekisteröityneet verkossa.)

Osana rekisteröintiäsi maksat 94 dollarin tenttipisteen AP -koordinaattorille. Ja se hinta on per tentti , muuten. (Katso AP -tenttikustannuksia koskeva postauksemme saadaksesi lisätietoja AP -testien taloudellisesta tuesta!)

Jos olet kotikoulussa tai koulullasi ei ole AP -luokkia

Jos olet kotikoulussa tai osallistut kouluun ilman AP-ohjelmaa ja opiskelet itse, voit silti järjestää AP-kokeen suorittamisen läheisessä osallistuvassa AP-koulussa.

Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä itse AP -ohjelmaan. Ota yhteyttä AP -palveluihin viimeistään testattavan vuoden maaliskuun 1. päivänä, ja he antavat sinulle paikallisten osallistuvien AP -koulujen nimet, jotka ovat valmiita testaamaan ulkopuolisia opiskelijoita, sekä kyseisen koulun AP -koordinaattorin puhelinnumeron.

Nämä ovat AP -palveluiden yhteystiedot. Muista, että sinun on otettava heihin yhteyttä saadaksesi paikallisen koulun yhteystiedot, jotka antavat sinulle AP -kokeet:

Puhelin: 888-225-5427
Kansainväliset soittajat: 212-632-1780
Faksi: 610-290-8979
Sähköposti: apstudents@info.collegeboard.org

img>

Valmista luettelo AP -kokeista, jotka haluat suorittaa ennen kuin soitat - tämä auttaa College Boardia löytämään koulun, jossa voit testata.

Kun olet saanut tiedot AP -palveluista, soita paikallisen koulun AP -koordinaattoreille viimeistään maaliskuun 15 testauksen määrittämiseksi.

Kun soitat koordinaattoreille testauksen järjestämiseksi, muista kertoa heille seuraavat asiat:

on 2,9 gpa hyvä yliopistossa
  • Saitko heidän yhteystietonsa College Boardilta.
  • Yrität löytää koulua, joka antaa AP -tentit kotikoululaisille tai sellaisten koulujen opiskelijoille, jotka eivät tarjoa AP -tenttejä.
  • AP -kokeet, jotka haluat suorittaa.
  • Jos sinulla on dokumentoitu vamma, joka vaatii majoitusta.

Kun olet löytänyt koulun, joka isännöi sinua, kyseisen koulun AP -koordinaattori on vastuussa kokemateriaalien tilaamisesta, kertoo milloin ja missä raportoida tentteihin ja kerää maksut (joka voi olla korkeampi kuin tyypillinen 94 dollaria kattaakseen koulun ylimääräiset proctoring- tai hallintokulut).

Viimeinen asia: isäntäkoulusi on hoidettava tentit puolestasi. Koulu ei voi lähettää AP -tenttejä sinulle tai koulullesi . Tämä tarkoittaa, että tenttipäivinä sinun on matkustettava isäntäkouluusi (ja oltava poissa tavallisista tunneista).

Muutamia lisäohjeita rekisteröitymiseen

Ilmoittautuminen AP -luokkiin ja testeihin on yleensä yksinkertaista. Lisäksi ei ole rajoituksia, kuinka monta tuntia voit osallistua vuosittain (ellei koulullasi ole omia sääntöjä). Voit suorittaa niin monta AP -tenttiä kuin aikataulusi mahtuu. AP -ohjelma ei edes edellytä AP -luokan ottamista ennen AP -kokeen suorittamista.

Ainoa College Boardin rekisteröintirajoitus on, että et voi ottaa sekä Calculus AB: tä että Calculus BC: tä saman vuoden aikana. Tämä johtuu siitä, että Calculus BC sisältää kaiken Calculus AB: n materiaalin - saat jopa AB -alapisteen, kun otat Calculus BC: n!

AP Calculus BC on pohjimmiltaan kaksi matematiikan luokkaa yhdessä!

Jos kaksi haluttua tenttiä on ajoitettu samaan aikaan, kysy koulusi AP-koordinaattorilta tietoja jonkin kokeen suorittamisesta myöhäisen testausjakson aikana. Myöhäinen testausjakso tapahtuu toukokuun lopussa, jotta voidaan ottaa huomioon päällekkäiset testit tai opiskelijat, jotka törmäävät viime hetken ongelmiin, kuten loukkaantumiseen.

Yleensä suositut AP -kokeet eivät yleensä ole päällekkäisiä, joten törmäät todennäköisemmin tähän ongelmaan, jos suoritat kapeamman kokeen, kuten taidehistoria tai japani.

Tenttipäivänä

Pidä nämä ohjeet mielessä varmistaaksesi, että olet valmis testaamaan toukokuussa, kun olet rekisteröitynyt!

Sinun on otettava tenttiin voimassa oleva viranomaisen tai koulun myöntämä kuvallinen henkilötodistus. Vaikka koulu hallinnoi testiä ja kaikki opettajasi tuntevat sinut, sinun on noudatettava tätä sääntöä. Sinut käännetään pois ilman henkilötodistustasi, joten älä unohda sitä!

Jos sinulla on College Boardin hyväksyntä testata majoitusta, sinun on otettava mukaasi opiskelijamajoituskirje.

Jos käyt koulussa, joka ei tarjoa AP: tä, älä käytä sen koulun koulukoodia, jossa testaat. Varmista sen sijaan, että käytät oman koulusi koodia, jotta koetuloksesi ilmoitetaan koulullesi. Tämä tarkoittaa, että sinun on saatava koulusi kuusinumeroinen koodi rehtoriltasi tai kouluneuvojalta ennen tenttipäivää.

Jos opiskelet kotona, käytä osavaltion tai kansainvälistä kotikoulun/itseopiskelukoodia, joka annetaan sinulle tenttipäivänä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset