Kuinka rekisteröidä ja siirtää MPRE

feature_law_mpre

Yritätkö tulla asianajajaksi Yhdysvalloissa? Sitten sinun on todennäköisesti otettava MPRE. MPRE on tärkeä, yleensä pakollinen testi, joka sinun on läpäistävä ennen kuin pääset osavaltiosi baariin.

Tässä oppaassa selitämme, millaista sisältöä MPRE testaa, ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tulevista MPRE-päivämääristä ja määräajoista. Keskustelemme myös MPRE-rekisteröintiprosessista, mitkä MPRE-pisteet tarvitset testin läpäisemiseksi ja mitä tehdä, kun saat MPRE-tulokset.Mikä on MPRE?

Kansallisen asianajajakokouksen (NCBE) hallinnoima monitasoinen ammatillisen vastuun koe (MPRE) on koe, joka on suunniteltu testaamaan eettiset tietosi ja lakikäyttäytyminen .

Erityisesti, se kattaa seuraavia aiheita :

 • Asiakas-asianajaja-suhteet
 • Asiakkaan luottamuksellisuus
 • Asianajajan roolit
 • Oikeudellinen käyttäytyminen
 • Rahastot ja muu omaisuus

Olet todennäköisesti kuullut bar-tentti , joka on tentti, jonka lakiopiskelijoiden on läpäistävä päästäkseen osavaltioonsa asianajajaksi ja tullakseen toimivaksi asianajajaksi. No, MPRE on toinen vaadittu lakimiesten tentti, joka testaa erityisesti etiikkaan ja käyttäytymiseen liittyviä ideoita (sitä vastoin asianajajakokeessa testataan muita käsitteitä, kuten todisteet, valtiosääntö, rikosoikeus, sopimukset jne.).

Toisin sanoen, oikeustieteen opiskelijoiden on yleensä läpäistävä MPRE ja asianajajakoe pystyäkseen suorittamaan lakia valtiossaan. (Useimmat osavaltiot vaativat MPRE: n, mutta eivät kaikki-käymme tämän hetken läpi.)

Joten millainen testi on tarkalleen MPRE? MPRE on kahden tunnin testi, joka koostuu 60 monivalintakysymyksestä , Joista 10 on merkitsemättömiä, joten niitä ei lasketa lopputulokseseesi. Tiedä, että sinulle ei kerrotaan, mitkä kysymykset ovat pisteyttämättömiä, joten käsittele kaikkia niitä kuin pisteytettäisiin. Siellä on myös ei taukoja testin aikana.

Jokaisella kysymyksellä on neljä vastausvaihtoehtoa, ja vain yksi on oikea. Ansaitset pisteitä vain kysymyksistä, joihin vastaat oikein- et menetä pisteitä vääristä vastauksista ; siksi on sinun etusi antaa vastaus kaikesta ja uskoa arvaus, kun olet avulias.

Tässä on virallinen näyte MPRE-kysymys :

body_MPRE_sample_question

Jos haluat rekisteröityä MPRE: n jäseneksi, sinun on luoda tili NCBE: n verkkosivustolla . Kustannukset ovat 135 dollaria jos rekisteröidyt tavalliseen MPRE-rekisteröinnin määräaikaan mennessä ja 220 dollaria jos rekisteröidyt myöhäisen rekisteröinnin määräaikaan mennessä.

Vaikka MPRE on perinteisesti ollut paperitesti, se on nyt tulossa kokonaan tietokoneistettu testi . Maaliskuusta 2020 eteenpäin vain tietokoneversio on käytettävissä, eikä paperivaihtoehtoa tule olemaan . Tämä muutos ei vaikuta mitenkään pisteytykseen tai sisältöön.

body_calendar_clip_art

miten pääsin nyuun

MPRE-rekisteröinnin määräajat ja päivämäärät

MPRE: tä annetaan kolme kertaa vuodessa, tyypillisesti maaliskuussa, elokuussa ja loka / marraskuussa. Rekisteröityminen vuoden 2020 MPRE-päiville tapahtuu avoinna maanantaina 16. joulukuuta 2019 .

