Kuinka valmistautua Pre-Med-lukioon

ominaisuus_lääkäri-1.jpg

Oletko lukion opiskelija, jolla on unelmia opiskella esilääkettä yliopistossa ja ryhtyä lääkäriksi? Ehkä olet kuullut, kuinka vaikeaa voi olla pääsy lääketieteelliseen kouluun ja yrität suunnitella eteenpäin lisätäksesi mahdollisuuksiasi hyväksyä? No, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä oppaassa käsitellään kaikkea, mitä voit tehdä lukiossa, jotta olisit valmis aloittamaan pre-med-ohjelman yliopistossa. Käyn läpi luokat, jotka sinun pitäisi käydä, lisätunnit, joihin sinun pitäisi osallistua, ja mitä sinun on ajateltava lukion opiskelijana.Ominaisuuskuvan lähde: Flickr/ Mikrofoni tänään

Pelisuunnitelman merkitys

Valmistautuminen esilääkitykseen tarkoittaa myös katselemista myös lääketieteelliseen kouluun. Lukiossa sinun pitäisi pystyä menestymään pre-med-opiskelijana jotta voit esitellä vahvimman hakemuksesi lääketieteen kouluille.

Tiedät todennäköisesti, että ellet hae BS/MD- tai BA/MD -ohjelmaa, aloitat lääketieteen koulun vasta korkeakoulututkinnon jälkeen, kun olet noin 22 -vuotias. Siitä on vuosia! Miksi sinun on ajateltava lääketieteellistä koulua nyt?

Syy on se lääketieteelliseen kouluun pääseminen on tunnetusti kilpailukykyistä, ja lääketieteelliset koulut etsivät ehdokkaita, joilla on ilmeinen sitoutuminen lääketieteeseen.

Ajattele sitä: jos joudut leikkaukseen tai luunmurtumaan tai sairauteen, haluat jonkun, joka todella välitti lääketieteestä, oppi kaikesta asiasta ja oli omistautunut työstään, eikö? Ei joku, joka tuli lääkäriksi, koska he eivät voineet ajatella parempaa työtä. Samoin lääketieteelliset koulut haluavat myös hyväksyä ihmisiä, jotka ovat intohimoisia lääketieteestä.

Joten vaikka ei ole pakko alkaa suunnitella lääketieteellistä koulua lukion aikana, aloitetaan esilääkitys oikealla jalalla ja pystytään osoittamaan lääketieteen kouluille, että kiinnostuksesi ja sitoutumisesi lääketieteeseen oli ilmeinen jo lukiossa pitkä tapa osoittaa heille, että tämä on ura, josta olet aidosti kiinnostunut ja innoissasi.

Haluat olla hyvin valmistautunut esilääkitykseen, kun aloitat yliopiston ja ovat jo alkaneet hankkia tietoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä erinomaiseksi lääkäriksi. Seuraavissa osioissa käyn tarkasti läpi, miten tämä tehdään!

Taidot ja tiedot, jotka sinun on valmistauduttava Pre-Mediin

Jälleen kerran loistava pre-med-opiskelija tarkoittaa sitä, että kun on aika hakea, olet vaikuttava lääketieteen kouluille ja pystyt osoittamaan heille, että olet ihanteellinen ehdokas. Siis lukiossa, haluat miettiä, miten voit olla sekä vahva lääketieteen ehdokas että vahva lääketieteen ehdokas.

Mitä lääketieteelliset koulut etsivät hakijoista? Paras tapa selvittää tämä on katsoa suoraan mitä lääketieteelliset koulut sanovat. Tässä on esimerkki siitä, mitä kolme lääketieteellistä koulua etsivät ehdokkailta. Heidän vastauksensa ovat samanlaisia ​​kuin useimmat lääketieteelliset koulut eri puolilla maata.

NYU: n lääketieteellinen korkeakoulu toteaa, että `` Lääketieteellisen koulun opetussuunnitelman suorittamiseksi opiskelijoilla on oltava kaikki kyvyt ja ominaisuudet, jotka on lueteltu seuraavissa kuudessa luokassa:

  • käyttäytymiseen ja sosiaalisiin ominaisuuksiin
  • viestintä
  • etiikka ja ammattitaito
  • älylliset-käsitteelliset, integroivat ja määrälliset kyvyt
  • moottori
  • havainto

Michiganin yliopiston lääketieteellinen koulu 'Etsimme yksilöitä, joilla ei ole vain mahdollisuuksia menestyä akateemisesti, vaan joilla on myös henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia ja osaamista, jotka vastaavat sitoutumistamme kouluttaa johtajia ja parhaita. CASPer-testivaatimus on suunniteltu arvioimaan näitä ei-kognitiivisia ja ihmissuhdeominaisuuksia, joiden uskomme olevan tärkeitä ohjelmassamme ja sen ulkopuolella. ''

Stanfordin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu toteaa: '' Toivottavat hakijakunnat ovat akateemisesti valmiita menestymään opetussuunnitelmassamme, heillä on elämänkokemusta, joka rikastuttaa oppimisympäristöämme, ja heillä on henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka palvelevat heitä, heidän kollegoitaan ja potilaitaan hyvin työelämässään. ''

Nyt tietysti joitakin niistä asioista, kuten MCAT -pisteitä ja laajoja korkeakoulujen kursseja, joita et voi todella suorittaa lukion opiskelijana. On kuitenkin vielä paljon asioita, joiden parissa voit aloittaa työskentelyn. Lukion opiskelijana, joka valmistautuu lääketieteen ja lopulta lääketieteen kouluun, haluat keskittyä ensisijaisesti kolmeen asiaan:

  • Valmistaudu yliopistotunneille
  • Kokemuksen hankkiminen lääketieteelliseen kouluun
  • Henkilökohtaisten ominaisuuksien osoittaminen toivottavaa lääketieteen opiskelijoille ja lääkäreille

Kun työskentelet kaikilla näillä kolmella ala -asteella lukiossa, sinun on helpompi menestyä korkeakoulussa ja tehdä vaikutuksen koulujen valintakomiteoihin, kun on aika hakea. Lue, miten voit toteuttaa kaikki nämä asiat!

body_medicalappt.jpg

Luokkien käyttäminen valmistautumiseen esilääkitykseen

Lääkärikoulut eivät katso lukiosi arvosanoja, kun he tarkistavat hakemuksesi (vaikka jotkut sallivat lukiossa ansaittujen AP -hyvitysten kattavan tiettyjä pääsyvaatimuksia), mutta korkeakoulut varmasti, joten sinun ei pitäisi löystyä lukiossa.

Hyvin menestyminen lukiossa on tärkeää, koska se ei ainoastaan ​​auta sinua pääsemään huippuoppilaitoksiin ja heidän pre-med-ohjelmiinsa, vaan se auttaa myös antamaan sinulle kurinalaisuutta ja tietoa, jotka ovat tarpeen menestyäksesi korkeakoulussa, kun arvosanallasi on todella väliä lääketieteellisessä koulussa. Jos sinulla on malli saada korkeat arvosanat lukiossa, se tekee paljon helpommaksi saada korkeat arvosanat yliopistossa!

Katsotaanpa tarkemmin alueita, joihin sinun pitäisi keskittyä.

Tiede Luokat

Pre-med- ja med-kouluissa käytät varmasti paljon luonnontieteellisiä tunteja, joten on tärkeää, että sinulla on vahva perusta tälle aiheelle siihen mennessä, kun astut yliopistoon. Näin voit todennäköisesti suorittaa kehittyneempiä luonnontieteellisiä luokkia korkeakoulussa ja saada korkeampia arvosanoja, koska aloitat vankalla taustalla.

kuinka monta nollaa miljoonasta

Jos koulusi tarjoaa niitä, AP -biologian ja/tai AP -kemian opiskelu ovat kaksi parasta luokkaa, joiden avulla voit valmistautua, koska opiskelet yliopistossa useita biologian ja kemian kursseja. AP -fysiikka on myös hyödyllinen, koska melkein kaikilla lääketieteellisillä kouluilla on myös fysiikan vaatimus.

MCAT: lla on myös lukuisia kysymyksiä jokaisessa näistä kolmesta aiheesta, joten vakaan perustan saaminen niihin varhain auttaa sinua, kun on aika opiskella kyseiseen tenttiin yliopistossa. Säilytä muistiinpanosi näistä luokista sekä kaikki niihin osallistuneet finaalit tai kattavat kokeet. Ne voivat olla hyödyllisiä myöhemmin, jos sinun on tarkasteltava nopeasti aiheen perustietoja.

Kiinnitä myös erityistä huomiota laboratorioiden aikana. Se voi olla houkuttelevaa ryhmittyä pois ja antaa laboratoriokumppaneiden ottaa haltuunsa silloin tällöin, mutta laboratoriotyö on jotain, mitä teet koko yliopiston ja lääketieteen koulun (ja joskus sen jälkeen), joten on tärkeää, että ymmärrät kuinka perustaa , suorita ja analysoi kokeilu. Lisäksi MCAT: lla on kysymysmuoto, nimeltään Research Design, joka testaa erityisesti tietosi tutkimushankkeista.

Jos sinulla on tilaa aikataulussasi luonnontieteellisille valinnaisille aineille, tarkista, tarjoako koulusi biokemiaa, ihmisen fysiologiaa tai siihen liittyvää luokkaa.

Matematiikan luokat

Matematiikka on luonnontieteiden lisäksi toinen oppiaine, johon sinun pitäisi keskittyä lukiossa, jos haluat olla esilääkäri. Ota luonnontieteiden tavoin edistyneitä matematiikan tunteja, ja mitä korkeampi taso (eli AP Calculus BC AB: n yläpuolella), sitä parempi.

Otat useita matematiikan tunteja esilääkkeenä, ja kun luonnontieteiden luokat kehittyvät, he alkavat sisällyttää myös korkeamman tason matematiikkaa.

Pre-med-opiskelijoilla on usein tiukat kurssiaikataulut, joten et halua jäädä jälkeen tai hukkua, koska matemaattiset taitosi eivät ole siellä, missä niiden pitäisi olla. Parhaat valmisteltavat luokat ovat esilaskenta ja laskenta, mutta jos niitä ei tarjota tai jos sinulla on ylimääräistä tilaa aikataulussasi, myös tilastoluokka on hyödyllinen, koska tilastoja käytetään monilla lääketieteen aloilla.

Matematiikan tunneillasi kiinnitä erityistä huomiota kaavioiden ja tietotaulukoiden analysointiin, koska näitä aiheita testataan erityisesti MCAT: lla sen graafista analyysiä ja tietoja koskevissa kysymyksissä, ja sinua usein pyydetään tulkitsemaan tällaisia ​​visuaalisia tietoja tulevissa luokissasi.

body_mathclass.jpg

Haastavien matematiikkatuntien ottaminen voi auttaa sinua valmistautumaan korkeakouluopiskelua edeltäville tunneille ja sen jälkeen.

Muut aiheet

Vaikka matematiikka ja luonnontiede ovat kaksi tärkeintä aihetta, joihin sinun on keskityttävä valmistautumaan pre-med: iin, älä anna muiden luokkasi kärsiä. Pyri saamaan vankat, ellei upeat arvosanat muissa oppiaineissasi.

Erityisesti sinun pitäisi myös työskennellä menestyäksesi englannin tunneilla. Vahvat kirjoitus- ja viestintätaidot ovat tärkeitä sekä yliopistolle että lääketieteelliselle koululle, ja monilla lääketieteellisillä kouluilla on hakijoille englanninkielinen vaatimus. Joten menestyminen lukion englannin tunneilla voi hyödyttää sinua vain tiellä.

Voit myös harkita yhteiskuntatieteellisiä oppitunteja psykologiassa ja/tai sosiologiassa. MCAT: lla on useita kysymyksiä molemmista näistä aiheista, ja ne voivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin lääketieteen eri aloja, vaikka et olisikaan erikoistunut psykologiaan. Tämä johtuu siitä, että ymmärrys siitä, miksi ihmiset käyttäytyvät kuten he tekevät ja tekevät valintansa, auttaa kaikkia lääkäreitä, jotka työskentelevät potilaiden kanssa ja joiden on oltava ymmärtäviä ja tukevia.

Poikkeuksellinen opiskelija

Kaikille kursseillesi, erityisesti matematiikan ja luonnontieteiden tunneille, muista keskustella opettajasi kanssa, jos sinulla on jokin käsite, jonka kanssa kamppailet.

Lukio-oppitunnit ovat yleensä paljon pienempiä kuin korkeakoululuokat, ja voit käyttää tätä lisäaikaa pyytääksesi apua ja selvennystä. Tämä voi olla paljon vaikeampaa tehdä yliopistossa, koska kurssit liikkuvat yleensä nopeammin, opettajat työskentelevät useampien opiskelijoiden kanssa ja sinulta odotetaan usein riittävää taustatietoa.

Jotta voisit tehdä parhaasi korkeakouluopetuksessa, haluat minimoida kaikki sisältöaukot. Joten, jos et ymmärrä tiettyä kemialaboratoriota tai olet hämmentynyt laskentatehtävistäsi, puhu! Se auttaa sinua menestymään paremmin, kun olet lääketieteen opiskelija.

Lisäksi luokillasi sinun pitäisi työskennellä mallioppilaana, ei vain arvosanojesi, vaan myös toimintatapasi kautta. Pyri aina tekemään työt ajoissa, kannusta yhteistyötä ja tiimityötä työskennellessäsi ryhmässä ja tarjoa apua, kun opettaja tai luokkatoveri sitä tarvitsee. Useimmat oppilaitokset edellyttävät, että lähetät suosituskirjeitä opettajiltasi, ja jos opettaja voi viitata tapaukseen, jossa autoit luokkatoveriasi, joka oli vaikeuksissa kotitehtävien kanssa tai sait ryhmän työskentelemään yhdessä, kun ihmiset olivat eri mieltä, tämä tekee hakemuksestasi pysyvän paljon enemmän kuin jos he voisivat puhua vain arvosanastasi.

Vastuullinen, kypsä ja avulias tapa toimia lukiossa tekee siitä helpon mallin, kun aloitat esilääkityksen. Vahvat suosituskirjeet auttavat sinua pääsemään suosituimpiin pre-med-kouluisi ja auttaa sinua tietämään, mitä odottaa, kun tarvitset kirjeitä lääketieteelliseen kouluun.

Käyttämällä koulun ulkopuolisia oppilaita valmistautuaksesi Med Schooliin

Oppituntisi ovat myös tärkeä tapa valmistautua yliopistoa edeltävään lääketieteeseen. Osallistuminen lääketieteen ulkopuolisiin oppitunteihin tai jopa vain työskentely suoraan ihmisten kanssa voi auttaa sinua päättämään, onko pre-med todella paras valinta sinulle, ja se näyttää kouluille, että aiot vakavasti opiskella lääketiedettä. Lisäksi jos pärjäät oppitunneillasi ja teet valmentajillesi tai esimiehillesi vaikutuksen, he voivat auttaa sinua kirjoittamaan suosituskirjeitä, kun ylioppilaskunta siirtyy.

Paras oppitunti, johon voi osallistua, jos haluat valmistautua esilääkitykseen, on vapaaehtoistyö sairaalassa. Tämä johtuu siitä, että vaikka et itse suorita mitään lääketieteellistä työtä, se antaa sinulle parhaan käsityksen siitä, millainen lääkäri on, koska olet sairaalassa, työskentelet potilaiden kanssa ja pystyt oppia lisää lääketieteestä tarkkailemalla lääkäreitä ja muita lääketieteen ammattilaisia.

Yliopisto -opiskelijana sairaalan vapaaehtoistoiminnan kokemus antaa lääketieteellisille oppilaitoksillesi vauhtia, ja näyttää paremmalta, jos aloitit tämän työn lukiossa. Meillä on täydellinen opas sairaalan vapaaehtoiseksi joka kannattaa lukea läpi, jos ajattelet vapaaehtoistyötä sairaalassa. Aloita puhumalla neuvonantajasi kanssa tai ottamalla yhteyttä läheisiin sairaaloihin nähdäksesi, onko avoimia vapaaehtoistyöpaikkoja.

Muita vapaaehtoistyövaihtoehtoja ovat vapaaehtoistyö vanhainkodissa, kodittomien turvakoti, jopa koulu. Pohjimmiltaan kaikki paikat, joissa olet säännöllisesti vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, auttavat sinua valmistautumaan työskentelyyn potilaiden kanssa. On myös klubeja, joihin voit liittyä ja jotka auttavat sinua valmistautumaan ennaltaehkäisyyn, mukaan lukien tieteeseen liittyvät klubit, kuten Luonnontieteiden olympialaiset tai Tiedemessut johon voit osallistua.

joka on yhteensopiva skorpionin kanssa

body_volunteer-4.jpg

Kesän aikana voit harkita osallistumista a lääketieteellinen ohjelma erityisesti lukio -opiskelijoille. Nämä ohjelmat järjestetään usein korkeakouluissa tai yliopistoissa, ja ne antavat osallistujille mahdollisuuden tehdä tutkimusta, tarkkailla lääkäreiden työskentelyä ja/tai oppia suorittamaan yksinkertaisia ​​lääketieteellisiä toimenpiteitä. Vaikka heillä on usein kalliita hintalappuja, ne voivat olla hyvä tapa auttaa päättämään, haluatko todella lääkäriksi ryhtymisen.

Aivan kuten teet luokillasi, pyri olemaan suuri jäsen kaikissa oppitunneissa, joihin päätät osallistua. Käytä johtajuutta aina kun voit, merkitse se sitten johtoaseman saamista klubissa/toiminnassa, uuden tapahtuman hallintaa tai uusien ideoiden esittämistä tulevaisuutta varten.

Lisäksi ole tiimipelaaja, johon ihmiset voivat luottaa, että he ovat ajoissa, saavat työnsä tehtyä ja toimivat hyvin muiden kanssa. Valmentajasi ja esimiehesi ovat loistava resurssi suosituskirjeiden lähettämiselle, ja luokkien tapaan ei ole koskaan liian aikaista osoittaa, että sinulla on sellainen luonne kuin lääkäri tarvitsee ja ihmiset, jotka voivat todistaa sen.

Mitä jos et pääty hakeutumaan Med Schooliin?

Joten mitä tapahtuu, jos asiat muuttuvat ja päätät, että lääkärikoulu ei ole sinua varten? Se on hienoa ja itse asiassa hyvin yleistä. Useimmat ihmiset, jotka jossain elämänsä vaiheessa päättävät haluavansa olla lääkäri, muuttavat mieltään. Tämä voi tapahtua monista syistä, kuten löytää jokin muu ura, joka kiinnostaa sinua enemmän, oppia, ettet pysty käsittelemään verta, tai päättää, ettet halua olla koulussa niin kauan.

Lääkärikouluun osallistuminen ja lääkärinä työskentely vaatii paljon pitkiä ja vaikeita tunteja, ja jos huomaat, että et pidä yllä olevista toiminnoista tai menetät kiinnostuksesi lääkekoulun ajatuksesta, sinun ei pitäisi ehdottomasti tulla lääkäriksi pelkästään siitä, että pelkäsin tuhlanneesi aikaasi valmistautuessasi lääketieteelliseen kouluun. Lääkärinä oleminen, kun rakastat ammattia, on tarpeeksi vaikeaa, ja jos päätät ryhtyä lääkäriksi, vaikka et pidä työstä, luota minuun, olet kurja.

Hyvä uutinen on, että vaikka noudatat kaikkia yllä olevia neuvoja, et ole vertaistesi takana tai epäedullisessa asemassa, jos valitset täysin eri polun kuin alkuperäinen lääketieteen suunnitelma. Kuten mainitsin alla, tämän oppaan neuvojen noudattaminen auttaa sinua valmistautumaan tulevaan pääaineeseen ja uraan, ehkä hieman matematiikan/tieteen kaltevuudella. Tämä johtuu siitä, että vaiheet, jotka sinun on noudatettava valmistautuessasi lääketieteelliseen kouluun - saada hyviä arvosanoja eri aiheista, hankkia johtamiskokemusta, kehittää suhteita opettajiin ja luokkatovereihin - palvelevat sinua hyvin tulevaisuudessa riippumatta siitä, mihin päädyt ja mitä uraa, johon päädyt.

Katse eteenpäin

Nyt tiedät, kuinka valmistautuminen esilääkitykseen lukiossa voi auttaa sinua olemaan luottavainen ja menestyvä, kun aloitat yliopiston ja haet lopulta lääketieteelliseen kouluun. Korkeamman tason luokkien ottaminen, erityisesti matematiikassa ja luonnontieteissä, auttaa sinua olemaan valmistautuneempi pre-med-luokkiisi, joiden arvosanat tutkitaan huolellisesti. Osallistuminen lääketieteen alaan liittyviin ylimääräisiin oppitunteihin auttaa sinua saamaan taitoja, joita käytät, ja näytät lääketieteen kouluille, että olet sitoutunut lääkäriin.

Kaikki nämä neuvot ovat hyödyllisiä riippumatta siitä, mihin lääketieteelliseen kouluun haluat osallistua tai millaiseksi lääkäriksi haluat tulla. Mutta pitäisikö sinun tehdä enemmän työtä lukiossa? Pitäisikö sinun jo selvittää, mitkä lääketieteelliset koulut ovat parhaita valintojasi ja mitä haluat erikoisalasi olevan, jotta voit räätälöidä luokat ja ylimääräiset opinnot entistä enemmän?

Lyhyt vastaus on ei. Jos yrität selvittää nämä asiat niin paljon etukäteen, se vain lisää stressiä sinulle, eivätkä ne auta sinua hyväksymään. Useimmat esilääketieteen opiskelijat hakeutuvat yli tusinaan lääketieteelliseen kouluun, ja kun pääset lääketieteelliseen kouluun, monet ihmiset valitsevat erikoisuuden vasta kolmannen vuoden jälkeen, kun he ovat suorittaneet vuorottelut ja saaneet paremman käsityksen siitä, mitä eri erikoisuuksia ovat kuin. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan ei odota sinun ymmärtävän näitä asioita lukion opiskelijana.

Lisäksi, vaikka olisitkin varma juuri nyt, että haluat käydä esimerkiksi John Hopkinsia lääketieteellisessä koulussa ja tulla lastenlääkäriksi, on suuri mahdollisuus, että päädyt muuttamaan mielesi jossain vaiheessa, joten yritä valmistautua tarkasti sillä tämä polku voi lopulta estää sinua linjalla.

Sen sijaan, että yrittäisit suunnitella kaikkea, seuraa vain yllä olevia vaiheita, jotka auttavat sinua valmistautumaan riippumatta siitä, minkä lääketieteen koulun ja erikoisalan päädyt valitsemaan. Voit ajatella näitä asioita, mutta muista, että sinulla on paljon aikaa pitää vaihtoehdot auki!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Aivojen kolme pääosaa ja mitä he tekevät

Oletko utelias aivojen anatomiaan? Selitämme aivojen eri osat, niiden rakenteet ja miten ne toimivat yhdessä.

Mitä sinun on tiedettävä King/Drew Medical Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta King/Drew Medical Magnet High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulut SAT -pisteet ja GPA

Korkeakoulut, joiden hakuaika on myöhässä: täydellinen luettelo

Mietitkö, onko olemassa korkeakouluja, jotka vielä hyväksyvät hakemuksia? Tämä täydellinen luettelo korkeakouluista, joilla on myöhäiset määräajat, auttaa sinua löytämään koulun.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Kuinka liittyä lukio -sanomalehtiisi: 5 suurta hyötyä

Kiinnostaako lukion journalismi? Tutustu tähän opaskirjaan: mitä teet siellä, kuinka liittyä ja mahtavat edut.

Härkäyhteensopivuus: Löydä paras ottelusi

Kenen kanssa Härkä on yhteensopiva? Mikä on Härän paras ottelu? Opi vastaukset näihin kysymyksiin täydellisen Taurus -yhteensopivuusoppaamme avulla.

Viterbon yliopiston pääsyvaatimukset

Fort Lauderdalen taideinstituutti Pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Morris Pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän kirjaa, jotka jokaisen lääketieteen pre-med-opiskelijan tulisi lukea

Oletko kiinnostunut lääketieteen urasta? Tutustu luetteloon parhaista kirjoista ennen lääketieteen opiskelijoille auttamaan sinua valmistautumaan lääketieteelliseen kouluun ja tulemaan lääkäriksi.

4 suosittua kamelihämähäkkimyyttiä ja niiden takana oleva totuus

Ovatko kamelihämähäkit todellisia? Opi totuus kamelin hämähäkkien koosta, puremasta ja nopeudesta.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun ottaa PSAT toisena opiskelijana?

Jos olet toisen vuoden opiskelija, onko PSAT tärkeä ottaa? Opi miksi yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Kansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

13 vaikeinta korkeakoulua, jotka haastavat itsesi

Mitkä ovat vaikeimmat pääaineet? Tutustu luetteloon vaikeimmista korkeakoulujen pääaineista saadaksesi oppaan siitä, kuinka paljon sinun on opiskeltava haluamasi tutkinnon saavuttamiseksi.

Notre Dame de Namurin yliopiston pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Liberty Universityn pääsyvaatimukset

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Täydellinen opas: BYU ACT Pisteet ja GPA