ACT-valmistelu: Ultimate 10-Step Guide

board-597190_1920.jpg

Joten sinun on tehtävä ACT, mutta et tee siitä mitään. Mitä nyt? Miten valmistaudut kokeeseen?

Jos et ole varma, kuinka valmistautua ACT: ään, voimme auttaa! Tässä oppaassa hahmotellaan kymmenen vaiheen prosessi ACT: n valmisteluun. Sitten keskustelemme joidenkin tärkeimpien menetelmien eduista ja haitoista, joita opiskelijat käyttävät valmistautumiseen. Lopetamme lyhyen yhteenvedon hyödyllisistä ACT -valmisteluresursseista, joista saatat olla hyötyä.ACT: ään valmistautuminen: 10 tärkeintä vaihetta

Tässä osassa esitetään kymmenen tärkeintä asiaa, jotka sinun on suoritettava valmistautuaksesi testiin - rekisteröinnistä testipäivään! Tämä kuvaus on suunnattu ensisijaisesti niille, jotka opiskelevat itse, mutta hyvä opettaja tai ohjelma ohjaa valmistautumistasi samassa yleisessä järjestyksessä.

#1: Rekisteröidy ACT: ään

Jos et ole vielä rekisteröitynyt testiin, voit tehdä sen huolehdi testirekisteröinnistä ACT: n verkkosivustolla . Testiin rekisteröityminen sisältää tilin luomisen ACT -verkkosivustolle, jos et ole jo tehnyt sitä.

Kun valitset sijainnin, yritä valitse sijainti, joka ei ole liian kaukana, koska sinun on ajettava sinne testiaamuna!

Kun valitset päivämäärän, varmista, että annat itsellesi riittävästi aikaa valmistautua. Neuvoisin valitse päivämäärä vähintään kolme kuukautta etukäteen jos et ole täysin perehtynyt testiin ja anna itsellesi riittävästi hengitystilaa opiskeluun. Älä kuitenkaan panikoi, jos joudut työskentelemään pakatun aikajanan kanssa hakemusten määräaikojen vuoksi! Siinä tapauksessa sinun on käytettävä enemmän aikaa valmistautumiseen joka viikko lyhyemmän viikon ajan.

Jos tarvitset lisää apua rekisteröinnissä, tutustu oppaaseemme ACT: n rekisteröimiseksi.

oppia-415341_640.jpg

Varmista, että sinulla on tarpeeksi tätä!

#2: Tutustu ACT -rakenteeseen ja muotoon

Seuraava vaihe rekisteröinnin jälkeen on tutustu ACT: n yleiseen rakenteeseen ja muotoon. ACT on pois 36 pistettä. Se koostuu neljästä monivalintaosasta-englanti, matematiikka, lukeminen ja luonnontiede, joista jokainen sai 36 pistettä. Näiden neljän osion pisteiden pyöristetystä keskiarvosta tulee yhdistelmäpisteesi. Saatavilla on myös valinnainen esseetesti, joka on saanut 12 pistettä. Kirjoittamista ei oteta huomioon yhdistetyissä pisteissäsi.

Tässä on kaavio, jossa on kunkin testin järjestys, kysymysten määrä, aika ja kysymysmuoto.

Tilaus Jakso Kysymysten lukumäärä Aika Kysymyksen muoto
1 Englanti 75 45 minuuttia Monivalinta, 4 vaihtoehtoa
2 Matematiikka 60 60 minuuttia Monivalinta, 5 vaihtoehtoa
3 Lukeminen 40 35 minuuttia Monivalinta, 4 vaihtoehtoa
4 Tiede 40 35 minuuttia Monivalinta, 4 vaihtoehtoa
5 Kirjoittaminen (valinnainen) 1 40 minuuttia Essee -kehote
Kaikki yhteensä: 216 2 tuntia 55 minuuttia (ilman kirjoitusta); 3 tuntia 35 minuuttia (kirjoittamisen kanssa)

#3: Perehdy ACT: n sisältöön ja kysymystyyleihin

ACT: n eri osissa testataan eri osaamis- ja osaamisalueita. Näin ollen miten valmistautua ACT Englanti on erilainen kuin miten valmistautua ACT Math, ja niin edelleen.