Tässä ovat tulevat MPRE-päivämäärät ja määräajat vuodelle 2020. Kaikki testipäivät ja säännölliset ilmoittautumisajat ovat olleet NCBE vahvisti . Loput päivämäärät ovat ennusteemme, jotka perustuvat edellisten testausvuosien malleihin .

Testipäivä Rekisteröinnin aikaraja Myöhäinen ilmoittautumisaika Online Score Release
To 12. maaliskuuta 2020
TAI
Pe 13. maaliskuuta 2020
12. helmikuuta 2020 19. helmikuuta 2020 16.-17. Huhtikuuta 2020
Tiistaina 11. elokuuta 2020
TAI
Ke 12. elokuuta 2020
25. kesäkuuta 2020 2. heinäkuuta 2020 15.-16. Syyskuuta 2020
Pe 23. lokakuuta 2020
TAI
Ke 28. lokakuuta 2020
14. syyskuuta 2020 21. syyskuuta 2020 27. marraskuuta - 2. joulukuuta 2020

Kuten näette, säännölliset MPRE-rekisteröinnin määräajat ovat yleensä noin neljä - kuusi viikkoa ennen testiä , myöhäisillä ilmoittautumisaikoilla vain viikko normaalien määräaikojen jälkeen.

Myöhäisen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ei ole mitään mahdollisuutta ilmoittautua kyseiseen MPRE-testipäivään⁠—sinun tarvitsee vain odottaa seuraavaa hallintoa.

MPRE-tulokset julkaistaan ​​yleensä verkossa viiden viikon kuluessa testin suorittamisesta. Ne postitetaan suoraan NCBE-tilillesi.Huomaa, että pisteesi tulevat vain pysy tililläsi seuraavan MPRE-järjestelmän hallintapäivään asti, joten muista tallentaa ne, kun ne ovat käytettävissä.

MPRE-pisteet ilmoitetaan myös automaattisesti valitsemallesi lainkäyttöalueelle, kun ilmoittaudut tenttiin.

body_united_states_map_colors

Mitä MPRE-pisteitä sinun on läpäistävä?

Ennen kuin rekisteröidyt MPRE-päivämäärään, sinun on tiedettävä, mitä pisteitä tarvitaan tentin läpäisemiseen.

MPRE pisteytetään asteikolla 50-150. Kullakin lainkäyttöalueella (eli jokaisella osavaltiolla / alueella) on omat läpäisypisteensä, joten läpäisyyn tarvitsemasi pisteet vaihtelevat MPRE: n käyttötilasta riippuen .

Huomaa, että MPRE vaaditaan kaikilla lainkäyttöalueilla Paitsi seuraavaa:

 • Wisconsin
 • Puerto Rico

Lisäksi molemmat Connecticut ja New Jersey sallivat sinun luopua MPRE-vaatimuksesta jos näytät todisteet oikeustieteellisen etiikan kurssin tyydyttävästä suorittamisesta. Muuten joudut ottamaan MPRE: n ja ansaitsemaan valtiolle vaaditun vähimmäiskierroksen.

Tässä ovat läpäisevät tulokset kaikille lainkäyttöalueille, jotka vaativat MPRE: n:

