PSAT-valmistelu: 5-vaiheinen opas PSAT-valmisteluun

feature_man_computer.jpg

Monet juniorit ja jopa toisen vuoden opiskelijat ottavat PSAT: n joka syksy valmistautuakseen SAT: iin. Mutta PSAT ei ole yliopiston pääsykoe, joten onko sinun todella valmistauduttava siihen?Todellisuus on, PSAT -valmistelu voi hyödyttää sinua suuresti, varsinkin jos toivot saavasi National Merit -apurahan tai saavutat korkeat pisteet SAT: ssa.

Tässä artikkelissa selitämme, miksi PSAT -valmistelu on tärkeää, ja käymme läpi kuinka valmistautua PSAT: ään käyttämällä viittä yksinkertaista vaihetta. Lisäksi keskustelemme siitä, millaiset resurssit ovat lopulta tarpeettomia laadun kannaltaPSAT -valmistelu sekä miten PSAT -valmistelu eroaa SAT -valmistelusta.Miksi sinun pitäisi valmistautua PSATiin

Useimmat juniorit käyttävät PSATia, mutta totta PSAT -tulokset eivät ole läheskään yhtä tärkeitä kuin SAT (tai ACT) -pisteet. Miksi? Näet, koska PSAT: ää ei käytetä yliopistoon pääsemiseen, koulut eivät edes niinkään vilkaise PSAT -pisteitäsi.

Mutta jos näin on, niin miksi vaivautua valmistautumaan PSAT: iin ollenkaan? Kuten käy ilmi, on olemassa muutamia syitä, miksi PSAT -testin valmistelu voi olla vaivan arvoista.

Yhdelle, PSAT on pohjimmiltaan portti SAT: n menestymiseen. KoskaPSAT: n ensisijainen tavoite on valmistaa sinut SAT: ään (tästä syystä sen nimi 'Preliminary SAT'),kaksi testiäjakaa useita yhtäläisyyksiä. Tämän seurauksena valmistelutPSAT voi antaa sinulle varhaisen käsityksen siitä, mitä SAT -sisältöalueita sinun on vahvistettava ja mitkä strategiat ja lähestymistavat toimivat sinulle hyvin.

Vaikka suunnitteletkinottamalla ACT: n SAT: n sijaan, PSAT voi silti auttaa sinua tottumaan sellaisiin kysymyksiin ja sisältöön, jotka sinun on tiedettävä, koska niitä onniin paljon yhtäläisyyksiä uudistetun SAT: n ja ACT: n välillä.

Lisäksi, PSAT -pisteet voivat ennustaa SAT -pisteet. Vaikka PSAT- ja SAT -pisteytysasteikot eroavat toisistaan ​​(PSAT: n maksimipistemäärä on 1520 ja SAT: n 1600 pistettä), jokainen PSAT -pisteet vastaavat suoraan samaa pistettä SAT: ssä. Joten 1300 PSAT: lla osoittaa samaa kykyä kuin SAT: n 1300.

PSAT näyttää olennaisesti sinulle kuinka hyvin pärjäisit SAT: llä, jos ottaisit sen juuri sillä hetkellä. Ilman PSAT -valmistelua näet kuitenkin, mikä SAT -pisteesi olisi ilman SAT -valmistelua. Tällainen pisteet eivät ole erityisen hyödyllisiä, koska haluat todennäköisesti opiskella SAT: lle, joten saadaksesi tarkemman SAT -ennusteen sinun kannattaa ehdottomasti osallistua johonkin PSAT -valmisteluun.

Lopuksi, PSAT -testin valmistelu on välttämätöntä, jos haluat saada National Merit. Kaikki juniorit, jotka ottavat PSAT: n, osallistuvat automaattisesti kansalliseen ansio -apurahaohjelmaan, joka jakaa vuosittain 2500 dollarin apurahat parhaille maalintekijöille. Jotta voit päästä semifinalistiin, sinun on saavutettava tai ylitettävä osavaltion PSAT -rajapisteet. Niiden, jotka haluavat voittaa apuraharahoja, tulisi opiskella PSAT: lle yhtä ahkerasti kuin SAT: lle tai ACT: lle.

Kuitenkin, kaikkien ei tarvitse valmistautua PSATiin tai edes ottaa sitä. Jos et yritä saavuttaa National Merit, älä vaivaudu sitoutumaan pitkiin valmistelujaksoihin tai pitkän aikavälin opintosuunnitelmiin. Samoin, jos aiot käyttää ACT: tä SAT: n sijasta, PSAT ei ole yhtä hyödyllinen tai relevantti opintojesi kannalta, joten voit luopua PSAT -valmistelusta (ja jopa itse PSAT: sta, jos et sitä edellytä) koulu).

PSATiin valmistautuminen: 5-vaiheinen suunnitelma

Nyt kun olemme perehtyneet siihen, miksi sinun pitäisi opiskella, katsotaan tarkasti, miten valmistaudut PSAT -ohjelmaan. Alla on viisi päävaihetta, jotka sinun on suoritettava, jotta saat kaiken irti PSAT -testin valmistelusta.

Vaihe 1: Opi PSAT -muoto

Helpoin ja perustavanlaatuisin tapa valmistautua PSATiin on oppia testin muoto. Tämä on loistava paikka aloittaa, jopa niille, jotka eivät aio tavoitella kansallisia ansioita.

Kuten ehkä muistat, PSAT on hyvin samanlainen kuin SAT, joten jos olet SAT -muodon kanssa tuttu, tiedä, että PSAT on vahvasti sidoksissa siihen. Ainoat suuret erot PSAT: n ja SAT: n välillä ovat, että PSAT:

 • sisältää vähemmän kysymyksiä
 • puuttuu esseekomponentti
 • on hieman helpompaa

Tässä on yleiskatsaus PSAT -muotoon:

Lukeminen

mikä on 3,9 gpa

Kirjoittaminen ja kieli

Matematiikka Ei Laskin

Matematiikkalaskin

Tilaus

1

2.

3.

4

Aika

60 min

mikä on alin sat -pisteet

35 min

25 min

45 min

# kysymyksiä

47

44

17

31

Kysymystyypit

Monivalinta

Monivalinta

Monivalinta, ruudukot

Monivalinta, ruudukot

Aiheet/Taidot testattu

 • Sanasto
 • Kyky löytää todisteita vastauksista kohdista
 • Tietojen tulkinta
 • Kyky parantaa kohtien kulkua ja tyyliä (vain kirjoittaminen)
 • Englannin kielioppi ja välimerkit (vain kirjoittaminen)
 • Algebra (lineaariset yhtälöt, funktiot, eriarvoisuudet jne.)
 • Epälineaariset lausekkeet
 • Tietojen analysointi (hinnat, suhteet, prosentit, kaaviot jne.)
 • Geometria
 • Trigonometria
 • Monimutkaiset numerot

Pisteytys

Yksi näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen (EBRW) pisteet asteikolla 160-760

Yksi matematiikka-pisteet asteikolla 160-760

Lisäksi ehdotan, että luet PSAT: n perusoppaamme, josta löydät vastauksia kaikkiin PSATiin liittyviin yleisiin kysymyksiin, kuten mitä se testaa, miten se pisteytetään, kuinka paljon se maksaa ja kuinka rekisteröidyt siihen.

body_dartboard_numbers.jpg Aseta seuraavaksi maalipisteet! Ihannetapauksessa yksi korkeampi kuin 17.

Vaihe 2: Aseta PSAT (tai SAT) -tavoite

PSAT- tai SAT -maalipisteet voivat auttaa sinua määrittämään, mitä PSAT -pisteitä tavoitellaan testipäivänä.

Jos haluat saada kansallisia ansioita, PSAT -maalipisteesi tulisi olla sama tai suurempi kuin osavaltion raja -arvo. (Huomaa, että raja -arvot raportoidaan yleensä valintaindeksin pisteinä, mutta arvioidut PSAT -pisteiden tulokset löydät artikkelistamme PSAT -pistealueesta.)

Yleensä sinun on tehtävä pisteitä 1400-1480 PSAT -ohjelmassa saadakseen kansallisia ansioita. Kuten aiemmin mainittiin, tarkat pisteet, joita tarvitset, vaihtelevat osavaltion mukaan. Siitä huolimatta sinun on asetettava korkealle!

Jos aiot lopulta ottaa SAT: n, voit myös asettaa yhdistelmän PSAT/ SAT maalipisteet. Tätä varten sinulla on oltava karkea käsitys siitä, mihin korkeakouluihin haluat hakea seniorina.

Kun olet saanut koululuettelosi valmiiksi (voit käyttää kätevä kaaviosi ), löydä jokaisen koulusi 25. ja 75. prosentin SAT -pisteet hyväksytyistä opiskelijoista. Etsi sen jälkeen kaaviosi korkein 75. prosenttipiste. Tämä piste on sekä PSAT- että SAT -tavoitteesi, koska se on pisteet, jotka todennäköisimmin saavat sinut mukaan kaikki kouluista, joihin haet.

valinnaiset luokat lukiossa

Loppujen lopuksi, jos voit lyödä PSAT -maalipistettä tai sen ympärillä, sinulla ei ole juurikaan vaikeuksia saada samaa pistettä SAT: lla. Ja vaikka et osuisi PSAT: iin, tiedät tarkalleen, mitä sinun on työskenneltävä SAT -valmistelusi aikana, jotta voit nostaa pisteitäsi istuessasi SAT: ssa.

Vaihe 3: Tee PSAT -harjoitustestit

Jos todella haluat pärjätä PSAT: lla, yksi parhaista tavoista valmistautua siihen on suorittaa vähintään yksi virallinen PSAT -harjoitustesti. Voit ladata nämä ilmaisia, täyspitkiä testejä siirtymällä suoraan College Boardin verkkosivustolle.

Kaikista mahdollisista PSAT -oppimateriaaleista käytännön testit ovat kiistatta paras käytettävissä oleva resurssi. Harjoitustestien avulla saat aitoja PSAT -kysymyksiä täydelliseen testikokemukseen.

Valitettavasti, koska PSAT: iin tehtiin muutoksia vasta äskettäin vuonna 2015, ei ole paljon harjoituskokeita, joista valita. Tässä on pääsy tällä hetkellä:

Muita hyviä vaihtoehtoja PSAT -harjoitteluun ovat Ivy Globalin PSAT -käytännön testi PDF -korkealaatuinen, vaikkakin epävirallinen, harjoitustesti-ja viralliset SAT-harjoitustestit (joista keskustelemme tarkemmin vaiheessa 5).Ivy Global -harjoitustesti on täyspitkä testi erittäin samanlainen kuin viralliset PSAT -käytännön testit. Ainoa haittapuoli on, että sen pisteytysopas käyttää SAT -asteikkoa (1600: sta) PSAT -asteikon (1520: sta) sijasta, mikä tekee siitä hieman vähemmän tarkan esityksen PSAT: sta.

Harjoitustestit ovat erinomaisia ​​työkaluja edistymisen seuraamiseen. Haluat tehdä yhden harjoittelutestin opintojesi alussa saadaksesi peruspisteet (eli pisteet, joilla aloitat). Määritä sitten PSAT/SAT -maalipisteet noudattamalla yllä olevaa vaihetta 2.Kun olet suorittanut PSAT -valmistelut, suorita toinen harjoituskoe nähdäksesi, oletko lähempänä maalipistettäsi.

Kun otat nämä PSAT -harjoitustestit, simuloi aina todellisia testausolosuhteita mahdollisimman tarkasti. Tämä tarkoittaa testin suorittamista hiljaisessa huoneessa ilman häiriötekijöitä ja ajoitusta jokaiselle osalle, kun sinut ajastetaan todellisen PSAT -ajan mukaan. Kun teet kaiken tämän, saat selkeämmän ja tarkemman käsityksen vahvuuksistasi ja heikkouksistasi.

body_slip_banana_peel.jpgVaihe 4 koskee virheitä. Minun virheeni? Donkey Kongin jälkeen.

Vaihe 4: Analysoi virheesi

Opiskellessaan, Yritä ymmärtää, miksi valitsemasi väärät vastausvaihtoehdot ovat itse asiassa vääriä. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytävä läpi kaikki harjoitustestit ja kysymykset, joita olet käyttänyt PSAT -valmisteluun, merkitse ne, joihin olet vastannut väärin, ja käytä aikaa selvittääksesi, missä logiikka tai laskelmat menivät pieleen.

Katso, onko niitä kuviot virheissäsi. Esimerkiksi joudutko jatkuvasti kompastumaan tietyntyyppisiin kysymyksiin? Onko sinulla tapana arvata satunnaisesti strategisen sijasta? Taisteletko tiettyjen taitojen tai sisältöalueiden, kuten algebran tai luetun ymmärtämisen kanssa?

Kun pystyt tunnistamaan virheesi ja ymmärtämään, mitä voit tehdä niiden korjaamiseksi, voit välttää tekemästä samoja virheitä PSATissa ja jopa SAT: ssa tai ACT: ssä.

Vaihe 5: Käytä SAT -kysymyksiä ja -testejä lisäharjoitteluun

Edellä mainittuja PSAT -harjoitustestejä lukuun ottamatta PSAT -käytännön kysymyksiin ei ole paljon resursseja. Eli niitä on tonnia ilmaisia ​​SAT -resursseja, kysymykset ovat lähes identtisiä (vaikkakin mahdollisesti vaikeampia kuin PSAT: n kysymykset). Siksi ehdotan SAT -materiaalien sisällyttämistä PSAT -valmisteluusi, jos et ole tyytyväinen PSAT -harjoitustestien laajuuteen.

PSAT: n tavoin paras resurssi SAT -käytännön kysymyksiin on College Board, joka tarjoaa kymmeniä ilmaisia ​​kysymyksiä kolmelle SAT -osiolle verkkosivuillaan. Kaiken kaikkiaan on:

Jos haluat harjoitella lisää, ota a täyspitkä SAT-harjoitustesti. Nämä testit ovat lähes identtisiä PSAT -harjoitustestien kanssa, ja ne eroavat toisistaan ​​vain pituuden (eli kysymysten määrän) ja vaikeusasteen mukaan. Jokaisessa SAT -harjoittelutestissä on myös essee -osa, jonka voit ohittaa, koska PSAT: sta ei ole esseitä.

Vaikka SAT -kysymykset ja harjoitustestit voivat olla hyödyllisiä PSAT -valmistelussa, muista, että nämä resurssit ovat parhaat ilmaiset resurssit myös SAT -valmisteluun. Siksi voit halutessasi varata osan näistä kysymyksistä tulevaa SAT -valmistelua varten (ellet tietenkään käytä ACT -ohjelmaa - siinä tapauksessa mene eteenpäin ja käytä kaikki SAT -resurssit PSAT -valmisteluun!).

body_black_wallet.jpg Oletko valmis avaamaan lompakkosi? Vai no?

Pitäisikö sinun palkata PSAT -ohjaaja? Ilmoittaudu kursseille?

Koska PSAT ei ole yhtä tärkeä kuin SAT tai ACT, sinun ei yleensä tarvitse palkata PSAT -ohjaajaa tai rekisteröityä PSAT -luokkiin. Muista, että PSAT on lähinnä vain harjoitustesti - sillä ei ole vaikutusta GPA -määrään tai mahdollisuuksiisi päästä yliopistoon. Joten kasan heittäminen PSAT -opettajalle tai valmistelukurssille tuhlaa lopulta todennäköisesti vain aikaa ja rahaa.

Ainoat tapaukset, joissa PSAT -valmistelukurssit ja opetusistunnot ovat hyödyllisiä, ovat silloin, kun haluat saada kansallisia ansioita tai saada erittäin korkeat SAT -pisteet. Näissä tapauksissa PSAT-lisäohjeet voivat valaista kaivattua valoa kriittisiin käsitteisiin ja taitoihin, joita sinun on työskenneltävä saavuttaaksesi haluamasi pisteet.

Useimmille opiskelijoille kuitenkin kevyt valmistelu ja itseohjattu opintosuunnitelma ilmaisten, korkealaatuisten resurssien avulla ovat yleensä kaikki mitä tarvitset valmistautua tehokkaasti PSAT -ohjelmaan. Jopa pelkkä PSAT -muodon tunteminen voi nostaa sinut koepäivänä! Yritä siis olla kokematta velvollisuuttasi käyttää rahaa resursseihin, joita et välttämättä tarvitse lopulta.

Jos sinä tehdä päätä investoida opetusistuntoihin tai valmistelukursseille, varmista vain, että hinta ei häiritse sinua ja että voit soveltaa oppimaasi myös SAT: ään.

Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

PSAT vs. SAT: Miten testin valmistelu eroaa?

Ei ole kiistetty, että PSAT ja SAT ovat epäilemättä samanlaisia ​​- mutta ne eivät varmasti ole identtisiä, eikä siten ole myöskään heidän testivalmistelujaan. Alla käymme läpi kolmea keskeistä tapaa, joilla PSAT -valmistelu eroaa SAT -valmistelusta.

Intensiteetti

PSAT -valmistelu on yleensä paljon kevyempi kuin SAT -valmistelu. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että PSAT on vain käytännön SAT ja siksi paljon vähemmän tärkeä testi. Erityisesti SAT (ja ACT) -pisteet ovat merkittävä yliopiston pääsykerroin, kun taas PSAT -pisteet eivät ole.(Kansallisten ansioiden tutkijaksi nimittäminen voi kuitenkin antaa vauhtia korkeakouluhakemuksellesi, etenkin taloudellisen tuen osalta.)

Resurssien saatavuus

Koska SAT on suosittu ja kaikkialla läsnä oleva testi, huomaat, että niitä on paljon enemmän resursseja käytettävissä SAT -valmisteluun kuin PSAT -valmistelua varten. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on laajempi valikoima materiaaleja, joista voit valita opiskelemalla SAT: lle - esivalmiista kirjoista ja sovelluksista kysymyksiin ja harjoitustesteihin - kuin sinulla on PSAT.

vakiomuoto vs kärkimuoto

Essee -osa

Toisin kuin SAT, joka sisältää valinnaisen esseen, PSAT ei sisällä essee -osaa. Joten jos käytät SAT -ohjelmaa valinnaisen esseen kanssa, sinun on varmistettava, että olet hioa kirjoitustaitosi riittävästi ennen tenttiä.Toisin sanoen PSAT on hieman helpompi testi valmistautua ilman kokoonpanon harjoittelua.

body_woman_dance_umbrella.jpg Kun olet lopettanut PSAT: n, tanssi iloinen tanssi - mieluiten sateenvarjon kanssa.

Tärkeimmät takeaways: PSAT Prep: n merkitys

Jos tavoitteesi on menestyä hyvin PSAT: lla - joko siksi, että toivot saavasi kansalliset ansiot tai haluat vain paremmat mahdollisuudet saada korkeat pisteet SAT: ssa - sinun on osallistuttava johonkin PSAT -testin valmisteluun. Mutta jos et tavoittele kansallisia ansioita tai et aio ottaa SAT: tä, sinun ei tarvitse valmistautua PSAT: iin (tai edes suorittaa testiä ollenkaan, jos koulusi sallii oppilaiden kieltäytyä).

Paras tapa aloittaa PSAT -valmistelu on oppia testin muoto, mukaan lukien kysymykset, joita se esittää ja millä käsitteillä se testaa sinua. Myös PSAT- tai SAT -tavoitteen asettaminen voi auttaa opintojesi ohjaamisessa. Lopuksi on hyvä käyttää aikaa analysoida virheitäsi ja harjoitella laadukkailla PSAT-harjoitustestillä ja SAT-resursseilla.

Useimpien opiskelijoiden ei tarvitse palkata ohjaajia tai ilmoittautua PSAT -valmistelukursseille voidakseen menestyä PSATissa. Koska PSAT ei ole korkeakoulututkintotesti, sen pisteytys ei ole läheskään yhtä tärkeää kuin korkean SAT- tai ACT -pisteytyksen saaminen; siksi ei ole mitään järkeä käyttää rahaa PSAT -valmisteluun, ellet sinä Todella haluat saada kansallisia ansioita ja uskoa, että resurssi auttaa sinua lopulta saamaan korkeat pisteet myös SAT: ssa.

Mitä tulee testin valmisteluun, PSAT -testin valmistelu on tyypillisesti vähemmän voimakasta kuin SAT -testin valmistelu, koska PSAT ei ole yhtä tärkeä kuin SAT. Lisäksi PSAT: sta ei ole essee -osaa ja käytettävissä on vain pieni määrä PSAT -resursseja, mikä tekee PSAT -valmistelusta yksinkertaisemman kuin SAT -valmistelu.

Mitä seuraavaksi?

Tiedät nyt, miten voit valmistautua PSAT -ohjelmaan - mutta tiedätkö, miten rekisteröityä siihen? Kattava oppaamme opastaa sinua kolmessa kriittisessä vaiheessa, jotka sinun on tehtävä, jotta voit rekisteröityä tämän vuoden PSAT -palveluun!

Mikä on hyvä PSAT -pisteet kokonaisuudessaan? Toisen vuoden opiskelijoille? Juniorille? Ota selvää, mikä on hyvä PSAT -pisteet yleensä, ja kuinka 'hyvän' PSAT -pistemäärän määritelmä voi vaihdella arvosanastasi riippuen.

Onko PSAT -valmistusaika loppumassa? Älä koskaan pelkää! Seuraa meidän10 viime hetken vinkkiäauttaa sinua saamaan haluamasi PSAT -pisteet testipäivänä.

Paranna SAT -pisteitäsi 160+ pisteellä, taattu

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.