Kuinka valmistautua SAT: lle: 10-vaiheinen opas

sininen-silmät-1684954_1280.jpg

Tiedät, että sinun on suoritettava SAT. Ehkä olet jopa rekisteröitynyt. Mutta mitä nyt? Kuinka valmistaudut?

Jos et ole varma, mistä aloittaa tai miten valmistautua SAT: lle, tämä on opas sinulle. Ensin käymme läpi, mitä sinun on tehtävä valmistautuaksesi testiin. Sitten keskustelemme joistakin menetelmistä, joita saatat käyttää valmistautuessasi SAT: iin. Esitämme joitain resursseja, joista saatat olla hyödyllisiä.

Kuinka valmistautua SAT: lle: 10 päävaihetta

Tässä osassa käydään läpi yleiset vaiheet, jotka sinun on tehtävä valmistautuaksesi SAT: iin rekisteröinnistä testipäivään asti. Tämä on suunnattu ensisijaisesti itseopiskelijoille, mutta hyvä ohjaaja tai ohjelma opastaa sinut näiden samojen vaiheiden läpi.

# 1: Rekisteröidy SAT: iin

Jos et ole vielä rekisteröitynyt SAT: lle, voit rekisteröidy kollegion hallituksen verkkosivustolla . Sinun on luotava heille tili rekisteröidäksesi, jos et ole jo tehnyt niin.

Voit valita eri paikoista ja päivämääristä. Yritä valita sijainti, joka ei ole liian kaukana, koska joudut ajamaan sinne testiaamuna!

Päivämäärän suhteen haluat varmista, että annat itsellesi tarpeeksi aikaa valmistautua. Jos et tunne täysin SAT: ta, suosittelen valitsemaan päivämäärän vähintään kolme kuukautta etukäteen, jos mahdollista. Jos joudut työskentelemään pakatulla aikajanalla sovellusten määräaikojen takia, voit tehdä sen myös! Sinun tarvitsee vain odottaa viettävän enemmän aikaa valmistautumalla joka viikko lyhyempään viikkomäärään.

register-257986_1280.jpg

Sinun täytyy tehdä enemmän kuin vain painaa nappia, mutta rekisteröinti on silti helppoa

# 2: Suunnittele SAT: n yleinen rakenne ja muoto

Seuraavaksi haluat perehtyä testin rakenteeseen. SAT on pois 1600 pisteestä, jotka on jaettu kahteen osaan: 800 pistettä matematiikkaosastolle ja 800 pistettä todisteisiin perustuvalle lukemiselle ja kirjoittamiselle (koostuu lukutestistä ja kirjoitustestistä). Pienin mahdollinen pisteet on 400 pistettä (200 kussakin osiossa).

Essee-osio on valinnainen ja se pisteytetään erikseen kahdeksasta pisteestä kolmella alueella, mikä tekee esseen maksimipistemäärästä 24.

Suurin osa testistä (valinnaisen esseen lisäksi) koostuu monivalintakysymyksistä, joissa on neljä vastausvaihtoehtoa. Jotkut matematiikkakysymyksistä ovat kuitenkin ruudukkosuunnittelijoita tai opiskelijoiden tuottamia vastauksia, jotka vaativat sinua laskemaan vastauksen ja ruudukkaamaan sen sitten erityiseen osaan scantronissasi.

Tämä kätevä kaavio kertoo sinulle kunkin osan järjestys, kysymysten lukumäärä ja aika.

Osa Tilaus Kysymysten määrä Aika minuutteina
Lukeminen 1 52 65
Kirjoittaminen ja kieli 2 44 35
Matematiikka Ei laskinta 3 kaksikymmentä 25
Matemaattinen laskin 4 38 55
Essee (valinnainen) 5 1 viisikymmentä
Kaikki yhteensä: 154 (+1 esseekehote) 3 tuntia (3 tuntia 50 minuuttia essee)

# 3: Tutustu SAT: n sisältöön ja tunteeseen

SAT: n eri osissa testataan tietosi ja taitosi eri alueita. Lisäksi, SAT: lla on erityinen tyyli esittää kysymyksiä jonka haluat tuntea läheisesti. Jokaisella osalla on siis oma joukko kysymystyyppejä ja muotoja, joita kohtaat testipäivänä. Kuinka valmistautua SAT-matematiikkaan on erilainen kuin miten valmistautua SAT-lukemiseen, joka on erilainen kuin miten valmistautua SAT-kirjoittamiseen!

pienempi tai yhtä suuri kuin merkki

Lisätietoja jokaisesta SAT: n osiosta on oppaissamme:

 • Mitä on testattu SAT-matematiikassa?
 • Mitä SAT-lukemisessa on testattu?
 • Mikä on SAT-kirjoittamisen testi?
 • Kuinka kirjoittaa SAT-essee

przewalski-1518943_1920.jpg

SAT-kysymyksillä on oma erityinen tunnelmansa, aivan kuten tällä ruoholla.

# 4: Määritä heikkoutesi

Kun tunnet olevasi yleisesti suuntautunut testiin, sinun on selvitettävä, millä alueilla olet heikko, ja asettaa lähtötaso. Paras tapa tehdä tämä on suorittaa täydellinen, ajoitettu harjoitustesti. Onneksi sinulle, College Board on julkaissut yli kuusi vapaata harjoitusta .

Muista löytää hiljainen testausympäristö ja tuo mukanasi paljon raaputuspaperia ja hyväksytty laskin ! Haluat olosuhteiden olevan mahdollisimman testimäisiä. Jos olet ilmoittautunut ottamaan esseen, sinun on myös kirjoitettava harjoitussarja osana harjoitteluasi. (Katso neuvomme siitä, miten tarvitset SAT-esseen.)

Kun olet suorittanut harjoitustestin, selvitä pisteytyksesi annettujen pisteytysohjeiden avulla. Tämä auttaa sinua selvittää, mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi. Osat, joissa teit parhaiten, ovat selvästi vahvempia, mutta voit myös saada rakeisemman. Katsele taaksepäin testin läpi nähdäksesi mitkä kysymykset jäit väliin, ja kirjoita muistiin kaikki mallit. Kaipasitko kaikkia tietojen tulkintaa koskevia kysymyksiä lukemisen yhteydessä? Kaikki laukaisut matematiikassa? Nämä ovat kysymystyyppejä (ja osaamisalueita), joiden kanssa sinun on työskenneltävä.

SAT tarjoaa myös ohjeita alipisteiden laskemiseen eri alueilla. Voit käyttää tätä saadaksesi lisää kuvan siitä, mitkä alueet olet vahvin ja heikoin osassa.

kuntosali-297059_1280.png

Työnnä heikoimpia SAT-lihaksiasi!

# 5: Määritä pisteet

Kun sinulla on idea lähtötasosta, aseta maalipisteet! Haluat sen olevan jotain, jonka voit realistisesti saavuttaa SAT: lle valmistautumisessa. 100 pisteen parannus lähtötasolle kuukaudessa on todennäköisesti toteutettavissa; 300 pisteen parannus kyseisessä ajassa on paljon vähemmän. Ja muista, että mitä enemmän haluat parantaa pisteitäsi, sitä enemmän aikaa sinun on käytettävä siihen! Karkeat arviomme pisteparannuksesta ovat seuraavat:

 • 0-30 pisteen parannus: 10 tuntia
 • 30-70 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 70-130 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 130-200 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 200-330 pisteen parannus: 150 tuntia +

Tavoitepisteessä tulisi ottaa huomioon myös koulut, joihin olet kiinnostunut. Haluat olla heidän keskellä 50%, jos mahdollista. Keskimmäinen 50% kuvaa 25-75. Prosenttipisteiden pisteytysaluetta. Joten jos koulun keskimääräinen 50% on 1050–1200, 25% hyväksytyistä pisteytti alle 1050, 50% pisteytti välillä 1050–1200 ja 25% ylitti yli 1200. Lisätietoja tavoitepisteiden asettamisesta on täällä oppaassamme.

# 6: Tee opintosuunnitelma

Maalipisteiden ja sen jälkeen, kuinka paljon aikaa sinulla on ennen testiä, perustuen sinun kannattaa tehdä itsellesi opintosuunnitelma. Luultavasti haluat viettää yhdenmukaisen ajan joka viikko opiskeluun, kunnes suoritat testin. Jos esimerkiksi luulet, että sinun on opiskeltava 50 tuntia pisteytyksen saavuttamiseksi, ja testi kestää 10 viikkoa, yritä opiskella noin 5 tuntia viikossa 10 viikon ajan. Tämä auttaa pitämään sinut liikkeessä ja etenemässä tasaisella vauhdilla.

Se on myös parasta, jos sinä varata tietyt aikataulutetut aikalohkot etukäteen. Joten ehkä teet yhden tunnin koulun jälkeen joka päivä, tai aiot viettää 2,5 tuntia lauantaiaamuna ja 2,5 tuntia sunnuntaiaamuna joka viikko valmistautumalla testiin. Asettamalla johdonmukaiset aikataulutetut ajat, se auttaa tekemään opiskelusta tottumuksen. Ja varmista, että joku muu tietää opintosuunnitelmasi, jotta he voivat pitää sinut vastuullisena!

Katso lisää neuvoja opintosuunnitelman laatimisesta täältä.

esityslista-1458516_1920.jpg

Murskaa kalenteri - älä anna sen murskata sinua!

# 7: Tarkista tärkeä sisältö

Kun sinulla on tavoite ja aikataulu, on aika alkaa tarkistaa sisältöä. Opi kaikki tarvitsemasi testiä varten tarvittavat materiaalit, joita et vielä tiedä, ja tarkista jo tiedät. Kohdista alueet, joissa tiedät olevasi heikko, mutta älä unohda mitään. Joten jos olet heikko matematiikassa, on hienoa viettää enemmän aikaa siihen, mutta sinun tulisi silti käyttää vähän aikaa valmistautumiseen SAT-lukemiseen, vaikka se olisi paras aihe. Tämä auttaa varmistamaan, että olet riittävän valmis jokaiseen osioon ja ettet luiskaudu aiheisiin, joissa olet jo hyvä.

Sinä pystyt parhaiten määrittämään, kuinka oppia ja tarkistaa sisältö tehokkaimmin. Meillä on kuitenkin joitain menetelmiä ja resursseja, jotka kannattaa harkita alla olevissa osioissa.

# 8: Opi testistrategioita

Tärkeä osa SAT: n valmistautumista on oppiminen parhaat strategiat lähestyä testiä. Tähän sisältyy oppiminen, kuinka vastaukset voidaan parhaiten poistaa, arvailla, kun tarvitset, hallita aikaa ja muita osakohtaisia ​​vinkkejä.

Tässä on joitain SAT-strategiaoppaistamme:

Yleinen SAT-strategia

 • Eliminaatioprosessin käyttäminen SAT: ssa
 • Kuinka ässä SAT: 6 asiantuntijavinkkiä ja strategiaa

SAT-lukeminen

 • Paras tapa lukea SAT-lukemisen kohta
 • Suosituimmat 4 SAT-lukustrategiaa, joita sinun on käytettävä
 • Top 10 SAT-lukuvinkkiä, joita sinun on käytettävä
 • SAT-lukemisen perusstrategia

SAT-kirjoittaminen

 • Paras tapa lukea SAT-kirjoituskohtia
 • Mikä on SAT-kirjoittaminen ja kieli? 5 vinkkiä Exceliin

SAT Math

 • Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat
 • Kuinka selvittää, mitä SAT-matemaattisia kysymyksiä todella kysytään
 • Näytönkomento: 3 keskeistä SAT-kirjoitusstrategiaa

SAT-essee

 • SAT-esseevinkkejä: 15 tapaa parantaa pisteitäsi
 • Kuinka saada täydellinen SAT-essee

lioness-1582931_1920.jpg

Kuten kuka tahansa saalistaja voi kertoa sinulle, kyse on strategiasta.

# 9: Harjoittele, Harjoittele, Harjoittele

Harjoittelu SAT: lla on kaksi puolta. Ensimmäinen osa on kohdennettu harjoittelu taidoista, joita sinun on hiottava testiä varten. Voit tehdä tämän harjoittelemalla tiettyjä kysymystyyppejä, aiheita tai kokonaisia ​​osioita, joihin tarvitset enemmän työtä. Kun saat väärää kysymystä, muista työskennellä todella niiden läpi ymmärtääksesi, missä olet eksynyt.

Haluat todennäköisesti myös harjoittaa pari täydellistä testikäyttöä. Näille ota virallinen kokonaistesti samoin edellytyksin kuin koepäivänä. Voit jopa yrittää aloittaa samalla, kun testi todella alkaa ainakin kerran. Muista sisällyttää taukoja ja välipalaa!

# 10: Ole valmis testipäivään!

Kun testipäivä tapahtuu, haluat olla valmis! Joten varmista harjoittaa kaikkia parhaita testejäsi, kuten nukkua paljon edellisenä iltana, nauttia tasapainoinen aamiainen ja pakata laukkusi lyijykynillä ja laskimella!

on 1210 hyvä sat pisteet

kakku-1227842_1280.jpg

Valitettavasti tämä ei ole paras testiä edeltävä aamiainen.


4 vaihtoehtoa valmistautumiselle SAT: lle

Opiskelijat käyttävät erilaisia ​​menetelmiä valmistautuessaan SAT: iin. Tarjoamme hyviä ja huonoja puolia tärkeimmille. Huomaa, että voit käyttää joitain alla esitettyjen vaihtoehtojen yhdistelmiä.

Itsevalmistelu

Monet opiskelijat valmistelevat SAT: ta enimmäkseen itse, esikirjojen, online-resurssien, mobiilisovellusten ja niin edelleen avulla.

Plussat

 • Sinulla on hallita tarkalleen mitä ja milloin opiskelet. Tämä on hienoa, jos sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä sinun on työskenneltävä, koska voit helposti räätälöidä opinto-ohjelman omiin tarpeisiisi.
 • Tämä on halvin vaihtoehto siellä, varsinkin jos käytät ilmaisia ​​resursseja ja hankit ennakkomateriaalia kirjastosta!

Haittoja

 • Se voi olla vaikea pysyä motivoituneena. Siksi on tärkeää, että joku muu tietää, kun aiot opiskella, jotta he voivat auttaa pitämään sinut vastuullisena.
 • Se voi olla paljon työtä! Sinun on selvitettävä omat heikkoutesi, löydettävä resurssit ja niin edelleen. Joten sinun on oltava valmis sijoittamaan ylimääräisiä investointeja suunnitteluun.
 • Jos sinulla on paljon parannettavaa, voi olla vaikea itse diagnosoida omat heikkoutesi. Tai vaikka tiedätkin, että olet esimerkiksi heikko matematiikassa, et ehkä tiedä tarkalleen, mistä aloittaa tai miten hyökätä tilanteeseen. Joskus opastus on välttämätöntä!

mies-1246277_1280.jpg

Voi olla vaikea pysyä optimistisena, kun työskentelet yksin.

Online-ohjelma

Online-valmisteluohjelma on suhteellisen uusi innovaatio SAT: n varautumisessa. Mutta onko se legitiimi?