Osavaltio / alue MPRE läpäisevä tulos Osavaltio / alue MPRE läpäisevä tulos
Alabama 75 Montana 80
Alaska 80 Nebraska 85
Arizona 85 Nevada 85
Arkansas 85 New Hampshire 79
Kaliforniassa 86 New Jersey 75
Colorado 85 Uusi Meksiko 80
Connecticut 80 New York 85
Delaware 85 Pohjois-Carolina 80
Columbian piiri 75 Pohjois-Dakota 85
Florida 80 Pohjois-Mariaanit 80
Georgia 75 Ohio 85
Guam 80 Oklahoma 75
Havaijilla 85 Oregon 85
Idaho 85 Palau 75
Illinois 80 Pennsylvania 75
Indiana 80 Rhode Island 80
Iowa 80 Etelä-Carolina 77
Kansas 80 Etelä-Dakota 85
Kentucky 80 Tennessee 82
Louisiana 80 Texas 85
Maine 80 Utah 86
Maryland 85 Vermont 80
Massachusettsissa 85 Neitsytsaaret 75
Michigan 85 Virginia 85
Minnesota 85 Washington 85
Mississippi 75 Länsi-Virginia 80
Missouri 80 Wyoming 85

Lähde: NCBE

Kuten kaaviosta käy ilmi, kokeen läpäisemiseen tarvittava vähimmäis-MPRE-pisteet vaihtelee jopa 75: stä jopa 86: een .

Tässä ovat tilat, joilla on alhaisin ja korkein MPRE-läpäisypisteet:

Pienin läpäisypisteet (75)
 • Alabama
 • Columbian piiri
 • Georgia
 • Mississippi
 • New Jersey
 • Oklahoma
 • Palau
 • Pennsylvania
 • Neitsytsaaret
Korkein läpäisypisteet (86)
 • Kaliforniassa
 • Utah

Kun tiedät osavaltiosi MPRE-läpäisypisteen, voit selvittää, miten räätälöidään valmistelut niin, että sinulla on parempi laukaus saavuttaa (tai ylittää) tämä vähimmäispisteet.

tarvitsevatko UC: t sat esseen

body_when_yellow_bubble

Milloin sinun pitäisi ottaa MPRE?

Useimmat Yhdysvaltojen lainkäyttöalueet edellyttävät, että otat MPRE: n lakimiehenä ennen asianajajakokeen suorittamista (joka suoritetaan yleensä, kun olet valmistunut lakikoulusta JD: n kanssa).

Se sanoi tarkalleen kun sinun on otettava MPRE vaihtelee lainkäyttöalueen mukaan , joidenkin valtioiden avulla voit ottaa MPRE: n jälkeen asianajajakoe. Monet valtiot ylläpitävät tiettyjä aikaparametreja siitä, milloin voit ottaa MPRE: n. Sinä pystyt Löydät kunkin lainkäyttöalueen säännöt täältä .

Esimerkiksi Maine on suhteellisen löyhä sääntö siitä, milloin sinun on läpäistävä MPRE (lihavointi minun):

'' Hakijan, joka valitsee tutkinnon tai siirretyn UBE-pistemäärän perusteella, on täytynyt saada ja saada läpäisevä pisteet MPRE: ssä 15 vuoden kuluessa ennen hakemuksen jättöpäivää. ''

Samaan aikaan Etelä-Carolinan sääntö on hieman tiukempi (jälleen kerran rohkea painotus minun):

'MPRE on pitänyt ottaa 3 vuoden kuluessa hakemuksen jättöpäivä. ''

Lisäksi, joissakin osavaltioissa ei ole lainkaan aikarajoituksia ; Näitä ovat Ohio, Illinois ja Minnesota. Toisin sanoen, niin kauan kuin olet läpäissyt sekä MPRE- että asianajajakokeen, voit siirtyä kyseisen lainkäyttöalueen palkkiin riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa on kulunut kahden kokeen välillä.

Yleensä kuitenkin useimmat opiskelijat suorittavat MPRE: n elokuussa toisen ja kolmannen lakikoulunsa välillä . Tällä tavoin voit siirtää keskittymisesi viimeisen oikeustieteellisen vuoden aikana asianajajakokeeseen, jonka useimmat opiskelijat suorittavat heti ansaitessaan JD: n.

Jos et läpäise testiä elokuussa, voit silti valita loka- / marras- tai maaliskuun koepäivät kolmannelle lakikouluvuodelle, koska niiden ei pitäisi häiritä asianajajakokeiden valmistelua. Muista se baari on a tunnetusti vaikea testi alhaisella läpäisyasteella , joten sinun kannattaa antaa itsellesi runsaasti aikaa omistautua yksinomaan tämän kokeen opiskeluun.

Mitä tehdä MPRE-tuloksillesi

Olet ottanut MPRE: n, odottanut kuukauden ja saanut viimeinkin tulokset. Mitä sinä teet nyt?

Ensimmäinen, Katso, oletko saavuttanut ohimennen MPRE-pisteet omalla alueellasi . Voit tehdä tämän yksinkertaisesti vertaamalla pisteitäsi osavaltiollesi / alueellesi vaadittavaan vähimmäispisteeseen yllä olevassa taulukossa.

Jos saavutit vähintään tämän vähimmäispistemäärän, onnittelut! Olet virallisesti läpäissyt MPRE: n ja olet nyt valmis opiskelemaan asianajajakokeeseen. Jos et läpäissyt MPRE: tä, se on ok⁠—sinulla on vielä paljon mahdollisuuksia siirtää se. (Ja se ei todellakaan ole harvinaista, että joudut ottamaan sen useita kertoja!)

Olettaen, että otit MPRE: n elokuussa toisen lakikokouksen jälkeen, seuraava askel on rekisteröityä seuraavalle MPRE-testipäivälle, joka on loka / marraskuu. Yritä viettää enemmän aikaa valmistautumiseen tenttiin kuin ennen, keskittyen alueille, joiden kanssa koet eniten kamppailevasi.

Monet oikeustieteen opiskelijat Redditissä neuvoa käyttämään ilmainen BARBRI MPRE -kurssi auttaa sinua tarkistamaan tenttiä. Muista, että MPRE: n ottamiseen ei ole rajoituksia. Ainoa tärkeä asia, joka on pidettävä mielessä, on lainkäyttöalueesi säännöt siitä, milloin voit suorittaa MPRE- ja asianajajakokeen.

body_lawyer_holding_book_scale

Päätös: MPRE-päivämäärät, määräajat ja tulokset

MPRE on erikoistunut tentti, joka testaa tietosi etiikasta ja oikeudellisesta käyttäytymisestä. Tavallisesti sinun on läpäistävä se ennen asianajajakokeen suorittamista, jotta voit tulla asianajajaksi ja päästäksesi lainkäyttöalueesi asianajajaan (vaikka jotkin lainkäyttöalueet eivät vaadi MPRE: tä lainkaan).

On kolme MPRE-päivämäärää vuosittain maaliskuussa, elokuussa ja loka / marraskuussa . Säännölliset MPRE-rekisteröinnin määräajat ovat yleensä neljä - kuusi viikkoa ennen testiä, ja myöhäiset rekisteröintien määräajat ovat noin viikko normaalien määräaikojen jälkeen.

MPRE-rekisteröintimaksu on 135 dollaria (jos rekisteröidyt normaaliin määräaikaan mennessä) ja 220 dollaria (jos rekisteröidyt myöhäiseen määräaikaan mennessä).

MPRE-pisteissä käytetään asteikoa 50-150, ja testin läpäisemiseen tarvittava pisteet vaihtelevat osavaltion / alueen mukaan. Tarvitset yleensä MPRE-pistemäärän välillä 75–86.

Useimmat oikeustieteen opiskelijat suorittavat MPRE: n toisen ja kolmannen oikeustieteellisen vuoden välillä elokuussa; tämä antaa heille mahdollisuuden viettää loppuajansa lakikoulussa valmistautuessaan lainkäyttöalueensa asianajajakokeeseen, jonka uskotaan yleensä olevan vaikein näistä kahdesta kokeesta.

Vaikka et läpäisi MPRE: tä ensimmäisellä yritykselläsi, sinulla on silti runsaasti mahdollisuuksia siirtää se!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA