Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

feature_helpbutton.png

Koulun maksaminen on tarpeeksi pelottavaa, kun sinulla on perheesi taloudellinen tuki. Mutta opiskelijoille, joiden vanhemmat eivät voi tai eivät halua osallistua menojen rahoittamiseen, oman yliopiston maksamisen selvittäminen tulee aivan eri haasteeksi.

Tässä oppaassa esittelen kaiken, mitä sinun on harkittava korkeakoulun maksamisesta ilman vanhempia, ja kaikki tarvittavat vaiheet.Sisällysluettelo

Oikea varoitus: aiomme puhua paljon tämän artikkelin asioista. Tässä on siis sisällysluettelo, jota voit käyttää pikaoppaana:

Maksaminen korkeakoulusta itse: miksi sillä on väliä

kehon dollarin setelit

Merkittävimmät opintotukilähteet ovat tarpeisiin perustuvia. Tämä tarkoittaa sitä, että perheen taloudellinen tarve on tärkein kriteeri, joka otetaan huomioon määritettäessä tukikelpoisuutta. Taloustasi ei pidetä erillään perheesi taloudesta, kun avun lähteet määrittävät taloudellisen tarpeen. Näin on, vaikka vanhempasi eivät voi tai eivät auta sinua maksamaan yliopistosta. Joten miksi se on niin iso juttu, jos et voi luottaa siihen, että perheesi osallistuu kustannuksiin?

 • Ensimmäinen, oletetaan, että vanhempasi ansaitsevat perheesi ensisijaisesti . Opiskelijana ansaitset todennäköisesti vähän tai ei ollenkaan rahaa. Jos taloudellinen tarve perustuisi vain opiskelijahakijan rahoitukseen, kaikki olisivat oikeutettuja taloudelliseen apuun (spoileritaide: kaikki eivät ole oikeutettuja tarvepohjaiseen taloudelliseen apuun).
 • Sinua pidetään vanhempiesi huollettavana, mikä tarkoittaa, että he ovat ensisijaisesti vastuussa koulutuksesi rahoittamisesta . Näin on, vaikka vanhempasi eivät väitä sinua huollettavaksi, kun he suorittavat verosi. Tämä pätee myös, vaikka voit osoittaa olevani omavarainen etkä ole riippuvainen vanhempiesi taloudellisesta tuesta tai jos vanhempasi ovat eronneet. Jos perheet eri puolilla maata voisivat maksaa vähemmän yliopistosta väittämällä, että heidän lapsensa ovat taloudellisesti riippumattomia, taloudelliset avunlähteet olisivat hukassa.
 • Johtopäätös tässä? Liittovaltion ja koulujen taloudellinen tarve perustuu perheesi kokonaistalouteen . Jos vanhempasi eivät toimita taloudellisia tietoja tarkasteltavaksi, et ole oikeutettu useimpiin tukimuotoihin. Jos he toimittavat taloudelliset tietonsa ja he tarvitsevat vähän, et ole oikeutettu useimpiin tukimuotoihin. Luulisi, että avunlähteillä olisi erilaiset tukikelpoisuusperusteet opiskelijoille, joiden vanhemmat eivät halua maksaa koulusta, mutta näin ei ole. Jos vanhempasi kieltäytyvät maksamasta, liittovaltion ja institutionaaliset rahoituslähteet todennäköisesti pesevät kätensä ongelmasta.

Tämä on turhauttavaa ja epäoikeudenmukaista tilannetta mille tahansa opiskelijalle. Saatat tuntea olevasi epäedullisessa asemassa täällä - ja rehellisesti sanottuna olet. Mutta riippumatta siitä, miksi vanhempasi eivät osallistu korkeakouluopintoihisi, voit ryhtyä toimiin maksimoidaksesi tukikelpoisuutesi. Se ei välttämättä ole yhtä helppoa kuin maksaa yliopistosta perheen tuella, mutta se ei todellakaan ole mahdotonta .

Yksi parhaista osista yliopistoon on aikuisuuden mukana tuleva vapauden ja itsenäisyyden tunne. Sinulla on täällä vaihtoehtoja ja itsenäisyyttä nuorena aikuisena - joten aloitetaan selvittämään, kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempia.

Mitä korkeakoulu edes maksaa?

body-woman-looking-at-säästöpossu

Varten Lukuvuosi 2019-2020 , lukukausimaksut ja maksut olivat keskimäärin:

 • 35 087 dollaria yksityisissä oppilaitoksissa
 • 9687 dollaria valtion asukkaille julkisissa oppilaitoksissa
 • 21 184 dollaria valtiosta riippumattomille asukkaille julkisissa oppilaitoksissa

Lukukausimaksut ja maksut ovat yleensä ensimmäinen kulu, joka tulee mieleen, kun ihmiset ajattelevat korkeakoulun maksamista. Valitettavasti, kuvassa on paljon muutakin kuin vain lukukausimaksut - korkeakoulussa vietettävään vuoteen liittyy piilotettuja tai epäsuoria kuluja. Tässä on joitain suurimpia piilokustannuksia, joita saatat kohdata vuosien 2018–2019 keskimääräisten summien perusteella:

 • Täysihoito: keskiarvot 12 680 dollaria yksityisissä 4-vuotisissa oppilaitoksissa, 11 140 dollaria julkisissa 4-vuotisissa oppilaitoksissa
 • Lukion oppikirjat: noin 1240 dollaria
 • Matkakustannukset: vaihtelevat suuresti sen mukaan, missä olet ja minne olet menossa. Jos esimerkiksi aiot mennä kaupunkikouluun, saatat pystyä käyttämään julkista liikennettä minne haluat. Mutta jos menet kouluun eri puolilla maata, sinun on todennäköisesti ostettava lentoliput matkustaaksesi kotiin lomien tai kesälomien aikana.
 • Laboratoriomaksut ja -tarvikkeet: noin 50 dollaria per luokka, jos niitä ei ole jo lisätty maksuihin
 • Henkilökohtaiset kulut: noin 2000 dollaria, mutta nämä kustannukset vaihtelevat rajusti a) alueesi elinkustannusten, b) budjetointitaitojesi ja c) elintasosi perusteella.

Yhdistämällä kaikki nämä kulut (varsinkin jos voit arvioida matka- ja henkilökohtaiset kulut) saat koulun todellisen tarrahinnan - tunnetaan myös nimellä Osallistumismaksu tai CoA. On melko helppo saada arvio koulun CoA: sta - googlettamalla [koulun nimi] osallistumiskustannukset. Jos haluat saada yksityiskohtaisemman selityksen kaikista näistä kuluista, mukaan lukien vinkit ja strategiat kustannusten vähentämiseksi, tutustu oppaaseemme, mitä oppilaitos todella maksaa sinulle.

Vain nopea vilkaisu näihin lukuihin kertoo, että korkeakoulu on luultavasti liian kallis, jotta voit kattaa sen yksin. Tarrahintaa tärkeämpää on kuitenkin nettohintasi tietyssä koulussa: maksat sen jälkeen, kun kaikki taloudellinen tuki on otettu huomioon. Tämän olet itse velkaa taskustasi vuoden yliopistolle.

Haluatko arvioida nettohintasi melkein missä tahansa yliopistossa? Googlettamalla vain [koulun nimi] nettohintalaskin. ' Monilla kouluilla on verkkosivustoilleen sisäänrakennettu työkalu, joka antaa sinulle arvion siitä, kuinka paljon maksat taskustasi . Nämä laskimet ottavat huomioon taloudelliset tarpeet ja joskus ansioihin perustuvat tekijät.

Joskus kuitenkin nettohinta on edelleen pelottava, varsinkin jos aiot ratkaista sen itse. Loput viestistä keskittyvät tämän nettohinnan minimointiin, alkaen älykkäistä korkeakoulusovellusstrategioista.

Yliopistokustannusten minimointi: ohjeet kaikille kustannustietoisille opiskelijoille

body_moneytree.jpg

Mitä teet, jos sinulla ei ole pääsyä moniin resursseihin? Yrität minimoida kustannuksesi alusta alkaen.

Jos haet kouluun hinta mielessä, strategiasi tulisi keskittyä alimpaan nettohintaan, ei välttämättä alimpaan tarrahintaan. Luonnollisesti paras tapa pienentää kustannuksiasi on hakea kouluja, jotka tarjoavat sinulle alhaiset nettohinnat. Kun olet hyväksytty kouluun, saat virallisia taloudellisia tukipaketteja. Voit sitten päättää, mitkä paketit miellyttävät sinua parhaiten. Tässä ovat koulutyypit, jotka tarjoavat sinulle parhaat tarjoukset.

Suosituimmat yksityiset koulut

Monilla hyvin sijoitetuilla kouluilla (mukaan lukien Ivy League -yliopistot ja taiteen korkeakoulut) on erityisen antelias rahoituspolitiikka. Suurin osa näissä kouluissa annettavasta taloudellisesta avusta on yleensä tarvepohjaista, ei ansioihin perustuvaa, joten et ehkä saa paljon apua, jos tulet varakkaasta taustasta. Erityisesti näiden koulujen osallistumiskustannukset (tai tarrahinta) ovat todennäköisesti korkeammat kuin julkisten koulujen.

Huippukoulut - kuten Harvard, Princeton, Yale - antavat joskus apua perheille, jotka ansaitsevat 150 000 dollaria tai enemmän. Sitä vauraammille perheille Harvard pyytää heitä maksamaan enintään 10% kaikista tuloista. Tärkeintä on se näillä kilpailukykyisillä kouluilla on jopa varaa auttaa suhteellisen varakkaita perheitä . Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka vanhempasi eivät maksa koulua, voit silti saada avokätistä tukea perheesi taloudellisen tilanteen perusteella.

Koulut, jotka tarjoavat anteliaita ansioihin perustuvaa apua

Jos olet menestyvä opiskelija, mutta et usko, että olet oikeutettu saamaan paljon tarpeeseen perustuvaa tukea perheesi talouden perusteella, sinun kannattaa tutkia kouluja, jotka tarjoavat anteliaita ansioita. Koulut, joissa on runsaasti ansioihin perustuvia tukiohjelmia, tarjoavat usein apurahoja kilpailukykyisten opiskelijoiden houkuttelemiseksi.

Jos sinulla on tietty lahjakkuus (esim. Jos olet urheilija tai muusikko) tai jos sinulla on korkeat arvosanat ja testitulokset, sinulle voidaan tarjota melko suuria apurahoja. Jos olet kiinnostunut tietystä koulusta, googlettamalla [koulun nimi] -apurahat näet, millaista apua he tarjoavat. Voit myös aloittaa tarkistamalla luettelon parhaista taloudellisista tuista kouluista.

Julkiset koulut

Julkiset korkeakoulut ja yliopistot voivat olla kohtuuhintaisia ​​valtion opiskelijoille mutta erittäin kallista valtion ulkopuolisille opiskelijoille. Ne tarjoavat myös paljon vähemmän anteliaita rahoitusapupaketteja kuin jotkut yksityiset korkeakoulut, vaikka ne voivat tarjota enemmän ansioihin perustuvaa tukea kilpailukykyisten hakijoiden houkuttelemiseksi.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan julkiseen yliopistoon etkä saa apua vanhemmiltasi, sinun pitäisi ehdottomasti sovelletaan moniin valtion kouluihin.

Toimenpiteet, jos vanhempasi eivät maksa

body_makethingshappen.jpg

Täällä alamme päästä oppimisen maksamiseen.

Kun olet hakenut strategisesti kouluille, tehokkain tapa kattaa korkeakoulun kulut on hakea mahdollisimman paljon taloudellista tukea. Vaikka vanhempasi eivät haluaisi osallistua taloudellisesti yliopisto -opintoihisi, On olemassa tapoja, joilla ne voivat auttaa antamaan sinulle taloudellista apua. Tärkeintä on, että enemmän taloudellista tukea tarkoittaa alhaisempaa nettohintaa.

Kuten aiemmin mainitsin, tärkeimmät rahoituslähteet ovat liittovaltion ja institutionaalisia (eli apu koulustasi). Voit silti saada tukea näistä lähteistä, jos vanhempasi eivät maksa mitään osaa koulukuluistasi, mutta tarvitset vanhempiesi apua hakemuksessa . Olettaen, että käytät jo korkeakoulun hakustrategioita, joista olen keskustellut edellä, tässä on vaiheet, jotka sinun tulee tehdä avun saamisen maksimoimiseksi:

Vaihe 1: Lähetä FAFSA tai ilmainen hakemus liittovaltion opiskelijatuesta

Tämä on ainoa hakemus, joka sinun on lähetettävä saadaksesi liittovaltion tukea. Monet koulut käyttävät myös FAFSAa myöntämään omaa apuaan. Pell Grantin, Perkinsin lainan tai suoran tuetun lainan saamiseksi sinun on toimitettava vanhempiesi taloudelliset tiedot, vaikka he eivät osallistuisi . Yksityiskohtaiset ohjeet tämän hakemuksen jättämisestä löydät oppaastamme rahoitustuen hakemiseen tai FAFSA -oppaastamme.

Vaihe 2: Hae apurahoja

Voit saada rahoitusta kouluille yksityisten organisaatioiden kautta, jotka tarjoavat apurahoja tai apurahoja. Jos perheesi on vähävarainen, hae ansioihin perustuvia palkintoja; jos perheesi on erittäin tarvitseva, voit hakea sekä ansio- että tarvepohjaisia ​​palkintoja. Siellä on niin paljon apurahaohjelmia - kansallisia, paikallisia, suuria, pieniä. Sinun pitäisi tehdä oma apurahahaku etsimällä palkintoja, jotka on räätälöity kiinnostuksen kohteidesi, taustasi, sijaintisi ja etnisyytesi mukaan . Aloita lukemalla oppaamme huippuapurahoille lukion junioreille ja eläkeläisille.

Kun sinulla on suunnitelma FAFSA: n lähettämisestä ja apurahojen hakemisesta, sinun on keskusteltava vanhempasi tai huoltajasi kanssa tarvittavien tietojen saamisesta heiltä.

body_conversation.png

On tärkeää aloittaa avoin keskustelu taloudellisesta avusta vanhempiesi kanssa.

Kuinka puhua vanhemmillesi rahoitustuen hakemisesta

Jos vanhempasi eivät voi tai eivät halua maksaa yliopistokuluja, he saattavat olla varovaisia ​​FAFSA: n täyttämisessä tai taloudellisten tietojen antamisessa tarvepohjaisille apurahoille. On tärkeää vakuuttaa heille, että he toimittavat täydellisen FAFSA: n taloudellisten tietojensa kanssa ei velvoita heitä auttamaan sinua yliopiston maksamisessa . FAFSA: lla ei ole mitään tekemistä laskujesi tai yliopistokulujen kanssa ... se on yksinkertaisesti avustussovellus.

Bottom line: jos he kieltäytyvät auttamasta sinua FAFSA: si kanssa, he eivät suojele itseään. Ne vain estävät sinua saamasta taloudellista tukea .

Entä jos he kuitenkin vain hämmentyvät FAFSA: n täyttämis- ja toimittamisprosessista?

Jos näin on, voit kertoa heille, että FAFSA kestää vain 2-3 tuntia. Voit jopa tehdä sen itse, jos sinulla on perheesi taloudelliset tiedot käsillä :

 • Sosiaaliturvanumerot sinulle ja vanhemmillesi
 • Alien rekisteröintinumerot (jos sinä tai vanhempasi eivät ole Yhdysvaltain kansalaisia)
 • Viimeaikaiset liittovaltion veroilmoitukset, W-2: t ja muut tietueet tai tulot sekä sinulle että vanhemmillesi
 • Kaikki tietueet verottomista tuloista

Mitä nopeammin lähetät FAFSA -hakemuksesi, sitä parempi, joten älä lykkää keskustelua vanhempiesi tai huoltajien kanssa!

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos olet itsenäinen opiskelija

body_doityourway.jpg

Jos sinut luokitellaan itsenäiseksi, teet asiat hieman eri tavalla.

Jos olet vielä lukiossa, olet todennäköisesti riippuvainen opiskelija, ja kaikki tähän mennessä kirjoittamani koskee sinua. Toisin sanoen perheesi talous on tärkeä tekijä määritettäessä, kuinka paljon tukea olet oikeutettu. Mutta kaikkia korkeakouluun osallistuvia opiskelijoita ei pidetä huollettavina, eikä heidän näin ollen tarvitse toimittaa vanhempiensa taloudellisia tietoja harkittavaksi, kun he täyttävät FAFSA -asiakirjansa.

Itsenäisten opiskelijoiden ei tarvitse maksaa yliopistosta yksin. Vanhemmat voivat auttaa, jos haluavat, mutta molemmat korkeakoulut ja FDOE myöntävät tukea olettaen, että riippumattomat maksavat omalla tavallaan . Tämä hyödyttää sinua avun saamisen kannalta, varsinkin jos vanhempasi ovat suhteellisen varakkaita. Jos perheesi taloutta ei oteta huomioon, kun koulut ja liittovaltion hallitus päättävät avun saamisesta, saat todennäköisesti enemmän tarpeisiin perustuvaa tukea.

Kuka kelpaa itsenäiseksi?

Sinua voidaan pitää itsenäisenä, jos:

 • Olet 24 -vuotias tai vanhempi 12/31 mennessä lukuvuodesta, jolle haet tukea
 • Tulet kouluun tutkinnon suorittamiseksi
 • Olet naimisissa tai eronnut (mutta et eronnut)
 • Sinulla on lapsia, jotka saavat yli puolet taloudellisesta tuestasi
 • Sinulla on huollettavia (lasten tai puolison lisäksi), jotka asuvat kanssasi ja saavat yli puolet taloudellisesta tuestasi
 • Olit tuomioistuimen huollettavana tai huollettavana, sijaishuollossa tai molemmat vanhempasi olivat kuolleet milloin tahansa 13 -vuotiaana
 • Olet vapautettu alaikäinen tai laillisessa huoltajuudessa tuomioistuimen määräämällä tavalla
 • Olet ilman huoltajaa oleva nuori, joka on koditon tai omaehtoinen ja vaarassa jäädä kodittomaksi
 • Palvelit tällä hetkellä aktiivisena tehtävänä Yhdysvaltain asevoimissa muihin tarkoituksiin kuin koulutukseen
 • Olet Yhdysvaltain asevoimien veteraani

FAFSA esittää kaikki tarvittavat kysymykset itsenäisen/riippuvaisen opiskelijan aseman määrittämiseksi, joten vastaa vain kehotteisiin rehellisesti, kun teet sen täytä hakemus .

Floridan keskustayliopiston tulokset

Mitä jos et täytä edellä mainittuja kriteerejä?

Jos et kelpaa itsenäiseksi opiskelijaksi, mutta olet vahvasti sitä mieltä, että vanhempiesi taloudellisia tietoja ei pitäisi ottaa huomioon, kun lähetät FAFSA: si, sinun on tutkittava riippuvuuden ohitus .

Riippuvuuden ohitus on, kun taloudellisen tuen ylläpitäjät muuttavat opiskelijan aseman huollettavaksi itsenäiseksi niin, ettei heidän tarvitse toimittaa vanhempiensa taloudellisia tietoja FAFSA: n käsiteltäväksi. Tuloksena, opiskelija todennäköisesti saa paljon enemmän tarpeisiin perustuvaa apua . Riippuvuuden ohitukset ovat kuitenkin hyvin harvinaisia; liittovaltion taloudellisen tuen hallinnoijat voivat jättää huomiotta sen, mitä luulet 'epätavalliseksi tilanteeksi'.

Tässä on joitain tilanteita, jotka eivät täytä riippuvuuden ohituksia :

 • Vanhemmat yksinkertaisesti kieltäytyvät maksamasta yliopistokuluja
 • Vanhemmat eivät ole halukkaita antamaan mitään tietoja FAFSA: sta tarkistusta varten
 • Vanhemmat eivät väitä sinua tuloverotuksessa huollettavaksi
 • Sinä (opiskelija) osoitat täydellisen taloudellisen omavaraisuuden

Tässä on joitain tilanteita, jotka saattaa saada riippuvuuden ohitukset:

 • Väkivaltainen perheympäristö (esim. Seksuaalinen, fyysinen tai henkinen hyväksikäyttö tai muu perheväkivalta)
 • Vanhempien luopuminen
 • Molempien vanhempien vangitseminen tai institutionalisointi
 • Vanhemmilla ei ole fyysistä tai henkistä kykyä kasvattaa lasta
 • Vanhempien olinpaikka ei ole tiedossa, tai vanhempia ei voida paikantaa
 • Vanhemmat ovat sairaalahoidossa pidemmän aikaa
 • Sopimaton kotitalous (esim. Sinut poistetaan kotitaloudesta ja asetetaan sijaishoitoon)
 • Puolisosi kuolee tai eroat

Jos jokin näistä tilanteista koskee sinua, sinun on ehkä esitettävä todisteita tai asiakirjoja olosuhteidesi tueksi. Riippuvuuden korvaamisesta päätetään tapauskohtaisesti-jos luulet voivasi hakea sitä, sinä kannattaa lukea lisää prosessista.

Aukon sulkeminen: jäljellä olevien kustannusten kattaminen

body_startfinish.jpg

Olet melkein maalissa.

Tässä vaiheessa sinulla pitäisi olla käsitys siitä, oletko (1) paljon tai vähän tarvitseva ja (2) riippuvainen tai riippumaton. Sinulla pitäisi myös olla käsitys siitä, minkä tyyppisiä kouluja haet-esimerkiksi huippuluokan yksityisiä kouluja, osavaltion julkisia kouluja, kouluja, joilla on runsaasti ansioita, tai jotain yhdistelmää.

Kun olet lähettänyt korkeakouluhakemuksesi, saat kouluilta taloudellisia tukipaketteja, joissa on kaikki liittovaltion tuki ja koulupohjainen apu, johon olet oikeutettu, mukaan lukien apurahat, apurahat ja jotkut liittovaltion lainaoptiot. Sinä päätät, mitä avun muotoja haluat hyväksyä ja mitä et halua ottaa. Tässä keskustelen lyhyesti siitä, millaisia ​​avustuksia saatat saada ja mitkä ovat muita parempia.

 • Apurahat ja apurahat: Nämä vastaavat ilmaista rahaa. Sinun tulee hyväksyä tämä apu, jos se on käytettävissäsi.
 • Lainat: Lainat ovat rahasummia, jotka sinun on maksettava takaisin valmistumisen jälkeen ja korot. Jotkut lainat ovat paljon parempia kuin toiset, eli maksat vähemmän rahaa pitkällä aikavälillä. Liittovaltion lainat ovat yleensä hyviä vaihtoehtoja, koska niillä on usein alhaisemmat korot. Jos harkitset lainojen ottamista, on monia tärkeitä näkökohtia, joten on tärkeää kouluttaa itseäsi! Lue lisää liittovaltion lainoista, kuten Perkins, suora tuettu ja suora tukematon. Sinun tulisi myös oppia lisää opintolainojen hakemisesta ja opintolainojen vähentämisestä.

Rahoitusapupaketit perustuvat usein vanhempien maksuun, joka perustuu perheen talouteen. Jos vanhempasi eivät maksa tätä summaa, siitä tulee sinun vastuullasi - eikä heillä ole velvollisuutta maksaa sitä. Jos haluat voida ilmoittautua luokkiin ja todella osallistua yliopistoon, tämä summa on katettava. Jos apurahat ja apurahat eivät kata kaikkia yliopistokustannuksiasi, päätät itse, kuinka paljon opiskelijavelkaa olet tyytyväinen tämän aukon korjaamiseen.

Seuraavassa osassa puhun enemmän siitä, miten opintolainoja käytetään kattamaan oppilaitoksen kulut.

Aloita eCourse nyt

Opintolainojen käyttäminen koulun maksamiseen

Keskimääräisen Yhdysvaltain korkeakoulututkinnon suorittaneen opiskelijan velka on noin 29 000 dollaria valmistumisen jälkeen . Jos maksat yliopistosta ilman vanhempiesi apua, saatat saada opintovelkaa keskimääräistä enemmän, varsinkin jos olet vastuussa vanhempien maksun maksamisesta.

Opintolainat eivät ole luonnostaan ​​huonoja, etkä ole epäonnistunut, jos valmistut opintolainalla (useimmat ihmiset valmistuvat jollakin lainavelalla). Jos olet fiksu ottaessasi lainatyyppejä, velkasi pitäisi olla melko hallittavissa pitkällä aikavälillä .

'Hyvät' lainat

Useimmat liittovaltion lainat ovat 'hyviä'. Niillä on alhaiset korot yksityisiin lainoihin verrattuna, ja niissä on sisäänrakennettu lisäaika (aika valmistumisen jälkeen, jolloin sinun ei tarvitse suorittaa maksuja).

Parhaat lainatyypit ovat tuettuja , mikä tarkoittaa, että niille ei kerry korkoa, kun et suorita maksuja, joten olet velkaa vähemmän pitkällä aikavälillä. Ne voivat myös olla anteeksiantavia, jos aloitat tietyn julkisen palvelun uran, joten ne toimivat lopulta apurahana.

'Huonot' lainat

Yksityislainoilla on yleensä epäedullisemmat ehdot kuin liittovaltion lainoilla. Esimerkiksi niitä ei tueta, ja niiden korot ovat todennäköisesti korkeammat. Tyypillisesti, yksityiset lainat ovat viimeinen keino kattaa jäljellä oleva saldo, jonka olet velkaa koululle.

Yksityisten lainojen saaminen voi olla vaikeaa. Useimmat vaativat lainan allekirjoittajan, toisen henkilön allekirjoittamaan lainan, joka ottaa vastuun lainatusta summasta. Jos otat yksityisen lainan, tarvitset luultavasti vanhemman tai muun perheenjäsenen (jolla on hyvä luottotiedot).

Ei lainoja

Jos haluat välttää velkoja, tutustu oppaaseemme korkeakoulun maksamisesta ottamatta opintolainaa. Ilman perheenjäsenten taloudellista apua kuitenkin voi olla epärealistista tietyissä tilanteissa yrittää maksaa yliopistosta ilman lainaa . Se voi kuitenkin olla mahdollista opiskelijoille, jotka ovat oikeutettuja saamaan paljon avustusta.

Luovia tapoja maksaa korkeakoulusta ilman vanhempia

body_outsidethebox.png

Nämä ajatukset eivät ehkä ole vallankumouksellisia, mutta ne saavat sinut ajattelemaan laatikon ulkopuolelta.

Olemme puhuneet paljon tähän mennessä haasteista, jotka aiheutuvat korkeakoulun maksamisesta itse, sekä tavoista, joilla voit minimoida kustannuksesi. Tässä osassa käyn läpi luovempia tapoja keksiä rahoitusta yliopistolle sen jälkeen, kun olet tutkinut tavanomaista taloudellista tukea ja laina -vaihtoehtoja.

Apurahat

Olen lyhyesti koskenut apurahoja hieman aiemmin tässä viestissä keinona keksiä varoja. Apurahoja on kahta päätyyppiä:

 • Tarvepohjainen: Hyviä vaihtoehtoja menestyville, pienituloisille opiskelijoille
 • Ansioihin perustuva: Hyviä vaihtoehtoja menestyville opiskelijoille tuloista riippumatta

Nyt apurahat eivät ole koskaan varma veto, mutta ne voivat kattaa suuren osan kuluistasi, jos olet aktiivinen hakemusten jättämisessä ja teet oman tutkimuksen paikallisista tai kohdennetuista apurahoista .

Opiskelijatöitä

Jos saat opiskelija -työn opiskellessasi opiskeluaikana, voit mahdollisesti sijoittaa rahaa lukukausimaksusi, huoneesi ja hallitukseni laskuihin. Voit käyttää tulojasi myös päivittäisten henkilökohtaisten kulujen kattamiseen.

Tämä ei kuitenkaan ole hyvä vaihtoehto kaikille. Jos työskentelet niin paljon, että koulutehtäväsi alkavat kärsiä, se päihittää tarkoituksen saada opiskelijatyö . Jos pystyt tasapainottamaan opiskelijan työn ja akateemisen vastuun niin, että sinulla on rahaa laskuihin, työ voi olla hyvä puhelu. Lue lisää siitä, onko hyvä idea saada työtä opiskelijana.

Tiedätkö mikä on parempaa kuin töiden saaminen lukukauden aikana? Maksullisen harjoittelun saaminen talviloman tai kesäloman aikana. Tässä tapauksessa saat ammatillista kokemusta ja mahdollisuus käyttää rahaa kouluun. Se on win-win!

Lukion säästö

Jos olet tällä hetkellä lukiossa ja odotat, että tulet yksin opiskelemaan, kannattaa harkita töiden hankkimista nyt. Tämä ei sovi kaikille (yllä luetelluista syistä), mutta jos sinulla on aikaa ja aloitteellisuutta, se voi auttaa sinua rakentamaan pesimun ennen kuin lähdet yliopistoon. Aloita lukemalla lisää teini -ikäisten parhaista töistä.

Perheen tuki

body_support.png

Joskus tuki voi tulla odottamattomista paikoista.

Jos luet tätä artikkelia, vanhempasi eivät todennäköisesti osallistu paljon yliopistokuluihin. Mutta onko sinulla isovanhemmat, tädit tai setät, jotka saattavat olla valmiita auttamaan sinua yliopiston kustannuksissa?

Jos sinusta tuntuu mukavalta tuoda tämä esille perheenjäsenten kanssa, voi olla hyvä siirtyä hakemaan taloudellista apua muilta kuin vanhemmiltasi. Jos sinusta tuntuu epämukavalta pyytää varoja suoraan, harkitse lainattua rahaa ja maksa se sitten takaisin opiskelijan työllä tai valmistumisen jälkeisillä tuloilla. Voit myös pyytää varoja ylioppilaskustannuksiin lomille ja syntymäpäiville.

feature_think

Esimerkki skenaarioista

Olet oppinut paljon, mutta nyt sinun on testattava kaikki nämä tiedot. Tämä juttu voi olla aluksi hämmentävää ymmärtää, joten tässä osiossa Esitän muutamia esimerkkiskenaarioita osoittaakseni käsitteet, joista olemme keskustelleet yliopiston maksamisesta itse.

Nämä ovat todellisia skenaarioita, joissa käytetään todellisia kouluja realistinen käsitys siitä, miten yliopistokulut kuluvat eri tilanteissa.

Skenaario #1: Opiskelija pienituloisesta perheestä

Kuten tiedätte, pienituloisten perheiden opiskelijat voivat olla oikeutettuja useisiin tarpeisiin perustuviin tukiohjelmiin, varsinkin jos he ovat suhteellisen hyviä.

Opiskelija A -tiedot

 • Osavaltion asuinpaikka: Kaliforniassa
 • Perhekoko: 5
 • Perheen tulot: 50 000 dollaria/vuosi
 • Akateeminen asema: Vahva
  • 3,5 GPA, 1800 yhdistettyä SAT -pistettä

Opiskelija A College -sovellukset

Opiskelija A haluaa hoitaa korkeakoulun kulut leikkaamalla kustannuksia ja etsimällä mahdollisimman paljon rahoitusta. Hän hakee useita kouluja, mukaan lukien valtion julkinen koulu ( UC Irvine ) ja valtion ulkopuolinen yksityinen koulu (Davidson College).

Tältä hänen kulut näyttäisivät UC Irvine ja Davidson molempien koulujen taloudellisten tukien laskimien perusteella (muista, että hänen on saatava vanhemmat täyttämään FAFSA, jotta he voivat saada liittovaltion lainoja):

Koulu

UC Irvine

Davidson

Osallistumisen kokonaiskustannukset 32 102 dollaria 62 894 dollaria
Arvioitu avustuksen kelpoisuus 22 031 dollaria 58 794 dollaria
Arvioitu nettohinta (osallistumiskustannukset miinus avustukset) 10 071 dollaria 4 100 dollaria
Arvioitu liittolainan kelpoisuus 5500 dollaria 4 100 dollaria
Arvioidut ulkopuoliset kustannukset (nettohinta vähennettynä liittovaltion lainan kelpoisuudella) 4 571 dollaria 0 dollaria

Arvioidensa taskukustannustensa perusteella hän katsoo, että Davidson College on taloudellisesti järkevämpi valinta. Silti hän haluaa työskennellä minimoidakseen liittovaltion opintolainansa (4 100 dollaria).

Tässä on vaiheet, joilla hän voi auttaa kattamaan kulut:

 • Hanki opiskelijan työ. Opiskelija A ei halua työskennellä lukukauden aikana, koska hän aikoo osallistua moniin koulun ulkopuolisiin toimintoihin. Hän voi kuitenkin työskennellä kesä- ja talvilomilla. Jos hän tekee kokopäivätyötä 10 viikkoa ja tuo kotiin 11 dollaria/tunti, hän voi ansaita 4400 dollaria fuksivuonnaan.
  • Ansaittu määrä: 4400 dollaria
 • Hae ulkopuolisia apurahoja. Jos opiskelija A saa ulkopuolisia apuraharahoja omien tulojensa lisäksi, hän voi mahdollisesti tuo enemmän rahaa kuin hän viettäisi ensimmäisen vuoden . Lyön vetoa, ettet uskonut, että oli mahdollista ansaita rahaa yliopistoon menemiseksi! Hän aloittaa lukemalla oppaamme lukio -eläkeläisten apurahoihin.
  • Mikään apuraha ei ole varma asia, mutta hakeminen mahdollisimman moniin apurahoihin (jopa pieniin) lisää hänen mahdollisuuksiaan ansaita rahaa.
  • Oletetaan, että opiskelija A voittaa suhteellisen pienen, 500 dollarin stipendin
  • Ansaittu määrä: 500 dollaria

Opiskelija A päättää, että hän voi saada Davidsonin toimimaan. Tässä on nopea erittely siitä, miten hän pystyy kattamaan arvioidut taskukustannukset:

Arvioidut ulkopuoliset kulut 4 100 dollaria
Liittovaltion lainat - 0 dollaria (hän ​​päättää olla ottamatta lainoja)
Apurahan voitot - 500 dollaria
Opiskelijan työpaikat - 4400 dollaria
Jäljelläoleva saldo + 800 dollaria

Mahtavasti, Opiskelija A lähtee 800 dollarin lisädollareilla ensimmäisenä vuonna , vaikka hän ei saa taloudellista tukea perheeltään. Valtaosa hänen kuluistaan ​​katetaan tarveperusteisella taloudellisella tuella. Tätä ei olisi kuitenkaan tapahtunut, jos hän ei olisi päässyt kouluun, jolla on suuri taloudellinen tukiohjelma. Se osoittaa sen yksi parhaista asioista, joita voit tehdä yliopiston kohtuuhintaisuuden varmistamiseksi, on tulla yliopistosovelluksiisi, joilla on vahva akateeminen kokemus .

Skenaario #2: Opiskelija suhteellisen korkean tulotason perheestä

Korkean tulotason perheiden opiskelijat eivät ehkä ole oikeutettuja saamaan paljon tarpeeseen perustuvaa taloudellista tukea (vaikka he maksaisivat yliopistosta itse), mutta se ei tarkoita, etteivät he voisi saada rahoitusta muista lähteistä, varsinkin jos heillä on vankat arvosanat ja testitulokset.

Opiskelija B -tiedot

 • Osavaltion asuinpaikka: THE
 • Perhekoko: 4
 • Perheen tulot: 100 000 dollaria/vuosi
 • Akateeminen asema: Noin keskiverto
  • 3,0 GPA, 1500 yhdistettyä SAT -pistettä

Opiskelija B College -sovellukset

Kuten opiskelija A, Opiskelija B haluaa minimoida kustannuksensa, koska hän tietää olevansa vastuussa kaikista yliopistokuluista. Hän hakee useita kouluja, mukaan lukien valtion julkinen koulu ( Arizonan osavaltion yliopisto ) ja valtion ulkopuolinen yksityinen koulu (Lesleyn yliopisto).

miten päästä caltechiin

Tältä hänen kulut näyttäisivät Arizonan osavaltion yliopistossa ja Lesleyssä molempien koulujen rahoitustuen laskimien perusteella:

Koulu

ASU

Lesley

Osallistumisen kokonaiskustannukset 27 260 dollaria 43 600 dollaria
Arvioidut apurahat koululta 3000 dollaria 8000 dollaria
Arvioitu nettohinta (osallistumiskustannukset miinus avustukset) 24 260 dollaria 35 600 dollaria
Arvioitu liittolainan kelpoisuus 5500 dollaria 5500 dollaria
Arvioidut ulkopuoliset kustannukset (nettohinta vähennettynä liittovaltion lainan kelpoisuudella) 18 760 dollaria 28 700 dollaria

Odotettujen taskukustannusten perusteella hän uskoo ASU: n olevan halvempi vaihtoehto. Silti hän ei usko, että hän voi keksiä 18 760 dollaria vuodessa (5 500 dollarin vuotuisten liittovaltion lainojen lisäksi) ollessaan kokopäiväinen opiskelija.

Tässä on vaiheet, joilla hän voi vähentää kustannuksiaan :

 • Asua kotona . Jos hän käy osavaltion julkista koulua ja koulu on riittävän lähellä vanhempiensa kotia, hän voi säästää melkoisen muutoksen.
  • ASU: ssa huoneen ja hallituksen hinta on 10 400 dollaria. Jos opiskelija B asuu (ja syö) ilman vuokra-asuntoa, hän voi vähentää tämän summan omista kustannuksistaan.
  • Hän saattaa päätyä maksamaan osan aterioistaan ​​tai kaikista aterioistaan, ja hänelle saattaa aiheutua ylimääräisiä matkakuluja päästäkseen kouluun ja takaisin. Tämä voi vähentää hänen todellista säästöään.
  • Suurin tallennettu määrä: 10 400 dollaria
 • Hae ulkopuolisia apurahoja. Opiskelija B saa 3000 dollarin apurahan ASU: lta, mutta hän tietää, että ulkopuolisten apurahojen hakeminen voisi auttaa häntä saamaan lisää rahoitusta. Hän aloittaa lukemalla oppaamme lukioikäisten apurahoille.
  • Se on ilmainen hakea useimpiin laillisiin apurahaohjelmiin, joten hän ei menetä rahaa jättämällä hakemuksia.
  • Suurin tallennettu määrä: Määrittämätön

Oletetaan, että opiskelija B voi asua kotona ilmaiseksi, mutta ei voita stipendejä. Hän säästää 10 400 dollaria alkuperäisestä arvioidusta taskukustannuksesta, 18 760 dollaria. Hänen on vielä keksittävä 8360 dollaria rahoittaakseen uuden vuoden .

Tässä on vaiheet, joilla hän voi kattaa jäljellä olevat kulut :

 • Hanki opiskelijan työ . Jos opiskelija B työskentelee vuoden aikana keskimäärin 8 tuntia viikossa ja tuo kotiin 10 dollaria/tunti, hän voi tehdä 4160 dollaria ensimmäisenä vuotenaan. Tämä on melko varovainen arvio, koska hän voisi työskennellä kokopäiväisesti kesällä tai taukojen aikana.
  • Ansaittu määrä: 4 160 dollaria
 • Ota yksityisiä lainoja. Kun opiskelija B on vähentänyt työtulonsa kustannuksistaan, hänen on vielä keksittävä 4200 dollaria kattaakseen ensimmäisen vuoden kulunsa. Hän päättää ottaa tämän summan yksityisiltä opintolainoilta. Hän tietää, että hänen on maksettava tämä takaisin valmistumisensa jälkeen.
  • Ansaittu määrä: 4200 dollaria

Opiskelija B päättää, että hän voi saada ASU: n toimimaan. Tässä on nopea erittely siitä, miten hän pystyy kattamaan arvioidut ulkopuoliset kulut:

Arvioidut ulkopuoliset kulut 24 260 dollaria
Liittovaltion lainat - 5500 dollaria
Kotona asuminen säästää - 10 400 dollaria
Apurahan voitot - 0 dollaria
Opiskelijan työpaikat - 4 160 dollaria
Yksityiset opintolainat - 4200 dollaria
Jäljelläoleva saldo 0 dollaria

Nyt kun olet nähnyt, miten nämä kustannussäästö- ja rahansäästövinkit toimivat käytännössä, voit jatkaa ja soveltaa näitä käsitteitä omiin korkeakoulu- ja rahoitusapusovelluksiisi. Yllä olevat skenaariot eivät koske kaikkia, mutta edellä esitetyt ajatusprosessit varmasti pätevät.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.