Lisäksi, ACT: llä on omat kysymystyylit ja -muodot johon haluat tutustua ennen testipäivää. Muutoin saatat herättää kysymyksiä, vaikka tiedät sisällön!

Katso oppaistamme lisätietoja mitä ACT: n jokaisessa osassa testataan, ja miten sisältö testataan.

 • Mitä ACT English -osiossa todella testataan?
 • Mitä oikeastaan ​​testataan ACT Math -osiossa?
 • Mitä ACT -lukuluvussa oikeastaan ​​testataan?
 • Mitä ACT Science -osiossa todella testataan?
 • Täydellinen opas tehostettuun ACT -kirjoittamiseen

kielioppi-389907_640.jpg

Odota nähdä joitakin näistä!

#4: Tunnista heikkoutesi

Kun sinulla on yleinen käsitys siitä, mitä ja miten ACT testaa, haluat luoda perustaitoja omille taidoillesi. Tärkein osa tätä on tunnistaa heikkoutesi, jotta voit kohdistaa ne valmistelussa.

Luotettavin tapa perusviivan määrittämiseen on suorita täydellinen, ajoitettu ACT -harjoitustesti. Onneksi TOIMI. Inc, on julkaissut kuusi ilmaista ja virallista harjoitustestiä - yhden verkossa ja viisi PDF -muodossa. Hyödynnä tämä!

Kun teet ensimmäisen harjoitustestin, muista löytää hiljainen testausympäristö. Ota mukaan myös numero 2 lyijykynät ja hyväksytty laskin! Sinä haluat luo olosuhteet mahdollisimman lähellä todellista testiä. Huomaa, että ACT ei salli ylimääräistä raaputuspaperia, koska he odottavat sinun kirjoittavan testikirjaan.

Jos olet kirjautunut osallistumaan Kirjoittaminen -osioon, sinun tulee myös harjoitella kirjoittamista, kun määrität lähtötilanteesi. Jos et ole varma, haluatko ottaa ACT: n kirjoittamisen kanssa vai ei, tutustu täydelliseen oppaaseemme ACT Writingin valitsemisesta.

Kun olet suorittanut harjoitustestin, selvitä pisteesi ACT, Inc: n testikirjan takana olevista pisteytysohjeista. Tämä kertoo sinulle, millä osioilla olet heikoin, missä olet vahvin ja missä lähtökohtasi yleensä on. Eniten pisteitä saaneet osuutesi ovat selkeästi parhaat ja huonoimmat.

On kuitenkin parasta saada yksityiskohtaisempaa tietoa. Selvitä mallit tarkistamalla väärät vastauksesi. Heititkö kaikki tieteellistä menetelmää koskevat kysymykset Science -testissä tai jäitkö kokonaan lukukokeen kaikki 'kokonaiskuva' -kysymykset huomiotta? Tiedät, että sinun on työskenneltävä näiden asioiden parissa.

ACT antaa myös alituloksia tietyillä alueilla kolmessa neljästä testistä, jotka voit laskea niiden ohjeiden avulla testikirjan takana.

 • Englanninkieliset alaotsikot ovat käyttö-/mekaniikka- ja retorisia taitoja.
 • Matematiikan alipisteet ovat esialgebra-/perus-, algebra-/koordinaattigeometria- ja tasogeometria-/trigonometria-tehtävissä.
 • Alipisteiden lukeminen ovat yhteiskuntatieteissä/Luonnontieteet ja taiteet/Kirjallisuus.
 • Tieteellä ei ole alipisteitä.

Nämä alipisteet auttavat sinua selvittää, millä sisältöalueilla olet vahvin ja heikoin osassa. Joten jos sinulla on korkeat pisteet englanninkielisestä käytöstä/mekaniikasta, mutta matalat pisteet retorisista taidoista, tiedät keskittyä enemmän retorisiin taitoihin parantaaksesi pisteitäsi.

#5: Aseta tavoitetulos

Kun olet saanut käsityksen alkuperäisestä taitotasostasi, aseta tavoitearvo sille, kuinka paljon haluat parantaa. Tavoitetuloksesi pitäisi olla jotain, jonka voit realistisesti saavuttaa aikasi aikana. 1-2 pisteen parannus lähtötilanteesta kuukaudessa on täysin kohtuullinen. 6 pisteen parannus tuossa ajassa? Ei niin paljon. Muista, että sinun on käytettävä enemmän aikaa pisteiden parantamiseen.

Katso meidän karkeat arviot siitä, kuinka kauan tiettyjen pisteparannusten saaminen kestää:

 • 0-1 ACT-komposiittipisteen parantaminen: 10 tuntia
 • 1-2 ACT-pisteen parantaminen: 20 tuntia
 • 2-4 ACT-pisteen parantaminen: 40 tuntia
 • 4-6 ACT-pisteen parantaminen: 80 tuntia
 • 6-9 ACT-pisteen parantaminen: 150 tuntia+

Sen lisäksi, että voit saavuttaa realistisesti tavoitteesi, sinun tulee heijastaa myös sinua kiinnostavia kouluja. Jos mahdollista, haluat, että ACT -pisteet niiden koulujen keskimmäisen 50%: n alueella, joihin haluat osallistua. Keskimmäinen 50% kuvaa tietyn oppilaitoksen hyväksymisten 25.-75. Jos esimerkiksi koulun keskimmäinen 50% on 30–34, se tarkoittaa, että 25% myönnetyistä pisteistä on alle 30, 50% pisteitä 30–34 ja parhaat 25% yli 34. Katso oppaamme siitä, mikä tekee hyvän ACT: n pisteitä tästä saadaksesi lisää ohjeita valitsemiesi koulujen huomioon ottavien tavoitetulosten asettamisesta.

archer-1299045_640.png

Valmistaudu tavoitteesi saavuttamiseen.

#6: Luo opintosuunnitelma

Seuraava askel on luoda johdonmukainen opintoaikataulu. On parasta viettää tasaisen määrän tunteja joka viikko valmistautumiseen kunnes teet testin, jotta sinun ei tarvitse painaa lähelle testipäivää. Joten selvittääksesi, kuinka monta tuntia sinun pitäisi valmistautua viikossa, jaa tarvitsemiesi valmistelutuntien kokonaismäärä testin kestävien viikkojen määrällä. Jos siis sinun on opiskeltava 80 tuntia ja testiin on 12 viikkoa, yritä opiskella noin 6 tuntia ja 40 minuuttia joka viikko.

Se on myös parasta, jos päätät johdonmukaiset päivät ja ajat, joita aiot opiskella joka viikko. Joten ehkä opiskelet tunnin joka päivä paitsi sunnuntaina, jolloin opiskelet 40 minuuttia. Tai ehkä opiskelet 3 tuntia ja 20 minuuttia perjantai- ja sunnuntai -iltapäivisin. Tämä auttaa sinua pysymään johdonmukaisena. Sinun pitäisi myös varmista, että joku muu tietää opintoaikataulusi ja on valmis vaatimaan sinua vastuuseen!

Täältä saat lisää neuvoja ACT -opintoaikataulun tekemiseen. Voit myös tarkistaa 10 päivän ACT cram -oppaamme, jos sinulla on rajoitettu aikataulu!

#7: Opi olennainen testisisältö

Kun sinulla on tavoite ja aikataulu, on aika oppia sisältöä! 'Sisältö' viittaa tarvittavat tiedot vastaamaan ACT -kysymyksiin. Siihen kuuluu englannin kieliopin ja mekaniikan oppiminen, matematiikan toimintojen harjaaminen, hypoteesin kirjoittaminen luonnolle ja niin edelleen ja niin edelleen.

Sinun on opittava kaikki testatut materiaalit, joita et vielä tiedä. Mutta sinun pitäisi myös tarkistaa, mitä tiedät jo. On hienoa käyttää suurin osa ajastasi matematiikan valmisteluun, jos se on heikoin alueesi. Mutta sinun pitäisi silti käyttää vähän aikaa ACT English -osiossa valmistautumiseen, vaikka se olisi paras aiheesi estää takaisku.

Vain sinä voit parhaiten päättää, miten voit oppia ja tarkistaa sisältöä tehokkaimmin oman oppimistyylisi mukaan. Meillä on kuitenkin joitain menetelmiä ja resursseja, joita kannattaa harkita alla olevissa osioissa.


matematiikka-1500720_640.jpg

Haluat ehkä tehdä siistimpiä muistiinpanoja kuin tämä.

#8: Harjoittele testistrategioita

Tieto ei riitä menestymään ACT: ssä - sinun on myös opittava tehokkaimmat strategiat testin lähestymiseen. 'Strategia' tarkoittaa asioita, kuten oppimista poistamaan vääriä vastauksia, arvaamaan tarvittaessa, hallitsemaan aikaa ja muita osiokohtaisia ​​vinkkejä. Asiantuntijaopastuksella parhaista strategioista voit keksiä oman henkilökohtaisen parhaan lähestymistapasi testin kaikkiin osiin.

Tässä on joitain ACT -strategiaoppaitamme:

Yleinen ACT -strategia

 • Kuinka ässää ACT: 6 parasta vinkkiä menestykseen
 • 21 ACT -vinkkiä, joita sinun pitäisi käyttää tänään
 • SAT/ACT -kokeen ajanhallinta
 • Täydellisen SAT/ACT -pistemäärän saamisen salaisuus

TOIMI Englanti

TOIMI Matematiikka

 • ACT -matematiikan salaisuus: Time Crunchin hallitseminen
 • Kuinka arvata strategisesti ACT Math
 • Plugging in Numbers: kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia
 • Plugging in Answers: kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia

ACT -lukeminen

ACT Tiede

 • 11 ACT -tiedestrategiaa, joita sinun on käytettävä
 • Vaikeimmat ACT tieteelliset kysymykset ja strategiat niiden ratkaisemiseksi
 • Ajanhallinta ja ACT -tieteen osastrategia
 • Parhaat strategiat ACT -tiedekysymysten lukemiseen

ACT -kirjoittaminen

 • ACT Writing Rubric: Täysi analyysi ja essee -strategiat
 • ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen
 • Miksi sinun ei pitäisi kopioida SAT/ACT -esseen luustomalleja

tiede-1182713_640.jpg

Strategia: ensin kytket lampun päälle, käännät vaihdetta ja sitten koot palapelin ...

#9: Käytä käytännön kysymyksiä ja testejä

Jos voisin kirjoittaa vain yhden vaiheen 'kuinka valmistautua ACT: ään', se olisi 'harjoittelua!' Tietysti haluat harjoitella fiksusti.

On kaksi keskeistä osaa ACT: n harjoitteluun: harjoituskysymyksiä ja harjoitustestejä. Voit käyttää käytännön kysymyksiä kohdista taidot, joita tarvitset hioaksesi testiä varten. Sinun tulisi harjoitella tiettyjä kysymystyyppejä, aiheita ja/tai kokonaisia ​​osioita, joiden parissa tarvitset lisää työtä. Muista todella käsitellä väärin tekemäsi kysymykset ymmärtääksesi virheesi, jotta voit korjata ne tulevaisuudessa.

ACT -käytännön toinen osa on suorittamalla vähintään pari täydellistä testiharjoitusta. Kun suoritat täydellisen testiharjoituksen, käytä virallista harjoitustestiä ja testaa itsesi samoissa olosuhteissa kuin testipäivänä. Saatat jopa haluta kokeilla aloittaa samaan aikaan, kun testi todella alkaa ainakin yhden harjoituksesi aikana, jotta saat todella täyden kokemuksen. Muista sisällyttää tauot ja välipala!

#10: Ole valmis ACT -päivään!

Jos haluat antaa itsellesi parhaan mahdollisuuden menestyä testipäivänä, muista osallistua kaikkiin parhaisiin testikäyttäytymiskäytäntöihisi! Joten nuku paljon edellisenä iltana, syö tasapainoinen, proteiinipitoinen aamiainen ja pakkaa laukkusi kyniä ja hyväksyttyä laskinta!

koira-1674115_640.jpg

Ota kaikki zzzit kiinni testiä edeltävänä iltana.

4 tapaa valmistautua ACT: hen ja valita oikea sinulle

Tarjoamme etuja ja haittoja yleisimmin käytetyille menetelmille ACT: n valmistelemiseksi täällä.

Itse valmistautuminen

Monet oppilaat valmistautuvat ACT: hen ensisijaisesti yksin, käyttämällä esikirjoja, verkkoresursseja, mobiilisovelluksia ja niin edelleen.

Plussat

 • Sinä pystyt räätälöidä opinto -ohjelmasi helposti omiin tarpeisiisi, koska hallitset mitä ja milloin opiskelet. Tietenkin sinulla on oltava hyvä käsitys siitä, mitä sinun on työskenneltävä, jotta tämä olisi todellinen etu.
 • Tämä on halvin vaihtoehto. Se voi olla jopa ilmainen, jos käytät ilmaisia ​​resursseja ja saat esivalmisteluja kirjastosta.

Haittoja

 • Se voi olla vaikea pysyä motivoituneena. On hyödyllistä, että joku muu pitää sinut vastuussa, joten kerro vanhemmalle tai luotetulle ystävälle, kun aiot opiskella, jotta he voivat kirjautua sisään kanssasi.
 • Se voi olla paljon työtä oman opintosuunnitelman suunnittelussa ja toteuttamisessa! Sinun on selvitettävä omat heikkoutesi, jäljitettävä resurssit, etsittävä vastausten selitykset ja niin edelleen. Sinun on oltava valmis investoimaan lisäinvestointeja suunnitteluun ja toteutukseen tällä valmistusmenetelmällä.
 • Se voi olla sinun on vaikea itse diagnosoida omat heikkoutesi, varsinkin jos sinulla on paljon parannettavaa. Vaikka tiedätkin olevasi erittäin heikko matematiikassa, et ehkä tiedä tarkalleen mistä aloittaa tai miten hyökätä tilanteeseen. Joskus ohjausta tarvitaan!

Online Test-Prep Program

Verkko -ohjelma on suhteellisen uusi innovaatio testin valmistelussa. Mutta onko se laillista? Voiko se todella auttaa sinua menestymään?

Plussat

 • Totuus on, että a laadukas online-valmisteluohjelma voi olla suuri hyöty testivalmistelulle. Mistä tiedät, onko se korkealaatuista?
  • Se tulee täsmällisesti diagnosoida vahvuutesi ja heikkoutesi ja antaa oppitunteja ja harjoitusongelmia vahvuuksien ja heikkouksien perusteella.
  • Se auttaa sinua luo opintosuunnitelma ja seurata edistymistäsi.
  • Se tulee laadukas, selkeä sisällön tarkastelu ja harjoitella kysymyksiä.
  • Hyvä valmisteluohjelma tasoittaa opettaa sinulle parhaat ACT -strategiat!
  • Täällä PrepScholarilla on kattava online ACT -valmisteluohjelma, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan.
 • Yleensä online -ohjelmat ovat paljon edullisempaa kuin yksityisopettajan palkkaaminen tai valmistelukurssin suorittaminen.

Haittoja

 • Kaikki online -valmisteluohjelmat eivät ole luotu tasapuolisesti! Väärä online -valmisteluohjelma on valtava ajan ja rahan tuhlaaminen.
 • Suuri virhe, jonka opiskelijat tekevät, olettaa, että verkko-ohjelma on hyvä vain siksi, että se on peräisin suuren nimen testausvalmistajalta. Varmista, että tiedät mitä todella saat rahoillasi ennen kuin sitoudut ohjelmaan.

tyttö-1064659_640.jpg

Hyvä online -valmisteluohjelma ei saa sinua tekemään tätä.

ACT -valmistelukurssi

Kaksikymmentä oppilasta lukion luokkahuoneessa tuntien jälkeen kuuntelemassa ACT-valmistajan dronea trigonometriasta. Onko tämä hyvä vai huono valmistusmenetelmä?

Plussat

 • Jos sinulla on vaikeuksia motivoida itseäsi opiskelemaan, luokan aikataulu pakottaa sinut pysymään radalla luokan asettaman tahdin mukaan.

Haittoja

 • Siellä on hyvin vähän personointia tarpeisiisi ja tahtiisi. Suurimmaksi osaksi sinun on jatkettava luokkaa riippumatta siitä, tiedätkö, että materiaali on peitetty kuin kätesi, tai olet täysin eksynyt. Joten luokka voi sekä tuhlata aikaasi että antaa sinulle tarpeeksi apua samanaikaisesti!
 • Opettajan laadulla on myös valtava ero valmistelukurssin laadussa, ja sinulla ei yleensä ole mitään valtaa siitä, onko opettajasi hyvä vai ei kun ilmoittaudut kurssille. Opettaja, joka on panostanut kaikkien kokemuksiin ja yrittää muokata opetussuunnitelmaa luokan tarpeiden mukaan, voi auttaa sinua parantamaan pisteitäsi. Huono opettaja voi vain seisoa luokan edessä lukemassa essee -kehotteita kaksi tuntia.
 • Testivalmennuskurssit ovat kalliita! Se voi olla kalliimpaa kuin yksityisen opettajan palkkaaminen rajoitetuksi tunniksi, mikä voi suoraan sanottuna olla rahan arvoista.

Palkkaa yksityisopettaja

Oman opettajan saaminen ACT: lle kuulostaa testivalmisteluun, eikö? No, tässä on hyvät ja huonot puolet.

Plussat

 • Hyvä opettaja on todella korvaamaton. Ne auttavat sinua tekemään opintosuunnitelman, tunnistamaan heikkoutesi, selittämään käsitteet, jotka ovat epävakaita, ja auttavat sinua keksimään sinulle parhaiten sopivan ACT -strategian. Laadukkaalta tutoroinnin ammattilaiselta tutorointi tarjoaa sinulle asiantuntijan opastamaan sinua ja poistaa arvailun opintosuunnitelman luomisesta.
 • Lisäksi opettaja voi auttaa pitää sinut motivoituneena ja tukea sinua koko valmistusprosessin ajan.

Haittoja

 • Alaopettaja on vakavaa ajan ja rahan tuhlausta. Jos he eivät ole huippupisteitä (ajattele ainakin 95. prosenttipiste), joka on myös loistava opettaja, se on vain sokea, joka johtaa sokea. Haluat todellisen ammattilaisen, joka tuntee testin sisältä ja ulkoa ja on loistava opettaja. Yritä saada suosituksia ystäviltä tai viittauksia aiemmilta asiakkailta, jos mahdollista.
 • Yksityisopetus on kallista! Tämä vaihtoehto ei vain ole kaikkien saatavilla.

letter-1697604_640.png

Et voisi tietää katsomalla häntä, mutta Mr. Whiskers on erittäin suositeltavaa.

Keskeiset resurssit ACT -valmisteluun

Siellä on useita korkealaatuisia resursseja, joita haluat ehkä käyttää ACT-valmistelussa. Tässä on yhteenveto parhaista.

ACT -käytännön testit ja kysymykset

Käytännön testit ja kysymykset ovat tärkein yksittäinen resurssi ACT: n valmistelemiseksi. Haluat niin paljon harjoittelua, joka todella on ACT: n kaltainen kuin mahdollista!

ehdottomasti paras lähde käytännön kokeisiin on ACT, Inc: n kuusi ilmaista ACT -testiä. He tekevät testin, joten heidän käytännön testinsä ovat kaikkein todellisimpia!

Voit myös tarkistaa lisää virallisia ja epävirallisia resursseja oppaassamme kaikkiin ACT: n käytännön kysymyslähteisiin. Muista, että virallinen sisältö on aina parasta!

ACT Prep Books

Hyvä esivalmistelukirja voi auttaa sinua monissa testin valmisteluun liittyvissä asioissa —Strategia, sisällön tarkastelu, jopa harjoittelua! Katso luettelo parhaista ACT -valmistelukirjoista, joiden avulla voit päättää, mitkä niistä voivat toimia sinulle.

Sovellukset ja työkalut valmisteluun

Siellä on myös erilaisia ​​online -työkaluja ja mobiilisovelluksia ACT -materiaalin oppimiseen ja harjoitteluun. Katso oppaamme parhaista ACT -valmistelupeleistä ja tarkista hyviä!

Sisällön ja strategian online -oppaat

Löydät myös paljon tietoa ACT -strategiasta ja sisällöstä ilmaiseksi verkossa. Tutustu muihin artikkeleihin SAT/ACT -valmistelublogistamme kattavia oppaita ja neuvoja kaikista ACT-aiheista, joita voit kuvitella!

office-155181_640.png

ib matematiikka hl paperien ohi

Jos minulla olisi tällainen hieno työpöytä, opiskelen koko ajan.

Tärkeimmät takeaways: Kuinka valmistautua ACT

Näin valmistaudut ACT: ään kymmenen yleistä vaihetta:

 1. Rekisteröidy ACT: lle, jos et ole vielä tehnyt sitä.
 2. Tutustu ACT: n rakenteeseen ja muotoon
 3. Hanki suuntautunut ACT -sisältö ja kysymystyylit
 4. Tunnista heikkoutesi
 5. Aseta tavoitetulos
 6. Luo opintosuunnitelma
 7. Opi olennainen testisisältö
 8. Harjoittele testistrategioita
 9. Harjoittele kysymyksiä ja testejä
 10. Voitko parhaiten testipäivänä!

ACT: hen valmistautumiseen voi käyttää erilaisia ​​menetelmiä, mukaan lukien itsevalmistelut, online-ohjelma, valmisteluluokka tai yksityisopettaja. Jokaisella menetelmällä on joitain etuja ja haittoja (vaikka joillakin, kuten valmisteluilla, on paljon enemmän haittoja).

Riippumatta opiskelumenetelmästäsi siellä on tonnia resursseja, joita opiskelijat voivat käyttää, kuten harjoitustestit, valmistelukirjat, sovellukset ja työkalut sekä verkko -oppaat, kuten meidän!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Onko AP US History vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Etkö ole varma, mitä odottaa AP US History -sivustolta? Tutkimme kuinka vaikea tämä kurssi on, kun otetaan huomioon läpäisy ja 5 korkoa, luokan sisältö ja opiskelijoiden mielipiteet.

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.

Kuinka opiskella SAT -aihekokeita varten: 5 asiantuntijan vinkkiä

Etkö ole varma, miten aloittaa valmistautuminen SAT -aihekokeisiin? Asiantuntijaoppaassamme selitetään tarkalleen, kuinka opiskella SAT -aihekokeisiin ja varmistaa, että saavutat tavoitteesi.

Mitä korkeakoulut etsivät valinnoissa? Miksi SAT / ACT on tärkeä?

Oletko varma, mitä korkeakoulut etsivät hakijoista? Jaottelemme eri kriteerit ja selitämme SAT / ACT-pisteiden erityisen tärkeyden.

Lehighin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: VCU -pääsyvaatimukset

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Miksi ottaa SAT? 5 tärkeää syytä

Etkö ole varma, miksi sinun pitäisi ottaa SAT? Selitämme syyt ylioppilastutkinnon suorittamiseen ja SAT: n erityiset hyödyt.

Vesimies -kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Vesimies -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja miten Vesimiehen kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

John Jay College of Criminal Justice SAT -pisteet ja GPA

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

200+ muuta sanottavaa: Synonyymit piristävät kirjoitustasi

Tarvitsetko sanoja korvaamaan kirjoittamasi sanat? Tutustu laajaan luetteloon muista sanoista sanotulle.

Nichollsin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Heijastukset, käännökset ja käännökset: ACT-geometrian strategiat ja käytäntö

Oletko hämmentynyt ACT Mathin pohdinnoista ja käännöksistä? Tässä on täydellinen opas näihin hankaliin geometriaongelmiin strategioilla niiden ratkaisemiseksi.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

BA -tutkinto: Mikä se on? Pitäisikö sinun hankkia yksi?

Mikä on BA -tutkinto? Opi kaikki kandidaatin tutkintoista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa ottamiisi luokkiin ja uraan, johon olet parhaiten valmistautunut.

Onko ympäristötieteiden tutkinto sinulle sopiva?

Otetaanko ympäristötieteiden tutkinto huomioon? Opi parhaat ympäristötieteiden suurkoulut ja mitä uraa voit jatkaa valmistumisen jälkeen.

Oklahoman yliopiston (OU) ACT -tulokset ja GPA

880 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Täydellinen luettelo: Outoja apurahoja, joita voit voittaa (päivitetty)

Etsitkö outoja, epätavallisia apurahoja, joita voit voittaa? Tässä on täydellinen luettelo kangasnauha -prom -mekkoista zombien valmisteluun!

Kuinka löytää parhaat AP -käytännön testit

Tarvitsetko AP -harjoitustestit valmistautuaksesi tenttiin? Selitämme, mistä löytää parhaat oppimateriaalit ja miten saat niistä kaiken irti.

Freed-Hardemanin yliopiston pääsyvaatimukset

SMU: n pääsyvaatimukset