Plussat

 • Hyvä online-valmisteluohjelma voi olla suuri sijoitus:
  • Se diagnosoi tarkasti vahvuutesi ja heikkoutesi ja antaa oppitunteja ja harjoita ongelmia näiden vahvuuksien ja heikkouksien perusteella.
  • Lisäksi hyvä ohjelma auttaa sinua luomaan opintosuunnitelman ja seuraamaan edistymistäsi.
  • Sillä on myös korkealaatuinen, selkeä sisällön tarkastelu ja käytännön kysymyksiä.
  • Se opettaa sinulle jopa parhaan SAT-strategian!
 • Täällä PrepScholarissa meillä on kattava online-SAT-valmisteluohjelma, joka on räätälöity tarpeisiisi.
 • Monet verkko-ohjelmat ovat paljon edullisempi kuin yksityisopettajan palkkaaminen tai valmistelukurssin suorittaminen.

Haittoja

 • Kaikkia online-prep-ohjelmia ei luoda yhtä! Väärä online-valmisteluohjelma vie paljon aikaa ja rahaa. Ja älä vain oleta, että se, että se tarjoaa suuren nimisen testivalmisteluyrityksen, tarjoaa sinulle mitään hienoa! Varmista, että tiedät mitä todella saat rahoiltasi, ennen kuin sitoudut ohjelmaan.

robotti-507811_1920.jpg

Online-valmisteluohjelma on kuin opettaja ja tietokone sulautettu yhdeksi tehokkaaksi yhdistelmäksi.

Valmistelukurssi

Kaksikymmentä opiskelijaa lukion luokkahuoneessa tunnin jälkeen kuuntelemalla SAT-valmistelijaopettajaa, joka kertoi yhteyksistä. Hyvä valmistusmenetelmä vai huono?

Plussat

 • Luokan aikataulu pakottaa sinut pysymään vauhdilla luokat, mikä voisi olla hyvä, jos sinulla on vaikeuksia pysyä motivoituneina.

Haittoja

 • Siellä on ei paljon räätälöintiä omiin tarpeisiisi ja vauhtiisi. Suurimmaksi osaksi sinun on jatkettava luokkaa, riippumatta siitä, tiedätkö peitettävän materiaalin kuin käden takana vai oletko täysin eksynyt.
 • opettajan laadulla on myös valtava ero tässä. Opettaja, joka panostaa kaikkien kokemuksiin ja yrittää mukauttaa opetussuunnitelmaa luokan tarpeiden mukaan, voi auttaa sinua parantamaan pisteitäsi. Huono opettaja voi vain seistä luokan edessä lukemalla sanasanan määritelmiä kaksi tuntia. Ja valitettavasti sinulla ei ole periaatteessa minkäänlaista valvontaa eikä mitään tapaa tietää, saatko hyvän vai huonon opettajan ilmoittautuessasi luokkaan.
 • Testivalmennuskurssit ovat kalliita! Se voi olla kalliimpaa kuin yksityisopettajan palkkaaminen rajoitetuksi ajaksi, mikä voi rehellisesti sanottuna olla rahasi arvoisempi.

kissa-1690258_1920.jpg

Kirkkaalla puolella voit käyttää mitä tahansa seisokkeja luokassa etsimään söpöjä kissakuvia.

Yksityisopettaja

Oma opettajasi SAT: lle kuulostaa unelmalta, eikö? Tässä ovat hyvät ja huonot puolet.

Plussat

 • Hyvä ohjaaja on todella korvaamaton. Ne auttavat sinua tekemään opintosuunnitelman, tunnistamaan heikkoutesi, selittämään käsitteet, joihin olet epävakaa, ja auttamaan sinua luomaan sinulle parhaiten soveltuvan SAT-strategian. Korkealaatuisesta tuutoroinnin ammattilaisesta tuutorointi tarjoaa sekä asiantuntijan, joka opastaa sinua että vie arvaukset opintosuunnitelman luomisesta.
 • Lisäksi, ohjaaja voi auttaa sinua motivoitumaan!

Haittoja

 • Ala-opettaja on a vakava ajan ja rahan tuhlaaminen. Jos he eivät ole korkeat pisteet (ajattele ainakin 95. prosenttipistettä), joka on myös loistava opettaja, opetustilanne on vain sokea, joka johtaa sokeita. Haluat todellisen ammattilaisen, joka tuntee testin sisältä ja ulkoa.
 • Yksityisopetus on kallista! Siksi tämä vaihtoehto ei ole vain kaikkien käytettävissä.

kulta-513062_1920.jpg

Hyvä ohjaaja on painonsa arvoinen kulta, ja se maksaa myös niin paljon.

Suuri SAT Prep Resources auttaa sinua opiskelemaan

Saatat haluta käyttää useita resursseja SAT-valmistelussa riippumatta siitä, minkä valmistelutavan valitset. Tässä on yhteenveto parhaista.

Harjoittele testejä ja kysymyksiä

Harjoitustestit ja kysymykset ovat tärkein yksittäinen resurssi SAT-prep. Haluat niin paljon SAT-tyyppistä harjoittelua kuin mahdollista!

Valmistele kirjat

Hyvä esikirja voi auttaa sinua paljon. Katso luettelo parhaista SAT-esikirjoista, joiden avulla voit päättää, mitkä kirjat tarvitset!

Hyödyllisiä sovelluksia ja työkaluja

SAT-materiaalin oppimiseen ja harjoittamiseen on myös monia online- ja mobiilisovelluksia ja työkaluja.

puutarhatyökalut-1478547_1920.jpg

Tällainen työkalu ei kuitenkaan auta sinua paljon SAT: ssa.

Online-oppaat

Löydät myös paljon tietoa SAT-strategiasta ja sisällöstä ilmaiseksi verkossa. Tutustu muihin artikkeleihin meidän SAT / ACT-prep-blogi kattavat oppaat ja neuvot kaikista SAT-aiheista auringon alla!

Katsaus: 10 vaihetta kuinka valmistautua SAT: lle

Yleisesti ottaen näin valmistaudutaan SAT: iin:

 1. Rekisteröidy testiin (jos et ole jo tehnyt niin)
 2. Suunnittele testin yleinen rakenne ja muoto
 3. Tutustu sisältö- ja kysymystyyliin
 4. Selvitä heikkoutesi
 5. Aseta pisteet
 6. Tee opintosuunnitelma
 7. Tarkista tärkeä sisältö
 8. Opi testistrategioita
 9. Harjoitella
 10. Ole valmis testipäivään!

Opiskelijat voivat käyttää erilaisia ​​menetelmiä SAT: n valmistelemiseksi, mukaan lukien itsevalmistelu, online-ohjelma, valmisteluluokka tai yksityisopettaja. Jokaisella menetelmällä on joitain etuja ja haittoja (vaikka joillakin, kuten valmisteluluokalla, on paljon enemmän haittoja). Ja niitä on tonnia resursseja opiskelijoiden käytettävissä, kuten harjoitustestit, esikirjat, sovellukset ja työkalut sekä online-oppaat, kuten meidän!

valloittaa-643568_1920.jpg

Valmistaudu valloittamaan SAT, jalo soturi!

Mitä seuraavaksi?

Huolestutko siitä, että SAT voi olla vaikeaa? Tutustu analyysiin kahdeksasta avaintekijästä, jotka saattavat vaikeuttaa testiä. Ja katso perusteellinen analyysimme siitä, voitko epäonnistua SAT: ssa.

Mietitkö, miksi sinun on kuitenkin tehtävä tämä testi? Katso 10 kriittistä syytä ottaa SAT käyttöön.

Jos olet törmännyt siihen, kuinka sopia SAT-opiskeluun muiden velvoitteidesi kanssa, katso 10 upeaa vinkkiä SAT-testin valmistelun ja koulun tasapainottamiseen!

Katso täydellinen opas SAT-testipäiväkokemuksesta, jos et ole varma mitä odottaa!

Paranna SAT-pisteitäsi 160 + pisteellä, taattu

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA